Belépés
agica2004.blog.xfree.hu
Belőlem csak egy van, másokból is:) Módosítva, mert nagyképűnek tűntem, nem vagyok az. - Fehér lovag-king-kong :)))))))))) ,,Nem azok a nagy emberek, akik n... kovács ágica
2004.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
Miért vagyok fáradt....
  2006-11-03 10:43:52, péntek
 
 

Fáradt vagyok!

Miért vagyok fáradt?

Eleinte a kevés alvásra és a sok stresszre fogtam, de most végre megtaláltam az igazi okát! Azért vagyok fáradt, mert túl sokat dolgozom.
Tudniillik 10 millió lakosa van Magyarországnak, ebbol 3,5 millió nyugdíjas, ami azt jelenti, hogy a maradék 6,5 milliónak kell elvégezni MINDENT!

Hétszázezren tanulnak, ami azt jelenti, hogy a maradék 5,8 millióra marad az összes munka, de 800 ezren a kormánynak dolgoznak, így marad 5 millió.

Félmillió embert alkalmaz a katonaság, lenne még 4,5 millió aktív, de ha számbavesszük az összes munkaerőt, aki a parlamentben, polgármesteri hivatalokban, állami támogatású intézményekben dolgozik, megkapjuk ugyebár azt a maradék másfél milliót, akire a tényleges munka elvégzése hárul.

Egy adott pillanatban háromszázezer ember fekszik kórházban, van táppénzen, hozzájuk jön a félmillió munkanélküli, s máris láthatjuk: pontosan hétszázezer ember osztozik a terheken.

Ja... és most olvastuk a legújabb statisztikát:
jelenleg 699 998 ember van börtönben, ami azt jelenti, hogy mindössze két emberre maradt minden munka! Rám és Rád.

és ebből Te most éppen vicceket olvasgatsz...


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pozitív elme...
  2006-11-03 10:15:27, péntek
 
 


EGY POZITÍV ELME AZT KERESI, HOGYAN VÉGEZHETŐ EL EGY FELADAT. EGY NEGATÍV ELME AZT KERESI, HOGY UGYANEZ A FELADAT MÉRT NEM VÉGEZHETŐ EL.

Valaki egyszer ezt mondta: "Nincsenek igazságok, csak igazságként felfogott dolgok". Akár egyetértesz ezzel, akár nem, életedben az válik valósággá, amiben igazságként hiszel. A tudatalattid mindent elhisz, bármit is közölj vele, ha a megfelelő üzeneteket elég gyakran és elég meggyőzően ismétled. Ha egy nehéz feladatot kell megoldanod, amiben még nincs tapasztalatod, gondolataidat a sikeres megoldásra, ne pedig az esetleges kudarcra összpontosítsd!Szabdald fel a feladatot apróbb teendőkre és külön-külön foglalkozz velük. Bármit csinálj, a siker és a kudarc közötti különbség csupán a hozzáállásodtól függ.

A feladatokat sikeresen kell megoldani, legalábbis ezt várjákl el...
A sikeren a pontosságot is érteni kell.
Eszembe jut egy kedves ( volt ) főnök. Sajna csak mult idő....
Egy zárásunk alkalmával,- későig tulóráztunk,- amikor benézett, ugyan lányok, hagyjátok abba, menjetek haza, nem kell azt keresni. Akkor még filléres eltérések voltak........
De a filléreknek is egyezni kell... meg is találtuk az eltérést.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egészség és boldogság kérdése
  2006-11-03 10:07:26, péntek
 
 
LELKI BEÁLLÍTOTTSÁGOD - SZEMÉLYISÉGED LEGFONTOSABB PILLÉRE.

Az, hogy milyennek látod magad, döntően befolyásolja, hogy milyennek látnak mások. Ha magabiztos, vidám és pozitív vagy, vonzó hatással leszel munkatársaidra, barátaidra, családodra. Ha egy állandóan kétkedő, negatív valaki vagy, aki szünet nélkül panaszkodik a sorsára, az emberek kerülni fognak. Még ha kicsit kedvetlen vagy is, de kényszeríted magad, hogy pozitívan viselkedj, tapasztalni fogod, milyen gyorsan megjavul a hangulatod. Ennek az a magyarázata, hogy a tudatalattid nem tud különbséget tenni az őszinte és a színlelt érzelmek között. Ha tudatosan pozitívan viselkedsz, mindenkire pozitív hatással leszel - beleértve magadat is.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A felfedezés.....
  2006-11-03 09:52:46, péntek
 
 
MÁSOKBAN MINDIG AZT FEDEZED FEL, AMIT KERESEL BENNÜK.

Margaret Wolfe Hungerfold ezt mondta: "A szépség forrása mindig a szemlélő tekintete." Így fejezte ki azt a gondolatot, hogy másokban mindig azt látjuk meg, amit látni szeretnénk bennük. Minden ember az érzések, érzelmek és gondolatok bonyolult kombinációja. Ezek között van sok jó, és sok rossz. Az, hogy valakiről milyen benyomás alakul ki benned, sokkal jobban függ tőled, a te várakozásaidtól, mint az illetőtől. Ha abban hiszel, hogy jó, a jó tulajdonságait, ha abban hiszel, hogy rossz, a rossz tulajdonságait fogod észrevenni.
Ha pozitív személy vagy, hajlasz arra, hogy a pozitív vonásokat vedd észre másokban. Miközben igyekszel pozitív szokásokat kialakítani magadban, igyekezz ezeket észrevenni másokban is! Könnyű meglátni a másik hibáit, de ha meglátod benne a jót, és vele együtt örülsz az eredményeinek, olyan barátot szerzel, akiben mindig megbízhatsz - jó időben és rossz időben egyaránt.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2006.10 2006. November 2006.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 166 db bejegyzés
e év: 368 db bejegyzés
Összes: 26622 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 305
  • e Hét: 743
  • e Hónap: 14829
  • e Év: 67387
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.