Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
Szerkesztő kerestetik
  2008-08-23 18:27:31, szombat
 
  SZERKESZTŐ KERESTETIK!
Nem értesz az újságíráshoz, de van véleményed? Vagy éppen újságíró
vagy és szeretnél Gyurcsány-féle politikáról véleményt alkotni? Köztünk
a helyed. Gyere és legyél a szerkesztőnk. A
http://www.magyarnemzetertmozgalom.hu szívesen vár. Nyissuk fel
együtt az emberek szemét. Túl sokáig aludt a Magyar. Ne hagyjuk az
országot lassan elveszni. A honlap szerkesztéséért fizetni nem tudunk.
Olyanok jelentkezzenek, akik előbbre tartják a nemzeti érdekeket.
Olyanok jelentkezzenek, akik a Fideszhez sem kötődnek. Olyanok
jelentkezzenek, akik nem szívelik a gyűlöletkeltést. Akik ismerik a
Magyar Nemzetetért mozgalmat tudják: ...MERT A SZÍV GYŐZNI FOG!..
Jelentkezz: Balogh Béla, magyarnemzetertmozgalom@gmail.com, Tel: 06209160029

Bóna Mária Ilona
a Magyar Nemzetért Mozgalom tagja
tel.: 06-20-5733578
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
RendszerVáltók felhívása
  2008-08-23 18:25:30, szombat
 
  A Rendszerváltó Erők Választási Szövetsége felhívása!

1990-2008. Ennyi volt, elég volt!

A rendszerváltásnak hazudott haza- és nemzetárulás óta eltelt 18 év eredménye röviden így összegezhető: Elveszett a nemzeti vagyon! Az államadósság megötszöröződött! A világ egyik legkorruptabb országa lettünk! Három millió ember-társunk a létminimum alatt vagy a közelében tengeti életét. Aki ennél valamivel jobban él, az is ki van téve megalázó munka-szerződésnek, állandó létbizonytalanságnak, még életünk, nehezen megszerzett javaink sincsenek biztonságban! Egy vékony hazai kétes elemekből álló réteg és külföldi tulajdonosok élősköd-nek rajtunk. A megszorítások végtelen folyama az épp uralmon lévő pártoktól függetlenül 18 év óta, az újév első napjától szilveszterig tart. Kifosztják a magyarokat.

Ez így tovább nem mehet!

A jelenlegi parlamenti pártoktól megoldást nem várhatunk. Eddig vártunk, mindhiába, de betelt a pohár, ezért magánszemélyek, kisemberek és civilszervezetek megalakítottuk a Rendszerváltó Erők Választási Szövetségét. Célunk a kisemberek, munkából élők megszólítása, érdekeik képviselete, a jelenlegi parlamenti pártok kiszorítása a parlamentből.

A parlamenti pártokat egyforma felelősség terheli az ország javainak elherdálása, az államadósság (az egy főre eső államadósság mértékében világelsők vagyunk) létrejöttében, az életünk ellehetetlenítéséért, ezért a felelősségre vonás, a kár megtérítése nem marad el! Ezt egyedül nem tudjuk megvalósítani, mindenkire szükség van, aki hozzánk hasonlóan ebben a hazában és nem adósrabszolgaként képzeli el a saját, és gyermekei jövőjét. Szükség van a támogatásra szavazatra, amikor eljön az ideje.

Kérjük, akinek elege van az elmúlt 18 évből és végre egy szabad, fejlődő ország építésében szeretne részt venni, az politikai meggyőződésétől függetlenül csatlakozzon hozzánk! Mi is kisemberek vagyunk, de eleget nyeltünk, már torkig vagyunk. Mi nem a hatalomért, hanem egy élhető országért harcolunk, ahol mindenkire szükség van, ahol a tudás, szorgalom, munka egy elfogadható megélhetést tud nyújtani, ahol lehet egyről a kettőre jutni.

Budapest, 2008. augusztus 21.

Rendszerváltó Erők Választási Szövetsége
elnöksége

rendszervaltok@gmail.com
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
RendszerVáltók nyilatkozata
  2008-08-23 18:22:21, szombat
 
  A Rendszerváltó Erők Választási Szövetsége nyilatkozata



A Rendszerváltó Erők Választási Szövetsége felháborodva értesült a magyar parlamenti pártoknak az orosz-grúz viszállyal kapcsolatos állásfoglalásairól.

Véleményünk szerint Magyarországnak nem áll érdekében jelen pillanatban egyik fél mellett sem állást foglalni. Különösen nem a két állam között vitatott területeken élők érdekeinek és céljainak megismerése nélkül. A vitatott Dél-Oszétiában a lakosság kb. 80%-a orosz, az oszét nép pedig a jászok közeli rokona. A magyar részről nyilatkozók ezt a tényt sem vették figyelembe, mint azt sem, hogy az ott élő nép orosz, grúz, vagy egy önálló állam polgára kíván-e lenni, valamint, hogy a magyarországi közvélemény is megosztott ebben a kérdésben. Emlékeztetni kívánunk rá, hogy mind Oroszországot, mind Grúziát elítélő tiltakozó rendezvény volt Budapesten.

Magyarországnak a vitatott területeken élők érdekeit kell szem előtt tartani, miként a környező országokban élő magyarokét is.

Budapest, 2008. augusztus 21.

Rendszerváltó Erők Választási Szövetsége
elnöksége

rendszervaltok@gmail.com
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kedves Barátom, Ősöm, Ismerősö
  2008-08-23 17:18:30, szombat
 
 

Kedves Barátom, Ősöm, Ismerősöm!



(Ezt az elektronikus szórólapot válogatás nélkül - mondhatni, véletlenszerűen - küldtem el számítógépem címlistájáról. Kérem, ha Önt zavarná, azonnal dobja ki!)







Azt akartam volna írni, hogy rég nem jelentkeztem már, de hát nem is volt az olyan rég, midőn elektronikus szórólapomat állás- és munkaajánlkozásomról bedobtam Hozzád.



Megköszönve most kinek-kinek az együttérzését, vagy épp hathatós segítségét, örömmel adom hírül, hogy egy fél állást azóta már magaménak mondhatok. Nem is akármilyet: a frissen alakult Magyar Konzervatív Alapítvány inkább ügyes, mint bajos dolgait intézem; mindenekelőtt egy igen tekintélyes - mert kiváló szerzők által jegyzet - kötet, a MAGYAR NEMZETSTRATÉGIA szerkesztésén munkálkodom.



És egy másik fél - vagy háromnegyed - állás is verőfényes kilátásban van; márpedig ha azt is megragadom, vége a családi ínség rémséges rémének, s csupán egy idevágó dolgom marad: erősen gondolni, segítőkészen együtt érezni azokkal a nagyon sokakkal, akik nem olyan szerencsések, mint én.



Csakugyan szerencsés vagyok, többrendbelileg is. Hiszen amíg állás- és munkaajánlatokra vártam, ugyancsak könyvet szerkesztettem. De nem is akármilyet! Jó szívvel, nagy örömmel továbbítom a szerző, Verzár Éva levelét!





Kedves Barátom, Kedves Ismerős és Ismeretlen!



Kényszerszülte levelemért előre is elnézésed kérem.



Végre elkészült és kiadásra vár új kötetem: Mire megvirrad. Mai székely balladák címmel. Szegény szerzők és kiadók kénytelenek manapság fűhöz-fához rohangálni, hogy megszerezzék a kiadáshoz szükséges, viszonylag szerény összeget. Nekem azonban - habár tudom, szemérmes koldusnak üres a tarisznyája - a kéregetés nem megy, nem kenyerem.



Tehát ne támogass; ám ha úgy gondolod, hogy örömöt tudnál szerezni magadnak egy olyan balladáskönyvvel, amely a közelmúltnak és a mának a székely életét-világát festi le komorabb, olykor derűsebb ecsetvonásokkal, akkor e könyv megszületését elő tudnád segíteni azzal, ha előjegyzed a magad s esetleg mások számára.



Nem ígérhetem, hogy nem olvashattál még e könyvnél jobbat, de azt igen, hogy minden sora szívből jött. Megfogadtam magamban, hogy megőrzöm és bármilyen nehézségbe árán továbbadom Erdély ékes nyelvét, szokásait, megtörtént vagy részben megtörtént eseményeit.. A gyökereimet adom a kezedbe ezzel a kötettel, kérlek, fogadd bizalommal és szeretettel.



A kötet mintegy félszáz írásából hetet erre a linkre kattintva elolvashatsz:

Verzár Éva: Mire megvirrad





Verzár Éva

vosa@t-online.hu

20 968 8001

Bankszámlaszám: OTP 11773425 - 00046992



Végezetül örömmel értesítelek arról is, hogy újabb Fittyfirity-film körvonalai derengenek, igaz, még csak nagyon haloványan. Ez most nem a könyvről szólna - felidézve néhány jelenetet belőle -, hanem az egész igaz történetet dolgozná fel a maga teljességében. A forgatókönyvet már megírtam s elküldtem az első magyar forgatókönyv börzére. Legközelebb akkor kapsz értesítést róla, ha valakinek elnyerné tetszését, azután pedig akkor, amikor szeretettel meghívlak a film bemutatójára...



Tisztelettel -



Varga Domokos György



(t.: 06 1 200 5683; 06 20 481 4489
e-cím: dombi1952@t-online.hu

lakcím: 1021 Budapest, Budakeszi út 57/b.

http://web.t-online.hu/dombi52/

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Üzenet Oroszországból
  2008-08-23 17:04:57, szombat
 
  "Súlyos következményei lesznek" - Üzent az orosz nagykövet Orbánnak
2008-08-23 08:03 barikád.hu


Igor Szavolszkij
Súlyos következményei lehetnek Orbán Viktor azon megnyilvánulásának, melyet Észak-Oszétiával és Grúziával kapcsolatban tett - mondta a Klubrádióban Oroszország budapesti nagykövete. Igor Szavolszkij a Kontra c. műsorban azt mondta: akinek orosz fóbiája van, annak nem lehet jó viszonya Oroszországgal, de mint hozzátette: ez nem jelenti azt, hogy drágábban kapná hazánk az orosz gázt, hisz annak ára tőzsdétől függ.

A nagykövet cáfolta, hogy Grúzia orosz megszállás alatt lenne. Mint mondta: Oroszország csak közvetítőként szerepelt a grúz-déloszét konfliktusban.

Az EBESZ grúziai missziójának alapítója és volt vezetője a Kontrában úgy vélte: Szaakasvili nem tervezte el előre a támadásokat, nem számított arra, hogy lépésének ilyen következményei lesznek, erre utalhat az is, hogy a támadások megindulásakor Olaszországban töltötte szabadságát. Gyarmati István azonban azt mondta: annak ellenére, hogy a grúz támadás inadekvát volt, az oroszoknak még nem kellett volna egy ilyen nagyméretű invázióval reagálnia.

A Fidesz elnöke levelet írt Grúzia, Ukrajna, Lengyelország, valamint a három balti állam vezetőinek, amelyben elítélte az orosz katonai agressziót. Orbán Viktor ebben szolidaritásáról biztosította a grúz népet, valamint gratulált Ukrajna, Lengyelország, Észtország, Lettország és Litvánia vezetőinek, amiért a katonai konfliktus idején Tbiliszibe látogattak, és folyamatosan támogatták Grúziát.

klubradio.hu - barikád.hu

Kapcsolódó cikkek:
Orbán döbbenetes nyilatkozata - A barikád.hu és az orosz nagykövet kommentárjával
Orbán levelekkel provokálja tovább Oroszországot

 
 
1 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2008.07 2008. Augusztus 2008.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 261 db bejegyzés
e év: 2154 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 154
  • e Hét: 7152
  • e Hónap: 8099
  • e Év: 44040
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.