Belépés
klementinagidro.blog.xfree.hu
Embernek lenni! Csak embernek lenni, semmi egyébnek, De annak egésznek, épnek, Föld-szülte földnek És Isten-lehelte szépnek. Gidró Klementina
1975.11.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/22 oldal   Bejegyzések száma: 217 
3 csillagjegy lesz a legszerencsésebb Márciusban
  2016-03-11 20:50:39, péntek
 
 


3 csillagjegy lesz a legszerencsésebb Márciusban, a szerelem és a pénz terén is sikerre számíthatnak!

Asztrológia: Ez a három csillagjegy lesz a legszerencsésebb idén márciusban, akik a szerelem és a pénz terén is sikerre számíthatnak!

Halak

2016 márciusa egy fenomenális időszak lesz azoknak, akik ebben a hónapban születtek. Nagy lesz az álmok beteljesülésének esélye, és a legmélyebb vágyaink is megvalósulhatnak, letisztulhatnak. A Nap a Halak csillagjegyben fog tartózkodni március 20-ig, ami pozitív energiaáramlást jelent, amely segít abban, hogy hatékonyan végezhessük a munkánkat, hogy új célokat fogalmazzunk meg, és kitaláljuk azt, hogy kik is vagyunk valójában, mit szeretnénk megvalósítani. Ebben segítségünkre lesz a Merkúr is. Ha nehézséggel is találkozunk, nézzünk szembe azzal, és a kihívásokkal is, mert ezek hozzásegítenek a sikerhez és a boldogsághoz.


Az érzelmi élet területén is jó időszak következik a Halak számára. A párkapcsolatunkban boldognak, kiegyensúlyozottnak érezhetjük magukat, hiszen a társunk amellett, hogy szeret, még becsül is. Megértjük azt, hogy mennyire fontos egy párkapcsolatban a kommunikáció és a megértés. A gyerekáldás is szóba jöhet, és a március kedvez a barátkozásnak, szociális kapcsolatok kiépítésének, valamint egy új munkahelynek is. Az üzleti életben a legmegfelelőbb időszak március 10-17, ekkor érdemes szerződéseket kötni.

Vízöntő

A tavasz mágikus energiákkal köszönt a Vízöntőkre. A Vénusz március 12-ig a Vízöntő csillagjegyben tartózkodik. A tavasz első hónapja kedvezően hat a Vízöntők szerelmi életére, sok különleges pillanatra számíthatunk, amelyek rózsaszín felhőkbe burkolják egész lelkünket, testünket. Ha stabil párkapcsolatban élünk, szép időszak fog következni. Akiknek nincs párjuk, ez a hónap remek arra, hogy megismerhessék lelki társukat. Szakmai téren remek időszak a márciusi hónap arra, hogy új projekteket dolgozzunk ki, amelyben segít a Hold is, amely a Kos csillagjegyben tartózkodik március 20-ig. A kitartó munkával pedig anyagilag is sikereket érhetünk el, akár hosszú távra is bebiztosíthatjuk magunkat. Egyensúlyt teremthetünk a lelkünk és testünk között, ami egészségmegőrzés szempontjából rendkívül fontos.

Oroszlán

Az Oroszlánoknak a március nyugodtságot, kiegyensúlyozottságot, és szerencsét hoz. Új szerelem kibontakozására is számíthatunk, amely a kölcsönös tiszteleten és elfogadáson alapszik. A szakmai életben esély nyílik arra, hogy olyan emberekkel találkozzunk, akik segítenek nekünk a vállalkozásunk továbbfejlesztésében. A Nap hatására úgy érezzük, hogy semmi sem állhat utunkba, amihez hozzájárul az is, hogy egy rég elfeledett képességünket újra elő tudjuk húzni a tarsolyunkból.

Forrás: http://filantropikum.com/3-csillagjegy-lesz-a-legszerencsesebb-marciusban-a-szere lem-es-a-penz-teren-is-sikerre-szamithatnak/
 
 
0 komment , kategória:  Jóhírek  
Akarsz belső erőt?
  2016-03-04 13:46:10, péntek
 
  "Akarsz belső erőt? Akkor szedd össze szétszórt részeidet a környezetedből. Ha leülök és megfigyelem magamat, megtalálom kiköltöztetett részeimet, száműzött én-darabkáimat. Egy darab beteg Nagyinál van, egy darab a barátom anyagi helyzetében kínlódik, egy darab gyermekem gyenge teljesítményében szenved, egy darab féltékenységem karmaiban fetreng, egy darab párom boldogságának megteremtésében szorgoskodik, egy darab az új vágyamban csatangol vidáman, egy darab rossz dolgaim elutasításán fáradozik, egy darab beteg kolléganőmet siratja, egy darabot, vagy talán többet is csak bosszankodni, mérgelődni helyeztem ki, és még sok más darabom Isten tudja kinél van letétbe helyezve és talán teljesen értelmetlenül már ott is felejtve, de erőmmel táplálva. Azt a sok ezer darabot nem is említettük, amelyek szórakozásaink tárgyaiban vannak eltemetve. Igen én már ők vagyok, mások életének részei vagyok, egy önkéntesen szétszórt lény vagyok.
Most összeszedem magam, hogy itt bent legyek magammal és magamban. Rájöttem, hogy a világ nélkülem is megvan, sőt ha nem válok a világ sok száz vagy akár ezer darabkájává, akkor többet tehetek a világért, az ,,enyémekért" mint így. Miért?
Egyszer azért mert nem vagyok pótolhatatlan. Igen! Figyelj, ez rád is vonatkozik, te sem vagy pótolhatatlan! Ha ez neked fáj, akkor nem csak szétszórtad önmagadat, hanem béklyóba is raktad részeidet. A világ nélküled is tökéletesen forogni fog, amikor itt hagyod a Bolygót és hogy itt hagyod, az garantált. Ki pótolhatatlan? Ő, Aki forgatja ezt a bolygót. Ő nem pótolható, Ő mindenkivel törődik, mindenkiért fáj a Feje. Nem kell Isten Szerepét a nyakamba vennem, az túl súlyos, nem az én kategóriám, hiszen nem arra lettem teremtve, nem az én szerepem, legalábbis még most nem az.
Másodszor ha begyűjtöd részeidet, akkor megnő az erőd, mindent képes leszel elvégezni, mindenhol képes leszel a szükséges dolgot adni, anélkül hogy ott hagynád részenként magadat. Érted! Anélkül, hogy erőd csökkenne, anélkül hogy az neked fájna. Buta módon azt gondolod, hogy csak akkor vagy képes segíteni a világon, ha átéled szenvedését, ha szívedet keserű könnyekkel töltöd meg? Nem, hanem pontosan fordítva van. Tehát szedd össze te is magadat! Másként nem ismered fel végtelen erődet..."

(Gunagriha) 
 
0 komment , kategória:  Jóhírek  
Veszélyes a teljesítményhajszolás, a mindenáron győzni akará
  2016-02-15 22:17:42, hétfő
 
  Veszélyes a teljesítményhajszolás, a mindenáron győzni akarás, hogy a sikerért sokan feláldozzák mások megbecsülését, szeretetét..


Link
 
 
0 komment , kategória:  Jóhírek  
Az érverés vizsgálata időben olyan pontos adatokhoz juttat,
  2016-02-15 22:15:40, hétfő
 
  Az érverés vizsgálata időben olyan pontos adatokhoz juttat, mint az egyes szervek gyengülése, a csatornák energiablokádjai, anyagi, pszichés és pszichomentális mérgek lerakódása:

Link
 
 
0 komment , kategória:  Jóhírek  
A hála az, ami elindít a csodák útján
  2016-02-07 09:29:25, vasárnap
 
 

A hála napja gyökerei 1965-re nyúlnak vissza. A Nemzetközi East-West Center Hawaiiban megtartott Hálaadási vacsora az alapja. A résztvevők ígéretet tettek arra, hogy minden év szeptember 21-én hazájukban megtartják a hála napját. Ez nőtte ki magát a világban évente megrendezésre kerülő eseménnyé.Az Egyesült Nemzetek Meditációs Csoportja által megteremtett Hála világnapja alkalom arra, hogy kifejezzük elismerésünket, hogy megmutassuk hálánkat és megbecsülésünket. Díjazzuk mindazokat, akik tettek valami kiemelkedőt mások érdekében.A mindennapokban mutassátok ki hálátokat, akár egy köszönöm erejéig, ha valaki jó volt hozzátok.

A legerősebb ima, ami elindít a csodák útján

Nem más, mint a hála. Mindenért. Nem szabad természetesnek venni a meleg ágyat, a terített asztalt, a napfényt, ami reggel besüt az ablakon, a hűséges kedvest és barátokat. Vedd észre az életed gazdagságát és ajándékait, amit nem lehet pénzzel mérni.

Mondd gyakran: Köszönöm.

Hadd osszak meg Veled egy történetet, ami talán Téged is változtatásra késztet:

Van egy barátom. Taxisofőr. A minap egy este, miközben utasra várakozott, felhívott. Beszélgettünk. Elmesélte, mennyire szerencsés az élete. Ahogy kiszáll az autójából egy utas, mindjárt leinti a taxiját egy másik. Áldott legyen mindegyik - jegyzi meg közben. Nem tudok úgy beszélni vele, hogy ne fejezné ki háláját az élet iránt, pedig a vállalkozás az ő vállát is nyomja, neki is vannak gyerekei, családja, de valahogy mindig minden rendben halad. Áldja az utasait, segít nekik apró dolgokkal. Ha megtetszik egy utasnak a CD-n lévő muzsika, már veszi is ki, és adja ajándékba. Éttermeket ajánl a turistáknak, apró szolgáltatásokat másoknak. Szeretik az emberek. Megnyílnak neki és mesélnek. Sok rendszeres megrendelője is van. Nem panaszkodik és jól él, bár rövid fuvarokból, tudjuk jól, alig lehet kijönni a hó végéig.

Hogy mehet neki mégis? Miért lehet az, hogy ő BOLDOGUL? Nos neki, - valamiért - nem földi mércével mérnek, ahogy ő sem földi mércével mér másoknak. Érdekes, de valahogy pont ő a legjobb áron jut a legjobb autókhoz. Az egyik rendszeres külföldi utasa pont neki ajánl egy jó ingatlanlehetőséget, amivel éppen élni is tud. Ha a rendőr megállítja az autópályán, csak azért van, mert meg akarja csodálni az autókülönlegességet, amit éppen vezet. Az utolsó pillanatban csúszik át egy-egy vállalkozásával kapcsolatos hivatalos ügy. Az aznapi bevétel pont elég a célra, amit kitűzött. Az utolsó utasa, akit fáradtan csak megszán az esőben, pont taxisunk otthona közelébe kéri a fuvart. Nos miért lehet az, hogy neki nem emberi mércével mérnek és BOLDOGUL? Mert boldog! Az élettől, attól, hogy felkelhet, attól, hogy utasai vannak, attól, hogy hálás és áldja a környezetét! Így ő is áldott ember! Pedig nem könyörög térden állva semmilyen istenség előtt sem alamizsnáért! Mégis a Fényben, Kegyelemben él. Ennyire egyszerű.Forrás: http://atitoksikerkulcs.shp.hu/ Sándor Judit
Forrás: http://szerkeszto.gportal.hu/gindex.php?pg=35263224
 
 
0 komment , kategória:  Jóhírek  
Milyen élettervet hoztál magaddal?
  2016-02-05 12:35:50, péntek
 
 

Születésed előtt, Te és a segítőid létrehoztatok egy tervet annak alapján, hogy elmúlt életeidben mi az, amit még nem sikerült megtanulni/elsajátítani.A terv precíz, és mindenre kiterjedő, figyelembe véve az anyagi, párkapcsolati, spirituális és karmikus igényeidet.

Elsőként kiválasztottad azt a két embert, akit később a szüleidnek nevezel majd. Ők mutatják a múltból hozott sérüléseidet egyfajta tükörként.

Majd kiválasztod és közösen megtervezitek a fontos találkozásokat és eseményeket. Itt a Földön az érzéseid mindig affelé hajtanak, amit élettervedben megalkottál magadnak. A vágyak, az érzelmek, mindig iránymutatók. Azonban ott a szabad akarat, tehát döntened és cselekedned Neked kell.

Életfeladatod mindig olyan cselekedet, melyet örömmel végzel, kiélheted a kreativitásod, melyben fejlődhetsz és érezheted, hogy hasznos vagy. Emellett az életfeladat biztosítja a megélhetésed.

Életterved pontosan időzített találkozásokat és életeseményeket hoz, melyek segítenek a leckék elsajátításában. Vannak, akik azt tanítják, hogyan becsüld jobban önmagad, vannak akik az értékrended változtatják meg, vannak akik arra ösztönöznek, hogy állj ki magadért, és vannak, akik a tiszta szeretetet hozzák el életedbe.Az életterved minden egyes sejtedben kódolva van, hogy érzések formájában emlékeztessen nap mint nap. Éppen ezért lehet félelmetes és pusztító nem tudomást venni az érzelmeidről...

Mohácsi Viktória - elozoeletek.blogspot.hu
Forrás: http://elozoeletek.blogspot.hu/2016/02/milyen-elettervet-hoztal-magaddal.html
 
 
0 komment , kategória:  Jóhírek  
Sorsod alakítható, ha te is úgy akarod!
  2016-02-03 14:20:43, szerda
 
 

Életünk eseményei egy előre megírt forgatókönyvet követnek vagy érvényesülhet szabad akaratunk?Anélkül, hogy túlmisztifikálnánk a kérdést nem mellékes dolog, miként viszonyulsz a sorsalakítás lehetségességéhez.

Leegyszerűsítve: vajon a báb szerepét kaptuk egy életre vagy lehetünk játékosok? Döntsd el te, hogy melyik táborhoz tartozónak érzed magad.

Ez az Univerzum ugyanis rád reagál. Ezt az apró állítást minél előbb közelebbről szemügyre veszed, (mert csak azért ne higgyél nekem, hogy írtam már pár cikket) annál előbb kerülsz annak tudatába, hogy a kulcs saját attitűdjeidben, hiteidben, szavaidban és cselekedeteidben rejtőzik. Így már is van esélyed játszani, hiszen megosztottam veled egy fontos szabályt. Az lesz, aminek erőt adsz szóval, cselekedettel és mulasztással. A harcot nem javaslom, mert amit meg kell élned ebben az életben, akárcsak az apály és a dagály, hiába mutatsz neki stoptáblát, akkor is megérkezik és kifejti hatását.Ebben a stádiumban nem kívánságműsor, amit tapasztalsz, viszont nincs lényegesebb, minthogy miként tekintesz rájuk. És ebben rejlik a szabad akaratod. Veheted szívatásnak, bosszankodhatsz is, szidhatod az aktuális kormányt és a szomszéd kertje is tűnhet zöldebbnek. Amíg efféle túráztatással foglalkozol, addig valóban egy szerepcserés tragikomédia az életed. Mert így döntöttél. Majd megunod! Remélem előbb, mint később felteszel majd egy olyan kérdést, ami arra keresi a választ, hogy egyes helyzetek mit akarnak mutatni/tanítani neked? Miért történik veled ugyanaz többször, szép sorjában egymás után? Miért hallod meg különböző beszélgetések közben ugyanazokat a szókapcsolatokat? Kellemetlen események folytonos ismétlése helyett máris elindulhatna benned egy új attitűd, miszerint mindegy mi történik, fejlődésedet szolgálja!Mindegy mi történik, a hasznodat szolgálja - például ha kapsz egy pofont, akkor az késztethet arra, hogy bosszút állj miatta, de választhatod azt is, hogy felismered a helyzet igazi információját és küldetését. Csodás módon plusz erőket fogsz felfedezni magadban, amikor az előrevivő, pozitív tapasztalatra gyúrsz egy helyzetben, egyszerűen azért, mert ez a hozzáállás lehetőséget ad neked arra, hogy fölébe kerülj a sors játékainak. Ez esetben úgy döntöttél: játszol azokkal a lapokkal, amiket kaptál. Megteheted.Felelősséged teljes tudatában

Biztosan tapasztaltad már te is, hogy egy beszélgetés/olvasás/filmnézés közben teljesen váratlanul beugranak rég elfeledettnek hitt élmények/szavak. Ilyenkor kizökkensz a megszokott kerékvágásból, meghökkent, felráz az élmény, némileg átérzed valamiféle magasabb rendezőelv jelenlétét, aminek része vagy. Ilyenkor érdekes lehet a miért éppen most/miért éppen ez - kérdése. Azért akkor és azért az a konkrét érzés/mondat bukkan fel, mert tartalma életed olyan megoldandó problémájára hívja fel a figyelmed, amivel ideje lenne foglalkoznod/megoldanod/elengedned. Az a röhej, hogy nincs a felismerésben semmi újdonság, magadtól is tudtad, mi zavar, mi billent ki! Csak úgy maradtál.Azért gyönyörű a sorsunk, mert minden lehetséges! Bolyonghatsz sötét gondolataid útvesztőjében vagy a bizonyossággal, hogy történjék bármi, az aktuális megoldandó feladatot önmagad jobbítására használod fel. Mert tudod, hogy kudarcaid és sikereid leginkább a szándékodtól függenek. Annak, aki eszerint rendezi be az életét, felelőssége teljes tudatában kell lennie. Ahogy már állítottam, az Univerzum rád reagál. Elvárásaid szépen egymás után tapasztalataiddá válnak. A lényeg az attitűd. Ha küzdelem az élet, akkor az, ha minden helyzet tanulnivalókat rejt és önmagad jobbítására ösztönöz, akkor az. A körülötted lévő tér veled van tele, a gondolataid pedig mágnesként működnek. A vonzás törvényéről tucatnyi könyvet írtak.Nem újdonság szavaink, vágyképeink, megélni kívánt érzéseink hol lassabban, hol gyorsabban igyekeznek megmutatkozni életünkben. A végeredmény elszomorító vagy örömteli volta részben vagy teljesen a hozzáállásodtól függ. Kételkedéssel, aggódással az ideák temérdek apró részre tépődnek szét. Az attitűdödnek mindvégig könnyednek és vidámnak kell lennie, a megvalósulás lehetségességétől szinte gyermekien lelkesnek.

Amit mi sorsnak nevezünk, valójában nem más, mint lehetőségeink széles tárházának leszűkített, sajátosan megélt formája.

A lehetségesség formavilágát pedig mi alkotjuk. Hangolódj a lelkedre, aktiváld alkotói energiáidat. Legyen időd elképzelni: mi tenne boldoggá, mi tenne elégetetté? Méltó célra van szükséged, mely képek, szavak, érzések által létrehozza vágyad. Jó tudni, hogy te is törekszel valami felé. Ne feledd, tőled függ mi lehetséges.Szerző: Kollár Zsuzsi
Forrás: http://elozoeletek.blogspot.hu/2011/12/sorsod-alakithato-ha-te-is-ugy-akarod.html
 
 
0 komment , kategória:  Jóhírek  
A boldog élet tízparancsolata Ferenc pápa szerint
  2016-02-03 14:18:34, szerda
 
 

Az elődjeihez képest egészen újszerű módon az élethez viszonyuló Ferenc pápa vasárnap egy argentin hetilapban, a Vivaban nyilatkozott egy interjú keretein belül, melyben helyet kapott egy sajátságos tízparancsolat, amit betartva boldog életet élhetünk.

1. Élj és engedj élni.
A pápa szerint mindenkit ez az alapelv kellene, hogy vezessen. Menjünk előre, és közben engedjük, hogy a többiek is ezt tegyék.

2. Add át magad másoknak
Az embereknek szüksége van arra, hogy nyitottak és nagylelkűek legyenek mások felé, mert ha magukba zárkózunk, azt kockáztatjuk, hogy egocentrikussá válunk.

3. Higgadtan, békésen vezessük életünket.
A pápa korábban középiskolában volt irodalomtanár, ide is egy irodalmi példát emelt át Ricardo Guiraldes egy regényéből. A főhős, amikor visszanéz életére, azt mondja, fiatal éveiben egy patak volt, ami köveket cipelt magával, felnőtt korában szaladó folyó lett, öregen pedig még mindig mozgott, de csak mint egy medencényi vízfelület. A pápa szereti ezt a medencés képet: a képességet arra, hogy jóindulattal és alázattal éljünk, nyugalomban az életünkkel.

4. Egészséges érzék a szabadidőhöz, pihenéshez
A művészetek, az irodalom élvezete mellett az egymással és a gyermekekkel folytatott játékot említette a pápa. Szerinte ezekből mára már kevesebb jut, ugyanis a fogyasztói társadalom szorongást és stresszt hozott az életünkben, az emberek pedig elveszítették ezt az egészséges érzéküket. Idejük felszívódik, és többet nem tudják megosztani egymással.

Még akkor is, ha sok szülő rengeteget dolgozik, muszáj időt teremteniük arra, hogy gyermekeikkel játsszanak. Sokszor nehéz ezt a munkaidő miatt megtenni, de muszáj, mondta erről. Hétköznapibb tanácsokat is adott az argentínoknak meg persze mindenki másnak is, például hogy vacsora közben kapcsolják ki a tévét, és beszélgessenek egymással.

5. A vasárnap szabadnap. A vasárnap a családokért van.

6.Keressünk új utakat arra, hogy a fiataloknak méltóságot adó munkákat teremtsünk.
A pápa szerint kreatív fiatalokra van szükségünk. De ha nincs semmi lehetőségük, a drogok felé sodródhatnak, és még sérülékenyebbé válhatnak, akár öngyilkosságot is elkövethetnek.

Nem elég, hogy ételt adunk nekik. A méltóság épp akkor ér el, ha ételt tudsz hazavinni a többieknek.

- mondta erről.

7.Tiszteljük és vigyázzunk a természetre.
A környezeti állapotok romlása az egyik legnagyobb kihívása ma az emberiségnek.

Azt gondolom, hogy van egy kérdés, amit nem teszünk fel magunknak: az emberiség nem követ-e el öngyilkosságot azzal, hogy gondolkodás nélkül, zsarnoki módon használja fel a természetet?

8.Ne legyünk negatívak
Ha másokról csak rosszakat tudunk mondani, az önértékelésbeli hibákra vall Ferenc pápa szerint. Nem másokat kéne lefele húzni, hanem magunkat felemelni. A negatív gondolatok elengedése pedig kifejezetten egészséges is.

9. Ne térítgessünk másokat, tiszteljük a másik hitét
Az rendben van és helyén való, ha másokat inspirálunk, azáltal, amit látnak tőlünk. De az nagyon ártalmas, ha valaki vallási kérdésben téríteni akar, ez ugyanis megbéníthatja a kommunikációt. A pápa szerint minden párbeszéd két fél saját identitásából indul ki, és nem abból, hogy az egyik legyűrje a másikat.

10. Dolgozzunk a békéért
Sok háború korában élünk, ezért a békéért szóló hangot üvölteni kell. Néha úgy tűnhet, mintha a béke csenddel járna, de ez sosincs így, a béke sosem néma, mindig cselekvő, mondta még erről a pápa.
Forrás: http://jonapotkivanunk.hu/a-boldog-elet-tizparancsolata-ferenc-papa-olvasataban/
 
 
0 komment , kategória:  Jóhírek  
Amit látsz, és ami a dolgok mögött van...
  2016-02-03 14:15:50, szerda
 
 

A legnehezebb talán elfogadni és megérteni a spirituális tanítások közül azt, hogy a látszólag rossz dolgok is értünk történnek. Értünk, és valami nagyobb jóért.Sokszor bosszankodunk, amiért nem úgy történnek a dolgok, ahogyan azt mi szeretnénk. Dühösek és csalódottak leszünk, ha akadályokat kapunk azon az úton, amin haladni szeretnénk. Amiről úgy gondoljuk, hogy az az út nekünk tökéletesen jó. Pedig van valaki, aki pontosan tudja, mi az, ami a lehető legjobb nekünk és a javunkra válik: nevezze Őt mindenki saját hite szerint. Én Istennek nevezem.

A legapróbb dolgokban is megfigyelhető az Isteni gondoskodás, ha nyitottak vagyunk rá és teljes mértékben rábízzuk magunkat.

Egyik reggel nagyon fontos vidéki megbeszélésre siettem, jóval korábban indultam, mert nem szeretek késni. Azonban út közben úgy tűnt, az univerzum összeesküdött ellenem: mindenhol piros lámpát kaptam, két alkalommal volt útlezárás egy baleset miatt, egy szakaszon mentem át, ahol sorompó van, természetesen le volt zárva. Egyre feszültebb és idegesebb lettem. Mivel újra leállt a forgalom, elterelés miatt, így volt időm gondolkodni: ha most idegeskedem, akkor gyorsabban érek-e oda? Meg nem történté tudom-e tenni az eddigi akadályokat? Természetesen mindkettőre nem volt a válasz.

Így betettem egy kellemes, nyugtató zenét és úgy döntöttem megbízom abban, ami történik, és hogy aki kezében a legfelsőbb irányítás van, az pontosan tudja, mit miért csinál. Ezután sima utam volt. A város határában vettem észre egy defektes autót. Isteni sugallatra megálltam segíteni. Akkor vettem észre, hogy tárgyalópartnerem az. Az autómentő, aki kijött felajánlotta, hogy gumicsere után helyszínre szállítja az autót. Így mi el tudtunk indulni a megbeszélésre.

Bár a megbeszélthez képest harminc perces késéssel érkeztünk, egyikünk sem késett, hiszen együtt érkeztünk. Baráti hangulatban, viccelődve telt a megbeszélés, mert a közös autóút alatt a véletlenek hihetetlensége miatt összebarátkozva régi barátokként tárgyaltunk. A megbeszélés nagyobb sikerrel zárult, mint amit racionálisan remélni mertem volna.

Megértettem, ezen a napon az Univerzum nem összeesküdött ellenem, hanem összeesküdött értem. Isten látta azt, amit én nem. Tudta, mi az, ami nekem és mindenkinek a lehető legjobb.

Járj, nyitott szemel, legyen benned hit és bizalom és vedd észre az akadályok mögött rejlő ajándékokat. A mindennapok csodáját.

Sándor Judit - Jóportál.hu

Jelen cikk szerzői jogvédelem alatt áll. Átvétele kizárólag a szerző és weboldal forrásként való megjelölésével lehetséges.
 
 
0 komment , kategória:  Jóhírek  
Csillagjegyek és a szerelem
  2016-02-03 14:13:34, szerda
 
 

Most megtudhatod, kik illenek hozzád a csillagjegyed alapján!

KOS: Kedves Kos! Ne akarj mindig tökéletes lenni, mindenkinek megfelelni. Lazíts, Te mindenhogyan szerethető vagy. Ne görcsölj, ne feszengj, ne gondolkodj annyit. Csak hagyd, hogy megtörténjen, aminek kell.

Nagyon vonzó vagy a másik nem számára, azonban az állandó kontrolltól megijednek. Hidd el végre, hogy szerethető vagy, és megérdemled azt a társat, aki Önmagadért szeret. Így nem fognak megalázni többé, hiszen megtanultad a leckét. A mérleg, nyilas és oroszlán tökéletes társad lehet.BIKA: Kedves Bika! Ahhoz, hogy kiteljesedett szerelemben lehessen részed, el kell engedned a kontrollt. Mindig mindent tudni akarsz, kézben akarod tartani a dolgokat. Meg kell tanulnod bízni a sorsodban és tudni, hogy minden akkor és ott történik, amikor itt az ideje. Érzelmileg stabil vagy, és meg kell tanulnod elfogadni, hogy bizony nem minden ember egyforma, van akinek több időre van szüksége. Lazíts, érezd jól magad. Párkapcsolatban viszont arra figyelj, ne akard mindenedet odaadni a másiknak. A skorpió, a szűz és a bak tökéletes társad lehet.IKREK: Kedves Ikrek! Végtelenül kedves, szeretetreméltó személy vagy, ám ugyanennyire naív is. Hallgass a megérzéseidre, mert azok mindig elvezetnek a megfelelő helyre. Ne alázkodj meg, ne akarj rabszolga lenni egy kapcsolatban. Kerüld az erőszakos embereket, akik Rád akarják erőltetni a nézeteidet. Téged könnyen becsapnak, de pont ebben rejlenek a tanulandó feladatok.

Légy határozott, tudd, pontosan mire vágysz egy párkapcsolatban, és állj ki emellett. Tudj konfrontálódni, kiállni az igazad mellett. Ne áldozd fel az életed senki miatt. Akkor nem fog elkerülni az igaz szerelem. Tökéletes társad lehet a nyilas, a vízöntő és a mérleg.RÁK: Kedves Rák! Rendkívül érzékeny vagy, ugyanakkor néha Te sem érted, mit miért teszel. Ha valakit nagyon szeretsz, még Önmagadat is képes vagy feláldozni a kapcsolatért. Ne akarj ennyire megfelelni, és mindenáron magad mellett tartani a másikat. Nagy lecke életedben az elengedés. Ha hagyod a másikat szabadon lélegezni, és hiszel abban, hogy valóban szerethető vagy, nem lesz szükséged erőszakra és trükkökre. Így tudsz majd kiteljesedni a szerelemben. Tökéletes társad lehet a bak, a halak és a skorpió.OROSZLÁN: Kedves Oroszlán! Elég megjelenned ahhoz, hogy lenyűgözz bárkit, mégis gyakran kételkedsz Önmagadban. Rendszerint bevonzol olyan embereket, akik megtapossák önbecsülésedet. Ez mind azért van, hogy megtanuld becsülni Önmagad, ne kívülről várd a visszaigazolást. Ha elengeded az állandó kontrollálási kényszert és kiengeded kezedből az irányítást, a legjobb társ válik belőled. Nagyvonalú vagy, gondoskodó, aki mindent megtesz a társáért. Tökéletes társad lehet a vízöntő, a kos és a nyilas.SZŰZ: Kedves Szűz! Ideje tudatosítani magadban, hogy így vagy tökéletes! Ne akarj mindig szebb és jobb lenni, hogy megfelelj. Te pont így vagy jó! MINDENT megteszel a szeretetért, majd csalódottan könyveled el, hogy a másiknak semmi nem elég. De ezt senki nem várja el Tőled. Éppen ezért be is vonzod azokat az embereket, akik méginkább erősítik önbecsülésed hiányát. Önmagad elfogadása a kulcs a boldog szerelemhez. Tudd, mik az igényeid, ne alkudj meg, és hagyd, hogy végre szeressenek! Minden nap mondogasd magadban: Szeretem magam! Szeretetre méltó vagyok! Befogadom a szeretetet! Tökéletes társad a halak, a bika és a bak.MÉRLEG: Kedves Mérleg! Szép vagy és vonzó. Azonban képes vagy beleragadni élethelyzetekbe, és inkább választod a kerülő utakat, minthogy kiállj Önmagadért és szükségleteidért. Nehezen hozol döntéseket, nem bírod elviselni a felelősségét. Ha végre megtanulod kezedbe venni az irányítást, és nem hagyod, hogy a szüleid, a szerelmed vagy mások döntsenek helyetted, csodás szerelemben lehet részed. Ne ragadj le, ne alázkodj meg, és minden helyzetben válaszd az őszinteséget! Téged is elkápráztat majd, milyen messzire juthatsz. Tökéletes társad lehet a kos, a vízöntő és az ikrek.SKORPIÓ: Kedves Skorpió! Ellenállhatatlan vagy a másik nem számára, de kevesen tudják a szíved is megérinteni. Ösztönösen bezárod magad, félsz a csalódásoktól. Sokat sérültél már, és ez megkeményített Téged. Ha bízol az isteni gondviselésben, és tudod, hogy minden érted történik, akkor könnyebben adod oda a lelked is a másiknak. Nem lehet állandó rettegésben élni. Csak azért bántottak, hogy tanulhass belőle. Nyílj meg, tudd, hogy a legjobbat érdemled, és meg is kapod. Tökéletes társad lehet a bika, a halak és a rák.NYILAS: Kedves Nyilas! Vonzó személyiség vagy, de a figyelmedet hosszútávon kevesen képesek lekötni. Humoros vagy, odaadó, mindent megteszel a társadért. Nem bírod az igazságtalanságot, és rendkívül maximalista vagy. El kell fogadnod, hogy nem vagyunk egyformák. Meg kell engedned magadnak, hogy hibázz néha. Gyakorolnod kell a megbocsátást. Állandóan azon gondolkosz, hogy jó döntést hoztál-e. Mindig több és jobb akarsz lenni, és zavar, ha valakiben nincs törekvés. De talán a másik pont azt akarja megtanítani Neked, hogyan kell lazítani. Ne bántsd magad annyit, nagyon szeretetreméltó vagy. Tökéletes társad lehet az ikrek, a kos és az oroszlán.BAK: Kedves Bak! Óriási Benned a megfelelni vágyás, kitartó vagy és stabil. Ha lehorgonyzol valaki mellett, Ő mindig számíthat Rád. Mindig magad elé helyezel mindenkit, és nem érted, miért vagy boldogtalan. Ha magadért fele annyit tennél, mint másokért, csodás szeretetben lenne részed. Mindenki tudja, hogy számíthat Rád, ezt rendszerint kihasználják. Fontos lenne megtanulnod lazítani, nem lehet csak a kötelességeknek élni. Engedd el az önostorozást, igazán szeretetreméltó személy vagy. Nyílj meg, légy befogadóbb. Ha pedig nem kielégítő Szémodra a kapcsolat, lépj ki! Gyakorold az elengedést. Így találod meg azt a személyt, aki visznozza azt a sok jót, amit Tőled kap. Tökéletes társad lehet a rák, a bika és a szűz.VÍZÖNTŐ: Kedves Vízöntő! Okos vagy, vicces, és kitartó. Ha valaki megérinti a szíved, a végsőkig harcolsz. Főként Önmagaddal. Lazíts egy kicsit, ne büntesd magad viszonzatlan szerelmekkel.

A bak és vízöntő jegyüek hozzák magukkal a legtöbb megoldandó feladatot (főként párkapcsolatban) előző életeikből. Ezek általában önbüntetések olyan dolgok miatt, amit egykor elkövetett. Ám ezek könnyedén levethetőek, ha tudatosítja magában. Akkor többé nem vonz be olyan társat, aki megalázza, megbántja, megcsalja, elhagyja és elveszi a maradék önbizalmát. Csodás társ válik belőled, és boldog szerelemben lesz részed, ha nem bünteted többé magad. Tökéletes társad lehet az oroszlán, a mérleg és az ikrek.HALAK: Kedves Halak! Téged általában szeretnek az emberek, végtelenül kedves vagy. Álmodozó, aki sokszor nem mozog a realítások talaján. Véleményem szerint ez nem baj mindaddig, míg nem csupán álomvilágban élsz. Hiszel az emberek jóságában, és amikor rádöbbensz a világ kegyetlenségére, nyomorultul érzed magad. Mindenkin segítenél szíved szerint, hajlamos vagy magadra venni a világ szenvedését. Legszívesebben társad problémáit is Te cipelnéd. Ne tedd!! A saját boldogságod legyen a legfontosabb. Ne csak szolgálni és adni akarj egy kapcsolatban, hanem fogadd el, ha kapsz. Így nem csak önző embereket fogsz bevonzani, akik meg akarják tanítani Neked a befogadás fontosságát. Hiszen így van meg az egyensúly. Vágysz a földöntúli szerelemre, meg is kapod azt. Tökéletes társad lehet a szűz, a rák és a skorpió.Mohácsi Viktória - elozoeletek.blogspot.hu
Forrás: http://elozoeletek.blogspot.hu/2016/01/csillagjegyek-es-szerelem.html
 
 
0 komment , kategória:  Jóhírek  
     1/22 oldal   Bejegyzések száma: 217 
2018.12 2019. Január 2019.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 78922 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 662
  • e Hét: 662
  • e Hónap: 58020
  • e Év: 58020
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.