Belépés
fonetika.blog.xfree.hu
Kicsit erotikus, kicsit pikáns, szókimondó oldal az enyém. Kiskorúak, prűdek ne látogassák! A beszólás súlyosan károsítja az Ön és környezete egészségét! Fonetika -----}}----{@
1958.12.22
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/34 oldal   Bejegyzések száma: 336 
Boldog Új Évet Kívánok
  2007-12-31 15:21:23, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Ünnep  
Szilveszteri SMS-ek
  2007-12-31 15:19:27, hétfő
 
 


Sült malac ott strázsát álljon, sült ökör utcán sétáljon.
Szarva közt kalácsot hordjon, két csípőjén kulacs lógjon.

Idejöttem, itt állok, minden jót kívánok:
Bundát, csizmát, kalapot, göndörszőrű malacot.

Kicsi vagyok, székre szállok, onnét nagyot kiáltok, hogy mindnyájan meghalljátok: Boldog Új Évet kívánok!

Örömöd sok legyen, bántod semmi, segítsen a sors boldognak lenni. Legyél mindig vidám, örülj minden szépnek, kívánok Neked szép Boldog Új Évet!

Bu...Bu...Bu...Buborék! Majdnem...Bu...Bu...BUÉK!

Disznó visít, petárda robban, részeg feje a padlón koppan, rókacsalád a WC-ben, Lagzi Lajcsi a tv-ben, több rímet ide nem vágok, BOLDOG UJ ÉVET KIVÁNOK!

Eljött az évben az utolsó napod, a jókívánságomat SMS-ben kapod, kívánok én neked Boldog új évet, sikerekben gazdag, örömtelit, szépet! BUÉK!

A szerencse banknál a 2008-as számú számládra átutaltam 365 nap szerencsét, egészséget, és jókedvet. Minden jót az elköltéséhez! Boldog Új Évet!

A mai nap szebb, mint a más a mai nap senki nem hibás. A mai nap öntse el szívedet a jóság és szeretet, s ez tartson ki ameddig lehet! Boldog Új Évet!

Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteid kísérje szeretet. Szívedbe béke, lelkedbe nyugalom, légy boldog a következő 365 napon! B.U.É.K.!

Itt az új év, új jót hozzon, régi jóktól meg ne fosszon, de ha az új jót nem is hozhat, vigye el a régi rosszat! Boldog Új Évet Kívánok!

Bort, búzát, békességet, sötétségben fényességet! Új esztendo újat hozzon, régi jótól meg ne fosszon. Ki barát volt az maradjon, ki elindult az haladjon. BUÉK 2008.

Ma van az év utolsó napja, a hírt mindenki SMS-ben kapja. Kopogtat az új év már csak néhány óra, ne gondolj most másra csak, szépre jóra. Boldog újévet!

Virradjon rád szép nap, köszöntsön rád jó év, kedves hajlékodba költözzön a jólét. A lelkedbe boldogság, a szívedbe béke, ezt kívánom neked az újévre.

Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek zenélnek. Huncut mosollyal egy rád kacsint, kicsi kendobol csillámport hint. Így adja át az üzenetet: Boldog Új Évet neked!

Ha olykor mégis gyötör az élet, azért most örülj a jónak a szépnek. S szívedbe csendüljön mindig az ének: Hogy vannak, akik szeretnek téged!

2008-ban ezer áldás érjen, öröm és szerencse örökké kísérjen. Bú és bánat Téged elkerüljön, gondolatod, vágyad, álmod teljesüljön!

Szilveszter éjjelén válasz egy csillagot, ha bármi bánt, neki elmondhatod! Meggyógyítja szívedet, lelkedet, kívánom tegye szebbé 2008-es évedet! B.U.É.K.

Virradjon rád szép nap, Köszöntsön rád jó év, Kedves hajlékodba költözzön a jólét, Lelkedbe boldogság, a szívedbe béke, ezt kívánom Neked az újévre!

Hull a hópehely, A szeretet ma minden szívben otthonra lel! A Te szívedben is találjon otthonra, És ne felejtsd el azt se, aki e pár sort írta! Boldog Új Évet!

Irigykedve néz a húsvéti nyúl, mert a ma esti buliba az angyalka az úr, táncolnak a fények, legyen boldog napod és utána jó éved.

Szilveszterkor az optimista azért várja az éjfélt, hogy az új év elkezdődjön. A pesszimista pedig azért, hogy az óév elmúljon.

Kopogtat az Új esztendő, hajnal szárnyán jő el.
Békét hoz és szeretetet, minden jó embernek.

Konfettik hullanak, mulat a Föld népe, jókedvűen akarják zárni az Ó évet. Trombiták hangja hasítja a csendet, igy köszöntik éjjel az újszülött évet.

Tompul már a csillagszóró fénye, búcsúzik az Ó esztendő, jár az idő gépe. Halkan cseng a csengő, elnémul a hangja, mert itt van már a szilveszternek napja

Új év, új élet. Új érv, új mérleg.
Lerázni a régi gondot, Amit az ember elrontott.

Gondolj az elmúlt 12 hónapra, Minden gondod múljon el holnapra,
Nemsokára vége lesz az utolsó éjnek, kívánok Neked Boldog Új Évet!

Mielőtt lefekszel, tárd ki az ablakod, elküldtem hozzád az én angyalom.
Egy pillanatra kérlek figyelj reá, mert a nevemben BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁN.

Csillognak az ünnepi fények, lelassul a rohanó élet, melegszik a családi fészek.
Kívánok nektek sok szépet, sikeres, Boldog Új Évet!

Kívánok Nektek 12 hónap egészséget,
52 hét szerencsét,
365 nap nyugalmat,
8760 óra szerelmet,
525600 boldog percet! B.Ú.É.K.!

Örömöd sok legyen,
Bánatod semmi,
Segítsen az Isten boldognak lenni!
Legyél mindig vidám, örülj minden szépnek,
Én így kívánok Neked Boldog Új Évet!

Havas téli lepedő borítja a tájat,
Ilyenkor a jó pezsgő serkenti a májat.
Sült malacka vándorol a bendőbe,
Kívánok sok-sok jót az új esztendőre! B.Ú.É.K.!


 
 
0 komment , kategória:  Ünnep  
Babonák
  2007-12-31 15:12:42, hétfő
 
 


- Ma nem szabad baromfihúst enni, mert a baromfi hátrakaparja a szerencsénket.
- A hallal is jobb óvatosnak lenni, mivel folyó menti vidékeken - ezek szerint Budapesten, vagy Szegeden is - szerencsét hoz (ahány pikkely, annyi pénz), máshol viszont baljós állat, hiszen vele elúszik a háziak szerencséje.
- A boldogságot és az életet többféle rétessel lehet hosszúra nyújtani. Minél gazdagabb, bővebben adagolt a töltelék a rétesben, annál bővebben méri a boldogságot az ég az új esztendőben.
- Régi szokás az egész kenyér megszegése is, hogy mindig legyen a családnak kenyere.
Újév napján semmit ne vigyünk ki a házból, mert a hagyomány szerint "elszáll a tehén haszna", ám ha nincs tehetnünk, akkor is "elszáll a hasznunk". (Ezen a napon nem jó sem kölcsönadni, sem kölcsönvenni semmit.)
- Sok háznál mandulaszemet vagy más apróságot főztek a lencsefőzelékbe, és az a leányzó vagy legény, aki ezt megtalálta, a babona szerint férjhez ment, vagy megnősült a következő esztendőben.
- Aki lencsét eszik, annak az év során soha nem ürül ki a pénztárcája. A lencsét egyes vidékeken babbal, vagy más szemes terménnyel helyettesítik.
- A pogácsába Szilveszterkor érmét sütnek, és aki a szerencsepénzt megtalálja, annak bőséges lesz a következő éve. (Kivétel, ha ráharap, és fogorvosra költi az egész vagyonát. Ha a házigazda maga fogorvos, vagy fogtechmikus a húzás méginkább bőséget eredményezhet!) Figyelem, a pogácsának még éjfél előtt el kell fogynia, különben az egész a viszájára fordul!
- Az óév és újév közötti éjszakán arra is fény derülhet, ki lesz életünk párja. A népszokás szerint nem kellett hozzá más, mint néhány házilag gyúrt gombóc, amibe gondosan belerejtették a papírra írt legkülönfélébb férfineveket. Amelyik gombóc főzéskor elsőnek feljött a víz felszínére, az tartalmazza a jövendőbeli nevét. (Manapság ezzel is érdemes csínnyán bánni, mert ahány kitekert, faramuci név manapság adódik, a Ladó Utónévkönyv is kevés volna, hogy egyenlő esélyt adjunk a sorsnak.)
- Újév első napján igyekeztek tartózkodni a veszekedéstől, házi viszálykodástól, mert az egész évet veszekedéssel töltötték volna.
- Szokás volt kora reggel friss vízben mosakodni, hogy egészségesek maradjanak. Aki reggel a kútról elsőnek mert vizet, "elvitte azaranyvizet", és egész évben szerencsés volt.
- Ezen a napon nem szabad orvost hívni, orvoshoz menni, mert akkor betegséggel töltjük majd a következő évet.
- Ezen a napon tilos kivinni a szemetet, mert kidobjuk vele a szerencsénket.
- Szerencsét hoz, ha megtöltjük az összes félig teli/üres konyhai tartónkat. (kávétartó, cukortartó, sótartó, bors tartó, lisztes edény, zsíros bödön, stb...) Ha ezek teli vannak, egész évben bőséget élünk, de ha üresek, vagy alig van bennük, akkor szükséget szenvedünk ezekben a dolgokban.
- A szerelmesek, házasulandók külön figyeltek, hogy a mézes bödön teli legyen, illetve hogy legyen méz a háznál, ugyanis ha a szerelmesek megkenik ajkukat mézzel, és éjfélkor úgy váltanak csókot, akkor édes és hosszú lesz a szerelmük, házasságuk. Ezt a babonát akár ma is ki lehet próbálni.
- Egyes vidékeken a gyermekek száját is mézzel kenték meg ezen a napon, hogy édes beszédű, kedves emberré váljon, hogy sok édességet ehessen az esztendőben, na meg persze a praktikus parszti ész nem hagyta figyelmen kívül, hogy az a módszer a száj kicserepesedése ellen is kitűnő.
- Pulykát enni is szerencsétlen dolog, mert mérget hoz a házhoz.
- Disznóhúst azért érdemes ennünk, mert a disznó előre túrja a szerencsét.


 
 
0 komment , kategória:  Ünnep  
Mindenkinek BUÉK
  2007-12-31 13:48:32, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Ünnep  
Szeressétek az állatokat
  2007-12-31 13:37:58, hétfő
 
 


Az állatok félnek a petárdától. Kedvenceiteket engedjétek be a lakásba, vagy a garázsba. Szilveszterkor nagyon sok kutyus félelmében elmenekül és sajnos nem is kerülnek elő. Vigyázzatok rájuk.
 
 
0 komment , kategória:  Barátaink, az állatok  
Felvillanyoz-:)))
  2007-12-31 12:56:43, hétfő
 
 Jótanács:
- ne gondolkodj
- ha gondolkodtál, ne mondd el.
- ha elmondtad, ne írjad le.
- ha leírtad, ne írjad alá.
- ha aláírtad,... ne csodálkozz!
A denevér egy olyan egér, amelyik sárkányrepül.
A Nagykörúton a rendőrök sötétek, a forgalmat a jelzőlámpák irányítják.
A póráz egy vékony szíj, ami arra jó, hogy a kutya vezessen.
Ha az iskola az életre készít fel, nem félek a haláltól.
Ha a szombat esti láz helyett a hőhullámok jönnek: megöregedtél.
Golyó általi halálnak nevezzük azt, amikor belepusztulsz az ágyékon rúgásba.
A föld IQ-ja állandó, pedig egyre többen vagyunk rajta.
Mióta a tükröt feltalálták, felesleges másokon röhögni.
 
 
2 komment , kategória:  jópofa  
2008 BUÉK
  2007-12-31 12:49:26, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Ünnep  
Csak úgy...
  2007-12-31 12:46:19, hétfő
 
  Költészetnek nevezzük azt, ami a könyvben nem ér ki a lap széléig.
Az egyetlen bajom az életemmel, hogy nem valaki más vagyok.
Nem iszom, nem dohányzom, nem nőzöm, minden nap hatkor kelek. De mindez megváltozik, ha kikerülök a dutyiból.
Óriási ötletem volt reggel,... de nem tetszett.
Ne vezess túl gyorsan, mert lemarad az őrangyalod.
Ha az ellenséged lőtávolságon belül van, akkor te is.
A tánc, egy vízszintes irányú vágy függőleges kifejeződése.
A jelszó, olyan mint a fogkefe. Naponta használd, cseréld sűrűn, és ne add oda senkinek.
Találmányok nélkül az élet fakó és sivár lenne, de ez nem tűnne fel senkinek.
Azért gyűltünk itt ma össze... hogy ne legyünk szanaszét.
Minden menyasszonyt megilleti az ártatlanság vélelme.
Az egypupu tevét az különbözteti meg a kétpuputól... aki akarja.


 
 
0 komment , kategória:  Ez+Az  
Jobbágy Károly: Tanítás
  2007-12-31 12:41:09, hétfő
 
 


Aki szeret,
annak
varrd fel a szakadt gombját
mert meglehet,
hogy felvarrja más.

Aki szeret,
annak
hallgasd meg búját gondját,
mert könnyen
meglehet,
hogy meghallgatja más.

Aki szeret,
azzal
sose légy morc, goromba,
mert könnyen
meglehet,
hogy rámosolyog más.

Aki szeret,
szeresd!
S öleld naponta!
Mert könnyen
meglehet,
hogy megöleli más.
És akkor
- hidd el -
nem ő a hibás.


 
 
0 komment , kategória:  versek, idézetek  
Csak úgy...
  2007-12-31 12:37:39, hétfő
 
  Agy: az a szerv, amellyel azt gondoljuk, hogy gondolkodunk.
A neurotikusok légvárakat építenek, az elmebetegek beköltöznek, a pszichiáterek pedig beszedik a lakbért.
Senki se igyon mosatlan gyümölcslevet!
Úriember az, aki igéretéhez híven megmutatja a bélyeggyűjteményét is.
Az a jó diplomata, aki úgy tud elküldeni a fenébe, hogy szinte várod, hogy indulhass.
Az üzenetrögzítő javítás alatt, itt egy ember beszél.
A memória az, amivel felejtünk.
A nyelvészet pontosan az üvöltés ellentéte.
Muszáj megoldást találni? Nem élvezhetnénk kicsit a problémát?
Kétségtelen tény, hogy a dohányzás a statisztikák legfőbb okozója.
A genetikai kísérletem eredménye megette a házifeladatomat.
Érdeklődés hiányában a holnap elmarad.


 
 
0 komment , kategória:  Ez+Az  
     1/34 oldal   Bejegyzések száma: 336 
2007.11 2007. December 2008.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 336 db bejegyzés
e év: 2837 db bejegyzés
Összes: 15496 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3
  • e Hét: 875
  • e Hónap: 4630
  • e Év: 4630
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.