Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
Szörf: Gádorfalvi és Detre
  2008-08-19 23:55:05, kedd
 
  Gádorfalvi és Detre is befejezte az olimpiát

A szerdai döntőben már nem lehet ott a két magyar versenyző .
A férfiaknál Gádorfalvi Áron 19., a nőknél Detre Diána 22. helyen végzett a szörfösök között a pekingi olimpián.
A pályafutása negyedik ötkarikás játékán szerepelt Gádorfalvi az utolsó, tizedik futamban 13. lett, így 136 helyezési pontjával megőrizte 19. helyét összesítésben.
Detre 19. lett a tizedik futamban, s ő ezzel egy pozíciót előrelépve 22. helyen zárt 185 helyezési ponttal.



A szörfösök éremfutamát, amelyben a legjobb tíz szerepelhet, szerdán rendezik.




 
 
0 komment , kategória:  Olimpia  
Mai Magyar eredmények az olimp
  2008-08-19 23:43:08, kedd
 
  Mai Magyar eredmények az olimpián.
A magyar versenyzők keddi eredményei:2008.08.19

ASZTALITENISZ:
férfi egyéni, 1. forduló: Jakab János-Patrick Chila (francia) 4-3
női egyes, 1. forduló: Lovas Petra-Eva Odorova (szlovák) 2-4
ATLÉTIKA:
női gerelyhajítás: Szabó Nikolett 22., nem jutott döntőbe
női 5000 m: Papp Krisztina 27., az előfutamból nem jutott tovább
férfi 110 m gát: Kiss Dániel nem jutott elődöntőbe
férfi diszkoszvetés: Fazekas Róbert 8.

KAJAK-KENU:
Férfi K-1, 500 m: Vereckei Ákos középdöntőbe jutott futamgyőztesként
Férfi C-1, 500 m: Vajda Attila középdöntőbe jutott futamnegyedikként
Női K-1, 500 m: Kovács Katalin döntőbe jutott futamgyőztesként
Férfi K-2, 500 m: Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor döntőbe jutott futamharmadikként
Férfi C-2, 500 m: Sáfrán Mátyás, Sáfrán Mihály középdöntőbe jutott futamhatodikként
női K-2, 500 m: Kovács Katalin, Janics Natasa döntőbe jutott futamgyőztesként

KÉZILABDA:
női negyeddöntő: Magyarország-Románia 34-30

ÖKÖLVÍVÁS:
81 kg, negyeddöntő: Szellő Imre-Tony Jeffries (brit) 2-10

TRIATLON:
férfiak: Kuttor Csaba 47.

VITORLÁZÁS:
férfi szörf: Gádorfalvi Áron 19.
női szörf: Detre Diána 22.

VÍZILABDA:
női elődöntő: Hollandia-Magyarország 8-7

 
 
0 komment , kategória:  Olimpia  
Csütörtöki olimpiai program
  2008-08-19 22:45:53, kedd
 
  Csütörtöki olimpiai program

Bírkózás:
10:00-12:50 férfi szabadfogás 74 kg Hatos Gábor

Vitorlázás:
7:00-13:00 férfi szörf utolsó futam Gádorfalvi Áron
7:00-13:00 női szörf utolsó futam Detre Diána

Kajak - kenu
9:30-10:45 Közép döntők



 
 
0 komment , kategória:  Olimpia  
Ökölvívás: Szellő Imre
  2008-08-19 21:07:36, kedd
 
  Szellő Imrét megbénította a tét, már a bemelegítésnél sem érezte jól magát, aminek vereség lett a következménye
Egyetlen meccset nyertek ökölvívóink az idei ötkarikás játékokon
Bár sokan azt hittük, Szellő Imre, a nagy ütőerejű kecskeméti bokszoló visszavág a brit Tony Jeffriesnek a korábbi két vereségért a 81 kg-os súlycsoport pekingi negyeddöntőjében, a valóság letaglózó volt. Olyan, mint Szellő jobbegyenese a venezuelai elleni nyolcaddöntőben. Jeffries 10-2-es pontozással simán legyőzte, s ezzel a magyar ökölvívók számára befejeződött az olimpia.
Szellő Imre kékbe.



Hiába vitte be az első ütést - és kapta az első pontot - Szellő, az angol gyorsan egyenlített, majd attól kezdve ő irányította a meccset. Olyannyira, hogy a negyedik menetben, kevéssel a végső gongszó előtt még számoltak is a kecskeméti fiúra, aki végül 10-2-es pontozással maradt alul.

,,Nagyon rosszul bokszoltam" - mondta Szellő a vegyes zónában, mielőtt még bárki is kérdezte volna. Mi tagadás, nem hazudott...

Balzsay Károly szövetségi kapitány is hasonlóan látta a történeteket.

,,Délelőtt, amikor kesztyűztünk, Imre még szépen ütötte az egyeneseket, bár meg kell mondanom, már akkor sem éreztem olyan pattogósnak, felszabadultnak, mint a venezuelai ellen. Tényleg nyomasztotta a tét" - fogalmazott a szövetségi kapitány.

A szakvezető vállalkozott összefoglaló értékelésre is, mivel nem maradt állva már egyetlen versenyzőnk sem.

,,Nem volt igazán szerencsénk" - kezdte. - ,,Bedák Pálnak ettől függetlenül vernie kellett volna kazah ellenfelét, mint ahogy az a múltban már sikerült is neki. Kalucza Norbert remek ellenfelet kapott a puerto ricó-i Arroyo személyében, aki szerintem biztosan érmes lesz. Azoknak, akik 54 kilóban akarták szerepeltetni őt, azt üzenem: az olimpián 51 kilóban is hozzá képest izomkolosszusok bokszoltak...Varga Miklós szoros meccsen kapott ki, a pontozás jócskán túlzó volt, szerintem jól bokszolt, csak ő sem tudott alkalmazkodni a hirtelen megváltoztatott pontozói elvekhez - megjegyzem, ezek az elvek számomra is zavarosak. Káté Gyula taktikai vereséget szenvedett, másfél hónapja simán megverte ugyanezt az ír versenyzőt."
Adódik a kérdés: hogyan tovább?
,,Ami engem illet, folytatom a munkát a válogatottal, már az olimpia előtt megállapodtunk erről Csötönyi Sándor elnök úrral. Novemberben lesz Liverpoolban az Európa-bajnokság, arra részben átszervezzük, felfrissítjük a válogatottat. A mostaniak közül egyedül Bedák megy el a profinak, a többieket nem igazán hívják, egyedül Szellőnek nőtt volna meg az ázsiója, ha ma este győz. De nem győzött, ezért legfeljebb közepes osztályzatot adhatok a csapatnak. A mezőny hihetetlenül erős, mégsem szabad feladnunk, meg kell próbálni a felzárkózást. Ez azonban csak akkor lehetséges, ha a jövőben nem az utolsó pillanatban, pár hónappal az aktuális világverseny előtt kapjuk meg az állami támogatást..." - fogalmazott Balzsay Károly



 
 
2 komment , kategória:  Olimpia  
Diszkoszvetés: Fazekas Róbert
  2008-08-19 21:01:10, kedd
 
  Fazekas Róbert a nyolcadik helyen zárta a diszkosz döntőjét.

Négy évvel ezelőtt megnyerte a férfi diszkoszvetők versenyét az athéni olimpián Fazekas Róbert, de az aranyérmét elvették, őt doppingolás miatt két évre eltiltották, mert nem tudott elegendő mintát produkálni a verseny utáni doppingvizsgálaton. A magyar dobóatléta az utolsó alkalmat megragadva, néhány héttel az olimpiai megnyitó előtt szerezte meg az olimpiai indulás jogát.




A magyar atlétának nem sikerült a pontszerzés, észt győztes, lengyel ezüstérem, litván bronzérem.

Ha pedig már ott volt Pekingben, be is jutott a diszkoszvetők 12 fős döntőjébe, a 11. legjobb eredménnyel. A szombathelyi dobóatléta célkitűzése a 10. hely volt és ezt vastagon túl is szárnyalta - igaz, nem sokon múlt.
Fazekas a második sorozatban dobta legjobbját, amikor is 63.43 méterre hajította el a diszkoszt, és ez akkor a hetedik helyet érte neki.
harmadik sorozatban aztán négy kiestek, és mindössze egyetlen centin múlott, hogy Fazekas ne találja köztük magát, mivel a spanyol Pestano 63.42-t dobott, miközben honfitársa Casanas, a 10. helyről előreugrott a hatodikra, vagyis Fazekas a nyolcadik helyen folytathatta a szereplését.
A magyar sportoló ezt követően már csak két rontott és egy érvényes kísérletet tudott bemutatni, vagyis nem tudott előrébb lépni.
Az érmekért nem akármilyen csata zajlott az észt Gerd Kanter, a lengyel Piotr Malachowski és a címvédő litván Virgilijus Alekna között. Végül a dobók ebben a sorrendben zárták a küzdelmet.
Kanter a negyedik sorozatban 68.82 méterre hajította a diszkoszt, éppen egy méterrel megelőzve a 67.82-ig jutó lengyel Piotr Malachowskit. A harmadik helyről mindössze három centivel maradt le a sportág legnagyobb alakja, a kétszeres olimpiai és világbajnok litván Virgilijus Alekna, aki 67.79-et dobott.




 
 
0 komment , kategória:  Olimpia  
Vízilabda: Magyar-Hollandia nő
  2008-08-19 20:41:00, kedd
 
  Magyarország-Hollandia női 7:8




Női csapatunk tagjai rendkívül csalódottak a Hollandia elleni vereséget követően; bronzéremmel vigasztalódhatnak.
Stieber Mercedes: ,,Akartunk, nagyon akartunk, de nem ment"
Nem voltak beszédes kedvükben a magyar női vízilabda-válogatott tagjai, ami érthető, hiszen olimpiai elődöntőt elbukni sohasem jó érzés. Többeknek ez az utolsó olimpiája, ami még fájdalmasabbá teszi a vereséget. A lányoknak mindenesetre talpra kellene állniuk, mert csütörtökön még vár rájuk egy bronzmérkőzés Ausztrália ellen.
Nem titkoltan az aranyérem megszerzését tűzte ki célul az olimpia előtt női vízilabda-válogatottunk, és ennek megfelelően játszott a csoportmérkőzések során - két győzelemmel és egy döntetlennel megnyerte a B jelű kvartettet, így egyből az elődöntőbe került. Ott azonban jöttek a hollandok - akiket első csoportmérkőzésükön 11-9-re megvertek a magyar lányok -, és 8-7-re legyőzték a mieinket. Zantleitner Krisztina elismerte, hogy keddi teljesítményük alapján nem érdemelték volna meg a döntőbe jutást: ,,Jobbak voltak... Nem tudom, mi történt velünk, gyengén játszottunk" - mondta a meccs után a magyar csapat egyik legrutinosabb tagja. Egy másik, sok nagy csatát megélt játékosunk, Stieber Mercedes is nehezen tért napirendre a vereség fölött, de már az ausztrálok elleni bronzcsatára is előre tekintett. ,,Az érzést, amit érzek, nem lehet szavakba önteni... Akartunk, nagyon akartunk, de nem ment. Jó lenne éremmel hazamenni, de nehéz, borzasztóan nehéz innen talpra állni - legalábbis most így érzem" - nyilatkozta Stieber, aki már az 1994-ben világbajnokságot nyerő válogatottnak is a tagja volt. ,,Már nem lehetünk bajnokok..." - mondta a Godova Gábor csapatában alapembernek számító Primász Ágnes ugyancsak rettentően letört volt: ,,Vigasztalhatatlan vagyok... Nagy lehetőség kapujában voltunk, ki tudja, lesz-e még ilyen alkalom..." - kesergett a hollandok elleni vesztes mérkőzésen két gólt vágó játékos. Az egész csapatra jellemző letörtség érthető, ennek ellenére a lányoknak össze kell szedniük magukat csütörtökig, hiszen akkor játszanak a bronzéremért az ausztrál csapattal.












 
 
0 komment , kategória:  Olimpia  
Képek az olimpiai faluról
  2008-08-19 19:49:31, kedd
 
  Képek az olimpiai faluról.

Az alábbi linken.
Link


 
 
0 komment , kategória:  Olimpia  
Olimpiai fáklya útja 2008
  2008-08-19 19:46:54, kedd
 
  Olimpiai fáklya útja 2008

Az alábbi linken olvasható.
Link

 
 
0 komment , kategória:  Olimpia  
Kenu 2es Sáfrány testvérek
  2008-08-19 19:40:06, kedd
 
  Kenu 2es Sáfrány testvérek 500 m.

A Sáfrán Mátyás, Sáfrán Mihály kenus duó a középfutamban folytathatja szereplését 500 m-en a pekingi olimpián, miután előfutamában a hatodik helyen ért célba.

Az ötkarikás újonc fiatal magyar kettős - amelynek a felnőtt mezőnyben eddig egy, az idei, milánói Európa-bajnokságon 1000 m-en elért 5. hely a legjobbja - Kolonics György egy hónappal ezelőtti tragikus halála után került a csapatba és jó formában várta a rajtot, ezt bizonyítja az is, hogy a júliusi, szegedi U23-as kontinensviadalon sikeresen szerepelt.
Az olimpia persze más, mint egy korosztályos verseny, s ezt mindjárt bemutatkozásukkor megtapasztalhatták, hiszen a futamukban ott volt többek között a címvédő Meng Guanliang, Yang Wenjun kínai páros, a tapasztalt oroszok, Szergej Uljegin és Alekszandr Kosztoglod, valamint a lengyelek, Daniel Jedraszko és Roman Rynkiewicz. A versenyt aztán a hazaiak nyerték az oroszok és lengyelek előtt, a végig a mezőny hátsó felében lapátoló magyaroknak pedig esélye sem volt a továbbjutás - azaz az első három hely valamelyikének - kiharcolására.
Az már most megjósolható, hogy Sáfránéknak nagyon nehéz dolguk lesz a csütörtöki középfutamban, ha el akarják érni céljukat, a legjobb kilenc közé kerülést.
"Nagyon kemény futamot kaptunk, az elmúlt évek világversenyeinek első öt helyezettje a németeket kivéve itt volt. Ennek megfelelően kisebb csoda lett volna, ha közvetlenül a döntőbe kerülünk. A rajt jól sikerült, a táv közben az utazósebesség azonban nem volt az igazi, azt holnap, az edzésnapon igyekszünk kijavítani, hogy a következő futamra jó legyen. Mindenképpen be akarunk jutni a döntőbe, ha tudunk egy jó pályát menni, akkor erre van is esélyünk" - mondta az MTI-nek Sáfrán Mihály


 
 
0 komment , kategória:  Olimpia  
Vízilabda: Magyar-Hollandia nő
  2008-08-19 18:41:05, kedd
 
  Magyarország - Hollandia női vízilabda 7:8

Sajnos a 3. helyért, a BRONZ éremért kell az Ausztrália csapatával megküzdeni a vízipolós lányoknak.
Nőivízilabda-torna, elődöntő:
Hollandia - Magyarország 8-7 (1-2, 3-1, 3-3, 1-1)
Peking, 700 néző
Magyarország: Horváth Patrícia - Szremkó Krisztina, Stieber Mercedes, Takács Orsolya, Drávucz Rita 2, Pelle Anikó 3, Valkai Ágnes. Csere: Sós Ildikó, Kisteleki Dóra, Zantleitner Krisztina, Brávik Fruzsina, Primász Ágnes 2, Györe Anett
A holland góldobók: Van Belkum 3, Van Den Ham 3, Sijbring 1, Cabout 1



Nézd meg videón:
Link
A csoportban magabiztosan legyőzött Hollandia túl nagy falatnak bizonyult a magyar nőivízilabda-válogatott számára a pekingi elődöntőben, a jól védekező ellenfél 0-2-es hátrányból felállva 8-7-re nyert. Godova Gábor csapata a bronzmeccsen Ausztráliával találkozik.
A magyar nőivízilabda-válogatott csoportja megnyerésével biztosította magának, hogy extra pihenőhöz jusson az elődöntő előtt, nem kellett pazarolnia energiáját a negyeddöntőre. Nem úgy a pénteki ellenfélnek, Hollandiának, mely az olaszokkal keveredett gyilkos, büntetőkbe torkolló meccsbe, a németalföldiek 5-3 arányban nyerték a gól nélküli hosszabbítást követő ötméteres-párbajt.
A hollandok minden bizonnyal fáradtak (negyeddöntős ellenfelük, a címvédő Olaszország annyira kimerült, hogy az ötödik helyért rendezett találkozón 10-7-re alulmaradt Kínával szemben), Godova Gábor tanítványai azonban nem vehették félvállról a csatát. Még úgy sem, hogy a csoportban magabiztos, 11-9-es magyar siker született, ez most egy teljesen más összecsapás volt.
A másik ágon a tornán végig jól játszó Egyesült Államok harcolta ki a döntőbe jutást, miután szoros, küzdelmes találkozón 9-8-ra legyőzte azt az Ausztráliát, mely ellen Pelle Anikó négy másodperccel a lefújás előtt egyenlített a csoportban.
Első negyed
Az első ráúszásnál Valkai hozta el a labdát, de gólt nem sikerült szerezni, sőt a következő akcióból sem. Hátul a magyar védők is résen voltak, így az első két perc eseménytelenül telt el. A harmadik percben a hollandok előtt adódott az első komoly helyzet, Horváth Patríciának kellett közbeavatkoznia. Elöl nem nagyon sikerült lövőhelyzetet kialakítania Godova Gábor tanítványainak, de ugyanígy a kéksapkás ellenfél sem tudott kibontakozni. Ezzel együtt a második védést is Horváthnak kellett bemutatnia, egy emelést kapott le a levegőből.



Az ötödik percben Pellét küldték ki a bírók, a hollandok járatták a labdát, de tiszta labdaszerzést mutatott be a magyar védelem. A túloldalon Drávucz kihasználta az első komoly lehetőséget, messziről bombagólt ragasztott a holland kapuba. A kéksapkások támadásánál kontrát ítéltek, a szépen végigvitt akciót Primász gyönyörűen kivitelezett ejtéssel fejezte be. Kiküldték Kistelekit is húsz másodpercre, Sijbring elszakadt védőjétől és megszerezte a holland együttes első gólját: a labda éppen csak túlcsorgott Horváthon. Az utolsó percben Horváth elcsípett még egy ejtést, az uszodában egyre hangosabban szólt a Hajrá, magyarok!: a szomszédos kézilabdacsarnokból siettek át a szurkolók a csodatevés után.
Második negyed
Valkait ezúttal lesprintelték, Szremkót pedig szinte azonnal kiküldték. A fórt van Belkum pillanatok alatt bebombázta és kiegyenlített. A túloldalon elhalt a magyar támadás, majd Valkai hagyta egy pillanatra szabadon van den Hamot, aki köszönte szépen és bepasszírozta a harmadik holland gólt. Kapott a magyar válogatott is egy kiállítást, húzással próbálkozott a csapat, a védők azonban tisztáztak.
Magyar gól nélkül pörgött le az első három perc, de jött egy újabb fór, melyből Drávucz nem hibázott, magabiztosan lőtt a hálóba. Előnybe ismét a hollandok kerültek, a magyarok nem vették komolyan a kaputól messze lóbáló van Belkumöt, aki Horváth eszén túljárva megszerezte második találatát. Egy jó magyar blokknak köszönhetően maradt az egygólos különbség, a labdát viszont eladta a fehérsapkás együttes, így ismét jöhettek a hollandok. A lövés a blokkon halt el, a túloldalon kontrát fújtak.
Egy gyenge holland ejtést követően emberelőnybe került a magyar gárda, a szabálytalanság azonban a visszaúszás közben történt, így mire felállhattak volna a lányok, már jöhetett is vissza van den Ham. A támadást ezt követően elkapkodták Valkaiék, szerencsére a hollandoknak megítélt fór is elhalt egy magyar kézen. A nagyszünetig már nem változott az állás, a második félidőnek 4-3-as holland előnnyel futhattak neki a csapatok.
Harmadik negyed
Valkai ismét elhozta a labdát, Primász pedig nem vacakolt sokáig, rögtön az első támadásból kilőtte a bal felső sarkot. Nem késett sokáig a válasz sem, a magyarok ezúttal Cabout-t hagyták lőni, a sistergős löketet Horváth csak beljebb segíteni tudta. Itt is, ott is következett egy rossz bejátszás, majd az aktuális távoli holland lövés szállt mellé. Egy bejátszás után Szremkó próbálkozott gólszerzéssel, az erőtlen próbálkozás azonban messze elkerülte a kaput.
Egy nagy Horváth-védés után emberelőnybe került a magyar csapat, Stieber nem mert lőni, Valkai lett volna a befejezőember. A magyarok 11-ese csak a kapufát találta el, jött egy kis verekedés, magyar kiállítás és holland időkérés egyben. Az emberhátrányt nem sikerült kivédekeznie a magyar együttesnek, van Belkum szerezte meg a hatodik holland találatot. A fordulás után Drávucz próbálkozott gyenge ejtéssel, van der Meijdennek nem okozott gondot a hárítás.
Kontra után a hollandok adogathattak, tátongott a jobb alsó sarok, ám az ejtés mellé szállt. Pelle vállalkozott végre és messziről bombagólt lőtt, Godova Gábor pedig Horváth Patrícia helyett Sós Ildikót küldte be a kapuba. Drávucz kiállításánál ő sem tudott közbeavatkozni, van den Ham állította vissza a kétgólos különbséget. Az utolsó percben kapott egy emberelőnyt a magyar válogatott, bátortalanul vándorolt kézről kézre a labda. Már-már úgy nézett ki, kimarad az előny, Pelle azonban az utolsó pillanatban bevágta a hatodik magyar gólt. Három másodperccel a negyed vége előtt messziről kapott gólt a magyar csapat, a bírók azonban már belesípoltak az akcióba, így maradt a 6-7.
Negyedik negyed
Az első támadást a hollandok vezethették, mert Valkainak nem sikerült elhoznia a labdát, jó blokk segítségével mellészállt a kéksapkások lövése. A magyarok a holland kaputól messzire adogattak, esély sem volt a gólszerzésre, szerencsére a túloldalon Sós kifogta van den Berg lövését. A magyar támadás ismét gól nélkül ért véget, Szremkó kiállítása után viszont van den Ham nem kegyelmezett (6-8).
A negyedik perc legelején újra emberelőnybe került a magyar csapat, de mire felálltak a fehérsapkások, már ki is egészültek a hollandok. A kényszerlövés nem jutott el a kapuig, a hollandok nem is próbálkoztak, elkezdték ölni az időt. Godova Gábor időt kért, de a pauza nem használt, egy borzalmas bejátszást követően támadhattak újra a hollandok.
2:51-gyel a vége előtt ismét emberelőnybe került a magyar válogatott, ez már nem maradt ki: Pelle zsinórban harmadik gólját lőve egyre csökkentette a különbséget. Két rossz holland akciót követően 1:46 maradt vissza, Valkai ment el, rossz passzt kapott, a bírók pedig szinte azonnal kontrát fújtak ellene. A hollandok újfent nem akartak csinálni semmit, jöhetett az utolsó perc: a magyar csapat fél percig adogatott anélkül, hogy lövéssel próbálkozott volna, a hollandoknak így harminc másodpercnyi időt kellett elölniük. Meg is tették, mert még emberelőnyt is kaptak, Magyarország Ausztráliával a bronzéremért küzdhet csütörtök délelőtt 11 órától.
A csoportban (és a málagai Eb-n is) magabiztosan legyőzött Hollandia teljesen más arcát mutatta az elődöntőben, a játékosok bátran vállakoztak messziről, melyre a magyar válogatott egyszerűen nem találta az ellenszert. A bátortalan támadások elöl rendre elhaltak, ha nincs Pelle Anikó és az ő vállalkozókedve, sokkal nagyobb is lehetett volna a különbség. A második negyedtől kezdve végig a Godova-csapat rohant az eredmény után, a holland siker amilyen meglepő, legalább annyira megérdemelt is.
"Csalódottságra adhat okot a játékunk, mert az olimpia alatt most ment a leggyengébben a csapatnak. Ami eddig az erősségünk volt, a lövőerő, abban most alulmaradtunk, a hollandok bombagólokat dobtak, és nem tudtunk ezekre hasonlókkal válaszolni. Minden meccs szoros ezen az olimpián, és az elődöntő úgy alakult, mint az első hollandok elleni meccsünk, csak ezúttal mi vezettünk, ők zárkóztak fel, aztán amikor elhúztak, nem tudtuk utolérni őket."
"Lehet, hogy volt görcsösség a lányokban, ez egy olyan torna, ahol minden mérkőzésen csúcsra kell járatnunk magunkat, és ez most elmaradt. Amiért jöttünk, az elúszott, és látva a lányok csalódottságát, nehezebb lesz a bronzérmet megnyerni, mint amilyen a döntőbe jutás lett volna. Egy-két játékosnak ez az utolsó olimpiája, ami egyrészt azt jelenti, hogy most nagyon maguk alatt vannak, másrészt motiváló, mivel szeretnének éremmel búcsúzni" - nyilatkozta az [origo] pekingi tudósítójának Godova Gábor szövetségi kapitány.




 
 
0 komment , kategória:  Olimpia  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
2008.07 2008. Augusztus 2008.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 308 db bejegyzés
e év: 1158 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3154
  • e Hét: 5335
  • e Hónap: 38489
  • e Év: 272236
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.