Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
Hova jutottunk?
  2007-03-03 23:28:31, szombat
 
  Hova jutottunk?

Hova jutottunk? - kérdezi döbbenten dr. Nezdai Mária gyermekorvos.
Csütörtök este a főváros XV. kerületében épp a postáról lépett ki, amikor meglátott egy ismerős édesanyát: a gyermekét kezeli.

- Kiabált, hogy jöjjek gyorsan, mert egy nő fekszik a földön - idézi fel zaklatottan. -
Odarohantam.
Egy ápolt asszony feküdt a földön, aki egyáltalán nem látszott betegnek.

Valószínuleg megbotlott a járdaszegélyben vagy megszédülhetett, és olyan szerencsétlenül esett, hogy fejsérülést szenvedett.

Szerencsétlen kétségbeesetten hörgött, valamit mondani akart. Egészen lelassult a pulzusa.
A járókelők addigra már hívták a mentőket, de amikor néhány perc múlva még mindig nem értek ki, én is beszóltam.

Közben nem volt vesztegetni való időnk: a nő haldoklott, megpróbáltuk újraéleszteni. Folyamatosan irányítottam a többieket, mondtam, hogyan tudnak segíteni.

A mentő csak húsz perc múlva ért ki, orvos nem jött vele.

Csak szállítóautót tudtak küldeni, abban ellátni nem lehetett a sérültet.

A mentőssel együtt küzdöttünk tovább az életéért. Az EKG mutatója már csak akkor mozdult, amikor mi lélegeztettük.
A XVI. kerületből később küldtek másik autót, de már nem volt idő az elszállítására.

Együtt küzdöttünk negyvenöt percen keresztül.
Nem tudtuk megmenteni - lábad könnybe a doktornő szeme.

Nem hibáztatja a mentősöket, inkább azt látja igazoltnak, amit korábban többen jósoltak: hogy a mentő a jelenlegi feltételekkel a legnagyobb igyekezet mellett is képtelen ellátni a feladatát.

- Még mindig nem ocsúdtam fel a döbbenetből. Elvesztettünk egy asszonyt, akit meg lehetett volna menteni, ha a XV. kerületben van rohamkocsi. De nem volt. Nagyon, nagyon sajnálom őt.

H.E.-J.A.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tegerentúlon piheni ki a refor
  2007-03-03 23:26:33, szombat
 
  Tengerentúlon piheni ki a reformot Molnár Lajos
2007. február 22., csütörtök, 14:04

Egy hetet Kanadában élő lányával és unokáival tölt Molnár Lajos egészségügyi miniszter - adta hírül a Blikk. A miniszter ennek során Mexikóba is ellátogat. A kormányszóvivő szerint Molnár az egyik legtöbbet dolgozó kormánytag, és a hétre nem terveztek olyan egészségügyi feladatot, amelyet helyettese ne tudna ellátni.

Ajánlat
Beperli Molnár a múltjában vájkálókat
Öt kórház bezárásával számol Molnár

Molnár Lajos egészségügyi miniszter öt nap szabadságot vett ki, hogy egy hetet Kanadában élő lányával és az unokáival töltsön - közölte csütörtökön az Egészségügyi Minisztérium. Kundra Anna, a tárca sajtófőnöke az MTI-nek azt mondta: a miniszter saját maga fizeti az utazást. A sajtófőnök hozzátette: Molnár Lajos a nyár eleji kormányalakítás óta összesen egy hét szabadságot vett ki.

Az egészségügyi miniszter szabadságáról elsőként a Blikk számolt be. A bulvárlap azt írta, Molnár Mexikóba és Kanadába utazik. A minisztérium sajtófőnöke Mexikóról először nem nyilatkozott, de délután már közölte, a miniszter ellátogat oda is családjával.

Danks Emese kormányszóvivő az MTI-nek azt mondta: "A miniszter úr az egyik legtöbbet dolgozó minisztere a kabinetnek, és eddig, a második Gyurcsány-kormány megalakulása óta egyszer egy hetet vett ki szabadságra a nyár során. Most pedig öt nap szabadságot vett ki, hogy családjával együtt lehessen." Hozzátette, az egészségügyi tárca semmi olyat nem tervezett a hétre, amelyhez a szükséges döntéseket a helyettesítését ellátó államtitkár ne tudná meghozni.

A Blikk szerint visszatetszést kelthet, hogy a miniszter néhány nappal a vizitdíj bevezetése után és pár nappal a kórházak ágyakról szóló végleges döntés előtt utazott el. A lapnak nyilatkozó Debreczeni József egykori MDF-es képviselő, politológus szerint a tengerentúli pihenést főként azok az egészségügyi dolgozók ítélhetik el, akiknek az állása is veszélyben forog.

[origo]/MTI
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Beismerés és megszorítás
  2007-03-03 22:11:51, szombat
 
  Beismerés és Megszorítás - a 2007 -es költségvetés
2007-02-16 elnök

Erzsébeten tovább növelik a szocialisták a megszorításokat.
A Fidesz beterjesztette Szabados Ákos választási programját a költségvetés módosításaként!

Ha a szocialisták nem szavazzák meg, beismerik, hogy felelőtlen ígérgetésekre alapuló valótlan kampánnyal nyertek Pesterszébeten.

Derüljön ki az igazság!

Csütörtöki rendkívüli ülésén Pesterszébet Önkormányzata megtárgyalta Szabados Ákos polgármester úr felvezetésével előterjesztett költségvetést, amelynek adatai a www.pesterzsebet.hu oldalon olvashatóak.

A bizonytalan számokra alapozó előterjesztésről nem született döntés,mert a rengeteg a módosító javaslat miatt jövő szerdai ülésen folytatódik a szavazás. Fröhlich Péter Fidesz Frakcióvezető beszédének kivonata

Tisztelt Polgármester úr, Tisztelt képviselők!

Minden költségvetés sokkal több mint számok halmaza: kifejezi a városvezetés viszonyát az itt élő emberekhez, prioritását a beruházásokhoz, elképzeléseit az intézmények és a városüzemeltetés problémáinak megoldásához.
Az előttünk fekvő anyag pont ennek a megvilágításában elfogadhatatlan a Fidesz számára. Ez költségvetés nem szól a Jövőről és nem szól a Jelenről.

Nem mond semmit arról, hogyan képzeli el Szabados Ákos és az MSZP az elkövetkező éveket, nem ad semmilyen iránymutatást vagy fejlődési koncepciót Pesterzsébet számára.
Semmilyet.
De nem mond semmit a Jelenről sem, mert az egyáltalán nem biztos 2006-os tényadatok számainak halmazára épül, és nem reagál arra, hogy a 2007-ben drasztikusan megnövekedett kiadásokat hogyan képzeli el a városvezetés érdemi lépésekkel kezelni.

Ez a költségvetés nem mond semmit, egyszerűen csak elvon minden területről és megszorít mindenkit. \\"fogadjuk el gyorsan -aztán majd lesz valahogy\\" - halljuk a háttérben, mert az \\"intézményeknek működnie kell\\" miközben jól ismerjük jól a polgármester urat,aki a háttérben úgyis minden nála lobbizónak minden megígér: tudom, hogy kevés a pénz, de majd találunk rá valamilyen megoldást...stb.

Beismerés és Megszorítások költségvetése Itt tartom e kezemben az MSZP választási szórólapját.
Ugye ismerős?
Idéznék Önöknek belőle, és szeretném Önöktől megkérdezni, kedves szocialista képviselő urak és hölgyek: - hol van ebben a költségvetésben az, hogy

\\"Megkezdjük az aszfaltozott utak felújítását\\"?
Mert erre még fejezet sincs nemhogy pénz, - hol van ebben a költségvetésben az, hogy

\\"járdaépítési programot indítunk\\"? NULLA forint van előterjesztve. - hol van ebben a költségvetésben az, hogy

\\"hozzákezdünk a kerékpárutak kialakításához\\" , szintén semmi. - hol van ebben a költségvetésben az, hogy

\\"turisztikai centrummá alakítjuk a Duna partot\\" se elképzelés, se koncepció de még tervek sincsenek - hol van ebben a költségvetésben az, hogy

\\"szorgalmazzuk a Zajvédő fal megépítését\\"

Soroljam Önöknek tovább? Egyetlen egy javaslatunk sincs beleillesztve az abból a választási programból, amelyre Szabados Ákos és az MSZP felhatalmazást kapott a választóktól a XX. kerületben.

Ez a Beismerés költségvetése: Szabados Ákos polgármester úr VALÓTLAN IGÉRETEKKEL NYERT a választásokon.

Ellenben 100 millióval kevesebb van az utakra, pedig azt már többször megígérték, hogy végre befejezik aszfaltozást, totálisan a padlóra nyomják az iskolákat a 30%-os elvonással, 90 millióval kevesebbet kapnak az eü-szoc intézmények, 1/3 ra (!) csökken az egyházak támogatása, kisemmizik a német kisebbségi önkormányzatot, töredékére csökkentik az 56-osok pénzét...stb.

Ez a Megszorítások költségvetése: mert minden területről jelentős pénzeket von el, de nem kompenzálja a gyurcsányi ámokfutást erzsébeti veszteseit, nincs tandíj támogatás, nincs vizitdíj kompenzáció, nem nő a fűtéstámogatás és nem segít a kisvállalkozóknak.

Önöknél azonban a szavak és a tettek mindig elvállnak egymástól.

Öntsük tiszta vizet a pohárba!
Bejelentem, hogy a Fidesz Frakció összeállította, és konkrét költségvetési számokkal és beterjeszti az Önök választási programját módosító javaslatként!

Ha Önök ezt nem szavazzák meg, végre mindenki számára világossá válik, hogy ez a szórólap, amit itt a kezemben tartok, egy hazugság.
Végre kiderül, mi van a szavak mögött.

Önök most tetteikkel bizonyíthatják, hogy komolyan gondolták-e azt, ami hónapokon keresztül folyt a az elfogult Pesterzsébet újságból meg minden szórólapjukból - vagy megtévesztettek mindenkit.
Itt nincs mellébeszélés. IGEN vagy NEM.

Valótlanságokat állítottak, vagy nem! És polgármester úr!
Ön parlamenti képviselő is, Hiller MSZP pártelnök képviselő úr csapatában.

Kérem, árulja el nekünk, amikor ezt a választási anyagot Önök összeállították, amiből most semmi nem akarnak ebben a költségvetésben megvalósítani.... szóval 2006 őszén....

Tudta-e Ön vagy nem tudta, hogy 2007-ben az MSZP milyen megszorításokat tervez? Mert ha tudta - miért mondta ennek ellenkezőjét amikor Őn is ilyen költségvetést terjeszt be?

Ha nem tudta - akkor miért szavazta meg az erzsébetieket megnyomorító parlamenti előterjesztéseket, valamint gazdasági válságot okozó Gyurcsány Ferencet a bizalmi szavazáskor?

A Fidesz és minden itt élő ember beismerést vár el a polgármester úrtól!
Csak egyet kérünk. Ha lehet, ezt ne az öszödi beszéd stílusában tegye itt meg! Köszönöm a szót, Polgármester úr.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A magyar ellenzéki politikus
  2007-03-03 21:55:15, szombat
 
  Orbán Viktor Pozsonyban járt
2007-02-16 elnök
Tegnap, azaz február 14-én Pozsonyba látogatott Orbán Viktor, a Fidesz elnöke, az Európai Néppárt (EPP) alelnöke.

A magyar ellenzéki politikus a Nemzetközi Republikánus Intézet (IRI) meghívására jött a szlovák fővárosba, a találkozón transzatlanti kérdésekről tárgyaltak.

Az IRI európai igazgatója, Jan Erik Surotchak elmondta, hogy Orbánt, mint az EPP alelnökét látták vendégül.

Orbán találkozott a Magyar Koalíció Pártjának képviselőivel, információink szerint baráti beszélgetést folytattak, de szó esett politikai kérdésekről is.
Az MKP képviselői közül Bugár Bélával, Duray Miklóssal, Bárdos Gyulával és Farkas Ivánnal találkozott, valamint Hrubík Bélával, a Csemadok elnökével.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kövér: Ezek képesek lettek vol
  2007-03-03 21:52:03, szombat
 
  Kövér: Ezek képesek lettek volna akár közénk lövetni
2007-02-16 elnök
A kormány, amely csalással szerezte meg a hatalmat, igyekszik elérni, hogy ne a valós problémákról folyjon a közbeszéd, hanem arról, hogy Magyarország biztonságát, a közbiztonságot veszély fenyegeti - jelentette ki Kövér László.

A Fidesz országos választmányának elnöke Kőszegen szerdán, egy lakossági fórumon úgy fogalmazott: Gyurcsány Ferenc és bandája egyetlen módon tud egy bizonyos körben még választhatónak, elviselhetőnek megmaradni: úgy, ha magamagánál, a saját politikájánál egy nagyobb veszedelmet tud fölfesteni a falra - mondta.
Hozzátette: nem lehet nagyobb veszélyt felfesteni annál, mint hogy az emberek létét, fizikai biztonságát veszélyezteti valami. Az egész terrorista hókusz-pókusz tulajdonképp erről szól - jelentette ki a Fidesz országos választmányának elnöke.

Kövér László emlékeztetett: már az önkormányzati választási kampányban is elhangzott, hogy a Fidesz választási gyűlését veszély, merénylet fenyegeti.

Akkor szeptemberben, az őszödi beszéd, a televízió ostrománál történtek után olyan közhangulatot teremtettek, hogy inkább lefújtuk a nagygyűlést, (...) több kockázatot láttunk benne, mint amit el lehetett viselni - mondta. Hozzáfűzte: azt, hogy jól döntöttek, éppen az október 23-i események igazolták, hiszen - szavai szerint - a kormány képes volt „saját rendőreit felheccelve megveretni az embereket\\".

Már tudjuk, hogy ezek képesek lettek volna akár közénk is lövetni, persze nem egyenruhába bújva, hanem valamilyen más módon, az egészet a végén, ahogy szokták, ráterhelve a Fideszre - mondta. Kövér László szerint, ami a Teve utcai rendőrszékháznál történt, ennek az eseménysornak a logikus láncolatába tartozik.

Az egyik hibát, baklövést egy másik gazemberséggel próbálják elfedni, mert egyre rosszabb helyzetbe kerülnek morálisan, a közmegítélést illetően, ha már nincsen semmiféle megnevezhető indoka a Kossuth téri botránynak, a kordon fönntartásának (...), mi mást lehet tenni, amivel március 15-ig a kordont fönn lehet tartani, annyira be vannak tojva, mint kitalálni ezt a rablómesét - fogalmazott Kövér László.

A fideszes politikus szerint a rendőrszékház elleni támadás egyszerű provokáció volt. Fel kell tenni a kétezer éves kérdést: kinek használ mindez? Ez is, mint a korábbiak, csak és kizárólag Gyurcsány Ferencnek és kormányának, bandájának használ - mondta.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kirakatperre készül a kormány
  2007-03-03 21:28:37, szombat
 
  Kirakatperre készül a kormány a kordonbontó képviselők ellen - nyilatkozta
Orbán Viktor a Fidesz elnöke a Blikk szombati számában megjelent interjúban.

Orbán nyugodt, családias március 15-re számít.

A hatalmat gyakorlók most kirakatperre készülnek, harcolni fogunk a
bíróságon is - mondta a lapnak Orbán Viktor a kordonbontással kapcsolatban.

Egyelőre nem gondolkodik azon, mi lesz akkor, ha veszítenek, de annak a
reményének adott hangot,
hogy nem őket fogják elmarasztalni, hanem a kormányt, amely megfosztotta az
embereket a jogainak gyakorlásától.

A Fidesz elnöke hangsúlyozta: a Kossuth téri kordon elbontása becsületbeli
ügy volt,
1989-ben ugyanis megfogadták, ha megfosztják az ország polgárait a
gyülekezési és szólásszabadságuktól,
akkor először fölemelik a szavukat, s ha ez sem segít, akkor cselekszenek.

A pártelnök kifejtette: nyugodt családias március 15-re számít, ahol
mindenki maga döntheti el,
hogyan kikkel és hol ünnepel.
Arra, hogy nem fél-e a zavargásoktól a nemzeti ünnepen azt a választ adta:

"Ha a kormány nem uszítja rá a rendőreit a békésen ünneplőkre, akkor nem
lesz rendbontás".

Arra a felvetésre, hogy mit szólna, ha baloldali tüntetők az otthona elé
vonulnának így felelt:

"Engem például helikopteres lesifotósok szoktak zaklatni. Nem örültem
neki."
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vizitdíjról másképpen
  2007-03-03 21:26:14, szombat
 
  Az EGIS tűznél megsérült rendőröktől is 300,- Ft vizitdíjat kértek a Szt. László Kórházban!!!

Hát, ha ezt is eltűrjük szó nélkül tűzoltó barátaim, akkor joggal hihetik, h. bármit megtehetnek velünk, veletek, önökkel!!!!

BMI
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vizitdíj: az alkotmánybírák is
  2007-03-03 21:23:25, szombat
 
  Vizitdíj: az alkotmánybírák is tárgyalnak róla
2007-02-20 09:23
Forrás: Magyar Nemzet

Az inditványtevő magánszemély szerint a vizitdíj ellentétes az
alaptörvénnyel.

Miközben az Alkotmánybíróság (AB) a Fidesz és a KDNP kérelmére megvizsgálja,
jogszerűen tagadta-e meg az OVB a vizitdíj ügyében feltett kérdés
hitelesítését, egy magánszemély beadványa alapján azt elemzi,
alkotmányos-e a vizitdíjnak és a kórházi napidíjnak a bevezetése.

Sereg András, az AB szóvivője elmondta: a vizitdíj és a kórházi napidíj
ügyében a múlt év végén egy magánszemély fordult az AB-hez.

Az indítványozó szerint az 1997-es egészségügyi törvény decemberi módosítása
azért ellentétes
az alaptörvénnyel, mert a jogszabály az anyagi hozzájárulás bevezetésével
megsértette a lehető legmagasabb szintű egészségügyi ellátáshoz való jogot.

Lehetnek állampolgárok, akik a fizetési kötelezettség miatt nem tudják
igénybe venni az egészségügy szolgáltatásait.

A jogszabály elemzésével megbízott előadó bíró megkapta a kérelmet, a
testület még nem tárgyalt róla.
A döntés hónapok múlva várható.

Tegnap ugyanakkor az AB folytatta az eljárást a népszavazási kérdések
ügyében, többek között a vizitdíjjal kapcsolatban.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Áprilistól már kiszűrik a poty
  2007-03-03 21:19:06, szombat
 
  Áprilistól már kiszűrik a potyázokat
2007-03-03 11:22
Forrás: Magyar Hírlap


Április elsejétől figyelik az orvosok, ki jogosult az ingyenes egészségügyi
ellátásra és ki nem
- tájékoztat a Magyar Hírlap.


Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) nyilvántartásában három és fél
millió magyar állampolgár szerepel biztosítottként, aki után vagy maga vagy
munkáltatója fizeti a járulékokat.

További öt és fél millióan pedig, bár nem fizetnek, jogosultak az ellátásra,
akik
a nyugdíjasok,
a 18 éven aluliak és a 18 éven fölüli nappali tagozatos diákok,
a regisztrált munkanélküliek vagy
a szociális segélyből élők.

Az OEP rendszere szerint jelenleg 1,1 millió magyar állampolgárnak nincs
jogviszonya.

Márciusban ők levelet kapnak, ebben az egészségbiztosító ismerteti velük,
hogyan rendezhetik jogviszonyukat.

Molnár Barbara, az OEP szóvivője a lapnak elmondta,
"első lépésben azt szeretnénk elérni, hogy mindenki kerüljön be valamilyen
jogosultsági kategóriába".
Az OEP az év végéig ad haladékot a tb-státus rendezésére.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az MSZP szerint a jobboldal sé
  2007-03-03 21:16:52, szombat
 
  Az MSZP szerint a jobboldal sérti az ország érdekeit

Az MSZP szerint Gyurcsány Ferencnek azért kellett állítólagos fokozódó
antiszemitizmusról beszélni
a The Times-nak, mert a jobboldal sérti az ország érdekeit
- derült ki a szocialista elnökség kétnapos noszvaji tanácskozása után.

Az elnökség véglegesítette Butor Klára pártigazgatót.

Gyurcsány Ferenc ismételten elővette a régről már jól ismert szocialista
eszközt;
teljesen alaptalanul és aljas módon szélsőségességgel és antiszemitizmussal
vádolván meg politikai ellenfeleit - írja közleményében Szijjártó Péter, a
Fidesz szóvivője.

Az elnökségen belüli munkamegosztásról, a vezető testületek működéséről és
személyi kérdésekről döntött az MSZP kétnapos noszvaji elnökségi ülésén -
mondta el Nyakó István a párt szóvivője szombaton.

Bejelentette: az elnökség véglegesítette a kongresszus után ideiglenesen
pártigazgatónak kinevezett Butor Klára megbiztatását.
Butor Klára korábban a Miniszterelnöki Hivatalban és a MSZP-nél dolgozott,
rendezvények szervezésével foglalkozott.

A szóvivő hangsúlyozta: a pártigazgató a központ adminisztrációs vezetője
lesz, Juhász Ferenc elnökhelyettes pedig az országos testületek közötti
kommunikációval, koordinációval és integrációval foglalkozik majd.

Nyakó István a munkamegosztással kapcsolatban elmondta, az elnökség
miniszter tagjai értelemszerűen a saját területükért felelnek, de a többiek
is kaptak szakpolitikai feladatokat.
Ennek részletes listája a jövő héten kerül fel az MSZP honlapjára - fűzte
hozzá.

Az elnökség - mint mondta - minden második hét csütörtökén ülésezik.

A vezető tisztségviselőkből alakult egy operatív testület is, amelynek tagja
Gyurcsány Ferenc pártelnök,
Juhász Ferenc és
Szekeres Imre, elnökhelyettesek,
Hiller István,
Újhelyi István és
Kiss Péter alelnökök,
Lendvai Ildikó frakcióvezető,
Simon Gábor választmányi elnök,
Puch László pénztárnok és
Butor Klára pártigazgató.

Ez a testület hetente ülésezik és a napi ügyekkel foglalkozik - közölte a
szóvivő.

Gyurcsány Ferenc pártelnök hétfőn jelentette be: a hét végén hosszabb
elnökségi ülésen konzultálnak arról,
hogy a kongresszuson elfogadott határozat az elnökségtől milyen politizálást
kíván.

Nyakó István erről azt mondta: nem kívánnak sérelmi politikát folytatni,
pedig nap mint nap érik őket
sérelmek és rágalmak a családi házaiknál, az utcákon, a parlamentben és
bizonyos sajtóorgánumokon keresztül.

Hangsúlyozta: az ellen viszont határozottan fellépnek, ha az ország érdekeit
is sérti a jobboldal,
éppen ezért nem tehette meg a miniszterelnök, hogy a The Timesnak adott
interjújában szó nélkül
hagyja a megszaporodott antiszemita megnyilvánulásokat.

"Mi nem háborúzni akarunk, hanem kormányozni, ezt viszont csak békében
lehet" - hangoztatta a szóvivő.

A kétnapos noszvaji elnökségi ülésen - Nyakó István elmondása szerint -
Vadai Ágnes kivételével,
aki hivatalos úton van, ott volt az egész MSZP elnökség, kiegészülve
Burány Sándorral, a párt budapesti elnökével,
Simon Gábor választmányi elnökkel,
Keller Lászlóval, a Központi Pénzügyi Ellenőrző Bizottság vezetőjével,
illetve
dr. Simon Gáborral, az Etikai és Egyeztető Bizottság elnökével.

A kétnapos tanácskozás helyszínén, a noszvaji kastélyszálló kapuin kívül
kormányellenes tüntetők követelték Gyurcsány távozását.


***


Nagy bajban van a kormány és vele együtt a szocialista párt is, hiszen
hazudozásaik és az ország válságba sodrása miatt az új többség élesen
szemben áll a kormányzattal - reagált közleményben Nyakó István szavaira
Szijjártó Péter Fidesz szóvivő.

Gyurcsány Ferenc ismételten elővette a régről már jól ismert szocialista
eszközt; teljesen alaptalanul és aljas módon szélsőségességgel és
antiszemitizmussal vádolván meg politikai ellenfeleit - írja.

Eddig Gyurcsány Ferencről azt tudtuk, hogy beteges hazudozó, tegnap óta
tudjuk,
hogy nemzetközi hazudozó is.

Egészen biztosan nem véletlen, hogy az amerikai Hazugság Open-en a nyolcadik
helyen végzett - olvasható a közleményben.

MNO
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
2007.03 2007. Március 2007.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 339 db bejegyzés
e év: 2982 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 178
  • e Hét: 801
  • e Hónap: 3927
  • e Év: 35657
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.