Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 20 
Egy évet várt Medgyessy a gázr
  2007-06-24 23:00:53, vasárnap
 
  Egy évet várt Medgyessy a gázra
Index
2007. 06. 24.


Az utolsó simításokat végzik Medgyessy Péter volt miniszterelnök Zamárdi nyaralóján. Hazánk utazó nagykövete úgy becsüli, körülbelül hatvanmillió forintjába fog kerülni az új épület.

Medgyessy Péter Zamárdiban építkezik, az egykori kemping területén szerzett meg két barátjával együtt egy igen jó fekvésű, közvetlenül a vízparton lévő telket. A telket még 2005 augusztusában vásárolták, és azóta három házat is felhúztak rá. A telkek köré kőkerítést építettek, megakadályozva ezzel, hogy bárki is a vízpartjukra tévedjen.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy korábban is lezárt partszakasz volt itt, amit csupán a kemping vendégei használhattak. A zamárdiakat között ugyan van, aki morgolódik Medgyessy építkezése miatt, de a helyieket jellemzően nem rázta meg a dolog.


Amikor ott jártunk, az épülő ház körül egyszer csak feltűnt maga a házigazda, Medgyessy Péter. Becsengettünk volna, de egy biztonsági őr állta útunkat, és közölte, előbb megkérdezi a házigazdát, szóba áll-e velünk. A volt miniszterelnök egyből kötélnek állt, bár meglepte, hogy épp akkor jöttünk, amikor ott van.

Megtudtuk tőle, hogy július végére biztosan elkészül az épület, és azt is, hogy bár több lap is azt írta, hogy soron kívül vezették be a gázt, ez nem igaz: több mint egy évig várt rá, addig pedig a gázszolgáltató használta a befizetett pénzét.

Hogy mekkora az épület alapterülete, azt nem árulta el, de azt azért elmondta, hogy körülbelü hatvanmillióba fog kerülni az egész. A volt miniszterelnök elmondta még, hogy törvénytisztelőnek tartja magát, így ha úgy rendelkeznek a törvények, hogy átjárhatóvá kell tenni a partot, lebontja majd a kőkerítést.

http://index.hu/politika/belfold/mpzamardi070/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szex-fasiszta cikket közölt a
  2007-06-24 21:51:54, vasárnap
 
  Tisztelt Cím !

Egy svéd aids-es férfi 130 kiskorúval létesített szexuális kapcsolatot és többeket megfertőzött. Az ÚDK Konzervatív platformjának tagja, Csókás Béla egy cikkében diszkrét helyen való tetovált jel használatát javasolta az aidsesek részére. A Stop.hu internetes portál fasisztoidnak nevezte Csókást. Csókás válaszolt: Szex-fasiszta cikket közölt a Stop.hu. Avagy a végbél szex kultusza.



Üdvözli az ÚDK és az udk.hu



Csókás Béla (Konzervatív Platform): Szex-fasiszta cikket közölt a stop.hu. Avagy a végbél szex kultusza.

Szex-fasiszta cikkel válaszolt a Stop.hu arra felvetésemre, hogy az aids-esek testük diszkrét helyén viseljenek tetovált jelet, cserébe kaphassanak kedvezményeket a hatékonyabb gyógyítási eljárások igénybevételére. Azért javasoltam ezt, mert Svédországban egy férfi, aki tudta magáról, hogy AIDS-es, nem tájékoztatta partnereit, nem védekezett. Az illető legalább 130 kiskorú lánnyal folytatott szexuális viszonyt, akik közül többet megfertőzött.


Harcolj az Aids ellen!

Nagy Krisztina a Stop.hu-n hosszan ironizál azon, hogy akkor a tbc-seknek és még ki mindenki másnak kell megkülönböztető jelet viselniük, de egy szava sincs azokhoz a tinédzser lányokhoz akikhez egy röpke szexuális együttlét - lehet, hogy épp szüzesség elvesztésével - az aids képében meghozta a halált. Egy szava sincs azokhoz a fiatalokhoz, akiknek még egy igazán el sem kezdett életet kell feladniuk.

És ez a fasizmus: valamilyen eszme jegyében ölni embereket, vagy helyeselni/elfogadni, hogy valamilyen eszme jegyében ártatlan embereknek meg kell halnia.

Mert kétségtelen, sérül az aids-esek emberi joga a tetkó viselése miatt, de sérül azok emberi joga is, akik megkapják/megkaphatják a halálos kórt! Egymással konkuráló jogok közül melyiket választjuk? Nagy Krisztina a végbél szex kultusza mellett, az élethez való jog ellen döntött. Hiszen a végbél szex kultusza indította el az aids-et világhódító útjára.

Fasiszta cselekedet ez Nagy Krisztinától, de ő ezt még nem tudja magáról. Nem tudja mert a mainstream szerint ír. Aki az mainstream részese az nem érez együtt az áldozatokkal. Így volt ez a Gestapó-s és az NKVD-es újságírókkal is. A liberális-demokrata újságíró katonája annak a programnak, amely, amely hagyományos keresztény Európát már leváltotta, a múltat már majdnem végképp eltörölte. Vö: Tagadni Európa keresztény örökségét, és jogszabályokban rögzíteni a homoszexuálisok házassághoz való jogát.

Ahol a végbél szexnek kultusza van, ott kultusza van az összes szexuális devianciának. Nem véletlen az sem, hogy a médiumokból és az internetről ömlik gyermekekre a pornó. Ahol a szexnek mások, főképp a gyerekek jogait sértő kultusza van ott nincs kultusza a családnak. Nem véletlen, hogy Európa demográfiai vákuumba kormányozta magát. Jönnek a harmadik világ más vallású színesei, még 100 év és többségben lehetnek Európában. És a liberális demokraták elmondhatják büszkén: a múlt eltörlésének programját teljesítettük.





Csókás Béla az ÚDK Konzervatív platformjának tagja

csokas.bela@freemail.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Kádár-rendszer a saját játék
  2007-06-24 21:37:04, vasárnap
 
  Fábry: A Kádár-rendszer a saját játékszabályait a maga szörnyű módján, de jobban betartotta, mint ezek
2007.06.23. 14:56

Közel háromszáz érdeklődő előtt mutatta be péntek este a Magyarok Házában Fábry Sándor a Civil Jogász Bizottság könyv formában megjelent jelentését a tavaly őszi események kivizsgálásáról. A könyvben a budapesti erőszakos cselekmények kivizsgálására alakult bizottság a szeptember-októberi emberi jogi jogsértésekről számol be.

Fábry Sándor, a közismert humorista és nemzeti érzelmeit a kereskedelmi csatornán is nyíltan vállaló ember arra kérte a könyvbemutatón megjelenteket, hogy a rettenetes hőségre való tekintettel most ne Trianonról, Csaba királyfiról és a kürtős kalácsról beszéljenek, hanem csak a szorosan a témához kapcsolódó véleményüket fejtsék ki. A későbbiek folyamán kiderült, hogy néhány lánglelkű egyénnek nem jutott el a tudatáig, mit is kértek tőle, amitől néha kissé a Kossuth-tér fénykorát idéző hangulat alakult ki.

Morvai Krisztina, a Civil Jogász Bizottság elnöke köszönetet mondott mindazoknak az áldozatoknak, akik a jelentés összeállítása érdekében újra átélték megaláztatásukat és meghurcolásukat. Morvai többször is felhívta a figyelmet arra, hogy korszerűbb nemzeti oldal kialakítása a cél. Mint mondta, nem kell félni, hogy liberálisnak tűnnek az olyan gondolatok, mint az emberi jogokért való harc, hiszen a nemzeti oldal átvenni ,,kényszerült" a baloldali értékeket. Az a hatalom, ami ezekre az értékekre apellálva biztosította uralmát, kardlapozta és gumilövedékkel lőtte az embereket, lovak patáival taposta az emberi jogokat - figyelmeztetett Morvai. A megoldás a pártállástól független összefogás, és az, hogy merjünk nemzetben gondolkodni - fejtette ki a Civil Jogász Bizottság elnöke.

Fábry Sándor elismeréssel adózott a bizottság tevékenysége előtt, hiszen tagjainak ebből sem anyagi haszna, sem egyéb előnye nem származott, legfeljebb bajuk lett több tőle - mondta Fábry. Rohad ma az államgépezetben valami - folytatta komolyan a humorista - valakinek fel kell vállalnia, hogy tegyen ez ellen valamit, ha már azok nem teszik, akiknek a dolguk volna.

Fábry Sándor javasolta, hogy a könyvet jelentessék meg ,,ponyva" kiadásban is, mellőzve a kimondottan jogászi részeket, inkább az áldozatok elbeszéléseit, meghurcoltatásuknak és megalázásaiknak kálváriáját kéne kiemelni, hogy még szélesebb olvasóközönség is megismerhesse a történteket anélkül, hogy elveszne a jogtudományi részletekben.

A Kádár-rendszer a saját játékszabályait a maga szörnyű módján, de jobban betartotta, mint ezek - mondta Fábry Sándor a közönség egyetértésével találkozva. A humorista-művész a tavaly őszi eseményeket és 1956 történéseit párhuzamba állítva közölte: mindkét alkalommal valami, a fennálló diktatúrára való veszély váltotta ki a túlzott ellenreakciókat. Fábry saját kérdésére, hogy ,,kinek az érdeke", egyértelmű választ is adott, politikai megrendelést sejtve az események mögött. Fábry Sándor felhívta a figyelmet arra is, hogy a hatalom minden eszközzel megpróbálta most is szőnyeg alá söpörni a történéseket, de ez, többek között a Civil Jogász Bizottság és a Ne Féljetek Alapítvány miatt meghiúsult.

Mi magyarok hajlamosak vagyunk felejteni - mondta egy kis iróniával a hangjában Fábry.
- Összevernek, megaláznak, seggbeb*sznak, de utána felsegítenek, vállon veregetnek és hazaengednek. Mi meg azt képzeljük, hogy tulajdonképpen segítettek - utalt a rendőrség sunyi technikájára. Fábry követelte, hogy a bűnösök kövessék meg az áldozatokat, s nem is csak erkölcsileg, anyagilag is, hisz oly sokan vesztették el munkájukat, közvetve vagy közvetlenül, de a tavaly őszi eseményekben való részvétel kapcsán. Gyakran olyanok is, akik csak egy békés sétára indultak.

A Civil Jogász Bizottság több tagja különböző aspektusból megközelítve is úgy véli, hogy az október 23-ai rendőri akció valószínűsíthetően előre eltervelt büntetés volt. Mivel Gyurcsány példamutatónak nevezte a túlzottan kemény, jogtalanságokba torkolló rendőri fellépést, gyakorlatilag brutalitásra szólította fel a rendőrséget. A hatályos rendőrségi törvény Boross Péternek köszönhető, regnálása alatt fogadta el az Országgyűlés. Völgyesi Miklós felhívta a figyelmet arra, hogy abból a paragrafusból, mely szerint a ha egy rendőri csapaterő tömegoszlatásra kap utasítást, nem köteles vizsgálni, hogy akit az adott területen talál, az miért tartózkodik ott, nem úgy kellett volna értelmezni, ahogy Gergényi Péter Budapest volt rendőrfőkapitánya értelmeztette rendőreivel.

A Civil Jogász Bizottság Fábry Sándorral egyetemben hangot adott azon meggyőződésének, hogy az október 23-a események - amely elindítója az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülése volt - egy országot vertek meg a rendőrruhába bújtatott biztonsági őrök, akik nyelvünket sem bírták teljes biztonsággal. Fábrynak arra a kérdésére, hogy milyen gyakorlati akadálya van annak, hogy Gyurcsányt és Gergényit bíróság elé állítsák, a Civil Jogász Bizottság több szakértőjétől is azt az egybehangzó választ kapta, hogy: semmi. Az is kiderült a beszélgetés során, hogy az ügyészségnek hivatalból kéne eljárást indítania, így tulajdonképpen maga az ügyészség is felelősségre vonható, amiért ezt elmulasztotta. A rendőrség részéről 21, a Btk.-t sértő magatartás történt az őszi események során, ebből a magyar zászló megbecstelenítéséért is minimum két év járna. Hogy mégis mi a magyarázat arra, hogy sorra születnek az ügyészségi megsemmisítő határozatok, Juhász Imre azt a választ adta, hogy az ügyészség is egy ,,maradvány", hiszen parancsra működik. Az ügyészség magasabb pozíciót betöltő tagjai, vagy a legfelsőbb ügyész saját hatáskörében, illetve felsőbb sugallatra bármilyen ügyet megszűntethet.

A beszélgetésen rávilágítottak még a szovjet emlékmű elbontásával kapcsolatos visszásságokra is, amit a jogászok azzal az egyértelmű kijelentéssel zártak, hogy ha lenne erre szándék mindenkori magyar kormányban, ezt bármikor megtehetné, vagy megtehette volna. Nagy taps fogadta Gaudi-Nagy azon kijelentését, hogy a vádlottak közül csak Budaházy György vállalta büszkén, hogy eltávolította a címert a szovjet emlékműről.

A közel kétórás komoly, sokszor igazi keserű, vagy szókimondó Fábry-humorral tarkított előadást két kedves esemény is színessé tette. Először Morvai Krisztinát köszöntötték kollégái és Fábry Sándor egy óriási nemzeti színű csokorral, majd Gaudi-Nagy Tamásról derült ki, hogy azért késett néhány percet, mert megszületett harmadik gyermeke. Morvai Krisztina még egy turulmadaras zászlót is kapott az ország összes tüntetője nevében, melyet Gonda László adott át. Morvai Krisztina ennek kapcsán ismét kifejtette, hogy kétirányú mozgásra van szükség: az emberi jogok nemzeti tudatba való beépítése mellett másrészről az ősi magyar szimbólumok pontos ismerete is nagy jelentőségű.

pig@ - HunHír.Hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Második Trianon következett eg
  2007-06-24 21:34:58, vasárnap
 
  Semjén Zsolt: Második Trianon következett egy nemzetáruló kormány jóvoltából
2007.06.24. 17:52

Elképzelni sem lehetett tizenhét évvel ezelőtt, hogy egy alkotmányos jogállamban embereket kifosztani és jogfosztani lehet - mondta Semjén Zsolt vasárnap a Somló-hegyi kilátónál rendezett Szabadság-napi megemlékezésen. Szavai szerint egy második lelki Trianon következett, egy nemzetáruló ember és egy nemzetáruló kormány voltából". A Gyurcsány-kormányra gondolok - tette hozzá.

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) elnöke, parlamenti frakcióvezetője szerint a rendszerváltoztatás nem oldotta meg a tulajdon kérdését, sőt szerinte akkor kezdődtek azok a folyamatok, amelyek következtében "a tulajdont elvették a magyar nemzet nagy részétől".

Mint mondta: akkoriban "veszett el" a mezőgazdasági feldolgozóipar, s azok kezébe került a nemzeti és állami vagyon, akik a Kádár-rendszerben létező privilégiumaikat átváltották gazdasági tőkére.

Szerinte a rendszerváltoztatáskor azt is gondoltuk, hogy "valamennyire enyhíteni fogja azt a tragédiát, ami Trianonban történt". Szavai szerint azonban "egy második lelki Trianon következett, egy nemzetáruló ember és egy nemzetáruló kormány voltából". A Gyurcsány-kormányra gondolok - tette hozzá.

Semjén Zsolt idézte Antall József 16 évvel korábbi, a Somló-hegyen elmondott szavait. Mint hangsúlyozta: az akkori miniszterelnök bízott a sajtószabadságban, s hitte, hogy a sajtó is rádöbben, hiteles szavakat, mondatokat igényel az ország.

"Nem sok jele van annak, hogy a jelenlegi kormány strómanjaként működő lakájmédia ezekre a szavakra rádöbbent volna" - mondta a politikus.

A KDNP elnöke szerint 17 évvel ezelőtt nem gondoltuk, hogy "Fico Szlovákiájához hasonlóan Gyurcsány Magyarországa lesz az, amelyik rést üt az euroatlanti falon és beáll szekundálni Putyin elnöknek a befolyási területet szerző törekvéseihez". Az ellenzéki politikus szerint a magyar miniszterelnök, "elárulva a nyugati szövetséget, az orosz expanziós törekvésekhez asszisztál".

Kövér László, a Fidesz Országos Választmányának elnöke a megemlékezésen felvetette: vajon szabadság-e az, amikor a nemzeti vagyon eltűnése felér egy háborús pusztítással, s amikor az adósságteher súlya nyomasztóbb, mint a második világháborút követő jóvátételé"?

"S vajon szabadság-e az, amelyben a tömegkommunikáció hatékonyabban mossa a felnövekvő generációk agyát, mint a pártállami agitációs propagandagépezet?" - tette fel a kérdést a politikus.

Lezsák Sándor, a Nemzeti Fórum elnöke, az Országgyűlés alelnöke hangsúlyozta: "akkor lesz szabad ez az ország, ha a kis köreiben lélegezni képes", mert szerinte most tüdőembóliás állapotban van.

A politikus szerint Trianonra nem gondolhatunk 2004. december 5-e, a kettős állampolgársággal kapcsolatos sikertelen népszavazás nélkül, és nem gondolhatunk a jövőben az 1956-os forradalom és szabadságharc október 23-ájára sem az elmúlt esztendő október 23-ája nélkül.

MTI - fidesz.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szolidaritási tüntetés a megve
  2007-06-24 21:33:32, vasárnap
 
  Szolidaritási tüntetés a megvert újságíróért
2007.06.24. 18:11

Több tucat újságíró és civil ember vállalt szolidaritást vasárnap a budapesti Szent János Kórház előtt Kármán Irén újságíróval, akit péntek éjjel brutálisan megvertek. Az újságírók a szakma nevében egy csokor virággal fejezték ki együttérzésüket.

Az akciót szervező Ferenczi Krisztina egyebek között arról beszélt: nem hiszi, hogy a támadás hallatán ne remegett volna meg valamennyi újságíró. Mint mondta, fenyegetések, névtelen levelek érkeznek szerkesztőségekbe, de ezen mindenki továbblép, "mert félve nem lehet dolgozni". Ugyanakkor hozzáfűzte, Kármán Irén esetén nem léphet túl sem az újságíró társadalom, sem a magyar politikai osztály.

Ferenczi Krisztina szerint pártfinanszírozási törvényt kell alkotni "nagyon keményen és nagyon sürgősen", mert addig marad minden a régiben. Az olaj-ügyekről szólva azt mondta, hogy az egy "nagyon szomorú adósság (...), egy olyan adósság, ahol a pénztetemek itt vannak, és a társadalmi tetemek is itt vannak köztünk azóta is".

fn.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Fidesz ellenállásra szólít
  2007-06-24 21:26:54, vasárnap
 
  A Fidesz ellenállásra szólít

Ha a kormányzat végleges döntést hoz a társadalombiztosítás, azon belül az egészségbiztosítás privatizációjáról, akkor a Fidesz ellenállásra szólítja fel az embereket - mondta Mikola István. Az Országgyűlés egészségügyi bizottságának fideszes alelnöke hozzátette, ha a kormány végrehajtja a tervezett privatizációt, akkor az ellenzéki párt felszólítja az egészségügyi intézményeket, a civil szervezeteket, a beteg szervezeteket, az orvos és a gyógyszerész kamarát, az ápolási kamarát, az összes kirúgott, mintegy ezerötszáz orvost és a több ezer kirúgott ápolónőt.
Mint hangsúlyozta: a kormánynak nincs felhatalmazása az ilyen átalakításra, ezért a Fidesz mindent megtesz - mozgósítani, tiltakozni fog - azért, hogy a társadalombiztosítás, és ezen belül az egészségbiztosítás átalakítása ne valósulhasson meg. A Fidesz szerint az egészségügy megújítása csak úgy lehetséges, ha nemzeti egészségbiztosítás jön létre, amely valódi nemzeti intézményként működik.
(MTI)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Támogatási Felhívás
  2007-06-24 21:25:25, vasárnap
 
 
TÁMOGATÁSI FELHÍVÁS

Tisztelettel kérem szíves támogatásukat két, alább ismertetett könyvem
magánkiadásához. A két könyv az UNICUS Kiadónál már nyomdai munkálatok alatt
áll, azonban a teljes költség eloteremtéséhez szükség van az Önök
támogatására is.
A támogatók neve és logoja - hozzájárulás esetén - a könyv
köszönetnyilvánítási részében hálatelt szívvel feltüntetésre kerül.
Támogatásukkal, melyet az OTP Bank Rt-nél erre a célra elkülönített
11773054-00162656 számú folyószámlára lehet befizetni, a magyar közelmúlt
történelmének két alig ismert részletének megismerését segítik.

Az egy kötetben megjeleno könyvek

Szucs András: Akasztófa a jegyzokönyvben
Szucs András: Ki volt Szász Béla

A könyvek rövid ismertetoi Modor Ádám történész tollából:

AKASZTÓFA A JEGYZOKÖNYVBEN

Szucs András több éves kutatómunkával gyujtötte össze Csornoky Viktor, Tildy
Zoltán köztársasági elnök veje perének legfontosabb dokumentumait. A
mártírhalálhalt Csornoky a Független Kisgazdapárt parlamenti képviseloje,
majd Magyarország kairói nagykövete volt. A szerzo történelmi oknyomozásából
feltárul elottünk az 1945-ben szovjet megszállás alá került hazánk egyik
krimibe illo története. Könyvében felhasznál több dokumentumot: Csornoky
perének hiteles jegyzokönyveit, valamint korabeli újságcikkeket. Csornoky
Viktor perbefogásával és kivégzésével talált Rákosi kello (?) alapot Tildy
Zoltán köztársasági elnök elmozdításához. Megjegyzendo, hogy a perben a
szerzo édesapja is az Andrássy út 60. foglya volt.


KI VOLT SZÁSZ BÉLA?

A szerzo szembesíti az eddig Szász Béláról nyilvánosságra került
értékeléseket saját kutatási eredményeivel, mely szerint Szász, - aki a
háború elott az elvtársai által meggyilkolt Rajk László egyetemi
évfolyamtársa és barátja volt, - is részt vett a Kisgazdapárt szétverésében
és kulcs-szerepet játszott Csornoky Viktornak, Tildy Zoltán köztársasági
elnök vejének akasztófára juttatásában. Az itt feltárt dokumentumok Szász
Béla Minden kényszer nélkül c. memoár-kötetébol "sajnálatos módon" kihagyott
fordulatokat mutatnak be.

Tisztelettel

Szucs András, nyugdíjas
1076 Budapest, Sajó u. 10.
e-mail: andrasszucs@hotmail.com
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az ellopott ezermilliárdunk
  2007-06-24 21:22:30, vasárnap
 
  Az ellopott ezermilliárdunk
Álláspont


A benapozás tökéletes. Alighanem minden ablakba jut egy ragyogó, kerek kis
napocska. Északon is, délen is, keleten is, nyugaton is, és nappal is meg éjjel is.
Mert ilyen gazdag házban, mint Gaskó István édes otthona, alighanem olyankor is süt
a nap, amikor mindenütt rég lement. Márpedig ez történt. Életünk elsötétedett,
létünk bizonytalan, csak a főnökség anyagi fejlődése töretlen. Ahogy az idősebb
nemzedékek a tudszoc meg a törtmat szemináriumokon tanulták: a munkások zsírján
híznak a vezetők. A vasutasokat folyamatos elbocsátások sújtják. Akik alkalmazásban
maradnak, azokat is a munkanélküliség félemlíti, a kuncogó krajcár nyomorítja.

Hányszor loptak meg kedves mindnyájunkat, mire az ilyen tökéletes villák
fölépültek? 1990 előtt azzal kábították az embereket, hogy azért kapnak kevés
fizetést, mert jövedelmük nagy részét különféle juttatásokban kapják meg a
gondoskodó állambácsitól. A tandíjtalan oktatás, az ingyenes egészségügy, a
szakszervezeti üdültetés tartozott például a juttatások körébe. Az iskola, a
kórház, az üdülő épületeivel együtt, és a telkekkel, amelyeken álltak. A spontán
privatizáció idején, meg utána, eltűnt a szakszervezeti vagyon, ennek az értéke
1989-ben - mai értékén számítva - ezermilliárd forint volt. A mi pénzünk. A
gaskóistvánok jövedelmének tíz százalékát kereső, három műszakos stresszben élő, a
kirúgástól félő vasutasok pénze.

A bennfentesek körében tűnt el a szakszervezeti vagyon, értékének töredékéért. Most
már legalább látjuk, hogy az anyag igen bonyolult megjelenési formája, a vagyon sem
vész el. Az is csak átalakul. A közösség tulajdona volt, és magántulajdon lett
belőle. Úgyhogy a Gaskó-villa csillogó ablakain csak a napocskának szabad
bekukucskálnia, a vasutasoknak nem. Ők nem számoltathatják el érdekvédőiket, hogy
miképpen gazdálkodnak a bizalommal, a rájuk bízott vagyonnal.

De azért, vasutasok és nem vasutasok, tessék odafigyelni egy kicsit! Ahogy tizenhét
évvel ezelőtt eltűnt a szakszervezeti vagyon, éppen úgy száll el most, ezekben a
hónapokban az egészségügy vagyona. Épületek, telkek. Amelyek ugyancsak a tőlünk
elvont jövedelmekből, az általunk befizetett adóforintokból jöttek össze.

Aki eddig nem tudta, hogy a gyerek miért nem mehet üdülni, hogy a megbetegedett
szülőnek miért kell a kórházak között ellátás nélkül kóvályognia, most már
láthatja: mindennek az ára ott van ezekben az elegáns villafalakban.

És hol van a bizalom? Fölösleges kérdés. A közbizalom inflálódása az elmúlt években
még a forinténál is sokkal gyorsabb volt. A szakszervezetek a nyakukba kötött
gaskókkal mára a bizalmi ranglisták utolsó helyeire süllyedtek.

http://www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=131163
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Stoffán György: Egy sátáni tör
  2007-06-24 20:26:42, vasárnap
 
  Stoffán György: Egy sátáni törvényről... és rólunk

A magyarellenes budapesti kormánynak nem elegek a nemzetközi törvények, jogszabályok. A beteges bűnös elme újabbakat akar, amelyek őt magát védik. Ma bűnözők hoznak, terjesztenek be törvénytervezeteket, de nem gondolkoznak el a következményeken, az általuk ekként amolyan 1919-es módra úja élesztett, vagy az elkövetkezendő időszakban újra élesztendő gyűlölethullám következményein.

Az ember ugyanis akkor a legdühödtebb, ha belefojtják a szót, ha igazságát nem mondhatja el, ha érveit nem fejheti ki. És a most benyújtott tervezet erre szolgál. A magyar fogja be a pofáját, ne mondhassa el sérelmeit, ne említhesse, hogy milyen nációk élnek rajta kívül, de nála immár sokkal jobban és többen saját hazájában, hogy kik adják el korábban ellopott értékeit, s kik hajtják ki az országból a fiatalságot, s kik ölik meg gyermekit, idős hozzátartozóit.

A Mazsihisz és minden csatlakozó szervezet saját otromba magyarellenességéről tesz tanúságot, amikor ezt a szemetet, mint törvénytervezetet benyújtja, hiszen Magyarországon nincs antiszemitizmus, idegengyűlölet, vallási ellentét. Mindössze annyi észlelhető, hogy egyre nő a magyarellenesség a liberális és kommunista (gyurcsányista) körökben, egyre több vallásnak álcázott bandita kaphat lehetőséget a további rablásra és a torzagyak képzésére, s egy hazug, csaló, idegroncs vezetheti Magyarországot. Olyan ember és holdudvara, akik önmagukban is bűnözők, de a nevetséges igazságszolgáltatás, és a háttér-erőszakszervezet biztosítja számukra a teljhatalmat. Magyarul: diktatúrában élünk. A bűn, az erkölcstelenség, a magyargyűlölet, a népirtás és a pofátlanság vörös és hárommadaras diktatúrájában, ahol az ember éri a legkevesebbet, a pénz pedig a legtöbbet. Jog és igazságszolgáltatás nincsen, vagy csak akkor van, ha róluk, azaz a diktatúra prominenseiről van szó.

A köztársaság elnöke bárgyún, és mindent eltűrve élvezi e "méltóságban" méltatlan helyzetét, az ellenzék pedig a kellemes tiszteletdíjat, miközben bűnözőket segít helyi szinten is hatalomra... egy-egy időközi választáskor.

A szélsőjobbnak nevezett sokféleség is széthúz, s mindenki maga akartja megváltani a megválthatatlant....

Tehát lesz gyűlölettörvény, de lesz annak egy másik aspektusa. Ugyanis, ma nem a másvallásúakat, a cigányokat és az egyéb másságokat szokták súlyos bírálatokkal, obszcén véleményekkel illetni nyilvánosan, hanem minket, keresztény magyarokat, magyar vallású nemzettársakat, testvéreket. Vagyunk mi szélsőjobboldaliak, fasiszták és egyéb történelmi szennyek, akiket ki kell innen - saját hazánkból seprűzni - s akik nemzeti jelképeinkkel már pártkönyv nélküli nyilasokká lettünk... Csakhogy... ezek az állítások, amelyeket ránk mérnek a mai gyűlölettörvény benyújtói, saját maguk ellen kezdeményezett törvények. Hiszen nem csak ők használhatják azokat a paragrafusokat, hanem mi is! Nem csak ők élhetnek velük, hanem mi is.

A törvény tehát több liberális sértődött és eszeveszett rágalmazót fog a pulpitus elé állítani, mint meggondolt nemzeti érzelmű magyart. Ezért nem vagyok bizonyos abban, hogy ebből a törvényből lesz valami. Igaz, vannak nemzeti kisebbségek, amelyeket úgy védenek, mint az erdő kihalófélben lévő állatait, s ők azután is büntetlenül szemét magyarozhatnak, s ha ölnek, hát kapnak érte egy-két évet... Ők tehát törvénytervezetet alkottak, de mit tehetünk mi, magyarok?

Már korábban és sokszor ajánlottam a süket fülű MVSZ-nek és az Erdélyi Szövetségnek, hogy meg kell alakítani a székely kisebbségi önkormányzatot. Nos, ennek példájára szervezetbe kell tömörülnie a nemzeti érzelmű magyarságnak. Nem pártba, mert abból van elég, és ez nem keresztény találmány, hanem az ötletgazda a társadalom szétzüllesztésére alkalmazandóként vezette be... Tehát, minden nemzetinek mondott párt tagsága és párton kívüli magyar hozzon létre egy szervezetet, amely önvédelmi szervezetként a nemzetközi jog szerint és a helsinki záróokmány alapján működik. Ha a magyarságot sérelem éri bárhol a világban, akkor ez a szervezet lépjen föl nemzetközi szinten a sérelem orvoslása érdekében. Kivált akkor kell e szervezet jogászainak és politikusainak hallatni a hangjukat, amikor Magyarországon éri a magyarságot hátrány, jogfosztás, törvénytelenség.

A szervezet vezetőjének Papp Lajos professzor urat javasolnám, aki mind emberileg, mind szellemében a legalkalmasabb ennek a feladatnak az ellátására. Ő válassza meg munkatársait, s ő határozza meg a nemzeti programot. Sokszor és sokan kérdezték már, hogy ki a megfelelő személy. Mi sokszor és sok embernek elmondtuk, hogy Isten a megfelelő személyt a megfelelő időben, ha arra méltók leszünk, megmutatja. Megmutatta!

Lesz gyűlölettörvény, s van nekünk is egy emberünk, aki a szeretet törvénye alapján magyar, aki a szeretet törvényén kívül nem ismer, és nem ismer el semmit. Ezáltal pedig méltó és képes arra, hogy Magyarországban Isten, a magyarok Istene által és az ő segítségével rendet, békét és emberiességet teremtsen. Hiszen egy országban, ahol nincs gyűlölet, hanem hit és szeretet uralkodik, onnan eltakarodik a gonosz, és némáévá válik a gyűlölködő... mert a szeretet szép, s a legbutább embernek is vonzó. Behálózza a társadalmat, s fénnyel tölti el a nemzetet.

Védjük meg hát magunkat szervezetten, egyetértésben és hittel azoktól, akik saját házi bíróságaikkal, és kreált, ócska bűnözők által összeállított törvényekkel akarnak minket megsemmisíteni. Mert mi magasabb rendűek, Istentől kapott Hazában lakók vagyunk, de tele bűnnel és hit nélküliséggel. Gyilkoltunk és gyilkolunk, magzatot ölünk és sárba tapossuk jövőnket... de itt az ember, aki szellemével és erejével képes megvédeni, megtartani és éltetni ezt a nemzetet... és többről ma ne beszéljünk! Szerveződjünk, bízzunk és tartsunk össze feltétel nélkül megbízva és hittel eltelve Papp Lajos iránt, aki közvetít, és emberi-lelki nagyságával sérthetetlen! Gondolkozz el Kedves Olvasóm, és légy tagja e szervezett és összetartó nemzetközösségnek. Te, ügyvéd úr, s ügyvéd asszony, nemzetközi jogász, s mi mindannyian kérjük az Urat és Máriát, hogy ezt az szervezet jöjjön létre. És dolgozzunk együtt hittel és szeretetben Magyarországért, a nemzetért, Európáért és a világért. Mert nekünk magyaroknak nem gyűlölettel, hanem szeretettel kell hódítanunk. És tudunk is hódítani, mert a világ szomjazik a szeretetre, amelyet a mi feladatunk kiárasztani!

A sátán szolgái pedig csak törvénykezzenek... mert ők maguk ellen teszik!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nyílt támogató levél Jaroslaw
  2007-06-24 20:24:43, vasárnap
 
  Nyílt támogató levél Jaroslaw Kaczynski Úrnak,
Lengyelország miniszterelnökének

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

A Magyarok Világszövetsége, amely egyedül képviseli az egész magyar nemzetet, nyíltan szolidarizál Lengyelország és a testvéri lengyel nép Ön által képviselt törekvéseivel.

Ezen nyílt levél megfogalmazására az a körülmény készteti a Magyarok Világszövetségét, hogy Gyurcsány Ferenc, aki csakis a magyar jog tökéletlensége folytán lehet miniszterelnöke Magyarországnak - otromba és sértő módon próbált Önre nyomást gyakorolni, egy olyan kérdésben, amelyben Lengyelországnak szuverén döntési joga van.

A magyar nemzet nevében - amelyet Gyurcsány Ferenc semmiképpen nem képvisel - arra biztatjuk Önt, hogy az EU-pótalkotmányáról zajló brüsszeli vitában maradjon szilárd a lengyel nép - és vele együtt több százmillió európai polgár - szándékának képviseletében.

Az a globalista Európai Unió, amely száműzte alkotmánytervezetéből a keresztény értékeket, a nemzeti kisebbségek önkormányzatának szavatolását, és amely erőszakosan akarja az európai nemzetek együttműködését alakítani, nem méltó a támogatásra.

Testvér nemzeteink évezredes együttműködésének és barátságának jegyében búcsúzom, és maradok
tisztelettel és szeretettel.

Budapest, 2007. június 22-én
Patrubány Miklós,
a Magyarok Világszövetségének
elnöke
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 20 
2007.05 2007. Június 2007.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 686 db bejegyzés
e év: 6477 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2145
  • e Hét: 5247
  • e Hónap: 16358
  • e Év: 169854
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.