Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Kedves Fidesz-es barátaim!
  2008-07-29 19:20:23, kedd
 
  Kedves Fidesz-es barátaim!

Jelen levél azért íródott, mivel az utóbbi időben több Fideszes-es is aggodalmát fejezte ki pártja politizálása miatt

Első olvasásra bizonyára furcsállni fogjátok levelemet. Lesz, aki ellenségesen válaszol majd, de én ezeket az embereket is megértem. Egy párbeszéd sorozatot szeretnék elindítani.
Ebben az országban nincs rend, ezt azt gondolom közösen, megállapíthatjuk.

Kérdés csak az, miért nincs rend? Mert mi, egyszerű állampolgárok nem akarunk rendet? Nem akarunk magunknak kicsivel, sőt, miért is ne - sokkal jobban, jobb életet? Azt gondolom ez nem párthovatartozás kérdése. Nem kell ahhoz sehová sem tartozni, hogy tudjuk: gyermekeink jövője nem azon múlik, hogy kinek a szekerét toljuk, hanem a gondolkodásunkon. Azon, hogy észre vesszük-e a minket mozgató erők szándékát.
Belelátunk-e politikusaink szándékaiba? Megértjük-e a politikusok hatalmi harcát.

Ezért gondoltam írok nektek. Honfitársként. Mert, hogy azok vagyunk. Egy kis ország egyszerű polgárai, akiket a hatalom felhasznál céljaira. Nem így kellene lennie, hiszen jogunk van saját igényeink szerint képviselni saját magunkat. Ez azonban kevésbé látszik megvalósulni, mert átengedjük a hatalmat. Hagyjuk, hogy paktumokat kössenek a fejünk fölött. És persze nem vesszük észre, a pártok, így a Fidesz is, milyen gyümölcsöket termett, ami alapján teljes vállszélességgel kiállhatnánk mellettük.

Tudjátok, én sokkal tudatlanabb, vagyok nálatok, akik már olyan régóta politizáltok. Én csak 2006-ban kezdtem, de hamar felnyílt a szemem. Hamar észrevettem, hogy mi is folyik a háttérben. Erről szeretnék nektek beszélni, remélve, hogy nem harag fogja kísérni véleményeteket, hanem az egészséges párbeszéd.

Nagyon tetszik, hogy kiálltok pártotok mellett. Bár én sohasem, voltam egy pártnak sem a tagja, de 2006-ban szívesen álltam volna a Fidesz mellé. A győzelem egyetlen esélyét benne láttam. Aztán valami eltört bennem. A Kossuth téren ott voltam, amikor a Fidesz is kijött tüntetni. Ekkor kezdtem el eszmélni. Orbán Viktor a Parlament elé jött beszédet mondani a teljes Fidesz gárdával. Beszédében azt mondta Gyurcsány Ferenc, mondjon le.
A többség persze ész nélkül tapsolt. Én nem. És velem együtt még nagyon sokan, akik hallgattuk a beszédeket. Hát kérem, nem tette hozzá, hogy a kormány is mondjon le.
Ezen aztán igen sokan ,,füttyre" fakadtak. Idős nénik álltak mellettem, akik egymásra néztek. Sok ember pillantása találkozott abban a percben és nem értettük, mi van? Mit mond? Miért mondja?
És kitört belőlünk:
ENNEK A KORMÁNYNAK IS MENNIE KELL, ELNÖK ÚR.

Persze ez nem teljesen vette el a kedvünket, hogy továbbra is a Fidesz mellett álljunk ki. Bennem azonban eltört valami. Később aztán több mindennek utána néztem, amit a Fidesz tagság vagy nem akar megérteni, és ezek tények, vagy tudja jól, ismeri azokat, és mégsem tesz ellene.

Amikor a kormány mindenféle törvényeket akart ránk erőltetni, akkor esett le a tantusz. Felébredtem ,,csipkerózsika álmomból".
Hogy is van a több biztosítós rendszer? Hogy is van a ,,magyar föld"-eladás?
Az emlékek sok mindenre választ adnak. Például arra, hogy amikor a Fidesz volt kormányon ő kezdte el a több biztosítós rendszer. Például arra, hogy a magyar föld eladása is tőlük indul ki. Annak a magyar földnek, amelyet az egész világon olyan kincsként kezelnek, ami megőrzi egy ország függetlenségét. Föld eladását lehetővé tenni nem magyar állampolgárnak, halálos bűn.
A legtöbb országban még rendes ívó víz sincs. Palackozva kell érte fizetni. Nálunk bőven van ívó víz. De vajon meddig? Vajon mikor és miképpen bosszulja meg magát, hogy vizeinket eladtuk 90%-ban a franciáknak? És senki se mondja nekem, hogy ez csak a jelenlegi kormány bűne. Ebben a Fidesz keze is benne van. Mint, hogy a gázmezőinké is. Sokan talán nem is tudják Fideszes barátaink közül, hogy az utóbbi időben két olyan gázmezőt is találtak, ami nem csak Magyarország gázkészletét látná el teljes 50 évre külön-külön is, hanem egész Európáét is. Persze ezeket is eladták kitermelésre igen gyorsan. És természetesen már nem most. Vagy erről nem tudott a Fidesz, aki benne van a hatalomban? Miért nem tesz ellene? Nagyon kíváncsi lennék ezeket a gázmezőket mennyiért adták tovább.

Tehát nincs földünk, nincs már szinte vízkészletünk. Illetve van, csak nem a magyaré. És gázmezőinket is eladták.

És akkor beszéljünk az utóbbi idők törvényeiről! Itt van a legfontosabb törvény, a több biztosítós.
Nem ecsetelem, miért fontos, hogy az élethez, a szabadsághoz, az egészséghez való jog nem privilégiumnak, hanem állampolgári jognak kell, hogy legyen. Erről csatolok egyik cikkemet, ,,Az egészséged árán" címűt.

De nézzük tovább a tényeket! Mint mondtam ezt az egészségügyi törvényt éppen a Fidesz, kezdte el. Az egyetlen, amit ez ellen tett, azt is a saját maga népszerűsítésére, hogy népszavazást kezdeményezett. Aztán utána nem sok minden történt. Hallgatott, mint a sír. Mi jól tudtuk, hogy ez csak politikai fogás, semmi több. Olyan kérdésekre kellett válaszolni, amik egyértelműek voltak és csak három IGEN lehetett a válasz. Az már csak hab a tortán, hogy kivonultak a szavazásról, ezzel lehetővé tették annak megszavazását. Ezt a politikát egyébként többször eljátszották. Kivonulni, engedni, hogy megszavazzák.

Emlékeztek még a kordonbontásra? Milyen nagy szám volt. Mindenki agyon dicsérte a Fideszt. Közben, pedig csak valamit elfedett. Ha valaki valamit akar, tovább küzd érte. Orbánék szétbontották a kordont, és mint akik jól végezték a dolgukat, odébbállak. Én nem csak szétbontottam volna, hanem nem engedtem volna visszaállítani. De ők hamar eltűntek. Miért? Hát azért, mert azon a napon a saját anyagi eszközeikről és vagyonbevallásukról volt szó. Persze nem csak az övékéről, hanem minden politikuséról. Erről kellett valahogyan elterelni a figyelmet.

Vizsgáljuk meg 2006. október 23-át is, ha már a hibáknál tartunk. A hatóság belelőtt mindenkibe. Nem számított ki fia borja. Orbán Viktor, pedig ott hagyta a Fidesz-eseket magunkra. Eltűnt, felszívódott. Egy igazi pártvezér ezt nem tette volna meg.
Feltette már magának akár csak egy Fidesz-es is a kérdést, ha Orbán Viktor és a többi Fidesz-es politikus, akkor miért nem védte meg őket? Megtehette volna. Akár nyilatkozatban is felszólíthatta volna a helyszínen a kormányt, hogy hagyja abba az emberek megalázását!
Ha nem teszik meg, maga áll az emberek élére. És győzött volna. Lemondott volna minden tisztségéről és visszakapta, volna az emberektől. De nem akarta. A globalista hatalom szorításából ő sem bír szabadulni. Én például azon is sokat töprengek, Orbán Viktor magyar emberként, miért ad zsidó nevet gyermekeinek?
Számtalan tényt lehetne még sorolni, de felesleges. A Fidesz-esek kezdenek ráébredni, hogy pártjuk rosszul politizál, hogy nem képviselik az embereket. Azonban azt hiszik csak velük oldható meg az ország sorsa. Hát nagyon tévednek. Amíg nem lesz e nemzetnek nemzeti érzelmű politikai vezetése, addig esély sincs a változásra. Nekünk, egyszerű embereknek kell saját sorsunkat kezünkbe venni. Nem kockáztathatjuk meg, hogy olyan valakit juttatunk hatalomra, aki nyakig van a ,,szarban", Bocsánat a kifejezésért!
A Fidesz nem akar teljes rendszerváltást. Ennek az elsikkasztásában maga is benne volt. De akar továbbra is hatalmat. Történelmi Alkotmányunk jogfolytonosságának visszaállítását megint csak nem karja, amely a sztálinista alkotmányunkat felülírja és megoldás országunk helyzetére. Nem akarja a Történelmi Alkotmányt, hiszen gátat szab a politikai lenyúlásoknak. Feltételeket szab a politikusoknak.
Egy igazi rendszerváltás jár nekünk. Ebből nem engedhetünk. Mindenünket elloptak. Az elszámoltatás is fontos az ország további fennmaradásához. Törvénybe kell iktatni, hogy a magyar föld soha többet nem eladó. Minden föld felett vagy föld alatti kincs a magyar nép tulajdona. Ingyenessé kell tennünk az egészségügyet és az oktatást! Mint annak idején a lengyelek javasolták (ők sokkal előrébb vannak nálunk azóta már - más ország is megtette), fel kell függesztenünk az államadóságot. Erre módunk van. A lengyelek meg tették. Csökkenteni kell a képviselők számát, a közalkalmazottakét is. Le kell állítanunk a privatizációt és minden kiárusítást.
Ha nem ezt akarja a Fidesz, nem kerülhet hatalomra, mert ismét csak oda jutunk, hogy sehová. Nem a hatalomba való kerülés a cél, hanem az ország sorsának rendbetétele.

Végezetül ajánlom elolvasásra a Luganoi tanulmányt. Várom az esetleges, viszont érveket. Nem ellenségek vagyunk, hanem a sorsukért aggódó magyar emberek. Az egészséges párbeszéd előre visz.

Annyit még, hogy nem a Fidesz ellen vagyok. Csak nem szeretném, ha Fidesz-es magyar barátaink úgy járjanak, mint az MSZP-s szavazók. Megbánják a támogatást. Amennyiben Fideszes barátaink látják, hogy a Fidesz rossz útra tévedt, vagy érdekeiket nem szolgálják kellőképen, nagy hiba csak azért is kiállni mellettük. Kényszerítsék őket egy olyan politikára, amely az embereket szolgálja. A fenti kérdések véghezvitele igen fontos. Ha a Fidesz ezt nem akarja felvállalni, nincs miről beszélni.

Balogh Béla
Magyar Nemzetért Mozgalom
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2008.06 2008. Július 2008.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 326 db bejegyzés
e év: 2154 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 69
  • e Hét: 411
  • e Hónap: 3537
  • e Év: 35267
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.