Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 56 
A "polgári engedelmesség" , mi
  2008-02-08 23:41:54, péntek
 
  A "polgári engedelmesség" , mint populista akció?
2008. Február 08. 18:54

Abcúg.hu

Az Egészségügyi Minisztérium szerint populista és következetlen az a "polgári engedelmességi" mozgalom, amelynek során több magánszemély 12 ezer forint megfizetésével a meglévő társadalombiztosítási jogviszonyát szeretné megőrizni.

A tárca leszögezi: az Országos Egészségügyi Pénztár az úgynevezett örökváltságként érkező befizetéseket visszaküldi a feladóknak. A kezdeményezés nemcsak abszurd, hanem következetlen is - olvasható a közleményben. "Ha ezt a gondolatkísérletet komolyan vennénk, abból az is következne, hogy a jövőben az akcióban résztvevő személyeknek abból a fejkvótából kellene finanszírozniuk saját maguknak az egészségügyi ellátásukat, ami utánuk a pénztáraknak járna."

A tárca közleményében úgy fogalmaz, hogy az akciót kezdeményezők sem gondolták végig, hogy ha a társadalombiztosítás szolidaritási elvét nem akarják megtagadni, akkor "az átlagnál feltehetőleg jobban kereső személyekként" lényegesen többet kell befizetniük járulékok formájában, mint amennyit fejkvóta formájában visszakapnának.

Továbbá - folytatódik a közlemény - a kezdeményezés teljesen félreérti a pénztárak létrejöttének folyamatát. Az új pénztárak ugyanis nem "megveszik" az embereket, hanem azt a területi jogot szerzik meg, hogy a pénztárakat nem választó személyeknek az egészségügyi ellátását finanszírozzák. Ezért a jogért jelentős összeget fizetnek majd, amelyet a törvény szerint az egészségügy fejlesztésére kell fordítani.

A 12 ezer forint csak az a minimális összeg, amelyet a pénztáraknak ezért a jogért lakosságarányosan a területért fizetni kell. Ez az összeg a befektetők érdeklődésétől függően lehet magasabb is - közölte az Egészségügyi Minisztérium.

A polgári engedelmességi mozgalmat Kiss József, az OEP volt főigazgatója indította el múlt csütörtökön, ehhez az akcióhoz csatlakozott a héten több magánszemély is.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A McLaren esete a cigányokkal
  2008-02-08 23:36:41, péntek
 
  A McLaren esete a cigányokkal

A McLaren istálló Magyarországon állít össze új csapatot, mivel észrevették, hogy a roma fiatalok hihetetlen rövid idő alatt képesek leszerelni az autók kerekeit. Mivelhogy a versenyeket manapság már nem a versenypályákon nyerik, hanem a boxokban, egy pillanat alatt kirúgják sokat próbált, korábbi teamüket, és a cigányokkal vágnak neki a versenyeknek.
Eleinte minden a legnagyobb rendben zajlik. A romák fantasztikus három másodperc alatt le- és felszerelik a versenyautó kerekeit.
A probléma a következő tíz másodpercben keletkezett, amikor a romák átfestették az autót, átütötték a gyártási számát, és eladták az egész gépet a pilótával együtt a Ferrarinak.....
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Kóka János definiálta a kacsát
  2008-02-08 23:16:37, péntek
 
  Kóka János definiálta a kacsát

A 2006-os választások óta a szocialisták megközelítőleg 1 millió szavazójukat vesztették el, erről tanúskodik a Sonda Ipsos legújabb felmérése is. A kormányban állítólag már november óta készítenek elő egy akciótervet, mely a kormányzati politika gyökeres átalakítását hivatot megvalósítani. Szocialista vezető körök szerint 7-8hónap alatt muszáj valamilyen áttörést produkálni, ha azonban ez nem sikerül, akkor - bár ez jelenleg még nincs napirenden - Gyurcsány Ferencnek is távoznia kell a miniszterelnöki posztról.
hirdetés




A Világgazdaságnak nyilatkozó szocialista vezetők egyértelműen fogalmaztak: szerintük gyökeres változásokra van szükség a kormányzati politika területén, ugyanis a párt térvesztése jelenleg elképesztő mértéket öltött. Ennek jegyében sok irányon kell változatni, ez alól Gyurcsány Ferenc politikája sem kivétel, tehát magának a miniszterelnöknek is változtatni kell. Amennyiben nem sikerül belátható időn belül áttörést elérni, akkor Gyurcsányak is mennie kell!

A nyilatkozó szocialista politikusok szerint a kormánynak le kell ráznia magáról a kényes ügyeket, ilyenek például a kormányzati negyed, avagy a 4-es metró. A kormányzati politikának és kommunikációnak ezentúl nem szabad a megszorításokról szólni, magyarán az eddigi tevékenységüket és intézkedéseiket vállalják, de további kiigazításokat nem foganatosítanak. Ebbe a forgatókönyvbe belefér egy nem túl nagyarány vereség a Fidesz által kezdeményezett népszavazáson, valamint egy szintén nem túl nagy arányú vereség a 2009-es uniós parlamenti választásokon.

Tény, a szocialisták nehéz helyzetben vannak, hiszen 2006-óta picivel több, mint egymillió szavazójukat veszítették el, és az sem jelent vigaszt, hogy a Sonda Ipsos közvélemény-kutatása alapján 150 ezren csatlakoztak hozzájuk. Az MSZP gyakorlatilag elérte azt a szintet, ahonnan már nagyon nehéz fordítani, persze semmi sem lehetetlen, így az ellenzéknek is jó lesz odafigyelni jövőben.

A kampány már teljes gőzzel dübörög, megjelentek az első fizetett hírdetések, ám kérdéses, hogy ezek milyen hatást érhetnek majd el. A hírtv-n láthatóak a Fidesz politikai hirdetései, melyek végre célratörően és tömören tájékoztatják a választópolgárokat. A rövid filmben gyakorlatilag összevágták a miniszterelnök hazugságait, és az őszödi beszéd bizonyos részleteit, ezzel rámutatva az elmúlt esztendő visszásságaira. A gond ezekkel az, hogy magukban zömében azokhoz jutnak el, akik már amúgy is meg vannak győzve a nagyobbik ellenzéki párt részéről. A kényes kérdés igazából az, hogy a legnagyobb nézettségű kereskedelmi televíziók hogyan állnak majd a népszavazáshoz. Korábbi tapasztalatok alapján ez nem túl sok babért jósol a Fidesznek, azonban ha passzívak maradnának, az már komoly százalékokat jelenthetnének. Ahogyan az minden választások alkalmával megtörténik, a Fidesznek hatalmas plusz energiákat kell majd beforgatnia aktivistái jóindulatára alapozva, a koalíció által elköltött kormányzati milliárdokkal szemben.

Az SZDSZ kampánya egyenlőre Kóka János szereplésével eléggé ,,egyszerűnek" tűnik. Az SZDSZ elnöke egy igen komoly megállapítást tett a kampány megnyitóján: Ha egy állat úgy totyog mint egy kacsa, úgy hápog mint egy kacsa, és úgy néz ki mint egy kacsa, akkor az kacsa! Bizonyára a választók ezt nem tudták volna maguktól megállapítani, így Kóka János bizonyára köszönőlevelek ezreit kapja irodájába. Az SZDSZ aberrált gondolkodásának egyik sarkos bizonyítéka, hogy a fasiszta, náci, antiszemita cigánygyűlölő 2002-es Fidesztől eljutottak a kádárista, szocialista, kommunista Fideszig.

A szocialista párt kampánya egyenlőre nem egyértelmű, az viszont biztos, hogy az SZDSZ kampánya Kóka János szerepléseivel kudarcként értékelhetőek. A kisebbik kormánypárt agresszív kampánya kijelöli az utat a szocialisták számára is.

Nagy András

Hírklub

2008. február 08. 11:29
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Gyurcsányt biztosító hadsere
  2008-02-08 23:13:13, péntek
 
  A Gyurcsányt biztosító hadsereg miatt felháborodott a cívis város
2008. Február 08. 21:57

Abcúg.hu

Pósán László debreceni fideszes országgyűlési képviselő nyílt levelet intézett Bencze József országos rendőrfőkapitányhoz a 2008. február 8-ai debreceni miniszterelnöki látogatást biztosító rendőri erőről aznap este. A politikus - jogosan - felháborodott hangú, felháborító tényeket közlő levelét az alábbiakban olvashatják.

Nyílt levél
Bencze József altábornagy
országos rendőrfőkapitány úrnak


Tisztelt Főkapitány Úr!

Megdöbbentő, fölháborító és egyértelműen provokatív a rendőrség részéről az, hogy az SZDSZ Debrecenben ülésező parlamenti frakcióját meglátogató Gyurcsány Ferenc érkezése háborús időket, a diktatúra szellemét idéző rendőrségi készültség kísérte. A kormányfővel szembeni elégedetlenségét alkotmányos jogon kifejező alig két tucat demonstráló miatt irreálisan nagy létszámú rendőri erő vette körül a debreceni Aranybika szállodát.

Tájékozódásunk szerint a megyei rendőrkapitányság tudta nélkül könnygáz-gránátvető terepjárót is vezényeltek a városba. A szállodát hermetikusan lezárták, így az épületben lévő cukrászdák, üzlethelyiségek megközelíthetetlenné váltak a vásárlók számára, tulajdonosaik pedig jelentős napi forgalomkiesést szenvedtek. De a kormányfő érkezése is indokolatlan mértékben korlátozta a város forgalmát.

Debrecen a nyugodt és megalapozott, józan és átgondolt polgári fejlődés városa. Itt tisztességes, civilizált és kulturált polgárok élnek, akik a legjobban felkorbácsolt indulatok idején is megőrzik higgadtságukat, józanságukat és bölcsességüket. A helyi politika és városi illetve megyei rendőrség a rendszerváltozás óta mindig képes volt a nyugalom és közrend fenntartására, a lehető legkevesebb kényelmetlenséget okozva ezzel a debreceni embereknek.


A városban Gyurcsány Ferenc előtt számtalan alkalommal járt már köztársasági elnök, házelnök, miniszterelnök, sőt még a parlamentnek is volt itt kihelyezett ülése, de egyik sem okozott még soha akkora felfordulást, mint Gyurcsány Ferenc,,nagy titokban" végrehajtott ,,kirándulása". Úgy tűnik, országos szinten garantálják a maihoz hasonló túlszervezett készültséget, demonstratív erőfitogtatást.

Főkapitány úr! Semmi szükség arra, hogy Gyurcsány Ferenc látogatása alkalmával hadseregnyi rendőrt, gránátvető terepjárót vezényeljenek a városunkba, a helyi rendőri vezetők tudta nélkül. Ne provokálják a békés polgárokat, és véletlenül se próbálkozzanak a
Budapesten 2006-ban megtapasztalt brutális rendőri erőszak exportálásával! Nem szeretnénk azt látni, hogy budapesti rendőrök debreceni polgárokra lövöldöznek.

A 2006. évi őszi önkormányzati választások eredményének tanúsága szerint a debreceni polgárok többsége számára Gyurcsány Ferenc neve egyet jelent a hazugságokkal, a hitetlenséggel, a kormányzati tehetetlenséggel, korrupcióval, hatalmi arroganciával, ezért látni sem akarják. A kutya sem kíváncsi rá. Ilyen körülmények között hadsereget felvonultatni indokolatlan és fölöttébb költséges ,,mulatság".

Főkapitány úr! A rendőrség közpénzből, az adófizetők pénzéből működik, ezért jogunk van tudni, hogy mennyibe került Gyurcsány Ferenc rövid debreceni kiruccanásának rendőri biztosítása? Kárpótolják-e a rendőri kordonnal elzárt üzletek napi bevételkiesését? Van-e összefüggés a kormányfő által a napokban a rendőrségnek beígért különböző juttatások, és a lojalitás mostani teátrális bizonyítása között? Az öszödi beszéd után egyáltalán Önök hisznek-e még a miniszterelnök ígéreteinek?

Nem gondolja, hogy a rendőrök hasznosabb feladatot látnának el szolgálati helyükön a közrendre, közbiztonságra ügyelve, mint akkor, amikor egy hatalommániás ember, ,,hadseregeként" vonulnak fel a köztereken?

Miért van az, hogy más, ugyancsak védett személynek számító közjogi méltóság, mint például
Szili Katalin, a parlament elnök asszonya esetében - aki mellékesen épp úgy az MSZP tagja, mint a kormányfő - soha nem kell hadsereget felvonultatni a biztonságra hivatkozva?

Egyébként is, miért kell több száz rendőr, gránátvető akkor, ha Gyurcsány Ferencet hátsó bejáraton, titokban ,,lopják be" az Arany Bika szállodába? Kárpótolják-e a szálloda tulajdonosait azért a negatív reklám hatásért, amit a miniszterelnök jelenléte okozott a későbbi vendégforgalomban?

Főkapitány úr!
2007 tavaszán, amikor Gyurcsány Ferenc szintén Debrecenben járt, utasokkal teli villamost használtak fel élő pajzsként! Miért van az, hogy újra és újra provokálják a debreceni polgárokat? Valóban szolgálnak és védenek, vagy ez a jelmondat tartalmában csak Gyurcsány Ferenc személyére vonatkozik?

A miniszterelnök 2008. február 8-i debreceni látogatásának lakossági visszhangjáról kérem, tájékozódjon a Hajdú Online internetes fórumra küldött írásokból.

Nem különösebben hízelgőek.


Üdvözlettel:


Dr. Pósán László
országgyűlési képviselő


Debrecen, 2008. február 8.

Forrás: haon
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Átmentési trükk
  2008-02-08 23:11:44, péntek
 
  Közös műhelymunkára készül az MSZDP és a Centrum Párt
2008. Február 08. 22:00

Megállapodást kötött a részben közös munkáról pénteken, Szegeden a Magyarországi Szociáldemokrata Párt (MSZDP) és a Centrum Párt.

Kapolyi László, az MSZDP elnöke elmondta: a jövőben a két párt olyan fontos kérdésekben, mint az energiapolitika, gazdaságpolitika, külgazdasági stratégia, tehát kifejezetten szakmai kérdésekben közös szakmai csoportokat hoz létre. Ebben közös műhelymunka indul meg.

A szociáldemokrata vezető hozzátette: a két párt választmányai felhatalmazást adtak az elnökségeknek, hogy tárgyaljanak a közös munkáról. Abban is megállapodtak, hogy a testületi ülésekre meghívják egymás képviselőit, azért, hogy bepillantást nyerjenek egymás munkájába, azokban a kérdésekben, melyek közösek.

Pászti Ágnes a Centrum Párt elnöke hozzátette: egy évvel ezelőtt a párt levonta a konzekvenciákat a választási kudarcból is. Miután egy pragmatikus pártról van szó, egy dolog számít a jövőt illetően: a problémák szakmai megoldása.

A politikus hangsúlyozta: tavaly ősz óta több párt és civil szervezet kereste meg a Centrum Párt vezetőségét az együttműködés lehetőségét keresve. Köztük volt az MSZDP is. Emellett a következő három hétben több civil szervezettel tárgyalnak.

Forrás: STOP
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Koszovó függetlenségének kikiá
  2008-02-08 23:07:42, péntek
 
  Koszovó függetlenségének kikiáltására készül- ennek örömére a szerbek szétvertek egy albán kiállítást

ERA, p, 2008/02/08 - 16:53


Csaknem 100 ultrasoviniszta szerb vonult fel egy koszovói albán képzőművészeti kiállítás megnyitójára a szerb fővárosban, majd néhányan közülük szét is verték - közölte az AFP Belgrádból.

A fiatal pristinai művészek kiállításának belgrádi megnyitóját az Obraz nacionalista mozgalom tagjainak fenyegető tüntetése miatt félbe kellett szakítani. Az Obraz ultrasoviniszta szervezet egyes tagjai Milorad Ulemek Legija képét hordozták (Ulemeket Zoran Đinđić meggyilkolása miatt ítélték el).
A sovniszták gyalázták, sértegették a művészeket, fenyegető fellépésül komoly veszélyt jelentett a vendégek biztonságára.
A helyszínre kiszállt a rohamrendőrök egy csoportja, hogy gondoskodjon a biztonságról.
A kiállítás Belgrád előtt Újvidéken mutatták be.

A koszovói kormány már egymillió eurót elkülönített a dél-szerbiai tartomány függetlenségének kikiáltása alkalmából rendezendő ünnepségekre - jelentette be még csütörtökön Hasim Thaqi miniszterelnök.

Koszovó függetlenségének közelgő kikiáltása, s az EU ezzel kapcsolatos magatartása kormányválságot idézett elő Szerbiában.

(bumm,vajdaság ma nyomán)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Magyar Gárda budapesti szak
  2008-02-08 23:06:19, péntek
 
  Budapesti tagtoborzás
2008. február 09.



A Magyar Gárda budapesti szakasza tagtoborzást tart 2008. február 9-én 10 és 16 óra között.

Helyszín:

Budai jelentkezőknek: 1027 Budapest, Fő u. 63-65 III. emelet 3., 33-as kapucsengő

Pesti jelentkezőknek: 1113 Budapest, Villányi út 20/A

Kérjük a jelentkezőket, hogy a felvételi beszélgetés időigénye miatt legkésőbb 15 óráig érkezzenek a helyszínre!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A szabolcsi szocialisták nem k
  2008-02-08 23:03:56, péntek
 
  A szabolcsi szocialisták nem kérnek a párbeszédből
(Cs.Zs.) 2008-02-08 15:00:12

Kivonultak az MSZP képviselői a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés rendkívüli üléséről az egészségbiztosítási törvényről szóló felhívás vitájában.


A dokumentumban az ellenzéki többségű testület arra szólította fel a megye valamennyi országgyűlési képviselőjét, hogy pártállásuktól függetlenül mondjanak nemet az egészségbiztosítás részleges privatizációjára a jövő hétfői, megismételt zárószavazáson.

A szabolcsi megyegyűlés Fidesz-frakciójának közleménye szerint egyébként a szocialisták a szavazógép megbénításával megpróbálták megakadályozni a felhívás elfogadását.

(hírTV)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Takács Albert hivatalába kéret
  2008-02-08 23:02:00, péntek
 
 
MTI 2008. február 8. 20:09
Takács Albert hivatalába kérette az országos rendőrfőkapitányt


Takács Albert igazságügyi és rendészeti miniszter hivatalába kérette szombatra Bencze József országos rendőrfőkapitányt, hogy áttekintsék, milyen rendőri intézkedésekre van szükség a fenyegetett közéleti szereplők és közintézmények védelme érdekében. Gyurcsány Ferenc miniszterelnök péntek délután közleményt adott ki, amelyben szolidaritásáról biztosította azokat a közéleti szereplőket, akiket az elmúlt napokban, illetve hetekben fenyegetés ért. Egyúttal felszólította az igazságügyi és rendészeti minisztert, hogy haladéktalanul tegye meg a szükséges intézkedéseket a közéleti szereplők biztonsága érdekében. Ismeretlenek három településen - Gödön, Dunaújvárosban és Kunhegyesen - négy szocialista képviselő házára dobtak Molotov-koktélt péntekre virradóra, az ügyben a Központi Nyomozó Főügyészség terrorcselekmény miatt indított nyomozást. A négy képviselő közül hárman, Herbály Imre, Dér Zsuzsanna és Sándor István volt gödi polgármester is beszéltek a történtekről.

A Molotov-koktélos támadás mellett egyes képviselők fehér port tartalmazó borítékot kaptak, így például Lendvai Ildikó, az MSZP frakcióvezetője is. Ugyancsak érkezett fehér port tartalmazó boríték a Képviselői Irodaházba a frakció címére és az MSZP Vérmező úti központi irodaházába. Az MTI kérdésére a frakció sajtóosztályán elmondták, az utóbbi két napban megszaporodtak a képviselőknek címzett telefonos fenyegetések, amelyek az egészségbiztosítási törvény hétfői zárószavazásával vannak összefüggésben.

Lendvai Ildikó szocialista frakcióvezető a terrorfenyegetés kategóriájába tartozónak nevezte a történteket. Véleménye szerint meg kell vizsgálni, hogy az agresszió elharapózása ellen megfelelőek-e a magyar jogszabályok. Azt mondta, a történtek megerősítették a frakciót abban, hogy a hétfői zárószavazáson megszavazzák az egészségbiztosítási törvényt.

http://www.gondola.hu/hirek/61401
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ez nem terrorfenyegetettség! E
  2008-02-08 22:58:51, péntek
 
  Ez nem terrorfenyegetettség! Ez büntetés!

2008. Február 08. 22:13:37

Érdekesek a rendőrök, érdekesek a politikusok és érdekes a társadalom. A politikusok (a továbbiakban: maffiózók) olyan intézkedéseket hoznak, amelyek sem Európában, sem Amerikában nem váltak be, mi több, tízezrek halálát okozzák, okozták. A nép, tehát azok akik a hatalmat rajtuk keresztül gyakorolják, ellenzik ezt a mocskos tömeggyilkosságot, és ki-ki a maga elképzelése szerint harcol.


Vannak molotovosok, fehérporosok, lesznek távcsöves puskások, támadó kézigránátosok, és netán vállról indítható viszonylag olcsó műszerrel fölszerelt urak és hölgyek. De ez nem terrorizmus, hanem azonos eszköz azokkal szemben, akik a demokráciát veszélyeztetik, illetve eltörölték Magyarországon. (Bár szerintem ilyen nincs is!) Ma a maffia-politikusok élik a világukat, nem itthon tartják a pénzüket, és a kutya sem kérdezi meg őket a családokról, a síbolásokról... maguk helyett néhány seggfejű MSZP-t bedobnak a sűrűbe, hogy a nép halljon lefülelt ócska szocialista disznókról. Pedig a szocialista ma az a szó, amellyel helyettesíteni lehet minden olyan emberi tulajdonságot, amely negatív: a hülyétől az aljas gyilkosig.

Hamar itt lesz az a forradalom, amely végigseper Európán, hiszen nem csak nálunk vannak efféle problémák. És megszűnik végre az unió... No meg akik csinálták... Mert minden maffiózó mellett nem állhat röndér... - akinek egyébként ugyanúgy meghal a gyereke, anyja, apja, felesége vagy ő maga, mint a nem rendőré ... azok miatt, akiket ma különleges védelemben részesítenek a Molotov-koktélok okán. De ilyen magasröptű dolgokat mitől értene meg egy buta pribék? Hol érti meg egy rendőr, hogy veszélyben van az élete és az a néhány fillér amivel kiszúrják a szemét, csupán júdáspénz. No mindegy! Eljött az idő a leszámolásra, a rendőrök, a kordonok és minden védelem ellenére. Lehetnek itt Dávid-csillagos ruhában biztonsági őrök, NATO katonák, vagy bárki. Ha Isten is úgy akarja, az lesz, aminek lennie kell. Én gyűlölöm ezt a söpredéket, és nem sajnálom egyiket sem. Hiszen gyerekeimet adósították el, hazámat tették tönkre, lopták ki saját zsebükbe. S ezért egy józanabb korban kötél járt volna. Ma nem. Hivatalosan nem! De Petőfivel szólva ,,azért a víz az úr!'...

Stoffán György

http://www.mariaorszaga.hu/index.php?menu=bovebben&kod=3765&rovat=
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 56 
2008.01 2008. Február 2008.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1291 db bejegyzés
e év: 10632 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3364
  • e Hét: 9096
  • e Hónap: 20207
  • e Év: 173703
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.