Regisztráció  Belépés
lambert.blog.xfree.hu
Bár úgy tűnik ma, mintha csak a hamisak, a gazok és gonoszok számára gyümölcsözne az élet; ne irigyeld őket! Összeomlik alattuk a csalásra épült világ. A jövend... Magyar Anya
2006.07.04
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
Kínai asztrológia
  2016-01-03 16:27:42, vasárnap
 
  Akit érdekel ez a téma, az alábbi honlapon böngészhet:


Link
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkóp  
2016-ban, a numerológia szerint a 9-es szám fog dominálni!
  2015-12-31 18:18:44, csütörtök
 
  2016-ban, a numerológia szerint a 9-es szám fog dominálni! Nézd meg mire számíthatsz!

A 2016-os esztendőt a 9-es szám vibrációja fogja meghatározni. A 2+1+6=9 eredmény alapján a 9-esnek kifejezetten maszkulin, mély, összetett vibrációja van. A 3×3-as szorzás szerint a három szentség érvényesül. Ami pedig a 9-es energiáit illeti, 2016-ban a hangsúly az önzetlenségre, az univerzális szerelemre, az intuícióra, a spirituális képességekre, és a kozmikus természettel való kapcsolat fontosságára kerül.


A 9-es szám direkt módon kapcsolódik a világegyetemhez és az emberi lélekhez, olyan dolgok tanulmányozásra sarkal, ami a természetfeletti erőkkel, a szellemvilággal kapcsolatos, ugyanakkor felütheti fejét az arrogancia, az ingerlékenység, a nyugtalanság.A kimondott szavaknak nagy erejük lesz ebben az új évben,és konfliktusokra is számíthatunk. Felébred az igazságérzetünk, amely minden rosszindulatot, rossz bánásmódot, viselkedést a felszínre hoz, így kénytelenek leszünk felemelni szavunkat az igazságtalansággal szemben.

A 9-es energiája 2016-ban új megvalósítások elkezdését, a régiek befejezését segíti.Egyszerűen nem tudunk elbújni ezen erős vibráció elől, ami nagytakarítást fog végezni az életünkben, ha akarjuk, ha nem.

Ez a vibráció minden ember életére másként hat, de egy biztos:azok a dolgok az életünkben, amelyek fölöslegesek teljes mértékben meg fognak szűnni, el fognak tűnni.

2016-ban érzékenyebbek, de ugyanakkor intuitívabbak leszünk,
és ami lényeges, hogy a pozitív gondolatoknak nagy erejük, hatásuk lesz a következő évben.2016-ban bátraknak kell lennünk, be kell fejeznünk az elkezdett munkálatainkat, de azt is figyelembe kell vennünk, hogy egyes elvárásainknak nem felelhetünk meg, így azokkal fel kell hagynunk. A szükséges újításokat, változtatásokat 2016-ban meg kell tennünk, hogy nyugodtan továbbélhessük az életünket. Ez érvényes úgy a családi, mint a szakmai életünkre is. 2016 az újraértékelés éve lesz, amit minden 9 év elteltével érdemes elvégezni.

2016-ban lehetnek anyagi nehézségeink, vigyáznunk kell az egészségünkre, de az emberi kapcsolatainkra is oda kell figyelnünk.
Fékezzük az indulatainkat, és igyekezzünk kiiktatni azokat a tényezőket az életünkből, amelyek gondot, kellemetlenséget okozhatnak. Ha megérdemeljük, 2016-ban gondviselésben, törődésben is részünk lehet.

A 9-es szám arra ösztökél, hogy bízzunk, higgyünk teljes mértékben magunkban. Meg kell értenünk, hogy semmi sem történik ok nélkül, minden előre meg van írva.

2016-ban ne az újdonságokra fektessünk a hangsúlyt, hanem a megtisztulásra,
hogy a lelkünk békére leljen, és az életünk a jó irány fele haladjon. Legyünk türelmesek, szeretettel telik, megértőek, megbocsátók, toleránsok, önmagunkkal, családtagjainkkal, és mindenkivel szemben.

Bocsássunk meg,és menjünk tovább az utunkon, ez könnyíteni fog az életünkön, a karmánkon is. Akinek a születési számában szerepel a 9-es, részesülni fog ezekből a pozitív energiákból.

Legyünk jószívűek, egész évben!


Link


2016-as Kínai Horoszkóp - A Majom Éve

2016. február 8-án a kínai horoszkóp szerint belépünk a Majom évébe, és ezen belül is a Tűz-Majom esztendeje lesz a jövő évi. Ezen csillagjegy energiái a kreativitásunkra, a belső erőnkre, a jó tulajdonságainkra, a lelki fejlődésünkre lesznek pozitív hatással.

A Tűz-Majom hatására a 2016-os évre a kiszámíthatatlanság is jellemező lesz. A kitűzött célokat sikerülhet megvalósítani, de jelentős erőfeszítések árán. A politikai, a társadalmi csoportosulások terén nem kell jelentős változásokra számítani.

Ez a szemtelen kis állat egy érzelmileg túláradó, motivációval teli, tempós évet hoz magával. Hangsúly kap a kommunikáció, a humor, az eszesség, amelyek a stresszes helyzeteken fognak átsegíteni. A vállalkozások sikeresek lehetnek, mivel a Majom éve remek alkalom, hogy olyan szokatlan megoldásokat találjunk, amelyek gyógyírt jelenthetnek a régi problémákra.

2016-ban arra is számíthatunk, hogy a figyelem középpontjában találjuk magunkat, mert arra vágyunk a lelkünk mélyén, hogy kiemeljük értékeinket,hogy megmutathassuk: különlegesek vagyunk. Ebben az évben a saját identitásunkat is kutatni fogjuk, és arra vágyunk, hogy mások is elismerjenek, becsüljenek.

A Majom éve a szellemi felvilágosodásunkra is hatással lesz, így a következő 12 hónap remek alkalom, hogy nyitottak, befogadók legyünk, elsősorban a kultúra, a történelem, a vallás, a politika és a spiritualitás iránt.

Ismét elkezdünk foglalkozni a helyes táplálkozás, a testmozgás és az egészséges életmód témaköreivel.
Egy ilyen izgő-mozgó állat évében ezért oda fogunk majd figyelni a testünkre is, a mozgásra, a sportolásra. Ez nagyszerű módja a stressz, a feszültségek levezetésének, így iratkozzunk be fitnesz terembe, járjunk aerobikra, vagy próbáljunk ki valamilyen küzdő sportot.

2016-ban a figyelmünk a stílusra, a divatra, a dinamikusságra fog összpontosulni.

Ami az üzletkötéseket illeti, gondolkodjunk ésszerűen, ne kapkodjuk el a dolgokat, hiszen a következő év nem alkalmas arra, hogy érzelmeink befolyása mentén pénzügyi kérdésekben döntsünk.

2016 remek év arra, hogy bátrak, találékonyak legyünk,
és a siker ízére is ráérezhetünk majd.

A magánéletünkben is legyünk merészek, bátrak, és nyitottak az új dolgok iránt.


Link
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkóp  
Milyen rejtett bölcsességgel érkezett a Földre a gyermeked?
  2015-12-10 19:49:39, csütörtök
 
  Milyen rejtett bölcsességgel érkezett a Földre a gyermeked? Életszáma elárulja

Gyermeked valamilyen tudás birtokában érkezhetett erre a világra, amelyet élete során nektek és másoknak át fog adni.
Hogy mi ez a rejtett bölcsesség az ő esetében, életszáma elárulja.

Számold ki életszámát!

Nem kell mást tenned, mint összeadnod születési dátumának számjegyeit, majd az összeg számjegyeit is, addig ismételve ezt, amíg egyjegyű eredményt nem kapsz.

Például egy 2015. 01. 01. születésű gyerek esetében: 2+0+1+5+1+1=10, 1+0=1.

1-es

Gyermeked azzal a képességgel születhetett, hogy képes a dolgok mélyére látni, megtalálni ok-okozati kapcsolatokat, összefüggéseket, miérteket. Bölcsességét, vagyis a világról, a világ dolgairól összeszedett tudását, világlátását egyszerűen szavakkal, de akár művészet által is átadhatja majd.

2-es

Ha életszáma a 2-es, a gyermeked egész életében sokat segíthet másoknak, mégpedig azzal a bölcs látásmódjával, amely által képes olyan helyzetekben is hideg fejjel gondolkodni és tiszta képet alkotni, amelyekben mások a zavartól, a kétségbeeséstől, a pániktól nem látnak jól. Ezt a bölcsességét próbálja majd átadni.

3-as

3-as életszámával gyermeketek örökvidám természet lehet, aminek a forrása az a belső bölcsessége, hogy az életben mindig van miben megtalálni az örömforrást. Arra taníthat majd benneteket és tágabb környezetét, hogy ti is úgy lássátok a világot, mint ő, és ezáltal boldogabbak lehessetek.

4-es

Szorgalmas, tevékeny, cseppet sem lusta felnőtt ember válhat majd belőle, és már gyerekként is kiemelkedhet társai közül az iskolában akaraterejével, küzdőszellemével. Rejtett bölcsessége, hogy az előbbre jutásért küzdeni, dolgozni kell. Amíg csak él, pozitív példaként áll majd környezete előtt.

5-ös

Kalandvágyó ember lehet a gyermeketek, szeret jönni-menni, megismerni a világot. Rejtett bölcsessége az, ahogy az életét éli. A mindennapok során ő nem a stresszelést, inkább az élj a mának elvét követheti, persze csak ésszerű kereteken belül. Arra taníthat benneteket, hogy ne aggódjátok túl a dolgokat, legyetek spontánok.

6-os

Gyermeked számára fontos a harmónia, amit úgy élhet meg, ha megtalálja az egyensúlyt a szeretteivel töltött idő és a saját magára fordított idő közt. Sikerül neki, életében ezt a megszerzett bölcsességégét adja át másoknak. Megtanít arra, milyen fontos az embernek magával is törődni, hogy másoknak ott lehessen.

7-es

Gyermeketek érdeklődő, okos, eszes lehet, szívesen kérdez, és figyel is a válaszokra. A tudás nagy kincs - ezt egész életében tudni fogja, és olyan példát mutat másoknak és majdani gyerekeinek, amelyből megtanulhatják ezt. Ez az ő rejtett bölcsessége, amely az idők során kibontakozik.

8-as

Gyermeked feltalálhatja magát, olyan ember lehet mindig, aki - ahogy mondani szokták - a jég hátán is megél, és aki egyből kettőt képes csinálni könnyűszerrel. Sikeres ember lehet, de tudását, ami idáig eljuttatja, nem tartja meg magának: mindig azon lehet, hogy megmutassa a sikerre vivő utat és gondolkodást.

9-es

Rejtett bölcsessége, hogy ismeri a módját, hogyan érhető el a teljes lelki harmónia. Kiválóan játszhat az élet szőtte fonalakkal, remekül beilleszkedik a saját élete nyújtotta helyzetbe. Ő mindig megtalálhatja a módját, hogy adott helyzetben a legboldogabb legyen. E tudását örökítheti majd másokra.


Link
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkóp  
Két eltitkolt beavató csillagkép: az Orion és a Kígyótartó
  2015-12-10 19:23:37, csütörtök
 
  Sok asztrológus számára is csak mostanában kezd világossá válni, hogy a jelenleg horoszkóp rendszerrel valami nem stimmel. Ez a kis valami pedig nem más, mint két eltitkolt csillagkép...

A horoszkópban, amit ma leginkább számítógépesen nyomtatnak ki, mintsem kézzel megalkotnak, megjelenik 12 állatövi jel. Tévesen ,,csillagjegyeknek" nevezik őket, holott ezek az ekliptika körének 2500 évvel ezelőtti 12 egyenlő részre való felosztása. A12x30 fokra való osztás során a kapott szeletkéket bár csillagképekről nevezték el, valójában épp a csillagok elfedése, kiiktatása volt a cél. Mi célból történt mindez? Már ősidők óta ismeretes, hogy a tudás hatalom, az asztrológia is az. Ha az emberek ennek a legősibb tudásnak a birtokában vannak, ha ismerik a csillagképek szimbolikus tanításait, akkor nem lehet őket többé manipulálni. Nem véletlen, hogy épp a két beavató csillagkép került ki annak idején az asztrológiai körből.

Az égi tudás meghamisítása

Krisztus születése előtt 500 körül Babilonban a kor tudósai az ekliptika körét a tavaszponttól indulva 12 egyenlő részre osztották fel, a jegyeket pedig többé-kevésbé a mögöttük látható csillagképekről nevezték el. Pedig a csillagképek nem véletlenül nem egyenlő nagyságúak. Mindegyik csillagkép más és más nagyságú az égbolton. Nem lehet őket ,,méretre szabva", szabványosítva megjeleníteni a horoszkópban. Ez hatalmas tévedés, illetve az emberiség ellen elkövetett bűn. Ettől kezdve az asztrológusok már nem a planéták valódi égi helyzetét vizsgálták, hanem belehelyezték azokat valamelyik jelbe. Mindenkit megtévesztettek, hogy a valódi tudás csakis keveseké legyen. Az asztrológia a fekete mágia martalékává vált.

Egy másik magyarázat

A tudás cenzúrázására nem egy példát ismerhetünk a történelemből. Az asztrológia is kerülhetett rossz kezekbe, a hatalom birtoklása céljából, azonban van egy másik elmélet is. Az asztrológiai tudás nem véletlenül titkos. Amíg a lélek nem kezd el fejlődni, nem kezdi el tisztítani a testét, érzelmek és a tudat belső birodalmait is, addig nem méltó az ősi bölcsesség megismerésére. Csakis becsületes, tiszta, szeretetet sugárzó életet élve juthatunk az ősi csillagtitkok birtokába. Ezen elmélet szerint mindenki megkapja a valódi tudást, a beavatást, amikor eljött annak az ideje. Éppen ezért lett összezavarva az ekliptika, hogy csak azok lássanak tisztán, akik valóban megértek rá.

A beavató csillagképek

A Kígyótartó egy úgynevezett ,,beavató" csillagkép, ami a Tejútra, azaz az Istenek Útjára vezet fel. Akik ebben az időszakban születnek, nagy lehetőséget kapnak arra, hogy karmájukat végleg teljesítsék, és kilépjenek az örök körforgásból, és akaratuktól függően átléphetnek a nirvánába. A Kígyótartó jegyében születettek birtokolják a gyógyítás ősi tudását, és ha életük során képesek az alsó és felső energiákat kézben tartani, akkor igazi gyógyítóvá válhatnak. A Kígyótartók arra hivatottak, hogy a tudást és az ösztönerőt egyszerre tudják kézben tartani, ami képessé teszi őket magasabb minőségek megismerésére, a ,,beavatásra". A Kígyótartók nagy empátiával rendelkeznek, fogékonyabbak a testi-lelki gyógyító munkára. Ez az egyetlen csillagkép, amely valós személyt jelöl: Imhotepet, az orvost és főpapot, akit az egyiptomi kultúrában úgy tiszteltek, mint aki a gyógyítás bölcsességét hozta az embereknek. Mitológiai megfelelője Aszklépiosz, a gyógyító, aki még a holtakat is fel tudta támasztani.

Kígyótartó mellett létezik egy másik beavató csillagkép is, ez a 14. csillagkép ugyanis valójában mind a felső égbolton 7-7 csillagkép van.
A másik eltitkolt csillagkép az Orion, magyar nevén Nimród.

Orion, a 14. csillagkép
,,A világosság győzelme"

Az Orion csillagkép, magyar nevén, Nimród, szintén egy magas szintű ,,beavató" csillagkép, ám ez a belső beavató képességet jelképezi, amikor az ember felfedezi önmagában a terméketlenné vált, lehúzó erőket, elengedi a régi, vélt vagy valós sérelmeit, és így indul el az önlegyőzés útján, befelé és felfelé. A nyári napforduló pontja most is itt található. Ez a fordulat képviseli azt a lehetőséget, amikor a külső és a belső világosság a lehető legmagasabb fokra érkezik, tehát a világosság teljes győzelme válik valósággá. Nimród csillagképe az égen a fény győzelmét szimbolizálja. A gyakorlati életben szintemelkedést beavatásában részesülhetünk, ha képesek vagyunk önmagunkat legyőzni.

Nimród, az Égi Vadász a magyarság történetében többször is felbukkan szakrális alakként, mint Hunor és Magor, vagyis a hunok és magyarok apja, (a magyarok ősapja) ezért úgy tartják ennek a csillagképnek a magyarság sorsában is van jelentősége.

A 14 csillagkép

Talán meglepő lesz, de az alábbi táblázatban a megadott dátumok gyakran egymással átfedésben, vannak, ezért előfordulhat, hogy valaki több csillagképhez is tartozik, de van egy-két olyan dátum is, amely pedig nem található meg a táblázatban.

Mivel az égen a csillagképek összefonódnak, így egyszerre több, akár három is befolyással lehet ránk. Ha például a születésapunk dátuma olyan napra esik, amikor a csillagképek egymással átfedésben vannak, abban az esetben mindkét, illetve mindhárom csillagkép hatással van életünkre és személyiségünkre. A Karácsonykor születettekre például a Nyilas és a Kígyótartó csillagkép egyformán hatással van.

Mivel nem csillagjegyekről, hanem csillagképekről beszélünk, az is előfordulhat, hogy épp két csillagjegy között halad el a Nap, így olyan is akad, aki nem találja meg születésnapját a táblázatban. Ilyenkor, illetve ha valaki határnapon született, a szomszédos csillagképek hordoznak számára fontos üzenetet.

A csillagképek (nem csillagjegyek) és az időszak, amikor uralják az égboltot:

Kos: április 22.-május 9.
Bika: május 9.-június 16.
Nimród (Orion): június 2.-június 23.
Ikrek: június 24.-július 18.
Rák: július 25.-augusztus 7.
Oroszlán: augusztus 11.-szeptember 16.
Szűz: szeptember 20.-október 21.
Mérleg: november 7.-november 22.
Skorpió: november 25.-december 19.
Kígyótartó: november 8.- január 4.
Nyilas: december 19.-január 19.
Bak: január 21.-február 13.
Vízöntő: január 31.-március 8.
Halak: március 10.-április 21.


Mindez azonban csak része az egésznek, hiszen nem csak a Nap útja fontos, mindnyájunknak ott a másik kilenc égitest is a képletében. Ezek arányai és bonyolult viszonyrendszerei egyedi mintával ruházzák fel az embert születése pillanatában.

A cikk Paksi Zoltán - Fénybe forduló című könyve alapján készült.

magyarno.com


Link
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkóp  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2017.10 2017. November 2017.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 71 db bejegyzés
e év: 1304 db bejegyzés
Összes: 22752 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 16500
  • e Hónap: 152210
  • e Év: 2051238
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.