Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
Szép álmokat!
  2007-12-15 23:42:30, szombat
 
 




 
 
2 komment , kategória:  Üdvözlés, köszöntés,köszönés  
Egymás kedvéért születtünk
  2007-12-15 22:12:22, szombat
 
  Ez egy csodakönyv, feltétlenül olvassátok el.
Olyan élményt ad, melyet nem érdemes kihagyni.






AZ ÉLETSZERETET KÉZIKÖNYVE


"Minden, de minden: a hatalmas égbolt, a ragyogó Nap, a tündöklő Hold, a szikrázó csillagok, a suhanó felhők, a fénylő sziklák, a végtelenbe ringó erdők és mezők, az égig érő fák, valamennyi pompázó virág, a tengerek, folyók, hegyi patakok és csermelyek, s az összes ember érted született, ahogy te is miattuk jöttél a földre." Tatiosz


Angelisz Irini, a születés előtti életből a varázslatos földi világba vezeti olvasóját, miközben beavat bennünket a földi lét titkaiba.

(Kassák Kiadó:www.kassakkiado.hu)
 
 
0 komment , kategória:  Könyvek  
Karácsonykor
  2007-12-15 18:08:22, szombat
 
  Reményik Sándor: Karácsonykor


A szent estén majd eljövök ide.
Álmaim szekerébe fogatok
És szólok fantáziám táltosához:
Hipp-hopp, ott legyek, ahol akarok,
És álomhintón eljövök - ide.

Itt minden fehér lesz, - fehér, s halott.
Csak egy hang lesz a halott rengetegben:
A zúgó patakok.

És én fenyőtől fenyőhöz megyek
És minden fenyőt megsimogatok.

És megkérdezem: virrasztotok még?
És megkérdezem: hogy aludtatok?

És aztán feltűzöm a szívemet
A legmagasabb fenyő tetejére, -
S imába kezdek: Magány, Mi Anyánk...
Néked ajánlom égő szívemet...

Olyan lesz, mint egy karácsonyfaláng.






 
 
2 komment , kategória:  Versek  
A vonzás törvénye
  2007-12-15 15:40:44, szombat
 
  Ajánlom Mindenkinek a könyvet, de nem felszínes olvasásra, hanem igazi beleérzésre, átélésre, elvárásra, a vágyak jelen birtoklásának érzésére.

A vonzás törvénye.


Amit kérsz , megkapod, és és még ennél sokkal többet is, erről szól ez a különleges könyv. Most nem csupán néhány bámulatos eszközt kapsz a teremtéshez, hanem hozzájuk tartozó használati utasításokat is. E könyv elolvasása fordulópont lesz az életedben.



"Hogyan használhatod a Titkot? Mit kell ahhoz tenned, hogy a Te életedben is egyre több általad előidézett "véletlen" történjen? Nos, a recept viszonylag egyszerű. A gondolataidat összhangba kell hoznod az érzéseiddel. De ne feledd: ezt csak úgy teheted meg, ha önmagaddal mindig őszinte maradsz...

Sok ember kérdezi meg tőlem, hogy mi az ő dolguk a teremtés folyamatában, és mi az, ami az Univerzum dolga. Hát vizsgáljuk csak meg ez a kérdést. A következő hasonlattal élhetünk: Aladdin és a csodalámpa történetét biztosan ismered. Aladdin felkapja a lámpát, leporolja és kiugrik belőle egy Dzsinn. És a Dzsinn mindig csak egy dolgot mond: "A kívánságod számomra parancs". Ha visszavezetjük a történetet az eredetéig, ma úgy ismerjük, hogy három kívánságunk van, de ha visszavezetjük a történetet annak eredetéig, akkor ott nincs korlát, akármennyi kívánság lehet. Gondold csak el!

Most vegyük ezt a hasonlatot, nagyítsuk fel, alkalmazzuk rád és az életedre.

Ne feledd, Aladdin mindig azt kívánta, amire szüksége volt. Itt van nekünk az Univerzum, ami egy hatalmas Dzsinn. A történelem annyi néven nevezte már: szent védőangyalnak, felettes énnek. Bármilyen cimkét ráragaszthatunk, és azt a nevet használhatjuk, ami a legmegfelelőbb számunkra. De minden hagyomány kijelenti, van valami, ami nagyobb nálunk. És a Dzsinn továbbra is csak egy dolgot mond: "A kívánságod számomra parancs."

...

Tehát, a lényeg, hogy az alkotó folyamat egy 3 lépéses folyamat.

Az első lépés: Kérd azt, amit szeretnél.

Nem kell szavakat használnod a kéréshez. Tulajdonképpen, az Univerzum meg sem hallja a szavaidat. Az Univerzum csak a gondolatokra válaszol.

Mit akarsz valójában...?

Ülj le és írd le egy papírra. Írd le jelen időben. Kezdheted így: "Annyira boldog és hálás vagyok, mert..." És fejtsd ki, hogy milyennek akarod az életedet, annak minden területét.

Ez tényleg jó szórakozás. Olyan mintha az Univerzum egy katalógus lenne, amit átlapozol, és ráböksz. Hát, szeretném ezt az élményt, szeretném azt a terméket, szeretnék olyan emberré válni, mintha feladnád a megrendelést az Univerzumnak. Tényleg ennyire könnyű.

A második lépés: A válasz.

A válasz arra, amit kértél. És ez nem a te dolgod, fizikailag. Az Univerzum végzi el ezt a lépést. Az Univerzum összes ereje reagál az általad küldött gondolatra. "A kívánságod számomra parancs." És az Univerzum elkezdi újrarendezni magát, hogy bekövetkezzenek az események.

Legtöbbünk soha nem engedi meg magának, hogy azt akarja, amire valójában vágyik, mert nem látja, hogy miként válhat az valóra. Ha végzünk egy kis kutatást, nyilvánvalóvá válik, hogy bárki, aki valaha elért valamit, nem tudta, hogy miként fogja megcsinálni, csak azt, hogy meg fogja csinálni.

Nem kell tudnod a hogyant, az majd kialakul. Nem kell tudnod a hogyant, az Univerzum átrendezi magát. De te nem tudod, hogyan. Megnyilvánul majd neked, magadhoz vonzod a módját.

Aztán barátunk arról számol be, hogy valami szörnyen rosszul sikerült. "Feladtam a rendelést, de hol van a szállítmány?"A válaszunk erre: igen, kértél, elvégezted az első lépést. Mást nem tehetsz. Az Univerzum pedig válaszol, mindig. Nincs kivétel. De van egy további lépés, amit meg kell értened.

A harmadik lépés: Az elfogadás lépése, ami azt jelenti, hogy összhangba helyezed magad azzal, amit kívántál.

Amikor összhangba kerülsz azzal, amit kívántál, csodálatosan érzed magad. Itt van a lelkesedés, itt van az öröm, itt van a hála, itt van a szenvedély. De ha kiábrándultságot, félelmet, dühöt érzel, ez jelzi, hogy nem állsz irányba, nem vagy összhangban azzal, amit kértél. És ekkor észre veszed: minden attól függ, hogy miként érzed magad. Gondolataidat, érzéseid szerint kezded irányítani, és apránként megtalálod a gondolat érzését, összeolvadsz vele, és ezután valósággá válik az életedben.

...

Amikor a fantáziát ténnyé változtatod, akkor abban a helyzetben vagy, hogy nagyobb, jobb álmokat építhess, és ez barátom, az alkotás folyamata.

Tehát a Vonzás Törvénye, a törvény tanulmányozása és alkalmazása annyi, hogy kitaláljuk: hogyan hozzuk létre az érzést, hogy a jelenben birtokoljuk a kívánságainkat."
Forrás: Ahogy érzed -Radnits Teréz, 2007. szeptember 8.





 
 
0 komment , kategória:  Könyvek  
Szép napot, hétvégét!
  2007-12-15 12:11:12, szombat
 
 

 
 
4 komment , kategória:  Üdvözlés, köszöntés,köszönés  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2007.11 2007. December 2008.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 73 db bejegyzés
e év: 455 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1000
  • e Hét: 2745
  • e Hónap: 11011
  • e Év: 127664
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.