Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
Adjátok vissza a gyökereimet!
  2008-01-10 23:48:33, csütörtök
 
  ,,Kísérő"levél az Adjátok vissza a gyökereimet! című regényem kéziratához

Olyan nehéz a szívem attól a szégyentől, amit amiatt érzek, amit elkövettek velem szemben azok, akiket szerettem és rokonaimnak hittem! Éppen ezért, ólomnehéz ujjakkal írom ezt a kísérő-levelet.

Most le kellene írnom pár sorban azt, amit 410 oldalon sem tudtam igazán megfogalmazni... Arra azonban rájöttem - úgy a 300. oldal tájékán - sokkal nagyobb bajban vagyok, mint ahogy ötvenhárom évig (1998-ig) hittem! Ugyanis, az azóta eltelt hat év alatt megbizonyosodtam arról, hogy valaki (vagy valakik még) a föld színéről is el akar tüntetni! Ma már tudom, hogy csak addig kímélik meg az életemet, míg nem lázadozok rabsorsom ellen. Éppen ezért, minden leírt szóm, mondatom lázadásértékű
v á d b e s z é d
azok ellen, akik életemre, életünkre törnek!

Mióta elkezdtem származási múltamat felkutatni, vizsla szemek követik minden lépésemet! Ez azt jelenti, hogy ezt a levelet egy otthon nevezetű helyről (amit inkább tartok egy jól őrzött ,,börtönnek") próbálom célba juttatni. Még abban sem vagyok biztos, hogy sikerül-e?
Miért gondolom így?
Talán azért, mert olyan emberekkel voltak a szüleimnek hitt emberek kapcsolatban, mint például ,,Laci bácsi", vagyis, Kovács László, aki azonnal felötlött emlékezetemben 2004. október 23-án.

Máskor is gondolok Rá és megbízóira, de ekkor konkrét oka volt. Végignéztem az M1-en azt a filmfelvételt, amit egy angol újságíró készített és vágatlanul kijuttatott az országból 1956 karácsonya után. A kommentátor angolul beszélt, miközben olvasni lehetett a magyar feliratot. Azért nem tudtam kellő pontossággal megfigyelni azt, amikor a Köztársaság téri kazamatáknál hallgatóznak a felkelő forradalmárok, mert a feliratra koncentráltam, vagyis arra, hogy kellő gyorsasággal el tudjam olvasni.

Ezt követően azonban, a Hír tv-n megismételték ugyanezt a filmriportot, magyarul kommentálva az eseményeket. Pontosan meg tudtam figyelni, hogy amikor az aknába hajoló ember csendre inti a tömeget, akkor a mikrofonba behallatszó zaj, ami a föld alól jött, egy működő géphez, vagy darálóhoz volt hasonló. Ekkor a levegőbe lőtt valaki, aki látszatra a lenti raboknak akart jelezni. Ezt követően a zaj megszűnt és akkor arra gondoltam, hogy a lövés, akár a zajkeltőt is figyelmeztethette?
Nem tudom, hogy miért, de azonnal felötlött bennem egyik gyerekkori emlékképem. Kislánykoromat nagyszüleim tanyáján töltöttem és hirtelen a szecskavágó - amit kukorica-morzsolásra is át lehetett állítani - jutott eszembe! (Lásd az erről szóló írásom 6. oldalát! Címe: Helytörténeti-néprajzi hagyományok Kunszentmiklóson...)


Már akkor kezdtem érezni, hogy nagy bajban vagyok, amikor a rádió Vasárnapi újság című műsorában hallottam A húsdaráló című színdarabról készült riportot! Eszembe jutott az Adjátok vissza a gyökereimet! című regényem, III. fejezetében, a 236. oldalon leírt epizód.

...

Most úgy tűnik, mintha ezekről a testet-lelket nyuvasztó dolgokról könnyedén tudnék írni, beszélni. Hát, erről szó nincsen!
2003. szeptemberében olvastam Kertész Imre Sorstalanság című regényét. Azóta úgy feszít itt belül valami, amit ki kell végre mondanom, mert különben felrobban bennem! Ez nem más, mint az a rettenetes csalódás, amit az elfuserált, elsikkasztott rendszerváltozás miatt érzek. Akkor, 1990-ben, azt hittem, hogy eljött végre az én időm! (Adjátok vissza... III. fejezet Érvényesülési kísérleteim a rendszerváltozásban c. rész.) Ebben leírom azt a katartikus lelki állapotot, amit az első, ,,szabad" választás előtti kampány során éreztem.

Valósággal megsemmisültem, amikor a rendszert változtató párt képviselő jelöltje visszautasította a felajánlott segítségemet, mondván: ,,Maguknak ott vannak a baloldali pártok!". Hazaérve, jajveszékelve szétszaggattam a ruhámat magamon és kisöpörtem a szekrényből, majd megtapostam az írásaimat, miközben ököllel ütlegeltem azt a senkinek sem kellő, semmirekellő ,,munkás-idiótát", akinek nézett a képviselő jelölt.

Idősebbik kisfiam akkor tizenhárom éves volt. Ő, akkor felnőtt férfiként, koravénen reagált, mert erősen átölelve leszorította az önmagamat ütlegelő kezeimet. Addig tartott így, míg ki nem ment belőlem a szörnyű, önpusztító indulat.


Az is egy rendkívüli, ma már szintén történelminek számító, rendszerváltozás nevezetű korszaka volt életünknek. Ezt a rendkívüli korszakot megelőzte olyan negyvenhat év, melyben az emberi méltóságomtól fosztottak meg folyamatosan. Nekem is egy láthatatlan bélyeggel, - amit nem kívül kellett hordanom a ruhámon (mint a regénybéli ,,Köves György"-nek és sorstársainak a sárga csillagot) hanem beleégetve a lelkembe - kellett felnőnöm!

Az én tragédiám az, hogy a mai napig sem tudhattam meg, hogy miért volt a puszta létezésem is bűn? A mai napig nem tudom, hogy miért kellett úgy felnőnöm, hogy nem ismerhettem meg a rokonaimat, a családom múltját, egész viszonyrendszerét, ami miatt - állítólag nekem bűnhődnöm kell! Ami miatt még 1997-ben is a ,,T"iltom-listán lévőkkel szembeni negatív diszkriminációt kellett elszenvednem a főiskolán (JPTE FEEFI művelődésszervező szak) Agárdi Péter ,,professzor úr"-tól, a kultúraközvetítés elmélete c. szigorlaton? MIÉRT?


Miért, hiszen rendszerváltozás van? Tettem fel és teszem fel azóta is a kérdést kompetenséknek, de választ senkitől nem kapok! Azért viselkedtem és viselkedek olyan kétségbe esetten, mert engem, a saját - magyar - fajtám kényszerít folyamatosan emberhez méltatlan élethelyzetekbe, és még azt sem tudhatom, hogy miért?

Kertész Imre hőse, aki ő maga, úgy szenvedte el az emberhez méltatlan élethelyzeteket, szörnyűségeket, kegyetlenkedéseket, hogy azoktól csak és kizárólag szeretet kapott, akikről úgy tudta, hogy a rokonai, barátai. Az ellenség, viszont nyíltan tört az életére.

Nem is tudom, hogy ez a suttyom-terror, amiben nekem és sorstársaimnak részem van, nem kegyetlenebb-e?

Ez ellen nem lehet védekezni.

Ez ellen nem lehet elbújni, mert megeshet, hogy aki elbújtatna, azért teszi, mert valamivel erre ösztönözték és könnyen megeshet, hogy rabtartóddá válik az illető! Ezért, a suttyomban-lassan- és fajtársainkkal való- folyamatos ,,megöletés" miatt nem lehet bírósághoz fordulni, nem lehet kárpótlásért folyamodni, stb...

Az egészben az fáj a legjobban, hogy ehhez az élethez asszisztálva és ezt megörökölve nőttek föl gyermekeim. Mire felnőttek, ők is elfordultak tőlem, mert csak így tudják elhatárolni maguktól mindazt a rosszat, amiben nekem kényszerű részem volt és van a mai napig!

Amikor ,,Köves György" hazajött a koncentrációs táborból, az egyik szomszéd bácsi a házból azt mondta neki: ,,Felejtsd el!" ,,Köves György" felháborodva mondta:
- Hogyan felejthetném el, hiszen egy éven keresztül, minden nap, minden órájában nekem tovább kellett lépni. Ezért, nem tehetek úgy, mintha az az egy év történése meg sem történt volna!
Meg is írta a Sorstalanság című regényében, hogy mások se felejtsék el!

Innen szeretném tudatni honfitársaimmal, hogy én sem tudom elfelejteni az eddig megélt ötvennyolc évet, mert az ötvennyolc év minden hónapjának, minden napjának, minden órájának, minden percében nekem is tovább kellett lépni!
És, hogy gyermekeimnek el tudjak számolni azzal, hogy miért azt hagyunk rájuk, amit, megírtam a történetetemet.
Bóna Mária Ilona, történettulajdonos
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Európa gyökerei I.
  2008-01-10 23:39:47, csütörtök
 
  2008.01.06. FÚSZ

Emlékszünk a "Gyökerek" c. filmre. Sok-sok évvel ezelőtt ment. Egy afroamerikai író, régen csak amerikai négernek mondtuk, de ez ma már nem "politikailag korrekt", kereste az őseinek az emlékét, és eljutott Kunta-Kintéig, a mandinka harcosig, akit Afrikából Amerikába hurcoltak. Azóta a gyökerek keresése divattá vált.

Amerikában a vezető politikusok abban versengenek, hogy ki hány zsidó őst tud kimutatni a családfájában. Sokan, miután találtak egyet, úgy lobogtatják, mint hajdan egy elszegényedett magyar nemes a "kutyabőrét", és az élelmesebbek a gyerekeiket áttérítik a zsidó vallásra, mert akkor sokkal biztosabb a karrier. Egy-két évvel ezelőtt még a "mimagyarok" Habsburg Ottó is fölfedezte a zsidó gyökereit. Ahogy Schweizer főrabbi mondta a "karrierzsidókra" célozva: "Ha konkurrencia van, akkor van pajesz, ha nincs konkurrencia, akkor nincs pajesz." Az USA-ban ma nagy a konkurrencia, ezért divatba jött a pajesz.

A divat engem is megérintett, és elhatároztam, hogy megpróbálom a nagy Európának a gyökereit felkutatni. Azét az Európáét, amelyben egyesek szerint már tízezer éve élünk, és amelynek a nevét politikusaink csak állva, levett kalappal, és majdnem olyan áhítattal szokták elrebegni, mint azt, hogy HOLOKAUSZT. Ó! "Megyünk Európába!" Ó! "Beleléptünk az Európába!" - Ó, oda ne rohanjak!

Hogy miért említettem a holokausztot, amit én jobban szeretek a zsidó shoa (arabul nakba) szóval megnevezni, annak megmagyarázására hadd idézzem Paul Eisennek, egy valódi, humanista, angol zsidónak a szavait: "A német nép vád alatt áll és bűnösnek találtatott abban, hogy elkövette az emberi történelem legnagyobb bűnét. A lengyelek, az ukránok, a lettek, litvánok, stb. vád alatt állnak és bűnösnek találtattak abban, hogy segítették, ösztönözték, sőt megtapsolták az emberi történelem legnagyobb bűnének az elkövetését. Adjuk még hozzá a katolikus egyházat és a pápát, az amerikaiakat és a briteket, akik vád alatt állnak és bűnösnek találtattak abban, hogy nem tettek eleget az emberi történelem legnagyobb bűne elkövetésének a megelőzésére. Adjuk még hozzá a kereszténységet és a keresztényeket, akik az idők kezdetéig vád alatt állnak és bűnösnek találtattak abban, hogy megalapozták az emberi történelem legnagyobb bűnének az elkövetését. És végül az ember hozzá teheti az egész nem-zsidó világot, egyszerűen azért, mert nem voltak az emberi történelem legrosszabb bűntettének az áldozatai, és ezért örökké el kell hallgatniuk, valahányszor a "zsidó" szó elhangzik, és némán állni, amikor hirdetik a zsidók kiválasztottságát a Holokausztban." Tessék még megnézni ezt a két, Busht ábrázoló képet, és akkor megértik, hogy mire gondoltam: Viii-gyázz! Átszellemülés! Kezdődhet a néma áhítat! "Ó, Ajrópa!"




Van egy magyar közmondás, mely szerint "ki miben tudós, abban gyanós". Mindig ez jut az eszembe, amikor ideológiailag sajátosan korlátolt intelligenciájú un. "balliberális", ill. a következőkben sokkal szabatosabban, álballibsi politikusainkat hallgatom. Azért tettem idézőjelbe a "balliberálist", mert ezek a fa..., igen, igen, ezek a fajankók sem baloldaliak, sem liberálisok. Ők a fasizmusnak egy 21. századi, túlérett változatát képviselik, amely hamarosan leesik és szétloccsan, mint egy szotyós körte, de erről majd később. Azért nevezem őket ideológiailag korlátoltaknak, mert noha sokszor tanult emberek - papírjuk is van róla - sőt, az első pillantásra olykor figyelemre méltóan - és ezt komolyan mondom - intelligensnek látszanak, mégis képtelenek a valóságot úgy érzékelni, ahogy van. Mintha róluk írta volna Arany János, hogy "nagy volt biz a tudósnak az ő tudománya, de mi haszna, ha kevés a vágott dohánya" - azaz a józan parasztija. A tudatukban van valami, ami a városligeti elvarázsolt kastély görbe tükreihez hasonlóan eltorzítja érzékszervi és szellemi tapasztalataikat. De a görbe tükrök hozzájuk képest nagyon megbízhatók, mert mindent azonos szabály szerint torzítanak. Az ő tudatuk azonban nem. Folyton Európáról, európai értékekről papolnak, de láthatóan még arról sincs fogalmuk, hogy hol van Európa. E tekintetben nagyon hasonlítanak bámulatuk tárgyának, a "világ egyetlen szuperhatalmának", az USA-nak a lakosságára. A közelmúltban végzett felmérés szerint az USA lakosságának több mint 10 %-a - a pontos számot elfelejtettem, de lehet, hogy közelebb van a húszhoz - nem tudja a földgömbön megmutatni, hogy hol van az USA. Nem azt, hogy hol van Irak, vagy Afganisztán, hanem a szülőhazájuk. (Ezt a szintet akarják elérni nálunk is a Magyar(?) Bálint Őfőunintelligenciája nevével fémjelzett oktatási "reformokkal".) Bush maga sem sokkal okosabb: egy NATO tárgyaláson, amelyre Putyint is meghívták, derült ki, hogy azt hitte, hogy Peking Moszkvától csak egy ugrás, hisz "itt van a szomszédban". Tényleg a szomszédban van, hiszen a két ország határos. De hány ezer kilométer a távolság? Bushnak ez a megjegyzése mutatja, hogy Amerikában igazi demokrácia van: akármilyen hülyéből lehet elnök. Amerika a korlátlan lehetőségek hazája, a korlátoltak számára is, ha betartják a játékszabályokat. Ha nem, rövid úton lelövik őket, mint a veszett kutyákat. Mint Lincolnt meg a két Kennedyt. Ezek a földtudatlan, rendőrcsizmatalp értelmi szintű amerikai választópolgárok "a fejlett, amerikai politikai váltógazdaságra (ez sajnos Orbán neoprimitív szövege volt) épülő demokratikus politikai berendezkedés" gyakorlata szerint szavaznak a világ más táján indítandó háborúk kérdésében. Megszavazták, hogy meg kell támadni Afganisztánt. Hogy móresre kell tanítani Irakot. Egy fő politikusuk azt is kijelentette, hogy ha Pakisztán nem mutatkozik elegendően készségesnek a terrorizmus elleni harcra, "vissza kell bombázni a kőkorszakba". Ugye, milyen humanisták? Eszem azt a szabadság- és emberszerető, bátor kis szívüket!

Irán esetében már az atombomba bevetését is tervbe vették, amikor végre közbeszóltak a katonák és a titkosszolgálatok, akik tudnak is valamit a világról, és egyelőre lecsillapították ezeknek a nagyhatalmú idiótáknak, a mi kormányunk példaképeinek, az ámokfutását. Pedig humanista módon "lakosságbarát atombombát" akartak bevetni, ha eddig nem tudták volna. Mert az USA a világbéke védelmében háborúzik! Csak azért akarta Iránt bombázni, mert nem látott más lehetőséget arra, hogy elvigye nekik a demokráciát és szabadságot. Biz' úgy ám! Mondják, nem őrület ez? ... Nem, nem, eftársak! Ez nem őrület! Épp ellenkezőleg! Ez az amcsik szerint a "bátrak és szabadok" politikai rendszere. A "magyar balliberálisok" és un. jobboldali (kriptoálballiberális) csatlósaik szerint ez a rendszer az emberi társadalmak fejlődésének a csúcspontja, a legfelelősségtudatosabb politikai berendezkedés. Ezt kéne utolérnünk, ha szellemileg képesek volnánk rá. Normálisak ezek, kedves, magyar felebarátaim? Vagy csak megjátsszák a hülyét a zsozsóért?

Röcsöge
FÚSZ

Folytatása következik
Európa gyökerei IV.
Európa gyökerei III.
Európa gyökerei II.
Európa gyökerei I.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kedves Nemzettestvéreim...
  2008-01-10 23:35:35, csütörtök
 
  Kedves Nemzettestvéreim, Magyarok, a Szent Korona tagjai!

Válasz Vecsei Józsefnek és a "Szövetség az Igaz Országért" bonyhádi Ügyvivőinek az Országos találkozó összehívásával kapcsolatban.

Kérem minden Nemzettestvéremet, hogy a címzetteknek szóló válasz levelemet mindenki a maga életterére vonatkoztatva olvassa és mindenki a saját környezetében tegye a munkáját Igaz Magyarként, a Szent Korona tagjaként a Szent Korona szolgálatában. Ha mindannyian megérezzük, hogy ez az Út, mellyel közösen kiemeljük Hazánkat ebből a jelenlegi borzalmas helyzetből, melybe a hatalmon lévők belekényszerítették a Nemzetet, érezzük és tudjuk, hogy közösen elérjük célunkat, a Haza megmentését az utolsó órában.


"Magyar, legyen hited és lészen országod,
Minden nemzetek közt az első, az áldott,
Isten amit néked címeredbe vágott.

Szíved is dobogja, szavad is hirdesse,
Ajkad ezt rebegje, reggel, délben, este,
Véreddé hogy váljon az ige, az eszme:

Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában,
Hiszek egy isteni örök igazságban,
Hiszek Magyarország feltámadásában!"


Így a levél:
Kedves Vecsei Jóska
és a Szövetség az Igaz Országért bonyhádi Ügyvivő Nemzettestvéreim részére!

Egyetértve Halász Jóska válasz levelében küldött gondolatokkal, az alábbiakban küldöm én is válaszomat.
"Ismét egy egyeztető, egyesítő összejövetel tartásának nincs értelme, de annak igen, hogy ismerjük fel és tettekkel teljesítsük a Szent Korona Szolgálatot - ki-ki küldetése szerint."

Minden gondolat újra sarkallja tettekre a Nemzetet. A leveledben leírt gondolatok ismét bizonyítják, hogy mindenki állandóan munkálkodik és gondolkodik.
Mivel az elmúlt év sok-sok bizonyított munkával telt el. Sokszor voltunk együtt több munkára sarkalló összejövetelen az Országban, mely bizonyította, hogy mindenki egyet akar minden magyar ember a Szent Korona tagjaként.
Ennek nem kis tanubizonyságát adta a Szent Korona Szolgálat Halász József irányításával, a nap mint napos odafigyeléssel és azonnali reagálással (levelekkel, petíciókkal), bizonyos esetekben személyes demonstrálással, rávilágítva a hatalmon lévők rosszul meghozott nemzetet mélyen sújtó döntéseik ellen, több ízben jelezve feléjük, hogy Nép nélkül nem lehet országot irányítani és ebben ne is reménykedjen egy közéleti szereplő sem. Most valóban itt az ideje, hogy mindenki megértse a régóta összehangolt munka lényegét a Szent Korona szolgálatában.
Az általad írt, természetesen már a kezdetektől ezért összehangoltan végzett munka a Szent Korona szolgálatában, mely kitűzött célok, minden Szent Korona tag előtt ismeretes, a te leveled is ezen gondolatokat és a kijelölt cél megvalósítását tűzi célul az alábbiak szerint:


"A látszat csal, Isten ma is a régi.
Te hagytad őt el, te és a többiek,
s amíg vissza nem zarándokoltok hozzá,
s a múlt hibáit le nem törlitek:
magyar földön nem lesz új Magyarország,
gaz és szemét nem terem Nemzetet!
S a gyűlöletet nem mossa le semmi,
csak az összetartó igaz szeretet!"
/Wass Albert/


Wass Albert sorai is a /Halász József: / Gondoskodó Magyarország programot erősíti. A Szent Korona teszi a dolgát, nekünk meg kell érezni az adott idő és helyzet szavát és tenni, tenni kell együtt közösen előre nézve és haladva sohasem hátra vagy "egyhelyben lépegetve".
Igazi rendszerváltozásra van szükség ezt már nem lehet ide-oda odázni. Hol többpárti, hol kétpárti demokráciának csúfolt nemzetgyalázás zajlik, ilyen vagy olyan köntösben. Fejezzék be a hatalmon lévők ezt a piszkos ócska hazudozást, nemzetgyalázást amit itt demokráciának csúfolnak.
A Szent Korona teszi a dolgát és ez a mocskos lé nemsokára tiszta vízzé fog változni, mely a Szent Korona szolgálatot végző igaz magyar emberek (minden magyar ember a Szent Korona tagja bárhol él e földtekén) teljesen mindegy, hogy milyen cím és név alatt de egyszer mindenkinek eljön a pillanat mikor ráeszmél, hogy a Szent Korona ősi magyar eszme szerint lehet csak ismét emberi magyar útra térni e hazában.
Dr. Halász József: "A Szent Korona a Szabadság Alkotmánya." Él és élni fog örökké!
"Szent Korona a Szabadság Alkotmánya", melynek az öt alapelve kimondja azt a tényt, hogy nekünk az Alkotmány jogfolytonosságának visszahelyezése a legfontosabb cél és utána a többi cél megvalósítása.

1. MAGYARORSZÁG, A SZENT KORONA ORSZÁGA ÖRÖKKÉ SZABAD.
2. A SZENT KORONA MINDEN TAGJÁNAK EGY ÉS UGYANAZON SZABADSÁGA VAN, A KÖTELEZETTSÉGEK ÉS JOGOK ÖSSZHANGJÁBAN.
3. MINDEN, AMI A SZENT KORONA ORSZÁGÁNAK FÖLDJÉN, FÖLDJE ALATT, VAGY FÖLDJE FÖLÖTT VAN, A SZENT KORONA ÖRÖK ÉS ELIDEGENÍTHETETLEN TULAJDONA, ÉS AZON BIRTOKJOGOT CSAK A SZENT KORONA TAGJAI SZEREZHETNEK.
4. MINDEN MAGYAR ÉRTÉK MAGYAR ÉRDEKEKET SZOLGÁL.
5. A SZENT KORONA MINDEN TAGJÁNAK JOGA ÉS KÖTELESSÉGE ELLENTMONDANI ÉS ELLENÁLLNI MINDENNEL ÉS MINDENKIVEL SZEMBEN, AKI SÉRTI A SZENT KORONA ORSZÁGÁNAK JOGOS ÉRDEKEIT

Úgy ahogy te is írod cél, egy igazi rendszerváltozás, Alkotmányozó Nemzetgyűlés, Szent Korona ősi alkotmányának visszahelyezése jogfolytonosságába, ezáltal felállítani a Kétkamarás parlamentet Alsó-felső ház. Ami a legfontosabb, hogy bármilyen poszton kap a Néptől megbízást képviselő illetve bármilyen közéleti munkát vállaló ember, a legkisebb nemzet ellen való cselekedetével visszahívható egyen.
Isten minket úgy segéljen, hogy mielőbb ez úton tudjunk már építkezni. Érdek annyi van ahány ember és általa egy-egy csoport, de Igazság csak egy. Hát most itt az Igazmondás ideje tegyünk is érte. Munkára Magyar! Építsük fel ismét erős sziklára Hazánkat, hogy ismét otthonra lelhessünk benne, Igaz Magyarként élve a Kárpát medencébe.
Várunk minden Igaz Magyart a Szent Korona Szolgálatában végzendő közös ügyünkért való munkálkodásra.

Azt hiszem ezt már több ízben megbeszéltük, nincs is más Út, de most kérlek a közeljövőben szervezzél Bonyhádon egy Szent Korona szolgálat összejövetelt, melyen Halász Jóska elmondja azt a sok-sok mindent ami az elmúlt év, főleg utolsó hónapjaiban igen megingatta a hatalmon lévőket és ezt a kőkemény munkát folytatjuk egész addig még össze nem dől ez a hatalom és akkor építkezhetünk végre.

Gyakorlati témák (és akkor ez mindenkinek szól az Országban):
Van és lesz vásárolható DVD, CD, könyv (1.000 -1.500.-Ft) és mindenki meg fogja érteni, hogy ez a járható út teljes összefogással és rengeteget kell dolgozni mindenkinek, hogy mire ez a hatalom eltakarodik, mindenki és minden megyében készen álljanak azok a hiteles, nemzetért élni-halni tudó Igaz Magyar Emberek, akik átveszik az ország irányítását a Gondoskodó Magyarország programján építkezve.

Szent Korona Szolgálat zászló is van, (de jó, hogy erre is gondoltam) meg is szeretnélek kérni (értelem szerűen szintén mindenkit kérek országosan), hogy aki tud vegyen belőle. Irom neked (szintén mindenkihez szól), hogy milyen méretben és mennyiért van amit azonnal oda tudok adni, ha valaki érte jön.
150x90-es dupla falú két oldalt nyomott: 22.000.-Ft
150x90-es szimpla egy oldalon nyomott: 10.000.-Ft
90x60-as dupla falu kétoldalt nyomott 10.000.-Ft
90x60-as szimpla egy oldalon nyomott: 5.000.-Ft

Jó volna, ha ott is tudnátok egyet-kettőt venni és minden összejövetelen már lehet lobogtatni csodálatos, Igaz Magyar erőt sugalló Szent Korona Szolgálat zászlónkat.
(A zászlórendelés is minden Nemzettestvéremnek szól, bárki jelentkezhet érte, állok szíves rendelkezésre.)

Igaz szeretettel és üdvözlettel, Isten áldjon minden Igaz Magyar Embert,
Perjés Andrea
a Szent Korona szolgálója
tel.: 06-20-3921139; e-mail: perjes@agt.bme.hu
www.eunyet.hu; www.szksz.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elég
  2008-01-10 23:33:20, csütörtök
 
  Gavallér János
ELÉG

Adósa vagyok én e népnek; éhséggel, könnyel, életemmel,
S a sorbanállók mind áldozók, kérik az ostyát, a csekkeket.
Fizess adós! Térdre vágyak! A tolvajok zsákjában az állam.
Tömjük a zsákot szüntelen, meglép előlünk a trükkös tollas!

Még, még! És mégis dobban a mély katlanban a lelkiismeret,
Szívének vérével áldoz az égnek a becsület kasszába:
A hazáért, a nemzetért az égre írja életének léte.
A fájdalmak végtelen tengerén suhint a kaszája!

Állj elénk! Állj elénk tönkretevőnk, s te is megbízója!
Vívjuk meg Élet Halál csatánkat, ki-ki a magáét,
Hisz semmit sem veszthetünk, csak halál-ölelésed.
S megszabadulhat a halálállam mélységes skizója.

Ki-ki a tükröknek örök esküvel üzeni: Elég!
Elég volt nem szembenézni; éhséggel, könnyel, életemmel.
Most már a tűz ég szívemben, s azt mondja Elég!
Lerovom adósságom Élet: Harcolok a Halállal, életemmel.

Hiába húz a félelem mélységes mocsárba, felemelkedem.
Fel, hozzád ősi hit, ősi szellem. Térdre borul a halálállam.
Harcolok fájdalommal, kínnal, tiszta lelkiismerettel
Az életért, értünk, fiainkért, a Hazáért, míg bírja vállam.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A radikalizmus
  2008-01-10 18:05:36, csütörtök
 
  A magyar nemzeti radikalizmus

Nem elhanyagolható számban jelentek meg a hazai közéletben, magukat nemzeti radikálisnak valló pártok, csoportok. Bár a sajtó szinte semmit nem mond erről, a jelenség léte és erősödése kétségtelen.
A liberál-bolsevik hatalom viszont már régóta szótárába vette ezt a kifejezést, ám félelemkeltésre használja. Legkövetkezetesebb ellenfeleivel szemben a rettegés magját igyekszik elhinteni, az uralmukat biztosító, jelenlegi, kártékony rendszer fenntartásának érdekében.
Felfogásukban e kifejezés szélsőségest jelent, kiemelten rokonítva az antiszemitizmussal, a rasszizmussal. Ezzel riogatva igyekeznek a társadalmat szembefordítani a radikálisokkal, de miután semmilyen értékelhető előnyét nem képesek fölmutatni erőszakos hatalomgyakorlásuknak, e törekvéseik lassan hitelüket vesztik.

Valójában nem könnyű meghatározni az ideológiának nevezett politikai eszmék pontos fogalmát, de itt az ideje annak, hogy a radikalizmus, s következően a magyar nemzeti radikalizmus közérthető magyarázatát megadjuk. Ahogy én gondolom:

A gyakorlatban a RADIKALIZMUS gyökeres változtatást jelent.
RADIX annyit jelent latinul, hogy GYÖKÉR, EREDET. Ez a latin kifejezés az alapja a radikalizmusnak.

A radikalizmus a világban aktívan működő politikai irányzatot jelent, s tudományos elemzések sora igyekszik feltárni igazi mibenlétét, többnyire ellentmondásosan.

Vannak szerzők, akik a nyugaton létező radikális jobboldalnak nem is tulajdonítanak különösebb ideológiai jelentőséget. Szerintük a jobboldali radikálisokat nem az ideológia, hanem az elégedetlenség, az elidegenedettség érzete motiválja.

Gottfried és Fleming kimutatták, hogy a radikális jobboldal választási sikereit - gyakran a szociális, erkölcsi és vallási mozgalmakkal közvetlen szövetségben - a széles választói rétegek érzelmeire gyakorolt hatékony populista érveivel éri el.

Nagy-Britanniában Heath és munkáspárti követői sikertelenül kísérleteztek az infláció megfékezésének korporatív stratégiával, Thatcher azzal nyerte el a választók bizalmát, hogy a társadalmi elégtelenség okaként kíméletlenül bírálta az állami beavatkozást.

Viguerie, Weyrich, Phillips és más populista konzervatív vezetők az Egyesült Államokban inkább korteseknek, mint ideológusoknak tekinthetők. Viguerie saját programjával kapcsolatban valóban jobban hangsúlyozza a követendő taktikát, mint ideológiailag meghatározott célokat.

A gyakorlati tapasztalatok viszont, valójában ellentmondanak a nyugaton létező, radikális jobboldali ideologikus voltát alábecsülő szerzők nézeteinek. Reagan elnök és Margaret Thatcher keresetlen kinyilatkoztatásai nem ideológiai üresjáratok, hanem mély meggyőződések tükröződései. A brit Institute for Econimic Affairshez, a Centre for Political Studieshoz, illetve az egyesült államokbeli American Enterprise Institute-hoz, a Hoover Institute-hoz és Heritage Foundationhoz főződő viszonyuk meghazudtolja azt a feltevést, hogy a radikális jobboldal politikai sikereiben az ideológia ne játszana kiemelkedő szerepet. Bár a nyugati radikális jobboldalnak valóban nincs valamilyen egyszerű ideológiája, politikai meggyőződésekből sajátos elegyet alkotott, és alapot teremtett koherens és vonzó cselekvési programjához.

Mindezeket valójában csak annak szemléltetésére említem, hogy érzékelhető legyen: a radikalizmus fogalmának meghatározásával sokan próbálkoznak, és nem is sikerül egységes képet alkotniuk róla. Tehát, sokkal komolyabb, korántsem olyan egyszerű feladat, mint a liberál-bolsevik mesterkedés, hazug ellenségkeresése.
A világban élő, működő, idehaza is régi hagyományokkal rendelkező és napjainkban újra éledő, és létjogosultságot kapott politikai irányzat.
Ugyanakkor mi nem jobboldalinak, hanem nemzetinek nevezzük magunkat. A jobb, és bal fogalma Magyarországon, mint azt a mai gyakorlati politika mutatja, értelmezhetetlenül összezavarodott

Mi is hát a mai MAGYAR NEMZETI RADIKALIZMUS?

Mindenekelőtt egy olyan nemzeti politikai szerveződés, mozgalom, amely gyökeresen meg akarja változtatni a jelent.
A liberál-bolsevik uralkodó elit által fenntartott káoszt, amelynek alapja a hazugság, a korrupció, a bűnözés, és a társadalom jelentős részére ható, mesterségesen gerjesztett és fenntartott tudatlanság és nyomor.

Ennyire egyszerű.

A magyar nemzeti radikalizmusnak a hasznos és nélkülözhetetlen néprétegek természetierő-szerű követeléseire kell alapoznia. Az ő összetett igényüket kell eszmékbe foglalnia, és az ő akaratukat, a nemzet egységes, többségi akaratának erejét kell felhasználnia az új, igaz Magyar Állam megteremtésére. A nemzeti radikális mozgalom természetes szövetségese a mai romboló hatalommal szembefordult magyarság.

Mi, nemzeti radikálisok tiszteljük, és visszahelyezzük méltó helyére a hazájában hazátlanná tett magyar szellemi hagyományokat, múltunk örökségét. Ezen a biztos talajon állva kívánjuk az államot átszervezni a földműves, a munkás, a kisvállalkozó osztály és a hasznos értelmiség számára.

A RADIX kettős értelme tehát számunkra:
Vissza a gyökerekhez, az eredetünk értékeihez, valamint a mai áldatlan viszonyok gyökeres, következetes megváltoztatása.

A már létező, és lassan egységbe szerveződő nemzeti radikális oldal ideológiájának az alapja pedig az a Történelmi Alkotmány, amelyre a törvényesség, és jog felépítményének kimunkálása már megkezdődött. Az új Magyar Állam már következetes, önmagából adódó összehangolt tervezés alatt van.

Nemezettel a Hazáért Összefogás Közössége
Vass István

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kiben bízik az ország?
  2008-01-10 17:39:52, csütörtök
 
  Gyurcsány és Győzike a lista végén
2007-12-27 11:59:58

A Reader's Digest magazin országos reprezentatív felmérést végzett, hogy kiderítse, kikben bízunk leginkább. Az ezer megkérdezett Magyarország száz közismert személyiségét értékelte: művészeket, sportolókat, írókat, tévészemélyiségeket, politikusokat, tudósokat.



A lista első 15 helyezettjénél a sikeresség az egyik közös vonás. Vágó István, számos népszerű tévés vetélkedő műsorvezetője a 3., Besenyei Péter, a világ egyik legjobb műrepülője például 5. lett a listán, Polgár Judit, a sakktörténet legjobb női sakkozója a 12., Talmácsi Gábor világbajnok motorversenyző a 13., Presser Gábor Erkel Ferenc- és Kossuth-díjas zenész a 15.

A könnyűzenei előadók inkább a lista középmezőnyében foglalnak helyet. A legismertebb és egyben legnagyobb bizalmat élvező író a novemberben elhunyt Szabó Magda, a színészek közül pedig Hernádi Judit és Alföldi Róbert örvend a legnagyobb ismertségnek, illetve bizalomnak.

A magazin eredményeiből az árnyoldal is nyilvánvaló. Az utolsó húsz név több mint fele jelenlegi politikus.

Sokan úgy látják, a politikai elit nem érdemli meg a bizalmat, nem hitelesek, köpönyegforgatók vagy cselekedeteikben keveredik a közérdek és a saját érdekük érvényesítésére való törekvés - mondja dr. Heller Mária, az Eötvös Loránd Tudományegyetem Kommunikáció- és Médiaszociológiai Kutatóközpontjának vezetője.

Gyurcsány Ferenc a lista utolsó helyét elfoglaló Győzike elé, a 99. helyre került, így a miniszterelnököt kevésbé megbízhatónak ítélik, mint a 83. helyezett Bódi Sylvi modellt vagy a 74. helyezett Oláh Ibolya énekest, de még a saját feleségénél, a 95. helyen végzett Dobrev Kláránál is hátrább került a rangsorban. A Reader's Digest magazin felmérése szerint a kormányfőnél valamivel szavahihetőbbnek tartják Szili Katalint, az Országgyűlés elnökét (87. hely), Dávid Ibolyát, az MDF elnökét (88. hely) és Semjén Zsoltot, a KDNP elnökét (96. hely). Orbán Viktor, a Fidesz elnöke ugyancsak a sereghajtó húsz közé került (86. hely), akárcsak Schmidt Mária, a Terror Háza igazgatója (90.), Fodor Gábor környezetvédelmi miniszter (91.) vagy Demszky Gábor, Budapest főpolgármestere (97.)

A lista:

1. Erdei Zsolt ökölvívó

2. Egerszegi Krisztina volt úszóbajnok

3. Vágó István tévészemélyiség

4. Szávay Ágnes teniszező

5. Besenyei Péter műrepülő

6. Bálint György kertész

7. Szabó Magda író

8. Papp Lajos szívsebész

9. Vitray Tamás tévészemélyiség

10. Kovács Katalin kajakozó

11. Kemény Dénes vízilabdaedző

12. Polgár Judit sakkozó

13. Talmácsi Gábor motorversenyző

14. Erős Antónia tévészemélyiség

15. Presser Gábor zenész

16. Győrffy Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője

17. Göncz Árpád egykori államfő

18. Kozma Imre atya, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat alapítója

19. Aigner Szilárd meteorológus

20. Bóna Márta meteorológus

21. Hernádi Judit színésznő

22. Oláh György Nobel-díjas kémikus

23. Stahl Judit tévészemélyiség

24 Czeizel Endre genetikus

25. Pálffy István tévészemélyiség

26. Kertész Imre Nobel-díjas író

27. Ranschburg Jenő pszichológus

28. Csányi Sándor színész

29. Makovecz Imre építész

30. Vámos Miklós író

31. Kocsis Zoltán karmester

32. Dobson Tibor, az Orsz. Katasztrófavédelem szóvivője

33. Gera Zoltán labdarúgó

34. Farkasházy Tivadar humorista

35. Bochkor Gábor rádiós műsorvezető

36. Alföldi Róbert színész, rendező

37. Ákos zenész, énekes

38. Esterházy Péter író

39. Vizi E. Szilveszter, az MTA elnöke

40. Fischer Iván karmester

41. Moldova György író

42. Kolláth György alkotmányjogász

43. Erdő Péter bíboros

44. Krizsó Szilvia tévészemélyiség

45. Fábry Sándor tévészemélyiség

46. Rúzsa Magdolna énekes

47. Gryllus Vilmos zenész

48. Geszti Péter reklámszakember

49. Bihari Mihály, az Alkotmánybíróság elnöke

50. Garamvölgyi László, az ORFK szóvivője

51. Várszegi Asztrik pannonhalmi főapát

52. Lomnici Zoltán, a Legfelsőbb Bíróság elnöke

53. Kósa Lajos, Debrecen polgármestere

54. Friderikusz Sándor tévészemélyiség

55. Sándor György humorista

56. Charles Simonyi, a második magyar űrhajós

57. Zwack Péter üzletember

58. Prokopp Dóra tévészemélyiség

59. Vekerdy Tamás pszichológus

60. Baló György tévészemélyiség

61. Heller Ágnes filozófus

62. Béres Alexandra fitneszguru

63. Schmitt Pál sportvezető

64. Sólyom László államfő

65. Szenczy Sándor, a Baptista Szeretetszolg. vezetője

66. Mádl Ferenc egykori államfő

67. Hankiss Elemér filozófus

68. Schweitzer József egykori főrabbi

69. Török Gábor politológus

70. Csányi Sándor üzletember

71. Csányi Vilmos etológus

72. Lévai Anikó, Orbán Viktor felesége

73. Demján Sándor üzletember

74. Oláh Ibolya énekes

75. Tamás Gáspár Miklós filozófus, közíró

76. Tőkés László református püspök

77. Iványi Gábor metodista lelkész

78. Soros György üzletember

79. Széles Gábor üzletember

80. Lukács András környezetvédő

81. Illés Zoltán környezetvédő, Fidesz

82. Csernus Imre pszichiáter

83. Bódi Sylvi modell

84. Simor András, az MNB elnöke

85. Gyárfás Tamás tévészemélyiség

86. Orbán Viktor, a Fidesz elnöke

87. Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke

88. Dávid Ibolya, az MDF elnöke

89. Havas Henrik tévészemélyiség

90. Schmidt Mária, a Terror Háza igazgatója

91. Fodor Gábor környezetvédelmi miniszter

92. Daróczi Dávid kormányszóvivő

93. Schobert Norbert fitneszguru

94. Bojár Gábor cégvezető

95. Dobrev Klára, a miniszterelnök felesége

96. Semjén Zsolt, a KDNP elnöke

97. Demszky Gábor, Budapest főpolgármestere

98. Kóka János miniszter, az SZDSZ elnöke

99. Gyurcsány Ferenc miniszterelnök

100. Győzike tévészemélyiség
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
M. Szabó Imre üzeni
  2008-01-10 17:20:43, csütörtök
 
  M. Szabó Imre üzeni


A MAGYAROK VILÁGA NÉZZE A ZENIT TV-ben
(2008.01.10.) 22:00- 23:00 h-kor a nemzetpolitikai magazint

A TARTALOMBÓL:

Osi Mária fohász :

Boldogasszony Anyánk, régi nagy pátrónánk,
Nagy ínségben lévén, így szólít meg Hazánk.
Magyarországról! Édes Hazánkról!
Ne feledkezzél el,
Szegény magyarokról!

Kedves Magyar Napló, kedves Napkút; rendezvényszervezok!
Köszönöm a meghívást!
Mennék is örömest, ha kimódolták volna nekem, és sok más kiszakadt,
kitagadott magyarnak a magyar állampolgárságot, de legalábbis a (megalázó
körülményességgel megszerezheto) vízumot,
hogy átléphessem hazám, Magyarország határát!

Ebbol a mostoha utódállamból 14 évig nem utazhattam ki, útlevél híján,
újabban pedig mostoha anyaországunk vonakodik beutaztatni bennünket,
délvidékieket.
(Általam teljesnek vélt nemzeti vízumkérelmemet a minap át se vették a
szabadkai magyar
konzulátus zentai irodáján, holott Illetékesék a nyilvánosság elott azt
hangoztatják, hogy gyerekjáték vízumhoz jutni.) Arra kérem Önöket, hogy
valamennyi rendezvényükön - ezen a mostanin is - emlékezzenek meg a röghöz
kötött délvidékiek keserveirol, mindaddig, amíg sérelmeinket nem orvosolják!

Barátsággal és kollegiális tisztelettel:
Vicei Károly, Zentáról



Az Írók boltja és a Napkút Kiadó szeretettel meghívja Önt, kedves családját
és barátait.

-------------------------

PUBLICISZTIKA:
DIKTATÚRA A SZOCIALISTA PARLAMENTI FRAKCIÓBAN,
MEGVESZIK A KÉPVISELOKET-
MIKÖZBEN AZ ALAPVETO NÉPKÉPVISELETI ELVET DOBJÁK ODA A BIZTOSÍTÓK
ZSOLDJÁÉRT?
MÁR MEGINT MI LESZ A NEMZETI MÉDIÁVAL, VEZETO MUNKATÁRSAIVAL ?!- kérdezik
nézoim
KIÁLTÁS A MAGYAR PARLAMENT KÉPVISELOIHEZ MAGYARORSZÁG SZEGÉNYEIÉRT

"Igazságosabb és testvériesebb világot"

1996 - A Magyar Katolikus Püspöki Kar körlevele
"Az Egyház arra törekszik, hogy segítokészen, de kritikusan, az evangéliumi
értékek szem elott tartásával
figyelje az országban zajló társadalmi és gazdasági folyamatokat, kritikusan
tekintsen a politikai és gazdasági élet visszásságaira, s szükség esetén
fölemelje szavát az igazságtalanság és a megkülönböztetés bármilyen formája
ellen, elsosorban a legszegényebbek, a kitaszítottak, az elesettek
védelmében.
Emellett pedig mindent elkövet azért, hogy - eroihez képest - maga is részt
vegyen a nehézségek csökkentésében és a rászorulók szenvedéseinek
mérséklésében.
A felebaráti szeretet áldozathozatalt kíván, intézményes vagy egyéni
részvételt a másik ember nehézségeiben."

--------------------------------------------------------------------------------- ---------------

Tisztelt Képviselo Hölgyek és Urak!

Az utóbbi esztendokben Magyarországon a kisemmizett, szellemileg és
anyagilag lezüllesztett, életterében megcsonkított és önbecsülésében
megalázott emberek száma egyre növekszik.
A pártállami módszerek visszatérése ellen a társadalomnak kell fellépnie

Közösen kell fellépnünk az egészségbiztosítási törvény ellen - a jogállam
védelmében.
A kormány visszaél a hatalmával és súlyos károkat okoz az országnak.
A pártállami módszerek visszatérése ellen a társadalomnak kell fellépnie -
állítja hatvankét neves közéleti személyiség. Az aláírók kérik a
választópolgárokat, hogy keressék fel képviseloiket és hozzák tudomásukra,
hogy a magyar társadalom elutasítja az egészségbiztosítás üzleti alapokra
helyezését.
Néhány helyen meg is keresték az MSZP képviseloit: szavazzanak nemmel!
Karsai József és Tóth Károly operett-alakításaI.

FILMTUDÓSÍTÁS A SZOCIÁLIS FÓRUM S A TÖBBI CIVIL SZERVEZET TANÁCSKOZÁSÁRÓL.
VENDÉGEK:

OBRECZÁN FERENC ORSZÁGGYULÉSI KÉPVISELO FIDESZ
A MAGOSZ KÉPVISELETÉBEN; DR. KÁVÁSSY PÁL ORVOS-KÖZGAZDÁSZ,
A CIVIL JOGÁSZ BIZOTTSÁG EGÉSZSÉGÜGYI MUNKACSOPORTJÁNAK A VEZETOJE,
DR. PESTI IMRE A FIDESZ EGÉSZSÉGPOLITIKUSA TELEFONON JELENTKEZIK
NYÍREGYHÁZÁRÓL HAZAFELÉ
- valamennyien a több biztosítós -üzleti biztosítási rendszerrol fejtik ki
véleményüket.
Telefonon kapcsolunk nézoket is, vajon ok miként fogadják ezt a tervet?

M.Szabó Imre
Magyarok Világa, musorvezeto-szerkeszto
Az adás megtekintheto:
www.mszaboimre.hu - másnap
www.tornado.cwi.hu/magyarokvilaga.htm - www.mszaboimre.org -
publicisztika, riport
mobil: 30 6 327 348


M.Szabó Imre
Magyarok Világa, musorvezeto-szerkeszto
Az adás megtekintheto:
www.mszaboimre.hu - másnap
www.tornado.cwi.hu/magyarokvilaga.htm -
www.mszaboimre.org - publicisztikák, riportok
mobil: 30 6 327 348
ajánlom: http://oktober23bizottsag.hu /

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nézd meg ezt a fotóalbumot!
  2008-01-10 17:12:25, csütörtök
 
  Szia!


Nézd meg ezt a fotóalbumot! Szerintem tetszeni fog!:)

Klikk ide, azonnal megnézheted: A fotóalbum címe:
http://matahari51.xfree.hu/97294


A képtár tulajdonosa: http://matahari51.xfree.hu

További fotóalbumok,képek: http://xfree.hu


Ha tetszett, akkor küld tovább az ismerőseidnek!


Üdvözlettel,
matahari51
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Aláírásgyűjtő ívek letölthetők
  2008-01-10 16:50:18, csütörtök
 
  Mélyen Tisztelt Kurucosok, Nemzeti Hírhálósok, ÚDK-ok, Barikádosok,
HunHíresek és rajtatok keresztül minden nemzeti hírportál!

Kedves Barátaim!

Bizonyára értesültetek róla, hogy az egészségügyi vagyon megmentése
érdekében civil szervezetek népszavazást kikényszeríto aláírásgyujtésbe
kezdenek. Segítsétek a népi mozgalom kialakulását azzal, hogy az aláírásra
alkalmas íveket letöltheto formába elhelyezitek a honlapjaitokon.

Szólítsátok fel a nagyon tisztelt olvasó táborotokat arra, hogy a népnyúzó,
nemzetét gyulölo kormány ellen egy emberként fel kell sorakoznunk, és
aláírásunkkal is segítenünk kell a népszavazás mielobbi kiírását. A Ti
segítségetekkel abban bízom, hogy akár több millió aláírás is összegyulhet,
mivel az egész nemzetnek az az érdeke, hogy a parlamenti pártok ámokfutását
végérvényesen megzabolázza.

Nagyra becsülöm azt az önzetlen munkát, amit a
magyar nép érdekében fáradságot nem ismerve elvégeztek, és elmúlhatatlan
érdemetek van abban is, hogy az utóbbi idok közvélemény-kutatási adatai
szerint a parlamenti pártok támogatása mélyen 50% alá csökkent. Kitartó
munkátok eredményeként ez a szám tovább fog zuhanni, mert lassan nyiladozik
a magyar elme.

Tisztelettel:
Balogh Gyula

Aláírásgyujto ívek letölthetok:

http://www.liganet.hu/cikk/928/nepszavazas.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
2007.12 2008. Január 2008.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 214 db bejegyzés
e év: 2154 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1636
  • e Hét: 3346
  • e Hónap: 11950
  • e Év: 47891
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.