Belépés
sandrapolke.blog.xfree.hu
A gondolkodás szabadsága Böröndi Lajos
1954.06.19
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Magyar Gárda
  2007-09-02 20:47:31, vasárnap
 
  Még nem éltem olyan hoszú ideig, hogy emlékeznék: egy csoportot nem tevékenysége alapján ítélnek meg. Azt nem tudom, hogy kel-e gárda, de azt igen, hogy itt valami nagy ganéjság van. Úgy kellett Fletónak a Magyar Gárda, mint egy falat kenyér. Lehet terelni, elterelni. Azt meg nem tudtam, hogy a néptáncosok fekete ruhája eleve nyilas szimbólum, (ha a gárdél az, akkor a néptáncosoké is.)
Nagyobb baj az, hogy idegen zhatalmak ügynökei a politikai elit tagjai, s hogy idegen érdekeket szolgálnak.
Egyébként az már egyenesen perverz, hogy a magyr gyökerekkel is rendlkező Slota faziszta veszélyről dumált Pozsonyban, közben Hlinka Gárdát üzemeltet. A "művelt" Nyugat nem őrjöng emiatt, bár miért is tenné? Hiszen ott ringott a bolsevizmus is és a nácizmus bölcsőcskéje is. Meg az ál liberalizmusé is.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
1956
  2007-09-02 20:07:10, vasárnap
 
  1956

Tankok nyomában víz ragyog
Az ország hernyótalp alatt
Virág helyett árulás virágzik
Vers helyett géppuskasorozat
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Padlizsánkrém
  2007-09-02 07:58:33, vasárnap
 
  Most ébredtem. 3/8. Ez nagyon ritka, hisz 10 óra tájékán fekszem, és 6-kor ébredek.
Eszembe jutott, hogy adós vagyok a recepttel.

Padlizsánkrém

Hozzávalók: 1-0 padlizsán, zöldpaprika, paradicsom, fokhagyma, hagyma, vaj, mustár, bors, csipetnyi őrölt pirospaprika.
Elkészítése: A padlizsánokat a zöldpaprikát és a paradicsomot meggrillezem, lehúzom a sült héjukat, az így kapott masszát (barnás, pirosas) egy mélyebb tálba teszem. A vajat korábban konyhameleg helyen tartottam, hozzáadom. Sót, borsot, ízlésnyi zúsott fokhagymát, egy kis fej reszelt hagymát teszek hozzá, fakanállal jól összedolgozom. Krémszerű anyagot kapok, ezt kósolgatom, beleteszem a pirospaprikát. A végén habosra turmixolom, üvegben, vajasdobozba teszem, a tetejét diszítem petrezselyemlevéllel. Amikor kihűlt, piritósra kenem, s tejet iszok hozzá.

Nagyon finom.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2007.08 2007. Szeptember 2007.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 26 db bejegyzés
e év: 250 db bejegyzés
Összes: 3564 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1543
  • e Hét: 3144
  • e Hónap: 13107
  • e Év: 58080
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.