Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Tizennégy
  2007-02-16 19:44:01, péntek
 
 
Tizennégy

2007. február 16. 09:23
Ezekben az időkben, amikor rálőnek a rendőrpalotára, majdnem elsikkadnak az igazán lényeges dolgok és ügyek. (Tényleg: tudják, miért nincs meg a rendőrpalotára lövöldöző tettes? Mert a nagy sietségben leesett róla az azonosító szám...) Szóval, miközben tele vagyunk a "szörnyű merénylet" részleteivel, s azon töprengünk, vajon megkapja-e Szilvásy György azt az ötmillió forintot, amit Bene László ajánlott fel a nyomravezetőnek - mindeközben a kormány törvénymódosítást kezdeményezett a parlamentben.
A büntető törvénykönyv módosításának egyik pontja: ezentúl ne legyen büntethető az, aki tizennegyedik (14.) életévét betöltött gyermekről pornográf filmfelvételeket vagy fényképeket készít, amennyiben ezt saját, "házi" használatra készíti, s amennyiben a gyermek "beleegyezett" a dologba. Ezt kezdeményezte a Magyar Köztársaság kormánya. A törvényjavaslatot a kormány nevében Petrétei József igazságügyi és rendészeti miniszter nyújtotta be a parlamentnek. Az előadó Kondorosi Ferenc államtitkár volt.

Mikor ilyet hall az ember, sokféleképpen, mondhatni színesen tud reagálni. Sajnos a reakciók jelentős része nem leírható, ám könnyedén kitalálható. Azután jön az a szakasz, amikor az ember nekilát érveket gyűjteni, hogy miért is nem lenne jó, ha tizennégy (14) éves gyermekekről nyugodtan lehetne pornófilmeket készíteni, amennyiben ők abba "beleegyeztek". Mert, ugye, nem kell túl nagy fantázia, hogy az ember elképzelje, hogyan és miképpen lehet rávenni gyermekeket ilyesmire; és milyen gyermekeket, milyen társadalmi közegből; s hogy milyen "kultúrkör" az, amelyik ebben leli örömét.

Aztán arra gondol még az ember, hogy tizennyolc (18) éves kora alatt egy gyermek nem ihat meg szabad akaratából egy üveg sört nyilvános helyen, de a kormány szerint egy tizennégy éves gyermek nyugodtan "beleegyezhet" abba, hogy aberrált állatok szexuális játékszere legyen, és akkor nincsen semmi baj, minden rendben van, megint egy kicsit nagyobb lett a szabadság.
A szabadság, amiben gyermekpornózni lehet, traktorral tüntetni meg nem lehet.

Na most, amennyiben szemmel tartjuk a társadalom "sokféleségét", alapesetben fogadjuk el egy pillanatra a kormány szabadságunkat tágító, nagyszerű kezdeményezését. Csak akkor, hogy ne sérüljön a társadalom sokfélesége, a kormánynak még a héten be kell nyújtania még egy módosítást. Ez a módosítás szintúgy a büntető törvénykönyvet változtatja meg, imigyen: ezentúl nem büntethető az, akinek tizennegyedik (14.) életévét betöltött gyermekéről pornófilmet készítettek, s az illető a film készítőjét egy keze ügyébe kerülő eszközzel agyonverte. Ez azért fontos, mert annak ellenére, hogy a kormány így gondolja, a társadalom mégsem csupán aberrált állatok gyülekezete. Lehet, hogy Gyurcsányék is csak azért gondolják így, mert túl sokat vannak egymás között.

Nos, látható, hogy a társadalom sokfélesége eléggé ellentétes, egymástól felettébb távol eső büntetőtörvénykönyv-módosításokat tenne szükségessé. Ez pedig igen veszélyes folyamatokat indíthatna el. Például előbb-utóbb agyon lenne verve minden pedofil állat, és a Gyurcsány-kormány elveszettnek, dologtalannak érezné magát. Ezért más megoldás lenne üdvözítő: az egész kabinet, Gyurcsány Ferenc vezetésével keressen magának egy szigetet. Csupán két apróságot kell szem előtt tartani: a sziget legyen lakatlan, és legyen nagyon-nagyon messze mindentől, ami lakott. Menjenek oda. És vigye magával mindegyik a családját, az összes gyermekét, meg a nagyit. És vigyék oda, arra a messzi szigetre a pedofilokat és minden egyéb aberrált állatot. És ott, azon a szigeten azt csinálnak majd, amit akarnak. Mindennap készíthetnek pornófilmet a gyermekeikről. A sajátjukról meg a cimborákéról. Ha akarják, minden- nap tarthatnak meleg büszkeség napját, hideg büszkeség napját, pedofil büszkeség napját, nekro- és zoofil büszkeség napját, szado-mazo szeánszot - ha akarják, lehet a szigeten kormányfil büszkeség napja, sőt hete. Bármi. Csak menjenek jó messzire.

Bayer Zsolt, Magyar Nemzet


fidesz.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Miért sárga a vörös csillag Bu
  2007-02-16 10:56:08, péntek
 
  Miért sárga a vörös csillag Budapesten?

Liberálisok és kommunisták családon belüli kétszínűsége



A megszállók Szabadság téri építményének eltávolítását célzó népszavazási kezdeményezés kapcsán többen érdeklődtek az ottani vörös csillag színeváltozásáról, amely most sárgán próbálja rombolni a magyar jelképeket és lelkeket.

Az építményen látható csillag 2002-ben változott vörösből sárgára, kétszínűsége pedig családon belüli. Úgy, ahogyan Márton Áron erdélyi katolikus püspök ezt már 1933-ban megírta - a kommunizmus és a liberalizmus ugyanazoknak a keresztényellenes erőknek a műve.

Márton Áron írásából alább közlünk részletet.



Budapest, 2007. február 16.



MVSZ Sajtószolgálat





A bolsevizmus édes gyermeke a liberalizmusnak

Márton Áron írásából



A liberalizmus a filiszter világnézete. A francia forradalomból megszületett polgáré, aki nagyképű, fitogtatott tudálékossággal ránevelődött arra, hogy az élet legnagyobb és mindig égető kérdéseit is közömbösen kezelje. Nem tagadja feltétlenül a túlvilágot, de nem is törődik vele. Lehet, hogy van Isten, de a vallás szerinte magánügy, s az életet az állam is és az egyes ember is minden valláserkölcsi kötöttségtől függetlenül rendezheti be. Legnagyobb érték szemében a független emberi ész. Az igazságot az állapítja meg s nem a valóság, az erkölcsöket a korlátlan szabadság szabályozza és nem isteni normák. Eredmény: polgári házasságával törvényhozás útján kikezdte, kettős normájával, nyers erotikába fulladt irodalmával, művészetével pedig teljesen szétdúlta a társadalom alapegységét, a családot; gazdasági téren hirdetett és alkalmazott szabadversenyével meghizlalta az élelmesek kis csoportját és a technikai fejlődés szédítő fokán megszégyenítő nyomorba nyomta a túlnyomó többséget; jogi elméletével a társadalmak élére állított minden ügyek korlátlan hatalmú intézésére egy hazug, bőbeszédű, s rendesen érdekszövetkezetek és nem a nép akaratából összeálló tehetetlen parlamentet. Azaz megteremtette, világra hozta a bőrünk egész felületén és lelkünk legbenső mélyén is égető fájdalommal szenvedett átkos, kilátástalan mai életet.

A bolsevizmus édes gyermeke a liberalizmusnak. Marx és Lenin a legkövetkezetesebb liberálisok. Nem álltak meg félúton, a liberális tételekből lehozták a legvégső következtetéseket. Kant még annyit mondott, hogy az Isten létét nem lehet bizonyítani, Marx már biztosan hirdeti, hogy nincs.

A liberális parlamentek sürgős teendőként hajszolták keresztül a házastársak elválását magkönnyítő törvényeket, s az orosz kódexben ma a házastársi viszony elő sem fordul, Lunascharszky népbiztos pedig annak idején dicsekedve közölte, hogy a megvolt családokból is egyedül az urali bányamunkásság körében 50.000-et sikerült "leépíteni". A tőke a liberális parlamentek mellett, sőt azokon keresztül úgy használta ki az ország népét, ahogy akarta, a tanácsköztársaság államkapitalizmusa pedig egy elméleti gazdasági rendszer esztelen erőszakolásával támaszt éhínséget, s a megindult éhes tömegeket lovasdandárokkal, vagy biztosabban ölő gázzal ezer számra kegyetlenül küldi a halálba.

(Erdélyi Iskola, 1933-34/5-6. sz.)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2007.01 2007. Február 2007.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 269 db bejegyzés
e év: 6477 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 760
  • e Hét: 2247
  • e Hónap: 13358
  • e Év: 166854
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.