Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 22 
Az MSZP elfelejtette: a nevet
  2007-10-15 23:56:30, hétfő
 
  Az MSZP elfelejtette: a nevetségesség öl.
2007. október 15. hétfő 14:38

Ma délután húsz népszavazási kérdéssel teszik nevetéségessé magukat a szocialisták: ennyit terveznek benyújtani az Országos Választási Bizottsághoz. A kérdés-cunami lefedi a nyolc pontban megfogalmazott javaslatcsomagot, amelyet a miniszterelnök úgymond a közélet megtisztítása érdekében kezdeményezett. Népszavazás inflációra játszik tehát az MSZP, míg az SZDSZ elutasítja ezt a megoldást. A szabaddemokraták a benyújtott törvénytervezet sürgős tárgyalására sem hajlandók. Ellenzéki oldalról helyeselünk minden közélet-tisztító akciót,de rá kell mutatnunk, a javaslatok egyike sem gátolja a zuschlagosodást. Amíg a fejlesztési pályázatokat pártbefolyás alatti személyek bírálják el, nem lesz megtisztulás.


(Forrás: Lánchídrádió)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nyílt levél Karsai József úrn
  2007-10-15 23:32:38, hétfő
 
  Nyílt levél Karsai József úrnak
Nyílt levél Karsai József úrnak, Battonya polgármesterének, országgyűlési képviselőnek

Tisztelt Karsai József Úr!

Azt hiszem felesleges hangsúlyoznom Önnek, hogy világnézetileg igen különbözünk egymástól. Ön az elmúlt hetekben igen nagyot nőtt a szememben! Azt is világosan ki kell jelentenem, hogy Ön bátor ember. Ön felemelte a szavát az ellen az ámokfutó politika ellen, amit az ország jelenlegi miniszterelnöke folytat. Van egy pont, ami után az embernek el kell döntenie, hogy beáll-e a sorba, a cinkosok közzé, vagy szembeszáll a miniszterelnöki önkénnyel szemben.

Ön szembeszállt. Bátran, nem a folyosói pletykák szintjén, hanem kilépve az ország nyilvánossága elé. Ön kijelentette, hogy nem kíván a gyurcsányi színjáték részese lenni!

A legkeményebb kritika azonban a következő: ,,a miniszterelnök milliókat döntött nyomorba."

Karsai úr én elhiszem, hogy Ön megrendült Balatonőszödön. Hiszen Ön a választói akaratából lett képviselő, és polgármester. Önnek az Ő szemükbe kell nézni. Azt hiszem, hogy Ön világosan tudja, hogy mit jelent a pártfegyelem. De azt is tudja, hogy ezt mikor kell felülírnia a választók által adott felhatalmazásnak, meg a választói bizalomnak! Mert erről szól a demokrácia!

Sajnálattal értesültem arról, hogy a ,,tisztasági csomagról" szóló frakció ülésen Ön rosszul lett! Kívánok Önnek nagyon jó egészséget! Valamint azt, hogy sokáig szolgálja a választói bizalmát. Mert Ön megérdemli!

Őszinte Tisztelettel: Lőrincz Miklós

Polgár Info
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vannak, akik nem írták alá az
  2007-10-15 23:30:54, hétfő
 
  Vannak, akik nem írták alá az abszolút erkölcsi mélypontot jelentő nyilatkozato
2007-10-15. 11:43:32

Sajtószolgálatunk csütörtökön este adta ki a magyar írók levelét, amelyben 1957. szeptemberében 251 magyar író - közöttük Illyés Gyula és Csoóri Sándor - azt állította, hogy 1956. október 23. után "a fasizmus minden üledéke felkavarodott és néhány napra az 1920-as fehérterrorra emlékeztető állapotokat teremtett", és kérte, hogy az ENSZ ne tárgyalja a magyar forradalom elleni szovjet intervenció borzalmait feltáró bizottság jelentését.

Arra kérjük a még élő írókat - például Csoóri Sándort -, akiknek neve ott szerepel a 251 aláíró között, hogy amennyiben nem írták volna alá azt a bizonyos nyilatkozatot, tehát akiknek nevével esetleg visszaéltek, hogy jelezzék ezt haladéktalanul.

Ugyanakkor tudatjuk, hogy a közlemény felkerült a Kuruc hírportál honlapjára is. A szerkesztőség több olyan magyar író nevével egészítette ki a hírt, akik nem hódoltak be a kommunista nyomásnak és nem írták alá az abszolút erkölcsi mélypontot jelentő nyilatkozatot. http://www.kuruc.info/r/26/17409/

Felkérjük olvasóinkat, hogy írják meg más, akkor élő és alkotó magyar írók nevét, akik ellenálltak a gonosznak.

[Forrás: MVSZ Sajtószolgálat]
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Olaszliszkát nem felejtik
  2007-10-15 23:30:24, hétfő
 
  Olaszliszkát nem felejtik
2007. október 14. 15:19HunHír.Hu

Olaszliszkán az egy évvel ezelőtt a településen meggyilkolt Szögi Lajos tiszavasvári tanárra emlékeztek vasárnap, a rendőrség fokozott ellenőrzést tartott mind a községben, mind pedig az odavezető utakon, rendzavarás nem történt.

Egy éve, 2006. október 15-én két gyermeke szeme láttára verték halálra Szögi Lajost, miután Olaszliszkán autójával elsodort egy 11 éves kislányt, aki horzsolásokkal úszta meg a balesetet.

A 44 évesen meghalt tiszavasvári tanárra hozzátartozói, kollégái, tanítványai emlékeztek vasárnap a községben a tiszteletére állított emlékműnél, virágot helyeztek el és mécsest gyújtottak.

A Gój Motorosok Egyesületének szervezésében mintegy százötven motoros vonult végig a településen. Vezetőjük a tragédia színhelyén megemlékezett Szögi Lajosról. Azt mondta, nem rasszisták, tevékenységük egyetlen népcsoport ellen sem irányul, ugyanakkor mindaddig tiltakoznak, amíg "bármely kisebbség azt hiheti, hogy a törvények felett áll és önhatalmúlag ítélkezhet mások élete felett".

A Sárospataki Rendőrkapitányságon mindkét rendezvényt bejelentették, a községben és az odavezető utakon fokozott volt a rendőri jelenlét, rendzavarás nem történt.

A rendőrség az ügyben fokozott ügyészi felügyelet mellett folytatott nyomozást az elmúlt héten befejezte. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya a több ezer oldalnyi nyomozati iratot vádemelési javaslattal a megyei főügyészségnek megküldte.

A beszerzett adatok, a rendelkezésre álló bizonyítékok alapján különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette ügyében, a terhükre rótt bűncselekmények megalapozott gyanúja alapján nyolc embert helyezett előzetes letartóztatásba a bíróság.

Martossy György, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség szóvivője az MTI-nek elmondta: megérkeztek az iratok, áttanulmányozásukat a jövő héten kezdik meg.

FN
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Fővárosi Főügyészség szerint
  2007-10-15 23:26:18, hétfő
 
  A Fővárosi Főügyészség szerint törvénytelenül működik a Magyar Gárda
czer, h, 2007/10/15 - 21:49



Törvénytelenül működik a Magyar Gárda, mert a szervezet egyes céljai, mint a katasztrófa- és rendvédelmi feladatok ellátása nem szerepelnek az egyesület alapszabályában - hangzott el a Magyar Televízió esti hírműsorában hétfőn.

A híradó szerint a fővárosi főügyészség felszólította a Magyar Gárdát létrehozó egyesületet, hogy a bíróság által jóváhagyott alapszabály szerint működjön, ha nem tesz eleget a felszólításnak az ügyészség kérheti a bíróságtól a szervezet feloszlatását.

Morvai Attila, a Fővárosi Főügyészség szóvivője elmondta, hogy felszólították az egyesületet, hogy a jövőben ezt az állapotot szüntessék meg, ezzel a törvénysértő magatartással hagyjanak fel, oly módon fejtsék ki a tevékenységüket, hogy az alapszabályban meghatározott cél és a tényleges tevékenység legyen összhangban.

(MTI-MNO)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Több száz gárdista tesz esküt
  2007-10-15 22:53:48, hétfő
 
  Több száz gárdista tesz esküt október 21-én
2007. október 12.

A Magyar Gárda október 21-én, vasárnap délután 15.00-kor tartja második országos avatási ünnepségét a Hősök terén. Minden megyéből a rendezvényre érkeznek azok, akik legelőször és leginkább szerettek volna a Gárda tagjai lenni. Azok az emberek, akik nem azonosító nélkül, maszkban és nem is a televízió vagy a számítógép előtt üldögélve, hanem nyíltan, névvel és arccal vállalják, hogy szeretnének aktívan tenni nemzetükért. Az eseményen a több száz gárdista eskütétele mellett neves közéleti személyiségek szólalnak majd fel.

A Magyar Gárda augusztus 25-én a budai Várban 56 alapító gárdista eskütételével bontotta ki zászlaját. A Mozgalomnak előtte és utána is példátlan rágalomhadjáratot kellett elviselnie. Hol nyilvánosan, hol a alattomosan háttérből kísérlik tönkretenni azt a Magyar Gárdát, amely mostanra szimbólummá lett. A Gárda a saját hazugságaiba gabalyodott múlttal és jelennel szemben egy tiszta, igaz és szebb jövő szimbóluma.

A Gárda a jövőben azzá lesz, amivé mi tesszük. Álljunk ki ezért minél többen a Gárda mellett!

Mindenkit a Hősök terére várunk, aki nem fél, vagy nem akar félni! Legyünk minél többen, mutassuk meg, hogy Magyarország a magyaroké!

Adjon az Isten! Szebb jövőt!

Vona Gábor
a Magyar Gárda Egyesület és a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szemérmetlenség
  2007-10-15 20:03:25, hétfő
 
  Szemérmetlenség

Bogár László professzor úr és mások már szolgáltak remek elemzésekkel a több-biztositós rendszer végzetes ármányosságával kapcsolatban. Én nem rendelkezem az ő elemző képességeikkel és szaktudásukkal, de szolgálhatok egy-két frappáns történettel.

Néhány évvel ezelőtt láttam egy interjút a Beatles csoport egyik tagjának, Paul McCartney-nek a feleségével az amerikai CNN Larry King műsorában. A hölgy az asztal alatt lecsatolta a műlábát és Larry King elé a köztük lévő asztalra helyezte. Egy tökéletesen formált női alsólábszárat és lábfejet láthattunk az asztalon. A hölgy ezt mondta a meghökkent Larry Kingnek: "Nézze meg ezt a protézist. Tapintsa meg. Olyan, mintha élő húsból lenne. Ez nekem Angliában 2000 dolláromba került. Egy ennél gyengébb minőségű műláb Amerikában 10000 dollárba kerül. Hogyan lehetséges ez?"

Egy másik, csak párnapos történet. Egy amerikai nő hirdetést tett kanadai újságokba. Mondja, hogy kanadai férjet keres, mert rákban szenved, és se pénze, se biztositása nincs a méregdrága amerikai orvosi kezelésre. Kanadában a szükséges kezelést állami költségen kapná meg.

A profitbázisú, több-biztositós egészségbiztositás szorgalmazóinak szemérmetlen pénzéhsége nem ismer határt. A nép tájékozatlanságára számitanak. Erre mostanában Bill Clinton volt amerikai elnök is figyelmeztette budapesti látogatása alkalmával a magyarságot. Hát erre lett a magyar nép itélve. Pontosabban erre itélte önmagát a jelen parlamenti maffia megválasztásával.

Manninger András
kanadai magyar
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Siófoki Kórházban megszüntet
  2007-10-15 20:02:09, hétfő
 
  A Siófoki Kórházban megszüntetik a sürgősségi ellátást?

A tudomásunkra jutott információk szerint Siófokon megszüntetik a sürgősségi ellátást. A szociálisan érzékeny, a baloldali eszményeket ma is felvállaló szocialista kormány uralma alatt ez hogy történhet meg? 2007-ben? Magam sem akarom elhinni...

Újra szórólapozik a Civilek a Nemzetért Mozgalom Siófoki Közössége - így kivánják felhívni a város és környéke lakóinak figyelmét a bőrükre menő intézkedés tervezetére.

Tavaly a CNMSK, a helyi politikusok és a lakosság összefogásának hatására nem alakították át a kórház tevékenységét. Most újra megkísérlik megfosztani a betegeket alapvető jogaiktól!?

A Civilek szórólapoznak és tüntetni fognak. Újra az összefogást szorgalmazzák a tébolyult intézkedések ellen.

Polgár Info/Onody Gyula
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Trianon és a magyarok lelkiáll
  2007-10-15 20:01:30, hétfő
 
 
Trianon és a magyarok lelkiállapota

A Szövetség a Nemzetért Alapítvány Civil Akadémiája a Polgárok Házában
Október 25.


A Szövetség a Nemzetért Alapítvány Civil Akadémiájának következő előadásaira október 25-én, csütörtökön este 18 órakor kerül sor a Polgárok Házában. (1089 Budapest, Visi Imre u. 6.)

Előadók: Salamon Konrád történész, egyetemi tanár "Az I. világháború és következményei, Trianon " címmel, valamint Kosza Ida pszichiáter "A magyarok lelkiállapota" címmel tat előadást.

Az akadémia előadásaira a belépés ingyenes és nyitott, mindenkit szeretettel várnak.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Csak 2 szavazat!!!
  2007-10-15 19:58:35, hétfő
 
  A gondoláról:

A Fidesz jelöltjét választották önkormányzati képviselővé Várpalotán

(Nem tudom ... miért gondoljuk úgy, hogy tisztulnának az agyak????)


Huszárné Bacsárdi Valériát, a Fidesz jelöltjét választották önkormányzati képviselővé vasárnap Várpalotán, a város 2-es számú választókörzetében tartott voksoláson - tájékoztatta Máténé Ignácz Anita, a város jegyzője az MTI-t. A négy jelölt közül a győztes 170 szavazatot kapott, második helyen végzett 168 szavazattal Szöllősi János, az MSZP jelöltje, harmadik lett Dobos Tamás független jelölt 65 szavazattal, míg Székely Gabriellára, az SZDSZ jelöltjére hárman voksoltak - mondta el a jegyző, a választási iroda vezetője. Közlése szerint a névjegyzékre felvett 2400 választópolgár közül 430 adta le a szavazatát, s közülük 406 voks volt érvényes. Máténé Ignácz Anita emlékeztetett, hogy a voksolást a belvárosi választókörzet fideszes képviselőjének halála miatt kellett tartani. Várpalota 17 tagú képviselő-testületében tíz fideszes foglal helyet (a polgármesterrel együtt), öten az MSZP képviselői, továbbá egy SZDSZ-es és egy független tagja van a testületnek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 22 
2007.09 2007. Október 2007.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 695 db bejegyzés
e év: 6477 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 122
  • e Hét: 2382
  • e Hónap: 19175
  • e Év: 152092
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.