Belépés
agica2004.blog.xfree.hu
Belőlem csak egy van, másokból is:) Módosítva, mert nagyképűnek tűntem, nem vagyok az. - Fehér lovag-king-kong :)))))))))) ,,Nem azok a nagy emberek, akik n... kovács ágica
2004.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
Szép éjt...
  2007-07-20 20:45:50, péntek
 
 


Lehet, hogy még lesz kedvem visszajönni, , ha nem tudnék, akkor mindenkinek jó éjszakát, szép álmokkal...
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hőségrekord....
  2007-07-20 17:59:34, péntek
 
 



Amit már napok óta sejtettünk, valóra vált: a rendkívüli hőhullám csúcsán megdőlt az országos abszolút hőségrekord. Az egy hete tartó forró peri- ódus immár minden tekintetben páratlanná vált.

Itt Szegeden 41 fokot mutatott a hőmérő...
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szent Ferenc....
  2007-07-20 14:48:15, péntek
 
  Tégy engem békéd eszközévé!
Hol gyűlölet van, oda szeretetet vigyek.
Hol neheztelés, békességet, hol széthúzás, egységedet.

Tégy engem békéd eszközévé!
A kétkedés helyett hitet vigyek.
A kétségbeesés helyett reményt, a sötétségbe fényedet.

Ó Mester, add, hogy vigasztaljak mást,
és ne csak magamnak keressek vigaszt!
Legyek megértő, ne csak megértett,
szeressek, ahogy Te szerettél minket!

(Szent Ferenc)



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Halál, és uj élet születése...
  2007-07-20 14:27:13, péntek
 
  Érdekes cikket találtam.


Kaszás Attila özvegye babát vár

Újra gyermeket vár Kaszás Attila özvegye, Ildikó. A tragikus hirtelenséggel elhunyt Jászai Mari díjas színész felesége néhány héttel ezelôtt értesült állapotáról, a színházi körökben pedig azt beszélik, a kis Kaszás az év végén látja majd meg a napvilágot.


A napokban röppent fel az örömhír színházi körökben, hogy Kaszás Attila özvegye kisbabát vár. A színész felesége pár héttel ezelôtt értesült arról, hogy állapotos, novemberre várja második gyermekét. Valószínűleg a holdbéli csónakos odafönt most határtalanul boldog, hogy párja életet ad második gyermekének.
A Jászai Mari díjas művész március 23-án tragikus hirtelenséggel hunyt el itthagyva szeretett feleségét és másfél éves kisfiát Jancsikát. Attila élete értelme volt gyermeke, ugyanis mindig is attól rettegett, hogy nem adatik meg számára, hogy kisbabája szülessen. A sors azonban megajándékozta ôt, és édesapa lett. Jancsika születése élete legnagyobb élménye volt számára, bár a színész akkor még nem tudta, hogy nemcsak egy, hanem két gyermek édesapja lesz. Ildikó ugyanis csak jóval férje halála után értesült állapotáról.

A színházi körökben mindenki nagy örömmel fogadta a híreket, és mindenben támogatják az özvegyet.

- Attila pályája csúcsán volt, boldog családi életet élt, és épp ekkor ragadta el a halál. Lehet, azért kellett elmennie, hogy egy új csodálatos ember születhessen?




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Meghalt a professzor....
  2007-07-20 14:22:36, péntek
 
  Meghalt Brinkmann professzor

Meghalt Klausjürgen Wussow német színész, aki elsősorban A klinika című televíziós filmsorozatban játszott szerepével vált közismertté és népszerűvé hazájában és Európában.


A 78 éves Wussow-t egy berlini kórházban érte a halál. Már hónapok óta betegeskedett, a német bulvársajtó tavaly ősz óta újra meg újra arról cikkezett, hogy "Brinkmann professzor" a halállal küzd, egészségi állapota kritikus.




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mai horoszkopunk: ....
  2007-07-20 14:18:05, péntek
 
 





"A bölcs ember törvénye az:

...a természet rendje szerint él és cselekszik."

Kos (március 21.- április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, az anyagi javak házából, a Bika jegyéből szórja gyönyörű sugarait, elsősorban a Holdra, mely jelenleg a munkád területét tisztogatja. Ragyogó észbeli képességekkel rendelkezel. Párod lehetséges, hogy kicsit agresszív, energikus, valószínűleg zsémbeskedő, aki többé-kevésbé megfelelő hozzád, ösztönöz a cselekvésre, de ugyanakkor meg is őrjít.


Rák (június 22.- július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold kellemetlen fényszögben áll a Merkúrral. Ha úgy érzed, megfakult személyiséged csillogása, tarts egy kis önvizsgálatot. Ne önsajnálatot, mint eddig, hanem számvetést. Nem megy minden olyan jól, mint korábban, de hidd el, szükség van néha az egyedüllétre is, akkor tudod meg igazából, mit jelentett a másik személye, ha nincs melletted. Ha még mindig nem érted, hogyan jutottál idáig, folytasd az önvizsgálatot.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hűség vagy félrelépés?? ....
  2007-07-20 14:12:43, péntek
 
 



A gibbonok monogámok, a gorillák háremet tartanak, a bonobóknál a promiszkuitás dívik. Magyarázhatják-e az állati példák az emberi hűtlenséget?

Ha érdekeik úgy kívánják, az állatok is gyakran "megcsalják" párjukat, és másokkal is párzanak. Felvetődhet hát annak lehetősége, hogy talán az ember hűtlenségének is vannak biológiai mozgatórugói. Erre utalhat az is, hogy az ember különböző szempontok alapján választ párt magának, ha futó kalandot vagy ha hosszú távú kapcsolatot keres. Előbbi esetben - akár félrelépéskor is - a férfiak és a nők egyaránt a külső testi jegyekre figyelnek, amelyek a partner "genetikai minőségét", tehát öröklött tulajdonságait jelezhetik. Ezzel szemben, ha a tartós kapcsolat lehetősége is felmerül, fontosabbá válnak a személyiségjegyek, a gondoskodás, az empátia, és a családfenntartó képesség, hiszen itt azt kell mérlegelniük, hogy leendő párjuk mennyire fogja segíteni őket születendő gyermekük nevelésében .

A férfiak hűtlenségének "eredményeképp" több utódjuk születhet, míg a nők egyszerre biztosíthatják gyermekük számára a jó géneket és a jó apát. Arra vonatkozólag nincsenek megbízható adatok, hogy a gyerekek hány százaléka születik házasságon kívüli kapcsolatból, azonban árulkodó esetek léteznek. Az Egyesült Államokban például azért vették ki a biológia tantervből az otthon elvégzendő családi vércsoport-meghatározást, mert kínosan sokszor derült ki, hogy az apa vércsoportja alapján kizárt, hogy ő a gyermek tényleges apja.







Elgondolkodtató....
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mai névnap...
  2007-07-20 14:06:29, péntek
 
  Július 20.



Illés :
Héber-latin-görög eredetű név, az Éliás önállósult változata. Jelentése Jahve az én Istenem, az Úr az én erősségem.


Boldog névnapot !
(kár hogy nem szól itt a zene is :))
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kellemes délutánt...
  2007-07-20 14:01:23, péntek
 
 


El ne feledkezzetek a folyadék pótlásáról.....
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
2007.06 2007. Július 2007.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 193 db bejegyzés
e év: 2883 db bejegyzés
Összes: 26622 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 177
  • e Hét: 615
  • e Hónap: 14701
  • e Év: 67259
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.