Regisztráció  Belépés
klementinagidro.blog.xfree.hu
Embernek lenni! Csak embernek lenni, semmi egyébnek, De annak egésznek, épnek, Föld-szülte földnek És Isten-lehelte szépnek. Gidró Klementina
1975.11.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 52 
Sajtos-sonkás rakott csirkemell: isteni falatok
  2016-04-22 14:23:00, péntek
 
  Hozzávalók:
-50 dkg csirkemell
-30 dkg bacon
-20 dkg reszelt sajt
-20 dkg csirkemellsonka
-20 dkg füstölt sonka
-2 darab tojás
-1 fej lilahagyma
-2 gerezd fokhagyma
-2 dl tejföl
Elkeszites:
Hirdetés

A tepsibe vagy jénaiba belehelyezem a bacon szeleteket, de úgy hogy az kilógjon a tepsiből, hogy kesőbb ezeket vissza tudjam hajtani. Aztán a csirkemelleket megsózom, megborsozom ízles szerint, aztán kevés ideig állni hagyom. Második lépésként a csirkemelleket lisztbe forgatom, tojásba, majd reszelt sajtba és egy reteget a tepsibe helyezek. Ráreszelem a 2 gerezd fokhagymát, majd a csirkemellsonkával kirakom. A következő reteget megint a csirkemellel kezdem, majd erre jön a füstölt sonka.

Rávágom a lila hagymat, majd ismet a csirkemell következik. Tejföllel meglocsolom, majd a kilógó baconcsikokat ráhajtom a tetejére. Alufóliával betakarjuk es előmelegített sütőben kb 180 c-on 50 percig sütjük, az utolsó 10 percnél a fóliat levehetjük, hogy ropogosra süljon a teteje. Amikor kész kicsit hagyjuk kihűlni, hogy könnyebb legyen szeletelni. Bármilyen salátával egy fantasztikus ebéd,vagy vacsora hívei lehetünk!

Jó étvágyat!

forrás: egeszseges-receptek.gyogyito-doktor.hu

 
 
0 komment , kategória:  Ételek  
Lusta Pizza tészta 10 perc alatt
  2016-02-09 22:21:22, kedd
 
  A mérce a szokásos 2,5 dl-es bögre!
Hozzávalók:
- 2 - 2,5 bögre liszt
- 2/3 bögre víz
- 2 evőkanál étolaj
- 1 teáskanál só
- 1 teáskanál cukor
- 2 teáskanál porélesztő
- tetszőlegesen fűszerek, el is hagyható a fokhagymapor nagyon feldobja, esetleg oregánó)
Elkészítése:
1. A 2/3 bögre meleg vízben feloldjuk az élesztőt és a cukrot. Gyakorlatilag belekeverjük.
2. Ezután jöhet az összes többi hozzávaló, annyi hogy csak két bögre lisztet borítsunk hozzá első körben. Az egészet szépen egy villával dolgozzuk össze, majd kézzel dolgozzuk össze a tésztát a maradék liszttel (nem biztos, hogy mind kelleni fog!).
3. Ezután öt percig pihentetjük. Azalatt bekapcsoljuk a sütőt 200 fokra, majd előkészítjük a feltéteket.
4. Ha letelt az öt perc, a tésztát kettészedjük, és olyan vékony körökké nyújtjuk őket, amennyire csak tudjuk. Ezután fejre fordítjuk a tepsinket, leterítjük a sütőpapírral, ráhelyezzük az első pizzánkat, szépen feldíszítjük válogatott finomságokkal, majd betoljuk a sütőbe 15-20 percre.
5. Ha még szeretnék időt és takarítani valót spórolni, akkor a tésztát mindjárt a sütőpapíron szoktam nyújtani. Ragad egy picit a tészta alja, ami jó is, mert nem csúszkál. Csak a tetejére szórók egy nagyon pici lisztet, hogy ne tapadjon oda a nyújtófám.
Tényleg pofonegyszerű, kezeskedem érte! A férjem elment itthonról, fél óra múlva rácsörögtem, hogy mindjárt kész a vacsi, mire döbbenten konstatálta, hogy “de azt mondtad pizzát sütsz, és még tészta sem volt, mikor elmentem". Na igen
Jó sütögetést, és jó étvágyat!

 
 
0 komment , kategória:  Ételek  
Az ősz legfinomabb desszertje: variációk sütőtökre
  2015-10-10 07:01:45, szombat
 
 

Újra itt az ősz, a fákról lassan aláhulló színes levelek, a vastag zoknik, hosszú pizsik és esti meleg vacsik ideje. Bár egyik szemünk még sír a gyorsan elszaladt nyárra visszatekintve, a másik már huncutul vigyorog a rengeteg őszi-téli finomság gondolatától. A mi örök kedvencünk a sütőtök - s mivel ez az egyszerű, de nagyszerű étel a legfinomabb mézzel elkészítve, úgy gondoltuk, kedvcsinálóként megosztjuk veletek is néhány receptünket.



A mézes sütőtök nemcsak isteni, de egészséges őszi-téli finomság is.
Tálalhatjuk önmagában egy hidegebb estén vacsoraként, de köretként a főétel mellett is megállja a helyét.

Ez alkalommal az 5 legfinomabb tradícionálisan sütőben elkészített sütőtök receptet szeretnénk megosztani veletek. Kísérletezzetek bátran, mindegyik variáció isteni.

1. Tradícionális mézes sütőtök

A sonkatököt alaposan megmossuk, kikanalazzuk a magját, és feldaraboljuk. A tepsibe szilikonos sütőlapot teszünk (ennek hiányában az alufóliával, vagy sütőpapírral bélelés is tökéletesen megfelel, a cél tényleg csak annyi, hogy a tökről lecsurgó méz ne égjen bele a tepsibe). Elhelyezzük a sütőlapon a tök darabkákat, és egyesével lecsurgatjuk őket mézzel. 180ºC-ra (légkeveréses álláson) előmelegített sütőben addig sütjük, míg a tökdarabkák megpuhulnak, illetve a méz szépen karamellizálódik.


2. Fahéjas-mézes sütőtök

A sütőtököt megmossuk, félbevágjuk, kikanalazzuk a magját - mindegyik recept így kezdődik - majd szeletekre vágjuk, és állítva bepakoljuk őket a kibélelt tepsibe. A szeletek tetejét meghintjük őrölt fahéjjal, majd a tetejére mézet csurgatunk. Együtt, kb. 40 perc alatt készre sütjük a tökszeleteket. A sütőből jövő karácsonyi illat és a finom esti nasi garantáltan széppé varázsolja az esténket.

3. Pikáns fahéjas-mézes sütőtök

Bár a fahéjas-mézes recept önmagában véve is tökéletesen megállja a helyét, azért a néhány este után jól esik egy kis változatosság. Ezt a receptet a neten találtuk és muszáj megosztanunk:
A megmosott, felszeletelt sütőtököt a kibélelt tepsibe pakoljuk. Ezután 1 szárított erős paprikát 1 csipet tengeri sóval, néhány zsálya levéllel, szegfűszeggel, kevés őrölt borssal, őrölt gyömbérrel és a fahéjjal mozsárban összetörünk, vagyis összekeverünk, majd hozzáadunk néhány kanál mézet. Végül jól megkenegetjük a tök szeleteket ezzel az ínycsiklandozó illatú egyveleggel, majd berakjuk kb. 25 percre az előmelegített sütőbe. Az így készült remekműtől még a legszkeptikusabbak is sütőtök-fanatikussá válnak.

4. Rozmaringos-mézes sütőtök

Ez az ínyenc recept is a szokásos alapmunkával kezdődik: a tököt megmossuk, félbevágjuk, a magját kikaparjuk, és nagyobb szeletekre vágjuk. Vékonyan bekenjük mézzel, picit megsózzuk, megszórjuk rozmaringlevelekkel. Kibélelt tepsibe tesszük, majd a sütőben lassan puhára sütjük. (Sült husikhoz is nagyon jó köretként.)

www.csernamez.hu
 
 
0 komment , kategória:  Ételek  
Töltött cukkini
  2015-08-19 08:25:22, szerda
 
 

hozzávalók / 2 adag

A cukkinihez
3 db cukkini
5 db főtt tojás
10 dkg sonka
75 g tejföl
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
1 tk mustár
1 ek majonéz
A tetejére
10 dkg sajt

elkészítés

A cukkiniket megtisztítjuk, de nem hámozzuk meg. Félbevágjuk, és a közepüket kikaparjuk. Csónakot formálunk.
A tojásokat keményre főzzük.
A sonkát apróra vágjuk.
A megfőtt tojásokat kihűtjük, meghámozzuk, és egy tálban alaposan szétnyomkodjuk.
A krémhez hozzáadjuk a sót, borsot, tejfölt, mustárt és a majonézt ízlés szerinti mennyiségben. Ehhez hozzáadjuk a 10 dkg apróra vágott sonkát.
A sütőt előmelegítjük, a sajtot lereszeljük.
A cukkiniket sózzuk, borsozzuk, és végül ráhalmozzuk a tojáskrémet.
A tetejét meghintjük sajttal.
A tepsit kikenjük egy kis zsiradékkal (nálam kókuszzsír), és a cukkiniket 30 percig sütjük.


 
 
0 komment , kategória:  Ételek  
Vendégváró tepsis pizza.............
  2015-08-19 08:22:40, szerda
 
  Vendégváró tepsis pizza...

A recept hozzávalói (12 személyre)
Tészta 2 gáztepsihez:

60 dkg liszt
4 dkg friss élesztő
3 dl tej
1 evőkanál kristálycukor
1 dl olívaolaj
1 evőkanál só
1 db tojás
1 ág friss oregánó
3 ág friss kakukkfű

1. feltét:

2 dl sűrű paradicsomlé
2 dl tejföl
1 teáskanál só
1 teáskanál nádcukor
1 db nagy lilahagyma
2 gerezd fokhagyma
10 karika cukkini szelet
10 karika padlizsán szelet
0.25 doboz vörösbab konzerv
4 db paradicsom
10 dkg házi füstölt sonka
5 dkg csemegeszalonna
15 dkg trappista sajt
2 evőkanál olívaolaj

1 ág oregánó
3 ág kakukkfű
2 db tojás

2. feltét:

1 db lilahagyma
1 evőkanál vaj
1 dl tejszín
4 db füstölt ízű kockasajt

5 dkg házi füstölt sonka
5 dkg csemegeszalonna
15 dkg trappista sajt
5 karika trappista sajt
0.25 doboz vörösbab konzerv
1 ág oregánó
3 ág kakukkfű
2 db tojás
1 evőkanál olívaolaj

Elkészítés

Kéz alá készítünk mindent. A friss oregánó leveleket apróra vágjuk, a lecsipkedett kakukkfűlevélkékkel összekeverjük, 3 részre osztjuk. Meglangyosítjuk a tejet, a feléhez hozzáadjuk a kr. cukrot, belemorzsoljuk az élesztőt, jól felfuttatjuk. A maradék tejben elkeverjük a szoba hőmérsékletű tojást, megsózzuk. Keverőtálba szitáljuk a kéz meleg lisztet, hozzáadjuk a harmadrész fűszerkeveréket, beleöntjük a felfutott élesztős tejet, a tojásos tejet. Kézzel lágy tésztát állítunk össze. Az olajat is hozzá adagoljuk, lisztes felületre fordítjuk. Kíméletesen átgyúrjuk, 2 cipóra osztjuk, gömbölyűre formáljuk. 5 percig pihentetjük.

A zöldségkarikákat enyhén besózzuk, a hagymát vastag szálára vágjuk, a paradicsomot felkarikázzuk, a szalonnát kisebb kockára vágjuk, a hajszál vékonyra vágott sonkát ízekre tépkedjük. Megint átgyúrjuk a 2 cipót, 5 percig újból pihentetjük. Közben a paradicsompürét elkeverjük az olajjal, tejföllel, barnacukorral, kevés sóval, harmadrész fűszernövénnyel és a szétnyomott fokhagymával. A kockasajtokat a maradék fűszerrel, vajjal és a tejszínnel lágy krémmé elegyítjük, félretesszük. A piros pizzához kinyújtjuk az egyik cipót, sütőpapírral borított tepsibe helyezzük, rákenjük az ízesített tejfölös paradicsompürét. Egyik felére ráigazítjuk a lecsöpögtetett cukkini és padlizsán szeletek felét, a másikra a bab felét tesszük. A fele szalonna- sonka darabokkal, a lilahagymával és a paradicsomkarikákkal beborítjuk, majd ráreszeljük a sajtot. 200 fokos sütőben 25 percig sütjük.

Amíg sül, addig a világos pizzához a másik cipót is kinyújtjuk, azt is sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük, megkenjük a tejszínes sajtkrémmel. Egyik felére tesszük a maradék cukkini-padlizsán karikát a felszeletelt pirospaprikával, másik felére szórjuk a maradék vörösbabot. Rákarikázzuk a lilahagymát, megszórjuk a megmaradt sonka-szalonna keverékkel, sajtot reszelünk rá. 200 fokos sütőbe helyezzük ezt is 25 percig. Serpenyőbe öntött 1 kanálnyi olajon 4 tükörtojást sütünk, kerekre formázzuk, majd a megsült pizzák babos felére helyezzük. Jó étvágyat kívánok! Készítette Nyersné Vajda Márta

 
 
0 komment , kategória:  Ételek  
Gombás pizza...........
  2015-08-19 08:22:04, szerda
 
  Gombás pizza...

A recept hozzávalói (4 személyre)

5 evőkanál olívaolaj meg egy kevés a tepsihez
1 adag kelt tészta

A feltéthez:

1 doboz paradicsomkonzerv, darabolt
1 db fehér hagyma
10 dkg sovány nyers sonka
2 evőkanál apróra vágott petrezselyem
2 evőkanál paradicsompüré
1 kiskanál morzsolt oregánó
30 dkg vegyes gomba
12 dkg gouda sajt
2 gerezd fokhagyma
só, fekete bors
12 dkg mozarella sajt

Elkészítés

Elkészítjük a kelt tésztát a szemközti oldali recept szerint. A tepsit beolajozzuk. A tésztát kinyújtjuk, és kibéleljük vele a tepsit. Letakarjuk, és meleg helyen 30 percig kelni hagyjuk.

Közben a hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk. A hagymát kockára vágjuk, a fokhagymagerezdeket felszeleteljük. Egy serpenyőben felforrósítunk 2 evőkanál olívaolajat, és üvegesre pároljuk benne a hagymát és a fokhagymát. Hozzákeverjük a paradicsomot, és fedő nélkül 5 percig pároljuk, amíg elfövi a levét. Beletesszük a paradicsompürét, elkeverjük, majd sóval, borssal és oregánóval ízesítjük.

A sütőt 250 °C-ra (légkeveréses sütő 230 °C, gázsütő 6-os fokozat) előmelegítjük. Előkészítjük a gombát, megmossuk, háztartási papírtörlővel megtörölgetjük, majd vékony szeletekre vágjuk. A sonkáról eltávolítjuk a bőrét és a zsíros részeket, és csíkokra vágjuk. A goudát lereszeljük, a mozzarellát felszeleteljük.

A paradicsommártást a tésztalapra kenjük, és ráterítjük a gombát, a sonkát, a kétféle sajtot és a petrezselymet. Sózzuk, borsozzuk, és rácsurgatunk 3 evőkanál olajat. 12-15 percig sütjük, amíg a tészta szélei világosra nem pirulnak.
 
 
0 komment , kategória:  Ételek  
3:1 ben pizza....
  2015-08-19 08:21:32, szerda
 
  3:1 ben pizza

A recept hozzávalói (6 személyre)
A pizzatésztához:

50 dkg liszt
1 db tojás
2.5 dl tej
4 dkg élesztő
1 teáskanál cukor
3 teáskanál só
1 dl olaj
sütőpapir a tészta alá

A háromféle feltéthez:

2 dl sűrű paradicsomlé ízesítve (só, bors, cukor, oregánó)
0.5 dl ketchup
20 dkg jóféle reszelt trappista sajt
12 szelet sonkaszalámi vagy 6 szelet szalámi
1 pohár ananászkocka befőtt
25 dkg gomba olajon, kevés hagymán dinsztelve-sózva-borsozva
0.5 doboz konzerv csemegekukorica
3 db karaván kockasajt
1 db karikára szelt nagyobb paradicsom
1 szál póré vagy 1 csomag zöld vagy 1 fej lila-hagyma

Elkészítés

Tészta: A cukros tejben felfuttatott élesztővel, liszttel, sóval olajjal gyenge kelt tésztát gyúrunk, tepsi nagyságúra nyújtjuk. Csak a tepsiben kelesztjük, amíg elkészül a rávaló.

Feltét: a pizza két szélére eső harmadokat megkenjük az ízesített, sűrű, ketchupos paradicsompürével, a közepét a kockasajtokkal. Egyik szélére tesszük a hagymás gombát, másik szélére ferdén 6 szalámiszeletet félbehajtva. A középső sajtos részre a maradék 6 sonkaszelet jön, szintén félbehajtva. Aki szereti, szalámi helyett ananászkockával dúsíthatja. Nem rontja el ezt a sajtos részt.

A gombásra vékonyan felszeljük az egész paradicsomot, a másik két részre szórjuk a kukoricát, majd az egészet behintjük hagymakarikával vagy lila-hagyma kockákkal.

Hideg sütőbe téve 180 fokon 35 perc alatt kész. 25 percnél meghintjük a durvára reszelt sajttal, hogy épp csak ráolvadjon. Nagy tál friss, vegyes salátával is tálalhatjuk. Hideg sörrel, limonádéval igyuk.

 
 
0 komment , kategória:  Ételek  
Gyors pizza..........
  2015-08-19 08:20:59, szerda
 
  A recept hozzávalói (4 személyre)

2 evőkanál olívaolaj
1 fej vöröshagyma
1 db zöld húsú paprika
1 db piros húsú paprika
40 dkg konzerv articsókaszív
40 dkg darabolt konzerv paradicsom
1 gerezd fokhagyma
1 kiskanál szárított bazsalikom
1 kiskanál szárított vegyes zöldfűszer
só és fekete bors
1 db világos cipó
20 dkg cheddar vagy mozzarella sajt vagy a kettő keveréke
16 fekete olajbogyó
0.5 kiskanál cukor
néhány szál bazsalikom

Elkészítés

Serpenyőben közepes hőfokon felforrósítunk 1 evőkanál olajat. A hagymát megtisztítjuk és összevágjuk, majd 3-4 perc alatt puhára pároljuk.

A paprikákat megmossuk, kicsumázzuk, majd vékony karikákra vágjuk. Az articsókát lecsepegtetjük, félbevágjuk és félretesszük.

A paradicsomot egy keverőtálba öntjük. A fokhagymát megtisztítjuk, összezúzzuk, és a paradicsomhoz adjuk. Hozzáadjuk a párolt hagymát és a szárított zöldfűszereket, sóval és borssal ízesítjük és megcukrozzuk.

A grillsütőt a legmagasabb hőfokon előmelegítjük. Serpenyőben felforrósítunk 1 evőkanál olajat. A paprikakarikákat 5 percig sütjük benne.

A cipóból vízszintesen négy, kb. 1 cm vastag szeletet vágunk, és a szeletek egyik oldalát a grillsütőben megpirítjuk. Lereszeljük a cheddart, ill. kockára vágjuk a mozzarellát. A bazsalikomot megmossuk, szárazra töröljük és félretesszük.

A rostélyon lévő kenyérszeleteket megfordítjuk, és a nem pirított oldalukat egyenletesen megkenjük a paradicsommártással. A szeleteken elrendezzük a sült paprikakarikákat és az articsókaszíveket, megszórjuk sajttal és rátesszük az olajbogyókat.

A kenyérszeleteket 4-5 percig grillezzük, míg a sajt aranybarna nem lesz. Bazsalikommal díszítve tálaljuk.


 
 
0 komment , kategória:  Ételek  
Pita-pizza,,,,,,,,,,
  2015-08-19 08:20:26, szerda
 
  Ha nem elég az idő egy igazi pizza elkészítéséhez, jó ötlet helyette a pita kenyér fűszeres szósszal és különböző sajt- és zöldségfélékkel megsütve.

A recept hozzávalói (2 személyre)

2 pita kenyér teljes kiőrlésű lisztből
3 evőkanál ketchup
5 dkg mozzarella
1 fej vöröshagyma
2 db paradicsom
1 db piros vagy zöld húsú paprika fele
1 gerezd fokhagyma
1 evőkanál olívaolaj
4 fekete olajbogyó
2.5 dkg parmezán sajt
0.5 kiskanál Tabasco szósz
néhány majoránna- vagy bazsalikomág
5 dkg ementáli
5 dkg valamilyen lágy sajt
növényi olaj a sütőlapra

Elkészítés

A sütőt 190 °C-ra (légkeveréses sütőt 170 °C-ra, gázsütőt 3. fokozaton) előmelegítjük. Egy sütőlemezt egy kevés olajjal vékonyan kikenünk. A pita kenyeret keresztben félbevágjuk.

A ketchupot elkeverjük a Tabasco szósszal, a kenyereket megkenjük a keverékkel és a sütőlemezre tesszük.

Az ementáli sajtot megreszeljük és a kenyerekre szórjuk. A mozzarellát és a lágy sajtot felkockázzuk, és szintén a kenyerekre helyezzük.

A hagymát megtisztítjuk és vékony szeletekre vágjuk. A paradicsomot és a paprikát megmossuk és szárazra töröljük. A paradicsomot felkarikázzuk, a paprikát pedig elfelezzük, kicsumázzuk és laskára vágjuk. A hagymát, a paradicsomot és a paprikadarabokat rátesszük a sajtra.

A fokhagymát megtisztítjuk és összezúzzuk, elkeverjük az olajjal és a pizzára csepegtetjük. A pizzaszeletek közepére 1-1 olívabogyót teszünk, és a sütő felső részében 10 percig sütjük.

Közben megmossuk és szárazra töröljük a zöld fűszernövényeket, letépkedjük a leveleket és egy tálkába tesszük. Hozzáreszeljük a parmezán sajtot, és az egészet jól elkeverjük.

A pizzát a fűszeres-sajtos keverékkel megszórva tálaljuk.
Tipp:

A teljes kiőrlésű lisztből készült pita kenyér helyett, ami lágy állagú, használhatunk világos színű pita kenyeret is, ami a sütéstől ropogóssá válik.
 
 
0 komment , kategória:  Ételek  
Tojásos nokedli gazdagon..........
  2015-08-19 08:19:46, szerda
 
  A recept hozzávalói (4 személyre)

1 gerezd fokhagyma
6 db újhagyma + 2 evőkanál a díszítéshez
3.5 dkg vaj
6 db tojás
2 kiskanál frissen aprított menta
20 dkg lágy kecskesajt

A nokedlihez:

50 dkg liszt
4 db tojás
1 kiskanál só
2.5 dl víz

Elkészítés

A nokedlihez a lisztet egy edénybe szitáljuk, majd a közepén kialakított mélyedésbe beleütjük a tojásokat. Hozzáadjuk a sót, alaposan összedolgozzuk, majd annyi vizet adunk hozzá, hogy nem túl sűrű tésztát kapjunk.

Vizet forralunk, a tésztát nokedliszaggatóval a vízbe szaggatjuk, majd puhára főzzük, és alaposan lecsepegtetjük.

Az összezúzott fokhagymát és a vékony karikára vágott újhagymát a vajban fél percig pároljuk.

Hozzáadjuk a felvert tojásokat és a menta felét, majd amikor a tojás szilárdulni kezd, hozzákeverjük a nokedlit, és folyamatosan kevergetve ízlés szerint megsütjük.

A tűzről levéve hozzáadjuk a kecskesajtot, a sütő grillfokozatán enyhén megpirítjuk, majd a maradék mentával és 2 evőkanál karikára vágott újhagymával megszórva tálaljuk.


 
 
0 komment , kategória:  Ételek  
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 52 
2017.09 2017. Október 2017.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 98 db bejegyzés
e év: 1326 db bejegyzés
Összes: 77313 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3719
  • e Hét: 44924
  • e Hónap: 165089
  • e Év: 2384013
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.