Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
"Hogyan szeresd magyarodat"-ró
  2007-05-12 21:06:52, szombat
 
  "Szeresd magyarodat!"-ról másképpen

Ez az Eszterházy-"mű", amelyiknek a "Hogyan szeresd magyarodat?" a címe, - hogyan lehetséges, hogy senkinek nem sértette az önérzetét?

Ezzel ellentétben, Csoóri Sándor nagyívű "Márciusi levél"-ét, viszont a média orgánumok sorra támadják.

Miért is????

Hát itt már mindenkinek elment a józan esze????????

Tényleg, kezdem szégyellni, hogy magyarnak születtem. Szégyellem Eszterházy Pétert, mint "magyar" írót!!!

Szégyellem Gyurcsány Ferencet és híveit!!!!

Nagyon-nagyon szégyellem miattuk - ha ők magyarok - hogy én is az vagyok!!!!!!

Szégyellem az egész fényes szelek ÉS AZ UTÁNUK KÖVETKEZŐ NEMZEDÉKÉNEK un. "tudósait", értelmiséginek nevezett HAZUGSÁG-PÁRTI ANTIMAGYARJAIT!!!!!!!!!!!!

Bóna Mária Ilona

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Esterházy Péter
  2007-05-12 20:58:52, szombat
 
  Esterházy Péter
From FalanxWiki
Jump to: navigation, search
Esterházy Péter: Író, 1950-ben született.

[szerkesztés]Származása
A galántai gróf Esterházy család sarja, Esterházy Móric miniszterelnök unokája, Esterházy Mátyás BM III/III-as ügynök fia (édesapját "Harmonia Caelestis", illetve "Javított kiadás" című regényében ábrázolja).

[szerkesztés]Politikai állásfoglalás
2001-ben csatlakozott ahhoz a nyilatkozathoz, amiben a Zámoly községben emberölést elkövető személyeket a "rasszizmus áldozatainak" kiáltották ki, illetve ezzel Lionel Jospin francia miniszterelnökhöz fordulnak.

[szerkesztés]Idézetek tőle
" A csokorba kötött magyart szétbontjuk, és éles késsel ferdén visszavágjuk. Kivétel a fásszárúak, mert azokat törjük vagy kalapáccsal zúzzuk! ... Szeresd magyarodat, mint tenmagadat. / Kívánd magyarodat. Ha hozzád bújik, símogasd./ De ne szőre visszájáról. / Az erogén zónákat piros-fehér-zölddel jeleztük...Hogyan öltöztessük a magyarokat? Ami a pelenkázást illeti, legjobb a magyart minden étkezés előtt tisztába tenni. Szoptatás 3 óránként...A magyar következetesen dícsérjük vagy dorgáljuk! Lágy, barátságos hang: jól van, jó magyar, illetve keményen, határozottan: pfúj magyar, helyedre! Levegőt minden magyar igényel, de nem huzat formájában. A Kárpát-medence huzatos...A rágalmaktól magyarod minősége alig változik, az esetleges vizeletfoltokkal ne törődj, bazmeg." - Így gondozd a magyarodat! (hangjáték - 1991)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Meggyalázták a Békeláncot!
  2007-05-12 20:54:06, szombat
 
  Meggyalázták a Békeláncot!
2007. 05. 09.

Az ország leutáltabb politikusának provokatív felléptetésével vérig sértették a megemlékezőket

A Békeláncon résztvevők nagy része felháborodva tapasztalta, hogy délamerikai tingli-tanglit üvöltő hangszórókkal, példátlan kommandós demonstrációval fogadják a csendes gyászünnepségre, megemlékezésre érkezőket. A megdöbbenésük csak tovább nőtt, amikor fülükből antenna kukacot lógató tojáselhárító-esernyős biztonságiak kiséretében, tánclépésben megérkezett és átgázolt a tömegen a pszichopata, frissen fogkőmentesített fogsorát villogtatva.

A piros ruhás maszop csahosok megpróbálták valamiféle komcsi pártgyűléssé aljasítani a rendezvényt és ez sajnos sikerült is. Az emlékezni összegyűlt tömegből választási nagy-gyűlést csináltak, a pszichopata demszkyt utánzó üvöltözéssel előadott beszédében magát, mint a magyar zsidóság és cigányság egyetlen védelmezőjét próbálta bemutatni. Szégyenletes módon önmagával és a ingatag politikai helyzetével kapcsolatos magyarázkodásai töltötték ki a Duna-parti békemeneten tartott gyurcsány beszéd nagy részét.

Így aztán nem csoda, hogy a beszéd nem igazán nyerte el a német megszállás idején kivégzett emberekre és az 1919-es kommün idején Dunába lőtt emberekre emlékezők tetszését, így a beszéd végén a többség nem tapsolt, inkánbb lehajtott fejjel szégyenkezett, míg az ellenzéki emlékezők meg tüntetni kezdtek a főhazug ellen. Körülbelül 50 tojás repült a pszichopata felé, akit csak felkészült esernyős kommandósai mentettek meg a telitalálattól.

Szomorú, hogy még egy ilyen tragikus megemlékezés sem múlhat el gyurcsányi provokáció nélkül, amiben persze nagy szerepe van az mszp vezető politikusainak, akik engedték, hogy az ország legutáltabb politikai figurája ágáljon és a zero tolerancia jegyében gyűlölködve uszítson, miközben a nála talán hitelesebb politikusaikat háttérbe szorították miatta.

HunHír
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tomcat-tel teljes a ...
  2007-05-12 20:46:52, szombat
 
  Tomcat-tel teljes a ,,neofasiszta rettenet" arcképcsarnoka
2007. május 12. 14:04
rebellis - HunHír.Hu

Tomcatet amúgy már legalább 10 éve ismerem, még amikor számítógépes rendezvényeket szervezett, volt egy csapata is akikkel demókat készítettek versenyekre (Németbe is jártunk a legnagyobb ilyen számítógépes balhéra minden évben), ő tuti nem valami fizetett provokátor. Régebben még inkább liberális beállítottságú volt, meg a hülyeségeivel önreklámot csinált magának, /pólóboltjának/, de időközben megjött az esze, amiket mostanában csinál, az már jóval túlmutat ezen.


Ami érdekes a dologban hogy a 21 éves férfiról és a 48 éves nőről még mindig nem tudni semmit (akiké a lakás volt) nem tudni kik voltak, de ők már szabadlábon védekeznek. Egyértelműen benne van hogy TC-t akarják jól elrakni - írta hozzánk küldött levelében egy régi olvasónk. Írása és a híradások, főleg a kereskedelmi televíziók kiemelt figyelme, - ahogy vezető hírként tálalták és kommentálták Tomcat előzetesét - felvetnek megint egy kérdést, amely szervesen kapcsolódhatnak az "Őszöd-szindrómához".

Az ugye egyértelmű, hogy csak Gyurcsánynak állhatott érdekében beszédének nyilvánosságra hozatala, mielőtt a Fidesz ezzel operálni tudott volna, és az is természetes, hogy a tévéostrom is a jó szándékú igazságkeresők megvezetésével lerendezett színpadi játék volt éppúgy, mint az utána következő zavargásoknak titulált megmozdulások és a rendőrség brutális fellépése. A hatalomhoz görcsösen ragaszkodó Gyurcsányéknak és médiájának mindig kellettek olyan, a habozó és így változóan szavazó, de a választásokat eldöntő többség átnevelésére szánt személyek, akikről a média által alkotott képpel a hatalmuk megszilárdítását próbálták előidézni.

Senki sem mondja, hogy Toroczkainak, Budaházynak valami köze is lenne a jelenlegi hatalomhoz, vagy hogy bármilyen kapcsolatban állna vele, de mindenesetre ha a fent említett emberek személyiségét nézzük, akkor biztos, hogy a szociálliberális média tudott róluk egy olyan képet kreálni, amellyel, ha el nem is riasztja, de legalább egy picit megrendítheti a bizonytalanokat.

A szociálliberális média az ősszel azt sugallta, hogy itt van Toroczkai, a bőrkabátos, intellektuális vagány, aki fellázítja a csőcseléket, majd jött Budaházy, a megjelenésében is a régi nemzeti hagyományokat, öltözködéskultúrát megjelenítő bujdosó, és most itt az ,,extrémista" Tomcat, aki pont a szocialisták nagy, mondva csinált gyűlölet-antikampánya előestéjén került a rendőrök markába.

Kiemelt hírként kezelik mindenhol Tomcat-et, mert így az ő szerepével, illetve személyiségének bemutatásával remélik, hogy teljessé tehetik a hungarista, neofasiszta, nacionalista rettenet arcképcsarnokát, és a megjelenítettekkel is ábrázolt ,,szélsőjobb" embertelen és kirekesztő mivoltát.

Budaházyt és Toroczkait személyesen ismerjük, Tomcat-tel soha sem találkoztunk, így hát nem is beszélhettünk. Mindenesetre elgondolkodtató, hogy a meghökkentő, de valójában ártalmatlan akcióiról elhíresült fiatalember lett a jelen pillanatban az első számú közellenség, akiről azért ne feledkezzünk meg azt is megjegyezni, hogy bohócruhában osztogatott cukorkát a VBKE becsület napi méltóságteljes megemlékezésén.

Budaházy, Toroczkai és Tomcat tehát együtt vannak azok a személyek a szociálliberális médiában a kormányzati szándék szerint, akik a kirekesztés, a gyűlöletkeltés, a fasiszta eszmék és a rendbontás fő figurái, akiket ki kell vetnie magából egy egészséges társadalomnak. Ha egészségesnek nem is, de az évtizedeken keresztül agymosottaknak igen, és ez a kormányzat egyértelmű célja. Gyengíteni a Fidesz szavazóbázisát, visszahódítani a bizonytalanokat, és törekedni arra, hogy nehogy a parlamentbe kerülhessen 2010-ben egy úgymond szélsőjobboldali nemzeti radikális párt, akivel a Fidesz esetlegesen olyan konstrukcióban politizálhat, mint ahogyan a MIÉP-pel 1998-2002 között tette. Mert az a legnagyobb tanulsága a 2002 utáni időszaknak, hogyha sikerült volna egy nemzeti radikális pártot a parlamentbe juttatni, akkor a Fidesz azóta is töretlenül kormányozna.

Kapcsolódó hírek:
Tomcat előzetesben
Faltörő kossal támadtak a rendőrök Tomcatékra
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Hazug Szónokot hallgatva...
  2007-05-12 19:47:15, szombat
 
  A HAZUG SZÓNOKOT HALLGATVA... arra gondoltam kétségbe esve, hogy ez az embernek látszó szörnyeteg, akinek Gyurcsány Ferenc a neve, teljesen kettészakítja Magyarországot!

Látva a tegnap esti fáklyás felvonulást és hallgatva a fasizmussal rémisztgető beszédét, arra gondoltam:

ELJÖTT AZ IDEJE, HOGY (KOREA MINTÁJÁRA) KÉT MAGYARORSZÁG LEGYEN!!!

Mert az nem lehet, hogy a polgári demokráciát akaró, békés többség ne tudjon boldogulni a saját hazájában az elmúlt? kártékony bolseviszta-fasiszta diktátorra szavazók miatt!!! Aki a hatalomért odahagyja veszni szép Hazánkat!!!

Azért gondolom, hogy ez lenne az egyetlen megoldás, mert én a valódi BÉKÉS többséghez tartozó polgára vagyok Hazánknak.

Mi sem bizonyítja jobban mindezt, minthogy már LETETTEM arról, hogy valaha is meg tudom/tudjuk győzni erről megtévesztett honfitársaimat. Azokat, akik úgy isszák a hazug diktátor minden szavát, mint annak idején Hitlerét, Sztálinét, vagy Rákosi Mátyásét az akkori diktátor-imádók!!!

Hát, csak higgyenek a hazug diktátornak!
Én nem erőszakoskodom, hogy meggyőzzem őket arról, hogy a vesztükbe rohannak, ha Gyurcsányékkal tartanak!!! Elég volt a győzklödésből!!!

De, engem, a gyerekeimet, a kicsi unokámat hagyják ki belőle!!!!

Én az ÉLHETŐ ÉLETRE SZÜLTEM ÉS NEVELTEM A GYEREKEIMET!!!!

Nem, pedig a NEMZET- ÉS NÉPVESZEJTŐ DIKTÁTOROK ÁLTALI KIIRTÁSUKRA!!!

Már nem próbálkozom a szépszóval meggyőzéssel, mert pusztába kiáltott szóvá vált és válik minden kimondott, leírt szavam, gondolatom!!!

Már az egész életemet, és kiirtott nemzedékem életét megírtam és a bolsi-libsi szimpatizánsokat még ezzel sem tudtam meghatni és meggyőzni őket arról, hogy ha ÉRVÉNYES A RENDSZERVÁLTOZÁS, AKKOR ÉRVÉNYESNEK KELLENE LENNIE annak is, hogy a BOLSEVIZMUS ÜLDÖZÖTTEINEK IS JÁR ÉS ÉRVÉNYES A RENDSZERVÁLTOZÁS!!!

Vagyis: FEJEZZÉK BE AZ ÜLDÖZTETÉSÜKET/ündöztetésünket!!!

Belátom, ez elfogadhatatlan kívánság a magát baloldalinak hazudók számára.

És, amiért minden erőszakosság távoláll tőlem, BÉKÉSEN ARRA KÉREM A KOMMUNISTÁK ÁLTAL SORSÜLDÖZÖTT TÁRSAIMAT, HOGY ALAPÍTSUNK EGY ÚJ MAGYARORSZÁGOT MAGUNK SZÁMÁRA -Korea mintájára.

Ja, hogy ott is a kommunisták éheznek és csak azért nem vitte őket a tömeges éhhalál a sírba, mert a polgári jóléti társadalmat építő koreaiak segítik őket...???
Elfogadom, hogy vannak emberek, akik csak a saját kárukon képesek - vagy még úgysem - "TANULNI"!!! MEG KELL ADNI A "TANULÁS" LEHETŐSÉGÉT ezen honfitársainknak, de könyörgöm: engem hagyjanak ki belőle!!!!

Mint ahogy én sem kényszerítem őket arra, hogy polgárosodjanak, úgy ŐK SEM KÉNYSZERÍTHETNEK ENGEM ARRA, HOGY TOVÁBBI ELNYOMATÁSBAN SORSÜLDÖZÖTTSÉGBEN ÉLJEM AZ ÉLETEMET!!!!

ÉLNI AKAROK A SZABADSÁGHOZ VALÓ JOGOMMAL ÉS A JÖVŐBEN ODA SZERETNÉK MENNI ÉS AZZAL SZERETNÉK BESZÉLNI, TALÁLKOZNI, AKIVEL CSODÁLATOS ÉRZÉS MEGÉLNI AZ EGYÜTTLÉT ÉLMÉNYÉT!!!
De, úgy, hogy a komcsi spiclik ne likvidálják - mint eddig - egy autóbalesetnek álcázott gyilkossággal!!!

BMI

Bp.2007.05.10.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hűtlen kezelés, vagy ....
  2007-05-12 19:39:13, szombat
 
  Hűtlen kezelés vagy amatörizmus?
2007-05-12 03:14:40 elnök

Ki-é a felelősség? Hová tűntek a Közpénzek? A Polgármester büntető felelősége vagy a döntést megszavazó MSZP képviselők kollektív fellősége áll fent?

Tisztázni kell a jogi helyzetet.

Látlelet: Lényegében igyen átadott telek 3 milliós kft.-nek úgy, hogy még az ajándékozás áfáját is mi fizettük- arra 500 Millió állami hitel felvétele -hatalmas csúszás az éptítkezésben, átadásban - 3 hónap után csődközeli állapotban a jégcsarnok - de a Polgármester előterjesztés szerint vegye meg az önkormányzat több szász millióért a Jégcsarnokot - eközben 8 büntető feljelentést beadott a ki nem fizett alvállakozó - az építény felépítménye maga sem rendezett jogilag.

Valami bűzlik Dániában A Hivatal és a Jegyző húzza az időt. Fröhlich Péter március óta nem tud a FEB tagja lenni.

A Fidesz Frakció a céget ellenörzó Felügyelő Bizottsági taggá delegálta az ellenzéki frakciót vezető Fröhlich Pétert, akinek papirjait nem rendezik, így nem léphet be jogaiba, elzárják az ezzel záró információktól.

Na akkor gondolkodjunk egyött... A Pesterzsébet-i jégcsarnok építésének kezdetekor is látszott, hogy ez a közpénz lenyúlásának és / vagy elherdálásának egyik tipikus esete lesz abban a konstrukcióban, ahogy a finanszírozást kitalálták, és főleg az, hogy az önkormányzat a Jégpálya telkét gyakorlatilag ingyenesen (jégidővel kifizetve) adta át. A Fidesz frakció akkori vezetője Perlaki Jenő élesen tiltakozott az alkalmazott üzleti konstrukció ellen, mert az nem az Önkormányzatnak előnyös, ez a köz vagyonának felelőtlen kezelése.

Sajnos a Fidesznek igaza lett. Az ügy ma akár annak is tipikus esete lehetne (állatorvosi ló), hogy miként lehet egy Kft.-t látszólag vétlenül, de vélhetően szándékosan csődbe vinni.

De kié itt a felelősség?

Az előzmények: A Pesterzsébeti Önkormányzat 220 millió forint értékű telket ajándékozott egy projekt kft.-nek úgy, hogy tulajdonosi hányadot nem kapott a cégben(!!!!!) A cég erre a telekre vett fel hitelt az állami MFB-től.

Az elkészült jégcsarnok átadását már kétszer elhalasztották, mivel a fővállalkozó Hydropont Kft. nem tűzte ki a műszaki átadást, ugyanis nincs felelős tervezője a létesítménynek!!!

A tulajdonos Pesterzsébeti Jégcsarnok kft.(nem önkormányzati cég, hanem a Hydropont kft egyik tulajdonosa gründolja ezt is) szerződésbontással akar kibújni a fizetési kötelezettsége alól. A cég jelenleg csődben van, tartozása meghaladja a 100 millió forintot, és az üzemeltetésre sincs elég tőkéje.

Patthelyzet alakult ki: A cég felszámolása esetén a hitelező banknak (MFB) jelzáloga csak az Önkormányzat által ajándékozott telekre van.

A létesítmény jelenleg a kivitelező Koloman Kft birtokában van, aki felé több mint 100 millió forinttal tartozik a projekt kft. Csak a műszaki átadás után megkapott használatbavételi engedély alapján minősül át az ingatlan felépítményes tulajdonná, amelyre a banki jelzálog felvezethető.

Van e megoldás?

Nincs meg a reális esélye annak, hogy a problémák a jelenlegi szereplőkkel belátható időn belül megoldhatók legyenek, vagy csak az Önkormányzat jelentős plusz tehervállalása árán. Az önkormányzatnak az lenne az érdeke, hogy az építési költségek kifizetése után megszerezze a csarnok felépítményét, illetve a telket visszaszerezze, de ez azért nem valósulhat meg, mert ez szöges ellentétben áll az MFB érdekeivel, akinek a folyósított hitelre, mint jelzálogjogosultnak ez a fedezete. Ha pedig az erzsébeti önkormányzatnak ezt a hitelt is be kellene vállalni, már túl drágán jutna hozzá a csarnokhoz.

A hasonló ügyek vége az szokott lenni, hogy végrehajtás, vagy felszámolás útján valaki "bagóért" megszerzi a jégcsarnokot, méghozzá lehet, hogy pont az, aki most mozgatja a szálakat...

A Fidesz számára elfogadhatatlan, hogy az MSZP-MDF városvezetés lakásokat osztogat saját képviselőinek, üdülőt akar vásárolni a költségtakarékosság kellős közepén, majd most 220 millió forinttal megkárosítja az erzsébetieket egy PPT szerú, de inkább a vissaálásekre lehetőséget nyújtó, és szakszerütlenül "lemenedzselt" beruházás miatt.

Így az idén jeletősen kevesebb juthat fejlesztésekre és mert az erre fordított pénznek már meg van valahol a helye a költségvetésben. Eközben az építtetők (meg még ki tudja más) jelentős haszonnal szálllnak ki a projectből mert többért adják el azt, ami a mi pénzünkből épült és azt, amit az alválllakozóknak nem fizetnek ki...

Rendben van ez így? Kérdezzük meg újra kié itt a felelősség?

http://www.fideszbp20.hu/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
2007.04 2007. Május 2007.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 344 db bejegyzés
e év: 2982 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 605
  • e Hét: 7603
  • e Hónap: 8550
  • e Év: 44491
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.