Belépés
agica2004.blog.xfree.hu
Belőlem csak egy van, másokból is:) Módosítva, mert nagyképűnek tűntem, nem vagyok az. - Fehér lovag-king-kong :)))))))))) ,,Nem azok a nagy emberek, akik n... kovács ágica
2004.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
Altass el....
  2007-03-05 22:40:30, hétfő
 
 

Altass el

Az éj leszáll és ránk teríti súlyos, hűvös szárnyát
A fák a szélben összebújnak, álmuk ôk is várják

Mint eltévedt gyermek, kit rémít az éj
Várom azt, hogy végre hozzám érj

Gyere altass el, gyere altass el
Hagyd, hogy érezzem, hogy óvsz
Ha egy szót sem szólsz, ha csak rám gondolsz
Nekem már az is jó, gyere bújj hozzám és
Altass el, gyere altass el
Hagyd, hogy érezzem, hogy óvsz
Ha egy szót sem szólsz, ha csak rám gondolsz
Nekem már az is jó, gyere altass el

Ne mozdulj, túl korán van várni még a hajnalt
A végtelen megnyílt elôttünk, és én csak téged látlak

Mint eltévedt gyermek, kit rémít az éj
Várom azt, hogy végre hozzám érj.




Mindenkinek jó éjszakát, szép álmokkal..

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Péntek 20 óra......
  2007-03-05 22:37:35, hétfő
 
 

Edda : Mi vagyunk a rock

Vettem jegyet a koncertre.Pénteken jönnek Eddáék IH-ba.....

Mi vagyunk a rock, mi vagyunk az élet!
Lábtörlő alatt lapul a kulcs,
Rajta állunk koszos cipővel.
Otthonról hozott tulajdonság,
Hogy derekunk nem hajlik kellőképpen.

Új öltönyöm feszül rajtam,
Az udvartól levél érkezett,
Meghallgatják minden bajom,
De előbb, előbb végeznek velem.

Nem értem felség, mitől oly hideg,
Hogy a frász tör ki mindenkit,
Pedig mindent, mindent lehet.
Mi vagyunk a rock, mi vagyunk az élet,
Csak kérhettek bármit, csak kérhettek szépen.

A karzat mögött a kórus hangol,
A közönség fáradtan legyint,
Mindig és mindig újra kezdi,
Szerintem fárasztó nekik.

Az új műsor lassan készül,
Hamisnak hallom a régi dallamot.
Mindig és mindig újra kezdi,
Szerintem fárasztó nekik.
--------------------------------------------------------------------------------


A koncert jegy szülinapi ajándék lesz, nekem meg egy jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó este...... ........ :))))))
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Husvétra készülni kell
  2007-03-05 21:51:19, hétfő
 
 

Húsvéti batikolt tojás
--------------------------------------------------------------------------------




Egy kis segítséggel bárki képes igazi román batikolt tojásokat készíteni a Húsvéti ünnepekre.


1. Tűzzünk fel egy tűre apró méhviasz darabokat és hevítsük fel a viaszt gyertyaláng fölött. Az így megolvadt méhviasszal díszítsük tojásunkat, geometrikus alakzatokat rajzolva a felszínére.

2. Ezután kenjük be a tojást fehér akrilfestékkel alapozásként.

3. Miután a tojás felszíne megszáradt folytassuk a díszítést további koncentrikus figurák rajzolásával, majd mártsuk a tojást élénkvörös festékbe, tartsuk benne néhány percig, így narancsos színt adunk a tojásnak. Vegyük ki a festékből és itassuk fel a felesleget.

4. Ezután kössük össze a külső és belső köröket cirkalmos vagy más tetszőleges vonalakkal, majd mártsuk bele a tojást ismét a vörös festékbe, és hagyjuk benne állni három percig.

5. Emeljük ki a tojást, töröljük meg, és kenjük be wax-szal azokat a részeket, amiket nem fogott meg a festék.

6. Ezután tegyük a tojást fekete festékbe, és hagyjuk benne ázni, amíg teljesen fekete lesz (kb. 3 percig).

7. Vegyük ki a festékből, és szárítsuk meg, majd távolítsuk el a waxot.

8. Tartsuk a tojást ismét a gyertya lángja fölé. Ügyeljünk arra, hogy a tojás minden oldala melegedjen fel és olvadjon kicsit meg a rátapadt vékony wax-réteg.

9. Végül töröljük le a tojás felszínét és hagyjuk hat órát száradni.

10. Befejezésként szúrjuk ki vékony tűvel a tojás egyik végét, lyukasszuk ki a tojássárgáját, majd a tojás másik végét is. Fújjuk ki a tojás belsejét, majd tegyük egy órára a fűtőtestre vagy valamilyen meleg helyre, hogy megszáradjon a belseje, és kész a román batikolt tojásunk.



Legyetek ügyesek !!!!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A férfiak mind egyformák??
  2007-03-05 21:40:28, hétfő
 
 
A férfiak mind egyformák?

Dehogy.
A könnyelmű, a heves, az okos meg a gyengéd

Minden férfi egyforma! - legyintünk gyakran, amikor elhagyott barátnőnket vigasztaljuk, vagy férjurunk koszos zoknijait szedegetjük az ágy alól. Ez az általánosítás persze hamis. Nem egyformák. Négyfélék.

A pszichológusok úgy tartják, hogy a férfiak nőkhöz való viszonyát leginkább a gyerekkori minták határozzák meg. A genetikusok szerint azonban a vérmérséklet öröklődő, amit neveltetésünk csupán módosítani képes. Bármelyik álláspont bizonyul is igaznak, a férfiak (éppúgy, mint a nők) jellemző tulajdonságaik alapján típusokba sorolhatók.

A könnyelmű
A könnyelmű férfi imád udvarolni, és mindig jókedvű. Semmit nem vesz komolyan. Bármennyibe kerüljön is, ő előteremti mindazt, ami egy kellemes estéhez szükséges (ha másképp nem megy, kölcsönt kér). Vigyázni kell azonban vele, mert játszik a szívekkel. Édesapjától valószínűleg azt látta: a nőket így lehet a lábukról levenni.
Ha ön mégis az ilyen típusú férfi mellett tudja elképzelni az életét, próbálja megszelídíteni! Játssza el a könnyű nőt, flörtöljön, akárcsak ő. Udvaroltasson magának az orra előtt. Lehet, hogy csak így szerezheti meg. Saját fegyverével kell elbánni vele!

A heves
A heves férfi mindenkit, mindenhol lelkesen irányít. Nem ismer lehetetlent, mindent elvállal és megígér. Őszintén megígéri például, hogy elveszi önt Heves vérmérsékletéhez azonban rendszerint csökönyös természet társul. Mivel túl sokat vállal, úgy érzi, nincs ideje vitatkozni, magyarázni. Ha a dolgok nem az elképzelése szerint alakulnak, könnyen dühbe jön. Igazi zsarnok, ugyanakkor nagy munkabírású és szorgalmas. Az ilyen férfi mellett nem kell anyagi gondoktól félni, mert génjeiben hordozza a sikert.
Együtt élni vele nehéz. Ha ön mégis úgy dönt, hogy megpróbálja, legyen türelmes. Sose szálljon vele nyíltan szembe, vessen be mindenféle ravaszságot!

Az okos
Az okos férfi észérveket és összefüggéseket keres még a szerelemben is. Ha gyengéd és figyelmes, nem az érzései vezérlik, inkább úgy gondolja, hogy egy kapcsolatban így helyes. Vitatkozni nem lehet vele, mert mindent és mindennek az ellenkezőjét is képes bebizonyítani. Szereti hallani a saját hangját, hosszan és logikusan felépített mondatokban beszél. Néha halálosan unalmas. Az okos férfi mellett nem lehet szappanoperákat nézni, s a társasági csacsogásra sem vevő.
Ha mégis ilyen férfibe szerelmes, meghódíthatja, ha komolyan kikéri a véleményét, és a válaszát figyelmesen meghallgatja. Ha kerülni akarja az örökös vitát, lényegtelen kérdésekben értsen vele egyet. És ha valami fontos dologra akarja rávenni, a megfelelő pillanatban súgja a fülébe, hogy milyen kedves a mosolya, és mennyire szép a teste.

A gyengéd
A gyengéd férfi igazi férjtípus. Valószínűleg édesanyja volt az erős személyiség a családban. Imád otthon lenni és a háztartásban tüsténkedni. Nehéz a lakásból kimozdítani, társaságba vinni, jól elvan a saját világában. Ellentétben más férfiakkal szívesen feltárja titkait. Imádja, ha anyáskodva szeretgetik. Konfliktusok nélküli életet lehet vele élni, de arra számítani kell, hogy az ilyen férfi irányításra szorul. Ha ön elég önállónak és erősnek érzi magát, hogy betöltse a vezető szerepet kapcsolatukban, ideális társra lel. Néhány dologra azonban vigyáznia kell. Soha ne legyen vele erőszakos, ne kényszerítse ki imádott csigaházából. Gyengéden forduljon felé, hiszen tudja, mennyire esendő.

Kedves Hölgyek, azért nem kell megijedni! Ezek a sajátosságok nem öröktől fogva létezők és nem megváltoztathatatlanok. Mi, nők sokat tehetünk azért, hogy a számunkra kedvező vonásokat erősítsük, s a kedvezőtleneket megváltoztassuk. Lehet, hogy végül mégiscsak egyformára gyúrjuk őket?

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szexbünök...............
  2007-03-05 21:33:01, hétfő
 
 
Szexbűnök, szexbüntetések

Amikor az ölelés hárításáról esik szó, nők és férfiak változatos kifogásokat képesek találni. Ha az elhidegülés okait firtatjuk, a férfiaknak éppoly hosszú a "bűnlajstroma", mint a nőknek. Mi öli meg nemcsak a vágyat, de a szerelmet is? Nos, a férfiak szerint a nők viselkedése, a nők szerint pedig az érzéketlen férfiak.

Van persze néhány dolog, amely biztosan, lassan és módszeresen gyilkolja a vágyat. Néhány dolog, amelyet az emberek szinte minden kapcsolatban elkövetnek.

Szexstressz
Nincsenek arra nézve előírások, hogy egy éjszakának milyen hosszúnak és viharosnak kell lennie. A vágynak is vannak hangulati fázisai, és meghalna, ha állandóan maximális hőfokon kellene üzemelnie. Ha mindkét fél azt akarja, hogy vágyuk olyan elsöprő legyen, mint kezdetben, előbb-utóbb mindketten teljesítménykényszerbe kerülnek.
Régóta bizonyított tény, hogy sem a nőnek, sem a férfinak nem kell feltétlenül minden alkalommal elérnie az orgazmust ahhoz, hogy élvezni tudja a szexet. A gyengéd közelség, bizalmasság boldog érzete semmivé lesz, ha az orgazmus marad a teljesítmény egyetlen fokmérője. Ráadásul az orgazmus hajszolása könnyen csalásra csábítja a nőt. Előfordulhat, hogy a vad kielégülést a nő csak színleli. Ez azonban előbb-utóbb biztosan kiderül, s akkor a férfi nemcsak szeretői mivoltában, hanem férfiasságában, önbecsülésében is megsérül.

Szenvedély gombnyomásra
A szex üresnek hat, ha az egyik fél csak testileg vesz részt a szexben, miközben gondolatai máshol járnak. A másik persze ezt észreveszi, és azt gondolhatja, társának minden előbbre való nála. Ez a szexbűn rendszerint akkor következik be, ha a férfi, akiben a vágy feltámad, azonnal akarja a szexet. Vagy éppen olyasmit kíván a nőtől, amit az nem szeret. A nő pedig, bár semmi kedve sincs hozzá, enged. De vigyázat, hölgyeim, soha nem szabad a szexet jutalmazásra vagy büntetésre használni. És soha nem szabad az intim zónát érintő kritikával élni.
Mindegy, hogy szépség-, nagyság- vagy potenciabeli hiányosságról esik szó, a sértő mondatok megtapadnak, s tüskeként tudnak fájni még egy esetleges bocsánatkérés után is. Soha nem oly sebezhető a lélek, mint mikor gazdája meztelen. És soha nem oly fogékony a támogatásra, dicséretre.

Az érzésekről beszélni kell
Az egyik akarja, a másik nem. Előfordul. Nem lehet mindig azonos hőfokon égni. A gyakori visszautasítás azonban a másik félben a mellőzöttség érzetét keltheti. A vágyakat, kívánságokat világosan adjuk a másik tudtára. Mondjuk el nyugodtan, hogy bánt, ha partnerünk ránk mászik, két egész percig oly gyorsan és ütemesen mozog, mint egy varrógép, majd lecsúszik, balra fordul és horkolni kezd, Tipikus házassági vita például, hogy a férfi későn jön haza, az asszony elégedetlenkedik, szemrehányást tesz. A férfi egy darabig hallgat, tűr. A nő kifakad, robban. Ajtó csapódik. Pár órával később férfi rózsával, széles mosollyal hazatér és szerelmeskedni akar. A nő pedig hárít. A férfi azt gondolja, hogy bocsánatkérésként elég egy ölelés. A nő ezzel szemben tisztázni szeretné a nézeteltérést. Beszélni persze mindenképp kell, de néha nem árt, ha kedvesünk jelzéseit anélkül fogadjuk el, hogy mindenáron tisztázni akarnánk, kinek volt igaza.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A szerelem háza.....
  2007-03-05 21:27:35, hétfő
 
 
A szerelem háza

A romantikus szerelmi kapcsolatot leginkább egy házhoz lehet hasonlítani. Alapját a BARÁTSÁG, falait a TISZTELET, tetejét pedig a SZENVEDÉLY képezi.
Minden viszony alapja- így a szerelem házáé is- a szimpátiából kialakuló barátságból áll. Ha valakinek igazán lelki társává szeretne válni, a következő dolgokra figyeljen oda:

1. Tudassa partnerével, hogy figyel rá, és éreztesse vele, tudja, hogy a világon van.
2. Távolság esetén elég lehet a partnerrel/leendő partnerrel ennyit tudatni. Azonban amint lehetőség nyílik rá, alkalmat kell teremteni a személyes kontaktusra. Ekkor kerül sor a következő lépésre, a megértésre. Közölni kell az illetővel, érti álláspontját és ismeri a világról alkotott véleményét.
3. Biztosítani kell a másikat arról, elfogadja véleményét, még akkor is, ha az kifogásolható vagy Ön nem ért vele egyet.
4. Végül, de nem utolsó sorban, adja folyamatosan barátja/barátnője tudtára, hogy értékes és fontos szerepet tölt be az Ön életében, valamint azt, hogy ragaszkodik a társaságához.

A tisztelet tulajdonképpen a folyamatos megismeréssel, a barátság kialakulásával születik. Azonban azt a tényt figyelembe kell venni, hogy az emberek általában azoknak a barátságát keresik, akiket tisztelnek. Tiszteletet pedig úgy vívhat ki magának a másikban, ha:

1. önbizalmat és
2. függetlenséget sugároz.

Minél alkalmasabbnak tűnik valaki arra, hogy önállóan is tudjon boldogulni az életben, annál inkább vonzódnak hozzá a környezetében élők. Kimondva vagy kimondatlanul, de a párválasztásnál az is fontos szempont, hogy egy közös élet során mennyire számíthatnak a másik hatékony segítségére.

A szerelmi ház tetejét a harmadik alkotóelem, a szenvedély jelenti. A szenvedély ébresztéséhez pedig nem kell más, mint az emberi természet egyik alapvető jegyét kihasználni, méghozzá azt, amiért állítólag Ádám és Éva kiűzetett a Paradicsomból. Nevezetesen: Mindig mindenki arra vágyik leginkább, amit nem kaphat meg. Játsszon hát bátran! Ébresszen reményt és sejtessen kétséget! A barátsággal, tisztelettel keltsen a másikban reményt. Biztosítsa az illetőt vonzalmáról. Tetteivel, megnyilvánulásaiban azonban azt is közölje, hogy senki kedvéért nem adja fel önmagát. Sohase engedje, hogy a másik úgy érezze, Önért "csak a kezét kell nyújtania", mert az fájdalmas lehet az Ön-, és végzetes lehet a szerelem számára.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
7 csoda......
  2007-03-05 21:23:23, hétfő
 
 

A 7 csoda

Az asszonynép 7 csodája
1. A nők számára fontos a biztos megélhetés.
2. Bár fontos a biztos megélhetés, gyakran vesznek drága ruhákat.
3. Bár gyakran vesznek drága ruhákat, soha nincs egy rohadt rongyuk sem.
4. Bár sosincs egy rohadt rongyuk sem, mindig szépen fel tudnak öltözni.
5. Bár mindig szépen fel tudnak öltözni, az mégis mindig "egy tavalyi ócskaság".
6. Bár az csak "egy tavalyi ócskaság", elvárják, hogy megdícsérjék.
7. Bár elvárják, hogy megdícsérjék, egy szót sem hisznek el belőle.

A férfinép 7 csodája
1. Mindegyik marha elfoglalt.
2. Bár mindegyik marha elfoglalt, csajozni van idő.
3. Bár csajozni van idő, nem sokat törődnek a nőikkel.
4. Bár nem sokat törődnek a nőikkel, azért mindig van mellettük egy nő.
5. Bár mindig van mellettük egy nő, beújítanak másodikat, harmadikat.
6. Bár beújítanak másodikat, harmadikat, kiakadnak, ha a főállású berág.
7. Bár kiakadnak, ha a főállású berág, azért nem tanulnak belőle, és továbbra is újítgatnak.

A kommunizmus hét csodája
1. Mindenkinek volt munkája.
2. Bár mindenkinek volt munkája, senki sem csinált semmit.
3. Bár senki sem csinált semmit, a terv 100% fölött teljesült.
4. Bár a terv 100% fölött teljesült, mégsem lehetett kapni semmit.
5. Bár nem lehetett semmit kapni, mindenkinek megvolt mindene.
6. Bár mindenkinek megvolt mindene, mégis mindenki lopott.
7. Bár mindenki lopott, mégsem hiányzott soha semmi.




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A csajok.......
  2007-03-05 21:14:00, hétfő
 
 

A csajok infósoknál

Vírus típusú csaj: Észre sem veszed, és beköltözött a lakásodba,mindent kisajátít.

Internet típusú csaj: Fizetned kell, hogy hozzáférjél.

Szerver típusú csaj: Mindig foglalt, amikor szükséged van rá.

Windows típusú csaj: Tudod, hogy teli van hibákkal, de nem tudsz nélküle élni.

PowerPoint típusú csaj: Arra jó, hogy bemutasd másoknak, de önmagában nem érték.

Excel típusú csaj: Azt mondják mindenfélére jó, de te csak az alapműveletekre használod.

Word típusú csaj: Mindig van egy meglepetése számodra és nincs olyan ember a világon, aki megértené.

D.O.S. típusú csaj: Valaha mindenkié volt, de most senkinek sem kell.

Backup típusú csaj: Azt hiszed róla, hogy mindent ad amire vészhelyzetben
szükséged lehet, de a valóságban messze nem tud annyit nyújtani.

Scandisk típusú csaj: Tudjuk, hogy hasznos, és csak segíteni akar, de valójában senki sem tudja, hogy mit csinál.

Képernyővédő típusú csaj: Semmire sem jó, de szórakoztat.

Kábel típusú csaj: Csak akkor jó, ha be van dugva.

Infravörös típusú csaj: Érintkezés nélkül akarja a kapcsolatot fenntartani.

USB port típusú csaj: Büszkén mondogatja magáról, hogy minden gépbe bedugható.

Képernyő típusú csaj: Mindent megmutat neked, de ő semmit sem lát belőled.

Billentyűzet típusú csaj: Minden funkcióhoz más-más parancs/parancs kombináció szükséges, de kitanulható, és többnyire jól működik.

Modem típusú csaj: Jó kapcsolatteremtő, de a kapcsolat előbb-utóbb megszakad vele.

RAM típusú csaj: Amint megszakad a kapcsolat, azonnal mindent elfelejt.

Merevlemez típusú csaj: Mindig mindenre emlékszik.

Egér típusú csaj: Csak akkor csinál valamit, ha lökdösöd.

Multimédia típusú csaj: Vele minden szép, de amikor kikapcsolod,visszatér a totál unalom.

Felhasználó típusú csaj: Semmit sem csinál jól, és állandóan kérdéseket tesz fel, és meg akarja érteni a dolgot, és nem érti, és...

E-mail típusú csaj: A hülyeségeivel mindenkinél megfordul, de a fontos dolgokat nem közli.

Számítógép típusú csaj: Az előzőek tökéletlen kombinációja, amely minél többet dolgozol vele, annál nagyobb lelki károkat okoz Neked.




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Néhány gondolat.....
  2007-03-05 21:05:31, hétfő
 
 

NÉHÁNY GONDOLAT A FÉRFI-NŐI KAPCSOLATOKRÓL

A SZERELEM MATEMATIKÁJA

Eszes pasi + eszes nő = románc
Eszes pasi + hülye nő = viszony
Hülye pasi + eszes nő = házasság
Hülye pasi + hülye nő = terhesség

IRODAI MATEMATIKA

Eszes főnök + eszes alkalmazott = profit
Eszes főnök + hülye alkalmazott = termelés
Hülye főnök + eszes alkalmazott =előléptetés
Hülye főnök + hülye alkalmazott =túlórázás

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mit tanultam........
  2007-03-05 21:01:12, hétfő
 
 
Mit tanultam anyámtól???

Megbecsülni mások munkáját.
"Ha mindenáron meg akarjátok ölni egymást az öcséddel, kint csináljátok. Most takarítottam fel."

Vallást.
"Jobb lesz, ha imádkozol, hogy kijöjjön a fehér ingedből!"

Logikát.
"Azért, mert én azt mondtam!"

Vágyat.
"Ezer és ezer gyerek van a világon, akik boldogok lennének, ha
ilyen nagyszerű szüleik lehetnének, mint neked!"

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
2007.02 2007. Március 2007.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 260 db bejegyzés
e év: 2883 db bejegyzés
Összes: 26622 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 6527
  • e Hét: 11815
  • e Hónap: 13949
  • e Év: 66507
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.