Regisztráció  Belépés
horvathnemagdi.blog.xfree.hu
Ahol szeretet van, ott nincs átverés. Horváthné Magdi Magdi néni
1945.02.28
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/45 oldal   Bejegyzések száma: 445 
A férfi horoszkóp
  2017-04-23 08:31:05, vasárnap
 
  A férfi horoszkópjából megtudhatod, mire számíts: képes lenne megcsalni? Hajlamos a flörtre? Csillagjegye most elárulja a választ.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

A Kosban, bár boldogsággal tölti el, hogy kapcsolatban élhet, mindig ott motoszkál a szabadsága elvesztésétől való félelem. Ennek okán érdemes odafigyelni, és elegendő szabad teret hagyni neki. Ellenkező esetben bepánikolhat, és talán félre is lép.

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

A Bika nyugalmat és állandóságot keres, párja mellett pedig kitartó és hűséges lesz. Ő igazán komolyan gondolja a kapcsolatát. Félrelépni nem valószínű, hogy valaha is fog, de az esztétikai élmény számára belülről fakadóan vonzó, ezért gyakran megnézhet másokat.

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Az Ikrek férfiban kettősség lakozik a szerelem terén is. Noha szeretne egy biztos kapcsolatot, mindig piszkálja a kísértés, a másik út titokzatossága. A kulcs az, hogy valóban szerelmes legyen. Ha ez megvan, akkor nem csábítja többé a virágról virágra szálldogálás.
Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

A Rák maga nem az a hűtlen típus, ellenben nagyon fél, hogy őt fogják megcsalni. Végtelenül gyanakvó, elég féltékeny típus. Nála tehát bárki is próbálkozna, nem járna sikerrel, és nem tudná elhódítani attól, akit igazán, teljes szívéből szeret.

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Az Oroszlán férfinak kell, hogy folyamatos pozitív visszajelzést kapjon a párjától. Amennyiben ez nincs meg, generál magának. Szeret tetszeni a nőknek, és nem áll tőle távol a flörtölés sem. Ha valóban ragaszkodik párjához, akkor viszont nem lép félre.

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Szűz a férfi jegye? Akkor egy komolyabb gondolkodású embert ismersz benne valószínűleg, és magad is láthatod, életének minden szegletét abszolút komolyan veszi. Így van ez párkapcsolatával is. Nem az ő világa a félrelépés. Ha másra néz, már nem szerelmes.

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

A Mérleg férfi nem köteleződik el könnyen, ám ha megtalálja azt a nőt, aki igazán lenyűgözi, akkor hosszú távon lehorgonyoz mellette. Nem kenyere a hűtlenkedés. Nála inkább a kezdetekben nehéz elhatározásra jutni, akar-e párt, vagy sem.

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

A szenvedélyes Skorpió mint pár igazi latin amorózó lehet, viszont a hűséget tekintve kettősen ítélhető meg. Egyfelől nem csábul el könnyen, ismeri a határait, másfelől viszont szereti feszegetni azokat, és próbálgatni, hogyan hat a nőkre. Keresi az elismerést.

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

A kalandvágyó Nyilasnak kell a változatosság, az izgalom. Egy hosszabb távú kapcsolatban tehát különösen érdemes erre hangsúlyt helyezni neki és párjának. Ha ez hiányzik, elégedetlen lehet, és flörtbe is bonyolódhat, pedig nem ez lenne a jó megoldás.

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Ha a férfi Bak, akkor olyan társra lelhetsz benne, aki szigorúan ragaszkodik elveihez, erkölcsi nézeteihez. Nem az a félrelépős típus, ha szerelmes, akkor nem fér bele számára a flört sem, és egyértelmű elutasítást ad azoknak is, akik esetleg felé küldenek jeleket.

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

A Vízöntő jegynél nehéz megjósolni, hogy hűséges tud-e maradni, vagy sem. Választottjaként különlegesnek, elragadónak láthat, hiszen őt ez vonzza. Hogy elcsábul-e mástól, aki nagy hatással van rá, azt az az egy befolyásolja, mennyire mély a szerelme.

Halak ( II. 20 - III. 20. )

A Halak szomjazza a romantikát, a nagy érzelmeket keresi. Akkor boldog a kapcsolatában, ha az az ő fejében élő ideális képhez közelít, azaz a fent soroltakból csordultig van benne. Ha érzelmileg nem elégedett, akkor kereshet más karjában pótlékot.
 
 
0 komment , kategória:  Haverok  
Rákkeltő anyagokat mutattak ki tusfürdőben
  2017-04-20 16:32:00, csütörtök
 
  Rákkeltő anyagokat mutattak ki tusfürdőben

Bár a samponokban és tusfürdőkben gyakran használt 1,4-dioxánról több kutatás is igazolta, hogy rákkeltő, semmilyen módon nem szerepel az összetevők között. Egy új szabályozás változtathat ezen.

Több kozmetikai termékről is kiderült a közelmúltban, hogy kisebb-nagyobb dózisban egészségtelen, sőt akár rákkeltő anyagokat is tartalmaz. Írtunk már a triklozán tartalmú kozmetikumok egészségkárosító hatásairól, illetve a dezodorokban található endokrin diszruptorokról is, ezúttal pedig az 1,4-dioxán ügye került az USA-ban működő élelmiszer- és gyógyszer-engedélyeztetési hivatal (Food and Drug Administration, röviden FDA) elé.

Több veszélyes, akár daganat kialakulását elősegíthető anyagot is szervezetünkbe juttathatunk a dezodorunk által. Bizonyos összetevőkről még csak tudomásunk sem lehet, mert nem hozzák őket nyilvánosságra. Erről az alábbi cikkünkben írtunk bővebben!
A címke sem árulkodik róla

Az 1,4-dioxán egy vízben könnyen oldódó vegyület, amely számos tisztálkodási eszközben megtalálható a sampontól a tusfürdőn át egészen a folyékony szappanokig. Szennyezőanyagként, etilén-oxiddal (amelyet szintén összefüggésbe hoztak a mellrák kialakulásával) kezelt vegyületek által kerül a termékbe, tehát nem tudatosan adják hozzá. Bár az FDA régóta javasolja, hogy a tisztálkodási eszközöket mentesítsék az 1,4-dioxántól, a törvény nem kötelezi erre a gyártókat. Ahogy arra sem, hogy feltüntessék a termék címkéjén az esetleges szennyezettséget.
Az 1,4-dioxán tusfürdőkben és samponokban is megtalálható

A vegyület hatásairól bizonyító erejű kutatás még nem született, néhány kísérlettel azonban igazolták, hogy állatokban hozzájárul bizonyos daganatok kialakulásához. Azoknál az egereknél, akik hosszú ideig 1,4-dioxánnal fertőzött vizet fogyasztottak, májrákot azonosítottak a kutatók. A vegyület a bőrön keresztül szívódik fel, és számos rákfajta kialakulásának a veszélyét növelheti, illetve károsíthatja a vesét és az idegrendszert is.

A veszélyes vegyületek vizsgálatával foglalkozó Environmental Working Group adatai szerint az Egyesült Államokban körülbelül 8000 olyan termék lehet a polcokon, amely tartalmaz 1,4-dioxánt. Néhány cég - például a legnagyobb gyermektisztálkodási termékeket forgalmazó vállalat - már évekkel ezelőtt eltávolíttatta termékeiből a veszélyes vegyületet, néhány szenátor azonban szorgalmazza, hogy az 1,4-dioxán általános tiltólistára kerüljön. Kérdéses azonban, hogy ezt mikor sikerül kivitelezni, és hatására mikor tűnnek el az EU országainak polcairól is ezek a termékek.
 
 
0 komment , kategória:  Haverok  
A vodkával kapcsolatos
  2017-04-11 21:37:02, kedd
 
  Egy férfi vodkát spriccelt az autója utasterébe, lássuk mi történt 5 perc elteltével!

A vodkával kapcsolatos előítéletek jogosak, de néha ez az ital nagyon hasznos lehet. Ha azok közé az emberek közé tartozol akik nem fogyasztanak alkoholt, akkor is érdemes tartanod egy üveg vodkát otthon, hogy miért? A következő cikkből megtudod.

A vodka használata a háztartásban

A vodkát számtalan hasznos célra használható, melyeket megtudhattok a most következő cikkből.

1. Megszünteti a cigaretta szagot

Az autónk ülése is beszívja a cigaretta füstöt, ha utazás közben dohányzunk, de egy vodkából készített keverék 1:1 arányban vízzel megsemmisíti a dohányfüst szagát. Ugyanezt a keveréket használhatjuk régi foltok eltávolításához az autónk vagy a lakásunkban lévő bútorok üléshuzatjáról, egy fertőtlenített és tiszta használati cikket kapunk, az alkohol pedig rövid időn belül elpárolog.

2. Tisztítja az üveget

A vodka és víz keverékével helyettesíthetjük a tisztítószereket, ezzel az oldattal tisztíthatjuk az üvegből készült tárgyakat pl. tükör, szemüveglencse.

3. Elűzi a penészt

A csempetakarítás sok időt és erőt vesz igénybe, de itt a megoldás, a vodka. Spricceljünk vodkát egy szórófejes flakonból hígítás nélkül a problémás felületre, hagyjuk állni 10-15 percet, majd mossuk le egy szivaccsal.

4. Védi a növényeket

Sokszor a szobanövények levéltetvekkel fertőződnek, amit nem könnyű letakarítani róluk. Töltsünk egy szivacsra vodkát és törölgessük át a növény leveleit és a szárát, megszabadulnak a levéltetvektől.

5. Ragyogó lesz tőle minden

A kerámia, porcelán, üveg és a fürdőszobában található fémből készült eszközök olyan szépen fognak csillogni, mintha újak lennének, ha egy szalvétára csepegtetett vodkával átdörzsöljük őket.

6. Csillár tisztítás

Azok akik kedvelik a kristálycsillárokat, tudják milyen nehéz dolog egy csillárt megtisztítani. Keverjünk össze 3-4 evőkanál vodkát, fél liter vízzel és spricceljük a csillárra (áramtalanított állapotban). Ez a keverék eltávolítja a por okozta régebbi foltokat is. Mielőtt elkezdenék egy csillár tisztítását, helyeztünk alá egy törölközőt.

7. Eltávolítja a szappanfoltokat

Spricceljünk vodkát a szappantartóra és pár perc múlva mossuk le.

8. Felfrissíti a cipőket

Ahhoz, hogy elűzzük a cipők kellemetlen szagát, semmi másra nincs szükség csak egy pár csepp vodkára. Spricceljünk vodkát a cipőnkbe és hagyjuk megszáradni, olyan lesz mintha új lenne.

Ezeket a trükköket kipróbálhatjátok más fajta alkoholos itallal is de vigyázzatok, mert van olyan ital amelyik foltot hagyhat.
Forrás: ketkes.com
 
 
0 komment , kategória:  Haverok  
Tallóztam
  2017-04-06 20:28:27, csütörtök
 
 
5 életre szóló igazság, amire a lelked azt akarja, hogy emlékezz!

Az időnk 100%-ban avatárként éljük életünket. Van egy egónk, egy személyiségünk, egy történetünk, preferenciáink, ellenszenveink, hiedelmeink, véleményünk, nézőpontunk és tapasztalataink. Ezek az összetevők összefogják "személyedet" és azt, ahogyan önmagad megéled. De mindezeknek az emberi összetevőknek a mélyén van egy, amelyik az összesnek az alapját adja. Enélkül az avatár nem létezne. Ez az összetevő pedig a lélek.

A lélek időtlen, örökkévaló, és határtalan bölcsességgel rendelkezik. A lelket nem tudod önmagadtól elválasztani, de távolinak érzed, ha életedet csak a személyes, egós tudatszintről kormányzod.

Mivel a lélek a bölcs útmutatásért is felelős, mindig azon igyekszik, hogy kapcsolatba kerüljön veled, főleg azokban az időszakokban, amikor nagy szenvedést élsz át.

Íme öt bátorító igazság, amit a lelked üzen neked:

1. Arra vagy teremtve, hogy érezz

Arra vagy teremtve, hogy igazán és mélyen érezz. Ne tartsd vissza a könnyeidet, és ne hidd, hogy ez tehetetlenség és gyengeség, vagy túlságos érzékenység jele, ha önmagad kifejezed. Érezni és megengedni magadnak, hogy az emberi érzések gazdagságát átéld, egészséges. Érezd a szeretetet. Érezd a szomorúságot. Ne ragadj köztes állapotban, miközben ábrándozol. Engedd be magad a pillanatba. Erről szól az élet.

2. Azért vagy itt, hogy az életet megtapasztald

Azért vagy itt, hogy az élet teljességét megtapasztald. Amikor minden elmondatott és megtörtént, nem a bankszámlád, még az anyagi javaid sem fognak érdekelni, még az az üres ház sem, amit magad után hagysz. Csak az fog számítani, hogy szántál-e időt az élet csodáját értékelni vagy sem.

Most élsz. Senki sem tudja miért létezik a Világegyetem, hogyan alakult, miért létezik a tudat, de te itt vagy, ennek a nagy titoknak a termékeként. Élvezd. Éld az életed. Túl rövid ez az utazás ahhoz, hogy ne értékeljük a tapasztalatokat, élményeket, kapcsolatokat és az emlékeket, amiket gyűjtöttünk.

3. Isteni vagy és nem fizikai

Nem a tested vagy. Az vagy, aki a testének és elméjének tudatában van. Az a vászon vagy, amelyre az egó festi magát, és amikor meghalsz, elveszíted ,,magad". Örökkévaló, határtalan, időtlen és testetlen vagy. Egy spirituális lény vagy, aki egy kis időre úgy tesz, mintha ember lenne. Bárki is mondta, hogy egy emberi lény vagy, hazudott neked. Egy emberi testben élsz, de nem vagy ember. Sose felejtsd el. Nagy és sok szenvedést meg tudsz előzni, ha megengeded magadnak, hogy isteni részeddel kapcsolatba lépj.

4. A halál egy illúzió

Sosem halsz meg. Hogyan is tudnál meghalni, amikor nincs is olyan, hogy halál? Csak dimenziók közötti átmenet van. Téged, mint a tudatosság egyedi részét, nem lehet elpusztítani. Nincs amitől félni, hiszen nincs amit elveszíteni. Amikor fizikai tested meghal, több leszel, teljesebb, és nem kevesebb.

5. Szeretve vagy

Határtalan szeretettel szeret téged az világmindenség és mindaz, ami azt meghaladja. Lehet, hogy most nem vagy képes ezt érezni, de a fizikai valóság egy másik oldalán létezik egy spirituális családod és barátaid, akik arra várnak, hogy üdvözöljenek téged. Vezetőid vannak és angyalok vigyáznak rád ebben, és mindegyik életben. A Teremtő sokkal jobban szeret téged annál, amit te meg tudsz érteni, hiszen Ő a Teremtő, aki Önmagát általad is megtapasztalja. Nemcsak szeretve vagy, hanem te magad vagy a Szeretet.
Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  Haverok  
25 elképesztő pszichológiai valóság
  2017-04-06 08:27:05, csütörtök
 
  25 elképesztő pszichológiai valóság
amit eddig nem tudtál, pedig nap mint nap megtörténik veled!

Az alábbiakban olyan érdekes tényekről olvashatsz, melyek nap mint nap megtörténnek veled, de tudatosan sosem élted meg, hisz annyira ösztönösek és banálisak, hogy megkerülik a racionalitást. El fogsz ámulni, mennyire igazak! Fedezd hát fel őket!

1. Amikor örömödben sírsz, az első könnycsepp a jobb szemedből pottyan ki, és ha bánatodban pityeregsz, akkor a könny előbb a bal szemedből csordul ki.

2. Sokkal könnyebben vissza tudsz emlékezni dolgokra, ha becsukod a szemed.

3. Az intelligens emberek hajlamosak az önlebecsülésre. Ezzel szemben, az ostobák azt hiszik magukról, hogy ragyogóak.

4. Éjjel vagyunk a legkreatívabbak, míg délután vagyunk a legkevésbé képesek ötletelni.

5. Ha valaki a beszélgetés 60% a szemedbe néz, unatkozik. Ha a párbeszéd alatt 80%- tartja a szemkontaktust, vonzódik hozzád. Ha mindvégig egyenesen a szemeidbe néz, tekintheted fenyegetésnek.

6. Nagy valószínűséggel, a kedvenc dalodnak köze van egy érzelmes pillanathoz.

7. Az idő 70%- az agy nem tesz egyebet, mint újrajátssza az emlékeket, és a tökéletes pillanatok jeleneteit formálja.

8. A kék szín olyan hormonok termelődését idézi elő az agyban, amelyek segítenek a relaxálásban.

9. Minél többet költekezel mások társaságában, annál boldogabb vagy.

10. Az emberek 90%-a sms-ben írja le azt, amit képtelen elmondani személyesen.

11. Amikor sebzett vagy, a szitkozódás segít, hogy csökkentsd a fájdalmat.

12. A döntéseid sokkal racionálisabbak, ha egy másik nyelven gondolod őket végig.

13. A szaglás kapcsolódik a leginkább az emlékezethez.

14. Ha boldog emberek vesznek körül, te is boldogabb vagy.

15. A 18-33 év közötti emberek a legstresszesebbek a világon!

16. Ha győzködöd magad afelől, mennyire jól aludtál, az agyad el is hiszi, hogy ez így van.

17. Egyetlen vak ember sem lett skizofrén.

18. A meleg égövekben élő nőket sokkal inkább foglalkoztatja a külsejük, mint a hideg éghajlatú területeken élőket.

19. A macskák kétszer annyi agyi idegsejttel rendelkeznek, mint a kutyák.

20. A fokozott stressz káros hatással van az agysejtek szerkezetére.

21. Az emberek sokkal gyorsabban olvassák a hosszú sorokat, de mégis a rövideket kedvelik.

22. Az érzelmi fájdalmat könnyebb felidézni, mint a fizikait. És ez a viselkedésre is nagyobb kihatással van.

23. Minél inkább tagadod az érzéseidet a másik elől, annál inkább beleszeretsz.

24. Ha tapasztalatokra költöd a pénzt dolgok helyett, sokkal boldogabb leszel.

25. A komikusok és a vicces emberek hajlamosabbak a depresszióra, mint a többiek.

Mi a véleményed?
 
 
0 komment , kategória:  Haverok  
Tallóztam
  2017-04-05 09:18:19, szerda
 
 
Ma meglátogatlak téged!

Élt egyszer egy idős asszony, aki nap, mint nap hosszú órákon keresztül imádkozott. Egy nap Isten hangját hallotta, aki így szólt hozzá:
- Ma eljövök hozzád, hogy meglátogassalak téged.

Képzeljétek el, micsoda örömöt és büszkeséget érzett. Csinosítani kezdte otthonát és kitakarított, tésztát gyúrt és süteményt sütött. Aztán felvette a legjobb ruháját és várni kezdte az Úr érkezését.
Egy kis idő múltán valaki kopogtatott az ajtaján. Az anyóka sietett, hogy ajtót nyisson. De csak a szomszédasszonya volt, aki csak egy kis sót akart kölcsön kérni. Az anyó elküldte:
- Az Isten szerelmére azonnal menj innen, most nincs időm erre a butaságra! Istent várom az otthonomba! Na, menj már! - és becsapta a megbántott asszony orra előtt az ajtót.

Kicsit később megint kopogtattak. Az asszony megnézte magát a tükörben, megigazította a ruháját és futott ajtót nyitni. De ki volt az? Egy óriási kabátot viselő kisfiú, aki gombokat és szappant árult fillérekért. Az öregasszony így tört ki:
- A Jóistent várom. Nincs egy csepp időm sem. Gyere vissza máskor és a gyermek orrára csapta az ajtót.

Azután megint kopogtattak. Az öreganyó kinyitotta az ajtót és egy rongyos, sápadt öregembert látott maga előtt.
- Egy szelet kenyeret, jóasszony, legyen akár száraz is...
És ha megengedné, hogy egy pillanatra megpihenjek a lépcsőjén! - kérte könyörögve az öreg.
- Ó, ne! Hagyj békén! Istent várom! És takarodj el a lépcsőmről - mondta bosszúsan az öregasszony. A szegény ember sántikálva odébb állt, az öreganyó pedig visszatért és várta Istent.

Teltek az órák és a nap nyugovóra tért. Eljött az este és Isten nem érkezett meg. Az asszony mélyen csalódott. Végül úgy döntött, hogy nyugovóra tér.
Furcsa mód rögtön elaludt és álmodni kezdett.
Álmában megjelent neki a Jóisten és ezt mondta:
- Ma háromszor jöttem el hozzád, és te háromszor utasítottál el.

Kikkel fog ma találkozni?
- Már reggel az ébredés után - a családtagjaival?
- Mennie kell ma boltba - a boltossal, pénztárossal?
- Munkahelyre kell mennie - a munkatársaival?
- A buszon - fiatalokkal, idősebbekkel, akik szintén utaznak?
Ezen alkalmakkor Istennel fog találkozni!
 
 
0 komment , kategória:  Haverok  
Három arcápoló maszk
  2017-04-03 20:55:42, hétfő
 
 
Egy barátnőm azt mondta, ha ezt használom egyetlen ránc sem lesz az arcomon. Hihetetlen! Azóta csodás az arcom!

Az arcunk az egyik legkényesebb része egész testünknek és azt érinti leginkább öregedésünk. Hiszen nehéz elfedni, leplezni, egy első benyomás és ápolt kinézetünk is nagyban függ arcunk állapotától, a fizikai és lelki eredetű gondok jelei egyaránt kiülnek rá. Idővel sokasodnak a ráncok, megjelennek különböző foltok. Annak érdekében, hogy felvegyük a harcot az ilyen problémákkal, sok nő dönt a rendkívül költséges kozmetikai és sebészeti beavatkozások mellett, de sokszor ezek félresikerülnek és függőséget is okozhatnak. A drága, márkás kozmetikumok pedig sok esetben hiába hatékonyak mégis egyben árthatnak is. Mindezek mellőzésére felfedjük a legegyszerűbb arcápolási titkot, mely hihetetlen eredményeket hoz, költséghatékony, egyszerű és jóval természetesebb.

Három arcápoló maszkot fogunk bemutatni az aszpirin segítségével, amelyek rövid idő alatt segítenek felvenni a harcot az öregedési problémákkal és javítják arcunk állapotát.
Tisztító alap maszk

Az aszpirin (3 tabletta)
Langyos vizet (3 kanál)

Használata:

Hígítsuk fel az aszpirint a vízben. A kapott masszát kenjük fel arcunkra, hagyjuk hatni 10 percig majd bő vízzel alaposan öblítsük le. Ezután folytathatjuk a szokásos arcápolási rutint.
Hámlasztó, frissítő maszk

Az aszpirin főleg szalicilsavból áll, ha citrommal vegyítjük, rendkívül hatékony gyümölcssavas hámlasztást végezhetünk házilag. A bennük lévő vegyület képes behatolni a bőr pórusaiba, megtisztítva azt, valamint eltávolítja az elhalt hámsejteket, gyulladáscsökkentő, bőrpír halványító.

Az aszpirin (3 tabletta)
Citromlé (3 kanál)

Használata:

Egy kis tálkában törjük össze az aszpirint porrá zúzva és keverjük el a citrom levével. Az így kapott masszát oszlassuk el egyenletesen a szem és száj környékét kihagyva. Hagyjuk hatni 10 percig, majd langyos, bő vízzel öblítsük le.
Azonnal érezhető lesz bőrünk üdesége, puhasága, szinte fellélegzik, felkészült további hatóanyagok befogadására. Ezután használjunk egy kedvünk szerinti hidratáló, tápláló, természetes maszkot is.
Vitaminos tápláló maszk

A joghurt és a méz is köztudottan jó bőrápolásra. A joghurt jó kálium forrásnak minősül, gazdag fehérjében és kalciumban is. A méz tápláló vitamin és ásványi anyag tartalommal bír. Aszpirinnal kiegészítve nagyszerű arcápolót készíthetünk.

Az aszpirin (5 tabletta)
Joghurt (1 kanálnyi)
Méz (1,5 kanálnyi)

Használata:

Egy kis tálkában törjük össze az aszpirint és keverjük össze a joghurttal és a mézzel. Arcunkat öblítsük le meleg vízzel, hogy kissé megnyíljanak pórusaink, majd a maszkot oszlassuk el egyenletesen a szem és száj környékét kihagyva. Hagyjuk hatni 30 percig, majd langyos, bő vízzel öblítsük le.

Ha a cikk tetszett és szeretnél az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérünk, ne felejtsd el megosztani családtagjaiddal, barátaiddal. Köszönjük.
 
 
0 komment , kategória:  Haverok  
Nektek és magamnak
  2017-03-29 15:01:37, szerda
 
  .Nektek és magamnak:
Hogy legyen erőd akkor is szeretni, amikor úgy érzed, csak Te adsz.
Hogy legyen erőd akkor is mosolyogni, amikor úgy érzed a fogad törik belé.
Hogy akkor is kitarts, amikor nincs kedved.
Hogy ne zavarjon, ha nagyok a problémáid, hiszen erős vagy és elbírod őket.
Azért, mert ha erős vagy, felemelhetsz embereket, ezáltal Te magad még jobban megerősödsz.
Kívánom, hogy legyen erőd félretenni a büszkeséged, ha annak a valakinek szüksége van rád.
S kívánom, hogy legyen erőd megmondani neki, mit érzel, mert tudom, hogy ez a legnehezebb.
Őszintén kimondani.
Kívánok Neked Türelmet!
Hogy meg tudj hallgatni másokat.
S hogy meg tudj bocsátani annak, aki nem tud neked.
Hogy fáradtan is tudj szeretettel és megértően beszélni azzal, akinek szüksége van rá.
Kívánok neked bölcsességet!
Hogy tudj különbséget tenni, mikor kaptad azért az akadályt, hogy megküzdj vele, és mikor azért, hogy kikerüld, és más utat válassz.
Hogy felismerd a mindennapok szépségét, és ne tragédiák döbbentsenek rá.
Hogy meglásd a szeretteid fontosságát és szükségességét az életedben.
Hogy minden idegesítő tulajdonságuk téged épít, akár mint rossz, akár mint jó példa.
Bölcsességet, hogy ne akarj tökéletes lenni, csak törekedj a legjobbra.
Hiszen soha nem leszünk tökéletesek, maximum frusztráljuk magunkat a gondolattal. Ellenben a legjobbra törekvés újabb és újabb sikereket, majd célokat eredményez, s ez maga a haladás.
Hogy az aprólékos sziszifuszi hétköznapokban lásd a holnapok nagyságát, és a nagy célok építőkockáit.
Végül kívánok neked egy apró mosolyt magunkon, hiszen ha mindezt meg tudnánk tenni, akkor már rég az Angyalok soraiba tartoznánk, és valaki olyanokra vigyáznánk, mint mi magunk.
Ám kívánom neked, hogy megtapasztald: a Teremtés attól válik tökéletessé, hogy ismertek a hibáink és számolnak a tökéletlenségünkkel.
 
 
0 komment , kategória:  Haverok  
Tallóztam
  2017-03-28 16:28:00, kedd
 
 
Szerdi Attila

Örök udvarlás

,,Helytelen azt hinnünk, hogy a szerelem hosszas együttlét és kitartó udvarlás gyümölcse. A szerelem a szellemi-lelki rokonság gyermeke, s ha egyetlen pillanat nem hozza létre ezt az összetartozást, hosszú évek alatt sem születik meg soha." Kahlil Gibran

Mint teremtés koronájának mondott egykori törvény őre behatóan vizsgálva a női nemet az alábbi következtetésekre jutottam.

A nő, mint finom érzékek képviselője, szívében az emberiességi törvényekkel, méhében a jövő törvényének gyümölcsével, s mint lelkében a gyönyörök forrásával, mellyel megajándékozza egyetlen szerelmét, az igazit, akivel szinte eddig soha nem találkoztak, mert a férfiember elrejti az érzelmeit, nem ismerte eddig a nők testi és lelki felépítését. Az a szerelem, mely általában a lányoknak köszönhetően kezdődik, mert ők azok, akik megborzonganak egy-egy pillantástól, egy férfihangtól, egy eszményi arctól, örökké fenn marad, ha a férfi őszinte érzéseket táplál, udvarol, míg ki nem elégül a szerelmes nő látványának ígérete, vagyis nem egyesülnek.

A szerelmes asszony odaadása leírhatatlan, egyé válik a férjével, nincs más kívánsága, minthogy kedveskedjen, hálával gondol állandóan arra, hogy neki is van férje, tulajdona, akire soha többé más nem nézhet, nem hallhatja hangját, nem nézheti arcát, vagyis ez a tulajdonlás egészen természetes azoknál a hölgyeknél, akik a valódi nagybetűs férfira vártak, s ha az ő megjelenik, elolvad gyönyörűségében éjjel-nappal, átadva neki önmagát teljesen, minden szavával egyesül, ketten válnak egy testté. A méh, mint anyaság és férj titkos birodalma kettejük magánügye, más nem érhet hozzá a házassági szentélyükhöz. A mell és a méh ugyanazt jelenti, egyedül a férjnek van joga ahhoz, hogy a mell udvarát megérintse olyankor, amikor szerelmeskednek. Az így fogant gyermekek szerelemgyerekek, tiszta szívvel és törvénnyel rendelkeznek, akik külön védelmet kell, hogy élvezzenek.

A férfi az udvarlás ideje alatt, míg kiismeri a szerelmét, ugyanúgy jár el, mintha már házaspárok lennének, vagyis elhalmozza virágokkal, bókokkal, isszák egymást, mint akiket soha nem lehet kielégíteni, mert minden kevés egymásból.
Két nagybetűs ember találkozásánál (mely a világtörténelmekben kívánatos volt sokaknak, de még talán soha nem találkoztak, annyira ritkán élnek a világban együtt) felvillanó szikra jelzi a szívükben az örök-szerelem kezdetét, mert ez az érzés, hogy ketten vannak a világban, rajtuk kívül nincs más társuk, ismerve egymás ki nem mondott gondolatát is, beköszönt az ember-barátságnál, a szerelemnél hatalmasabb érzés, a felszabadulás örök egysége, melyben úszik a boldogságban két barát, szerelmes, törvény, tisztelet, emberség, minden érzés feletti összetartozás.
A kívánatos pillanat eléréséig pár hónapos udvarlás elegendő általában, melyhez nincs másra szükség, mint tiszteletre, emberségre, szelíd hangra, mert a lágy hang nagyon fontos a hölgyek szívének, csak így lehet hozzájuk férni, a kulcs, ami megnyitja a szentélyüket, csak tiszta, őszinte hang lehet. Először a hölgyeknek bizalmat kell érezniük, s ha ez megjött, már egyenes út vezet a szeretet kialakulásához, vagyis ahhoz, hogy a szívébe írja a férfinak a nevét. A pillanatot általában úgy ismerik fel mindketten, hogy kicsit féltékenyek lesznek egyetlen villanásnyi időre azokra az emberekre, akik kapcsolatban vannak a szív-barátjukkal, s ilyenkor, bár nem ismerik a féltékenység betegségét, mégis maró érzést éreznek, hogy mással beszél, más látja, más hallja a már titkos szerelmüket. A pillanat utáni félelem, hogy elveszíthetik a szerelmünket addig tart, míg meg nem szerzik véglegesen a nagybetűs, teljes kielégüléssel járó érzelmet, mert azt kell a szívvel érezni, hogy soha többé nem válhatnak el. Ha mindketten szellemiekben kielégülnek barátkozásuk, levelezéseik, beszélgetéseik alkalmával, már megtörténik a legény és lánylakásban a szerelem előszobájába történő belépés, melyet csókkal pecsételnek meg. Ez a sorrend mindkettőnél, a szívszerelem, a titkos bejárat csókja az érzékek világába, majd a tökéletes szerelmi együttlét.

Az udvarlás nem csupán a férfié, az ő dolga, hogy a romantikáról állandóan gondoskodjon, melyben ugyanúgy örömét leli, legyen az felvirágozgatása a hálószobának, különösen születés- és névnapon, legyen az egy finom vacsora, egy színházjegy, koncert, vagy saját otthoni hétvégi kerti parti, zsúr, vagy a hetente megrendezésre kerülő művészest megszervezése, ahol előadják saját verseiket, dalaikat barátaikkal.
Az asszonyok ugyanúgy udvarolnak, mint a férfiak, kedveskednek egy-egy pulóverrel, inggel, könyvekkel, mozijeggyel, meglepetés játékokkal, amellett, hogy állandóan a kedvükben járnak férjüknek finom ételekkel, italokkal, kozmetikumokkal, kedvességgel, odaadással, egy oktávval magasabb, csengő hangjukkal, mellyel elvarázsolják a szerelmüket, kölcsönösen imádhatják egymást.

Amikor megjelenik a színen egy olyan férfi, aki tiszteletet ébreszt a hölgyekben, meglágyul a szívük teljesen, figyelmesen szemlélik, udvarias társalgásra késztetik finom kérdésekkel, hogy a szívük vizsgálata tárgya felkelti-e a figyelmüket. Ilyenkor történik meg, hogy példádul egy otthonban történő bármilyen ügyben való felkeresésükkor levetett férfi kabátot a hölgy úgy helyez el, mintha gyermeket ringatna ölében. A megelőlegezett tisztelet kezdete vezethet el a kívánásig, mikor a hölgy hálószobájában képes együtt lenni tisztelete tárgyával egyesülés szándékából. Ez is a nőknek egyik kiválasztása, ami általában utána szégyenérzettel jár, vagyis a kívánás szintjén meg kell maradnia mindaddig, míg a férfi udvarolni nem kezd. Mindig a hölgyek választanak, mert a szívük annyira romantikus, tiszta, kivetített ideáljuk foglalja el mindaddig, míg a férj kopogtat valamivel az ajtaján.

A kölcsönös tisztelet egymás iránt, a nagybetűs ember-csodálat soha el nem múlik, az örökkévalóságig egyé válva közös útjukat senki meg nem háboríthatja, őket szét nem választhatja. Ez a földöntúli hatalom örök törvénye.
 
 
0 komment , kategória:  Haverok  
Tallóztam
  2017-03-28 07:48:29, kedd
 
 
Milyen férfira vágyom - Az eredeti lista:

1. Jóképű
2. Elbűvölő
3. Anyagilag sikeres
4. Figyelmes hallgatóság
5. Szellemes
6. Jó kondícióban van
7. Stílusosan öltözik
8. Értékeli a minőségi dolgokat
9. Tele van kellemes meglepetéssel
10. Fantáziadús, romantikus szerető

Milyen férfira vágyom - Átdolgozott lista (42 évesen)

1. Kellemes kinézetű (előnyben azok, akiknek van haja)
2. Kinyitja a kocsi ajtaját, kihúzza a széket
3. Van elég pénze egy kellemes vacsorára
4. Többet hallgat, mint amennyit beszél
5. Nevet a vicceimen
6. Gond nélkül haza tudja cipelni a szatyrokat a közértből
7. Van legalább egy nyakkendője
8. Értékeli a jó házi kosztot
9. Nem feledkezik meg a születésnapokról és az évfordulókról
10. Legalább hetente egyszer romantikus hangulatba kerül

Milyen férfira vágyom - Átdolgozott lista (52 évesen)
1. Nem túl csúnya (kopasz fej rendben)
2. Nem indul el, mielőtt még kiszállnék a kocsiból
3. Van állandó munkája - időnként felvág azzal, hogy étterembe visz
4. Bólogat, miközben beszélek hozzá
5. Többnyire emlékszik a viccek poénjára
6. Elég jó karban van ahhoz, hogy átrendezze a bútorokat
7. Olyan inget visel, amiből nem lóg ki a hasa
8. Tudja, hogy nem veszünk olyan pezsgőt, aminek csavaros kupakja van
9. Nem felejti el lehajtani a WC ülőkét
10. Hétvégén általában megborotválkozik

Milyen férfira vágyom - Átdolgozott lista (62 évesen)
1. Vágja az orr- és fülszőrzetét
2. Nyilvános helyen nem böfög és nem vakarózik
3. Nem kér túl gyakran kölcsön
4. Nem bóbiskol el, miközben mondom a magamét
5. Nem meséli el túl sokszor ugyanazt a viccet
6. Elég jó karban van ahhoz, hogy hétvégenként felkeljen a kanapéról
7. Általában két egyforma zoknit és tiszta gatyát visel.
8. Értékel egy jó vacsorát a TV előtt
9. Időnként beugrik neki a nevem
10. Van úgy, hogy hétvégén megborotválkozik

Milyen férfira vágyom - Átdolgozott lista (72 évesen)
1. Nem ijednek meg tőle a kisgyerekek
2. Emlékszik, hogy hol van a fürdőszoba
3. Nem kell túl sok pénz a fenntartásához
4. Alvás közben csak mérsékelten horkol
5. Tudja, min nevet
6. Elég jó karban van ahhoz, hogy egyedül felálljon
7. Általában felvesz valami ruhát
8. Szereti a puha ételeket
9. Emlékszik rá, hol hagyta a fogsorát
10. Tudja, hogy hétvége van

Milyen férfira vágyom - Átdolgozott lista (82 évesen)
1. Lélegzik
2. Beletalál a WC-be
 
 
0 komment , kategória:  Haverok  
     1/45 oldal   Bejegyzések száma: 445 
2017.03 2017. április 2017.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 9 db bejegyzés
e hónap: 177 db bejegyzés
e év: 828 db bejegyzés
Összes: 37695 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1393
  • e Hét: 1393
  • e Hónap: 120621
  • e Év: 516824
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.