Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Elhatárolódásokról...
  2007-08-28 13:18:42, kedd
 
  Elhatárolódásokról...


Most hallom a MR Kossuth adójának Déli Krónikájában, h. a Magyar Gárda megszentelését végző katolikus paptól elhatárolódott egyháza, valamint az evangélikus lelkésztől is...
A református lelkész egyháza még tanácskozik az állásfoglalásról!

Grataulálok "történelmi" egyházak képviselői!

Sikerült ismét és ismét elhatárolódni a magyarság önvédelmi kezdeményezésétől. Ezzel egyszersmind cserbenhagyva és elárulva azt a népet amelyik Isten felkent papjai pásztorálása nélkül maradt.

Az ötvenes években a történelmi egyházak elengedték a magyar nép kezét, mint a bibliai Salamon király történetében az asszony, aki nem akarta h. kettévágják édes gyermekét...
Eddig ez érthető, hogy az 1950-es évek után a magyar "dolgozó" nép mögül kivonult az egyház átengedve őt a tomboló kommunista terror kénye-kedvének és a szektánsoknak - soha nem látott és tapasztalt megosztottságra kárhoztatva híveit...

Nem elég, hogy István király apja Géza fejedelem kiirtotta annak az ősi kultúrának még a gyökerét is, ami alapja volt egy őskeresztyéni magyar vallásnak...

Nagyon nagy árat fizettünk ezzel európai államiságunkért...

És most ismét és ismét a magyar nép elárulásával fizetteti meg a történelmi egyháznak nevezett katolikus és evangélikus egyház fennmaradásának zálogát!!!

Elárulva azt a népet, amelyiket isteni HIVATÁSA LENNE pásztorálni és az ateista post-kommunista hatalom ellenében MEGVÉDENI.

Hiszen ilyen ÖNVÉDELMI SZÁNDÉKKAL LETT ÉLETRE HÍVVA A MAGYAR GÁRDA, AMITŐL OLY GYORSAN SIETTEK elhatárolódni!!!

Milyen érdekes, h. a rendszerváltás ELSŐ ÁRULÓja, az MDF máris hírül adta, hogy parlamenti bizottsági vitát kezdeményez a Magyar Gárdáról!!!

Az MDF volt az első árulója a magyar NÉPnek, azzal, hogy megkötötte a Magyarországot teljes anyagi és erkölcsi csődbe vivő - kommunista hatalommal a PAKTUMOT!!!!

EZZEL ELKÖVETTE ELSŐNEK A NEMZETÁRULÁS VÉTSÉGÉT!!!
Éppen ezért, e NEMZETÁRULÓ (törpe) PÁRTNAK NINCS ERKÖLCSI ALAPJA ilyesmit kezdeményezni!!!

Egyébként, ez az egész Magyar Gárda ügy kezd olyan lenni, mintha csak a bolsi-libsi újságíró-szolgáknak adna jó kereseti lehetőséget... Mert a nyári "uborkaszezonban" hülyére kereshetik magukat a Magyar Gárdával kapcsolatos erkölcstelen firkálmányaikkal!!!

A másik: a bolsi-libsi újburzsúj hatalomnak is nagyon jól jön a magyar gárda-téma, mert elterelheti a nép figyelmét arról, hogy Magyarországot ismét "sikerült" a teljes anyagi és erkölcsi csődbe juttatni!!!

A köztársasáűgi elnök meg eltárgyalgat erről a LÉTFONTOSSÁGÚ TÉNYRŐL a parlamenti pártok képviselőivel... szép sutyiban!!!
Majd, feltűnés nélkül újabb PAKTUMOT KÖTHETNEK A FEJÜNK FELETT A TELJES KIZSIGERELÉSÜNKRŐL ÉS MEGSEMMISÍTÉSÜNKRŐL!!!

Bóna Mária Ilona
 
 
2 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2007.07 2007. Augusztus 2007.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 268 db bejegyzés
e év: 2982 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 69
  • e Hét: 411
  • e Hónap: 3537
  • e Év: 35267
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.