Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
Kezdő síelő
  2008-01-29 11:48:26, kedd
 
  Kezdő síelő




 
 
0 komment , kategória:  Viccek  
Itt a síszezon
  2008-01-27 12:24:34, vasárnap
 
  Felkészülés a síszezonra 12 pontja

1. Veszíts el egy jól megtömött pénztárcát - még ma! (El is égetheted.)
2. Menj el a sarki henteshez, és adj neki egy ötezrest, hogy beállhass fél órára a hűtőszekrénybe, majd még egyet, hogy utána kijöhess felmelegedni!
3. Áztasd be valamelyik ruhadarabod, és tárold hűtőszekrényben, mielőtt felveszed!
4. Ha szemüveges vagy, nyomj egy kis ragasztót a lencsékre, és úgy hordd!
5. Vegyél egy pár vadonatúj kesztyűt! Még aznap hajítsd az egyiket egy kukába!
6. Menj el a McDonald's ba, és ragaszkodj ahhoz, hogy dupla árat fizess egy hamburgerért. Figyelj arra, hogy a leghosszabb sorba állj!
7. Akassz egy BKV-bérletet a cipzárodra, és motorozz a városban úgy, hogy a bérlet közben folyamatosan csapkodja az arcod!
8. Lefekvés előtt húzz a fejedre egy szoros gumipántot úgy, hogy reggelre szépen kirajzolódjon a nyoma a homlokodon!
9. Túrázás előtt a cipődbe tegyél egy hegyes kavicsot, a lábujjaid pedig fogasd össze ragtapasszal.
10. Hétvégén vedd fel a síbakancsod, és sétálgass egy közeli bevásárlóközpont parkolójában. Csinálj úgy, mintha az autódat keresnéd. Vidd magaddal a sífelszerelésed (lécek, botok, kiegészítők), és időnként potyogtass el egy-egy tárgyat.
11. Kérd meg egy barátod, hogy teljes erőből rúgjon bele a bokádba. A sebet ne nézesd meg orvossal!
12. Tegyél jeget a turmixgépbe, hajolj fölé, és nyitott fedél mellett nyomd meg az indítógombot! Hagyd, hogy beterítse arcodat a jégtörmelék, majd türelmesen várd meg, amíg az egész leolvad és a ruhádra csöpög.

 
 
1 komment , kategória:  Viccek  
A síelés jobb mint a szex
  2008-01-27 12:20:01, vasárnap
 
  10 ok amiért a síelés jobb mint a szex.




1 Naponta akár 20x is feljuthatsz a csúcsra!
2 Nagy szűz területek várnak meghódításra.
3 A domborzati adottságok kitűnőek.
4 A botod mindig kemény.
5 A pálya alattad mindvégig nedves és csúszós.
6 Bérletet válthatsz az élvezethez.
7 A menetek száma korlátlan.
8 Hosszasan gyönyörködhetsz a csúcson.
9 Választhatsz, hogy kezdő vagy haladó szinten próbálkozol.
10 Ha nem megy, vehetsz órákat.

 
 
0 komment , kategória:  Viccek  
Négy évszak egy képen
  2008-01-24 19:53:47, csütörtök
 
  Négy évszak egy képen
1) kép




2) kép



 
 
0 komment , kategória:  érdekes képek  
A segítő Angyal
  2008-01-24 18:24:42, csütörtök
 
  Aloevera Gél



Az Aloe Vera - amelyet "gyógyszernövénynek" is neveznek - az írott történelem kezdete óta ismert, mint az egyik leghatásosabb gyógyító növény. Az Aloe Vera körülbelül 200 különböző vegyületet tartalmaz, amelyek között 18 aminosav, közöttük 8 létfontosságú aminosav, valamint valamennyi fontos vitamin és ásványi anyag megtalálható benne. (Pl. aminosavak - aszparaginsav, glutaminsav, izoleucin, leucin, lizin, metionin, fenil-alanin, treanin, triptofán, valin, hisztidin, alanin, arginin, prolin, szerin, glicin; vitaminok - A-vitamin, C-vitamin, D-vitamin, E-vitamin és a teljes B-vitamin-csoport (a B12-vitamin is); ásványi anyagok - kalcium, foszfor, réz, vas, magnézium, mangán, kálium és nátrium).
Ennek eredményeképpen az immunrendszer, a gyomor, az emésztési problémák, a béltraktus kiváló szabályozója. Méregtelenítő, vértisztító, gyulladáscsökkentő, vírus ellenes, baktériumölő, csíraölő, gombaölő, stressz oldó hatása van



Hatásai:
1. méregtelenít (környezeti szennyeződések ellensúlyozása)
2. a szervezetünkből hiányzó anyagokat pótolja (a hiányok betegségeket okoznak!)
3. fokozza szervezetünk öngyógyító képességét
4. fertőzések ellen véd
5. immunmodulátor (szervezetünk védekező rendszerét normalizálja)
6. gyulladást csökkent
7. fájdalmat csillapít
8. helyreállítja sav-bázis egyensúlyunkat
9. antioxidáns hatást gyakorol, ezzel véd a betegségek (pl. daganatok) ellen, fékezi az öregedési folyamatot
10. sejtregeneráló (megújító, fiatalító) hatást fejt ki
11. egyedi, különleges felszívódása révén a hozzáadott anyagokat (gyógynövény kivonatok stb.) mind külső, mint pedig belső használat esetén különleges hatásfokkal juttatja el a felhasználó sejtekhez.
12. Emésztő rendszer tisztítása
13. Székrekedés megszüntetése
Megjegyzés: a flakon felbontása után hűtőben tárolandó!
Az Aloe Vera növény leveleiből kisajtolt gélt tartalmaz 100 %-ban. Rendszeres fogyasztása esetén a legyengült szervezetet és immunrendszert meg erősíti illetve jelentősen javítja. Tartós betegségben szenvedők részére kiváló roboráló ital. Téli-tavaszi- őszi hónapokban kiválóan alkalmas a vitaminok, s egyéb ásványi sók pótlására. Cukorbetegek is fogyaszthatják. Egészség megőrzésre is fogyasztható az ital. Tulajdon képen MINDENKI SZÁMÁRA AJÁLHATÓ. Csecsemőktől kezdve az agg korig az ital fogyasztása a szervezet ellenálló képességét javítja, illetve azt helyre állítja. Folyadék és ásványi sók forgalmát egyensúlyban tartja. Az italt lehet önmagában is fogyasztani, de lehet ízesíteni egyén ízlése szerint. Meg akadályozza a vese-epekő képződését, az érfalak elmeszesedését. Emésztést, a belek felszívó képességét jelentősen javítja. Hasi és alhasi görcsöket oldja, akár meg is szünteti. Kiváló méregtelenítő hatása van. Anyagcsere folyamatokat segíti.
Alkalmazása: Minden egészséges Embernek megelőzésként. Betegeknek roborálóként. 3x1-2 evőkanállal naponta. Csecsemőknek, 3x1 mokkás kanál naponta.
Táplálék kiegészítők (aminosavak, szénhidrátok, vitaminok, ásványi anyagok) A gél pár hónapos fogyasztása a szervezet hiányzó tápanyagok jelentős részét természetes formában pótolja.
Mikroba ellenes szerek: Természetes bélflórát nem támadjak meg!
Gyulladás és fájdalomcsillapítók: bradikináz, fahéjsavészter, éteres olaj önmagukban is hatékonyan csökkentik a gyulladást.
Sejtregeneráló hatás: Már az ókorban a sebek gyógyítására alkalmazták. Segíti a szervezetnek a betolakodó fertőző ágenseket elpusztítani, csökkenti a gyulladást, segít a sejt újraképződését, normalizálja az immunrendszer működését. A bőr- vékonybél nyálkahártyáján lévő hámképződést gyorsítja, illetve a víz megkötését fokozza.
Immunrendszer-erősítő: a szervezet öngyógyító képességét fokozza.
Bővebb információ az alábbi linken:
Link

A kúra elkezdése:
Első és második nap 2x1 evőkanál
Harmadik és negyedik nap 2x2 evőkanál
Ötödik és hatodik nap 1x0,25dl.
Hetedik naptól naponta 1-2x 0,5dl.

 
 
0 komment , kategória:  Egészségünk megörzése  
Óriási repülőgép
  2008-01-19 21:53:20, szombat
 
  Óriási repülőgép
Neve: Antonov AN 225



Magyarországon a világ legnagyobb repülőgépe. Az Antonov AN 225-ös délelőtt szállt le Ferihegyen. A "Mrija", azaz "Álom" névre keresztelt gépet még a nyolcvanas évek végén fejlesztették ki a Szovjetunióban. Eredetileg az űrprogram miatt építették, az volt a szerepe, hogy a Buran űrsiklót, és annak rakétáit, alkatrészeit szállítsa. Egy második példányt is elkezdtek belőle összeszerelni, de a Szovjetunió felbomlása után ez már nem készült el. Ködös időben szállt le a világ legnagyobb repülőgépe Ferihegyen. Ebből a típusból, az AN 225-ből ez az egyetlen működő példány, és most jár először Magyarországon. Eredetileg pénteken érkezett volna Kijevből, de onnan éppen a köd miatt nem engedték felszállni. Pedig már akkor is rengetegen várták, még a repülőtéren kívülről is figyelték a leszállópályákat. Szollár Domokos, a Budapest Airport szóvivője a gépről elmondta: "Olyan széles a szárnya, hogy lelóg a futópályáról Ferihegyen, ezért gurulás közben a két szélső hajtóművet. kellett kapcsolni, nehogy sárral piszkítsa be a repülőgépet, nehogy tönkremenjen a hajtómű".
Az Antonov fedélzetén több mint harmincfős személyzet utazik, de csak hat olyan pilóta van a világon, aki vezetni tudja a monstrumot.
Egyikük, Borisz Szergejevics Kulbida már 40 éve repül, és csak azt az egyet sajnálja, hogy a gépet nem arra használják, amire eredetileg építették, vagyis, hogy más repülőket szállítson.
Például a Buran űrsiklót, mint 1988-ban, amikor a szovjet sajtó először mutatta be a párizsi repülő kiállításra induló óriást. Ekkor már sok próbarepülésen túl volt, és 110 világrekordot állított fel..
A gyártó vállalat képviselője akkor azt mondta, csirkét, zöldséget, vagy a távvezetékek póznáit is megéri ezzel vinni, mert olyan sok belefér, hogy így eloszlik a szállítási költség. A Buran-program leállítása és a Szovjetunió felbomlása után a gép mégis hangárba került. Csak 2002-től repül újra.
Ennél a típusnál a gép orrát nyitják fel, csak itt lehet bepakolni, sem oldalt, sem hátul nincsenek rajta ajtók, a terhelhetőségéről pedig annyit, hogy a boeing 737-esből csomagokkal, utasokkal megrakodva hármat is el tudna vinni.
A rakodótéren látszik, hogy akár metrószerelvények, vonatok is elférnek benne. Vagy munkagépek, amiket a MOL visz most kutatásaihoz Ománba. Az Antonov An 225-ös éjszaka száll fel Ferihegyről.
Videó felvétel az alábbi linken:
Link (a hang halk lesz)
Forrás : MTV Híradó


 
 
0 komment , kategória:  érdekes képek  
Mit NE tegyün a kórházban?
  2008-01-16 21:15:33, szerda
 
  Mit NE tegyün a kórházban?

Ha megakarja tudni a Kedves Olvasó, akkor klikk az alábbi linkre:
Link
 
 
0 komment , kategória:  Viccek  
Szolgálunk
  2008-01-14 19:05:23, hétfő
 
  SZOLGÁLUNK ÉS VÉDÜNK...!

- Holnap szépen öltözzenek fel, megyünk a Figaró házasságára.
Másnap a rendőrök kiöltözve megjelennek, csokrokkal, tortával. A főnök
ordít rájuk:
- Barmok, operába megyünk, nem lakodalomba.
Az egyik közlegény megszólal:
- Most maga az okos, de a múltkor ki jött gumicsizmában, pecabottal a
Hattyúk tavára?

 
 
0 komment , kategória:  Viccek  
Meg magyarázom
  2008-01-13 20:47:07, vasárnap
 
  Meg magyarázom


 
 
0 komment , kategória:  Viccek  
Jókívánság 2008 évre
  2008-01-13 19:15:41, vasárnap
 
  Jókívánság 2008 évre






 
 
0 komment , kategória:  Viccek  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
2007.12 2008. Január 2008.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 15 db bejegyzés
e év: 1158 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 826
  • e Hét: 1905
  • e Hónap: 15343
  • e Év: 218256
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.