Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 52 
Mert birkák vagyunk?
  2007-12-01 23:11:15, szombat
 
  Mert birkák vagyunk?



Mert mi emberek birkák vagyunk. Elnézést a minősítésért az Ovis ariesektől, ők azért mégsem olyan ostobák, mint mi Homo sapiensek.

Hogy szétfutnak, ha nincs közelükben terelő kutya vagy juhász?

Miért?

Mi emberek nem ilyenek vagyunk?

Közösségben és magánéletben is hasonlóak. Csak a gondtalan legelés, a csillogó friss fű és az ösztön, ami hajt minket jobbra-balra. Csatangolni jobban el tudunk és bégetünk a nyájjal vagy magunkban (de azt nem hallja senki), mást nem tudunk.

-Bee, bee. -Ezt hallom mindenhol mostanában. Ha valami hiányzik, csak akkor nyitjuk ki a szánkat. Amíg van kaja és TV, kussolunk.

Talán azért az egyik legbutább állat a birka (juh), mert az ember által leghamarabb háziasított teremtmény. Elbutultak tőlünk. Bár meggyőződésem, hogy Magyarországon 1867 előtt sokkal okosabb birkák élhettek, aztán elkezdtek butulni, 1945 után meg végképp megkergültek. (Keleti betegség.)

Aki nem akar a többi juhhoz tartozni, többet akar, arra egyből ráhúzzuk a vizeslepedőt, kikiáltjuk feketebáránynak.

Nem kellene lenézni és minősíteni a négylábú birkákat. Ők legalább hasznot hoznak a Földön. Gyapja, teje, húsa nélkülözhetetlen sok tízmillió embernek. Ők értünk vannak, mi meg élősködünk a Földön, mert feléljük, tönkretesszük és kiraboljuk. A birka csak annyi füvet eszik, amennyi az életben maradáshoz kell, tudja, lesz holnap. Mi emberek nem!

Halálra vagyunk ítélve. Nem látok 1-200 évnél több élhető évet a Földön.

Mert birkák vagyunk?

Nem.

Mert önzőek! Emberek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A SZÉKELYEKHEZ vers
  2007-12-01 23:02:19, szombat
 
  A SZÉKELYEKHEZ

A köröskörül sötét felhő az égen,
Egy magányos csillag ragyog középen.
Az a csillag ott a magyar nép képe,
Kit idegen népek vettek középre.

Nagy a világ, és testvérünk nincs benne,
Nincsen, aki bajainkban részt venne.
Dehogy testvér a magyarhoz a világ!
Ellensége minden ember, akit lát.

Ha a magyar is elhagyja a magyart,
Nem lesz akkor olyan, ki vele tart,
Ugy eltűnik, mint az égrűl a csillag,
Ha a sötét felhők reáborulnak.

Föl, székely, föl, közös az ellenségünk,
Tinektek is az árt, aki minékünk,
Az vert vasra titeket, aki minket,
Együtt törjük szét a közös bilincset!

Mert végtére szabadokká kell lennünk;
Hadd legyen az egész világ ellenünk!
Bennünket az még kétségbe ne ejtsen,
Hisz velünk van az igazság s az isten.

Mutassuk meg: a magyar nem olyasmi,
Mint a gyertya, mit el lehet oltani;
A magyarnak élnie kell örökké,
És nem szabad rabnak lennie többé!

Föl, székely, nézz szembe az ellenséggel;
Ki néz vele szembe, ha nem a székely?
Hisz a székely ősapja volt Attila,
Kit úgy híttak, hogy az isten ostora!

Hiába, Bécs, hiába van gazságod,
Küldheted ránk a rácot, a horvátot;
Állani fog, állani fog Magyarhon,
Élni fogunk, élni fogunk szabadon!

Pest, 1848. szeptember
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
14 milliót kap a „falufe
  2007-12-01 22:56:50, szombat
 
  2007-11-30 07:37
14 milliót kap a ,,falufelszámoló"

A kancellária több mint tizennégymillió forintot ad Mihályi családi cégének. Mihályi Péter liberális közgazdász családi cége bruttó 14,4 millió forintot kap a kancelláriától azért, hogy szakértői tanácsokat adjon az egészségügy átalakításához - számolt be a Magyar Nemzet.

Mihályi a több-biztosítós rendszer egyik fő kezdeményezője volt, de egy ízben arról is nyilatkozott, hogy fel kellene számolni a falvakat, mert azok a XXI. században fölöslegesek és életképtelenek.

Két és fél hónapi munkáért nem kevesebb mint bruttó 14,4 millió forintnyi közpénzt fizet a Miniszterelnöki Hivatal az egészségügyi ,,reformokhoz" kapcsolódó szakértői munkákért az Europe Tanácsadó Kft.-nek, amely Mihályi Péter és felesége, Mihályiné Erdős Judit családi vállalkozása - derül ki a kancellária internetes honlapjáról.

Mihályi Péter az ÁPV Zrt. SZDSZ által delegált felügyelő-bizottsági tagja, korábban pedig az azóta megszűnt államreform-bizottságnak volt a tagja. Mihályi családi cégének megbízási szerződése október 5-étől, december 21-ig szól, és ez idő alatt a társaságnak szakértői tanácsokat kell adnia a ,,reformoknak" nevezett átalakításokhoz, meg kell jelennie a kormány témával kapcsolatos egyeztetésein, és kapcsolatot kell tartania az egészségszektor szereplőivel.

Mihályi Péter munkásságát jól jellemzi egy tavalyi nyilatkozata, amelyben arról beszélt, hogy a falvak szűnjenek meg, mivel ez az intézmény középkori hagyomány. (,,Egész Nyugat-Európában nincs falu. A magyar települések többsége háromszáz fősnél kisebb, életképtelen.") Hozzátette: ,,Az orvosi rendelőket is be kell zárni, a postát is." Mihályi szerint azok az emberek, ,,akik falun maradnak, a gyermekeik helyzetét rontják, mert a kistelepüléseken nem lesz rendes egészségügy, rendes közlekedés".

(Magyar Nemzet)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ma van a román gyűlölet napja
  2007-12-01 22:44:37, szombat
 
  Ma van a román gyűlölet napja

2006. december 01.



A Jobbik azt javasolja, hogy december 1. legyen a határon túli magyar áldozatok emléknapja. Ezen a napon emlékezzünk mindazokra, akik a körülöttünk élő népek magyargyűlöletének estek áldozatul. Indítványozzuk egyúttal, hogy ezen a napon évről-évre tartson a mindenkori magyar parlament ülésnapot, ahol számba veszik és értékelik a tárgyévben elkövetett magyarellenes cselekményeket.

1918. december 1-én Gyulafehérváron mintegy százezer összegyűlt erdélyi román kinyilvánította, hogy Erdély a Partiummal és Bánsággal együtt egyesül Romániával. A gyűlést a román történetírás az erdélyi közakarat kinyilvánításának tartja, holott arra nem hívták meg a magyarokat, szászokat, szerbeket, ruszinokat; senkit, aki nem volt román soviniszta. Az itt elfogadott Gyulafehérvári Nyilatkozatban teljes jogegyenlőséget, szabad nyelvhasználatot és önrendelkezést, autonómiát ígértek Erdély minden nemzetiségének. Mindebből az elmúlt nyolcvannyolc évben szinte semmi nem valósult meg.

A Jobbik elfogadhatatlannak tartja, hogy az egy hónap múlva az Unióhoz csatlakozó Románia még a saját maguk által kinyilatkoztatott jogokat sem biztosítja az erdélyi magyarság számára. A közvélemény számára is világossá vált ugyanis, hogy a románok nyíltan visszatértek a primitív balkáni agresszióhoz, bizonyítja ezt pl. a közintézményekben kihelyezett magyar nyelvű feliratok botrányos esete.

Szegedi Csanád
alelnök
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gyurcsány a jósnőnél
  2007-12-01 22:38:45, szombat
 
 
Gyurcsány a jósnőnél:
- Mondd, öreganyám, mikor fogok meghalni?
Jósnő nézi az üveggömböt, némi hókuszpókusz után:
- Egy nemzeti ünnepen fogsz meghalni.
- Lárifári, de mikor, melyik évben, melyik napon?
- Az teljesen mindegy, fiam. Az a nap nemzeti ünnep lesz.
 
 
1 komment , kategória:  Humor  
Ébresztő, magyarok!
  2007-12-01 22:31:30, szombat
 
 
Eörsi Mátyás és Gyurcsány ma nyilván román nemzeti színekbe öltözve ünnepli Erdély elszakításának évfordulóját, ahogy az magyargyűlölőkhöz illik.
D-209 pedig biztosan civilben is koccintgat a román barátaival.
Javaslom, hogy e gesztus terjesztessék ki a szlovákokra és a szerbekre is, előbbiekkel mondjuk malina Hedvig összeverésének napján, utóbbiakkal az ötvenezer áldozatot követelő 1944-es délvidéki magyargyilkolás kezdetének évfordulóján. Úgyis azonos állásponton vannak a román, szlovák, szerb magyargyűlölőkkel.
Ma van Románia Erdély megszállására emlékező nemzeti ünnepe és az AIDS világnapja.
A kettő szorosan összefügg, Erdély elszakítását ugyanis a nemzet immunrendszerének végzetes meggyengülése okozte. A mentális AIDS vírusa pedig a liberalizmus.

Ébresztő, magyarok!


!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Demszky és a tömegsport
  2007-12-01 22:25:31, szombat
 
  Demszky és a tömegsport

2007. november 28., szerda 1:25

Hiába a városházi partizántevékenység, Demszky nem hátrál: csak azért is megszivatja a budapesti polgárokat.

* - Winkler Róbert

Demszky kiáll a futóversenyek mellett

"A többnyire hétvégén tartott versenyek valóban nehezítik a közlekedést, de az okozott kellemetlenségek elhanyagolhatók ahhoz képest, hogy a rendezvényeknek milyen jelentős szerepük van a város életében, hiszen növelik a tömegsport népszerűségét, és fellendítik az idegenforgalmat is"


Pedig már fellélegeztem: a Városháza közelében időnként tiszteletét teszi a józan ész: a Városfejlesztési és Városüzemeltetési Bizottság nyilvánvalóan olyan tagokból áll, akik nem költöztek még a hetedhét agglomerációba, és álltak már teljesen felesleges félórás dugóban arra várva, hogy izzadt hobbisportolók 20-50 méteres térközökkel elvonszolják magukat a következő kereszteződésben várakozó autók felé.

Gábor, most már tényleg vigyen el az ördög, feltűnt neked mostanában, hogy nem is Budapesten laksz?! Neked elhanyagolható az én kellemetlenségem, amikor szombat délután fél órát állok az ötven fokban az Andrássy úton, se balra, se jobbra, se előre, se hátra, mert meg kell várnom az aktuális félmaraton leszakadt versenyzőit, akik még nem szakadtak le annyira, mint azok a versenyzők, akik már tényleg annyira leszakadtak, hogy busszal kell őket összeszedegetni.
A te lakóhelyedről hétvégente simán el tudsz menni wakeboardozni

A te lakóhelyedről hétvégente simán el tudsz menni wakeboardozni a kedvenc természetes vizedre, én azt értem. Lovagolni is. Fotózni is. Te érted, hogy én az én lakhelyemről meg nem? Nyilván lehet tájékozódni a városháza honlapjáról, de te minden sporttevékenységed előtt átfutod az érintett települések honlapjait?

,,...nyolcezer, kifejezetten emiatt Budapestre látogató turistát és 21 ezer vendégéjszakát jelent. Ezek a turisták hozzávetőlegesen 600 millió forintot költenek el"

Gábor, Gábor, te átkozott, úgy érzem, te most ki a nagyobb demagógot akarsz játszani, de ha nagyon erőlteted, úgy átszámolom a szolgálati terepjáróidat, meg a privát wakeboardorgiáidat lélegeztetőgépre, hogy attól kódulsz. Vendégéjszakák?!

Figyelj, Gábor! Elmondok egy titkot. Illetve nem titok, rajtad kívül szerintem mindenki tudja, csak téged, hál' isten, nem befolyásol mindenféle gyanús vélekedés, de most szerintem új, fontos információ következik. A New York Marathon attól New York-maraton, hogy évente egy van belőle. Most tartok egy kis szünetet, hogy ízlelgesd egy kicsit.
a budapesti gyerekek nem Demszky-tejként emlegetik az iskolatejet

Ugye, más ez, mint ezek a borzalmas-szánalmas budapesti vánszorgások? Oké, te vagy a főpolgármester, hagyj nyomot Budapesten. Építsd a saját Guinness-rekord Kheopsz piramisodat, a 4-es metrót, olyan nyomvonalon, amilyenen csak jónak látod. Viszont nem szívesen kedvetlenítelek el, de egy tévényilatkozatod alapján rosszul tudod, a budapesti gyerekek nem Demszky-tejként emlegetik az iskolatejet, épp ezért is lenne fontos, hogy azt az egy, könnyen fejben tartható időpontú nagy futást hívják majd Demszky-maratonnak.

Gábor, engedd meg, hogy meséljek egy kicsit a futáshoz fűződő viszonyomról. Hetente futok olyan harmincvalahány kilométert. Kell a kondi, különben a Szent Szombati Fightclubban a sporttársak egyszerűen lezsákolnak rajtam. Jut eszembe, tényleg, Szent Szombati Fightclubból is késtem már húsz percet, mert az utcai futóversenyek nyomvonaltervezői beteges vonzalmat éreznek a Váci út és a Dózsa György út iránt. Mindegy, ne bolygassuk a múltat. Van már mindenféle kifelé szellőző, befelé vízálló szirszarom, téli futócipőm, érted, direkt örülök, ha van egy kis jeges hódara, elképesztő, mennyire jól elvan az ember. Mostanában megint rákaptam a német speed metálra, azzal aztán Törökbálintig simán elszaladnék. Tehát, Gábor, ezzel a belterjjel csak azért traktáltalak, hogy megértsd, milyen lelkes híve vagyok a futásnak, meg a tömegsportnak.
aki szerint ezek az utcai tömegfutások egészségesek, az beteg

De a tömegsport, tudod, az nem azt jelenti, hogy az emberek egy nagy, rajtszámos tömegben sportolnak, hanem hogy nem szervezett élsportról van szó; ki-ki a maga örömére, kondíciójának, EKG-görbéjének épülésére edzeget. Amit pl. én csinálok, az tömegsport. Namármost télen más útvonalakon kell futnom, mint nyáron, mert hamar sötétedik, és csak kivilágított helyek jöhetnek számításba. A kivilágított helyek pedig le vannak aszfaltozva. Az aszfalton meg még hájtekk futócipőben is hamarabb fájdul meg az ember térde-bokája, mert flaszteren nem jó futni. Én tök néptelen vidékeken futok, még egy-egy autó is elég büdös. Nem tudom, érted-e már, mire akarok kilyukadni, hiszen te tízesével nyomnád a nagyvárosi futóversenyeket, de aki szerint ezek az utcai tömegfutások egészségesek, az beteg.

Turistákat vonzani egyébként nagyon egyszerű - már meglévő, főállásban ezért fizetést kapó alkalmazottak megfelelő bevetésével is lehet. A turistákat olyasmi vonzza, ha jól használható, szervezett és átlátható a tömegközlekedés, legalább két idegen nyelven feliratozzák a tudnivalókat, nincsenek kifejezetten turistafosztogatásra szakosodott vendéglátóhelyek, a reptérről gyorsvasút visz a városközpontba, és a többi és a többi. Tudom, hogy imádod Budapestet, én is szeretek itt élni (illetve én szeretek), de lássuk be, jelen pillanatban nem biztos, hogy olyan állapotban van a főváros, hogy a nálunk járt turisták hazatérve megannyi Szent Pál lelkesedésével térítenék a honfitársaikat. Most komolyan, aki idejön abba a Forma-1-körüli dzsumbujba, szerinted mit mesél? Fasza mobil kuplerájokat építünk cementkötésű forgácslapból? És azért az egész városnak elég jelentős Forma-1-hangulata van.
Viperával fejbe kúrni mit sem sejtő franciákat, azt értékelted

Szerinted hány rendőrtől kaphat egy külföldi értékelhető útbaigazítást? Viperával fejbe kúrni mit sem sejtő franciákat, azt értékelted, Gergényi barátodat, akinek ugye fogalma se volt, kinél mi van, meg mi van a rendőrségnél rendszeresítve, kitüntetted. Kiemelkedő munka. Ha demagóg lettem volna, elnézést kérek, csak látom, érdeklődsz a rendőri munka iránt. Viszont, ha már így a rendőrségről beszélgetünk, az is szép volt, mikor a szerelmed a Simon Tibi-ügy után megtiltotta a rendőröknek, hogy portázzanak. Miközben szerelmetes vasprefektusod ugye a korrupcióellenes harc zászlóvivője volt.

És akkor Gábor, gondolkoztál már azon, vajon a korrupt rendőr megy-e el portázni egy stresszes hét után, hogy 20-30 ezer forintért részeg ökröket hallgasson hajnali 5-ig? Hát bizony, valószínűleg nem az, aki óránként több százezret keres egy kint felejtett sebességkorlátozó táblánál könnyű fizikai traffipaxozással. Budapesten eközben nem lehet átkelni egy kijelölt gyalogátkelőhelyen, mert nem szokás megállni. Miközben nem kell Ausztriába menni, elég egy kör Révkomáromban, hogy lássuk, már Szlovákiában is tök más közlekedési morál járja. Hát nem érdekes?

A traktortáblákhoz gratulálok, megvédted a várost. Meg sok párhuzamos utcát egyszerre szépen felújítottál, annyi kerékpárutat építettél, hogy ezrével vásott el az ecset, annyi P+R parkolót építettél, hogy hét közben szinte kihal a város, mert mindenki a tiszta, gyors és kiszámítható elővárosi közlekedést választja, pedig a kiváló szerződések miatt a belvárosban is öröm lenne a parkolás. És közben patakokban folyik a Demszky-tej.


http://totalcar.hu/magazin/velemeny/dmaraton/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A palesztin állam nélkül Izrae
  2007-12-01 21:46:34, szombat
 
 
A palesztin állam nélkül Izrael végveszélyben?

"Izraelnek vége, ha nem születik megállapodás a két állam, Izrael mellett Palesztina létrehozásáról" - jelentette ki az izraeli miniszterelnök. "Szíriának egyelőre nincs helye a békefolyamatban" - közölte az amerikai nemzetbiztonsági főtanácsadó.
Utoljára frissítve: 2007. december 1., 11:05


Néhány nappal az annapolisi közel-keleti békekonferencia után a BBC elemzője megállapította: a konfiguráció lényegében semmit sem változott, de most már teljesíteni is kellene, a szándék erre megvan.

Kis híján elsikkadt egy évforduló is: hatvan éve, 1947. november 29-én hozta meg az ENSZ Közgyűlése 181-es számú határozatát, amely Palesztina felosztásáról, egy izraeli és egy palesztin állam létrehozásáról határozott. A testület a határozatot 33 szavazattal 13 ellenében hozta meg, tízen (közöttük Nagy-Britannia) tartózkodtak. A határozat nyomán teljes erővel robbant ki az arab-izraeli háborúk és konfliktusok sorozata.

Az évfordulóról nem feledkezett meg a Gázai övezetben hatalmat gyakorló Hamasz, felszólította az ENSZ-t, hogy vonja vissza a döntést, mert "nem szégyen a hibát kijavítani". A Hamasz szerint Palesztina arab és muszlim terület, amely a Jordán folyótól a Földközi-tengerig terjed. (A Hamaszról vagy a Gázai övezetről, a terület jövőjéről nem beszéltek Annapolisban.)

Nagy figyelmet keltett azonban Ehud Olmert izraeli kormányfő interjúja a Haarec című lapban. Olmert szerint "ha összeomlik a két-állam megoldás és dél-afrikai jellegű harcot kell vívni az egyenlő szavazati jogokért (a palesztinokkal), akkor Izrael Államnak vége".

Olmert kijelentésének több rétege is van. Ha Izrael ragaszkodik a megszállt területekhez, nem számolja fel a határain túli településeit, akkor olyan helyzetbe kerül, mint az egykori dél-afrikai apartheid rendszer. Ha pedig teljes jogú állampolgárokként integrálja az eddig megszállt területek palesztinjait - vagy korlátlanul visszafogadja a menekülteket -, akkor rövid idő alatt kisebbségbe kerül saját hazájában. A palesztin népesség növekedési üteme csaknem a duplája az izraelinek.

Ehud Olmert felidézte, hogy négy évvel ezelőtt egy interjúban ugyanezt már elmondta, és ezzel indokolta azt is, hogy Izraelnek ki kell vonulnia a megszállt területek zöméről. Ha pedig a "dél-afrikai módszerhez" ragaszkodna, akkor az Egyesült Államokban lévő zsidó szervezetek esnének neki Izraelnek először: nem támogathatnak olyan államot, amely nem a demokrácia híve és nem ad egyenlő szavazati jogot polgárainak.

Annapolisban az izraeliek és a palesztinok megállapodtak abban, hogy ezentúl kéthetente találkoznak, a "bíró" pedig az Egyesült Államok lesz: egyik fél sem nyilatkozhat felelőtlenül. James Jones nyugalmazott tábornokot, a NATO európai haderőinek volt főparancsnokát nevezte ki biztonsági koordinátornak. Jones kinevezést Izraelben hűvösen fogadták: úgy vélik, a tábornok inkább tőlük vár engedményeket és kockázatvállalást.

Meglepetést okozott Stephen Hadley amerikai nemzetbiztonsági főtanácsadó kijelentése, miszerint a terrorizmust támogató Szíriának egyelőre nincs helye a békefolyamatban. Hadley szavait úgy értelmezik, hogy az Egyesült Államok ki akar zárni minden zavaró elemet - Golán-fennsík, arab presztízs-ügyek - a palesztinok és Izrael párbeszédéből. Washington arra szorítaná Izraelt és a palesztinokat, hogy mielőbb állapodjanak meg az elemi kérdésekben: Jeruzsálemről, a határokról, a menekültek, a zsidó telepek sorsáról és a vízelosztás módjáról, a többi már jönne magától, Bush elnök szerint a reményteljes kezdet után akár már 2008 végén. A Haarec által közölt felmérés szerint azonban az izraelieknek csak 17 százaléka gondolja úgy, hogy Annapolis siker volt, 42 százalék inkább kudarcnak tartja.

(Magyar Hírlap)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Wass Albert: Üzenet haza - Krá
  2007-12-01 21:35:07, szombat
 
  Wass Albert: Üzenet haza - Kráter Hangtéka

Ár: 3800 Ft.

A MP-3-as CD melléklettel ellátott könyv Wass Albert amerikai előadókörútjain elhangzott beszédeit, interjúit tartalmazza. Az eredeti hangfelvételek között megtaláljuk az Elvásik a veres csillag regény egyik fejezetét is Wass Albert előadásában.

ÚJRA KAPHATÓ:
A nevető Erdély
Keménykötésű ár: 2500 Ft
Kemence melegénél pipázgató nagyapáinkat juttatja eszünkbe e könyv, akik a tűz ropogása mellett, ízes beszéddel meséltek humoros és pikáns történeket a köréjük gyűlt család aprajának-nagyjának, a jég hátán is megélni tudó agyafurt székelyről. A majd száz mese, anekdota mondanivalóját híven tükrözik a különleges illusztrációk. A kötet 2006-ban elnyerte a Budai Könyvdíjat.

Kráter Könyvesház: az ASTORIÁNÁL 1072 Budapest, Rákóczi út 8/a.(udvar)
konyveshaz@krater.hu; tel: 266-31-53

Rendelés: H-2013 Pomáz,Búzavirág u. 2.
krater@krater.hu; tel./fax: **36-26/328-491; vagy: **36-20/91-53-234

www.krater.hu

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Világkormány bemutatkozik!
  2007-12-01 21:33:13, szombat
 
  A Világkormány bemutatkozik!
2007-12-01. 15:25:59

(a nagy érdeklődésre való tekintettel megismétlem e fontos felhívást a leleplező filmek megnézésére és/vagy letöltésére - KJ)

Futótűzként terjed egy dokumentumfilm linkje az interneten. Egy dokumentumfilm, amely összefoglalja a Világ működését, illetve annak egy nagyobbik részét. A sötét részét. Pénzuralmi törekvések a múltban, a közelmúltban, a jelenben, és azt is láthatjuk, mi vár(hat) ránk a jövőben.

A filmből megértettem, hogy miért is mondta egykoron előadásain Chrudinák Alajos, hogy "az Alkaida nem létezik, egy kitalált szervezet".
Mindenkinek látnia kell!


Hölgyeim és uram!
A Világkormány bemutatkozik!


zeit1: http://video.google.com/videoplay?docid=-6186589598330713558
zeit2: http://video.google.com/videoplay?docid=-8991317191173231517
zeit3: http://video.google.com/videoplay?docid=6132500997336473908

Benne az előre kiszámított kamatspirál, ami biztos eladósításhoz vezeti a nemzeteket!

http://nemenyi.net/reszletes.asp?MainID=1&HirID=28005
 
 
7 komment , kategória:  Általános  
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 52 
2007.11 2007. December 2008.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1029 db bejegyzés
e év: 6477 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 471
  • e Hét: 6223
  • e Hónap: 9968
  • e Év: 163464
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.