Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/5 oldal   Bejegyzések száma: 43 
A Magyar Gárda újabb sikere
  2008-03-12 23:35:57, szerda
 
  A Magyar Gárda újabb sikere
2008. március 12.

A Magyar Gárda Egyesület ellen indított per első tárgyalási napja korrekt módon, jó hangulatban telt el. Ismertetésre került a Fővárosi Főügyészség keresete, valamint a védelem ellenkérelme is.

A jelenlegi kormánynak, a mögöttük álló politikai köröknek és az Országos Cigányönkormányzatnak az a vérszomjas vágya, hogy a mai napon egy rögtönítélő bíróság oszlassa fel a Gárdát, nem teljesült, a bíróság május 19-ére halasztotta a tárgyalást. A védelem - nemzetközi és hazai emberjogi hivatkozások felvonultatása által - bombaerős érvekkel támasztotta alá kérelmét. A mai napot a Magyar Gárda Egyesület egyértelműen sikerként könyveli el. A Magyar Gárdát nem lehet feltartóztatni, mert mögötte széleskörű és feloszthatatlan társadalmi bázis, akarat és szimpátia gyülemlett fel.

Ezúton szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki távolról lélekben vagy a helyszínen személyes jelenlétével fejezte ki szolidaritását a Gárda irányába. Mindenkit várunk a Magyar Gárda és a Jobbik által március 15-én közösen szervezett megemlékezésre, 14 órakor az Erzsébet térre!

Kolompár Orbánnak és embereinek szerencsére gyalázatos provokációjukkal sem sikerült megzavarniuk az eseményt. Az Egyesület megvizsgálja a lehetőségeit annak, hogy az OCÖ vezetője ellen feljelentést tegyünk minősíthetetlen magatartása miatt.

Magyar Gárda Egyesület

http://magyargarda.hu/node/698
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Sarkosan fogalmazva
  2008-03-12 23:31:29, szerda
 
  2008-03-12


Sarkosan fogalmazva

Olvasom az egyik balliberális förmedvényíró véleményét, aki Semjén Zsoltot tüchtig tahónak nevezi a "magyarul beszélő kormány" emlegetése miatt, így hát Semjén "egy, az antiszemitizmussal való állandó kacérkodással szexuális jellegű izgalmi hormonfüggésben lebegő szerencsétlen alak", Orbán Viktor pedig "elgyőzikésedett", és "dürgő, zsigeri torokhangban föltoluló kárörömmel" nyugtázta a népszavazási győzelmet. Ha most mindehhez hozzáteszem, hogy a bíróság a Magyar Gárda feloszlatásáról dönt az SZDSZ feloszlatása helyett, hogy az SZDSZ turulfóbiája egybecseng az ukrán nacionalisták rettegésével, nehogy Munkács várában magyar szobrot emeljenek, akkor tényleg nem értem, az adócsalásért első fokon elítélt Sas Józsefet miért húzta ki Gy. F. a Kossuth-díjasok listájáról, hiszen a sas mégsem turul. Nagy izgalommal várom a kitüntetettek névsorát, remélem, Zuschlag legalább egy Széchenyi-díjat megérdemel. Egyébként a KDNP elnöke tényleg rosszul fogalmazott, amikor magyarul beszélő kormányra utalt, a helyesebb definíció: magyarul rosszul beszélő kormány. Sőt, ami a népszavazás eredményének elfogadásából látszik, a kormány rosszul is ért magyarul. Nem ért a szóból.

Szentmihályi Szabó Péter

http://www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=144306
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem rehabilitálja a Vatikán Lu
  2008-03-12 23:26:42, szerda
 
  Nem rehabilitálja a Vatikán Luther Mártont



Belföld
Cáfolta azokat a híreszteléseket Federico Lombardi, a Vatikáni Rádió igazgatója, hogy a pápa Luther Márton rehabilitációját tervezi. A Corriere della Sera olasz napilap vasárnapi számában nyilatkozó Lombardi megerősítette: az erre vonatkozó spekulációk minden alapot nélkülöznek.


Az álhírt nemrég a londoni Times és a Financial Times vatikáni forrásokra hivatkozva röppentette fel. Eszerint XVI. Benedek pápa szeptemberben nyilatkozatot fogalmazott volna meg, amelyben kijelenti, hogy Luther nem volt eretnek, és az egyházszakadás nem állt szándékában, csupán az volt a célja, hogy megtisztítsa az egyházat a visszásságoktól.

(Magyar Kurír)
http://www.polgarinfo.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=18292
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A mi uniónk
  2008-03-12 23:25:14, szerda
 
  2008-03-12


A mi uniónk

Az olasz Franco Frattini az Európai Unió Bizottságának elnökhelyettese egyben egy nagyon kényes terület, az európai bel- és igazságügyek biztosa is. Megszólalásaira mindig odafigyelnek.

Most azért dörögtek súlyos szavai, mert néhány renitens EU-tagország (persze megint az újak) ármányosan különalkut kötött - vagy kötne - az Egyesült Államokkal a vízummentességről. Rettenetes, ájuldozott a hivatalos Brüsszel, ezeket egyszerűen nem érdekli a közös és egységes európai politika. Sarah Ludford, az Európai Parlament brit tagja pedig felszisszent: ez már az európai jog formai megsértése is, hiszen a megalkuvók olyan személyes adatokat fognak átadni az utazókról az amerikai hatóságoknak, amelyek sértik az uniós adatvédelmi politikát - meg Brüsszel hiúságát.

Ha a Financial Times írásának hinni lehet, a hét végi EU-csúcstalálkozó a vízumügy miatt dühödt veszekedéssé fajulhat, netán megkövezik a szent európai egység cserbenhagyóit. Komoly lehet itt a tét, mert az ügy "az EU egységének teljes hiányát demonstrálja a világhatalmakkal való kapcsolatokban". Megemlítik persze az oroszokkal kötött magyar és bolgár energiamegállapodást is, de ha néhányan felvetik az orosz-német, orosz-olasz stb. egyezségeket, Brüsszel közli: "az más".

Frattini azzal igyekezett csillapítani a vízumügy rendezéséért esengő EU-tagállamokat, hogy majd ő szeptemberre elrendezi a dolgokat.

Ezek után Frattini közölte, hogy március 14-től április 15-ig szabadságot vesz ki, mert részt vesz Silvio Berlusconi oldalán az olasz választási kampányban. Azaz talán soha nem megy vissza Brüsszelbe - mert ha Berlusconi győz, akkor ő lesz a belügyminiszter. A vízumproblémát mindenesetre Jacques Barrot közlekedési-szállítási biztos nyakába sózta, szóval a legjobb helyen van.

Az Európai Unió régebbi tagjainak polgárai - a görögök kivételével - vízum nélkül utazhatnak az Egyesült Államokba. Nekik valószínűleg fontosabb a presztízsharc, pontosabban inkább az, hogy a Washingtonba, Pekingbe, Moszkvába vezető utak a jövőben is az EU "nagyjain" keresztül vezessenek. A vízumügyben komolyan fel sem vetődött, hogy az EU tekintetbe vegye az USA megalapozott biztonsági aggodalmait, és módosítson adatvédelmi törvényein.

Az viszont az európai szolidaritás ritka és értékes példája, hogy Frattini, amíg kampányol, nem veszi fel fizetését a közös európai kasszából.

Fodor György, újságíró


http://www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=144304

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Új típusú tandíjjavaslat? Hill
  2008-03-12 23:04:35, szerda
 
  Új típusú tandíjjavaslat? Hiller István készült a vereségre
2008. március 12. 00:03


Magyar Nemzet
Nem az egyetemi vezetők, hanem az oktatási miniszter ötlete az újfajta tandíj - értesült lapunk szakmai szervezetektől. A Hiller István vezette minisztérium jó előre felkészült a népszavazási vereségre: már egy hónappal a voksolás előtt elkészítette új típusú tandíjjavaslatait, amelyek az igenek győzelme esetén kiválthatják a kötelezően eltörlendő fejlesztési részhozzájárulást.

Noha a nyilvánosság előtt az egyetemi vezetőket tömörítő Magyar Rektori Konferencia (MRK) képviseli az újfajta tandíj bevezetését, a valóságban az oktatási tárca ötlete a népszavazáson elutasított fejlesztési részhozzájárulást (fer) kiváltó új típusú fizetési kötelezettség ötlete. Lapunk az egyik szakmai szervezettől úgy értesült: az Oktatási és Kulturális Minisztérium (OKM) már több mint egy hónappal a népszavazás előtt beterjesztette a Felsőoktatási Kerekasztal elé a fert kiváltó tandíjjavaslatait - számolva azzal, hogy a jelenleg érvényes rendszer elbukik a népszavazáson.

Lapunk úgy tudja, Hiller István azért nem akarta saját maga képviselni a nyilvánosság előtt a javaslatát, mert egyértelmű politikai népszerűségvesztéshez vezetett volna, ha a tandíjról szóló népszavazás előtt felvállalja, hogy vereség esetén sem nyugszik bele a tandíjmentességbe. Informátorunk álláspontját erősíti a még a népszavazás előtt lapunk birtokába került dokumentum is. A tárca által leírt tervezet azt javasolja, hogy töröljék el az államilag támogatott és a költségtérítéses rendszert, és minden diák a kettő átlagából számított, a fernél értelemszerűen magasabb összegű tandíjat fizessen. A javaslatokat tehát a tárca találta ki, a rektorok csak azt vállalták, hogy a számukra legszimpatikusabbat - ami a hallgatók számára a legkedvezőtlenebb - áprilisra minden részletre kiterjedően kidolgozzák.

(Farkas Melinda)

http://www.mno.hu/portal/548209
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Sas: megérdemlem a díjat, de n
  2008-03-12 22:53:19, szerda
 
 
Sas: megérdemlem a díjat, de nem akartam átvenni
2008. március 12. 21:55


FigyelőNet, MTI

Sas József még azelőtt megírta Sólyom Lászlónak és a miniszterelnöknek, hogy nem megy el a Kossuth-díj ünnepélyes átadásra, mielőtt Gyurcsány Ferenc döntése nyilvánosságra került volna.

Sas József azért nem akart elmenni a díjátadóra, mert nem akarta elrontani a többi díjazott örömét azzal, hogy elvonja a sajtó figyelmét megérdemelt elismerésükről. ,,Ők nem érdemlik meg, hogy ne velük foglalkozzanak" - hangsúlyozta a Mikroszkóp Színpad igazgatója az ATV egyik műsorában. Arra a kérdésre, hogy megérdemli-e a Kossuth-díjat, azt válaszolta, ha ezt neki megítélték, akkor megérdemli. ,,Úgy gondolom, ha a későbbiekben tisztázódik az ügy és tisztázódik az , hogy én vétlen vagyok ebben a dologban, akkor ezt nekem meg kell kapni" - fogalmazott a színházgazgató.

Szerdán került nyilvánosságra az a hír, hogy Gyurcsány Ferenc kihúzta Sas József nevét a Kossuth díjra előterjesztettek listájából. Bár korábban támogatta a jelölését, azóta a Mikroszkóp Színpad igazgatóját adócsalás miatt nem jogerősen felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték.

http://www.fn.hu/belfold/20080312/sas_megerdemlem_dijat_de/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Puccstól tarthat Gyurcsány
  2008-03-12 22:39:21, szerda
 
  Puccstól tarthat Gyurcsány

* Index - ugyelet@mail.index..hu

| 2008. március 12., szerda 22:09

Saját pozíciójának kívülről való bebiztosítása lehet az egyik magyarázata Gyurcsány Ferenc hirtelen, az árampiac átszabására irányuló nekibuzdulásának: ha a kormányfő tart attól, hogy a népszavazási eredmény után még csalódottabb szocialisták konstruktív bizalmatlansági indítvánnyal próbálnák lecserélni, az SZDSZ-t sikeresen maga mögé állíthatja a liberálisok által már korábban is követelt átfogó árampiaci átalakítással.

A kormány eddig is mindent tudott [1] - írtuk kedden annak kapcsán, hogy Daróczi Dávid kormányszóvivő bejelentette: Gyurcsány Ferenc utasította a pénzügyminisztert [2], hogy azonnal intézkedjen személyi, szerkezeti változásokról a Magyar Villamos Műveknél (MVM), illetve készítsen elő új szabályozást annak érdekében, hogy felszámolják az állami MVM jelenlegi, monopolhelyzetét az árampiacon. A hivatalos indoklás szerint azért éppen most, bő nyolc hónappal az egyébként hivatalosan éppen az árampiaci liberalizációt célzó új villamosenergia-törvény elfogadása után léptek, mert most készültek el azok a tanulmányok, melyek megmutatták: az új törvény nem hozott változást a piacon.

A hivatkozott szakértők és intézmények, a Gazdasági Versenyhivatal, a Magyar Energia Hivatal és a Corvinus Egyetemhez tartozó Regionális Energiakutató Központ tanulmányaiban foglalt állítások, a szerzők véleménye azonban már hónapok óta, sőt, az új törvény júniusi parlamenti vitája idején is ismert volt [3]. Miközben akkor a kormány hivatalos álláspontját a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium, illetve az SZDSZ-es tárca által jegyzett törvényjavaslat képviselte, az említett szakértői intézmények véleményéhez sokkal közelebb eső módon, az eredeti törvényjavaslatot éppen a szocialista frakció szedte darabokra módosító javaslatokkal. Akkor a miniszterelnöknek nem volt ehhez szava.

A mostani kormányfői bejelentés így önmagában is meglepő, több nyilatkozat szerint pedig a szocialista frakciót is váratlanul érte. Információink szerint nem véletlenül: a hirtelen fordulatot nem előzte meg a párttal való egyeztetés, még az MSZP fő energetikai embereit is kihagyták az előkészítésből.


Úgy tudjuk, ennek egyik magyarázata az lehet: Gyurcsány akár jelzéseket is kaphatott, de elődje, Medgyessy Péter belső megbuktatásának körülményeinek kiváló ismeretéből akár magától is gondolhatott arra, hogy a népszavazási eredmények (melyek bár az előrejelzéseknek megfelelően alakultak, mégis nagy pofont jelentettek az MSZP számára) pozíciója megingásához, puccshoz, konstruktív bizalmatlansági indítványhoz vezethetnek. Ez utóbbi, eddig sosem alkalmazott jogintézmény lényege, hogy egy új miniszterelnök-jelölt megnevezésével a képviselők egyötöde indítványozhatja a miniszterelnök és kormány leváltását. Az indítvány benyújtásához elég ugyan a képviselők ötödének aláírása, a döntéshez, az új miniszterelnök megválasztásához viszont szükség van a parlamenti többségre. A koalíciónak tehát csak a két párt összefogásával lenne esélye Gyurcsány leváltására.

Az árampiaci intézkedések bejelentésével Gyurcsány elérhette, hogy a Medgyessy menesztésénél is kulcsszerepet játszó SZDSZ, legalábbis most, stabilan álljon mögötte. A régi liberális kívánságok teljesítésének miniszterelnöki szintre való emelése egyben azt is üzenheti az esetleg váltáson gondolkodó szocialistáknak, hogy a vezércseréhez ezúttal nem számíthatnak a kisebbik kormánypártra.

http://index.hu/politika/belfold/gyurar080312/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rejtélyes, menetrenden kívüli
  2008-03-12 22:23:23, szerda
 
  Rejtélyes, menetrenden kívüli Boeing tűnt fel a pozsonyi reptéren

2008-03-12 08:57

A hangárok között veszteglő, amerikai sorszámú Boeing 767-esből kiszálló személyzetet sötétített üvegű autókkal szállítják, a reptér általános személyzetének tilos megközelíteni a gépet.
Hetente többször is leszáll a pozsonyi repülőtéren egy olyan Boeing 767-es típusú repülő, amely nem szerepel a menetrendben - írja a Népszabadság.

A gép üzemanyagot vesz fel, olykor cserélik a személyzetet, amely elsötétített ablakú gépkocsival érkezik, illetve távozik.

A hangárok között több mint egy hete vesztegel a felségjel nélküli Boeing 737-es, amelynek az N betűvel kezdődő nyilvántartási számsora jelzi, hogy Amerikában vették lajstromba - közölte a pozsonyi Joj kereskedelmi tévé. A csatorna feltételezi, hogy a gépeket az amerikai titkosszolgálat, a CIA használja, terrorcselekményekkel gyanúsított személyek szállítására, s ügynökeit is ezekkel utaztatja.

A pozsonyi Sme napilap szerint a gép tulajdonosa a Delaware-ben bejegyzett Wilmington Trust Company, amely a lap állítása szerint 2006-ban a guantánamói támaszpontra szállított foglyokat. A Népszabadság információi szerint a Wilmington Trust Company egy kereskedelmi bank, amely vagyonkezeléssel is foglalkozik.

A szlovák újság úgy tudja, hogy ugyanezt a gépet két éve a Vision Airlines bérelte, s az amerikai kormány megrendelése alapján járt Bagdadból Budapestre, onnan pedig Írországba és Washingtonba. Egy másik gép pedig Kabul és Frankfurt között közlekedett, mindkét esetben ismeretlen céllal.

A pozsonyi Stefánik repülőtér alkalmazottjai a Népszabadságnak névtelenséget kérve elmondták, hogy a Boeing 767-esek különböző időpontokban érkeznek, a személyzeten kívül eddig még senki sem szállt ki. A hangárok között veszteglő repülőt tilos megközelíteni. Hetente többször érkezik egy amerikai személy, aki rövid időre beindítja a hajtóműveket. Állítólag ezt a gépet használnák fel arra az esetre, ha valamelyik Boeing 767-es elromlana, de bizonyosat senki sem tud - közölte az egyik légi irányító.

A Népszabadság megkeresésére Ivan Sorby, a Szlovákiai Információs Szolgálat (SIS) szóvivője nem volt hajlandó nyilatkozni a rejtélyes repülőkről. A pozsonyi védelmi minisztériumban kollégája, Milan Vanga annyit közölt, hogy ők csupán a katonai gépek érkezéséről tudnak előre, de ez a gép szerinte nem tartozik közéjük. Robert Kalinák, a szlovák belügyi tárca vezetője úgy vélekedett, hogy semmi gyanúsat nem észleltek, ezért nincs okuk a különleges ellenőrzésre. Elődje, Vladimír Palko viszont felhívta a figyelmet arra, hogy az Európai Parlament jelentése szerint az amerikaiak egyszer már illegálisan használták a pozsonyi repülőteret, amikor foglyokat szállítottak a Közel-Keletről.

Az Amnesty International szlovákiai irodája tegnap felszólította a szlovák kormányt, hogy adjon felvilágosítást a szervezet feltételezése szerint "nyilvánvalóan CIA-megrendelésre" közlekedő, és a pozsonyi repülőtéren gyakran feltűnő gépek rendeltetéséről.

Forrás: hirszerzo.hu

http://portal.jobbik.net/index.php?q=node/5746
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gyurcsány Ferenc: a legnagyobb
  2008-03-12 22:20:59, szerda
 
  Gyurcsány Ferenc: a legnagyobb csalás történik a rendszerváltás óta!

[Belföld] 2008.03.12 19:35

A rendszerváltás utáni idők legnagyobb csalása történik most, a népszavazás után - jelentette ki szerdán Gyurcsány Ferenc miniszterelnök az MSZP egyik budapesti rendezvényén.

A miniszterelnök az MSZP budapesti tanácsának Közvetlen kapcsolat című programján mondta ezt - szerinte a vasárnapi népszavazás előtt szóba sem került, hogy az igenek győzelme akár országos válságot is hozhat. Gyurcsány hangsúlyozta: ha a magyar egészségügy válságba kerül a népszavazás után, akkor erről a szavazás kezdeményezői tehetnek - személy szerint pedig sajnálja, hogy ezzel a trükkel három millió embert tévesztettek meg.

Gyurcsány közölte: a népszavazás eredménye azt mutatja, hogy sokan nem értik a kormány reformprogramjának lényegét, ezért a kabinetnek sokkal többet kell tennie felvilágosításuk érdekében.

[Forrás: OrientPress/InfoRádió]
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vastagabb parizer, sötétebb jö
  2008-03-12 22:07:40, szerda
 
  Vastagabb parizer, sötétebb jövő

2008.03.11. 23:01 :


Börtönállam történelme során először úgy tűnik, a raboknak sikerült néhány fontos kérdésben érvényesíteniük akaratukat az igazgatóval szemben. A politikailag kevésbé tájékozottak kedvéért a börtönlakóknak feltett három kérdést alább közöljük, zárójelben az eredményekkel.

1. Egyet ért-e Ön azzal, hogy a börtönebéd zsömléjéhez járó standard parizercsík vastagságát 5mm-ről 8 mm-re növeljük? (IGEN/:41% NEM:8%)

2. Egyet ért-e Ön azzal, hogy a rabok rendszeres seggbekúrására használt hideg ólomból készült tomfát, rugalmasabb, latex alapú tomfákra cseréljük? (IGEN: 41% NEM: 8%)

3. Egyet ért-e Ön azzal, hogy a heti két órás, börtönudvaron tölthető időszak alatt többet süssön a nap? (IGEN: 42% NEM: 7%)

Gyurcsány Ferenc, a börtönigazgató az eredmények ismertetése után nyilatkozott: "Nos, szerintem beigazolódott, amit mindig is mondtam, miszerint a szavazás rosszat tesz a börtönnek, nem is igazán oda való. Tudja ezt Orbán Viktor is, aki ugyancsak börtönigazgató akar lenni, ezért is nem csinál szavazást arról, hogy intézményünket alakítsuk át valami mássá börtön helyett. Az eredmények, úgy gondolom, engem igazolnak, ugyanis a raboknak a fele nem ment el szavazni, egy kis részük pedig nemmel szavazott. A többség tehát azt szeretné, hogy ez a hely egy rendes, régi vágású börtön maradjon, mert a börtönben rend van kérem szépen. Lehet itt szavazgatni 10, sőt akár 15 mm-es parizerszeletekről is, úgy ám! Aztán ki fogja azt a sok szelet parizert megvenni, mi? A rabok? A raboknak nincsen pénzük! A börtönnek növekszik csak a kiadása, és ez azt jelenti, hogy kevesebb pénz jut a börtönőröknek és a vezetőségnek. Vegyük csak szegény Horváth Ágnest, a rabegészségügyi börtönminisztert. Már odaígértem neki az Avantgarde felszereltségű E Mercit. Most, hogy nyertek az igenek, lehet, hogy csak Elegance felszereltségre futja, sőt az is lehet, hogy csak Classic lesz. Most mondják meg! Ezt akarták maguk??? Egy miniszter Classic Merciben? Ez a börtöndemokrácia szégyene. Én elhiszem, hogy rossz dolog minden reggel véres seggel ébredni, de képzeljék el mi lesz, amikor a börtönállamigazgatók éves bálján ott kell majd égnem egy gyári alapfelnikkel szerelt Maybach mellett, csak mert egyesek puhább tomfákat akartak! Már látom magam előtt, ahogy Kim Dzsong Il a pofámba röhög! Ebéd közben ne feledje hát egyetlen börtönlakó sem: Minél vastagabb a parizer, annál sötétebb a jövő!"
Beszéde végére Gyurcsány meglehetősen ingerült állapotba került, így kifele menet néhányszor arcon ütötte a börtönellenzéket képviselő újságírók egyikét, miközben azt mondogatta, hogy "ezt írd meg te rohadék."
Orbán Viktor győzelmét némileg beárnyékolja Kende Péter új könyve (Zorbán - a mészáros igazi arca), melyben az író sokkoló tényeket hoz nyilvánosságra, például azt, hogy
Orbánnak (korábbi kijelentéseivel ellentétben) az oviban mégsem a turultoll volt a jele, hanem a kétszínű köcsög.

http://terrormedia.blog.hu/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/5 oldal   Bejegyzések száma: 43 
2008.02 2008. Március 2008.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1181 db bejegyzés
e év: 10632 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 649
  • e Hét: 4413
  • e Hónap: 8158
  • e Év: 161654
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.