Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
Találkozzunk 08.02.11-én du!
  2008-02-11 11:06:40, hétfő
 
  TB Mentő Honfitársak - Tiltakozzunk 2008.02.11-én

Szeretettel és nagy tisztelettel hívunk minden magyar embert a
Budapesti Vértanúk terére 2008.02.11-én a több biztosítós rendszer
elleni tiltakozásra. Ezen a napon szavaznak a több biztosítós
rendszerről, ami egyúttal azt is jelenti, hogy az életünkről és az
egészségünkről is szavaznak. Szavaznak, mert idegen szívűek.
Szavaznak, mert nem eleget loptak. Szavaznak, mert kiakarnak irtani
minket.

Vonulj velünk és kiabáljuk együtt: gyilkosok! Kiabáljuk az égre, hogy
nem engedünk. Kiabáljuk, hogy ne játszanak az életünkkel.

2008.02.11-én találkozzunk a Blaha Lujza téren 16:00 órakor és
találkozzunk az Oktogonnál is 16:00 órakor. Szervezőink várni fognak.
Együtt vonulunk a belvároson végig a budapesti Vértanúk terére, hogy
másokat is csatlakozásra buzdítsunk, hogy hallják, lássák:


MI NEM ADJUK EGÉSZSÉGÜNKET!

Hagyd most a tv-t, amely csak butít és hazugságokkal traktál, hagy a
főzést vagy főzz meg korábban. Állj fel! Magyar! Fel állsz végre?
Magadért, családodért teszed. A felnövekvő nemzedékért. Egy jobb
Magyarországért!


"Senki sem különálló sziget; minden ember
a kontinens egy része, a szárazföld egy
darabja; ha egy göröngyöt mos el a tenger,
Európa lesz kevesebb, éppúgy mintha egy
hegyfokot mosna el, vagy barátaid házát,
vagy a te birtokod; minden halállal én leszek
kevesebb, mert egy vagyok az emberiséggel;
ezért hát sose kérdezd, kiért szól a harang:
érted szól."
- John Donne

Bajtársi tisztelettel kérünk arra, hogy segíts terjeszteni az
eseményt. 20-50 példányban terjeszd szórólapunkat, amit a
csatolmányban találsz. Dobd be lakókörnyezetedben a postaládákba. Hívd
el barátaidat. Győzd meg őt, hogy mindez közös érdek. Terjeszd
honlapokon és fórumokon a tiltakozást. Csak közösen vagyunk képesek
minél több ember megszólítani.


SZERVEZZÜK EGYÜTT TILTAKOZÁSUNKAT!

Ha lehetőséged van rá néhány példányban tedd ki plakátunkat is
falakra, terekre, kapualjakba: Innen töltheted le:

http://www.magyarnemzetertmozgalom.hu/plakat5.jpg


Vigyük taranszparenseinket, zászlóinkat. Kürtöket, dudákat vigyünk.

MI TB MENTŐK TILTAKOZZUNK EGYÜTT!

Akik eddig csatlakoztak:
Magyarországért Párt, Magyar Nemzetért Mozgalom, NAHÖK, Szabad
Magyarországért Mozgalom, A SZÖVETSÉG, MAROVESZ, REFOR, MNR, Fiatal
Értelmiségiek Szövetsége, több más társadalmi szervezet.


Várjuk szervezetek csatlakozását

Érdeklődni lehet:
Balogh Béla 06-20-916-0029 labbel1@t-online.hu
Takács András 06-20-971-4600 control7@mail.datanet.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Felhívás a szíves olvasónak!
  2008-02-11 09:15:39, hétfő
 
  Felhívás a szíves olvasónak!

A Polgár Info az Önök kegyelméből tisztelt olvasóink választóvízhez érkezett! Írásaink olvasása közben bizonyára elkerülte figyelmüket, hogy hírportálunk lapszerkesztőket keres. Minden kedves látogatónkra számítunk, az Anyaországban, Délvidéken, Erdélyben, Felvidéken, és Kárpátalján, de elsősorban a regisztrált felhasználókat, törzsbázisunkat szólítjuk meg.

A Polgár Info közössége, mint azt Önök - alapszabályunkból, becsületkódexunkból olvasták, egy olyan pártoktól független közösség, aminek tagjai ingyenesen végzik munkájukat, és a portál költségeit is magánszemélyek fizetik. Munkánkat tehát, nem az anyagiak, hanem a Magyarság szokásainak, hagyományinak, aktuális híreinek a Polgárral - Önnel kedves olvasó - való hiteles megismerésének lehetősége, szerkesztőink tenni akarása vezérli. Ma már Istennek hála, Önök olyan sokan látogatnak minket, oly nagy az érdeklődés, ha nem akarunk itt megrekedni, hanem többet, jobbat akarunk Önnek adni, akkor új munkatársakra van szükségünk. Mert Önök, szerte a Hazában olyan írásokkal, gondolatokkal, helyi szokásokkal és eseményekkel tudnák bővíteni híreinket, hogy ez mintegy lelki kapocsként összekötné a Nemzetet, a Magyarságot távolságokon, határokon keresztül, térben és időben. Minden hír érdekes lehet, még az is, amit ellenségeink írnak. Egyetlen dologban nem ismer tréfát a Polgár Info: a szellemiségben!

Sokan vannak a Kárpát-medencében, akiket fűt a tenni vágyás, de nem adódik lehetőségük ennek gyakorlatban is érvényt szereznie. Hiszen Önöket is az Igazmondás, Hit, Haza, Magyarság, Nemzet és a Polgár szavak mögötti érzelmek vezérlik. A lehetőség tehát adott: csak napi fél-egy órát kellene Önnek rászánnia kedves vállalkozó kedvű olvasónk! Nem pénzt kérünk, hanem egy kis törődést és egy kis munkát, amit felajánlanak Önök, jövendőbeli munkatársaink a Magyarság, a Nemzet oltárára! Kérem tehát, hogy minél többen és több helyről jelentkezzenek a nemes munkára, ami kapocsként összeköt minket Zombortól a Hargitáig, Rimaszombattól, Munkácsig. Jelentkezni a szekesztoseg@polgarinfo.hu és a delfelvidek@polgarinfo.hu e-mail címeken lehet. Akiket pedig visszatart a félelem az ismeretlentől, azok gondoljanak Magyar Lászlóra, a mára már szinte elfeledett Afrika kutatónkra. Amikor elindult, hogy felfedezze Afrika belsejében, a Zambezi forrásvidékét, ezt írta naplójában: -félek, de majd megsegít az Isten!-

Rimaszombat. 2007 szilvesztere előtt, Áldáska, Bekő és Bököny napján

Tisztelettel és baráti üdvözlettel:

Törőcsik Attila
Polgár Info
főszerkesztője

Házik Zoltán
Polgár Info felvidéki, kárpátaljai, délvidéki
főszerkesztője
www.felvidek.polgarinfo.hu
www.erdely.polgarinfo.hu
www.polgarinfo.hu
+ Társoldalak:
http://www.rimaszombat.polgarinfo.hu/modules.php?name=Orszaginfo_lista

Polgár Info Rádió
http://www.polgarinfo.hu/modules.php?name=Radio

Polgár Info TV
http://www.polgarinfo.hu/modules.php?name=TV

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nyílt levél Kóka Jánoshoz
  2008-02-11 09:00:59, hétfő
 
  Nyílt levél Kóka Jánoshoz

Tisztelt Elnök Úr, Kedves János!

Mindenekelőtt a tegezésről. Soha, semmilyen körülmények között nem tegeznélek le, csak akkor, ha Te ezt kifejezetten kérnéd. Ugyanis gyűlölöm azt a világot, amelyben a boltok pultjában álló bakfisok "hellóval" és "sziával" köszöntik az ötven-hatvan esztendős vásárlókat is, akik aztán zavarukban kényszeredetten visszategezik őket. Én sportot űzök abból, hogy konzekvensen "jó napot kívánokkal" köszönök, és mosolyogva nézem a hatást. Most azért tegezlek le mégis, hogy érezd, ez a világ a ti művetek (is).

Kedves János, téged is gyűlöllek. Persze nem lenne túl nagy erőfeszítés ezt a tényt becsomagolni, politikailag korrekté tenni, de már nincs kedvem hozzá. Nincs kedvem a politikai korrektséghez, ugyanis az éppúgy elmebaj és hazugság, mint ti magatok. Mint a világ, amelyet ti képviseltek.

A világ, amelyet ti álmodtok, és amelynek megvalósításán fáradoztok, élhetetlen és rettenetes. A ti világotok fogja elhozni az új borzalmakat - de erről majd később. Most először erről a "nemet mondunk a szocializmusra" nevű kampányról. Tudod, János, ha lenne kedvem és időm, szívesen beszélnék most arról, hogyan lettetek ti gazdagok. Milliárdosok. Te és a volt főnököd, harcostársad, akit szintén gyűlölök. Beszélnék arról, hogy ti az állam - bizony, János, az ÁLLAM! - pénzén lettetek azok, amik. Állami pénzeket, ingatlanokat nyúltatok le, felhasználva a régi, pártállami kapcsolatokat. Te, aki egyházi középiskolában végeztél, végül a KISZ KB zsozsóján és tagjain lettél "nagy". Illetve, hát ilyen kicsi. Ilyen morális törpe. Ilyen moral insanity. Állami pénzek, ingatlanok, kapcsolatok nélkül, az Apró-klán (ez a mi Cosa Nostránk!) segedelme nélkül ti semmik sem lennétek. Ugyanis tehetségete! k, az egyetlen valódi tehetségetek csupán a gátlástalanság és az erkölcstelenség, valamint a lenyűgöző akaratosság. Bizony, kedves János, majd egyszer, csak egyetlenegyszer meséld el, legalább önmagadnak, milyen pénzek álltak informatikai céged mögött, amelyekből milliárdos lettél. Milyen pénzek, milyen megrendelések, milyen "tenderek" és milyen kapcsolatok. S azt is meséld el majd egyszer önmagadnak, hogy ezek nélkül mi lennél ma. Mert én tudom. Egy tehetségtelen, huszadrangú orvos lennél, akit mindig odébb rugdalnának a kollégák, hogy csak beteg közelébe ne kerüljön, az isten szerelmére! (Ahogy volt ez annak idején a János kórház traumatológiáján, ahol rezidens voltál, emlékszel, János?)

De nincs kedvem erről beszélni. Ezt is unom. Hiszen már annyiszor beszéltünk róla, és annyira nincs semmi értelme. Egyszerű ez, János: ti kifosztottátok az államot, gátlástalanul és aljasul, és amióta az állami vagyon a zsebetekben van, gyűlölitek az államot, és harcot folytattok ellene. S miközben behajtjátok az elképesztő mennyiségű adókat a lakosságon, arról pofáztok, hogy az állam nem azért van, hogy adjon, és "nincs ingyenleves". Ez undorító és elviselhetetlen, János, de mindegy. Tehetitek, hiszen a magyar társadalom tetszhalott állapotban van még mindig. De egyszer majd felébred. Iszonyatos nap lesz, János, de sajnos elkerülhetetlen. Én már várom.

Végezetül pedig arról szólok, hogy majdnem mindent el lehet venni egy nemzettől, János. El lehet venni a vagyonát, a pénzét, a javait, még a szabadságát is - az a kérdés, vajon el lehet-e venni végképp az önbecsülését is? Nem tudom, János. Ti ezen vagytok, és lehet, hogy nektek sikerülni fog. Ezen vagytok, ugyanis egy nemzet önbecsülését úgy lehet elvenni, hogy elveszed tőle a múltját, a kultúráját, a hagyományait, az őstörténetét, a mítoszait. Paul Johnson teszi fel a kérdést a 20. század történetéről szóló munkájában, hogy miért éppen a németek? Miért éppen Európa egyik legnagyobb kultúrnemzete, Goethe és Heine és Wagner hazája vetette magát a nácizmus karjaiba? Elegendő ehhez a világgazdasági válság, a nyomor, a vesztes világháború, és a Vezér eljövetele? Nem, nem elegendő. Az is kellett hozzá, hogy megpróbálják elvenni a kultúráját, a hagyományait, a mítoszait.

Tudod, János, hogyan függ össze a két dolog? A híres-hírhedt berlini kabarékban estéről estére azon röhögött a törzsközönség, hogy kifigurázták Trisztán és Izolda legendáját. Levizelték, kigúnyolták, kiröhögték mindazt, ami a németeknek fontos volt és szent. A cinizmus és a múlttalanság tobzódott minden este Berlin fülledt lokáljaiban. Aztán egy este megjelentek a nagyon szőke, nagyon kék szemű, horogkeresztes karszalagot viselő német fiúk, és felismerhetetlen péppé verték a bártulajdonos arcát a pult szélén.

Nézd meg Bergman Kígyótojás című filmjét, kedves János. Sok-sok hasonlóságot fogsz felfedezni mai világunkkal. És olvass Paul Johnsont! És ne legyél olyan nagyon megelégedett és cinikus. Ugyanis az út végén majd együtt menetelünk valahová, kedves János, és akkor én rád jobban, sokkal jobban fogok haragudni. Alázat és csend és önvizsgálat, kedves János. Egy nemzettől nem lehet elvenni a kultúráját.

Bayer Zsolt
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nyílt levél
  2008-02-11 08:58:59, hétfő
 
  NYILT LEVÉL

"Hova vezetnek Budaházy és Toroczkai "levadászási" tervei?"

Lendvai Ildikó!
Az ön kérdésére roppant egyszerű, ám mégis összetett választ tudok adni, tehát tessék figyelni, talán így megérti, miről van szó.
Budaházy és Toroczkai levadászási tervei azon politikusok és tisztségviselők ellen indult, irányult, kik a jelen rendszerben nem azt teszik, amit az adott poszt indokolttá tesz ténykedéseik során. Ezek a politikusok, tisztségviselők visszaélnek a hatalmukkal, nem a köz érdekeit tartják szem előtt, tehát a rájuk bízott teendőket nem látják el. Ha ilyen emberek vannak a köz érdekében ténykedő emberek közt, az olyan, mint amikor a búzába konkoly keveredik. Ez ellen mást nem lehet tenni, mint kiválogatva eltávolítani posztjából, és pellengérre állítani. Gondolom ön sem akarhatja azt, hogy a politikai közélet soraiban korrupt emberek hada legyen, így talán inkább örülnie kellene ezen felhívásnak, és támogatnia, minden segítséget megadva.
Ha ön ezzel szemben mégis úgy gondolja, hogy Budaházy és Toroczkai ténykedése nem támogatandó, hanem elítélendő, és jogértelmezési változtatásokra van szükség, akkor a korrupciónak ad ezzel zöld utat, hiszen aki eddig csak gondolkozott "ravaszságokon", az majd ezután bátran megtesz bármit.
Ajánlanám átgondolásra ezt a rövid kis eszmefuttatást.

BÁRKÁNYI SÁNDOR, Szászvár
(http://www.gondolkozz.extra.hu)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az elsíbolt pénzek útja
  2008-02-11 08:55:09, hétfő
 
  http://www.nibiru.hu/holapenz.htm
(Megvan a Gyurcsány kormány által ellopott pénz?)

Megvan a szocialista-szabad demokrata kormány által elsíbolt pénz egy
része
880 milliárd Forint befektetés Indonéziában
A Gyurcsány kormány nem tud elszámolni 900-1000 milliárd forinttal. Erről több elemzés is napvilágot látott már. Az ellenzék csak
halkan tette föl a kérdést, hogy hol a pénz?
A legátfogóbb elemzés erről a Heti Válasz hasábjain jelent meg.
A dolog itt még nem ér véget. A megszorítások költségvetésében is van további 500 milliárd forint, amelyről Veres János nem hajlandó elárulni, hogy mire akarják elkölteni.

Az ebben a cikkben olvasható információk már megjárták a Magyar Nemzetet,
a HírTV-t és a Fideszt is, s bár a dolog szerény véleményem szerint
egyértelmű, mégsem látott napvilágot ez az információ. A média részéről
érthető a dolog, mert az oknyomozó újságírást a médiatörvény teljesen
ellehetetlenítette. A Fidesz prominensei részéről azonban nem világos,
hogy annak ellenére, hogy már a 2006-os országgyűlési választások előtt el
lett juttatva hozzájuk az anyag, miért nem kezdtek semmit vele. 2006
nyarán végül elértem, hogy egy Fideszes parlamenti képviselő ősszel,
amikor már mindenki jelen van és a média is figyel, interpellálni akarta
az ezen az oldalon található információkat. A média és a politika csak
ennyire volt képes eddig. Közben azonban valamilyen áttételes módon az
alapinformáció eljutott a Jobbik Magyarországért vezetőségéhez, akik
tegnap előtt (2006.08.24) kiadtak egy közleményt a témában. Ha már így alakult, nem titkolózom tovább. Lássuk miről is van
szó:
Egy cikk a Jakarta Post-ból
Egy rendkívül érdekes múlt évi tudósításra akadt 2006 márciusában egy barátom az indonéziai Jakarta Post-ban.
Elküldte nekem azzal, hogy fordítsam le a tartalmát, de fogalma sem volt,
hogy mibe nyúlt. A cikk egy olyan előzetes megállapodás aláírásáról
számol be, melynek kapcsán "magyar befektetők" 4 milliárd dollárt azaz a 2006 áprilisi árfolyamon számolva 880 milliárd forintot fektetnek be Dél-Szumátrában, és egy erről szóló megállapodást írtak alá
az Indonéz kormánnyal. Az aláíráskor jelen voltak Gyurcsány Ferenc és Kóka
János. Történt mindez 2005 júliusában. Még mielőtt azt gondolná bárki,
hogy a "milliárd" szó elírás, közlöm, hogy minden forrás kivétel nélkül
ugyanezt az összeget említi, ráadásul az eredeti cikkben szó van milliókról is, tehát kizárt az elírás. Az anyanyelvi hír is úgy szól, hogy "Hongaria Tanam 4 Miliar Dollar AS di Indonesia", márpedig a bahasa nyelvben (indonéz) a milliót
"juta"-nak mondják.
A Jakarta Post cikkében egy ponton Dél-Szumátra kormányzója, miközben
Gyurcsánnyal való találkozásra kíséri az Indonéz elnököt megjegyzi:

"Ez a 4 milliárd dollár befektetés óriási áttörés a számunkra. Szokásos esetben a központi
kormányzat dönt térségünk minden jelentős gazdasági tevékenységét
illetően. Most azonban egyedül határozzuk meg a dolgokat."

Ha 4 millióról lenne szó azt semmiképp nem nevezné a kormányzó "áttörésnek", ráadásul
ugyanabban a cikkben említést tesznek milliókról is, amikor arról
tájékoztatnak, hogy amúgy a magyar kormány 25 millió dolláros "soft
loan-t" (kedvezményes kamatozású kölcsönt) adott autópálya építésre az
Indonéz államnak. Gyurcsány miniszterelnök ezenfelül informatikai
termékeket és szolgáltatásokat ajánlott fel, valamint katonai felszerelést. Ez utóbbira még visszatérek.
Mi történhetett tehát?
Időrend
2005 elején Gyurcsányék nagylelkűen átutaltak 4 millió dollárt az indonéz
kormánynak, azzal a címkével, hogy a cunami áldozatainak szánják.
Emlékezetes, hogy szinte ezzel egyidőben az erdélyi árvízkárosultaknak
egyetlen árva fillért sem adott a szocialista kormány.

2005 július végén aztán ismét beállítanak Indonéziába immáron 4 milliárd dollár ígéretével és
25 millió dollár soft loannal (kedvezményes kamatozású kölcsön), melyről
az a hivatalos hír, hogy autópálya építésre adják. Akinek a számok nem
világosak, elárulom, hogy 25 millió dollár (5.5 milliárd Forint) nevetségesen kevés ahhoz, hogy autópályát építsenek belőle. 3 km-nél
hosszabbra ebből az összegből egészen egyszerűen nem futja. Arra viszont
bőven elegendő ez a pénz, hogy korrumpálják vele egy másik (úgyszintén
korrupt) kormány tisztviselőit. A 4 millió cunamis dollár véleményem
szerint csak egy előleg volt, amiből egy árva centet sem láttak a cunami
áldozatai. A 25 millió pedig nem egy soft loan, hanem a vesztegetési pénz
további kialkudott része volt. Ez biztosította be, hogy az egyébként
politikailag elég zűrös országban a tisztségviselők kellően le legyenek
fizetve ahhoz, hogy többé szóban se említsék azt a 4 milliárdot, amit
Gyurcsány, Kóka, és a még egy tucat jelen lévő ember tettek zsebre.
A magyar internetes sajtóban mindössze egyetlen helyen az fn.hu-n
tesznek említést az ügyről, ott viszont az összegek nem stimmelnek.
"Csupán" 350 millió dollárról írnak a cikkben 4 milliárd helyett.
Tekintve, hogy a sokkal kisebb összeggel támogatott vakcina ügyben szinte
naponta tájékoztatgattak egy időben, ha ez valóban "befektetés" lenne,
folyton azt nyomnák a médiából, hogy milyen ügyesek. Ezzel szemben itt
csak elhallgatással találkozunk. Felmerül viszont a cikkben az egyik az
ügyben szereplő cég neve, a Diagon Kft-jé, melynek nem csak a tevékenységi
köre de a gazdagodása is úgymond érdekes, akár egy külön tanulmányt
lehetne róla írni. A cég ügyvezetője az a Kern József, aki Kollányi
Gáborral együtt többségi tulajdonosai a Hospinvest Rt-nek, mely Körmenden
és Kiskunhalason azokat a kórházakat működteti, melyeket közül a körmendit
sikerült csak privatizálniuk maguknak, a kiskunhalasi eladását végül
2001-ben Mikola István meghiúsította.
Végül a vagy.hu-n találtam egy írást, melyből kiderül, hogy "Kern remek kapcsolatokat ápol szocialista politikusokkal, legutóbb tagja
volt annak az üzletemberekből álló csoportnak, amely Gyurcsány Ferenc
miniszterelnököt kísérte el délkelet-ázsiai útjára." Többet erről az útról az írás nem beszél, ellenben ugyanott egy másik cikkből azért képet kaphatunk arról, hogy ki is ez a Kern József.
Befektetés?!


A média az ügyet tekintve mindenhol befektetésről számol be. Ez
Indonéziát ismerve eleve felettébb szokatlan dolog lenne. Ismeretes, hogy
Indonéziában fegyveres bandák garázdálkodnak és szeparatista mozgalmak
robbantgatnak. Ebben az országban 8 éve még pogromokat tartottak a
Kínaiakkal szemben, és az iszlámizmus egyre nagyobb teret hódít. Szumátra
északi részét jelenleg is az iszlámisták uralják.
Indonézia mind politikai, mind vallási, mind közbiztonsági, mind pedig
katonapolitikai szempontból zűrös és instabil helynek számít a világban.
Azokról a cégekről, melyek egy ilyen országban fektetnek be, joggal
feltételezhető, hogy nem legális gazdasági elképzeléseik vannak, vagy a
vezetőik félnótásak.
Lényeges még, hogy Indonézia a környéken közismert agresszornak számít.
Lásd pl. Kelet-Timor és Nyugat-Pápua esetét. Az ország saját, soha véget
nem érő polgárháborújában csak az jelentett az embereknek egy
lélegzetvételnyi békét, amikor a cunami után a felek tűzszünetet tartottal
egy rövid ideig. Ennek az országnak kínált katonai felszerelést Gyurcsány Ferenc a Jakarta Post tudósítása szerint.

Elviekben, és papíron tehát Indonéziában van a magyar adófizetők pénze, a
valóságban azonban az történt, hogy Gyurcsányék strómanok segítségével
elloptak az államkasszából akkori áron közel 900 milliárd forintot.
Ki lehet-e egyáltalán magyarázni a fentieket? Kétlem. Gyurcsányék soha
nem fognak tudni számot adni arról, hogy ki és miért fektet be közel egy
ekkora irdatlan összeget egy totálisan zűrös országban, főleg, amikor
annak a pénznek itthon is ezerszer meg lenne a helye. És nem utolsó sorban
pontosan ez az az összeg, amivel nem tudnak azóta sem elszámoni. Amikor
megkérdik tőlük, hogy hol a pénz, akkor sosem válaszolnak, vagy pedig
nyilvánvalóan és cinikusan hazudnak. Gondolok itt az olyan és hasonló
válaszokra, amit Gyurcsány mondott Orbán Viktornak a pénzt kereső
kérdésére, miszerint "a pénz pedig az autópályákban, a vidékfejlesztésben,
az egészségügyben, a nyugdíjakban van..."

Amíg elfogadható magyarázatot és tételes kimutatást nem kapunk tehát a
fentiekről, addig bűnözőnek kell tekintenünk a szocialisták
miniszterelnökét, Kóka Jánost, és minden strómant, aki érintett az ügyben.

Nibiru
(Írásom nyilvánosságra hozatalának időpontja: 2006.08.26 -- jav: 08.28)

(A kép a saag.org.ról származik, és azt ábrázolja, amikor egy iszlámista robbantás után az
Indonéz katonák a holttesteket keresik.)

Az eredeti Jakarta Post cikk másolata az Investment Indonesia Online-on:
http://www.bkpm.go.id/bkpm/news.php?mode=baca&info_id=1440 (1)*

Ez a cikk forrásként a Reuterst említi meg, de a Reutersnél hiába
kerestem:
http://www.xpatloop.com/news.php?id=6976 (2)*

Indonézia Kuala Lumpuri (Malajzia) nagykövetségénél is olvashatunk róla:
http://www.kbrikl.org.my/economy/news.html (3)*

Az eredeti hír másolata más hírekkel egybegyűjtve:
http://www.kjridubai.ae/berita%20juli.htm (4)*

Az alábbi két helyről a híreket már törölték, csak a Google tárolt
változatában érhetőek el.
Mind a két hely a Dow Jones Newswires-t jelöli meg forrásként:
A MorningStar azóta kitörölt híre. (5)*
A NASDAQ azóta kitörölt híre. (6)*

A magyar sajtóban mindössze egyetlen helyen tesznek említést az ügyről,
ott pedig az összegek nem stimmelnek. Itt viszont felmerül az egyik cég
neve, a Diagon Kft-jé, melynek nem csak a tevékenységi köre de a
gazdagodása is úgymond érdekes, akár egy külön tanulmányt lehetne róla
írni.
http://www.fn.hu/index.php?id=5&cid=103325 (7)*

Egy szemfüles magyar bloggernek már akkor szemet szúrt a dolog, csak azt
nem értem, hogy miért nem küldte el az infót valamilyen újságnak, vagy
ellenzéki pártnak.
http://pocakos.blogspot.com/2005/07/ngy-millird-us-dollr.html (8)*

* Az ügy kiemelt fontossága miatt mindegyik fenti oldalról készítettem egy
teljes másolatot, nehogy véletlenül "eltűnjenek":
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Véletlenekről
  2008-02-11 08:50:46, hétfő
 
  LEVÉLVÁLTÁS véletlenekről

I."T I Z E Z E R V E L E T L E N E K..."

Kétségtelen, nagyon sok véletlen fordul elő az életben, szinte naponta tapasztalunk egyszerű, vagy rejtélyes véletleneket. A kiváló, magyar érzelmű, nagy tehetséggel megáldott színművész, B u b i k István, tragikus körülmények között halt meg. Mintha véletlen lett volna.
K a s z á s Attila, magyar érzelmű színművészünk, aki kiváló táncos-énekes is volt, tragikus hirtelenséggel elhunyt. Fiatal, igen tehetséges művész volt. Hirtelen, gyors, váratlan halál..., véletlen...
Váratlanul /véletlen/ tragikus körülmények között életét vesztette S e l m e c z i Roland, hazafias érzelmű színművészünk, aki a Trianon filmben is sikerrel szerepelt. Véletlenül... véletlenül...
Hm... Mennyi véletlen, felesleges, oktalan halál! Magyar hazafiak, kiemelkedő művészeink pusztulása! Kegyetlen véletlenek!
"...Tizezer véletlenek, segítsetek, segítsetek...!"

Pásztorfi István

II.
Dátum: 2008. feb. 04.
Feladó: Dévai Nagy Kamilla <devainagykamilla@freemail.hu>
Címzett: Kadar György <gyorgy.kadar@vaasa.fi>
Tárgy: Re: "T I ZE Z E R V E L E T L E N E K..."

Kedves Kádár György!
Egészen véletlenül- mielőtt a KRÓNIKÁS ZENEDÉT 2007 nyarán kilakoltatták-(mert nem tudtuk fizetni a fűtésszámlát, mivel 11. éve élünk MINDEN támogatás híján önerőből, a dalainkból, előadásainkból, CD-ink eladásából,még rózsadombi lakásomat is el kellet adni- (mert nem volt mit enni erdélyi, kárpátaljai, felvidéki növendékeimnek, és nem tudtam 14 tanáromat fizetni)- és mert sokszor kint énekeltünk a Kossuth téren, - VÉLETLENÜL egymás után NÉGYSZER kirabolták békásmegyeri bentlakásos iskolánkat.. Elvitték az összes számítógépet (még a százezer éves Pentium I-et is, mert abban is volt dokumentum, hogy hogyan állítottuk két kezünkkel helyre a ramaty épületet...) adatokkal, dokumentumokkal, levelezéssel, szerződésekkel együtt. Még a lementett CD-ket is elvitték. És VÉLETLENÜL- még szintén a kilakoltatás előtt- ELLOPTÁK az erőt,adó, életet mentő szent gitáromat, hogy ne legyen kitartásom folytatni munkámat, melyet a 15 milliós magyarság érdekében teszek. És egészen VÉLETLENÜL szintén még a kilakoltatás előtt súlyos autóbaleset ért. Teljes erővel belémszállt a Kőbányai úton egy piros autó. Két diákom is ült a kocsiban. Csodával határos módon maradtunk meg. HÁROMMILLIÓS kár keletkezett az Opelben.Majnem egy éve. Azóta sem kártalanítottak, csak az autót tákolták össze, úgy, hogy várom, mikor esik szét alattunk. VÉLETLEN. VÉLETLEN????? De még ezt is úgy csinálták, hogy ne is tudjon róla senki. Most én is kinyitom a számat. Csakazértis dolgozom. A nap 24 órájában. Hullafáradtan. De tudván, hogy szeretnek az emberek, és szolgálhatom a nemzetemet. Most éppen a mentett holminkat akarják kirakni abból a raktárból, ahol menedéket kaptunk, hogy zongoráinkat, hangszereinket, irodabútorainkat ideiglenesen elhelyezhettük a kilakoltatás rémületében.. Azt a raktárt eladták, most ki kell ürítenünk. Raktározási díjat nem tudunk fizetni. Még ezen a héten el kell vinnünk a cuccainkat. VÉLETLEN?????40. éve vagyok a pályán. Minden szusszanásom ezé a nemzeté. Nem a számat jártatom, hanem még a Csau időkben is mentem énekelni Erdélybe, Kárpátaljára, felvidékre, Délvidékre. Még a tankok által feltört aszfalton mentek tönkre a csapágyak, tűgörgők. Ezek viszont NEM VÉLETLENEK. 1987-ben kaptam volna Kossuth díjat. Visszavették menetközben, mert elmentem vidékre tanítani.Nem érdemlem meg a Magyar Örökség díjat, mert csak 40 éve énekelek a nemzetért. A Magyar Kultúra Napján 1996-ban MEGHALTAM. Két napig voltam az ÚR vendége.10 nap amnézia után fél évig tanultam újra járni, beszélni, énekelni. És ott folytattam, ahol abbahagytam. Csak már nem egyedül, hanem a KRÓNIKÁSOKKAL.Hogy átadjam mindazt, amit kínkeservesen, magányos farkasként megtanultam. Hogy legyenek fiatalok, akik továbbvigyék ezt a szellemiséget. A régi hagyományok őrzése mellett új hagyományokat teremtsenek. Hogy erőt, hitet, reményt vigyenek a megfáradt emberek szívébe dalaikkal. Meg is kaptuk érte méltó büntetésünket.
VÉLETLEN????Segítségre szorulunk, mert én már nem bírom egyedül. VÉLETLEN???? És még a jobboldal se tudja igazán, kik is vagyunk.Pedig TITEKET szolgálunk. Alázattal, tisztelettel, szeretettel. Néha kapunk segítséget, de "gazdánk" nincs. Párthoz semmiképp nem kapcsolódunk. Mi a magyar kultúra, művészet pártján, a jobboldalon állunk.És dolgozunk. Csendben végezzük a munkánkat. Bocsánat, hogy kifakadtam, de ez sem VÉLETLEN.
Szeretettel, mélységes hittel és odaadással:

Dévai Nagy Kamilla
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Égető kérdések
  2008-02-11 08:40:32, hétfő
 
  Tudta-e Ön...
- Tudta-e Ön, hogy a parlamenti képviselők összesen havi 360 millió forint &#64257;zetést kapnak a büdzséből?
- Tudta-e Ön, hogy hazánknak évente több mint 10 milliárd forintjába kerülnek a politikusok?
- Tudta-e Ön, hogy a legjobban kereső mezei képviselők havonta 1,5 millió forint &#64257;zetést kapnak?
- Tudta-e Ön, hogy hazánkban mintegy 40 ezer politikus van?
- Tudta-e Ön, hogy 36 kormánytagot tartunk el?
- Tudta-e Ön, hogy a 386 parlamenti képviselő eredetileg a történelmi Magyarországot képviselte, nem a jelenlegit, amely csupán harmada a Trianon előttinek?
- Tudta-e Ön, hogy közel 34 ezer polgármester, önkormányzati képviselő, valamint fővárosi és megyei képviselő van, akiket a közvagyonból tartunk el?
- Tudta-e Ön, hogy a nemzeti és etnikai kisebbségek ,,parlamentjének" 399 &#64257;zetett kisebbségi képviselője van?
- Tudta-e Ön, hogy a képviselők jelentős része gyakorlatilag semmilyen munkát nem végez, a parlamentben ülő honatyák közül nem egy akad, aki évek alatt mindössze egyszer szólt hozzá valamihez?
- Tudta-e Ön, hogy Toller Lászlónak (MSZP) eddig 12 millió forint munkadíjat utaltak ki, miközben kómában fekszik, ergo dolgozni sem tud?
- Tudta-e Ön, hogy Rogán Antal (Fidesz) úgy vett fel rendszeresen adómentes szállás-költségtérítést Budapesten, hogy volt saját lakása a fővárosban?
- Tudta-e Ön, hogy Szili Katalin (MSZP) úgy kapott útiköltség-térítést, hogy az őrezred utaztatja, amúgy is állami pénzen?
- Tudta-e Ön, hogy a magyar igazságszolgáltatás olyan váderedményességi mutatóval dolgozik, mint a félkemény és kemény diktatúrák?
- Hogy akit ma Magyarországon megvádolnak, azt szinte biztosan el is ítélik?
- Tudta-e Ön, hogy 1988 (az még bőven proletárdiktatúra!) és 2002 között összesen nem oszlattak annyi tüntetést, mint azóta?
- Tudta-e Ön, hogy miközben a képviselők adózatlanul veszik fel évek óta a sok száz millióra rúgó ,,költségtérítéseket", Európában Magyarországon a legmagasabbak a béreket terhelő adók és járulékok?
- Tudta-e Ön, hogy Lengyelországban 10, Csehországban 18, míg Szlovákiában 26 százalékkal nagyobb a nettó bér, mint Magyarországon? Ez a családi kedvezményekkel további 8-10 százalékkal emelkedhet. Franciaországban egy közepes jövedelmű, házas, két gyermeket nevelő dolgozótól mindössze 7 százalékot von le az állam, míg nálunk akár 40-50 százalékot is.
És Ön szerint mennyi kárt okoznak még hazánknak a politikusok?
Segítsen, hogy felderíthessük!
A razzia során levadásszuk a korrupt, hazaáruló politikusokat, de a razzia kiterjed mindazokra a rendőrökre, pénzügyőrökre, titkosügynökökre, APEH-dolgozókra, újságírókra, ügyészekre, bírókra, közhivatalnokokra, akik az adófizetők pénzéből kapják a fizetésüket, s visszaélnek a hivatásukkal - korruptak, lopnak, csalnak, hazudnak, elárulják a magyar nemzetet, hatalmukkal visszaélve politikai tisztogatást, leszámolást hajtanak végre, vagy csak egyszerűen semmiféle munkát nem végeznek a közvagyonból kapott fizetésükért.
A razzia egy elszámoltatás, amely során Magyarország minden pontjáról várjuk az információkat a lakosságtól korrupcióról, lopásról, csalásról, hatalommal való visszaélésről, nemzetárulásról... A nép elől nem lehet elbújni, az emberek nagyon sok mindent tudnak, de az államgépezettel szemben nem mernek eljárásokat kezdeményezni, hiszen joggal érezhetik úgy, hogy szélmalomharc lenne.
Most azonban itt a lehetőség, hogy akár névtelenül is, megtegyék az első lépést. A szöveg alatt található gombra kattintva lépjenek tovább és tegyék meg bejelentésüket, majd az "Elküld" gombra kattintással juttassák el hozzánk. A többit bízzák ránk! Az információk hitelességéről - saját apparátusunk segítségével - magunk fogunk meggyőződni, s a megfelelő büntetésekről is mi fogunk gondoskodni. A visszaszámlálás elkezdődött. Egy új, jobb világot csak úgy lehet építeni, ha előbb rendet teszünk a jelenünkben, és végleg le tudjuk zárni a múltat...

http://www.hunnia.org/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elég volt
  2008-02-11 08:40:01, hétfő
 
  Elég volt az, hogy a falatnak
az ize rossz, és nem is adnak.
Elég volt az, hogy mende-monda
amit hirdet sokszáz bolond ma.
Elég volt az, hogy meg se hallgat
akinek mi adtunk hatalmat.
Elég volt az, hogy szegény népet
hülyit, aki gazdag pecér lett.
Elég volt az, hogy nyálas senkik
lehetnek górék: "yenkik, yenkik".
Elég volt az, hogy ha meglőnek
a száraz föld lesz szemfedőnek.
Elég volt az, hogy mára másnak
árulják ki teljes hazánkat.
ELÉG VOLT !

Zas Lóránt
-- Kalifornia, 2008. febr. 1.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
2008.01 2008. Február 2008.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 195 db bejegyzés
e év: 2154 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 131
  • e Hét: 874
  • e Hónap: 1821
  • e Év: 37762
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.