Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/5 oldal   Bejegyzések száma: 40 
Általános Lenintelenítés Kárpá
  2007-12-06 22:56:36, csütörtök
 
  Általános Lenintelenítés Kárpátalján
2007-12-06 10:45:19

A Kárpátaljai Állami Közigazgatás elrendelte a megye teljes megtisztítást az egykori szovjet vezérektől. A határozat a szobroktól az utcanevekig mindenre kiterjed.


Kárpátalján még ma is 92 olyan település van, ahol utcanevek, közterek és intézmények nevei őrzik szolgalelkűen az orosz forradalom, illetve a Szovjetunió kiemelkedő személységeinek neveit, holott ezeknek az elvtársaknak semmi közük nem volt a megyéhez.

Ide-oda mutogató köztéri Lenin-szoborból továbbra is hat darab áll még mindig a talpán, de Kirovból és Kalinyinból is található egy-egy.

Megjegyzendő, hogy az ukrán függetlenség kikiáltása után Kárpátalja az elsők között volt azon nyugat-ukrajnai megyék körében, ahol lakossági nyomásra megkezdődött a szovjet emlékek eltávolítása.

A kérdésre maga Viktor Juscsenko államfő tért nemrégiben vissza, aki az ukrán népnek a 30-as években történő éhhalálra kárhoztatása kapcsán üzent hadat a kommunizmus ezen maradványai ellen. Elsősorban a kelet-ukrajnai megyéket hozta fel rossz példaként, ahol a szovjet-orosz nosztalgia jegyében babusgatják óvón ma is a Lenin-, Dzerzsinszkij-, Kalinyin- és egyéb szobrok ezreit, az utcák, terek, gyárak és iskolák elnevezéseiről nem is beszélve.

A Kárpátaljai Megyei Állami Közigazgatás keddi ülésén is napirendre kerültek a posztszovjet emlékek. Eltávolításuk ügyében megbízták a járások és települések vezetőit, hogy mielőbb készítsék elő a vonatkozó határozatokat, s tegyenek végre pontot a Szovjetunió végére.

P.I.

Forrás: Kárpátinfo.net
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tapsolunk, hogy egyre több a n
  2007-12-06 22:26:50, csütörtök
 
  TAPSOLUNK, A RÉGI TRÜKKÖKÖN MINDENKI JÓT NEVET...


Eltűntek az emberek...



Folytatva az előző napi gondolatmenetet, a vizitdíj hatásaihoz egyrészt kellett a minisztérium és a kormányzati sajtó folyamatos agymosása, amivel ezt az öszeget például a háziorvos BEVÉTELEKÉNT aposztrofálták, holott ez nem igaz.

A beteg a fizetési procedúra következtében valóban AZT HISZI, hogy ő most már megvette a szolgáltatást. Tehát eredményes kormányzati dezinformálásról beszélhetünk. Még az országgyűlési képviselők ostobább fele is elhiszi ezt.

További eredmény az orvosok-nővérek végtelen megalázása azzal, hogy a járulékbeszedést áthárítja rájuk a költségvetés ezzel a gusztustalan módszerrel, és a pénzéhes egészségügyi dolgozó médiaképét a gyakorlatban is megerősítve szuggerálja ezt. Hiszen tényleg mi vesszük át a TB járulékot a betegtől.

És végül azzal, hogy ezt az adószedő tevékenységet mi végezzük, rettenetesen nehezen követhető mentességek, kivételek, pénzügyi és egyéb szabályozók folyamatos monitorozásával egybekötve, a kormány elvette a betegtől a nővért és az orvost, és adott helyette két bérszámfejtőt számítógépekkel, nyomtatókkal, számlákkal, nyugtákkal, aláírásokkal, és az ezekhez kapcsolódó folyamatos fenyegetésekkel. Meg az aprópénz csörgésével.


Ezért ma már nyoma sincs az un. orvos-beteg kapcsolatnak, az alapellátásban legalábbis, mert a hangsúly a pénzügyek és dokumentumok embertelen rendben tartására helyeződött át. Az idő nagyobbik hányada már régen az adminisztrációé.


A lényeges változásokat általában észrevesszük. Kihaltak a dinoszauruszok, megváltozott az éghajlat, csődben az egész ország, romokban az egészségügy.

De azért ezeket nem hívjuk reformnak, igaz?



Ja, és hogy mi a trükk, igaz, mert ezzel kezdtem.

Hát az, hogy itt végre lett hajtva egy burkolt járulékemelés, ami növelte a TB kassza bevételét, és a bezárt kórházakkal együtt a pénzügyi helyzet virtuális javulásának tüntethető fel az egész bűvészmutatvány.

Legalább addig szükség van erre a látszatra, amíg a több biztosítós pénzszivattyút üzembe nem helyezik, és a kárulék leszívása el nem indul az adófizetők irányából a pénztőke felé.

Ha az egésztől nem volna hányingerem, azt mondanám, gratulálok.



Jól figyelj! A bűvész megjelent
Hogy elkezdje műsorát
Meghajol s a négy égtáj felé
Villantja fogsorát

Szó szerint a lábánál hever
Figyel a nagyvilág
Nem csoda, ha a bűvész kedveli
Az élet színpadát
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
miért hallgat az orvoselit?
  2007-12-06 22:21:28, csütörtök
 
  CINKOS, AKI NÉMA?
Még mindig nem késő megszólalni - avagy miért hallgat az orvoselit

2007. december 4.

A rendszerváltás történetének legnagyobb privatizációs kísérlete előtt állunk. Az évi 1500 Mrd Ft-os társadalombiztosítási kasszának a magánosításáról fog dönteni az országgyűlés. Egy olyan modellt kívánnak bevezetni, amelyik eddig még mindenütt megbukott a világon. Amelyik a versenyjog hatálya alá akarja helyezni a közfinanszírozott egészségügyet. Ahol végérvényesen elveszíthetjük a köz befolyását az egyik legnagyobb és minden magyar polgárt érintő rendszer felett. Elveszíthetjük, mert ha versenyjog alá helyezünk egy területet, akkor nem elegendő a politikai szándék, hogy visszaállamosítsuk. Ha a máig nem minden részletében nyilvános GATS szerződés szerint felajánlunk egy közszolgáltatást piaci szereplők számára, akkor azt rendkívül nehéz és költséges onnan visszaszerezni. (Három év átmenet, illetve az üzleti világ számára egyenértékű kompenzáció felajánlása a feltétel. Honnan fog a jövendő magyar kormány 1500 milliárdos kompenzációt felajánlani?) S ugyan e reformőrület bizonyosan érdekeket szolgál, de valójában az egészségügy egyetlen alapvető problémájának megoldásához sem jutunk közelebb.

A tervezett magánosítás ellen már felemelte szavát a WHO finanszírozási ügyekben illetékes európai referense, felemelték szavukat a szakszervezetek. Számos civilszervezet, az egészségügyi szakértők döntő része. Pedagógusok és vasutasok sztrájkoltak ellene. Betegszervezetek tiltakoztak ellene. A koalícióban lévő két párt kivételével talán az összes bejegyzett magyarországi párt ellenzi a ,,reformot". December 17-n Magyarországon eddig példátlan, határozatlan idejű sztrájk veheti kezdetét - vasutasok, villamosipari dolgozók, tanárok s a legújabb hírek szerint pedig egészségügyi dolgozók részvételével is.

Az orvosok eddig hallgattak. Csendben voltak az utolsó másfél évben, amikor - deklaráltan a fűnyíróelvnek megfelelően - százmilliárdos nagyságrendben vontak ki forrásokat az egészségügyből. Amikor a teljes betegforgalom 50%-át ellátó vidéki kórházakat padlóra küldték anélkül, hogy a járóbetegellátás legminimálisabb fejlesztésére sor került volna, egyáltalán gondoskodás az ellátatlan betegekről.

A magyar egészségügy, minden magyar állampolgár személyes sorsát is évtizedekre meghatározó finanszírozási ,,reform" kapcsán jóformán egyetlen árva hangot sem hallattak a szakmai testületek, sem az őket alkotó vezető orvosok. Kórházigazgatók, szakmai kollégiumi tagok, szakmai társaságok vezetői - számuk ezer körülire tehető. Ritka és éppen ezért nagyon becses kivételektől eltekintve sem személyesen, sem testületileg nem voltak képesek arra, hogy az eltelt másfél év egészségügyi ámokfutása ellen felemeljék a hangjukat...





Olvassátok végig, tanulságos, megdöbbentő.

http://www.konzilium.hu/plafon/tbelit.htm
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az SZDSZ törvényjavaslata kés
  2007-12-06 22:16:40, csütörtök
 
  Karsai József: Az SZDSZ törvényjavaslata kész katasztrófa

http://hvg.hu/velemeny/20071206_karsai_mszp_szdsz_egeszsegugy_reform/page2.aspx





K.J.: Lehetséges, de erről nem hallottam. Viszont én adok Medgyessy Péter véleményére, és ő a televízióban nemrég mondta el, hogy egy rossz egészségügyi törvényt semmiképp sem szabad elfogadni. Semmi sem sürget bennünket. Számosan vannak, akik szerint ami eddig történt, már az is túl sok. Lefaragtuk a kiadásokat, csökkentettünk az ágyak számát a kórházakban, ami a befektetők érdekeit szolgálja. Elégedjenek meg a tőkések ennyivel, ne fájjon a foguk az OEP milliárdjaira. Ez az egész rohamtempó csak az SZDSZ érdekeit szolgálja. A liberálisoknak van egy rossz egészségügyi törvényük, amelyet mi, szocialisták közepes módosító javaslatokkal próbáltunk fellazítani. A két ellentétes szándékból még annyi sem jön ki, mint a ló meg a szamár nászából, vagyis még egy egészséges öszvérre sem számíthatunk.

hvg.hu: Meglehetősen nyersen fogalmaz.




K.J.: Az alaptörvény, melyet az SZDSZ dolgozott ki, kész katasztrófa, melyet sem politikus, sem szakember nem vállalhat. Körülbelül annyira szakszerű, mint a köröshegyi viadukt megépítése az M7-es autópályán 43 milliárdért. Legfőbb célja az volt, hogy pénzhez jutassa az SZDSZ-hez közel álló gazdasági vállalkozásokat. A liberálisokat mindenekelőtt a saját gazdasági érdekeik motiválják. Ezért mondtam néhány napja a Napkeltében: ,,Ki akar lépni az SZDSZ a koalícióból? Nosza, rajta, de előbb adják le a Mercik és az Audik kulcsait, és táguljanak a zsírosbödöntől!" Háromezernél több busásan fizetett állást töltenek be az SZDSZ támogatói, felügyelő bizottságok tagjaként, és hasonló beosztásokban. Ez a megfontolás vezette a pártot az egészségügyi reform kidolgozásakor is.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gyurcsány Ajkán sem tudta elke
  2007-12-06 22:14:22, csütörtök
 
  Gyurcsány Ajkán sem tudta elkerülni a demonstrálókat (+videó)

2007-12-06 21:29
Gyurcsány Ajkán sem tudta elkerülni a demonstrálókat (+videó)

Magyarország jövőjét tekintve nincs más alternatíva, csak a reform - fogalmazott a Nagy Párbeszéd elnevezésű szocialista rendezvénysorozat ajkai állomásán Gyurcsány Ferenc. A kormányfő ajkai fellépésén sem tudta elkerülni az ellene tüntetőket.


Videók:

http://www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=188300

A miniszterelnök szerint az ellenzék nem kínál programot, nincsenek megoldási javaslatai, és nem egy erősebb Magyarország irányába akarja vezetni az embereket, hanem felhasználni saját politikai céljai érdekében.

Egy bábuval várták a tüntetők Ajkán a miniszterelnököt, vagy ahogy ők fogalmaztak, ,,Lárifárit", aki a demonstrálók szerint semmibe veszi a munkásembereket, a pedagógusokat, mit sem törődik a sztrájkolók elégedetlenségével, a lemondásáért demonstrálókat pedig fasisztának bélyegzi.

Voltak szimpátiatüntetők is, akik a Fidesz elnökét kritizálták, és ,,Veled vagyunk Feri" feliratú táblákkal várták a kormányfőt. Gyurcsány Ferenc aztán a jobbára idősekből álló hallgatósága előtt elmondta, szerinte nem a szegények mondják, hogy szociális válság van ma Magyarországon, hanem azok, akik politikai nagyravágyásuk miatt akarják a mai kormány távozását.

A miniszterelnök szerint nem nyerhet a Fidesz népszavazási kezdeményezése, mert az emberek elég bölcsek ahhoz, hogy megértsék, ha nem lesz vizitdíj, tandíj és kórházi napidíj, akkor a kormánynak más területekről kell majd pénzeket elvonni, hogy a költségvetés egyensúlya megmaradjon.

(hírTV)

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Még Demszkynél is lehet többet
  2007-12-06 21:43:42, csütörtök
 
  Még Demszkynél is lehet többet keresni
Index
| 2007. 12. 06., 14:39 | Frissítve: 4 órája

A legjobban fizetett fővárosi képviselő Dancs Gábor (SZDSZ), havi 750 ezer forinttal. Demszky Gábor főpolgármester csak a második a top 10-es listán. A legjobban keresőknek felügyelő bizottsági és tanácsnoki mellékesek dobják meg a bérüket.

Az Inforádió összeszedte a legtöbbet kereső fővárosi közgyűlési képviselők listáját. A budapesti politikusok képviselői alapdíja 114 ezer forint, vagyis a köztisztviselői illetményalap 2,8-szorosa. Ezt különböző kiegészítésekkel lehet feljebb tornázni: a tanácsnokság, a felügyelő bizottsági tagság, a bizottsági elnökség mind-mind újabb bevételi forrásokat jelentenek. A főváros tulajdonában lévő cégeket a koalíció emberei ellenőrzik, így nem csoda, hogy a fővárosi kereseti top 10-be csak szabad demokrata és szocialista képviselők juthattak be.

Íme a lista a tíz legtöbbet keresőről:

Dancs Gábor (SZDSZ) 750 000 Ft. Közlekedésfejlesztési tanácsnok, a Fővárosi Vízművek felügyelő bizottságának elnöke, a BKV és a Főtáv felügyelő bizottságának tagja.


Demszky Gábor (SZDSZ) 671 550 Ft. Főpolgármester. Kap még 200 ezer Ft költségtérítést, magáncélra is használható autót és telefont is, így végső soron mégiscsak ő jár a legjobban.

Horváth Csaba (MSZP) 654 000 Ft. Főpolgármester-helyettes. Nyelvpótléka miatt keres jobban mint hasonló beosztású kollégái.

Hagyó Miklós (MSZP) és Ikvai-Szabó Imre (SZDSZ) egyaránt 630 000 Ft. Ők is főpolgármester-helyettesek.

Somlyódi Csaba (MSZP) 541 000 Ft. A Budapesti Díszvilágítási Kft. és a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt felügyelő bizottságának az elnöke, és két közgyűlési bizottságot is vezet: a gazdasági és a kiemelt fejlesztések bizottságát.

Tüttő Kata (MSZP) 531 000 Ft. A Főgáz felügyelő bizottságának az elnöke, és a közgyűlés pénzügyi bizottságának az elnöke.

Bojár Iván András (SZDSZ) 455 000 Ft. A Budapest Film Zrt felügyelő bizottságának az elnöke, és a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Rt felügyelő bizottságának tagja.

Szaniszló Sándor (MSZP) 444 000 Ft. A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt felügyelő bizottságának az elnöke, tagja a Budapest Film Zrt felügyelő bizottságának, emellett két közgyűlési bizottságban is tag.

Gábor József (MSZP) 442 000 Ft., A Főgáz és a Főtáv felügyelő bizottságának tagja, és dolgozik még három közgyűlési bizottságban is.

A jelzett összegek a képviselők bruttó fizetését jelentik. A képviselők átlagfizetése 250 ezer Ft. A 114 ezer forintos alapdíj mellé 45 százalék jár minden bizottsági tagság után. A bizottsági elnöki poszt és a tanácsnoki cím 90 százalékkal dobja meg a fizetést. A felügyelőbizottságokban végzett munkáért cégenként más és más tiszteletdíj ját, legjobban a Főgáz fizet.i

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lemondott a LAÉT elnöke
  2007-12-06 21:38:53, csütörtök
 
  Lemondott a LAÉT elnöke


csütörtök, 2007. december 6.

December 5-én lemondott a Létminimum Alatt Élők Társaságának elnöki tisztségéről Németh Péter ny. r. alez.

Bejelentette távozását a szervezet elnökségéből Ódor József és Raffael János is.

Németh Péter munkásságát a szervezetben és elnökségében már hosszabb ideje élesen bírálták, mert - véleményük szerint - nem állt összhangban a LAÉT társadalmi céljaival, a szegények megsegítésével. Többen úgy ítélték meg, hogy a LAÉT-ot a Magyar Szocialista Párt szolgálatába igyekezett állítani, és szavazóbázist biztosítani az MSZP-nek minden eshetőségre készen. (Valamennyi leköszönt személy az MSZP tagja.)

Németh Pétert emberi magatartása és vezetői stílusa miatt is rendkívül kemény bírálatok érték. Lemondásra az Elnökség többsége szólította fel.

További információk: http://www.laetonline.hu/laet.php?page=forum&tema=19

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Cossiga többet tud mint mi
  2007-12-06 21:17:31, csütörtök
 
  Cossiga többet tud mint mi

csütörtök, 2007. december 6.

Tegnap az alternativ amerikai médiát böngészve bukkantam erre a rövid hirre. Olyan érdekesnek találtam hogy gyorsan le is forditottam. Az egész Cossiga volt Olasz elnök egy megjegyzését taglalja. Nemcsak az érdekes amit 9/11 ről mond hanem az a néhány morzsa is ami a 60, 70 és 80-as évek erőszakos cselekményeiről megtudunk belőle.
Hogy 911 belső munka volt azt az eggyügyűeken, a széplelkeken és a tudatosan hazudókon kivül szinte mindenki tudja, de ami a múlt század közepének terrorista eseményeit illeti az ujdonság lehet sokaknak.

Az eredeti innen van.

http://www.propagandamatrix.com/articles/december2007/120407_common_knowledge.htm

A magyar forditás az angol változat után jön.

Ex-Italian President: Intel Agencies Know 9/11 An Inside Job
Man who set up Operation Gladio tells Italy's largest newspaper attacks were run by CIA, Mossad


Paul Joseph Watson
Prison Planet
Tuesday, December 4, 2007


Former Italian President and the man who revealed the existence of Operation Gladio Francesco Cossiga has gone public on 9/11, telling Italy's most respected newspaper that the attacks were run by the CIA and Mossad and that this was common knowledge amongst global intelligence agencies.

Cossiga was elected President of the Italian Senate in July 1983 before winning a landslide 1985 election to become President of the country in 1985.

Cossiga gained respect from opposition parties as one of a rare breed - an honest politician - and led the country for seven years until April 1992.

Cossiga's tendency to be outspoken upset the Italian political establishment and he was forced to resign after revealing the existence of, and his part in setting up, Operation Gladio - a rogue intelligence network under NATO auspices that carried out bombings across Europe in the 60's, 70's and 80's.

Gladio's specialty was to carry out what they coined "false flag operations," terror attacks that were blamed on their domestic and geopolitical opposition.

Cossiga's revelations contributed to an Italian parliamentary investigation of Gladio in 2000, during which evidence was unearthed that the attacks were being overseen by the U.S. intelligence apparatus.

In March 2001, Gladio agent Vincenzo Vinciguerra stated, in sworn testimony, "You had to attack civilians, the people, women, children, innocent people, unknown people far removed from any political game. The reason was quite simple: to force ... the public to turn to the state to ask for greater security."

Cossiga's new revelations appeared last week in Italy's oldest and most widely read newspaper, Corriere della Sera. Below appears a rough translation.

"[Bin Laden supposedly confessed] to the Qaeda September [attack] to the two towers in New York [claiming to be] the author of the attack of the 11, while all the [intelligence services] of America and Europe ... now know well that the disastrous attack has been planned and realized from the CIA American and the Mossad with the aid of the Zionist world in order to put under accusation the Arabic Countries and in order to induce the western powers to take part ... in Iraq [and] Afghanistan."

Cossiga first expressed his doubts about 9/11 in 2001, and is quoted in Webster Tarpley's book as stating that "The mastermind of the attack must have been a “sophisticated mind, provided with ample means not only to recruit fanatic kamikazes, but also highly specialized personnel. I add one thing: it could not be accomplished without infiltrations in the radar and flight security personnel."

Coming from a widely respected former head of state, Cossiga's assertion that the 9/11 attacks were an inside job and that this is common knowledge amongst global intelligence agencies is highly unlikely to be mentioned by any establishment media outlets, because like the hundreds of other sober ex-government, military, air force professionals, allied to hundreds more professors and intellectuals - he can't be sidelined as a crackpot conspiracy theorist.

http://www.propagandamatrix.com/articles/december2007/120407_common_knowledge.htm


Az ex-olasz elnök: A hirszerzés tudja hogy 9/11 belső munka volt.
Ő aki felállitotta az "Operation Gladio"-t nyilatkozott Olaszország legnagyobb ujságjának kijelentve hogy a támadás a CIA és a Mossad közös akciója volt.

A volt olasz elnök, az "Operation Gladio" felfedője, Francesco Cossiga, nyilvánosan is megerősitette Olaszország legpatinássabb ujságjának hogy 9/11 a CIA és a Mossad közös akciója volt és az egészet magátólértetődő tényként kezeli a globális hirszerzés.

Cossigát 1983-ban választották be az Olasz Szenátusba, mielőtt hatalmas többséggel megnyerte az 1985-ös elnöki választásokat.

Cossiga az ellenzék által is nagyrabecsült ritka fajta -becsületes politikus- Olaszország elnöke volt hét évig, 1992 áprilisáig.

Cossiga jólismert szókimondásáról ami sokszor felkavarta a politikai szervezetek életét és lemondásra kényszerült mert leleplezte az ő maga által is segitett "Operation Gladio"-t -egy bűnöző és terrorista hálózat ami a NATO irányitása alatt hajtott végre bombamerényleteket európa szerte a 60-as, 70-es és 80-as években.

Gladio specialitása volt hogy férevezető műveleteket (false flag operations) hajtson végre, vagyis terrorista támadásokat amit aztán a helyi és a geopolitikai ellenzéken kértek számon.

Cossiga nyilatkozatai nagyban hozzájárultak a Gladio-t vizsgáló Olasz parlamenti bizottság felállitásához 2000-ben, ahol bizonyitékokkal is megerősitették hogy a terrorista támadásokat az amerikai hirszerzés irányitotta.

"2001 márciusában, Gladio egyik ügynöke Vincenzo Vinciguerra kijelentette eskü alatt hogy," Támadni kellett civileket, egyszerű embereket, nőket, gyerekeket és ártatlan embereket valamint ismeretleneket távol a politikától. Az ok egyszerű volt: arra kényszeriteni a populációt hogy az államhoz forduljanak biztonságért."

Cossiga legfrissebb kijelentései a múlthéten jelentek meg Olaszország legrégebbi és legolvasottabb ujságjában a Corriere della Sera-ban. Az alábbi egy idézet a nyilatkozatból.

"Azt mondják hogy Bin Laden beismerte a Qaeda-nak a szeptemberi támadást az ikertornyok ellen New York-ban, azt állitja hogy ő az értelmi szerzője a támadásnak, ugyanakkor a hirszerző szervezetek Amerikában és Európában...nagyon is jól tudják hogy a tragikus támadást a CIA és a Mossad tervelte ki és hajtotta végre a Cionista világ segitségével abból a célból hogy az égészért az arab országokat tegye felelőssé igy húzva bele a nyugati országokat az iraki és az afganisztáni háborúba."

Cossiga először 2001-ben fejezte ki kétségeit 9/11-ről, és a Webster Tarpley könyvben kijelenti hogy "A támadások kitervelője tapasztalt valaki kellett hogy legyen és minden eszköz rendelkezésére kellett hogy álljon hogy fanatikus kamikázékat és magasan kvalifikált szakemberek is toborozni tudjon. Egy dolgot tennék még hozzá: az egészet nem lehetett volna kivitelezni a radar és a repülésbiztonsági szervezetekbe beépültek aktiv közreműködése nélkül."

Mivel ez az információ egy jólértesült korábbi elnöktől származik, Cossiga kijelentései hogy 9/11 belső munka volt és hogy ez köztudott a globális hirszerzés berkeiben nyilvánvalóva tette hogy a fősodor elhalgatja, mert ellenben a több volt kormány, katonai és légierő valamint az ezek mellett felsorakozott professzorok és intellektuelek véleményével -őt nem lehet félresöpörni és azt modani róla hogy egy féleszű összeesküvéselmélet teoristája.

indy.org
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
51 éve lőttek Hornék a Nyugati
  2007-12-06 20:15:23, csütörtök
 
  51 éve lőttek Hornék a Nyugatinál
2007-12-06. 18:09

Az 56-os Deportálások Tényfeltáró Bizottsága (DEPORT-'56) emlékeztet arra, hogy ötvenegy évvel ezelőtt, ezen a napon volt a Nyugati pályaudvari sortűz. Az események az úgynevezett ,,vörös zászlós tüntetéssel" kezdődtek, majd több ember halálával járó vérfürdőbe torkolltak. Mint az köztudomású, a helyszínen jelen volt, és az események részese volt Horn Gyula is.

Az 1956. december 6-i vörös zászlós tüntetés résztvevői nem spontán tüntetők voltak, hanem szervezett provokátorok, akiknek az volt a szerepük, hogy tömeges tiltakozást váltsanak ki, amelyet aztán szét lehet verni. Akik ezt a szerepet elvállalták tisztában voltak azzal, hogy állig felfegyverzett karhatalmisták és orosz katonák kísérik őket, hogy a várható ellentüntetést vérbe fogják fojtani, és ők ehhez nyújtanak segítséget.

Budapest, 2007. december 6.
dr. Szerdahelyi Szabolcs
a DEPORT-'56 elnöke
http://kuruc.info/r/1/19144/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kiáltvány! Minden jóakaratú ho
  2007-12-06 20:11:00, csütörtök
 
  Kiáltvány! Minden jóakaratú honfitársamhoz!


,,A Magyar Köztársaságban minden hatalom a népé, amely a népszuveneritást választott képviselői útján, valamint közvetlenül gyakorolja." (A Magyar Köztársaság Alkotmánya, 2. § (2.) bekezdés)



,,Minden hatalom a népé", tehát nem az országgyűlési képviselőké, az országgyűlés elnökéé, a köztársaság elnökéé, a miniszterelnökéé, az Alkotmánybíróság elnökéé, a legfőbb ügyészé, a Legfelsőbb Bíróság elnökéé, az országos rendőrfőkapitányé, az MSZP-é, az SZDSZ-é, a Fideszé, a KDNP-é, az MDF-é, hanem azt mondja az Alkotmány, hogy minden hatalom: a NÉPÉ! Emberek! DE HISZ A NÉP MI VAGYUNK!


Jó napot! Felnőttünk!


Honfitársaim! Látjátok! Értjük az Alkotmány szavát! ÉRTITEK? Minden hatalom a miénk!!! Akkor most miről beszél a köztársasági elnök, a párt elit és a velük szövetséges véleményformáló sajtó? Mi leadtuk a közvélemény kutató kérdező biztosoknak szavazatunkat, 86%-unk kinyilvánította, hogy ezzel a parlamenttel, kormánnyal elégedetlenek vagyunk. Ez azt jelenti:


KÉRETIK VISSZAADNI A HATALAMAT A JOGOS TULAJDONOSÁNAK,

A NÉPNEK!!!

ÚJ VÁLASZTÁSOKAT AKARUNK!


Erre azt mondják a hatalmasok, nem tehetnek semmit, nem adják vissza a hatalmat, mert NEKIK ADTUK! Tehát ők nyugodtan küldhetnek a halálba a Teljesítmény Volumen Korláttal (TVK), nyugodtan hazudhatnak reggel, éjjel meg este, minden vagyonunkat eladhatnak, még olyan vagyont, kórházat is, amit a kispénzű MÁV- dolgozók 150 év keserves munkájukkal építettek fel.

Egyszer NEKIK adtuk a hatalmat és különféle trükkökkel életük végéig tartó hitbizománynak HISZIK!!! Milyen rafinált magyarázat! NOS, ki kell mondanunk: a Kerek Asztalnál összetákolt alkotmánnyal bennünket félrevezettek! Úgy szerkesztették meg, hogy velünk azt csinálhassanak, amit akarnak. Demokratikus jogállam vagyunk az Alkotmány szerint, a demokrácia őre a köztársasági elnök, de nincs a kezében semmi szankcionálási lehetőség, ha felrúgják a demokráciát! Országgyűlési képviselőket meg nem lehet visszahívni, még ha fát is vágnak a hátunkon!


És azóta ennek megváltoztatására még kisujját sem mozgatta, sem a köztársasági elnök, sem az országgyűlés, sem a parlamenti pártok, sem pedig a véleményformáló sajtó.


548 napja folytatjuk Demokratikus Küzdelmeinket a pártok diktatúrája ellen!!! Tüntetnek, megunják és hazamennek - nyilatkozik cinikusan a hatalom!


Igen tisztelt Hölgyek és Urak! NEKÜNK IS CSAK EGY ÉLETÜNK VAN, amit szeretnénk tisztességben, nyugalomban, viszonylagos jólétben leélni! Ettől egy álmessiás tudattal megfosztottak Bennünket!


NEM NEKÜNK, A NÉPNEK KELL HAZAMENNI - MI OTTHON VAGYUNK -, HANEM ÖNÖKNEK KELL AZONNAL TÁVOZNI A PARLAMENTBŐL, A HATALOMBÓL.


NEM TÉVEDÜNK, HA EGYÉRTELMŰEN RÖGZÍTJÜK A NÉP HATÁROZATAIT:


1/2007. sz. határozat / NÉP


Az Alkotmány minden hatalmat a népnek biztosít, és ezt mi most gyakoroljuk is közvetlenül. Ennek jogán megállapítjuk, hogy 548 napja tartanak a Demokratikus Küzdelmek, folyamatosak a tüntetések, a sztrájkok, a Nép a közvélemény kutató biztosoknak már 86%-ban jelezte is, hogy az országgyűlési képviselők méltatlanná és alkalmatlanná váltak képviseletünkre, így tőlük a MANDÁTUMUKAT


SZDSZ 1 nem 99 igen szavazattal

MSZP 13 nem 87 igen szavazattal

MDF 2 nem 98 igen szavazattal

KDNP 0 nem 100 igen szavazattal

FIDESZ 28 nem 72 igen szavazattal


AZONNAL MEGVONJUK!


(Az első oszlop a támogatottsági %-ot, míg a második az elutasítottsági %-ot jelenti!)


2/2007. sz. határozat / NÉP


A magyar népesség 78%-a elégedetlen a közállapotokkal, úgy véli rossz irányba mennek a dolgok. Ezért kötelezi a NÉP a parlamentet, hogy a költségvetési törvényt a lehető legnagyobb konszenzussal azonnal hagyja jóvá (az ország működőképessége miatt), továbbá az egészségüggyel kapcsolatos új törvényeket azonnal vonja vissza, és vezessen be országos cselekvési moratóriumot az új kormány megalakulásáig a privatizáció, a presztízs beruházások, földek eladása, a digitális tábla beszerzése, bárminemű újabb, meggondolatlan költekezés, stb. ill. mindenféle kötelezettség vállalás és indokolatlan pénzügyi tranzakció vonatkozásában.


3/2007. sz. határozat / NÉP


Felkérjük a köztársasági elnököt, hogy az 1-2/2007. sz. határozat / NÉP döntésének maradéktalanul és azonnal szerezzen érvényt, és ÍRJON KI ÚJ VÁLASZTÁSOKAT.


Ezen határozatok a kihirdetés napján, azaz a mai napon, 2007. november 30-án lépnek életbe.

Fellebbezésnek helye nincs.


A határozatok végrehajtásáért felelősek: Köztársági elnök, Országgyűlés elnöke, Miniszterelnök, Frakcióvezetők, Parlamenti pártok elnökei. Nyilvánosságra hozatalért a közmédiumok felelnek. Moratóriumokra az érintett szervek.

A határozatok végrehajtásának elmulasztása büntetőjogi felelősséget von maga után!!!


Tisztelt Honfitársaim! Barátaim! Harmadik Erő = Nép, Mozgalom aktivistái!


Ne legyenek illúzióitok - különösen az utóbbi 5 év fényében -, az országgyűlési képviselők csak sajnálkozási gesztussal állnak mellettünk. Őket csak a HATALOM és a PÉNZ érdekli. ,,Nem öngyilkos természetűek", REMEGNEK ÉRTE!

Azonban HIÁBA dugják homokba a fejüket, engedik el fülük mellett a folyamatos, széles, és egyre erősödő népi tiltakozásokat, terrorizálják a hatalmunkat ,,megtestesítő" képviselőket. HIÁBA vannak már 18 éve leosztva a kártyák a sajtó tevékeny közreműködésével, hiába vannak a rendszerváltás előtti kommunista őskövületek a foltozott Alkotmány passzusaival a ,,hatalomba bebetonozni"!


Most már minden hiába!


Jó napot! Felnőttünk!


Emlékeztek Honfitársaim, hogy milyen szép álmokat dédelgettünk a rendszerváltáskor? Úgy fogunk élni, mint Ausztriában, vagy mint Svácjban!!! Az őskövületek, a liberalizáció, privatizáció, globalizáció, a társadalom alappilléreinek az erkölcsnek, a jognak, a gazdaságnak a relatívizálása és szétverése szertefoszlatta álmainkat!


ÁM MOST MÁR MI VESSZÜK KEZÜNKBE A SORSUNKAT!!!


Mélyebbről indulunk, nagyon sokat kell dolgoznunk, észnél kell lennünk, DE NEM LEHETETLEN BELÁTHATÓ IDŐN BELÜL EGY BOLDOGABB ORSZÁG MEGTEREMTÉSE! Akarni kell és kivétel nélkül mindenkinek akarni kell.


Honfitársaim! MOST MINDEN JÓAKARÚ EMBERHEZ szólok, akinek mindig egyenes volt a gerince, dolgos volt a két keze, helyén volt a szíve és az esze. Nem érdekel bennünket, hogy Téged a kommunista rendszer mire kényszerített. III/III-as ügynök, párttag, munkásőr vagy éppen mindezektől megmenekült szerencsés polgár voltál! Nem érdekel bennünket, hogy református, katolikus, zsidó vagy felekezeten kívüli vagy! Nem érdekel, hogy szegény, munkanélküli, munkás, milliomos, paraszt vagy éppen értelmiségi vagy! Nem érdekel, hogy az MSZP-vel, Fidesszel, KDNP-vel, MDF-fel vagy az SZDSZ-szel szimpatizálsz!


EGYETLEN DOLOG SZÁMÍT: tisztességes légy, tettre kész, ne lopj, ne hazudj, akard helyreállítani a megroppantott ERKÖLCSÖT, érvényt szerezni a JOGNAK, fellendíteni a GAZDASÁGOT és akarj építeni egy BOLDOGABB JÖVŐT!


A HARMADIK ERŐ = NÉP, Mozgalom célja a megbomlott társadalmi alappillérek, az ERKÖLCS, a JOG és a GAZDASÁG működésének helyreállítása. Az erkölcsön belül a család, a vallás, az ősi kultúra, a közösségek, a környezetvédelem szerepének megerősítése. A jog vonatkozásában a jogokkal arányos kötelességek meghatározása, a történelmi alkotmány visszaállítása. A gazdaság működését a szociális piacgazdaság, a hazai vállalkozások és termékek prioritása, az egyensúly megtartásán alapuló növekedés jellemezze, és elismerjük a magán vagyonhoz, a tőkeképzéshez való jogot, mint az egyéni tehetségnek, alkotóerőnek, szorgalomnak a megtestesítését.


A Mozgalom kiemelt feladatnak tartja a közösségek visszaállítását!


Végezetül: Többen kétségükkel éltek, hogy odafönn rosszul értelmezik az Alkotmányt, és különösen nem értik az ALKOTMÁNY SZELLEMÉT!!!

Ezért választókörzetükben vagy listásoknál a lakhelyükön kellene választói nagygyűlést szervezni, oda meghívni a képviselőket, vagy ha nem jönnek el, házaló, békés tüntetéssel felkeresni őket. Egyéni ALKOTMÁNY-ÓRÁT tartani a képviselőknek. LEHET.


Én viszont arra kérek minden Honfitársamat, hogy december 17-én (hétfő) reggel 9 órától gyertek el a Kossuth térre, LEPJÜK EL PEST Belvárosának UTCÁIT, és ott tartsunk egy nagy NYILVÁNOS ALKTOMÁNY-ÓRÁT.

Legyen-e nap Budapest székesfőváros békés, öntudatos és alkotókedvű emberek jogszerű találkozójává, ahol MÁR A JÖVŐRŐL BESZÉLÜNK!


Le a pártdiktatúrákkal, éljen a demokrácia!


E kiáltványban kérem Dr. Bencze József országos rendőrfőkapitányt - akit külön dicséret illet, hogy a hatalmasságok közül egyedül ő vette komolyan a nov. 30-i meghívást -, hogy a december 17-i egész Pest belvárosára kiterjedő békés ALKOTMÁNY-ÓRÁT szíveskedjen biztosítani.


Elérhetőségeink:

Levélben: 1461 Budapest, Pf. 93.

Telefon ügyeleten: 06 30 683 7745 (hétfőtől-péntekig 17:00-19:00 óráig)

E-mail: nepmozgalom@harmadikero.hu (megjelenítés alatt)

Addig az étterem engedélyezi a levelezést: feherpava.etterem@makrovilag.hu

Web: www.harmadikero.hu (megjelenítés alatt)


Nincsenek milliárdjaink kampányra, de van programunk, komoly tisztességünk, akaratunk és kiváló szürkeállományunk a KÖZJÓ SZOLGÁLATÁRA! Téged is várunk! Nálunk nem a csókosokból, hanem a rátermettekből lesz a miniszter!!!


Kelt: Budapesten a Demokratikus Küzdelmek 548. napján.

2007. november 30-án


Jó napot! Felnőttünk!


Madari Gyula s.k.

ideiglenes szóvivő

Polgár Info


http://www.polgarinfo.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=12520
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/5 oldal   Bejegyzések száma: 40 
2007.11 2007. December 2008.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1029 db bejegyzés
e év: 6477 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 320
  • e Hét: 6072
  • e Hónap: 9817
  • e Év: 163313
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.