Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 38 
Hármas nyomás alatt...
  2008-07-25 17:45:26, péntek
 
  HÁRMAS NYOMÁS ALATT...
(Nyílt levél)

Mottó:
Királyok I. Könyve 3. rész, 24-25-26. vers
Azt hiszem, hogy mindenki ismeri Salamon király történetét a két asszonnyal? Amikor is meghal a gazdag kereskedő és a fiára hagyományozza vagyonát. Csakhogy a második asszonynak meghal a gyermeke. A két asszony nem tudott megegyezni, mert mindkettő az állította, hogy ő az élő gyermek édesanyja, vagyis őt illeti az örökség is. A bölcs király gondolkodott, majd azat mondta: ,,Monda a király: Hozzatok nékem kardot! És mikor odahozzák a kardot a király elé," ,,Monda a király: Vágjátok két részre az eleven gyermeket, és adjátok az egyik részt egyiknek, a másikat pedig a másiknak." ,,Ekkor monda az az asszony, akié vala az élő gyermek, a királynak, mert megindult szíve gyermekén: Kérlek, uram, adjátok néki az élő gyermeket, és ne öljétek meg őt. A másik pedig azt mondja vala: Se enyim, se tied ne legyen; vágjátok ketté."


http://video.hirado.hu/videok/szolas_szabadsaga/20060924/szolas_felelosseg_060924 .wmv

Ezen a linken található nyilatkozatoknak akkor lesz létjogosultságuk, ha megtörténik a valódi és teljes-körű rendszerváltozás Magyarországon.
Az 1990-ben, az első "szabadon választott" párt vezetője szerint, az elmúlt 16 évben "kiépültek a demokrácia intézményei".
Igaza lenne, csakhogy ezekben az intézményekben régi-új kompetensék gyakorolják a szocializmusban megszokott, demokráciának hazudott - valójában kontraszelektív - bürokráciát!
Ezzel a fajta hatalom-gyakorlással kettős uralom alakult ki Magyarországon.

Ezt a kettős nyomást már nem sokáig bírja a magyarság elviselni.

Mi célt szolgál az egyik ill. a másik nyomásgyakorlás.
Mindkét irányultságú hatalomnak addig van "létjogosultsága", legitimitása, míg vannak, akik rájuk szavaznak. Ezért követnek el mindent a parlamenti pártok, hogy meggyőzzék választópolgáraikat arról, hogy egyedül ők érdemlegesek erre.
Csakhogy, egyik sem tud mást nyújtani, csak, mi lényege.

1.) A baloldalnak nevezett, de már réges-régen nem az, hanem a volt bolsevik, új burzsuj hatalom a régi módszereivel másodszor is teljes gazdasági csődbe vitte az országot. (Lásd: az MSZMP KB 1989-es jegyzőkönyveinek szövegeit!)
http://furaila.blog.xfree.hu
2006-10-23, 04:12:21, 4. oldal

2.) A jobboldalnak mondott, de néppárti szövetséggé bővült politikai oldalon is vannak öncélú politikusok, de a fő irányvonal a polgári középosztályon nyugvó "jóléti" polgári demokrácia megvalósítása, ami abban a bizonyos, csontig lejáratott Horthy -korszakban már egyszer megvalósult.
Ezért aztán nagyon nehéz modellizálni az akkor kiépült oktatási, egészségügyi, kulturális intézményrendszerét! Nem azt mondom, hogy át kell venni az összes negatívumával, kritika nélkül mindent, hanem meg kell nézni mi az, ami "eurokonform" módon működhet a mai viszonyok között is?

3.) A harmadik probléma az, amit külső nyomásnak nevezünk és az első hatalmi elitet segíti a nyomásgyakorlásban. Mert úgy tűnik, hogy sem Kelet Európának, sem a nyugatinak egyáltalán nem érdeke egy, a saját lábán is megállni tudó, vagyis, gazdaságilag és politikailag önálló magyar nemzetállam létrejötte! Ezért aztán, mi: akik ezt szeretnénk, szemben találjuk magunkat a külső érdekcsoportokat kiszolgáló politikusokkal és az őket támogató média-birodalommal, valamint az általuk, együttes erővel megdolgozott szavazókkal, szimpatizánsaikkal.
A modern, lélektani hadviselés módszerével - ennek a külső érdekcsoportnak/oknak nagyon kényelmes megoldás lenne, ha sikerülne bennünket olymértékben egymás ellen hangolni, uszítani, hogy szépen, de biztosan kinyírjuk egymást.
Az effajta népirtó technikák ellen nem lehet semmilyen nemzetközi bírósághoz fordulni...még fegyverre is csak minimálisra van szükség...a gumilövedék is megteszi?!

"Hol az igazság mostanában?" olvastam egyhelyütt, amire rögtön az ugrik be, hogy a "jó meleg szobában".

De, hol lesz itt az elkövetkezendő hónapokban, években jó meleg szobájuk azoknak a kispénzű szoc. szavazóknak, akiket még ideig-óráig meg lehet győzni arról, hogy mi vagyunk az ellenségeik, meg a "fidesz", meg "azorbán"????????

Nem tudom, hogy él-e még a családokban olyan idős ember, aki emlékezhetne arra a közigazgatási "reformra", amit Apró Antal épített ki 1951-től, bolsevik mintára. Nahát, ezt vette elő a veje-miniszterelnök és egy- az egyben ezt kényszeríti rá az országra. Csakhogy, az is megbukott 1956-ban...
Ennek sem jósolok sok sikert. Mert pont azok lesznek ennek a "reformnak" hazudott átalakításnak a legnagyobb vesztesei, akik szavazatát most még meg tudják szerezni.

Akkor, ha ők hamarosan kihalnak, mit fognak gyurcsányék csinálni?

Azt hiszem, hogy boldogan élnek, majd a külföldi érdekcsoportokkal teljes összhangban, mint modern ,,gyarmattartók".

Csakhogy, nekem ez egyáltalán nem tetszik, mert én szabadságpárti ember vagyok!!!! Mert most is teljes szívemből hiszem és vallom, amit már tíz évesen megfogadtam:

Petőfi Sándor: Első esküm
(részlet)
'...A kényszerítés égett lelkemen,
Mint a görögtűz, olthatatlanúl,
Itt tettem első esküvésemet,
Nagy és szent esküt mondék börtönömben,
Hogy életemnek egy főcélja lesz,
S ez: a zsarnokság ellen küzdeni.
S ez eskü most is olyan szent előttem,
Amilyen volt az első pillanatban,..."

(Bóna Mária Ilona)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Önéletrajzom
  2008-07-25 17:35:02, péntek
 
  (részlet)


Ismét föltámadt bennem a reménykedés érzése. Talán még sincs minden elveszve! Talán még nem halt ki mindenkiből a nemzeti érzés! Talán vannak még olyan emberek akik képesek egyfajta egészséges magyar érdeket fölvállalni anélkül, hogy az összes, előzőleg elkövetett tévedésre, hibára bűnbakot keresve kirekesztősdibe torkolló politikát folyatassanak!
Elindultam a környező utcákban a kopogtató cédulákkal és bizony meglepett az a fölháborodás, ahogy fogadtak! Csak úgy emlegették az általam képviselt politikust, mint "árulót", aki elárulta a népet, mert: "neki mindig csak a hatalom volt a fontos! A hatalomért mindenféle pozíciókat elvállalt..." Volt aki "gondolkodás nélkül lelőtte volna, mint egy kutyát"!

Mit tetszik gondolni, mit csináltam ezek után? Sírdogáltam egy sort és föladtam?

Hát nem! Most éreztem csak igazán a szükségét a harcnak!

Most, amikor nyilvánvalóvá vált számomra, hogy még azok is csalódottan élték meg a rendszerváltozás nevezetű változást, akik szívből kívánták! És ezek az emberek minden rosszat annak a "nyakába varrták", aki a legvétlenebb volt benne! Ismét és ismét a magyar átok: a rossz önmeghatározás, a siránkozás, a széthúzás, a helyzet illuzórikus- a múlt nosztalgikus megítélése és az ügyeletes "bűnbak" hibáztatása mindenért!
Valóságos kampányt szerveztem az NDSZ körzeti jelöltjének. Egy mosóporos dobozt körbetapétáztam az NDSZ szórólapjaival, plakátjaival.
Fénymásoltam, színeztem, gépeltem a saját - a családtól, gyerekeimtől megvont - költségen, majd kiálltam a legközelebbi lakótelepi térre a dobozzal és a képviselőjelölttel. Egy héten keresztül, minden nap 16 és 18 óra között ilyetén közszemlére tettem magam, hitvallásom és egyetlen-egy kopogtató cédulát sem tudtunk begyűjteni!
A kudarctól nem tudtam aludni. Mint egy megszállott, leültem a szövegszerkesztő mellé és írtam, írtam. Éreztem, hogy S.O.S. végérvényesen megbukik a rendszerváltozás és vele minden nemzeti párt és hazafias erő!!!
A "nép" nemcsak "sírt", de úgy érezte, hogy "a fürdővízzel együtt kiöntötték őt is". Félő volt, hogy - az évtizedek óta a nép, a "munkásosztály" érdekeivel tetszelgő bürokratikus hatalom képviselői "meglovagolják ezt az össznépi elkeseredést", presztízsvesztést és megnyerve a választásokat, "elsikkasztják" mindazt, amit a rendszerváltozás négy éve alatt eredményként elértek a nemzeti érdeket képviselő politikai erők!

Tudtam, hogy minél jobban bizonygatják az új politikusok, hogy ők milyen jól tudnak kampányolni és mennyire el tudják sajátítani az amerikai módit, annál ellenszenvesebbek a "magyar nép" szemében! Erről az egész választási csinnadrattáról eszembe jutott a francia forradalom előtti királynéi kijelentés arra, hogy: "éhezik a nép, mert nincs számára kenyér", "egyen akkor kalácsot!" kijelentése. Előre tudtam, hogy azok győznek, akik úgy tesznek, mintha elhinnék, hogy mennyire szegény az a bizonyos magyar nép! És azt is tudtam, hogy majd zokszó nélkül el kell tűrni az "új-szocialistáktól", hogy valóban olyan szegénnyé teszik őket, amilyen szegénynek mutatkoznak!

És azt is tudtam, hogy az a bizonyos "magyar nép" tőlük el fogja tűrni még ezt is, mert "a saját kutyája kölykének" azt is elnézik, amit a "más kutyája kölykének" nem!!!

Sajnos minden úgy történt, ahogy azt előre megsejtettem! Ismét ki kellett dolgoznom önmagam és családom számára egy túlélési stratégiát.
Úgy látszik semmi sincs véletlenül, mert a helyhatósági választásokon megkeresett egy régi ismerősöm, volt iskolatársnőm a Török Flóris utcaiból, mint "független jelölt", és egy hosszas beszélgetés után konstatáltuk, hogy még nem veszett ki mindenkiből a nemzeti érzés!
Sőt! Amikor elővettem a szekrényben őrzött írásaimat, nem győzött csodálkozni. Egyenesen föl volt háborodva azon a "csendes hallgatáson, amellyel ennyi tudás birtokában beértem"!
- "Akinek ilyen gondolatai vannak, azt meg kell mutatni, el kell az emberekhez juttatni!"
Férjem is jelen volt ezen a beszélgetésen és nagyon büszke volt rám.

Ettől a naptól kezdve elindultam az "aktív politizálás útján". Miből állt ez? Érvényesülésből, állandó közszereplésből? Ó, nem! Tolhattam, húzhattam a szekerét az önjelölt képviselőjelöltnek. Minden fáradozás ellenére nem került be az önkormányzat képviselői közé.
Az újjáalakult helyi KDNP-nek lett - az akkor már egyáltalán nem független -elnöke. Megválasztották a vezetőséget is, amikor már beléptetett engem is. Ugyanis "szükség volt egy megbízhatóan jól jegyzőkönyvezőre, aki bármikor elérhető" és gépel. adminisztrál, fénymásol, amikor csak az illető pártelnöknő jónak látta.

A helyi szervezet korábbi tagjai és az új vezetőség egyáltalán nem nézte jó szemmel az új és ennek ellenére "túlságosan futtatott" tagot, vagyis engem. Közben az írásaimról "kiderült, hogy nem elég publikusak" és mindig új, megrendelt témákon kellett dolgozni. Ha egyszer is nemet mondtam, a revans nem maradt el... Lassan rá kellett jönnöm, hogy az egész "politizálás" arra aspirált, hogy a "szocializmusban" egzisztenciát teremtő középréteget átnevelve szponzort csináljanak belőlük. Csakhogy az én családom látszategzisztenciája (a jelzálogkölcsönnel megterhelt ház) erre nem volt alkalmas. Köztudott volt apám kulák származása, sőt, mint elsőszülött fiúgyerek a vitézi címmel adományozott föld egyedüli örökjoga is őt illette volna, ha 1952-ben, amikor a gyárban kinevezték művezetőnek, nem mond le mindenről a testvérei javára! 1993-ban úgy kárpótoltatta magát a nagyobb család, hogy apámnak és két gyerekének semmi, de semmi nem jutott. Nagybátyám - apám baptista lelkipásztor öccse - (imaház méretű) templomot építtetett Kunszentmiklóson a vitézi földekért járó kárpótlásból, meg némi adományból... Mint hívő ember, képtelen voltam tiltakozni.
Egyébként is megszoktam az elmúlt évtizedekben, hogy csakis magamra és férjemre számíthatok. Tengernyi családi probléma, megélhetési gondok, bajok közepette zajlott a család élete.

A pártelnöknőhöz fel sem értek iskolai- és anyapedagógiai gondjaim. Azzal a megjegyzéssel hárította el még a témafelvetést is, hogy: "Távol állnak tőlem az ilyen szüfrazsett problémák!"
Minden taggyűlés a pártelnöknő pozíciójának megerősítését szolgálta.

Minden alkalommal valamilyen országos hírű és rangú (de legalább fővárosi érdekeltségű és ismertségű) pártvezető-személyiséget hívott meg előadónak és az egy párti politikai diktatúrától csak abban tértek el ezek a "kirakat taggyűlések", hogy állófogadással zárultak.
Hiába mondtam, hogy:
- "Míg mi a svédasztal mellett esszük az "ingyen kaját" és l'art pour l'art csevegve politizálunk, csak úgy saját örömünkre, odakint a nép mit sem sejtve régi-új politikusainak praktikáitól szenvedve "rendszert vált". Úgy, hogy elvárjuk tőle, minden eszköz (tudás, termelőeszköz, induló tőke, valódi kárpótlás) nélkül meg tudjon felelni az új viszonyoknak, követelményeknek! Úgy, hogy közben lenézzük, megvetjük őket, őket az un munkásokat, kétkezi dolgozókat, mintha nem lett volna kötelező a kollektivizálás és proletarizálódás!"

Bóna Mária ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Melegfelvonulás Draskovics aka
  2008-07-25 13:38:13, péntek
 
  Draskovics érte el a melegfelvonulás engedélyezését
MTI 2008. 07. 24., 9:55 [origo]

Draskovics Tibor rendészeti miniszter szerint az ő érveinek hatására engedélyezte végül a rendőrség a július 5-i melegtüntetést. Az Andrássy útra tervezett felvonulást először a közlekedés akadályozására hivatkozva nem engedélyezte a rendőrség.

***************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A gyilkos Ságvárira emlékeznek
  2008-07-25 13:36:57, péntek
 
  A gyilkos Ságvári Endrére emlékeznek a "hős antifasiszták" ma fél hatkor
A "hős antifasiszták" ma megemlékeznek Budakeszi úton a hazaárulóról.
2008/07/24 - 08:37 Szent Korona Rádió

A Budakeszi út 5.úton található mai Remíz étteremnél lőtték le önvédelemből a hős csendőreink a felforgató Ságvári Endrét -miután három csendőrt megsebesített-, ma fél hatkor ott emlékeznek meg róla a mai senkiháziak. Egyes kommunista és antifasiszta blogokon szervezik a nagy megemlékezést, biztos lesznek rajta körülbelül tízen, de természetesen nyugodtan kimehet bárki velük megemlékezni.

***************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fidesz is pénzelné az afgán ka
  2008-07-25 13:36:12, péntek
 
  Fidesz: biztosítani kell a pénzt az afganisztáni misszióra
MTI 2008-07-23 21:47 Hírszerző

A Fidesz készen áll arra, hogy ha nem lesz elegendő pénzforrás a magyar katonák felkészítéséhez, akkor akár a költségvetés módosítását is megszavazza az afganisztáni misszióra. Ezt mondta Lázár János, a Honvédelmi és Rendészeti Bizottság fideszes elnöke szerdán Budapesten sajtótájékoztatón, a testület rendkívüli ülését követően.

***************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
TÁRKI közvéleménykutatás
  2008-07-25 13:35:10, péntek
 
  TÁRKI: csak az MSZP és a Fidesz jutna be
2008. július 23. NetHírlap

Egy most vasárnapi választáson továbbra is csak az MSZP és a Fidesz jutna be a parlamentbe, az SZDSZ és az MDF nem - olvasható a TÁRKI júliusi felmérésének összegzésében, amelyet a közvélemény-kutató cég szerdán juttatott el az MTI-nek. Mint írták, a Fidesz támogatottsága a felnőtt lakosság körében júliusban 33 százalék - a júniusi 32-höz és a májusi 35-höz képest.

***************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Papp Lajos szívsebész bíróságh
  2008-07-25 13:34:20, péntek
 
  Visszavonták Papp Lajos, a pécsi szívsebész igazgatói megbízatását
Bírósághoz fordul

A Pécsi Tudományegyetem vezetője július 31-i hatállyal visszavonta a szívklinika vezetőjének, Papp Lajos professzornak az igazgatói megbízását. Papp nyugdíjazási kérelmének elbírálására vár, és bírósághoz fordul az ügyben. A rektor által írt és a Pécsi Újság birtokába került, július 21-én keltezett levélben az áll, hogy Gábriel Róbert, az egyetem vezetője Papp Lajos - amúgy még 2012-ig tartó - igazgatói megbízatását július 31-ével visszavonja, vezetői pótlékának folyósítását megszünteti.

***************


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Turulvédők a siker útján
  2008-07-25 13:29:31, péntek
 
  Tüntetés turul-ügyben: éjfélig bárkit ellenőrizhetnek
FH 2008-07-24 13:48 Hírszerző

Fokozott ellenőrzést rendelt el déltől egészen éjfélig a fővárosban Tóth Gábor, Budapest rendőrfőkapitánya. A Független Hírügynökség információi szerint az intézkedés a turulszoborhoz szervezett esti tüntetés miatt lépett életbe.

***************
Turulvédők a siker útján: meghátrált a baloldal, visszavonulóban a szoborrombolók

Csütörtök esti erődemonstrációnkkal betetőzheti sikerét a turulszobor védelmére alakult nemzeti összefogás. Az MSZP ifjúsági szervezete előbb letagadta, hogy ellentüntetést jelentett be ugyanarra az időre, majd miután a rendőrség ezúttal külső nyomásra sem vonta vissza határozatát, a Societas - Új Mozgalom hivatalosan visszalépett a megmérettetéstől, melyre bejelentésük szerint reálisan csak 100 főt vártak.

***************
Néhány gondolat Vona Gábor sorozatához! (levél)
2008.07.23. FÚSZ

Kedves Elnök Úr, Kedves Gábor! Olvastam a "Rend, Jólét, Ébredés" sorozatod első írását, s már a bevezető megragadott! Pontosan erről van szó! Igenis, egyrészt óriási igény van ezekre, másrészt nem elérhetetlen vágyálom, csak kellenek olyan vezetők, gondolkodók, értelmiségiek és dolgozó egyszerű emberek, akik bátorítást, útmutatást adnak, hogy kikerüljünk abból a sötét és mocskos alagútból, ahová bevezették népünket!

*********************
Vona Gábor beszéde a Turul-szobor védelmére szervezett erődemonstráción
2008-07-25 01:10 barikád.hu

Adjon az Isten! Magyar testvéreim! Nagyon köszönöm mindenkinek, aki ma idejött, hogy kiálljon a magyarságáért. Nagy öröm nekem ez a széles összefogás. Ugyanis nem az a nemzeti minimum, ha mindenféle sehonnai bitang emberek egymással versenyezve határolódnak el a Jobbiktól vagy a Magyar Gárdától, hanem az a nemzeti minimum, hogy ha veszélyben van, akkor kiállunk a Turul madárért, egy szent ügyért. Aki ma itt van, aki teljesítette ezt a nemzeti minimumot, az nemzeti, de aki nincs itt, mert gyűlöl mindent, ami magyar, vagy csak azért, mert gyáva, az hívhatja magát liberálisnak, baloldalinak, polgárinak, jobboldalinak vagy akárminek, de nemzetinek soha!

Olvasói beszámoló

Számomra felháborító és elkeserítő volt az a kordon-erdő, amivel a Nagyenyed utcát és környékét körülvették. A rendőri erő hatalmas volt, az Istenhegyi úton, ameddig a szem ellátott rendőrségi járművek voltak, még a buszmegállóban is egy szakasz droiddal - de így volt ez a Böszörményi úton is és a környező mellékutcákban, ahová csak nézett az ember: ÁVH-ÁVH mindenütt.

***************



Felemelő, fegyelmezett, többezres tömeg demonstrált a Turul-szobor fennmaradásáért

A rendőrök kordonok közé szorították az embereket, és nem engedték a virágokat sem letenni a szobornál. A beléptető rendőrök sokak táskáját is átvizsgálták. Többek közt az enyémet is. Az itt küldött kép a tömegnek csak az egyik felét mutatja, mert a másik oldalon nem sikerült lakóházból fényképezni. Az Index tudósítója provokatív felvételt próbált készíteni, de az emberek a rendőrök segítségével megakadályozták.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A MÖM útja
  2008-07-25 13:21:36, péntek
 
  A MÖM útja

Felforrósodott a Magyar Önvédelmi Mozgalom körül a hangulat, de ezt az összejátszó, figyelemelterelésre szakosodott, liberális politikai erőknek és médiájuknak köszönhetjük.
A MÖM Tábor után keltett hazug hisztéria arra kényszerít minket, hogy utunkat töretlenül, még nagyobb erővel járjuk tovább.

Augusztus 22-én, pénteken Esztergomban kezdjük országjárásunkat. Esztergom város polgármesterének magyar-szlovák szótárt adunk át szlovák lojalitásának elismeréseként. A büntetlen előéletű MÖM-tagok, akiket Párkányban ok nélkül bántalmaztak, belépési nyilatkozatokat adnak át a Slota-féle szlovák nemzeti pártba azoknak, akik élenjártak a hazudozásban.

Augusztus 23-án, szombaton Kecskemétre látogat a Magyar Önvédelmi Mozgalom. Az 1993-ban meggyilkolt Kiss Norbertre emlékezünk. Gyertyát gyújtunk, virágot teszünk le és felemeljük szavunkat az egyre erőteljesebb magyargyűlölet ellen.

Szeptember 6-án, szombaton Hősök terén a MÖM fennállásának legnagyobb politikai gyűlésére készül! Mint ismert Gyurcsány Ferenc erre a napra hirdette meg „jogos nemzeti önvédelmét” a Demokratikus Charta újjáélesztését Magyar Charta néven. A Gyurcsány-ellenes demonstrációnkra a MÖM július 7-én kért engedélyt a Hősök terére. Elmebeteg és kormánya július 9-én adott be kérelmet az Andrássy út - Dózsa György út sarokra a MÖM mellé. Vagyis ezen a napon ránk szervezett az MSZP, amely betegesen keresi a konfrontációt.

Arra kérünk mindenkit, készüljön! Minél nagyobb erővel legyünk jelen minden MÖM rendezvényen, várjuk a csatlakozni kívánó szervezeteket.

A Magyar Önvédelmi Mozgalom munkáját az

OTP Bank : 11773377-00483883

számlaszámon lehet segíteni.

Minden változást óhajtó magyarnak most össze kell fogni!

Önvédelemből, jönnünk kell!

Magyar Önvédelmi Mozgalom
2008. július 24.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Civil kezdeményezés felhívása
  2008-07-25 13:15:31, péntek
 
  Felhívás Mindenkihez!

A MAG és a Baranta úgy döntött, hogy melléáll egy civil kezdeményezésre indított népszavazásnak. A népszavazásnak egyetlen kérdése van: Egyetért-e Ön azzal, hogy az országgyűlési képviselőknek csak bizonylattal alátámasztott elszámolható kiadásai után járhat költségtérítés?

Ez egy olyan kérdés, melyre a 386 képviselőn kívül minden normális, ép erkölcsű ember igennel felelne, ha:
- nem kötne gúzsba a belénkvert "úgysem tudunk semmit tenni",
- működne a nemzet egészséges önvédelme és élni akarása,
- nem lennénk Pató Pálok, végtelenül lusták és érdektelenek!

***************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 38 
2008.06 2008. Július 2008.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 326 db bejegyzés
e év: 2154 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 81
  • e Hét: 1791
  • e Hónap: 10395
  • e Év: 46336
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.