Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Magyarok VII. Világkongresszus
  2008-08-20 22:19:37, szerda
 
  Magyarok VII. Világkorngresszusa - a Magyarok Világszövetségének 70. Évfordulója - Ajándék az összmagyarságnak... EMELD FEL A FEJED, KIRÁLYOK NÉPE!


Képek itt láthatók: http://furaila.xfree.hu/123799


Kedves Magyar Testvéreim a Kárpát Hazában, és szerte a Nagyvilágon!

Mottó: Aki nem mert álmodni, nem érdemli meg, hogy az álmai megvalósuljanak!

Nagy fába vágom a fejszémet, amikor megpróbálom összefoglalni az összbenyomásaimat a MAGYAR CSODÁRÓL, amelynek szerencsés résztvevője voltam az elmúlt 4 napban! Elnézést, ha nem törekszem a teljességre, mivel ez lehetetlenség!

A konferencián a meghívott "magyar" Kormány és a "magyar" médiák NEM képviseltették magukat!

Az összmagyarság legfényesebb csillagait vonzotta ide Patrubány Miklós, és mindarról beszéltek nekünk, ami már 90 éve fáj, de NEM LEHETETT RÓLA BESZÉLNI, és megállapították a magyar fájdalom diagnózisát, hiszen Prof. Papp Lajos szerint nem lehet meggyógyítani a Beteget a betegség pontos meghatározása nélkül! TRIANON! Szót kapott a leszakított magyarság, és beszélhetett a Fájdalomról, adatokkal pontosan, sírásra kényszerítve mindazokat, akiknek magyarul ver a szíve! Megtisztító sírás volt! Hallottunk őstörténetünkről, a legavatottabb történészektől, ősmagyarság kutatóktól! Dicső múltunk tudatában már múlni kezdett Trianon igazságtalan békediktátumának iszonyatos fájdalma! Nem vagyunk akárkik! Jöttek a gyógyító emberek: Prof. Dr. Papp Lajos, Hargitai András, Pataky Attila, Balczó András, Pörzse Sándor! - akik a jelen sebeiről beszéltek nekünk, arról a szükségességről, hogy az istentelen és bálványimádó korban, melynek a forgatókönyvét a Sátán írja, ahol Isten helyét a Mammon vette át, egyedül Isten a kivezető út a FÉNY NÉPÉNEK, NEKÜNK, ISTEN KIVÁLASZTOTT NÉPÉNEK!

Igen, mindentől megfosztva rá kell ébrednünk, hogy a MINDENSÉG, A VILÁG GAZDAGSÁGA BENNÜNK, AZ ŐSSZKÍTÁK ÖRÖKÖSEIBEN VAN! A végső Ítélet előtt legyünk fénytorony, és mentsük meg az Emberiséget a pusztulástól! A mi gazdagságunk a lelki gazdagság, amely világi fogalmakkal NEM érthető, mégis minden ebből következik! De ehhez meg kell térni, egyenként, mivel a Második Eljövetel közeledik János Evangéliuma szerint, és az Elszámolás egyéni lesz, nem Kollektív, mint a komunizmusban!

KRÍZIS NAPJAIT ÉLJÜK, MELY EGYÚTTAL A KEGYELEM IDŐSZAKA, fogalmazott Papp Lajos! A magyarsággal csodák fognak történni, újból első lesz a Királyok Népe minden népek között!

Hiába feszítették keresztre országunkat kétszer is a gyilkos és sötét 20. században, mint a Főnix madár, életre kelt! A poraiból! Hiába akar a lengyel pálos rend Boldog Özséb szentté avatásán első lenni, MINTHA MI MÁR MEGHALTUNK VOLNA! Árva Vince Atyával mostmár együtt imádkozunk azért, hogy a Pápa Őszentsége még az idén megindítsa a MAGYAR PÁLOS REND MAGYAR SZENTJÉNEK MAGYAR KEZDEMÉNYEZÉSRE TÖRTÉNŐ SZENTTÉ AVATÁSÁT! Mivel a katolikus egyház nem vállalta, a Magyarok Világszövetsége viszi ezt a szent ügyet a Pápa elé!!!

Lánszki Imre beszámolt - tényekkel alátámasztva! - a Pilis rejtélyeiről, és hogy ennek természtettudományos okai vannak a szellemtörténetiek mellett, mivel itt a legvékonyabb a Földkéreg, és ezért a pozitív sugárzás GYÓGYÍTÓ EGYEDÜLÁLLÓAN A FÖLDGOLYÓN! Megtalálni véli TUDOMÁNYOS PONTOSSÁGGAL nem csupán Ősbudát és Székesfehérvárt a Pilisben, hanem ATILLA KIRÁLY ÉS ÁRPÁD FEJEDELEM SÍRJÁT! A Nasa felvételei és számos hiteles adat is ezt igazolja! Amiről évszázadokig álmodtunk, valósággá válik a szemünk előtt! Vörös Győző egyiptológus is alátámasztja a lelet helyességét, csupán az anyagiak hiányoznak a föld alatti piramis feltárásához! Jelenleg ugyan szemétlerakónak használják szent helyünket, de a konferencia határozatot fogad el a magyar szent terület védelmére! Valamint arra, hogy lebontást nyerjenek Kertész Imre gázkamra díszletei a Pilisben, amelyek meggyalázzák Szent Helyünket, és a késői utókornak hamis és gonosz látszatot akarnak sugallni!


Kizárólag Magyar Testvéreimhez kívánok szólni! Ez nem kirekesztés, hanem azt a csodát, amit átéltem egyszerűen csak egy másik magyar képes átélni, meg sem próbálom más nemzet fiait "terhelni"ezzel!

MEGKAPTUK MI MAGYAROK MINDAZT, AMIBEN HIÁNYUNK VAN MÁR TÖBB, MINT 70 ÉVE! Mindazt, amire vágytunk, amire legtitkosabb álmainkban gondoltunk, vagy gondolni sem mertünk, hiszen 600 éve elnyomóink mindent megtesznek azért, hogy még álmodni se merjünk! Hogy nevetségessé tegyék mindazokat a dolgokat, amik mi vagyunk! Ami szent, és amiért vérüket ontották dicső őseink, A MAGYAR HAZÁT!!!

MEGVALÓSULT EGY ÁLOM! Patrubány Miklós és az MVSZ 4 évvel ezelőtt, 2004-ben kitűzte célul, hogy Kelet felé kell fordulnunk, rokonainkat meg kell találnunk, és erőt kell merítenünk ebből a testvéri érzésből, NEM LEHETÜNK GYÖKÉRTELENEK EURÓPÁBAN! A nyitó konferencián ott voltak a Kurultájon részben ott maradt Újgur rokonaink, és más csodálatos magyar Testvérünk által fellelt Testvéreink! Szóltak hozzánk, nemzeti ruháikban olyanok voltak, mintha a magyar történelem megelevenedett volna, mintha Atilla Nagykirályt és népét láttam volna magam előtt! Ázsiában több mint egymilliárd ember vallja magát büszkén rokonunknak! NEM VAGYUNK EGYEDÜL, AHOGY EZT BEÁLLÍTJÁK RÓLUNK!

Nelly Maes Asszonyban egy igazi és kiváló európait ismertünk meg, akinek kezdeményezésére az Európai Szabad Szövetség meghívta az Államiság nélküli nemzetek képviselőit, hogy együtt tanácskozzunk Trianon ütötte sebek gyógyításán! Mgtudtuk Maes Asszonytól, hogy az Európai Parlament CSAK ADDIT TUD SEGÍTENI AZ ELNYOMOTT "KISEBBSÉGEK", TEHÁT AZ ORSZÁGBÓL TRIANON MIATT KIKERÜLT MAGYAROK SORSÁN IS!!, AMÍG AZ ILLETŐ ORSZÁG, AHOVÁ KERÜLTEK, NINCS BENNE AZ UNIÓBAN, AHOGY BEKERÜLT AZ ORSZÁG, AKKOR KISEBBSÉGE ÜGYE ÁTKERÜL AZ ÁLLAMÁHOZ! Tehát Románia bekerülését az Unióba BŰN volt megszavazni, amíg az ott élő magyar testvéreink ügyét nem rendezte Románia! Most az önrendelkezés a gyógyszer, amivel kapcsolatban a konferencia határozatot fogad el! Áldja Isten Patrubány Miklós urat és Nelly MAes asszonyt ezért!

Verespatak ügye is szót kapott! Határozatot fogad el a konferencia, hogy NE valósuljon meg a súlyos ökológiai és emberi veszteséggel járó ördögi terv, melynek során HAT HEGYET LE KÍVÁNNAK BONTANI, VERESPATAK HÁZAINAK 75 %-ÁT MÁR LEBONTOTTÁK, A TEMETŐKET SEMMIVÉ TESZIK! NEM HAGYHATJUK A GYALÁZATOT! Ha beindul a gyár, beláthatatlan következményekkel jár a Kárpát Haza ökológiai és vízegyensúlyára a kitermelés, visszahozhatatlan károkat fog okozni!

Mindaz, ami mi magyarok vagyunk, a Szent Korona tanban fogalmazódik meg, egyenként atomizálódunk, a szent korona rendjében életünk értelmet nyer! Jézus az utolsó napon elsőként a Szent Koronát fogja átvenni választott népétől!

Nem véletlen, hogy a kongresszusra éppen Nagyboldogasszony Napot követően került sor Mária Népének - Regnum Marianumnak hívnak bennünket, hiszen ezen a Napon ajánlotta fel fiúutód nélkül maradt Szent István Királyunk népét Jézus Urunk Édesanyjának, Máriának! Ma pedig Szent István ünnepét írjuk, és ma fogadja el a Konferencia a magyarság sorsát meghatározó Határozatait!

Történt ülésszak a globalizmus ütötte sebek gyógyítására, melyen a legkiválóbb közgazdászaink ismertették a védekezés módjait, pl. új pénz, stb. Dr. Drábik János kiváló hazafi és közgazdász vezetésével, az új pénz körül Vezér-Szörényi László barátunk éjt nappallá téve bábáskodik! Igen, ez igaz, és nem álom!!!

A konferencia megszólította az Összmagyarságot, és nem véletlen, hogy mindösssze két év alatt megalkották Dr. Pungur József főszerkezstésével a Magyar Világenciklopédiát, és Botos László szintén Amerikában élő magyar honfitársunk főszerkesztésével a Válogatott tanulmányok a Magyar Történelemből című műveit, olyan átszellemült szorgalommal, hogy más népek fiainak 15 évi munka lett volna! Letették a Magyar Nemzet asztalára a hiánypótló műveket, amelyek HELYRE TESZIK A MAGYARSÁG TÖRTÉNELMÉT ,NYELVÉNEK HELYÉT A VILÁGBAN, MELYET A KORMÁNYUNK KÜLÜGYMINIZSTÉRIUMÁNAK KELLETT VOLNA MEGTENNIE AZ ELMÚLT 18 ÉVBEN, ÉS NEM TETT MEG! Magánemberek finanszírozásából, az MVSZ finanszírozásából és erkölcsi támogatásából, CSODA TÖRTÉNT, NEM AZ ELSŐ A KONFERENCIÁN!

Megdicsőült magyarságunk, a lelkem újjászületett!

A Magyarság, amely Védőbástyája volt Európának 1100 éve, és amelyet hálából több ízben gyökeresen ki akartak irtani a megvédettek, VÉGRE MAGÁRA, ÉS EGYMÁSRA TALÁLT, ÉS AZ 1000 ÉVES SEBEKET BE FOGJUK KÖTÖZNI, ÉS ÖSSZE FOGUNK FOGNI, ÉS 2006. OKTÓBER 17-ÉN ELKEZDETT ERKÖLCSI FORRADALMUNKAT BE FOGJUK FEJEZNI!

ÉLJEN BÜSZKE, SZKÍTA NÉPÜNK, EMELJÜK FEL A FEJÜNKET, ÉS FOGADJUK MEG OLIMPIAI BAJNOKAINK, BALCZÓ ANDRÁS ÉS HARGITAI ANDRÁS TANÍTÁSAIT:

SZERETET A LEGFONTOSABB PARANCS, AMELYET JÉZUS URUNK RÁNK HAGYOTT,

SZERESSÜK EGYMÁST, SEGÍTSÜNK EGYMÁSON!

TEgyünk meg mindent azért, hogy Magyarország a dicső jövő zászlós hajója legyen, ahogy 30 ezer éves történelme során mindig is volt! Beszélt nyelvünk 30 ezer éves, írásunk 10 ezer éves!

Tudjuk kik vagyunk, és éljünk úgy, ébredjünk az 1000 éves gyönyörű történelmünk után a gyönyörű jelenünkre, és a gyönyörű jövőnkre, és TEGYÜNK ÉRTE, TEGYÜNK AZ ÁLOMÉRT, KÖZÖSEN, EGYÜTT!

KÖSZÖNÖM A MAGYAROK VILÁGSZÖVETSÉGÉNEK AZ ÜNNEP NAPJAIT, HOGY JÓ VOLT MAGYARNAK LENNI, KÖSZÖNÖM, PATRUBÁNY MIKLÓS HONFITÁRSAMNAK ÉS TESTVÉREMNEK, HOGY ÁLDOZATOS TEVÉKENYSÉGÉVEL FELVÁLLALJA MINDAZOKAT A SZENT KÖTELESSÉGEKET, AMELYEKET AZ ADÓFORINTJAINKBÓL FENNTARTOTT MAGYARNAK NEVEZETT ÁLLAM KELLENE HOGY ELEGET TEGYEN!

Köszönöm az előadóknak, magyarságunk legfénysebb Csillagainka hogy Értünk dolgoznak éjt nappallá téve!

MAGYARORSZÁG VOLT ÉS LESZ! és nincs már egyedül, és EXTRA HUNGARIA NON EST VITA!

Yolanda!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2008.07 2008. Augusztus 2008.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 261 db bejegyzés
e év: 2154 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 81
  • e Hét: 1791
  • e Hónap: 10395
  • e Év: 46336
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.