Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/5 oldal   Bejegyzések száma: 48 
Gyucsányra tolat a mozdony
  2007-09-11 22:27:31, kedd
 
  Gyucsányra tolat a mozdony

2007. szeptember 11. 13:00HunHír.Hu

Mozdonyvezetők Szakszervezete (MOSZ) határozottan tiltakozik a vonalbezárások ellen, és nyomatékosan felhívja a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium (GKM) vezetőjét, hogy teljesítse a megállapodásban vállalt kötelezettségeket.

Július 22-én a MOSZ a GKM-mel több megállapodást kötött. Ezek egyikében a minisztérium kötelezettséget vállalt arra, hogy augusztus 1-jéig kidolgozza és átadja "az egységes, a közúti és vasúti közlekedés összehangolását és munkamegosztását biztosító menetrendi egyeztetések ütemtervét". Ezt a kötelezettségét nem teljesítette a GKM -olvasható az érdekvédelmi tönörülés közleményében.

Másfelől a tárca azt is vállalta, hogy augusztus 15-ig megszületik a döntés a "hálózatracionalizálási és menetdíj" javaslatról és tájékoztatja minderről a MOSZ-t. Ezt a kötelezettségét sem teljesítette a GKM - dalommal tapasztalja, hogy a MÁV Zrt. vasúti mellék- és szárnyvonalainak sorsa bizonytalan, súlyos társadalmi és foglalkoztatási kérdéseket vetve fel.- hívja fel a figyelmet a szakszervezet.

"Az eddig megszüntetett mellékvonalak jelentős része tolvajok prédájává vált. Az érintett kistelepüléseken lakó emberek számára sok helyütt ez volt az egyetlen és biztos közlekedési lehetőség. Ha vonalbezárás még párosul iskola-, posta-, gyógyszertár-megszüntetéssel, akkor ez a többszörös hátrány pusztító hatású" - fogalmaznak a reprezentatív szakszervezet képviselői a közleményükben.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kormánytagok után nyomoznak a
  2007-09-11 22:25:09, kedd
 
  Balogh T. Gyöngyvér 2007. szeptember 6. 00:00
http://gondola.hu/cikkek/55805


Kormánytagok után nyomoznak a barcikai rendőrök?


Ötvenegy békeév után újra elkezdődhetnek az utcai vetkőztetések?... Utoljára a múlt század negyvenes éveiben volt ismert a jelenség. De akkor egy elvesztett világháború, és a győzteseknek - köztük az USÁ-nak is - fizetendő súlyos jóvátétel nehezedett az országra. Most 51 békeév van Magyarország mögött, legalábbis jogilag. Utoljára 1956 decemberében folyt háború a hazában: ekkor ölt tömegeket a szocialisták sortüze több mint hatvan városban, s akkor tarolta le mintegy kétezer szovjet tank a magyarok földjét.

Azóta béke honol a honban...

Vagy mégsem? ,,Hajléktalant raboltak ki Miskolcon" - írta a sajtó a héten. - A két elkövető ,,a földön fekvő férfit bántalmazta, majd elvették pár ezer forintját és egyéb értékeit."

Hajléktalant kirabolni?... Nézzünk a térképre: tényleg az Európai Unióban vagyunk?

Ezért rendezett mákosguba-evést 2004 májusában Medgyessy Péter a liberálisokkal? Ezért indította be a sok milliós költségű homokkereket Demszky nagy örömére?

De nézzük tovább a híreket.

,,Csupán két hónap telt el azóta, hogy egy 34 éves debreceni asszony két gyermekét kidobta a nyolcadik emeletről, majd utánuk ugrott. Akkor az öngyilkos anya a család rossz anyagi körülményeivel indokolta döntését a búcsúlevelében."

A dolog annyira elszomorító, hogy azt az iróniának szánt kérdést sem lehet föltenni: hát nem hallotta ez az édesanya, hogy dübörög a gazdaság? A borzalmas tragédia olvastán nincs helye a viccelődésnek.

És a tragédia hétfőn megismétlődött. ,,Ezúttal egy 29 éves kazincbarcikai asszony választotta a halált" - írja a sajtó. "Ő a kétéves kislányát karon fogva ugrott le a negyedik emeletről. A gyermek azonnal meghalt, az édesanya a kórházba szállítás közben vesztette életét. A mostani esettel kapcsolatban még nem ismert az indíték" - közölte a hírügynökség.

Ám a rendőrségi szóvivő hozzátette:

,,A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság ismeretlen tettes ellen indított eljárást 14. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt."

Nemrég a hatóság blamálódott: megbírságolták azt az újságírót, aki életveszélyben menekülve zsebtelefonján hívta a rendőröket, miközben másik kezével a volánt fogta. Kipattant a botrány, s visszavonták a megbírságolást. Még egyszer nem lehet ennyire bornírt a hatóság: lehetetlen, hogy a halott édesanya után ,,nyomozzanak", és a már meghalt gyermekre utalva ,,emberölés megalapozott gyanújáról" beszéljenek.

Itt alighanem a tragédia közvetett okozói után nyomoznak.

Azok után, akik ellehetetlenítették a magyar családok egy részét. Azokat a családokat, amelyek munkából akarnak megélni, és fizetni akarják az adókat is.

Diszkrimináció sújtja ezeket az embereket újabban.

Két hónapja egy debreceni, most egy kazincbarcikai anya érezte úgy, hogy az ország kormányzata megoldhatatlan leckét állított elé. És elmenekültek a kisgyermekkel együtt az országból, sőt a világból is.

A ,,14. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette" közvetlenül ahhoz a fiatalasszonyhoz köthető, aki után már hiába nyomoznak. A bűntény csak közvetve kapcsolható azokhoz, akik öt éve ,,dübörögtetik" a gazdaságot. És drámák, tragédiák sorát idézik elő - büntetlenül.

Eddig.

Talán most nem hiába nyomoznak majd a barcikai rendőrök!...
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Fidesz stratégiai hibája
  2007-09-11 22:21:41, kedd
 
  InfoRádió 2007. szeptember 11. 10:33

A Fidesz stratégiai hibája


A miniszterelnök által a parlamentben ismertetett 48 pont az előző években már hallható volt Gyurcsány Ferenctől - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Giró-Szász András politikai szakértő. A Fideszről szólva hozzátette: hibát követ el az a párt, amelynek hosszú távon nincs jól átlátható, átfogó programja.
A parlament őszi ülésszakának első miniszterelnöki beszédében Gyurcsány Ferenc nem mondott újdonságot: nagyjából ugyanezeket a célokat fogalmazták meg a kormányfők a munkahelyteremtésről, az oktatás és az egészségügy átalakításáról 2002-től 2006-ig - mondta az InfoRádiónak a Századvég Alapítvány igazgatója.

Giró-Szász András közölte: nem tudta vízióként értékelni a miniszterelnök által elmondottakat, ám, ha mégis annak tekinti a beszédet, akkor számára nem volt hiteles.

Következmények nélkül

Ennek oka - idézte a szakértő politológus kollégáját -, hogy "egy következmények nélküli országban élünk", ami most ismét bebizonyosodott.

A politikai elemző hozzáfűzte: ez nemcsak abban mutatkozik meg, hogy egyes konkrét történéseknek nincsen következménye.

Ha a kormány a prioritásként megjelölt területeken nem tudta elérni a kívánt eredményeket, újra beemelheti azokat programjába, és nem kell attól tartania, hogy a választói megbüntetik ezért - tette hozzá.

Van alternatív vélemény

A Fidesz programjáról szólva Giró-Szász András elmondta: látszik, hogy bizonyos szakpolitikai kérdésekben már megformálódott egyfajta alternatív gondolkodásmód a jelenlegi kormány által képviselt politikai iránnyal szemben.

A politikai elemző hozzáfűzte: a legnagyobb hiba az, hogy a Fidesz nem fogalmazza meg - összegyúrva módosító indítványait -, hogy mi a konkrét, tömör véleménye az adott szakterületről és annak jobbá tételéről.

Ez mind a sajtó, mind a közvélemény számára világossá tenné, hogy nemcsak kritizál, hanem alternatív gondolkodásra is képes - húzta alá Giró-Szász András.

Stratégiailag elhibázott

A Századvég Alapítvány igazgatója szerint ez sikeres taktika, stratégiailag azonban elhibázott döntés. Taktikailag azért sikeres, mert a mindennapokban nem arról folyik a közbeszéd, hogy a Fidesz programját a kormánypártok hogyan szedik ízekre, vagy hogyan "habzsolják be politikai terükbe" a programban megjelenő hívószavakat.

Giró-Szász András szerint azonban stratégiailag hibát követ el az a párt, amely hosszú távon ezt az utat járja be, mert a kormányzás képességébe vetett hitet amortizálja, nemcsak a saját választóinak periférián elhelyezkedő csoportjaiban, hanem azokban a választókban is, akiket meg kellene nyernie ahhoz, hogy a választásokon többségbe kerüljön: a centrumban elhelyezkedő, pragmatikus, az utolsó pillanatban és a saját szempontjaik szerint döntő szavazókban.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Drágább lesz az áram: 35 száza
  2007-09-11 21:31:21, kedd
 
  Drágább lesz az áram: 35 százalékos lehet a drágulás
2007/09/11 - 07:33 SzKR

Külpiaci tényezők miatt jelentősen drágulhat az elektromos energia. A lakosságot a kormány mentesítheti ez alól, ha kiterjeszti a kompenzációs rendszert, vagy korlátozza az áramexportot. Az ipari fogyasztókon az előbbi eset nem segít.

A szocialista frakcióból származó információk szerint heves vita dúl az MSZP és az SZDSZ között arról, hogy mi legyen a Magyar Villamos Művek (MVM) Zrt. sorsa. A nagyobbik kormánypárt állami kézben kívánja tartani a társaságot, ám koalíciós társa mielőbb privatizálná. (A most parlamenti zárószavazásra váró vagyontörvény [1] az eddigi 99 százalékról ráadásul 75 százalék plusz egy szavazatra mérsékelné az MVM-ben levő állami tulajdoni hányadot.) Az egész ügy mögött az áll, hogy az áram ára a közeljövőben jelentősen emelkedhet, és ennek révén plusznyereségre tehet szert az MVM.

Külső okok miatt drágul

Itthon az erőművek és az MVM közötti hosszú távú áramvásárlási megállapodások (htm-ek) révén az erőművek korábban a szabad piacinál magasabb nagykereskedelmi áron tudták értékesíteni az áramot az MVM-nek, ám ez mostanra megváltozott. A Balkánon néhány erőművet bezártak, ami kapacitásszűküléshez vezetett. Szlovákia pedig a lendületes gazdasági növekedéséből fakadó növekvő energiaigényét úgy igyekszik ottani termelésből kielégíteni, hogy korlátozza saját áramexportját.

Magyarország alapvetően importfüggő, és a régiónkbeli helyzet miatt az importárak drasztikusan emelkednek. Ezt támasztja alá az MVM nagykereskedelmi leányvállalata által nemrég meghirdetett tender is, amelynek eredménye értesülésünk szerint a jelenlegi nagykereskedelmi árhoz képest mintegy 35 százalékos drágulást vetít előre.
(Index)

*** ***********

Drágul a tej
2007-09-11 07:31 hírTV

Félidejénél tart a hazai tejáremelés: az őszi második drágulást csak kevéssé fékezheti az olcsó import, mert egész Európában drágul a tej - írja a Népszabadság.

Augusztusban 5-7 százalékkal emelkedett a tej ára, az aszály miatt pedig még az idén 10-15 százalékos drágulásra lehet számítani.

Az áremelkedés ellenére a fogyasztás egyelőre nem csökkent. Bár egyre drágább a takarmány, a tehenészetek nem panaszkodnak, az eddig telítettnek mondott hazai piacon verseny kezdődött az olasz, a német, a holland és a magyar felvásárlók között.

A hazai, literenként 67 forintos átlagos felvásárlási árral szemben most akár 85 forintot is ígérnek a tejért, és az ár még tovább emelkedik.
FH

*** ***********

Akár 50 forint is lehet a tojás
2007. szeptember 7., péntek 20:40 InfoRádió

Akár 45-50 forint is lehet a tojás darabonkénti ára. Ezt Turi Attila, a Magyar Tojáshibrid-tenyésztők és Tojástermelők Szövetségének elnöke mondta az InfoRádiónak.

Turi Attila a jelentős áremelkedést a takarmánykukorica drágulásával indokolta.

Az idei kukoricatermés nagyon gyenge, a szokásosnak legfeljebb a fele. Ezért a takarmány tonnánkénti ára jelenleg 5.500 forint, azaz az elmúlt időszakban csaknem 2.000 forinttal emelkedett, a szakértők pedig további drágulásra számítanak.

Kapcsolódó cikkek:
* Ismét drágul a kenyér
* Nem is olyan drága a magyar élelmiszer?

*** ***********

Akár 40%-al is emelkedhetnek az élelmiszerárak?
2007 július 30. 10:23 Hirklub

Font Sándor szerint 15-40% közötti drágulásra lehet számítani bizonyos élelmiszerek terén, a mezőgazdaságot ért negatív hatások következtében. A napokban olyan hírek is napvilágot láttak, miszerint a tojás ára akár az 50 forintot is megközelítheti, mert a nagy hőség következtében a tyúkok nem teljesítettek az elvárásoknak megfelelően. A politikus a Fidesz nevében az intervenciós gabonatartalékok zárolásra szólította fel a kormányt, valamint jelezte, hogy a kormánynak illene visszaadni azt a 25 milliárd forintot a gazdáknak, amit korábban elvontak.

*** ***********

Nyakig eladósodtunk júliusban
07.9.11 08:28 NapiOnline

Júliusban csaknem 183 milliárd forinttal nőtt a kereskedelmi bankoknál nyilvántartott lakossági hitelállomány - tette közzé a PSZÁF.

A jelentős emelkedés részben az árfolyamváltozásnak tulajdonítható, a devizahiteleknél ugyanis az átlagosnál sokkal nagyobb volt a növekedés. A forinthitelek aránya így tovább csökkent, a teljes hitelállomány 54 százaléka már devizában van. A legnépszerűbbek a fogyasztási hitelek voltak júliusban, de a lakáshitelek növekedése is számottevő volt. A takarékszövetkezeteknél viszont csökkent a lakossági hitelállomány júliusban - írja a Napi Gazdaság.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Feleségek.!!
  2007-09-11 21:18:49, kedd
 
  Feleségek.!!

Az angol, a német és a cigány beszélgetnek.
Angol:
- Én a két kezemmel körbe érem a feleségem derekát. De nem azért, mert
olyan nagy kezem van, hanem mert olyan karcsú a feleségem.
Német:
- Az én feleségem ha ráül a lóra, a lába leér a földig. De nem azért,
mert kicsi a ló, hanem mert olyan hosszú lábai vannak.
Cigány:
- Én ha reggel rácsapok az asszony seggére, aztán elmegyek munkába,
mikor hazaérek, a segge még mindig remeg. De nem azért, mert olyan
nagy a segge, hanem mert olyan hamar hazaérek!
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Időskori probléma
  2007-09-11 21:17:45, kedd
 
  Időskori probléma

Egy 85 éves férfi elmegy az orvoshoz a szokásos éves felülvizsgálatra. Az orvos sperma vizsgálatot is előír, és átad a férfinak egy üveget, hogy vigye haza, és másnap hozzon benne sperma mintát.

A 85 éves férfi másnap visszamegy az orvoshoz, odaadja neki az üveget, éppen olyan tisztán és üresen, mint ahogy előző nap elvitte. Az orvos megkérdi, mi történt. A férfi mesélni kezdi: Hát doki, a következő történt. Először megpróbáltam a jobb kezemmel semmi. Aztán megpróbáltam a bal kezemmel, még mindig semmi. Akkor megkértem a feleségemet, hogy segítsen. Ő is megpróbálta a jobb kezével, aztán a bal kezével, még mindig eredménytelenül. Aztán megpróbálta a szájával, először úgy, hogy bent volt a protézise, aztán úgy is, hogy kivette a fogsorát még mindig semmi.

Még Julist is áthívtuk a szomszédból, és ő is megpróbálta. Először két kézzel, aztán a hóna alá fogva, sőt, még a térde közé szorítva is próbálkozott."

Az orvos döbbenten kérdezi: Megkérte a szomszédasszonyát?"

Igen feleli az öreg. De egyikünk se tudta lecsavarni az üveg fedelét."
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Változnak az idők
  2007-09-11 21:16:13, kedd
 
  Változnak az idők


Elemi iskola, 1915:

A gazda elad egy zsák krumplit 6 koronáért.
A termelési költség 4 korona.
Számold ki a gazda hasznát!


Általános iskola, 1950:

A gazda a TSZCS-nek beszolgáltat egy zsák burgonyát 10.- Ft-ért. A
termelési költség 8 Ft 50 fillér. Mennyi a gazda haszna az egy zsák
burgonyán?


Általános iskola, 1980:

Az ABC-ben kapható egy zsák burgonya 21.- Ft-ért.
Ennek az előállítási költsége 18 Ft 70 fillér.
Számold ki, mennyi a szocialista állam haszna egy zsák burgonyán.


Általános iskola, 2006:

Egy agrárközgazdász elad egy adott halmaz subterrain solanum tuberosumot
egy adott halmaz pénzért (=G).
G számossága 50.
A G=g elemei számára g=G azonosság érvényes.
A termelési költségek (=H) halmaza 10 elemmel kisebb számosság, mint a
G halmaza.
Számítsa ki a H halmaz, mint a G részhalmazának a képét, és adja meg
az X megoldási halmazt a következő kérdéshez:
Mekkora a nyereséghalmaz számossága?
Számológép használata nem megengedett!


Waldorf-iskola, 2006:

Rajzolj le egy zsák krumplit, és énekelj hozzá egy dalt!


Nemzetközi iskola, USA, 2006:

Egy farmer elad egy zsák krumplit 50 dollárért, az előállítási költség 40 dollár,
ebből következően a nyereség 10 dollár.
Húzd alá a "krumpli" szót, és legalább 15 más kulturkörből származó
iskolatársaddal beszélgess róla!
A fegyver használata nem megengedett!

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vicces
  2007-09-11 21:14:28, kedd
 
  Két horgász ül a folyóparton, mikor elmegy mellettük egy gyászmenet. Ekkor az egyik feláll és leveszi a kalapját. Mire a másik:
- Nem is tudtam, hogy ilyen együttérző vagy...
- Akárhogyis, de azért csak 30 évig a feleségem volt.

A homokos horgászik, kifogja az aranyhalat.
Az könyörgőre fogja a dolgot:
- Kérlek, dobj vissza, teljesítem három kívánságod!
Megesik rajta hősünk szive, visszadobja.
- Na, mi a három kívánság?
- Sándor, József, Benedek.

Újfiú érkezik a bötönbe. Természetesen rögtön letámadják külömböző "szexuális" ajánlatokkal, de a srác nem áll kötélnek, mondván, fájdalmas lenne számára . Megszólal az egyik rab:
- Mit szolnál vazelinnel?
- Vazelinnel rendben. - jön a válasz.
Mire megszólal valaki a tömegből:
- Nyet vazelin, Vaszilij!

Egy férfi fölkeresi a körzeti orvost.
- Problémám van, doktor úr! A micsodám két hete el kezdett feketedni.
- Tegye ki!
A beteg engedelmeskedik.
- Hm.. Ez bizony ritka betegség. Nibrinubri a neve...
- Mit lehet tenni?
- Sajnos, le kell vágni!
A beteg kétségbeesetten elrohan egy másik orvoshoz.
- Doktor úr! Két hete feketedik a micsodám. Elmentem a körzeti orvoshoz, azt mondta, nibrinubri, és le kell vágni.
A doki hosszan szemléli a bajt.
- Sajnos a kollégám diagnózisa helytálló. Bizony, ezt le kell vágni.
- Nem! - ordít föl a beteg, és elrohan a leghíresebb specialistához. Elmeséli, mit mondott a két orvos. A professzor megvizsgálja.
- Nézze, annyiban igazuk volt a kollégáknak, hogy ez nibrinubri, de nem kell levágni!
- Ugye, nem? - könnyebbül meg a panaszos.
- Persze hogy nem... Leesik az magától!

Egy férfi elmegy a szexológushoz a következő problémával:
- Doktor úr, a feleségem terhes lett, ezért szeretném öntől megkérdezni, hogy ezentúl hogyan csináljuk a szexet?
- Hát, kedves uram, az első hónapokban csinálhatják teljesen normálisan, majd a terhesség középső szakaszában térjen át a kutyapózra, végül az utolsó harmadban a farkaspózt ajánlom.
- Farkaspóz? Hát az meg milyen?
- Ül a lyuk mellett és vonyít.

A bolondok házában tesztelik a bolondokat. Egy üres medence elé állítják őket. Az első és a második szónélkül beleugrik. A harmadik furcsamódon nem ugrik bele. Megkérdezik tőle:
- Hé bolond, mért nem ugrasz bele a medencébe?
Mire a bolond így szól:
- Mert nem tudok úszni.

Bemegy az ember a nővérhez és megkérdezi, hogy itt elfogadnak-e TB-kártyát:
- Persze, hogy elfogadunk-mondja a nővér-mi a panasza?
- Kattog a tököm!
- Igen?
- Persze kezdje csak el húzagatni rajta a bőrt!
A nővér elkezdi csinálni és egyszer csak elélvez az ember. A nővér felháborodva igy szól:
- Maga disznó, ha élvezni akar menjen a k*rvákhoz!
- Voltam már náluk, de nem fogadták el a TB-kártyát...

- 16 éves srác vagyok, kb. két éve vettem észre, hogy a péniszemen szőrök nőttek. Eddig nem mertem szólni a szüleimnek, és orvoshoz sem merek elmenni, ezért tőletek
kérek segítséget!
- Keresd fel Chewbacca-t, ő is hasonló problémákkal küzdött. De neki sikerült túljutnia a krízisen.

- 16 éves érdeklődő lány vagyok. Kérdésem a következő: ha egy lány orálisan kielégít egy fiút, és ha a sperma a szájába kerül, lehet- e terhes? Ha igen, mit lehet ellene tenni?
- Egyél hagymát, az megöli a kis genyákat.

- Melyik lyukba kell behelyezni a fiú nemiszervét?
- Amelyikbe neked jólesik.

- Hogyan mondjam meg anyukámnak, hogy szeretnék melltartót?
- "Anyu, szeretnék melltartót."

- 16 éves vagyok, és lefeküdtem a barátommal. Írtátok, hogy ilyenkor a lány vérzik (ezt én is tudom). Az a kérdésem, hogy ez közvetlenül az aktus után történik, vagy pár nap múlva?
- Ha szerencséd van, is-is.

- 13 éves lány vagyok, de 18-nak is kinézek, pedig nem is festem a hajam, nem sminkelem magam. Megismerkedtem valakivel, akivel szeretkeztünk, de én nem engedtem, hogy elvegye a szüzességemet.
- Derék teljesítmény, látszik hogy a korodnál érettebb vagy.

- 16 éves fiú vagyok, és engem az érdekelne, hogy egy lány is fel szokott- e izgulni spontán? Tényleg csak nagyon kevés lány szokott maszturbálni? Néhány osztálytársammal beszélgettünk erről, lányokkal is, és mindeki tagadta, hogy csinálná.
- Nem, a lányok nem végeznek önkielégítést, ahogy nem is finganak. Ez tudományos tény.

- 8. osztályba járok, és az a problémám, hogy nemileg még éretlen vagyok. Talán nemibeteg vagyok?
- Maximum elmebeteg.

- 15 éves fiú vagyok, és a nemi szervemen még nem nőtt szőr. Hogyan növesszem meg?
- Neked is megadom Chewbacca e-mailcímét.

- Hatodikos lány vagyok, és az a problémám, hogy még mindig bepisilek. Ez baj? Még egy gondom van. Mostanában egyre többet gondolok arra, hogy szeretkezek valakivel.
- Mindent a maga helyén: először szokjál le a bevizelésről, és csak utána szokjál rá a szexre.

- ....13 éves vagyok és szeretek egy fiút. Az a baj, hogy ő rám se bagozik, talán azért, mert izzadtságszagom van. Hogyan tudnám elcsábitani?
- FÜRÖDJ!

- ....15 éves lányok vagyunk. Kérdésünk, hogy szeretkezésnél a fiú a behatolásnál érzi e lány szűzhártyáját? Ha érzi és átszakítja, a nemiszervben valami hanggal jár?...
- Persze. Kis reccsenés hallatszik. 90 kg feletti lányok esetén némi visszhang is jelentkezik.


- Mi a közös a sörösüvegben és a házasságban?
- ???
- Mind a kettő felbontva jó.

A FÉRFI MINT MEGYE
20 évesen: VAS
30 évesen: HEVES
40-50 évesen: BÉKÉS
60 felett: MEG MÁR CSAK TOLNA, DE NEM MEGY-E...
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Big Brother
  2007-09-11 21:12:27, kedd
 
 

Egy este a férj megkérdezi a feleségétől:
- Lenne kedved Big Brother-t játszani?
- Sajnálom nincs időm. Nagyon fáradt vagyok, majd inkább holnap - feleli a feleség.
Másnap este a férj ugyanazt kérdezi:
- No, szeretnél Big Brother-t játszani?
- Tudod, ma főztem, segítenem kellett a gyerekeknek a házi feladatukban, fáradt vagyok, és nincs kedvem hozzá - mondja a feleség.
A férj harmadik este is felteszi a kérdést.
- Jól van, - mondja a feleség - játsszunk.
Erre a férj:
- Három perced van arra, hogy elhagyd a házat.



Apácák gyónják a bűneiket a Plébánosnak.
Az első:
- Hát, bevallom atyám... én már érintettem AZT...
- Mártsd az ujjaidat a szenteltvízbe lányom...
A második:
- Bevallom atyám, én meg is szorongattam AZT...
- Mossál kezet a szenteltvízben lányom...

Nagy tolakodás hátulról...
- Engedjetek gyorsan, hadd öblítsem ki a számat, mielőtt Gréta nővér belemossa a seggét!




Mit mondott, doktor úr? Darázsderékpók?

- Méhnyakrák kedves, méhnyakrák.
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
szabályok :))
  2007-09-11 21:10:28, kedd
 
  szabályok :))

Az esküvő után a fiatal feleség így szól a fiatal férjéhez:

- Drágám, most, hogy összeházasodtunk, azt hiszem, meg kellene beszélnünk, hogyan alakítsuk ki szexuális életünket. Este, ha a hajam rendben van, azt jelenti, nem akarok szexet. Ha kicsit kócos, azt jelenti, hogy lehet, hogy akarom, lehet, hogy nem. Viszont ha a hajam teljesen kócos, azt jelenti, hogy akarom a szexet.
- Rendben, aranyom. Most elmondom, én hogyan gondolom: amikor hazajövök, iszom egyet. Ha csak egy pohárral iszom, azt jelent, hogy nem akarom a szexet. Ha két pohárral iszom, azt jelenti, hogy lehet, hogy akarom, lehet, hogy nem. Viszont ha három pohárral vagy többet iszom, akkor baromira nem fog érdekelni milyen a hajad.
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
     1/5 oldal   Bejegyzések száma: 48 
2007.08 2007. Szeptember 2007.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 923 db bejegyzés
e év: 6477 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1652
  • e Hét: 4754
  • e Hónap: 15865
  • e Év: 169361
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.