Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
Csúcson a munkanélküliség
  2008-04-28 21:13:18, hétfő
 
  Hátrányossági helyzetek sokaságával megáldva...


A Központi Statisztikai Hivatal jelenti : tíz éves csúcson a
munkanélküliség !
Mindez úgy, hogy a leghasználhatóbbak már elmentek itthonról !

Ez már szót érdemel, az Országházban meg is szólal Gúr Nándor az egyik
szoci honatya (lenne inkább árva e hon).
" Vissza kell vezetni a munkában (sic !) az embereket" mondja azokról
akiket nincs hová visszavezetni.
Miközben a "visszavezetéssel" érvényesen megbízottak,
nem csak tehetetlenek, de még ahhoz is gyávák, hogy kimondják kirol-mirol
beszélnek !
"Hátrányossági helyzetek sokaságával megáldott (!) sajátosságokkal bíró
körzetek"
vannak itten elvtársak, Gúr és a válaszadó Simon Gábor államtitkár szerint..

Bizony a Harmadik Köztársaság megbukott ! - Obendorfer Árpád
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
XIV. századi kincsek Paksnál
  2008-04-28 20:56:43, hétfő
 
  Az M6-os autópálya nyomvonalán zajló ásatások során egy törött cseréppel lezárt fazékban, szövetzsákba rejtve több mint 2300 darab ezüst ún. "bécsi dénárt" találtak a régészek.
Az előzetes szakértői vélemények sze- rint a kincset gazdája legkorábban az 1320-as, 1330-as években áshatta el. A különleges lelet a kor gazdasági viszonyait teheti érthetővé.


Középkori kincset találtak Paks határában
A Kulturális Örökségvédelmi Szakszolgálat 2008. április 7-én kezdte meg Paks határában az M6-os autópálya tervezett nyomvonalába eső középkori lelőhelyek megelőző régészeti feltárását. A munkálatok során egy korabeli település maradványai mellett egy különleges kincsleletet is a felszínre hoztak a szakemberek, amely a 14. század első felének gazdasági viszonyait segíthet jobban megérteni.


A feltárás első szakaszában egy elpusztult középkori település korábbi lakóházainak maradványai kerültek felszínre. A régészeti kutatást folyamatosan segítő műszeres leletfelderítés során egy agyagedénybe rejtett éremkincslelet is előkerült: a törött cseréppel lezárt fazékban, egy szövetzsákban több mint 2300 darab ezüst ún."bécsi dénárt" rejtettek el. Az előzetes szakértői vélemények szerint a kincset gazdája legkorábban az 1320-as, 1330-as években áshatta el.


Még több kép az [origo] galériájában

A jelentős leletanyag szakszerű kibontása, restaurálása és osztályozása jelenleg is a Kulturális Örökségvédelmi Szakszolgálatnál zajlik, szakértők bevonásával. A régészeti leletek természettudományos vizsgálatait a Szakszolgálatnak erre a feladatokra specializálódott laboratóriumában végzik.

Mit tegyünk, ha hasonló kincset találnánk?
A 2001. évi LXIV. törvény értelmében, amely a kulturális örökség védelméről rendelkezett, "A földmunkával járó fejlesztésekkel, beruházásokkal - beleértve az ásványi vagyon kitermelést is - (a továbbiakban: fejlesztések, beruházások) a régészeti lelőhelyeket - az e törvényben meghatározottak kivételével - el kell kerülni. A régészeti örökség elemei a régészeti érdekű területekről vagy a régészeti lelőhelyről csak régészeti feltárás keretében mozdíthatók el. Amennyiben a feltáráson előkerülő régészeti leletek a helyszínen nem őrizhetők meg, azokat elsősorban a feltárást végző illetékes múzeumban vagy országos szakmúzeumban kell elhelyezni... Régészeti feltárás - amennyiben jogszabály másképpen nem rendelkezik - feltárási engedély alapján végezhető. Az engedélyt a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal adja ki.

Amennyiben a Hivatal nem ír elő kikötést szakhatósági nyilatkozatában, vagy a földmunka nem engedélyköteles és régészeti lelet kerül elő, a munkát azonnal fel kell függeszteni és amellett, hogy a lelőhely védelméről gondoskodnak az esetet jelenteni kell a jegyzőnek, a korábbi jogszabályi gyakorlatnak megfelelően.

Az előírások megsértői örökségvédelmi bírsággal sújtandóak: a védett régészeti lelőhelyek esetében, ha a védetté nyilvánító rendelet erről másképpen nem rendelkezik a bírság mértéke 100 ezertől 250 millió forintig, nyilvántartott lelőhely esetében 10 ezertől 25 millió forintig terjedhet."

Azaz: ha bármilyen, hasonló leletbe botlanánk, ásatás, feltárás vagy hasonló tevékenység előtt mindenképp kérjük ki a területileg illetékes múzeum régészeinek véleményét. Az ügyben a Kulturális Örökségvédelmi Szakszolgálat szakemberei is szívesen segítenek az érdeklődőknek. További részletek
A kutatók analizálják az edény tartalmát, az előkerült üledéket, a növényi és egyéb szerves maradványokat, illetve ennek keretében pollenanalitikai, archeobotanikai vizsgálatokra is sor kerül. A vászonzsákocska fémsók által konzerválódott maradványait a Szakszolgálat egyik partnerintézményébe szállítják át; a kerámia nyersanyagát pedig a lelet különlegességére való tekintettel a laboratóriumban petrográfiai elemzéssel vizsgálják meg.



A pénzek kibontását az a szerencsés körülmény is segítette, hogy azok az edényen belül nem korrodálódtak össze, a fazekat kitöltő laza talajban az egyes érmék jó állapotban maradtak meg így már az első tisztítás után azonosíthatóak a meghatározás szempontjából perdöntő éremképek. A kutatók számára ismert "régészeti horizontba" tartozó leletegyüttes különleges értékét az adja, hogy hiteles régészeti feltárás során került elő, mintegy zárt egységként, sértetlenül, azaz az elrejtés óta senki nem fért hozzá. Az edényből előkerült érmék hasznos adalékul szolgálnak a 14. század első felének gazdasági viszonyaira, a régió és az elpusztult település történetére egyaránt. Az ásatás kezdeti fázisában előkerült leletet a feltárók szerint több jelentős felfedezés is követheti majd.


Még több kép az [origo] galériájában

A régészek számára további különös és izgalmas felfedezéseket rejthet a Paks határában elpusztult középkori település. A feltárás adottságai között igazán különlegesnek számít, hogy a kutatással érintett terület feltehetően a hajdani település központján halad át, érintve annak templomát, temetőjét és lakóházait, amelyeket így az itt kutató régészeknek alkalmuk lesz teljes egészében feltárni, és újabb reprezentatív leletanyaggal gazdagítani a korszak anyagi kultúrájára vonatkozó ismereteinket.

Legutóbb 2002-ben számoltunk be hasonló szenzációról: akkor 1,3 kilogramnyi, 261 darab aranypénzt találtak Újfehértón, Kelet-Magyarországon. A kincs nagyjából százmillió forintot ért.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
...a kormány alkalmatlan
  2008-04-28 15:36:09, hétfő
 
  Ez a kormány alkalmatlan az ország vezetésére
2008. április 28., 10:16 fidesz.hu

A KSH mai jelentése újabb bizonyíték a Gyurcsány-kormány gazdaságpolitikájának teljes csődjére - hívja fel a figyelmet közleményében Bernáth Ildikó.

A Központi Statisztikai Hivatal mai jelentése újabb bizonyíték a Gyurcsány-kormány gazdaságpolitikájának teljes csődjére - írja a fideszes országgyűlési képviselő, aki kiemeli: az elmúlt 10 év során nem volt olyan nagy mértékű munkanélküliség Magyarországon, mint most.

Hangsúlyozza, a Gyurcsány-kormány ellehetetlenítette a kis- és középvállalkozásokat, reformnak nevezett megszorításokat vezetett be, adócsökkentést ígért, mégis adót emelt, 400 ezer új munkahely teremtésével kampányolt, de csak a tavalyi évhez képest 70 ezerrel kevesebb embernek jut munka. Ezekkel a lépéseivel a Gyurcsány-kormány szociális és gazdasági válságba sodorta Magyarországot, ez a kormány alkalmatlan az ország vezetésére - mutat rá Bernáth Ildikó.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Sajtóesemények a Greenfóról
  2008-04-28 15:32:16, hétfő
 
  Sajtótájékoztató az idei UV-B szezonról
2008.04.29

Országos Meteorológiai Szolgálat 1024 Budapest, Kitaibel Pál u. 1 | tovább >

MTA előadóülés a FÖLD BOLYGÓ NEMZETKÖZI ÉVE ALKALMÁBÓL
2008.04.29

Veszprém Vár u. 37. | tovább >


MTA közgyűlés és választás
2008.05.06

Magyar Tudományos Akadémia székház | tovább >


Tiszai Alföld Jövőkép Építés -Parlamenti Vitanap
2008.05.07

Parlament, Felsőházi terem | tovább >






Kapcsolódó anyagok:

Bántja a szemét? Fotózza le, küldje be!
Töltsön le Greenfo-s háttérképet képernyőjére!
Hol a nukleáris reneszánsz?
Kertész kommandókat toboroz a Zöld Vadművelet
Hulladékkiállítás mától Gödöllőn
Bjorn Lomborg Cool it - Hidegvér!
Tudatos Vásárló 13. száma
A világ helyzete 2008


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Programok a Greenfóról
  2008-04-28 15:30:46, hétfő
 
  XV. TUTI KUPA
2008.05.03

Budai-hegység Hűvösvölgy Gyermekvasút megálló | tovább >


Tavaszi életmód-hétvége a Reflex-házban
2008.05.02

Pápateszér | tovább >


Fülemülék éjszakája - 2008 május
2008.05.02

országos | tovább >


Nemzeti Tankönyvkiadó és a National Geographic Kids környezetvédelmi tanulmányi versenye
2008.05.07

internet | tovább >


III. Magyar Tájökológiai Konferencia
2008.05.08

Budapest, Budai Sport Hotel | tovább >


Tiszai Alföld Jövőkép Építés -Parlamenti Vitanap
2008.05.07

Parlament, Felsőházi terem | tovább >


Így készült a Föld című dokumentumfilm vetítése
2008.05.09

Fővárosi Állat- és Növénykert Barlang mozija | tovább >


David Attenborough Bolygónk, a Föld moziváltozata
2008.05.01

Digitális premier a Corvinban | tovább >

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Népszerű Greenfo-hírek
  2008-04-28 15:28:50, hétfő
 
  Szükség van-e zöld pártra a Parlamentben?
2008.04.26 12:59

Kérjük, szavazzon e kérdésben! Görgessen nyitólapunk aljára, a bal oldalon találja kérdőívünket. | tovább >


Budapesten az antizöld
2008.04.28 06:43

Magyarországra látogatott és előadásokat tart Bjørn Lomborg, a környezeti tudományok legvitatottabb figurája, akinek most jelent meg a Cool it - Hidegvér! a szkeptikus környezetvédő útikalauza a globális felmelegedéshez c. könyve magyarul. | tovább >


Osztrák szemétexport Magyarországra
2008.04.28 06:02

A PRONAS környezetvédő egyesületet telefonon értesítették arról, hogy egy osztrák rendszámú pótkocsis teherautó szombaton nagy mennyiségű szemetet dobott le Rábafüzesen. A határ melletti erdőkbe is egyre sűrűbben hordanak át az osztrákok szemetet. | tovább >


Pro Natura díjátadás a Föld Napján
2008.04.23 22:11

Ahelyett, hogy sajnálnánk, hogy évente csak egy napot szánunk a Földre, inkább örüljünk, hogy Földünket ezen a napon világszerte ünneplik - mondta Fodor Gábor Ipolytarnócon, ahol Pro Natura díjakat és emlékplaketteket, valamint Miniszteri Elismerő Okleveleket adott át. | tovább >


60-80 ezres kritikus tömeg
2008.04.21 11:45

Vasárnap a szép időben rengetegen vettek részt a PARK! akción és a Critical Mass felvonuláson. | tovább >


2108 április 22: A Föld, az Élettelen Bolygó Napja?
2008.04.21 19:35

Egy egyetemi hallgató kezdeményezésére 1970-ben hívták életre a Föld Napját, hogy felhívják a figyelmet bolygónk romló környezeti állapotára és védelmének szükségességére. Holott akkor még ökológiai lábnyomunk a fenntartható mértéken belül volt és a klímaváltozásról sem sokat tudtunk. | tovább >


Magyarország hét természeti csodája
2008.04.23 12:17

A nézők szavazatai alapján egy termálvizes, illetve egy időszakos vízállású tó, egy ősmaradványokat rejtő lelőhely, egy páratlan szépségű várhegy, egy egész tájegység és két védett madárfaj érdemelte ki az MTV játékos természetvédelmi sorozatának Zöld 7-es címét. | tovább >


Hanyatlóban a nukleáris ipar
2008.04.23 18:24

Az atomenergia esélyei a XXI. században címmel szervezett konferenciát az Energia Klub. A rendezvény célja az volt, hogy rávilágítsanak a nukleáris ipar által elbagatellizált, ámde perdöntő tényekre. | tovább >


A zöld nejlonzacskó nem feltétlenül környezetbarát
2008.04.27 06:50

A lebomló nejlonszatyrok elterjesztését célzó elképzeléseket elhibázottnak tartja a csomagolóipar arra hivatkozva, hogy ezek a termékek éppenhogy több terhet rónak a környezetre a hagyományos zacskókhoz képest, ráadásul többletfeladatot jelentenek a hulladékgazdálkodásban. | tovább >


Zöld Iroda Kiállítás 2008
2008.04.26 11:15

A KÖVET immár második alkalommal rendezi meg a Zöld Iroda Kiállítást. 2008. május 15-én a hazai környezetbarát irodai eszközök és berendezések gyártóinak és forgalmazóinak seregszemléjével várjuk az érdeklődőket. | tovább >


Fodor Gábor évértékelője
2008.04.26 09:50

Sikeresnek értékelte a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium elmúlt egy éves tevékenyégét Fodor Gábor miniszter. | tovább >


Somlyódy a vízről
2008.04.26 07:09

A víz az elsődleges közeg, amelyen keresztül az éghajlat befolyásolja a gazdaságot, a társadalmat és a környezetet - közölte Somlyódy László Széchenyi-díjas akadémikus, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem tanszékvezető egyetemi tanára, az MTA egyik elnökjelöltje. | tovább >


Klímaváltozás és Dakar-rali
2008.04.25 17:25

A klímavédelem fontosságára hívta fel a figyelmet tegnap Dióssy László szakállamtitkár a Pannon Egyetemen. Dióssy szerint az engedély nélküli ralinak komoly következményei lesznek. A Greenfo mit pofáz bele és tesz keresztbe? | tovább >


60-80 ezres kritikus tömeg
2008.04.21 11:45

Vasárnap a szép időben rengetegen vettek részt a PARK! akción és a Critical Mass felvonuláson. | tovább >

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Széthordták a bezárt iskolát
  2008-04-28 15:25:08, hétfő
 
  2008-04-26 20:10 hírTV

"Vár állott, most kőhalom, kedv s öröm röpkedtek" - Kölcsey Ferenc Himnusza valószínűleg sokaknak eszükbe jut, akik a valaha diákoktól hangos zagyvarónai Bátki József Általános Iskola épületére tekintenek.

A több évvel ezelőtt bezárt iskolából az évek folyamán szinte minden mozdíthatót eltulajdonítottak, sőt röplapokon felmerült az ingatlan bontása is, amit az önkormányzat megakadályozott. Tavaly a város vezetése visszavásárolta az iskola épületét, jelentős változás azonban nem történt. Többször kelt híre az iskola sorsának.

Arról, hogy a helyiek romjaiban is szeretik ezt az iskolát, ezt bizonyítja, hogy tavaly áprilisban az épület előtt önkéntesek gyűjtötték össze a szemetet. 2003-ban kezdődött az épület kálváriája, az akkori városvezetés úgy döntött, hogy a csökkenő gyermeklétszám miatt bezáratja a somoskőújfalui és a zagyvarónai iskolát. Egy évvel később egy "fagyos" lakossági fórumon a helyiek szerették volna megtudni, mi lesz iskolájuk sorsa? Akkor úgy értesültek, hogy az épület idősek otthonaként működik tovább.

(nport.hu)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tisztelt Média!
  2008-04-28 15:17:51, hétfő
 
  Tisztelt Média!



A Közúti Fuvarozók Érdekvédelméért Nonprofit Kft. indítványozására a 9-ek és a betonszövetség képviselői közös megbeszélést tartanak 2008. április 28-án.



A KOFE 2008. április 28-án 15-kor tud nyilatkozni a behajtási engedélyekkel kapcsolatos további terveiről.



Budapest, 2008. április 26.



Tisztelettel:



Közúti Fuvarozók Érdekvédelméért Nonprofit Kft.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nyomozás pol.hatalmi akaratból
  2008-04-28 14:20:27, hétfő
 
  Keller László volt a megbízó
2008.04.25

A 2002-es kormányváltást követően a Finder magánnyomozó betéti társaság
megbízást kapott
Orbán Viktor leköszönt kormányfő,
Simicska Lajos egykori APEH-elnök és
Kalmár István, a Magyar Posta volt elnök-vezérigazgatója levadászására.

A céget Kapolyi László milliárdos vállalkozó bízta meg a "politikai és
hatalmi akaratot is kifejező" nyomozással.

A tervezett rezsiköltségek áfa nélkül majdnem százmillió forintra rúgtak.

Az MSZP belső ügyeiben tájékozottak előtt jól ismert,
hogy a párt szemében Kapolyi László egyetlen erénye, hogy sok pénze van.

Annak ellenére, hogy az MSZP parlamenti padsoraiban foglal helyet,
soha nem tartozott sem a Medgyessy-, sem a Gyurcsány-kormány "nemzetvezetői"
(copyright by Gyurcsány Ferenc) közé.

Rövidebben: a kártyát - sem akkor, sem most - nem ő keverte-keveri.

Kapolyinak nem magától jutott eszébe a levadászás.
Egy kormányzati szereplő rendelte meg tőle.

A megrendelő Keller László akkori közpénzügyi - ma pénzügyminisztériumi -
államtitkár volt,
aki a háttérben akart maradni.

A közpénzügyi államtitkár személye és az ügyben játszott szerepe többek
között egy
Stotz Gyula által, közjegyző előtt,

"igazmondási kötelezettsége és büntetőjogi felelőssége tudatában"

tett nyilatkozatából derül ki.

E nyilatkozat a pénzügyi követelés engedményezése miatt született.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Meghívó országos konferenciára
  2008-04-28 08:41:47, hétfő
 
  Ön most a Magyar Nemzetért Mozgalom hírlevelét olvassa. Ránk mindig számíthat!

Tisztelettel és szeretettel meghívunk a Magyar Nemzetért Mozgalom által szervezett, de más társadalmi szervezetek által is támogatott Összefogás Magyarországért című, "Rendszerváltás" után, elitváltás előtt alcímű Országos Konferenciára 2008.május 03-án 10 órai kezdettel a Magyarok Házába.

Amennyiben szeretnél felszólalni 1-5 perc időtartamban, azt kérlek időben jelezd email-ben, A mellékelt jelentkezési lapot is szíveskedj visszaküldeni.

A Konferencián többek között Drábik János: " Létbiztonság és harmónia program ismertetése. Pénz és nemzetpolitika - valamint: Magyaródy Szabolcs Kanada: - Mit tesznek a haza érdekében a nyugati magyarok? - Hogyan nyerhetünk - veszthetünk választásokat? - Dr. Bakos Batu: Jogfolytonosság helyreállításának lépései - Takács András: Nemzeti összefogás politikai és szervezéstechnikai megoldásai - Kállai Eszter: Szépen emberül Alapítvány: Felelős felnőtt magyar "szépen emberül" címmel tartanak előadást más neves személyiségek mellett. Moderátorok: Balogh Béla, Bóna Mária Ilona. A Konferencia alatt: Elismerések, oklevelek - Kossuth-tér emléklapok átadása.

A Konferenciát eltérően más hasonló konferenciáktól kötetlen formában kívánjuk megvalósítani. Ez azt jelenti, hogy különös figyelmet szentelünk az ismerkedésre, kötetlen beszélgetésekre. A résztvevőknek "ingyenesen" italt és szendvicset szolgálunk fel.

Kérjük a szervezetek külön jelentkezését, hogy a Konferenciát az adott napon együtt vezethessük egyenrangú partnerként és a Kossuth téri oklevelek átadása is, amellyel elismerjük honfitársaink munkáját, együtt történhessen.

Részletes programot a későbbiekben honlapunkon: ( www.magyarnemzetertmozgalo.hu ) ismertetünk.

Honfitársi üdvözlettel:

Balogh Béla elnök
Magyar Nemzetért Mozgalom
Takács András elnök
Magyarországért Párt
Bóna Mária Ilona közíró
Magyar Nemzetért Mozgalom
Kamarás Gergely elnökhelyettes
Magyar Nemzetért Mozgalom



P r o g r a m t e r v e z e t

• 10.00 - 10.20 Érkezés, regisztráció,
• 10.21 - 10.24 HIMNUSZ
• 10.25 - 10.30 Balogh Béla: Köszöntő - Az én Magyarországom
• 10.31 - 10.40 Dr. Bakos Batu: Jogfolytonosság helyreállításának lépései
• 10.41 - 10.45 Konda - Bartal Piroska: Tanulj Magyarnak maradni.
• 10.46 - 10.51 Csizi Imre: A civil szervezetek összefogásának alternatívája.
• 10.51 - 11.06 SZÜNET - kötetlen beszélgetés, ismerkedés
• 11.07 - 12.42 Magyaródy Szabolcs: A Hunyadi Öcs. Munkaközösség vezetője Kanada - Mit tesznek a haza érdekében a nyugati magyarok? - Hogyan nyerhetünk - veszthetünk választásokat? Béka perspektíva!.
• 12.42 - 13.00 SZÜNET - kötetlen beszélgetés, ismerkedés
• 13.01 - 130.05 Volentics Veronika: A nemzetemhez írom....sírva kérem!
• 13.06 - 13.11 Krasnyánszky Béla: A vidék helyzetének feltárása, és ebből való kiút
• 13.12 - 13.22 Kállai Eszter: Felelős Felnőtt magyar.
• 13.23 - 13.27 Perjés Andrea: József Attila: Dunánál
• 13.28 - 13.43 Dr. Halász József: Szent Korona sejtek
• 13.44 - 14.00 SZÜNET - kötetlen beszélgetés, ismerkedés
• 14.01 - 14.36 Drábik János: Létbiztonság és harmónia program ismertetése. Pénz és nemzetpolitika.
• 14.37 - 14.45 Fáber Károly: Rendszervbáltó Fórum
• 14.45 - 14.00 SZÜNET - kötetlen beszélgetés, ismerkedés
• 14.01 - 14.06 Konda - Bartal Piroska: Nem alkuszom soha
• 14.07 - 14.17 Dabasi Tamás: Magyar Családok Országos Szövetsége 10
• 14.18 - 14.29 Bóna Mária Ilona: Paradigmaváltás
• 14.30- 15.45 Takács András: Nemzeti összefogás politikai és szervezéstechnikai megoldásai
• 14.46 - 14.56 Hubai János: Civil Társadalmi Szervezetek helye egy Élhető
Magyarországon!
• 14.57 - 15.10 SZÜNET - kötetlen beszélgetés, ismerkedés
• 15.11 - 15.16Lipusz Zsolt: Független Újságírók Szövetségének sajtószóvivője
• 15.17 - 15.27 Vecsei József Bonyhád: Élhető Magyarország
• 15.28 - 15.33 Pintér Katalin Közíró: Vers
• 15.33 - 15.43 Tatár József: Összefogás - nemzeti minimum
• 15.44 - 15.50 Balogh Béla - Bóna Mária Ilona: Kossuth-tér emléklap átadása
• 15.51 - 18.00 Kötetlen beszélgetés:


MAGYAR NEMZETÉRT MOZGALOM
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
2008.03 2008. április 2008.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 172 db bejegyzés
e év: 2154 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 289
  • e Hét: 7287
  • e Hónap: 8234
  • e Év: 44175
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.