Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 36 
ismét az egészségünkre törnek
  2008-03-22 22:52:48, szombat
 
 
A károkozók kormánya ismét az egészségünkre tör

Egyelőre a parlamenti túlsúly, azaz a választók állítólagos többségi képviselete is kiszolgálja az ország népén bosszút álló kormány törekvéseit. Még meddig? Ennyi egy irányba ható, egészségellenes intézkedés után már igen nehéz feltenni olyan jóhiszemű kérdést, hogy alkalmatlanságról vagy szándékosságról van-e szó. Az álképviselők következetesen ellenünk dolgoznak. Nyolc napnál tovább nem bírták, hogy lemondjanak a megtorlásról, választóik megleckéztetéséről.






Bár az Alkotmánybíróság határozatának megfelelően (hogy egy sikeres eltöröltetés ne okozzon zavart az idei költségvetésben) a nép sikeres népszavazásával csak arra kötelezte ellene fordult képviselőit, hogy 2009. január 1-jétől szüntessék meg a leginkább rászorulók egészségügyi ellátását megnehezítő díjakat, úgy tűnik, ők csak a további károkozásban vagy a politikai zavarkeltésben érdekeltek.


Amennyiben az álképviselők mégis erőltetik a díjak előrehozott eltörlését, biztosítsák hozzá a forrásokat is úgy, hogy azzal a legcsekélyebb mértékben se terheljék a költségvetés egészségügyi fejezetét!


Jellemző a leghatékonyabb károkozó miniszter, Horváth Ágnes észjárására, hogy a Nemzeti Egészségügyi Tanácshoz, a kormányzati egészségpolitika kialakításában feladata szerint kezdeményező, véleményező és tanácsadó szervhez fordult azzal a kéréssel, hogy kéri sürgős állásfoglalásukat a vizitdíj, a kórházi napidíj eltörlése miatti károk enyhítésére.

Horváth Ágnes nem képes fölfogni, hogy a vizitdíj és a kórházi napidíj eltörlése a Magyar Köztársaság Alkotmányában rögzített népfelség elve alapján nem értelmezhető kárként, csak az egészségügyi kormányzat korábbi károkozásai egy részének a nép által kötelező erővel történő megszüntetéseként. Jelen ügykörben tehát legfeljebb az ő eddigi tevékenységükkel okozott károkat lehetne és kellene tovább enyhíteni.


Van javaslatom azonban, a vizitdíj, a kórházi napidíj bevezetése miatti károk enyhítésére.

Amennyiben a vizitdíj-automaták, de akár a kórházakra tukmált széfek gyártói és forgalmazói, akik komoly haszonra tettek szert a magyar betegek egészségügyi ellátására való források profitérdekű megcsapolása révén, önként visszafizetnék a nettó hasznukat, vagy annak egy jelentős részét, e nemes cselekedetükről honlapunkon térítésmentesen beszámolnánk. Ugyanígy szívesen biztosítunk szolid, de ingyenes reklámfelületet, az egészségügyi kormányzat ez ügyben felelős tagjai, vagy az egészségügyet súlyosan veszélyeztető jogszabályok bevezetését megszavazó képviselők esetleges kárenyhítő befizetéseinek.


A károkozók azonban legtöbbet lemondásukkal tehetnének. A társadalmat élő szervezetként tekintve ugyanis, a kormányról lassan rosszindulatú, azaz kórokozó sejtburjánzásként is beszélhetnénk.

Bővebben: www.abosz.hu/idoszerukerdesek.html


Budapest, 2008. március 18.


Pós Péter

az Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetsége (ABOSZ) elnöke,

a Nemzeti Egészségügyi Kerekasztal (NEK) állandó résztvevője,

a Nemzeti Egészségügyi Tanács (NET) tagja
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magára hagyja a világ Tibetet?
  2008-03-22 22:45:31, szombat
 
  Magára hagyja a világ Tibetet?



Külföld
A tüntetések kapcsán egyre több hivatalos személy szólal meg, McCain és az amerikai képviselőház elnöke is kifejtette véleményét. A Dalai Láma békefenntartókat nem, de segítséget vár.


Az elmúlt hetek tibeti eseményei látszólag csillapodnak ugyan, a hullámok, amelyet keltettek azonban csak most érik el a nemzetközi kapcsolatok partjait. A konkrét tüntetések, letartóztatások után Kína előtt újabb probléma áll: az egyes hivatalos- fél hivatalos kritikákra kell elfogadható választ adnia.

A hivatalos pekingi adatok szerint 22-re nőtt a halálos áldozatok száma, miután meghalt öt civil és egy rendőr. Az Indiában székelő emigráns tibeti kormány számai mást mutatnak: 99 halottról beszélnek, akik közül 80 ember Lhászában, 19 a szomszédos Ganszu tartományban veszette életét, amikor a tüntetések oda is átterjedtek.

A tibeti tiltakozások hatására az emigráns kormány elküldte megbízottjait a különböző országokba, és udvariasan segítségüket kérte annak tudatában, hogy Kína gazdasági ereje az amerikai recesszió miatt még fontosabb. Tenzin Taklha, a Dalai Láma titkára kijelentette: "Őszentsége azt mondja, gyakorlatiasnak kell lennünk. ... Senki sem fog békefenntartó erőket küldeni." Tibet vallási és politikai vezetője mindig is középutas elképzeléseiről volt ismert: nem teljes függetlenséget, hanem autonómiát szeretne elérni. Éppen ezért a tavalyi mianmari esettől eltérően nem szólít föl Kínával szemben gazdasági szankciókra (ennek nem is lenne értelme, Kína Mianmarral szemben óriási piac) és az olimpia bojkottjára sem. Ehelyett a küldöttek Kína mérsékelt hozzáállását, nemzetközi vizsgálatot, a média és olyan nemzetközi szervezetek beengedését kérik, mint a Vöröskereszt, hogy ellássák a sebesülteket. A Dalai Láma ugyanis számos súlyos sérülésről hallott, és a letartóztatástól való félelmükben az emberek nem mennek orvoshoz.

Ahogyan várni lehetett, morális támogatást kapnak a tibetiek a világ minden részéről. John McCain, amerikai republikánus elnökjelölt párizsi útja során azt mondta, a kínai válaszlépés "nem helyes" és kifejezte reményét, hogy sikerül békés megldást találniuk. Az emberi jogok tiszteletben tartására figyelmeztetett, és kiemelte, hogy a jelenlegi helyzet árt a Kínáról alkotott képnek is.
Kattintson és nézegessen képeket Tibet környékéről!

Pénteken Nancy Pelosi, az amerikai képviselőház demokrata párti elnöke látogatást tett Dharamszalában a Dalai Lámánál. Ő az első hivatalos személy a tüntetések kitörése óta, aki ellátogat az indiai városba. "Ha a szabadságot szerető emberek az egész világon nem beszélnek őszintén a kínai elnyomás ellen, amely Tibetet és Kína többi részét érinti, akkor elveszítjük az erkölcsi jogunkat, hogy bárhol a világban az emberi jogok érdekében szóljunk."

A kínai vezetés folytatja az embervadászatot 21 erőszakkal vádolt ember után: a nagyobb internetes portálokra kitették fényképeiket. Az állami hírügynökség, a Xinhua információi szerint két embert már letartóztattak közülük. Csin Gang kínai külügyminisztériumi szóvivő szerint a nemzetközi közössék Kína oldalán áll, mindezt egy Xinhua tudósításra alapozzák, amely szerint 100 külföldi kormány támogatja őket a tüntetőkkel való bánásmód miatt. Megemlítette Pelosi látogatását és kijelentését is, név nélkül: Kína ellenzi "a Dalai Láma-klikk szeparatista terveinek bármilyen bátorítását és támogatását."

kitekinto.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Demszky is kilép az ügyviv
  2008-03-22 22:42:50, szombat
 
  Szakad a párt - Demszky is kilép az ügyvivői testületből?



Belföld
A pénteken tagságukat felfüggesztő négy ügyvivőn kívül - amint megtudtuk - Demszky Gábor budapesti főpolgármester is a testületből történő távozását fontolgatja; vagy másfajta, de feltűnő lépést tesz a Kóka-féle pártvezetés ellen. Információink szerint Magyar Bálint az elmúlt két napban megpróbálta Demszkyt lebeszélni bármifajta demonstratív lépésről.


Az ügyvivői testület egy másik tagja, Weinek Leonárd a grémiumban kialakult, több mint feszültnek nevezhető helyzetben közvetítő szerepre ajánlkozott föl a szembenálló felek között. E ,,gesztusát" azonban mind Kóka, mind Fodor tábora visszautasította. Az ügyvivők egyike lapunknak arról beszélt, hogy a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei (vagyis Jüttner Csaba által felügyelt - szerk.) küldött vagy küldöttek által bizonyíthatóan elkövetett csalások teljesen elhiteltelenítik mind a Jüttner-jelentést, mind magát a szabolcsi pártelnököt, és mindezek következtében egyre kevesebb mozgástér marad Kóka Jánosnak.

Mint ismert, pénteken felfüggesztette ügyvivői tisztségét Fodor Gábor, miután Kóka János a Fodor-szárnyra tolta a felelősséget az SZDSZ elnökválasztási csalásával kapcsolatban. Fodor hazugságnak nevezte a Jüttner-jelentéssel kapcsolatban elhangzottakat és visszautasította a személyét ért támadásokat. Fodorhoz hasonlóan Béki Gabriella, John Emese és Szent-Iványi István is elhagyta ideiglenesen az SZDSZ ügyvivő testületét. Gulyás József, az országos tanács elnöke osztotta azok véleményét, akik felfüggesztették ügyvivői tisztségüket és elengedhetetlennek nevezte a tisztújító közgyűlés összehívását.

Az ügyvivői testület ülése után a Hír Televízió újabb álküldöttet leplezett le: a szabolcsi Gulács község polgármesterének aláírása is szerepel a párt elnökválasztási jegyzőkönyvében, ám ő azt állítja: tavaly ott sem volt az elnökválasztó gyűlésen. Jüttner rendőrségi feljelentést és újabb vizsgálatot helyezett kilátásba.

MNO
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Éjjeli menedék
  2008-03-22 21:18:54, szombat
 
 
Éjjeli menedék péntek és vasárnap 22.30 - Echo TV

Demszky és a Feltámadás - Aczél Petra kommunikációs szakértó, Hofher József jezsuita szerzetes, Czakó Gábor író

Feltámadás és Magyarország a Passió film Jézusával és a Magyar Golgotával

A Éjjeli menedék újonan induló Nemezeti rock c. sorozatának első darabja a Kormorán Zenekarról.
1. rész múlt hét szombaton volt, a 2. rész Húsvét szombatján - 22.30, Echo TV

Várunk mindenkit szeretettel a képernyők elé.

Siklósi Beatrix
felelős szerkesztő
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Melléfogás
  2008-03-22 21:15:04, szombat
 
 
Egy szerelmespár az ágyban van, mikor megszólal a telefon.
A nő veszi fel:
-Igen? Rendben van. Szervusz!
-Ki volt az?
-A férjem. De nem jön haza, még marad veled két órát tekézni.
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Húsvét és távlat
  2008-03-22 20:36:54, szombat
 
  Húsvét és távlat

2008-03-22 07:11:31

Több mint kétszáz éve Berzsenyi Dániel így elmélkedett Istenről, versben megszólítva őt: ,,Léted világít, mint az égő / Nap, de szemünk bele nem tekinthet." Zseniálisan papírra vetett, igaz állítás. A Mindenható létének rejtelmeit nem kémlelhetjük ki. Amint a filozófia sem tud megbirkózni az afféle főfájdító kérdésekkel, miért van egyáltalán valami, ha pedig feltételezünk egy teremtő istenséget, akkor ,,mi történt" a világ teremtése előtt.

Van azonban egy könyv, ősi tekercsek tartalmának átörökítője, amelyről a keresztény ember azt tartja: Isten kinyilatkoztatása. Konkrét kinyilatkoztatás, ha nem is léte titkairól, de arról a nem csekély jelentőségű dologról, hogy mit gondol rólunk, miképp döntött felőlünk. Nem vagyunk tehát támpont, iránytű nélkül a létbe dobva sem Magyarországon, sem Szingapúrban. A kinyilatkoztatás tetőpontja az evangélium - örömhír, tudniillik hogy mégiscsak visszatalálhat az ember önnön rendeltetéséhez. Ez pedig nem egyéb, mint hogy Istennel való kapcsolatában bontakozhassék ki az előbbi dicsőségére, önmaga és mások javára.

A Biblia évében, a felemás rendszerváltozás 18. esztendejében hadd adjunk szót János apostolnak: ,,Az Isten szeretet." Szeretetének végtelen mélységébe igenis beletekinthetünk. Nem azért, hogy szédelegjünk, hanem hogy lelkiképpen felébredjünk. Hogyhogy nem számoltam én olyan kegyelmes Istennel, aki kész a szentségén esett sértés eltüntetésének árát átvállalni, saját fia vérét nem kímélve? - döbben rá egyszer, az újjászületésekor minden keresztény. ,,Tekints a Golgotára, és megtudod, mennyire tűrhetetlen Isten szemében a bűn, és hogy téged mégis mennyire szeret" - magyarázta egy igehirdető. Akinek mindez elér a szívéig, annak megváltozik előbb az életelve, aztán az élete is.

Ha akkora idegenség idején, mint amekkora az ország három részre szakadásakor prédálhatott, nem lettek volna tömegével olyan emberek, akik az imént vázolt húsvéti hittel végezték hivatásukat, ma bizonyosan nem volna magyarság. Bizonyosan nem volnának - sajnos tömegével - olyan mai magyarok, akik a televízió rabjává válva, netán egy divatos hiedelembe vagy éppen az egzisztenciális gondokba feledkezve hagyják kiesni kezükből keresztény örökségüket. Mi több: személyes üdvösségük lehetőségét.
Próbáljunk meg tiszta vizet önteni a pohárba (olyan földön, amelyet erdeinkkel együtt rövidesen éppúgy eladhatnak, mint azt ásványvízforrásainkkal tették). A mi legnagyobb problémánk nem a képtelenül nemzetietlen kormányhatalom. Nem is a legújabban magát a nemzet vezetőjeként elszóló kormányfő, aki azért ,,bizonyára meg is tetszhetne egy igénytelenebb nőnek, aki azt szereti, ha a társaságában lévő férfi agyonbeszéli". (Utóbbi jellemzést eredetileg Kun Béláról készítette Krúdy Gyula.) Minálunk most a távlattalanság érzete a legpusztítóbb baj. Pedig a távlatok akkor is léteznek, ha a fő privatizátor már semmit nem tud elprivatizálni az országból, kivéve önmagát (mondjuk a moszkvai Gazprom-palotába). Mivel múlóban az ország keresztényisége, mind többen vakká válnak a távlatok iránt. Szerintük kizárólag a mostani hatalmi garnitúra letűnésével tárulhat fel perspektíva. Ez a fajta magyar mintha csak politikai üdvösségben tudna gondolkodni. A másik magyar valamifajta wellness-üdvösséget kíván. Örömöcskéket pillanatról pillanatra, a kenyérgondok vagy a rendbehozhatatlannak tűnő magánélet szorongásai helyébe. Pedig nincs az a rumli kívül és belül, házban és hazában, amelynek megoldása nélkülözhetné az üres sír nyitotta távlatot.

Joó István
mno.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Több SZDSZ, több csalás?
  2008-03-22 20:34:40, szombat
 
  Több SZDSZ, több csalás?

2008-03-22 07:10:17

Újabb álküldöttre bukkant a hírTV!

Egyre erősebb a gyanú, hogy nemcsak a Jüttner-jelentésben szereplő négy álküldött szavazott illegálisan tavaly az SZDSZ elnökválasztásán. A borsodi küldöttek meghamisított aláírásait februárban mutatta be a hírTV. Mostanra kiderült, hogy Szabolcs-Szatmár-Beregben is van olyan küldött, akinek a neve szerepel ugyan az elnökválasztási jegyzőkönyvben, de valójában ott se volt a küldöttgyűlésen.
Kóka János pénteki sajtótájékoztatóján azt állította, hogy a Jüttner-jelentésben szereplő négy vizsgált személy Fodor Gáborra szavazott, pedig az álküldöttek már februárban elismerték a hírTV-nek, hogy T. Asztalos Ildikó határozott kérése ellenére Kókára voksoltak. Egyikük pedig a Jüttner-féle jegyzőkönyvben is beszél arról, hogy másra ikszelt, mint akire kérték.
Mindeközben újabb árulkodó aláírásokra figyelt fel a hírTV stábja. Gulács polgármesterének szignója az elnökválasztási jegyzőkönyvben erősen eltér az eredetitől. Ő azt állítja: tavaly nem volt ott az SZDSZ elnökválasztásán, vagyis elvileg a neve mellett nem szerepelhetne aláírás. Az ügy érdekessége, hogy Gulács Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, Jüttner Csaba körzetében található. Ő volt az, aki Kóka bizalmasaként a borsodi álküldöttek ügyében lefolytatta a vizsgálatot. Azt a vizsgálatot, amely egyetlen megyére, csak Borsodra korlátozódott. A szabolcsi küldöttek aláírásának hitelességét eddig senki nem vizsgálta.

mno.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az ÁLLAM-TERROR dübörög
  2008-03-22 20:32:48, szombat
 
  Czakó István: Az ÁLLAM-TERROR dübörög (a gazdaság helyett), mint Rákosi és Kádár idejében!


2008.03.2.

A döglött Pannon-puma bűzlik, de bezzeg az "elvtársak" régi formájukat hozák! Magam is láttam, sőt oda is jöttek hozzám kollégák, hogy ismerem-e ezt és ezt a videóst? Természetesen nem ismertem, ill. volt, hogy tudtam, egy rendőr videózott. Ezt már tavaly ősszel is megtették, s amikor megkérdeztem őket, azt mondták, hogy csak egy napig őrzik a felvételt, mert csak egy kazettájuk van. A röhögéstől majd meg fulladtam! Meg a dühtől.

Ezek a terroristák (na, Bush úr, itt vannak, akik ellen állítólag küzd!) mindent megengedhetőnek találnak (mint Bush Úr), ha ők teszik!

"Operatőrnek álcázott rendőrök dokumentálták a március 15-i utcai harcokat - értesült a HavariaPress. Több újságírónak is feltűnt, hogy aznap este olyanok is videóznak milliós kamerákkal az utcán, akiket eddig nem ismertek egy tévétársaságtól sem.

Az egyik áltévés kameráján például egy nem létező külföldi tévétársaság neve volt látható, a férfi pedig a BRFK által kiosztott sajtós mellényt viselte. Korábban a rendőrség mindig a sajtó felvételeit kérte be a rendbontók azonosítására, idén azonban ezt nem tették meg. Ha saját felvételük alapján gyanúsítanak meg valakit, kérdéses, hogy a bíróság mennyire tekinti azt majd független bizonyítéknak.

Március 15-én egyébként kamerával ismét feltűnt Kökényesi Gábor is. A férfi a 2006-os utcai események alatt a C-Press újságírójának adta ki magát, miközben sérült rendőrök szemét törölgette rohamsisakban."

Kökényesi rendőr-spiclin kívül számos hivatásos rendőr is ott volt közöttünk. Van, akit személyesen ismerek közülük!

Nem baj, majd megtanulják, hogy "habár fölül a gálya, s alul a víznek árja, azért a víz az úr!"

Czakó István, FÚSz

http://fusz.hu/node/8198
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hungaricás fasisztákat nem szo
  2008-03-22 20:31:02, szombat
 
  Hungaricás fasisztákat nem szolgálunk ki!

2008. március 22. 19:54HunHír.Hu-információ

Nem túl nagy képzelőerő kellett annak a jegyirodának a névválasztásához, amely a multikulturális mocsok szimbólumáról nevezte el az üzletet. A Budapest, Hollán Ernő utca 10. szám alatt található Brodway jegyirodában először lefasisztázták, majd kivezették onnan azt az ifjú hölgyet, aki a Hungarica koncertjére szeretett volna belépőt váltani. A jobbára zsidók lakta környéken úgy látszik, egyesek mindent megtehetnek, s minősítgethetnek saját szájízük szerint. Jegy van, de nem eladó, meg különben is egy Hollán utcai üzletben hogy merészel valaki hazafias zenét játszó együttest egyáltalán megemlíteni is. Olvasónk beszámolóját alább olvashatják.

2008. március 20-án bementem a 1137-Budapest, Hollán Ernő utca 10. szám alatt található Brodway jegyirodába, hogy jegyet vásároljak az áprilisi Hungarica koncertre.

Illedelmesen köszöntem és kértem a jegyet, az eladó fiú (vastag aranylánc, fekete göndörkés haj, alacsony zömök testalkat) bután nézett rám és megkérdezte mégegyszer a zenekar nevét. Hungarika , Magyar zenekar, nagyon Hazafias számaik vannak. Az eladó fiú kolleganője (kövér testalkat, vörös rövid haj) ekkor avatkozott közbe, mondván, hogy Ő ismeri a zenekart és jegyük is van de nem adnak! Vegyem meg máshol a fasiszta jegyeimet! Szó szót követett (vagyis próbáltam nekik elmagyarázni, hogy nem vagyok fasiszta, semmi közöm Mussolinihez, Magyar vagyok, nem olasz) a fekete hajú, fukszos, eladó fiú kilépett a pult mögül és a karomnál fogva kivezetett az üzletből, mondván, hogy fasisztákat nem szolgálnak ki. Majd visszament az üzletbe és becsukta az ajtót, én meg szépen besétáltam újra és elvettem a panaszkönyvet, hogy beírjak, de kitépték a kezemből. Ekkor önként távoztam az üzletből és hívtam a rendőrséget. Mivel vér nem folyt, nem jöttek ki, javasolták, hogy pereljem be őket.

Számomra felfoghatatlan, hogy csak azért mert Hazafias koncertre szeretnék menni, nem szolgálnak ki? Lefényképeztem az üzletet, javaslom Homfitársaimnak, hogy menjenek be a Brodway jegyirodába és érdeklődjenek, hogy árulnak-e más Hazafias koncertre jegyeket, hátha így megszokják a tényt, hogy LÉTEZÜNK! Illetve telefonon érdeklődjenek. Tel: 061 320-48-30, 061 340-48-83

Köszönettel: Magyar Lány

http://hunhir.hu/?pid=hirek&id=10447
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
A mikorról és a hogyanról Iste
  2008-03-22 20:03:21, szombat
 
  Frankfurter Allgemeine Zeitung (faz.net)

A konzervatív német napilapban Walter Kasper A mikorról és a hogyanról Isten dönt című cikkében elemzi a régi-új nagypénteki fohász szövegéről kirobbant vitát. A szerző a vatikáni keresztény egység tanácsának elnöke. A közelmúltban XVI. Benedek ismét engedélyezte a ,,rendkívüli" rítust, az 1962-es római misekönyvet, s ebben újrafogalmazta a nagypénteki fohász szövegét. Ez szükséges volt, mert a fohász számos passzusát a zsidók sértőnek, a katolikusok egy része visszataszítónak találta.

Ime a tökéletes "megokolása" az óhéber nagypéneki szövegnek.

A ZSIDÓKNAK NEM TETSZETT AZ EREDETI SZÖVEG, TERMÉSZETES HÁT HOGY A VATIKÁN ÚJRA FOGALMAZTA!!

Kételkedik még valaki a CIONkereszténység valóságában???
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 36 
2008.02 2008. Március 2008.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1181 db bejegyzés
e év: 10632 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4372
  • e Hét: 10104
  • e Hónap: 21215
  • e Év: 174711
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.