Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/5 oldal   Bejegyzések száma: 42 
Lassan a liszttel!
  2008-02-25 21:58:39, hétfő
 
  Pilhál György: Lassan a liszttel!
2008. február 25. 08:36


MNO

Pilhál György:

Kedves háziasszonyok!
Drága Édesanyám!

Ha nem muszáj, ezentúl ne tároljanak, ne tárolj odahaza tetemes mennyiségű lisztet meg cukrot, mert elvisz a rendőrség, mint a feladott táviratot. Épp a minap egy családi házban találtak jelentős készletet, amely segítségével állítólag kis kézügyességgel bombát is lehet készíteni. A lényeg, kerüljük a liszt és a cukor használatát főzéskor. Bármikor robbanhat. Az utóbbi hetek eseményei arra engednek következtetni, hogy a leginkább veszélyeztetettek a pékek, illetve a cukrászok. Elég egy felelőtlenül eldobott cigarettacsikk, már röpül is fölfelé a kenyérgyár, a fagylaltozó. Az egész mögött a Magyarok Nyilai nevezetű szervezet áll, amelyet a fasiszták cukkolnak. Meg Orbán Viktor. A leghelyesebb talán, ha nem is főzünk. Hallom, borítékba rejtve szokták küldözgetni a nullás lisztet és a porcukrot, attól ugyanis hideglelése lesz a címzettnek. Mint amikor az ember megkapja a szultántól a selyemzsinórt...

(Magyar Nemzet, 2008. február 25.)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ön kifizetné? – népszava
  2008-02-25 21:55:46, hétfő
 
  Németh György: Ön kifizetné? - népszavazás a tandíjról
2008. február 25. 08:45


MNO

Németh György:

Miért is követ el Bauer Tamás és Bokros Lajos, a két elismert közgazdász közgazdasági szarvashibát? Azért, mert nincsenek mély és alapos ismereteik a jövedelem-újraelosztásról. A tandíj hiányát méltánytalannak, igazságtalannak, a szegények kizsákmányolásának tartják. Pontosan az ellenkezője az igaz. A tandíj hívei és fő haszonélvezői a tehetős gyermektelenek. A kormánykoalíció az ő érdekükben mozdul. És most egyelőre ugyan csak a felsőoktatásról van szó, de mindaz, amit elmondtak, lényegében változatlanul elmondható az alsó- és a középfokú oktatásra is. Megérhetjük, hogy néhány év múlva ott is a tandíj bevezetése kerül terítékre. Miközben adócsökkentés címén az SZDSZ-től mást se hallunk, mint a progresszív személyi jövedelemadózás egykulcsossá alakítását. Hát persze. Ez szolgálja leginkább a tehetősek érdekét. E sorok írója nem állítja, hogy a tandíjnak nincs helye a felsőoktatásban. Az nagyon is kívánatos, hogy az állami finanszírozású helyre felvett, de gyengén teljesítő diák tandíjfizető legyen. Az is, hogy költségtérítéses képzésben tandíjat fizető, ha kiválóan teljesít, tandíjmentességet kapjon. De méltányosságot, igazságosságot, szegénypártiságot hazudni közgazdasági jelmezbe öltözve ott, ahol ennek épp az ellenkezője igaz? Az nem.

(Magyar Nemzet, 2008. február 25.)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szadista norvég: rágyújtotta a
  2008-02-25 21:54:05, hétfő
 
  Szadista norvég: rágyújtotta az ágyneműt az öreg mozgássérültre + egyéb
2008-02-25. 15:57

“Szadista rabló: rágyújtotta az ágyneműt az öreg mozgássérültre

Még a hétvégén elfogta a rendőrség azt a férfit, aki a gyanú szerint megtámadott és kirabolt egy ágyhoz kötött idős embert Mátraszőlősön.

A támadó brutalitására jellemző, hogy noha mindössze tízezer forintot követelt, a pénz megszerzése érdekében még a 77 éves sértett ágyneműjét is felgyújtotta- értesült a HavariaPress. A nyugdíjas áldozat szerencsére nem sérült meg súlyosan, és rövid időn belül lebukott a támadó is, aki egyébként összesen ezer forintot zsákmányolt. A múlt péntek éjszaka történt rablás ügyében a Pásztói Rendőrkapitányság folytatja a nyomozást az őrizetben lévő gyanúsítottal szemben."

(STOP)

Kuruc.info: Biztosan nem cigány, hiszen a brutalitás, ágynemű-felgyújtás, a nevetségesen piti zsákmány mind ősi norvég hagyomány.

És pár szintén most jött hír:

“Kilenc éves gyereket vittek lopni

Gyorsított eljárásban vonhatják felelősségre azt a négy embert, akik egy kilenc éves gyereket vittek magukkal egy hulladékgyűjtő telep kifosztásához Tatabányán.

A két nő és két férfi, valamint a társaságukban lévő kisfiú vasárnap délelőtt hatolt be a megyeszékhelyen a Vasvári Pál utcai telephelyre, hogy onnan színesfémet lopjanak el. Az elkövetők kivágták a kerítést, de zsákmányt már nem tudtak ejteni, mert a szolgálatban lévő biztonsági őrök észlelték a történteket, és a banda három tagját - köztük a gyereket - a helyszínen elfogták.

A kihívott rendőrök mindhármukat előállították a városi kapitányságra, és rövid időn belül elfogták a helyszínről elmenekült két embert is. “

***

"Kábellopás miatt nincs szolgáltatás Kispesten

Éjjel Kispesten lopás miatt megrongálódott 36 távközlési törzskábel, aminek következtében az érintett terület 90 százalékán nincs például telefon és internet szolgáltatás - közölte a Magyar Telekom.

A vállalat illetékese a kár értékéről egyelőre nem tudott információkat közölni, mivel annak felmérésre folyamatban van.

Az első szakértői becsléseket figyelembe véve a Magyar Telekom szerint egy-két hét alatt tudják csak teljesen helyreállítani a telekommunikációs szolgáltatást Kispesten.

STOP"

Kuruc.info: jól csináltátok, füstösök, így kell magatok ellen hangolni az esetleg még nem (teljesen) cigánygyűlölő, most heteken keresztül Internet és vezetékes teló nélkül szívni fogó városlakókat, csak így tovább! (Legközelebb, ha lehet, ugyanezt Újlipótvárossal, ill. a Rózsadombbal tegyétek meg!)

Mellesleg: ki lehet számolni, hogy hány ember nem tud normálisan dolgozni, ill. hány közintézmény munkáját bénítják le most pár hétig. Az ilyen rongálásokat (árvízvédelem, vagy most ez, plusz a trafóházak rongálása stb.) értéktől függetlenül a terrorizmus kategóriába kéne sorolni. Az, hogy egy vasúti átjáró biztosító berendezéseit tönkrevágják, vagy egy árvízvédelmi létesítményt eltüntetnek, vagy éppen egy informatikai rendszert tesznek működésképtelenné azzal, hogy a kábeleket ellopják, ezzel adott esetben nem 1-2 milliárdos kárt okozhatnak, hanem sokkal nagyobbat. Ez egy rendkivüli helyzetben statáriális eljárást eredményezne!

***

"Sorsára hagyták szülei a bűnjellel megpakolt gyereket

Sorsára hagyták szülei azt a tizenéves gyereket, akinek ruháját különféle élelmiszerekkel pakolták tele egy várpalotai áruházban.

A Veszprém megyei városban sajátos módon indult vasárnap bevásárolni egy helybéli család: az árukat - különféle húsokat, száraztésztát és két üveg vodkát - a bevásárlókosár helyett a 13 éves fiú ruházatába rakták. Az eladók azonban felfigyeltek a gyanúsan dudorodó nadrágra, ezért a gyereket az irodába kísérték. A család idősebb tagjai ezt látva elhagyták az üzletet, és hallani sem akartak a bevásárlás sajátságos módjáról. Az üzlet biztonsági kamerája azonban pontosan rögzítette az eseményeket, ezért az ügyben a városi kapitányság eljárást indított.

STOP"

Kuruc.info: Persze az iskolában a "norvégok" a tanárt elverik, ha rá mer szólni erélyesen a purdéra, a nyugdíjasokat is gyilkolásszák, de ők nem akarnak bukni a gyerekkel. A 70-es IQ előjön ennél a példánál is: biztonsági kamera az meg mi a rák...

***

"Megint kifosztottak egy óvodát

Számítógép, LCD monitor, CD-s rádiós magnó, készpénz, és egy lemezkazetta volt a zsákmánya annak az ismeretlen tettesnek, aki szombatra virradóra tört be egy rákócziújfalui óvodába. További kék hírek a rendőrség prezentálásában:


Kőtelek:
Pénteken reggelre 3 birkát vitt el egy kőteleki telekről az ismeretlen tolvaj. Az ott lévő istálló ajtaját kiszakítva jutott zsákmányához.

Jászárokszállás:
Péntek hajnalban 800 doboz cigit vitt magával az az ismeretlen elkövető, aki egy jászárokszállási ABC ajtaját feszítette be.

Szolnok:
Tíz darab fém lábtörlőrácsot lopott a tolvaj. Egy szolnoki utca szomszédos házai elől tűntek el a lábtörlők szombatra virradóra.

Mezőtúr:
Egy mezőtúri tanyáról szombatra virradóra 40 szál szalámit, 16 szál kolbászt, az udvarról pedig 50 liter gázolajat, valamint alumínium lemezeket vitt magával az ismeretlen elkövető.

Elfogták a tolvajt.
Az elmúlt időszakban a MÁV telephelyéről geocsavarokat loptak, melyeknek csaknem felét vasárnap megtalálták a rendőrök egy mezőtúri ingatlan udvarán. A tolvaj kézre került.

Rákócziújfalu:
Számítógép, LCD monitor, Cd-s rádiós magnó, készpénz, és egy lemezkazetta volt a zsákmánya annak az ismeretlen tettesnek, aki szombatra virradóra tört be egy rákócziújfalui óvodába.

Kunmadaras:
A kerítés léceit kifeszítve jutott be az ismeretlen elkövető vasárnap éjszaka a kunmadarasi ház udvarára. A nyitott alsóépületből DVD lejátszókat, KENWOOD típusú Hifit, és két PANASONIC hangfalat vitt magával.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt hétvégén 4 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset történt.

Szombaton délután Szolnok belterületén egy 15 éves szolnoki fiú Honda típusú segédmotor-kerékpárjával közlekedett, amely egy kavicson megugrott és ennek következtében a járművével elesett. A baleset következtében az okozó súlyos sérülést szenvedett.

Vasárnap az esti órákban egy budapesti férfi Mercedes típusú személygépkocsijával közlekedett a 4-es számú főúton Budapest irányából Debrecen irányába. Eddig ismeretlen okból az úttestről lehaladt, majd a 4-es fkl. fölött átívelő felüljáró tartópillérének ütközött. Az okozó személygépkocsi vezetője a baleset következtében súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett."

(szoljon.hu)

http://kuruc.info/r/1/21605/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elkeserítő helyzetben élő kis
  2008-02-25 21:48:48, hétfő
 
  Elkeserítő helyzetben élő kis falvak
Széles Gábor, Mikola István és Turi-Kovács Béla közös sajtótájékoztatója

Faluromboló politikát folytat a kormány, pedig a vidék fejlesztése nélkül elképzelhetetlen, hogy az ország növekedési pályára álljon - mondta Széles Gábor vállalkozó, lapunk tulajdonosa a Kisgazda Polgári Egyesület szombati fórumán. Mikola István, a Fidesz képviselője a népszavazásról szólva kijelentette: a kormányt meg fogják rázni a március 9-i igenek.

"A legnagyobb baj a kis falvakban van, ahol már nincs iskola, plébános, posta és háziorvos sem" - mondta Mikola István fideszes képviselő a vidék helyzetét elemezve egy hétvégi fórumon. Az egészségügy átalakításáról azt mondta, hogy mivel a több-biztosítós rendszer a jelenleginél drágábban fog működni, a többletforrásokat a vizitdíj és a kórházi napidíj emelésével fogják előteremteni. A kormány pedig már most fenyegetőzik, hogy ha a referendum sikeres lesz, a kieső bevételeket nem pótolja sem az egészségügyben, sem a felsőoktatásban.

Széles Gábor, a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének elnöke ennek kapcsán elmondta: a jövendő jobboldali kormánynak nemcsak ezeket az intézkedéseket, hanem a jelenlegi kormányra jellemző gondolkodásmódot is meg kell szüntetnie. Széles szerint ingoványos területre visz az a koncepció, hogy csökkentik az egészségügyben dolgozók fizetését, és helyette mutyizásképpen felajánlják, hogy törvényileg garantáltan több pénzt is beszedhetnek. A vidék fejlesztése nélkül elképzelhetetlen, hogy az ország növekedési pályára álljon.

A nagyvállalkozó követendő példaként hozta fel Ausztriát és Spanyolországot, mert ezek az országok a vidékfejlesztés révén értek el gazdasági sikereket. Az osztrákok az állattartás és a síturizmus, a spanyolok pedig az uniós állampolgárok üdülővásárlásainak elősegítésével. Széles szerint hazánk a gyógyfürdőturizmus fejlesztésével érhetné el ugyanezt.

Turi-Kovács Béla, a Kisgazda Polgári Szövetségpárt elnöke leszögezte: március 9. nemcsak három kérdésről szól, hanem a szolidaritásról is, amely hatalmas sebet kapott az elmúlt években. "Ha a népszavazással meg tudjuk mutatni, hogy létezik az emberek között szolidaritás, a kormány kénytelen lesz levonni a következtetést" - mondta.

Baranya Róbert
(Magyar Hírlap)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
"Magyarország bevándorlási cél
  2008-02-25 21:48:09, hétfő
 
  "Magyarország bevándorlási célország"
Hazánkért Online, 2008. 02. 23.

Hová lett a nagy álom? "Európa maradjon az európaiaké!" Mi lesz pár évtized múlva az európai kultúrával? Milyen ellenszert alkalmazhatnánk az EU marxista-szabadkőművesség sátáni elgondolása ellen? Proudhon József mondta 100 évvel ezelőtt: "A XX. század a federációk, államszövetségek korszakát nyitja meg, vagy pedig az emberiség ezeréves purgatóriumot kezd el."

A Nemzetbiztonsági Hivatal jelentése (2002)

(Budapest, 2002) - Jelenleg több mint 80 ezer külföldi állampolgár rendelkezik bevándorló vagy letelepedési engedéllyel. A jelentkezők elsősorban Afganisztánból, Irakból, Bangladesből és néhány afrikai államból érkeztek. A menekültstátus megszerzésének többféle jogi alapja lehet. A kérelmezők egyrészt a genfi konvenció alapján részesülhetnek védelemben.

Jelenleg mintegy 170 ezer olyan ember él az országban, akik az elmúlt évtized során különböző jogcímen [?] telepedtek le. A migránsok nagy része az ún. "éhségövezetekből" érkezik, és az EU országokba igyekszik. Sokan közülük azonban Magyarországon maradnak, amely az illegális migráció számára nemcsak tranzit, hanem célország is. A határon túli magyarságot szintén vonzzák a magyarországi jobb életkörülmények. A tartósan Magyarországon maradó illegális migránsok erőfeszítései az itt-tartózkodás legalizálására irányulnak. Ennek érdekében -- a bevándorlási és állampolgársági eljáráshoz hasonlóan -- bizonyos feltételeket (megélhetés, lakás stb.) kell igazolni.

Az illegális migráció - Hamarosan megvalósuló EU-tagságunkból adódóan számítani kell az ellenőrizhetetlen migráció erősödésére, amely részben az illegális bevándorlásból, részben az uniós kötelezettségeknek megfelelő a "személyek szabad mozgása" elv alapján betelepülőkből tevődik össze. Az uniós állampolgárok a legális gazdaságban helyezkednek el, és nagymértékben elősegíthetik a magyar gazdaság EU integrációját.

Az illegális bevándorlók nagy része viszont a fekete és a szürke gazdaságban vállal munkát. Az illegális migráció maga után vonja az illegális családegyesítést, ami az eltartottak számának gyors növekedéséhez, ezáltal pedig az ország eltartó képességének a romlásához vezet.

Az európai integráció kibontakozásával, a kelet-közép-európai államok csatlakozási folyamatának előrehaladtával növekedett a nemzetközi embercsempész szervezetek aktivitása. A határok szabad átjárhatóságának korlátozásával, az EU szigorú menekültpolitikájának következményeként - a legális migráció beszűkülésével az illegális bevándorlás a szervezett bűnözés külön üzletágává vált. Az embercsempészet fellendülését az elérhető rendkívül magas jövedelemmel lehet magyarázni, mely megközelíti a kábítószer-kereskedelem hasznát.

Az embercsempészetet nemzetközi bűnszervezetek tartják kézben, magyarokat csak "alvállalkozóként" (taxisok, szálláshelyek tulajdonosai) vonnak be. Magyarországon olyan hálózatot építettek ki, melyen keresztül biztosítani tudták az illegális határátlépést - hamis okmányok beszerzését, vagy a zöldhatár átlépéséhez helyismerettel rendelkező segítők beszervezését -, valamint a külföldiek utaztatását, átmeneti szállásokon való elhelyezését. A kapcsolattartásra mobiltelefonokat és számítógépes összeköttetést rendszeresítettek. A szervezés már a kibocsátó országban kezdődik, és a teljes útvonalra kiterjed.

Az embercsempészet kísérőjelensége az ún. másodlagos bűnözés, az okmányok - útlevél, vízum, átléptető bélyegző, meghívólevél, munkavállalói engedély stb. - hamisítása, vagy az eredeti okmányok beszerzése illegális úton.

A szervezett embercsempész csoportok sejtszerűen működnek, a végrehajtás alsó szintjén levő tagjaik csak közvetlen feletteseiket ismerik, jellemző tényezőjük a konspiráció. Az útvonalat szakaszokra bontják, egy-egy csoportosulás csak a konkrét útszakaszért felel, a nekik kiszolgáltatott migránsoktól a "viteldíjat" szakaszonként szedik be. (Figyelemre méltó, hogy az összeg elérheti a 2-5 ezer dollárt is.) A magyar zöldhatáron való átjutás során - alkalmazkodva a megváltozott jogszabályi háttérhez - ügyelnek arra, hogy az embercsempész ne legyen jelen a határátkelésnél. Így az embercsempészek számára a tettenérés esélye minimális. A Nyugatra irányuló kivándorlás egyfajta gazdasági vállalkozásként fogható fel. Észlelhetők, elsősorban távol-keleti országok állampolgárai körében, a párhuzamos társadalmak kialakulására utaló jelek.

Az illegális migráció több szempontból érinti Magyarország nemzetbiztonságát, feltartóztatása uniós elvárás is. A problémakör kezelésében elért eredmények kihatnak Magyarország nemzetközi megítélésére. További szempont, hogy a döntően illegális migrációból táplálkozó, saját normáik szerint élő közösségek megerősödése az idegengyűlölet táptalajává válhat, mely belpolitikai problémák okozója lehet. Az érdemi ellenőrzés nélkül áramló tömegekben ellenérdekelt hírszerző szolgálatok ügynökei, terrorszervezetek tagjai is elrejtőzhetnek." - [Eddig a hivatalos jelentés]

"Kitűnő központi földrajzi fekvése miatt a Kárpát-medence egyszer Európa legnagyobb kereskedelmi és forgalmi központja [idegenek átjáróháza! -tj] lesz". - Göncz Árpád

Lakosság 9,956,108 (2007.07)
Nemzetiségek magyar 92.3% || cigány 1.9% || egyéb vagy ismeretlen 5.8% (2001 census)
Vallások római katolikus 51.9% || kálvinista 15.9% || lutheránus 3% || görög katolikus 2.6% || egyéb keresztény 1% || egyéb vagy or ismeretlen 11.1% || nem tartozik sehová 14.5% (2001 census)

Nemzetiségek magyar 89.9% || cigány 4% || német 2.6% || szerb 2% || szlovák 0.8% || román 0.7%
The World Factbook
https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/print/hu.html
Nation by Nation
http://www.multied.com/nationbynation/Hungary/Population.html
"En.wikipedia.org"
katolikus 54.5% || kálvinista és lutheránus 19.4% || zsidó 1 to 2% || vallástalan, nem tartozik sehová 25.4%


Magyarország célország izraelieknek?

(2003.10.02. Magyar Nemzet) - "Magyarország népszerű célország izraeliek számára" - írja a tekintélyes JANE's kutatócsoport. A londoni elemzők kiadványa, a Foreign Report legutóbbi számában úgy vélte: "a háborús helyzet miatt egyre több izraeli távozik, többek között Magyarországra." ~ Várnai Shorer Judit, Izrael budapesti követe szerint:

"...nem feltétlenül igaz a folyóirat minden információja. Nincs sorban állás az Izraelben levő külképviseletek előtt. Sok közép-európai származású zsidó telepedett le Izraelben, aki sokáig nem tudta megszerezni volt hazája állampolgárságát. Most erre lehetőségük nyílik. Ezek az emberek mindenüket elvesztették, az egyetlen dolog, amit ebből visszakaphatnak, egy útlevél. Nem tapasztalható bármilyen nagyobb kivándorlási hullám az utóbbi időben, vagy hogy a palesztin intifáda megsokszorozta volna a kitelepülők számát."


A tel-avivi amerikai konzulátus adatai szerint "a palesztin felkelés kezdete óta 400 százalékkal nőtt az amerikai letelepedési vízumért folyamodó izraeliek száma." Azért ez nem semmi! Az elemzés szerint még olyan, korábban nem túl népszerű országok konzulátusait is zsúfolásig megtöltik a vízumkérelmezők, mint Magyarország, Lengyelország, sőt Románia, mivel ezek az országok hamarosan az Európai Unió tagjává válnak, és az állampolgárságért folyamodók körül sokan egyébként is ezek valamelyikéből származtak el.

Herzl cionizmusa zátonyra futott

A választott nép, tömegesen hagyja el Izraelt, és vándorol át olyan országokba, ahol néhány évtizeddel korábban "gyilkos nácik és szimpatizánsaik milliószámra pusztították" hittestvéreiket. Most gyerünk vissza os antiszemiták országaiba, köztük Magyarországra? Nem is olyan régen izraeli lap jelentette, hogy "Izraelben közel 600 ezer magyarországi születésű zsidó bármikor repülőgépre ülhet, hogy visszatérjen hazájába, Magyarországba."

[Megfigyelhetjük, ahogy 1990 óta gombamódjára épülnek vásárcsarnokok, luxuslakóházak, zsidó-iskolák, Siratófalak, felvásárolnak telkeket, az IN-KAL és a Moszad jelenléte, stb. a jelenlegi zsidóság száma Magyarországon -- ami sajnálatos módon pontosan sehol nem található! -- már valószínűleg sokkal nagyobb, mint a fenti forrás által közölt 1-2 %. A visszavándorlók célországai közül nem marad ki Németország sem. Egyre kevesebb zsidó szándékozik letelepedni Izraelbe: a Jewish Agency jelenti, hogy "mintegy 100 ezer zsidó Izrael helyett inkább Németországot választja befogadó hazájának."

Frattini-megoldás az EU gazdasági életére?


Európai Bizottság alelnöke
Az 50 éves olasz politikus, ügyvéd Franco Frattini, az Európai Unió jelenlegi igazságügyi főbiztosa 2007. szeptemberében, Lisszabonban kijelentette:

"az EU-nak arra kell törekednie, hogy ne állítson akadályokat afrikai és ázsiai menekültek útjába, akik életüket kockáztatják azzal, hogy Európa térségében megélhetést találjanak. A bevándorlást ne tekintsük úgy, mint valami fenyegtő veszélyt, hanem mint a mai világban elkerülhetetlen gazdagodást. Ügyeink helyes intézésével, ez lesz a mi feladatunk. Európa legyen végre versenyképes Ausztráliával, Kanadával, USA-val és az erősödő Ázsiával. A bevándorlás szó 'sötét oldalát' pedig ejteni kell, helyette használjuk a 'mozgási szabadság' kifejezést. A képzetlen munkások 85%-a az EU-ba kerül, s csak 5% megy az USA-ba. Ezzel szemben a szakemberek 55%-a Amerikában talál munkát, de ezeknek csak 5%-a az EU-ban."



A köztudottan marxista Frattini ezt a jelenséget úgy akarja megfordítani az EU javára, hogy különböző képességű munkások millióinak ad lehetőséget az EU országaiba való letelepedésre.

"Mindenféle szakképzettségre szükség van. Feladatunk munkásokkal betölteni a hézagokat. Jelenleg ez Anglia politikájával nem egyezik. Németországban, Olaszországban és Magyarországon az öregedő lakosság miatt szükség van szakmunkásokra."


Frattini tisztában van a tagállamok érzékenységével, ennek ellenére elvárja a reformok támogatását. Az EU-reformok miatt várhatóan 2030-ra megkétszereződnek az EU idegen bevándorlóinak száma. [forrás: Internet]

Kicsoda Franco Frattini?


Az ideális
EU "házaspár"
Wikipedia - A világhálózaton bőséges adatok és információk találhatók róla, amelyek magyar szempontból sem a legkecsegtetőbbek. Franco Frattini az Európai Bizottság (EB) "Igazság, Szabadság és Biztonság" osztályának alelnöke. Eredetileg 2001-től még az olasz Szocialista Párt tagja volt Silvio Berlusconi kormányában, 2002. novembertől külügyminiszter Berlusconi 'Forza Italia' (Keresztény Demokrata) pártjának. A kemény erkölcsös nézeteket valló Buttiglione szerint, aki 2006-ig volt tagja a Berlusconi-kormánynak, 'Frattini valamelyik titkos társaság (szabadkőművesség) tagja.'

Hogy Frattini mit gondol a család-, és nemzetvédelemről? Az egynemű házasság feltétlen híve, a homoszexuálisok védelmezője Frattini szerint, "minden EU tagállamnak tiszteletben kell tartania a homoszexuálisok törvényes emberi jogait, amelye az EU Alkotmányában vannak lefektetve."

Tóth Judit
Kanada
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A másfél milliós gettó neve: G
  2008-02-25 21:46:33, hétfő
 
  A hazai cionista sajtó hallgat a palesztin kálvária legújabb stációjáról
A másfél milliós gettó neve: Gázai övezet

A közel másfél milliós lakosságú Gázai övezetet az izraeliek már hónapok óta blokád alatt tartják, elzárták az elektromos áramot, nem engedik be az üzemanyag- és az élelmiszerszállítmányokat. A zsidók ezzel a módszerrel a törvényesen megválasztott Hamász-kormányt szeretnék megdöntetni - magukkal a palesztinokkal...

Az izraeliek azzal indokolják a Gázai övezet elleni embertelen zárlatot, hogy a palesztinok időnként úgynevezett Kasszám rakétákat lőnek ki a zsidó helységek irányába. Ez valóban így van - s ezeknek az akcióknak az izraeli polgári lakosság körében már voltak áldozatai -, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy Izrael már évtizedek óta húzza-halasztja az önálló palesztin állam kikiáltásának időpontját. Palesztin nemzedékek nőttek föl menekülttáborokban, miközben a zsidók - az ismert erkölcsű Nyugat háttértámogatásával - szócsépléssel és mondvacsinált ürügyekkel még a megszállt területekről történő részleges kivonulást is halogatják. Erre unt rá a radikális Hamász.

Az utóbbi hónapokban már szinte teljesen holokausztkrónikává silányodott Kossuth rádió 2008. február 24-én leadott ugyan egy meglehetősen elfogult, a valós helyzetet jócskán kozmetikázó tudósítást Jeruzsálemből, de ez nem tükrözte a Gázai övezetben uralkodó kétségbeejtő állapotokat. (A Közel-Kelettel foglalkozó publikációinkban egyébként már évek óta rendszeresen szóvá tesszük: a Magyar Rádiónak nincs tudósítója a 21 országból álló arab világban, s a magyarországi hallgatóknak egy arabul nem tudó, elfogult, cionista tudósító Jeruzsálemből mondja el azt, hogy mi történik Kairóban, Bagdadban, Damaszkuszban vagy Bejrútban.)

De beszéljünk arról, amiről a szocionista hírközlés szombat óta hallgat. Világszerte több tízezer ember tüntetett 2008. február 23-án a Gázai övezet közel másfél milliós palesztin lakosát sújtó izraeli blokád ellen. Harminc ország hetven városában tüntettek a palesztinok mellett, miközben a Népi Bizottság a Zárlat Ellen elnevezésű kezdeményezés általános sztrájkot hirdetett a Gázai övezetben. Az izraeli blokád ellen tüntettek szombaton a megszállt palesztin területeken, az arab országokban és Európában. Kairóban a hatósági tilalom ellenére több ezren vettek részt a blokádellenes megmozduláson.

Az állandóan a magyarok rasszizmusáról szónokló, fajgyűlölő cionista hazai sajtó arról is elfeledkezett tájékoztatni bennünket, hogy február 21-én az Európai Parlament fölszólította Izraelt a zárlat azonnali föloldására és a Gázai övezet lakossága elleni kollektív büntetés abbahagyására. Az Európai Parlament közleményében az is áll, hogy politikai és emberiességi szempontokat figyelembe véve tarthatatlanná vált a Gázai övezet további zárlata. Az EU parlamentje természetesen a palesztinokat is fölszólította a rakétatámadások leállítására. A palesztinok kétségbeejtő helyzetére jellemző, hogy ma, hétfőn élőláncot alkotnak a Gázai övezet déli részén levő Rafah városától egészen az északi Bét Hanún településig.

A mai élőláncot több tízezer ember alkotja majd, amelyre eddig nem volt példa. A Hamász szóvivője hangsúlyozta, hogy a tüntetők nem kívánják áttörni a blokádot, hanem ezzel az akcióval csak a világ közvéleményét kívánják emlékeztetni a palesztin nép szenvedéseire. Mint emlékezetes, néhány nappal ezelőtt Rafah városában a Hamász réseket robbantott a Gázai övezetet Egyiptomtól elválasztó biztonsági kerítésen, hogy a blokád alatt tartott palesztin lakosság élelmiszerhez, gyógyszerhez és más alapvető szükségleti cikkhez juthasson.

Az izraeli biztonsági erők attól tartanak, hogy a határvonalon fölsorakozó tüntetők áttörik a blokádot Izrael irányába. Kommentár nélkül közlünk néhány, a Jediot Áháronot című héber napilap szerkesztőségébe beküldött olvasói levelet arról, Izraelben egyesek miként vélekednek a palesztinok éhséglázadásáról. A véleménycsokrot leginkább a magyarokat állandóan fajvédelemmel rágalmazó hazai zsidó közéleti személyek szíves figyelmébe ajánljuk:

1. Nem szabad megengedni, hogy átlépjék a határt - beléjük kell lőni! (Prédikátor)

2. Gyorstüzelő fegyvereket kell fölállítani a határon és lőni kell őket (Nemzida)

3. Néhányat megölünk közülük és a menetelés megtorpan. (Elég az arab agresszióból!)

4. Ha több ezer gázai palesztin megkísérli átlépni a határt - beléjük kell lőni. Választhatnak, mert mehetnek Egyiptom felé is. Ez nem humanitárius katasztrófa, mert mi nem oldhatjuk meg a problémáikat. S ha pedig valamelyik ország bírálni merne minket, akkor az fogadja be az összes palesztin menekültet. (Éjti)

5. Meg kell hiúsítani minden határátlépési kísérletet, s át kell irányítani az arabokat az egyiptomi határ irányába. Minden lehetséges eszközzel értésükre kell adnunk, hogy a helyük az arab testvéreiknél van (Dr. Gidon Ehrlich)

6. Néhány nappal ezelőtt már meneteltek Egyiptom felé, most Izrael felé akarnak. A következő menetelésük a tengerbe lesz! (Avi)

7. Előbb megállásra kell fölszólítani, majd agyon kell lőni őket! (Roi, Tel-Aviv)

8. Az egész világnak meg kell mondanunk: aki hozzányúl a határkerítéshez, az halál fia! Telepítsetek minden méterre aknákat, állítsatok föl golyószórókat a határon és lőjetek minden mozgó lényre! (aláírás nélkül)

9. Több tízezer menetelő = több tízezer hulla. Remélem, hogy Éhud Bárák (izraeli védelmi miniszter - H. J.) egyértelmi üzenetet továbbított a Hamásznak és az izraeli hadsereg katonáinak: aki kétszáz méterre megközelíti a határt, az golyót kap a levegőbe - a tüdeje levegőjébe (Cionista Cion).

Hering József



*** www.nemzetihirhalo.hu *************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A téveszmék kiirtása nemzeti k
  2008-02-25 21:18:38, hétfő
 
  A téveszmék kiirtása nemzeti kötelezettség
2008-02-25 12:14:35

Az egészséges nemzettudatra nevelni kell.
Vissza kell találnia a magyar nemzetnek az anyanyelvéhez, amelyben mindenki számára ugyanazt jelenti az igen, és ugyanazt a nem. Amíg ezt halogatjuk, addig lehetetlen vállalkozás közös nemzeti célok megfogalmazása, az egészséges nemzettudat kialakítása a nevelés segítségével - így összegezhetjük a Nemzeti Pedagógusműhely X. konferenciáján elhangzottakat.
"Magyarország történelmének legsúlyosabb válságát éli át" - mondta előadásában Bogár László közgazdász. Egy közösség elvesztésének alapja, ha összekuszálják a nyelvét, hogy képtelen legyen megbeszélni sorskérdéseit. Ma verbális polgárháború zajlik, ami biztos öngyilkossághoz vezet. Hozzátette: "A rendszerváltás előkészítői ugyanazok, akik ma a legfőbb haszonélvezői a változásoknak."

Ők a helyi kollaboránsai annak a szűk, globális hatalmi elitnek, amelynek a legfőbb célja a nemzet spirituális lepusztítása. Ezt úgy éri el, hogy a minden közösség alapvető létét meghatározó és szabadon átélhető eredet, üdv- és szenvedéstörténetet meghamisítják, nevetségessé teszik. Bogár László szerint vissza kell szerezni valamennyit, mert ez az a morális talapzat, amelyet újjáépítve még egy évtizede lehet a magyarságnak, hogy megfordítsa a megfordíthatatlant. Stabil morális alapok nélkül esélytelen a küzdelem a rákos sejt burjánzásának elvét követő globalizmussal, a halál kultuszával szemben.

A nép éberen figyel

"A magyar népre jellemző, hogy nagy bizonytalanság és széthúzás lesz úrrá rajta a nagy történelmi csapások előtt. Ez az egyénközpontú, de korántsem önző lelkületünkből fakad. A nagycsaládi együttlét örökségeként ragaszkodik a magyarság az értékrendi többféleséghez, amely a közös törekvések megvalósítását nehezíti, de válságos helyzetben nagy előny. A magyar nép jelenleg éberen figyel, széthúzásának oka, hogy mindenki keresi a kiutat a válságból" - jellemezte nemzetünk lelkiállapotát Végh László egyetemi tanár.

Arra emlékeztetett, hogy az első világháború végén szétesett az ország, majd egy évtizeddel később hatalmas eredményeket ért el a gazdaságban, kultúrában. Hozzátette: "1848-ban és 1956-ban megmutatkozott, micsoda hatalmas erő lakozik bennünk, ha összefogunk." A globális hatalom és kiszolgálói éppen a közösségek formálódását igyekeznek megakadályozni. A közösségek szétzúzásával megromlanak az emberi kapcsolatok, örömöket egyre többen csak a pénzszerzésből szereznek. A pénzfüggőség vezérli az egyént, hogy milliomos legyen, a milliomost, hogy milliárdos. A pénz könnyen átváltható hatalommá, amelynek eredménye, hogy a pénz betegei uralják és vezetik a pusztulás felé a világot. Ha az emberek mind nagyobb számban maradnának kívül a hipermarketeken, egyszeriben összeomlana a függőségi rendszer.

"A téveszmék kiirtása a közgondolkodásból nemzeti kötelesség" - jelentette ki Szalay Károly író. Előadásában számos olyan történelmi eseményt ismertetett, amelyet úgy állítanak be, gyakran a tények elhallgatásával, illetve meghamisításával, hogy az a magyarságból inkább szégyenkezést, mint büszkeséget váltson ki. Szalay Károly szerint a tévhitek kiűzésével helyreállítható az optimizmus, amely elengedhetetlen olyan problémák kezeléséhez, mint a demográfiai válság.

Az elszakított magyarság

"A nemzeti öntudat sekélyesedése, illetve a hiányos önismereten alapuló túlzott nemzettudat ugyanoda vezet: félelmet szül, amely megrendíti a nemzetet - mondta Duray Miklós felvidéki magyar politikus. - A trianoni diktátummal a magyarságot elszakították egymástól, aztán az oktatáspolitika hazugságai miatt az elszakított nemzetrészek tagjai megundorodtak egymástól, erre utal a kettős állampolgárságról szóló népszavazás eredménye, és ha nem figyelünk, elérik, hogy egymás ellen forduljunk."

Koltay Gábor filmrendező szerint van kiút a válságból, és ezt a jelenlegihez sok mindenben hasonlító történelmi helyzetben a magyarság már egyszer megtalálta az 1920 utáni tizenöt évben. Egy pusztulásra ítélt nemzet megmutatta: élni akar. Ehhez az erőt a lelkek mélyén szunnyadó és felélesztett nemzettudat adta.

Tőkéczky László történész szerint újra kell formálni a közösségeket az iskolában, az egyházakban, és ki kell terjeszteni ezeket minél szélesebb körben egy közös cél meghatározásával. A kormány láthatóan fél ettől, ezért megpróbálja összeugrasztani a társadalom tagjait. "Napjainkban azzal, hogy azt ismételgeti, aki nem vesz részt a felsőoktatásban, az ne fizessen más taníttatásáért. Senki nem akarhatja, hogy gyermeke analfabéta, vagy beteg maradjon, mert a diplomaszerzés egy szűk csoport kiváltsága lesz, és elfogynak azok, akik tanítanak, gyógyítanak."

A politika érezhetően rátenyerelt az oktatásra, ezt érzékeltette előadásában Papp Márta debreceni középiskolai történelemtanár. Szerinte a hatalomnak az a célja, hogy véglegesen felszámolja a nevelés lehetőségét az iskolában, és helyette az oktatást mint szolgáltatást jelenítse meg az emberek életében. Született egy elképzelés, amely szerint a pedagógusok bérének húsz százalékáról a jövőben a diákok és az igazgatók döntenének. Magyarán, ha a tanulók elégedettek osztályzataikkal, akkor fizetésemeléssel, ha viszont a tanár szigorú, pénzmegvonással figyelmeztetnék.

A farkasréti példa

A nyilvánvaló romboló szándékkal szemben Szollár Lajos, a Semmelweis Orvostudományi Egyetem professzora szerint a civil társadalomnak is fel kell vennie a küzdelmet.

"A farkasréti iskola megmentőinek példáját kell magunk elé emelni, a polgári adakozásból épült csaknem nyolcvanéves iskolát a civil összefogás és tiltakozás mentette meg attól, hogy fizetős, alapítványi intézménnyé tegyék. Akik végigélték a küzdelmet, sosem lesznek alattvalók - mondta a professzor. - Aki nem vértezi fel magát kellő öntudattal, arra ez utóbbi sors vár."

"A szabadságra nevelés lehet a pedagógia egyetlen célja és értelme. Az embert szabaddá csak az igazság teheti" - mondta Baranyi Károly, a Nemzeti Pedagógusműhely vezetője. Ez az a nevelési elv, amely autonóm személyiséggé formálja a fiatalt, akit nem lehet féligazságokkal, manipulatív politikai üzenetekkel félrevezetni, szabad akaratától megfosztani.



Sándor Csilla
magyarhirlap.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lázadás a hárommillió koldus o
  2008-02-25 21:15:59, hétfő
 
  Lázadás a hárommillió koldus országában
2008-02-25 12:16:25

"Ma nincs forradalmi helyzet, de a lázadáshoz mindenkinek joga van. Lázadóknak kell lennünk, nem forradalmároknak. Az öntudatra ébredésnek is megvan a becsülete. Ha valaki jó helyre teszi a voksát, máris megtette a lázadást, a becsület lázadását" - mondta Csoóri Sándor író szombaton, a keszthelyi Festetics-kastélyban, az általa alapított és szervezett Márciusi Charta tizedik rendezvényén.
Az ország mai sanyarú, a néhány évvel ezelőtti Argentínát idéző gazdasági helyzetének alapvető oka, hogy az állam nem szed be olyan pénzeket, amelyeket be kellene szednie, mert a multinacionális cégek irreálisan nagy kedvezményeket kapnak, s "cserébe" az itt keletkező haszon jelentős részét kiviszik az országból - mondta Csath Magdolna közgazdász a Balaton Akadémián. A GDP helyzete egyértelműen a kormány bűne, hiszen olyan tevékenységeket támogat, amelyekből az országnak nincs haszna. Nem lehetünk büszkék az idetelepülő gumigyárakra sem, hiszen a közgazdasági tapasztalat azt mutatja, hogy az ilyen befektetők általában a fejletlen országokba költöznek.

A közgazdász kijelentette: utoljára Trianon után volt ennyire rossz állapotban az ország, akkor azonban a nemzetben volt még annyi erő, hogy talpra tudjon állni. Napjaink nagy kérdése, hogy van-e ma is benne.

Vukovich Gabriella demográfus előadásában leszögezte: Magyarországon európai összehasonlításban is jelentős az elmaradás az emberek születéskor várható élettartamában és egészségi állapotában, ezért inkább még többet kellene fordítani az egészségügyre, nem elvonni belőle.

"Hárommillió koldus országa lettünk" - ezt már Jakab István Magosz-elnök állapította meg. Hozzátette: az uniós forrásokat nem sikerült megfelelően kihasználnunk, a pénz elköltése nem a nemzet érdekében és az Európai Unió által meghatározott céloknak megfelelően történt. Jakab szerint a pénzeket maffiaszerűen osztják szét egymás közt egy szűk, pártérdekek mozgatta csoport tagjai, pedig az utolsó esélyünk a versenyképes mezőgazdaság megteremtésére a következő évekre ígért uniós támogatás.

A tanácskozás zárásaként Csoóri Sándor író, a Márciusi Charta életre hívója azt mondta: forradalmárok ma már nem lehetünk, egyetlen fegyverünk a lázadás. "Az öntudatra ébredésnek is megvan a becsülete. Ha valaki jó helyre teszi a voksát, máris megtette a lázadást, a becsület lázadását" - mondta. Kívánatosnak tartja azt is, hogy a parlamentben jöjjön létre egy száz főből, tudósokból, értelmiségiekből, politikailag független gondolkodókból, egyházi személyiségekből álló erkölcsi felsőház, amely a nemzet szellemi erőit egyesítve lenne képes megakadályozni a pártok bohóckodását.

Horváth Attila
magyarhirlap.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Százmilliós tanácsadás Pénzügy
  2008-02-25 20:07:34, hétfő
 
  Százmilliós tanácsadás Pénzügyminisztériumnál?
2008.02.25. 12:39

Százmillió forintos megbízás keretében a Pénzügyminisztérium informatikai központjának olyan cég ad tanácsokat, amelynek még honlapja sincsen - írja a Magyar Hírlap.

A kft. ügyvezetője szerint azért nincs honlapjuk, mert ügyfeleik száma tíz alatt van, így velük inkább személyesen tartják a kapcsolatot. A Pénzügyminisztérium informatikai központjának százmillió forintos megbízás keretében ad tanácsokat uniós finanszírozású - főként informatikai és távközlési - projektek előkészítéséhez és menedzseléséhez egy olyan cég, amelyiknek még honlapja sincs

Forrás: Stop/HavariaPress

NemzetHír komment: Megint egy újabb botrány Veresék házatáján? Ilyen -országláshoz nem értő - mentalitással, 5 elemivel is elkormányozhatná bárki az országot. Kérdés: Ők osztják a milliókat, vagy annyira tudatlanok, hogy kicsalják tőlük?

http://gportal.hu/gindex.php?pg=16523375&nid=4212972
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szakszervezetek a népszavazás
  2008-02-25 19:34:03, hétfő
 
  Szakszervezetek a népszavazás mellett
2008.02.25.

Közös sajtótájékoztatót tartott hétfőn a március 9-i népszavazás ügyében
három szakszervezeti elnök - Cser Ágnes, Gaskó István és Palkovics Imre. A
vezetők egyöntetűen "igen"- válaszra buzdítottak mindhárom népszavazási
kérdés esetében.

Elsőként Gaskó István, a Liga Szakszervezetek elnöke szólalt fel, szavazásra
való részvételre buzdítva a Liga tagjait és szimpatizánsait. Mint elmondta,
a Liga nem titkolja a kórházi napidíjjal és a vizitdíjjal kapcsolatos
véleményét, mivel ezek szolidaritás-ellenes intézkedések: a vizitdíj nem
keresetarányos, és a rosszabb anyagi háttérrel rendelkezők számára komoly
gondokat okozhat - ráadásul olyan plusz biztosítások ezek, amiket a TB
befizetése szükségtelenné tesz. Gaskó egy GFK-felmérésre hivatkozva közölte:
a megkérdezettek 15-20 százaléka problémásnak tartja a vizitdíj befizetését,
a 90 ezer forint alatti fizetésűek körében pedig ez az arány 26 százalék.

A Liga a népszavazással kapcsolatban nemzetközi fórumhoz fordul; a
szakszervezetek eljuttattak egy petíciót az Európai Szakszervetek
Szövetségéhez is, melyben a közszolgáltatások privatizációja ellen
tiltakoznak - jelezte Gaskó. Ugyanakkor figyelmeztetett: a népszavazás
ügyében a Liga nem vállal politikai állásfoglalást; szigorúan csak a
kérdéseket veszik figyelembe.

Palkovics Imre, a Munkástanácsok Országos Szövetségének elnöke (MOSZ)
csatlakozott az előtte szólóhoz - mint elmondta, a szövetség már a
kezdetektől fogva ellenzi a három díj bevezetését. Palkovics emlékeztetett,
a magyar munkavállalók évtizedek óta csak egy részét kapják meg bérüknek,
éppen a szociális támogatások miatt - az állam szerinte leépítené ezeket a
szolgáltatásait, a fizetéselvonás viszont megmarad. A MOSZ elnöke
kifejtette: a rendszerváltás óta mért, mintegy 0,7 százalékos
GDP-növekedéshez képest a három díj aránytalanul nagy terhet jelent majd
ezért is kéne minél több állampolgárnak igennel szavaznia a népszavazás
során. A tandíjt Palkovics "a társadalmi felemelkedés újabb
akadályának"nevezte, s beszédében kitért az első generációs értelmiségiek
képzésére is - szerinte a tandíj bevezetése az ő helyzetüket is jelentősen
megnehezítené.

Az Egészségügyben és Szociális Ágazatban Dolgozók Demokratikus
Szakszervezetének képviseletében Cser Ágnes a szervezet elnökasszonya
beszélt. Cser sajnálatosnak nevezte, hogy a kormány nem ismeri az
alkotmányt, s az "egyenlő ellátásáért egyenlő bér" elvét. Felhívta a
figyelmet arra, hogy vizitdíj befizetésének mértéke területenként is eltérő,
hiszen egy kisközség orvosa kevesebb díjat kap, mint például egy Budapesten
dolgozó kollégája. Továbbá figyelmeztetett: a vizitdíjat az orvosok nem
kézhez kapják - az összeggel az illetékes kórház vagy szakorvosi intézet
rendelkezik, és csak egy bizonyos százaléka jut vissza a kezelőorvoshoz.
Cser Ágnes szerint a kórházi napi díj és a vizitdíj nem nevezhető tételnek a
magyar egészségügy jelenlegi helyzetében, annál több gondot okozhat viszont
a szegényeknek és kis fizetésűeknek - mint hozzátette, az állam itt sem a
betegek érdekeit nézi.

Cser szégyenteljesnek nevezte, hogy a kormány látszólag a vizitdíjból
újíttat fel kórházi berendezéseket, miközben valójában ez is a TB összegéből
történik. Az elnökaszony kitért arra a korábban nem közölt tényre is, hogy
Veres János pénzügyminiszter elutasította az egészségügyi és szociális
ágazatban dolgozók általános ingyenes ellátásra vonatozó kérelmét - mondván,
az országnak a szférából érkező egy milliárd forintra is szüksége van. Cser
Ágnes emlékezetett: a kormány a szakma tiltakozása ellenére vezette be
egészségügyi törvényeit. A népszavazás így szerint az egyetlen eszköz
maradt, hogy az állampolgárok kinyilvánítsák akaratukat - tette hozzá Cser.

OrientPress
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/5 oldal   Bejegyzések száma: 42 
2008.01 2008. Február 2008.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1291 db bejegyzés
e év: 10632 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 801
  • e Hét: 6553
  • e Hónap: 10298
  • e Év: 163794
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.