Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
Fasisztázókat oszlattak...
  2008-04-08 16:40:50, kedd
 
  Fasisztázókat oszlattak a magyargyűlölő jegyirodánál
képek, videók, interjú a megalázott lánnyal
2008/04/07 - 19:36 SzKR

Mégsem magyarok: letakarták a nemzeti lobogótMégsem magyarok: letakarták a nemzeti lobogótMint ismeretes, nemrég egy lányt a Broadway jegyirodában "lemagyaroztak", "lefasisztáztak" - megaláztak, majd kidobtak kiszolgálás nélkül. Mára pedig Tomcat flashmobot szervezett. Tudósítónk a helyszínen volt. A gyülekező hazafiakat száz ellentüntető fogadta. Később a rendőrség távozásra szólította fel az illegálisan csoportosuló fasisztázó tömeget.

Hallgassa meg az idegileg szinte tönkretett lánnyal készült interjúnkat, közben kövesse figyelemmel alább a tudósításunkat!

Letölthető INNEN.

Tekintse meg képeinket itt: KATT

Nahát: fasisztázókat oszlattak a rendőrök...

- Nácik haza! - Itthon vagyunk!



A bosszú népe...


17:40 A Pozsonyi út és a Hollán Ernő utca (ezen van a Brodway jegyiroda) kereszteződésénél újabb rendőrsorfalat látott helyszíni tudósítónk. A rengeteg rendőrautótól alig férnek el a BKV járművei. Az eső szemerkélni kezdett. Valószínűsíthető, hogy mára véget ért a hazafiak figyelemkeltő megmozdulása, ami Kárpátia jegyek nélkül, de zsidonegyed.com-fanatikusok megfuttatásával végződött.

17:32 - Tudósítónk néhány hazafi visszaszivárgásának próbálkozását követi figyelemmel a Broadway jegyiroda környékén, az iroda utcája azonban mind két oldalról le van zárva. A párhuzamos utcánál terelik a forgalmat.

17:29 - A rendőrség kiszorította az ellentüntetőket (micsoda fasiszta egyenruhás népség ez a magyar rendőrség...). Tudósítónk új rendőrök érkezését látta. A jegyiroda utcájába nem engedik be a civileket.

17:23 - Ezt is megértük: a rendőrök (végre nem kell ÁVH-nak, karhatalomnak, pribékeknek hívnunk őket, végzik a dolgukat) kiszorítják az ellentüntetőket (a habzó szájú fasisztázókat, akiket a zsidonegyed.com szervezett oda) az utcából.

17:19 - A rendőrség a Katona József utca irányába elhagyásra szólítja fel az embereket. A kavalkádban nem értjük, hogy kinek szól ez az utasítás.

17:17 - Bevetésre kész rendőrök érkeztek a helyszínre és még egy sorfalba álltak fel (háttal az ellentüntetőknek), így a két sorfal egy folyosót képez. A hazafiak visszaszivárognak a helyszínre.

17:00 - Az ellentüntetők közül valaki hangosbemondón a helyszín elhagyására szólít fel. A csőcselék (avagy a habzó szájú fasisztázó csoport) nem engedi közlekedni a trolit.

16:57 - Tomcat és a hazafiak úgy döntöttek, hogy hazamennek. Információink szerint holnap ismét visszatérnek.

16:51 - Felállt a rendőrsorfal a két csoport közé. A karhatalom tagjai az ellentüntetők felé fordulva állnak.

16:49 - Körülbelül száz ellentüntető jelent meg a helyszínen. "Nácik haza!" - rigmust üvöltöznek habzó szájjal. A rendőrség a két csoport közé élő sorfalat fog állítani.

16:44 - A rendőrség útlezárással próbálkozik, a hazafiak nem hátrálnak.

16:43 - Több mint ötven hazafi jelent meg a Jászai Mari téren, nemzeti jelképeket viselve magukon. A helyszínen tartózkodik 20 egyenruhás rendőr is. 16:45-kor 4-5 fős csoportokban (,hogy ne oszlathassa fel őket csoportosulás vádjával a rendőrség) vonulnak át a hazafiak koncertjegyet vásárolni.

Ki szervezte az ellentüntetést?

A hírszerző és a barikád információi szerint is Szabó György az izraeli-magyar kettős állampolgárságú fideszes képviselő, aki korábban tíz évig élt Izraelben és aki miatt tavaly novemberben lemondásra szólította fel a XIII. kerületi Fidesz és SZDSZ-frakció Döry Miklós helyi MSZP-s képviselőt. Az indok: a szocialista városatya a képviselő-testületi ülésen arra utalt, hogy az egyik fideszes képviselő túl sok időt töltött Izraelben, így nyugodtan elhagyhatja Magyarországot, ha nem tetszik neki.

(Szent Korona Rádió)

Kapcsolódó linkek
* A Magyarok Nyilainak újabb akciója: ők égették ki a fasisztázó jegyirodát
* Hétfő 16:30 - Flashmob a magyarokat gyalázó irodánál - gyertek! (videó)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tisztelt TB mentők!
  2008-04-08 16:38:10, kedd
 
  Olvasoi levél:
Tisztelt Simó Endre Úr! Tisztelt Dr. Jánosi Gábor!
Tisztelt MSZF-Szociális Kerekasztal, tisztelt TB Mentők!

A médián keresztül értesültünk arról, hogy Önök az Albert házaspár kérdésére összegyujtött aláírásoknak az OVB-hez történő beadása helyett, az eredeti elképzelésekkel szemben, egyezkedni próbálnak a kormánnyal a feltett kérdésben.

Meggyőződésünk szerint az aláírók többségének véleményét fejezzük ki akkor, amikor nyomatékosan felkérjük Önöket arra, hogy az összegyujtött aláírásokat - az eredeti célnak megfelelően - haladéktalanul terjesszék be az Országos Választási Bizottságnak.

Mi arra adtuk az aláírásunkat, hogy a kérdés minél előbb a társadalom minden tagjának legyen feltéve, és nem arra, hogy Önök, saját hatáskörbe véve az ügy kezelését, politikai manőverek eszközéül használják az összegyujtött aláírásokat, és az - időközben felbomlott - koalíciós kormányra gyakoroljanak nyomást vele.

Önök már az Egészségbiztosítási törvény újra megszavazása előtt bejelentették, hogy amennyiben a Köztársasági Elnök úr nem kér alkotmányossági normakontrollt és a törvényt másodszor is megszavazza az Országgyulés, akkor benyújtják az Albert házaspár népszavazási kérelmét az OVB-hez (pontosan az alább idézettek szerint):

"2. Ha a köztársasági elnök mégis aláírná, az összegyujtött aláírásokat a Liga Szakszervezeti Szövetség révén benyújtanánk az Országos Választási Bizottságnak érvényesítésre és a referendum kiírására."

Tudomásunk szerint a fenti tájékoztatásuk óta - és annak hatására - az aláírások száma mintegy 500 ezerre nőtt. Ilyen támogatottság mellett Önök nem mérlegelhetnek, be kell nyújtaniuk a népszavazási kérelmet, annál is inkább, mivel a Parlament az ún. Pénztár törvényt nem helyezte hatályon kívül, tehát érvényben van!

A népszavazás késleltetése csak a kormánynak ad manőverezési lehetőségeket. Még ha a kormány "pozitívan" is reagálna az Önök által benyújtott ultimátumra, ismert okok miatt szavahihetőségük erősen megkérdőjelezhető, tehát nem jelent garanciát arra, hogy a jövőben nem térnek vissza eredeti elképzeléseikhez.

Az eredetileg közösen kituzött célunk elérését akkor szolgáljuk a leghatékonyabban, ha a népszavazás minél előbb szabad utat kap. Kituzése és végrehajtása még így is tetemes időt vesz igénybe. Amennyiben ez idő alatt a kormány megbukna és ezáltal a népszavazás okafogyottá válna, akkor természetesen nem kell megtartani, de mindaddig, amíg nincsenek meg a társadalom által igényelt garanciák, véleményünk szerint a népszavazás kiírását késedelmek nélkül elő kell segíteni.

Mi felelősségünk tudatában támogattuk az Önök kezdeményezését, s elvárjuk, hogy Önök szintén felelősen járjanak el, azaz haladéktalanul intézkedjenek!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Munkáspárt 2006 elnökségéhez
  2008-04-08 16:34:48, kedd
 
  Nyílt Nyílt levél a Munkáspárt 2006 elnökségéhez

Rendszerkorrekcióval és társadalmi összefogással a válság leküzdéséért

Tisztelt Testület!

Eljutott hozzám 2008. április 1-i testületi állásfoglalásuk a 2008. március 9-i népszavazás tanulságairól. Szeretném Önökkel megosztani róla véleményemet nyílt levél formájában! Egyszersmind emlékeztetni Önöket arra a korábbi levelemre, amelyet pártjuk politikájáról írtam "Egy meghívott vendég gondolatai a Munkáspárt 2006 kongresszusáról" címmel 2007. november 25-én.
Mindenekelőtt örömömnek adok hangot, hogy lépést tettek eddigi álláspontjuk felülvizsgálása felé, és többé már nem ítélik el azokat, akik, mint a Magyar Szociális Fórum-Szociális Kerekasztal is, kezdettől fogva kiálltak a Gyurcsány-kormány társadalompolitikájával, mindenekelőtt egészségügyi törvénykezésével szemben, és arra a következtetésre jutottak, hogy a jóléti rendszerek leépítését társadalmi ellenállással kell meghiúsítani. Örülök, hogy pártjuk tiszteletben kívánja tartani a 2008. március 9-i népszavazáson kinyilvánított népakaratot, nem pedig szembehelyezkedni vele!
Egyetértek Önökkel abban, hogy a miniszterelnök által bejelentett intézkedéseket "csak az első lépésnek" tekintik a tanulságok levonásában. A Magyar Szociális Fórum-Szociális Kerekasztal véleménye szerint sem elegendő Horváth Ágnes egészségügyi miniszter menesztése. Azt akarjuk, hogy helyezzék hatályon kívül az egészségbiztosítási törvényt magát, mert ha ezt nem tennék meg a szükséges garanciákkal együtt, akkor elkerülhetetlenné válik az újabb ügydöntő népszavazás, hogy a törvényt megsemmisítsük. Véleményem szerint az Önök pártjának is tudomásul kellene ezt vennie, és ennek megfelelően kellene tovább lépnie! Nem elégedhet meg az SZDSZ politikájának bírálatával, és az SZDSZ "leválasztásával" az MSZP-ről, mert hiszen a konvergencia program nem csak az SZDSZ-é, hanem Gyurcsány Ferenc kormányának egészéé. A dolgozó és a nélkülöző rétegek valódi érdekeit szem előtt tartó politika nem tekinthet el a jelenlegi kormány antiszociális politikájának átfogó bírálatától. Mostani állásfoglalásukból sugárzik az aggódás a jobboldal esetleges hatalomra jutása miatt. Ezért még mindig felemásan viszonyulnak Gyurcsány Ferenc kormányához: ellenzik is a politikáját, és féltik is. Mi ebben az elviség? A szociális jogok mellett akkor is elkötelezettnek kell lennünk, ha a "baloldal" sérti meg őket! Nem? Meg kell szabadulni attól a dogmától, miszerint minden rossz a másik oldalon keresendő, és minden jó a "miénken"! Mindannyian tudjuk és látjuk, hogy ma a FIDESZ jobban képviseli az egészségügyi társadalmi jogokat, mint az MSZP. Erre utal az a tendencia is, hogy a baloldali szavazók tömegesen pártolnak el a "baloldaltól", és fordulnak szembe azzal a kormánnyal, amelyet két évvel ezelőtt hatalomra juttattak. Azért keresik jogaik érvényre juttatását a jobboldalon, mert a "baloldal" nem képviseli a jogaikat, hanem, ellenkezőleg, szembeszegül a megélhetéshez és az egészséges élethez fűződő alapvető jogaikkal, s csökönyös következetességgel a nagytőke érdekeit helyezi előtérbe az övékével szemben. Ha ez az állapot nem változik, ha az MSZP nem mutatkozik hajlandónak a szükséges következtetések levonására, ha nem vizsgálja felül társadalompolitikáját, nem vonja vissza az egészségügyi "reform"-törvényt, megtörténhet, hogy a jobboldalt hagyományosan baloldalra szavazó tömegek fogják hatalomra segíteni! Ezen a folyamaton csak a jelenlegi politikával történő gyors és radikális szakítással lehetne változtatni! Mindenekelőtt és legelsősorban hatályon kívül kell helyezni a szocialisták és a szabaddemokraták által kétszer is megszavazott egészségbiztosítási törvényt! Máskülönben a nép nem fogja elhinni, hogy az MSZP változtatni akarna politikáján! Ha ezt Gyurcsány Ferenc nem hajlandó végrehajtani, akkor mielőbb le kell mondania, mielőtt még a "baloldali értékek" olyannyira megkopnának, hogy a hagyományosan balra szavazó tömegek segítenék hatalomra a jobboldalt! Tarthatatlan, hogy a kormány, és a parlamenti többség következetesen szembehelyezkedjék a népakarattal, és megakadályozza annak érvényesülését. Ez a politikai magatartás jelenti ma hazánkban a legnagyobb tehertételt a demokrácia érvényesülésének, és a válság leküzdésének útjában. Szakítani kell vele! Felül kell vizsgálni a konvergencia programot, változtatni kell az elosztási viszonyokon, az alacsony bérekre épülő pénzügyi egyensúly-politikán. Növelni kell a foglalkoztatást, mérsékelni kell a kis- és közép vállalkozások terheit, ösztönözni a szövetkezéseket, felülvizsgálni a nemzetközi korporációkkal kötött szerződéseket, megszüntetni az adóparadicsomot és a nemzetközi trösztök kiváltságait, mérsékelni az idehaza megtermelt profit expatriálását. Ez csak rendszerkorrekcióval és a rendszerkorrekciós stratégiára épülő új politikával valósítható meg. Nélkülözhetetlen hozzá a demokrácia kibontakoztatása, az emberek és közösségeik közvetlen bekapcsolása az életüket és megélhetésüket érintő alapvető kérdések meghatározásába. A társadalmi kontroll.
Ahhoz, hogy a társadalmi-nemzeti fejlődés ne rendelődhessék alá ily mértékben a globális érdekeknek, az egész társadalmat mozgósító új irányra, és ezt megtestesítő új politikára van szükség. Egy ilyen politika végrehajtásához nem elégséges a "baloldali összefogás", hanem széles demokratikus szövetségre van szükség. A válságból társadalmi összefogással lehet kilábalni, ehhez kell az új politika.

2008. április 7. Simó Endre
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tiltakozás a hazugság...
  2008-04-08 15:54:27, kedd
 
  Tiltakozás a hazugság korszaka ellen

Április 30-án a hazugság korszaka elleni tiltakozás napját nem kezdheti más, mint a Magyar Önvédelmi Mozgalom. Összetett, zavaros a politikai és gazdasági helyzet. Minden parlamenti párt megérdemelné, hogy a székházuk előtt tüntessünk önvédelemből, de az elmúlt évtizedekben a magyarság ellen a legnagyobb károkat az idegen érdekeket képviselő SZDSZ okozta. Hazug párt, csalással megválasztott illegitim elnökkel, zsarolási helyzetben!

Ezért önvédelmi harcunkat a Gizella utcában kezdjük a liberális koalíció utolsó napján, április 30-án szerdán, 18 órakor. Demonstrációnk 19 óráig tart, hogy átérjünk a Parlament elé 20 órára, ahol folytatódik a népnyúzó, hazug rezsim elleni tiltakozás.

Nekünk kevés Gyurcsány távozása: takarodjon az MSZP az SZDSZ-szel együtt! Legyünk sokan, és meneteljünk összefogva, együtt a hazugság ellen!

Magyar Önvédelmi Mozgalom
2008. április 7.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lemondana és lemondatná...
  2008-04-08 15:20:13, kedd
 
  Gyurcsány lemondana és lemondatná az MSZP vezetését
Felajánlotta lemondását a pártelnöki posztról Gyurcsány Ferenc miniszterelnök az MSZP hétvégi elnökségi ülésén, és erre kérte a testület többi tagját is, felvetését azonban csak Ujhelyi István alelnök támogatta.

A kormányközeli Népszabadság információi szerint nem volt feszültségmentes az egyeztetés, amelyen vasárnap este megerősítette a pártelnök-miniszterelnököt az MSZP elnöksége és frakciója. Mint írják: Gyurcsány Ferenc expozéjában azt mondta, hogy a párt rossz helyzetben van, s jelen állapotában alkalmatlan arra, hogy "nekimenjen egy választásnak". Gyurcsány alternatívaként egy programadó pártértekezletet ajánlott, illetve azt, hogy lemond pártelnöki posztjáról, és erre kérte a teljes pártelnökséget is.

A miniszterelnöki felvetéshez elsőként Ujhelyi István önkormányzati és területfejlesztési államtitkár, az MSZP alelnöke szólt hozzá. Úgy tudják, Ujhelyi arról beszélt, hogy a vívódásoknak véget kell vetni, s ha ehhez egy tisztújítás nyitná meg az utat, akkor ideje mindenkinek kitenni a kártyáit és megmérettetnie magát.

Ujhelyi István egyedül maradt véleményével, mert az elnökség többi tagja elutasította a rendkívüli tisztújítás és a pártfunkciókból való önkéntes lemondás ötletét. Azzal érveltek, hogy válsághelyzetben nincs jó üzenete annak, ha az MSZP vezérkara "bedobja a törülközőt", ráadásul a tisztújítás adta legitimáció kevés - olvasható a cikkben.

A lap felhívja a figyelmet arra, hogy szombaton a pártválasztmány rendkívüli ülést tart, és - mint írják - "nem kizárt", hogy ez az indítvány ott újra fölmerül. A Népszabadság úgy tudja, hogy a történtek ismeretében tisztújító kongresszus nem várható, sokkal inkább egy programadó pártértekezlet, amely az önálló kormány menetrendjét és céljait vitatja és szavazza meg.

A lap egyes forrásai ehhez azonban hozzátették: ez a forgatókönyv csak akkor érvényes, ha Gyurcsány nem megy szembe az elnökség véleményével, és - mint ahogy korábban is tett egyeztetés nélküli bejelentéseket - nem jelenti be mégis a pártelnöki lemondását.

(Népszabadság) MNO
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nemzeti Kerekasztal-nyilatkoza
  2008-04-08 12:04:12, kedd
 
  Az április 5-én megalakult a Nemzeti Kerekasztal résztvevőinek nyilatkozata
2008.04.07. FÚSZ

Az egységes Magyar Nemzet iránt elkötelezett, önszerveződéssel létrejött társadalmi szervezetek képviselői tanácskozást tartottak 2008. április hó 5-én, Budapesten. A nemzeti akarat megnyilvánulásaként, egyhangú döntéssel létre hívták a Nemzeti Kerekasztalt, a nemzeti erők fórumát, amelyen az alábbi Nyilatkozatot fogalmazták meg:


Nemzetünk történelmének újabb súlyos válságába jutott. Az 1990-es "rendszerváltás" ígéretei - alkotmányos jogállamiság, jóléti demokrácia, sajtószabadság - közül semmi sem teljesült. Megvalósult viszont Magyarország eladósítása, kifosztása, és az önkényuralom kialakítása. Szlovákiában és Romániában ezen országok EU-csatlakozását követően nemhogy javult volna, hanem romlott a magyarság helyzete. Mindennaposak a magyarok elleni atrocitások, jogsértések, a diszkrimináció esetei, amelyeket az illegitim magyarországi rendszer megválaszolatlanul hagy. Kárpátalján a mérhetetlen nyomor és az ukrán nacionalizmus az oka ottani nemzetrészünk fogyásának. A Szerbiához tartozó Vajdaságban immár évtizedek óta folyik az ott élő magyarság megfélemlítése, terrorizálása, elűzése. Koszovó elismerésével a magyar kormány ráadásul olajat öntött a tűzre; egy újabb szerb bevándorlási hullám az ottani magyarság maradékát is veszélyezteti.

A csonka-ország kormánya ugyanakkor szándékos népirtó politikát folytat saját nemzete ellen, itthon és a határokon túl. Úgy viselkedik mint egy megszálló hatalom helytartósága. "Felfakadtak a nemes magyar nemzet sebei!" - idézhetnénk Vezérlő Fejedelmünk, II. Rákóczi Ferenc híres breznói kiáltványából.

Reményt a kitörésre csak a becsületében, nemzeti érzésében számtalanszor megsértett, megalázott, létfeltételeiben ellehetetlenített Nemzet magára találása jelent. Ez a folyamat Magyarországon 2006. szeptemberében megkezdődött. Nemzeti önrendelkezési jogaink helyreállítására szerveződött mozgalmaink mára megerősödtek. Közös akarattal, EGY-ségben cselekedve kitörhetünk a nemzetpusztulás ördögi köréből!

A Nemzeti Kerekasztal résztvevői egyetértettek abban, hogy jogtalanság jogot nem alapít. Történelmi közjogunkat ránk erőszakolt, alacsonyrendű, idegen jogrend nyomja el. Ezért:
- nemzeti önrendelkezésünk visszaszerzésének elengedhetetlen feltétele érvényes történelmi Alkotmányunk jogfolytonosságának érvényre juttatása;
- szükség van a rendszerváltás következetes véghezvitelére;
- megkerülhetetlen a nemzettel szemben elkövetett bűnök nyilvánosságra hozatala, a még élő bűnösök szigorú felelősségre vonása;
- a nemzeti tulajdon fosztogatóinak, elherdálóinak elszámoltatása, az ország pénzügyeinek átvilágítása és rendezése.

Az ún. politikai elitet, az általa működtetett "módszerváltást", s a politikai váltógazdaságként működő kétpártrendszert az állampolgárok számottevő része elutasítja.

A magyar nemzet megmaradása érdekében elengedhetetlen, hogy a nemzeti erők meghatározó szerephez jussanak a törvényhozásban és a végrehajtó hatalomban egyaránt. Ennek egy döntő feltétele van: határozott nemzeti erőként kell indulniuk a következő választásokon. A Nemzet megválasztott politikusainak elég lesz IGAZAT mondaniuk, s kötelességük lesz BECSÜLETESNEK maradniuk, tetteikkel a Hazát és a Nemzetet SZOLGÁLNIUK.

EGYSÉG, IGAZSÁG, BECSÜLET, "s a Haza fényre derül"!
Kelt Budapesten, az Úr 2008. esztendeje április havának 5. napján.


FÚSZ INFÓ
Kapcsolódó: 2008 április 5-én megalakult a Nemzeti Kerekasztal
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
2008.03 2008. április 2008.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 172 db bejegyzés
e év: 2154 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 822
  • e Hét: 1659
  • e Hónap: 10263
  • e Év: 46204
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.