Belépés
lullu.blog.xfree.hu
Feel the fear and do it anyway. Lullu ^__^
1988.05.02
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 20 
Keserű bilincsek
  2008-01-16 11:46:58, szerda
 
  Lassan másfél éve ismerem, amióta idejöttem a céghez. Már a kezdetek kezdetén kialakult közöttünk a kölcsönös szimpátia, amikor a szerződés aláírása után a főnök azt mondta, menjek oda hozzá, majd ő megmutatja, mi lesz a feladatom. Megtaláltuk a közös hangot, és tudtam, hogy Vele nagyon jól ki fogok jönni. Az első héten, amikor munkába álltam, szabadságon volt. Felhívott, hogy összevesztek a párjával, és írt neki egy levelet, mielőtt még elment volna arra a pár napra. Megkért, hogy nézzem meg az emailjeit minden nap, és ha levelet kap tőle, olvassam el nyugodtan, és hívjam fel, milyen választ adott. Rendkívül jól esett a bizalma, mert ismeretlenek voltunk egymás számára, és ennek ellenére megelőlegezte nekem. Sajnos a párjával szakítottak, rossz volt lehangoltnak látni, bár ekkor még, mint embertársamat sajnáltam, hogy így kell "szenvednie".

Soha nem alkottam nők terén ideálokat, nem láttam értelmét. Nálam, ha léteznek is bármiféle kategóriák, "vagy tetszik, vagy nem"-re oszthatók fel. Egyszer arról beszélgettünk egy társaságban, hogy először külső alapján választunk, nem kerülhetjük el. Akkor egyikőjük -aki mára az egyik legjobb barátom- azt mondta, ez tévedés: mikor azt hisszük, hogy az alapján döntünk, ahogy egy lány, nő, hölgy kinéz, hibázunk, mert valójában a belső kisugárzása, a lelkének alakjára kivetített finom lenyomata fog meg minket, amely az egész lényét áthatja. Mondhatják a barátaink, hogy egyik vagy másik milyen jól néz ki, és tényleg, külsőre mindez igaz is, de nincs meg számunkra a szikra, amely ahhoz kell, hogy az első pillanatban magával ragadjon egy furcsa, meg nem érthető érzés. Szóhoz sem jutottunk, annyira mély bölcsességről tett tanúbizonyságot, hogy csak egyetérteni tudtunk vele.

Őróla nem gondoltam volna, hogy meg fog tetszeni, de megbizonyosodhattam az ellenkezőjéről. Az élet kérlelhetetlen tanító. Nem kívánt próbatételek elé állít minket. Ahogy egyre jobban megismertem, egyre gyönyörűbbnek és szebbnek láttam őt. Ebben a lányban egy különös kettősség lakozik: egyszerre van meg benne a nyár adta hevesség, temperamentum, határozottság, és az ősz nyújtotta csend, szelídség, béke, nyugalom. Mintha a szemei színe is ezt tükrözné: egyszer egy képeslapon, majd születésnapjára is megírtam, hogy zöld-borostyánszín szemei az őszbe forduló táj lelkületét igézik. Ott van még benne a nyár tüze, zöldjének kísértése, és az ősz idilli tarkasága, lényének minden rezdülése eszerint mozog, bontakozik ki a nagyvilágnak.

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem képezi vágyaim, erotikus fantáziáim tárgyát. Nehéz nap mint nap úgy a közelében lenni, hogy nem kaphatom a karjaimba, nem csókolhatom, nem kényeztethetem minden porcikáját, nem hallhatom a kéjtől fűtött sóhajait. Szeretnék örömet szerezni neki, hogy élvezze azokat a pillanatokat, amiket velem töltene. Ha odamegyek az íróasztalához munkaügyben, mindig leguggolok, letérdelek a széke mellé, hogy soha ne érezze azt, hogy sürgetem, vagy azt, hogy fölötte állok. Szerintem, valahol legbelül a szívében sejti, sőt! tudja, miként tekintek rá. Azonban minden marad a kölcsönös megbecsülés és rokonszenv keretei között. Neki már vőlegénye van, közös házuk, sokan szívtelennek tartanának -talán még én is saját magamat-, ha megjelennék a színen, helyt követelve az életében.

A feszültség folyamatosan nőtt közöttünk. A csendes patak is kellő magabiztossággal tör előre, míg egyszer dübörgő folyammá nem válik. Egyre nehezebb titkolni előtte bármit, a mosolya mögé nem létező vágyakat látva. Egy kora tavaszi, ragyogó napsütéses nap volt, mikor szinte kirángatott magával szünetre a szabadba, az épület mögé. A márciusi idő szótlan hűvöse fogott közre minket, mely még a tél fagyos leheletétől volt terhes, jeges ujjai belemartak azokba, akik kimerészkedtek a házaikból.

Kérdően tekintett rám, szinte követelőzött a szeme. Arra kért, valljak színt, mondjam meg, miként érzek iránta. Mondani akartam valamit, de elakadtam a szavam, mindenem leblokkolt, nem tudtam, mi tévő legyek. Közelebb lépett, és megcsókolt. Váratlanul ért. Csodás érzés volt, ahogy puha, selymes ajkai az enyéimre fonódtak. Húszas éveim közepén végre megkaptam életem első csókját egy olyan lánytól, aki bármikor képes arra, hogy elbűvöljön. Esetlennek éreztem magam, féltem, hogy észreveszi ezt rajtam, hogy csalódást okozom neki. Az egész testemet elöntötte a bizsergés, éreztem, ahogy a farkam megmerevedik. Ő azonban egyre csak csókolt és csókolt, nem törődve lelkemben kavargó zűrzavarral, a félelemmel vegyes örömeimmel. Megfogtam a derekát, hagytam, hagy vezessen.

Hosszú percek után szétváltunk. Abban a két borostyánkőben láttam, hogy mindent megértett. Újra közelebb hajolt, de gyengéden a szájához tettem az ujjaim. Mondtam neki, ha tovább folytatjuk, elsülök, és az mások -a bentiek- által is érezhető lesz. Elmosolyodott, adott egy alig érezhető puszit, kivonta magát a kezeim közül, majd magamra hagyott. Sírni és nevetni lett volna kedvem. Azonban a felkorbácsolt vágyak követelőztek, így felsiettem az emeletre a mosdóba, hogy könnyítsek magamon. Gyorsan magamra zártam az ajtót. A kielégülés szinte azonnal megérkezett, soha nem éreztem ilyen teljesnek, ilyen mindent áthatónak magányos óráimban.

Visszamentem a helyemre, a délelőtt a percek komótosan teltek el, szinte minden másodperc csigalassúsággal hullott bele a múlt tengerébe. Délben lementem ebédelni a kolléganőimhez, ahol az asztala is volt. Nem szóltunk egymáshoz, csak figyeltem őt. Néha rám pillantott, különös fénnyel ragyogtak a szemei. A reményeim beteljesülésének esélyei rohamosan nőttek, ezzel együtt a gombóc is a torkomban, éreztem, hogy ott dobog a szívem.

Elég hangos vagyok beszéd közben, sőt, elég ritka az, ha hosszabb ideig csendben maradok, így a délután a kollégáimnak is feltűnt, hogy tőlem nem megszokottan hallgatag vagyok. Fáradtságra hivatkoztam. Szinte végig meg voltam dermedve legbelül, hogy mi vár ránk, ha letelik a munkaidőnk. Amikor lekapcsoltam a gépem végezvén a napi teendőimmel, lementem hozzá. Neki még volt egy kis munkája, de arra kért, mindenképp várjam meg.

Felszálltunk az egyik buszra, amely bevisz minket a központba. A külvilág, a köröttünk beszélgető emberek megszűntek létezni. Csak ő és én voltunk ott, egymás tekintetének fogságában. Észre sem vettem, hogy megérkeztünk, csak akkor, mikor belém karolt és az utcán álltunk. Azt mondta, ő már mindent elintézett, a szobát, ha akarom. Bólintani bírtam csak. Összefonódtak a kezeink. Ismét egyedül voltunk, csak ő és én, így sodródtunk, árnyakként az alkonyi fényben.

Egy kis helyi panzióba mentünk a főutcán, az idős gondnok kaján vigyorral az arcán adta át a kulcsot. Remegett a térdem, ahogy követtem a hőn áhított lány kecses alakját. Beléptünk a szobába, ahová beszűrődtek a város fényei. Kért, hogy ne kapcsoljam fel a lámpát, zárjaim be az ajtót, amíg ő besötétell. Úgy tettem, ahogy kért, aztán megigézve néztem, ahogy légiesen az ablak felé siklik. Lassan sötétség ereszkedett ránk, a függönyök kizártak minden világosságot. Hallottam az óvatos lépteit, azt, ahogy elhelyezkedik a franciaágyon. Felkapcsolta az éjjeli lámpát az ágy támlája fölött. A lábait maga alá húzva ráült a sarkaira, és könnyes szemekkel nézett rám.

Nem tudom, hogy kerültem az ágyra, de azon kaptam magam, hogy megcsókolom. A mézédes ajkai táncot jártak, éreztem a nyelvét, ahogy furakodik előre, lágyan érintve az enyémet. Beletúrt hajamba, de én nem mertem átölelni, magamhoz szorítani, hogy örökre a karjai között vesszek el, mindössze az ujjbegyeimmel, játékosan érintettem meg. Az apró sóhajtásiból ítélve, élvezte, amit csinálok vele. Egyszer csak elélveztem. Nem akartam, mégis megtörtént. Észrevette, ahogy a zavaromat is. Lesütöttem a szemem. A tenyerei közé fogta az arcom, azt mondta, ne törődjek vele, nem számít, minden fantasztikus lesz. Azt suttogta, azt akarja, hogy az első csodálatos emlékként maradjon meg bennem. Hát tudta, hogy még szűz vagyok! Hálával néztem rá. Segített megszabadulni a ruháitól, a ruháimtól. Nem zavart, hogy ő irányít, viszont arra kértem, hogy én kényeztethessem előbb. Beharapta az ajkait, majd rám kacsintott, amit igennek vettem.

Elém tárultak formás, gyönyörű idomai. Az ölembe vettem, majd apró csókokat hintettem a nyakára, a lehető leglassabban, hogy mindegyik apró áramütésként érje. Az arcára pillantottam, szemeit lehunyva lélegzett egyre szaporábban. Közben a kezeim is felfedezőútra indultak, hegyes, körte alakú mellei szinte eltűntek a simogató ujjaim között. Kérte, hogy vegyem a szájamba bimbóit, és az ajkaim lesiklottak a domborulatokra. Puszikat leheltem a keblein tündöklő holdudvarokra, majd finom a fogaim közé vettem előbb az egyik, majd másik bimbóját, csókolgattam, harapdáltam őket, mindkettőre ugyanannyi figyelmet szentelve. Bátorságot, erőt merítettem abból, ahogy a sóhajaival jelezte, örömet szerzek neki, és abból, hogy a férfiasságom újra délcegen állt, az előbbi kis affér ellenére, melyről azt hittem, hogy tétlenségre kárhoztat.

Lefektettem. Egyre lentebb és lentebb haladtam a testén, érezvén, hogy egyre jobban és jobban vágyik arra, hogy végre eljussak oda, amit eddig még sosem láttam. Kértem, hogy engedje el magát. Széttártam combjait, és egy ideig ámulva néztem az elém táruló látványra. Mennyi mindent veszítettem azzal, hogy eddig nem láthattam ezt a csodát. Nem akartam elsietni, ki akartam élvezni minden pillanatát. Felnéztem rá, biztatóan tekintett vissza, kezével közelebb húzott magához. Előbb a belső combjait vettem kezelésbe, de láttam, hogy egyre jobban emelgeti a csípőjét, így a nyelvemmel lassú csapásokba kezdtem a nedvektől csillogó punciján. Végighaladtam a nagyajkai mentén, majd óvatosan körbenyaltam a csiklóját, az ízei annyira bódulatba ejtettek, csak ösztönösen folytattam tovább, nem törődve semmivel, csak azzal, hogy a nyelvem minden négyzetcentiméterét bejárja édes barlangjának. Köröttem csak a hangos sikolyait lehetett hallani. Egyszer remegés futott végig rajta, az ajkaimon éreztem, ahogy dobálta a testét, amikor elélvezett. Néhány perc eltelt, mire megnyugodott, kitisztult a tekintete.

Felhúzott magához, majd egy köszönömöt követően megcsókolt. Éreztem, amint megfogja alul, és magába vezet. Szűk, mennyei ölelés volt az, ahogy körbefonta, körülölelte. Önkéntelenül is felnyögtem, erre csupán annyi volt a válasz, hogy újra vadul csókot lehelt az ajkaimra. Mozogni kezdtem benne, és ő átkarolt a lábaival, a kezeit a derekamra téve diktálta az ütemet, a csípője ellenmozgásával karöltve. Semmi sem fogható ehhez az érzéshez, ahogy két test, két lélek egybeforr. A kábulat szilaj hullámai magával ragadtak, ahogy a síkos barlangból jártam ki-be. Ujjaival egyre gyorsabb tempóra sarkallt, éreztem, mikor jutott el csúcsra, mint földrengés, futott végig rajtam a mámorának, orgazmusának minden rázkódása. Nekem sem kellett már sok. Azt suttogta, védekezik, nem kell attól tartanom, hogy teherbe esik. A vég nélküli gyönyör végigfutott a gerincemen, az elmém bugyrainak legmélyéig hatolt a boldogság, ahogy benne elmehettem. A másodpercek ezredéveknek tűntek. Összeroskadtam az élmény súlya alatt, letaglózott a sosem tapasztalt.

Oldalt feküdve néztük egymást. Megköszöntem, hogy ő volt az első. Nem felelt semmit. Csak mosolygott, kacéran, hívogatóan. Aztán azt mondta, mindig is tudta. Azt is, hogy részemről nem játék volt az, amikor buszon arról beszélgettünk nevetve, hogy milyen "feltételek" kellenének ahhoz, hogy a párja legyek. A Karácsonyi céges vacsorán elhangzottak még inkább igazolják ezt. Megkérdeztem, mire gondol. Arra, felelte, hogy bár nem szeretem a lakodalmas zenét, ahogy ő sem, de az ő kedvéért táncoltam volna vele. Nevetve megkérdezte, hogy otthon rágondolva "foglalkoztam-e" saját magammal. Elvörösödtem, a pirulásom elárulta neki a választ. Elhalkult, elcsendesedett. Nem tagadtam semmit, mindenben igaza volt.

Cirógattuk, simogattuk egymást, kezeinkkel bejártuk a másik testének minden apró zegét-zugát. Mikor odaértem, szétnyitottam az ajkait, és két ujjamat becsúsztattam a még mindig nedves hüvelyébe. Apró kuncogással fogadta, egyik kezét rátette az enyémre, majd a mélyére nyomta őket. Lassú mozgással ujjaztam, izgattam, korbácsoltam fel újból a vágyait. Elveszett a mozdulataimban, alig hallhatóan súgta, hogy még kíván engem.

Megállította a kezem, gyengéden a hátamra döntött, majd lecsúszott a térdeimhez. Apró puszikkal játszadozott a makkommal, a péniszem egészét elhalmozta ezekkel. Éreztem, hogy a szájában, nyelve érintésének hatására keményedik meg. Mikor újra kőkemény lett, kivette az ajkai közül, egy csókot adott a hegyére, majd milliméterről milliméterre haladva beült. Láttam, hogy kerül a farkam azoknak az álomszép rózsaszirmoknak a fogságába. Mindennél jobban vágytam arra, hogy egy lány meglovagoljon, minden más pozitúránál jobban vágytam erre. Fantasztikus volt, a látvány, ölének tüze, a szorítása, ahogy fel-le ugrált rajtam, nem bírtam feltörő hangjaimat visszafogni. Kéjtől izzó tekintettel nézett rám, miközben a melleit tapogattam, a csiklóját kényeztettem. Minden félelmem tovatűnt ennek, a tőlem nem sokkal fiatalabb lánynak mindent elsöprő szenvedélyében. Lehunyt szemmel élte át az orgazmusát. Sóhajai fáradtan törtek ki belőle, de látta, hogy én nem követtem. A csípőjével kicsiny köröket írt, miközben folytatta lovaglást. Nem bírtam tovább, nedveim összekeveredtek az övéivel.

A mellkasomra hanyatlott, hosszan elnyújtózott a testemen. Nem tudtam, hogy köszönhetném meg neki ezt a csodás délutánt, estét. Ő azonban nem fűzött az egész átélt dolgokhoz semmit, csak elszenderedett. Azt hittem a szeretkezést nyújtotta rejtett kincseknél nincs csodásabb, és mégis. Hallgattam, ahogy alszik, ahogy itt pihen a karjaimban. A keblei szorosan hozzám simultak, a szívének heves, nyughatatlan dobolásának minden egyes ütemét éreztem a mellkasomon át. Az örökkévalóságig el tudnék így lenni. Olyan békés így minden, a világot övező gondoktól mentes. Ha megállna az idő most, tiszta szívből mondhatnám, hogy boldog vagyok. Ám nem tehetem, nem állhatok meg a létezés egy apró pillanatában, önzésből, mert tudom, hogy a világ összeomlóban, nem vonhatom ki magam a felelősség alól, amíg a szeretteim, barátaim ott kint, az álló idő túl szenvednének. Pedig olyan könnyű lenne eldobni mindent ezért az órákért. Annyi vágy uralkodik bennünk, miért ne lehetne minden mást eloltani, kivéve ezt, és belevetni magunkat a sodró áramlataiba.

E világon túli öröm szaladt át rajtam, miközben a szuszogást figyeltem, amely egyenletességével lassan elálmosított engem is. A szoba hűvösére csak most figyeltem fel, éreztem, hogy lúdbőrös leszek, de nem érdekelt. Itt volt ő, testének melege, vérének áramlatai, és itt voltam neki én is, hogy melegítsük egymást. Játszadozni kezdtem a hajával, imádtam ezt, a munkahelyünkön is engedte, hogy néha-néha az ujjaimmal fésülgessem, tincseket vegyek ki a füle a mögül. Mindig lófarokba kötve hordta a haját, pedig szerintem sokkal jobban állt neki, ha kibontotta. De ez sem érdekelt most. Ujjaimat végigfutattam gerince ívének mentén, majd mindkét kezemmel a fenekét kezdtem cirógatni. Aztán megpihentek a kezeim a két formás gerezden, és elaludtam.

Ő ébresztett. Öltözködnünk kell, mondta, mert nemsokára megy az utolsó buszunk hazafelé. Valami megváltozott, az előbbi idill és meghittség eltűnt, tovasuhant, mintha nem létezett volna. Ott ült az ágy szélén, a melltartó és a bugyi már rajta voltak. A szemei könnyben úsztak. Rám emelte azokat az igéző zöld-borostyán szemeit, majd megkérdezte szerelmes vagyok-e belé. Meglepetésként ért ez a jogos kérdés, de nem tudtam őszintén azt mondani, hogy igen. Igazából, többet éreztem iránta, mint szimpla vonzalom, szimpátia, volt, hogy otthon is gondoltam rám, de nem tudtam azt mondani rá, hogy szerelem. Nem tudom, válaszoltam. Tudnod kell, fakadt ki feddően. Boldog lennék, feleltem, ha ilyen párom lehetne, mint te. Elfordult, a könnyeivel küszködött. Haza kell mennem a páromhoz, mondta, nem tudom, hogy magyarázom meg neki, hol voltam.

A bűntudat éles kardként sújtott le rám. Önző voltam. Elfelejtettem a leglényegesebbet, hogy ő mennyit veszíthet ezen a pár röpke órán. Összeszedtük a ruháinkat, és felöltöztünk. Lent átadtam a cinkosan rám néző portásnak a kulcsot, és ki akartam fizetni a szobát, de ő megfogta a kezem, és azt mondta, ne vegyem el tőle még ezt is. Megígérte, hogy ez egy ajándék lesz, azt szeretné, ha örök élményként maradna meg bennem. Ezzel csak fokozta a bűntudatot és lelkiismeret furdalást bennem, de megérdemeltem

Kiléptünk a hideg márciusi estébe. Most nem karolt belém. Olyan rideggé vált az előbbi béke-érzet. A buszmegálló nem volt messze innen, talán pár száz méterre lehetett. Nem kellett sokat várni a buszra, a távolsági járat begördült a megállóba. Ő ült belülre, hisz én szállok le előbb, míg ő tovább megy a következő településre. Az egész úton a tájat nézte, ahogy buszból kiszűrődő fény megvilágítja. A falu főterén megállt a busz, elköszöntem tőle. Ő csak oldalra nézett, és egy keserédes mosolyt villantott rám, olyat, amelynél szomorúbbat még sosem láttam. Szinte lefutottam a buszról, néztem, ahogy elindul, majd eltűnik a távolban a kanyarban. A templomtorony bús harangozásba kezdett, ennél jobb szimfóniát nem is találhattak volna az égiek a lelkemben tomboló zivatarhoz. Sírni szerettem volna, de a könnyek nem jöttek.

Mindez persze soha nem történt meg. Még csak január van, a tél fehérségét komorrá teszik a szürke fellegek. A vágyálmok azonban élnek szüntelen, egy csapással nem lehet elpusztítani őket. Igaza van Márqueznak, akkor a legelviselhetetlenebb valaki hiánya, ha a közelünkben van, és tudjuk, hogy sosem lehet a miénk. Kár, hogy üres frázissá, közhellyé kopott ez tömören szavakba öntött igazság. Keserű bilincsek ezek. Azonban, a fenti eseményeket látva lehet ennél még szörnyűbb is. Van-e keserűbb bilincs annál, mint amikor annak tudatában kell tovább élnünk, hogy nem ébredtünk rá időben, mikor nem kellett volna kicsúszni engednünk kezeink közül a boldogságot?
 
 
0 komment , kategória:  Felnőtt  
A párduc
  2008-01-16 11:46:12, szerda
 
  Kellemes őszi este volt. Rya egy hatalmasat nyújtózkodott, majd csendben kisétált az erkélyre. Odakint lágy szellő fújdogált, s a hold ezüstös fénye megvilágította a fákat. A lány kicsit lehangoltan figyelte, ahogy a levelek újonnan kölcsönzött ezüst ruhájukban táncra kelnek a szél nyomán. Várt valakire.
Rya nem volt az, az átlagos lány, mint a korabeliek. Hosszú fekete haja és mélykék szemei ellenállhatatlanná tették őt, mind emellett azonban az sem volt mellékes tényező, hogy oly ügyességgel és kecsességgel mozgott, akár egy párduc a dzsungel rejtélyes sűrűjében. Alig múlt el húsz éves, de már rengeteg dologgal kellett szembenéznie. Ritkán telt el számára úgy egy nap, hogy nem kellett megküzdenie senkivel azért, hogy életben maradhasson. Rya volt az alakváltók utolsó leszármazottja, ezért sokan akarták a halálát, ám szerencséjére nem sokáig kellett magányos harcot vívnia a különböző lények ellen, akik az életére törtek.
A levelek lágy keringőjét figyelve eszébe jutott az, az este, mikor megismerte azt a férfi, akit ezen a világon mindennél jobban szeretett...

Hűvös szellő lengte be a parkot. Rya éppen hazafelé sétált, mikor váratlanul elé ugrott valaki és útját állta. A lány hátrált pár lépést, majd az eddigi árnyat másik kettő követte. Rya felkészülten nézett körbe, menekülési útvonalat keresve. Ekkor szép lassan az árnyakat ellepő füstből előtűntek ellenfelei. Jól ismerte őket. Nem először találkozott velük. A három démon emberalakot öltve megindult felé.
- Szia Rya... örülök, hogy ismét összefutottunk - vigyorogta Saijin.
- Én már nem annyira... - jegyezte meg félhangosan a lány.
- Na de kérlek, nem is örülsz nekünk? - gúnyolódott Taketo.
- Ha azt mondom, hogy nem, duzzogva tovább álltok?
- Ne reménykedj... - mondta ravasz mosollyal az arcán Ejirin.
- Valahogy sejtettem... - jegyezte meg maró gúnnyal a hangjában Rya.
- Azt hiszem fiúk, itt az ideje egy kis párducszelídítésnek... - kacagott fel hangosan Taketo, s kezében hatalmas szöges ostor jelent meg. Saijin és Ejirin sem tétlenkedett, majd mindhárman megindultak Rya felé. A lány alakot váltott, s most már párducként, kifinomult érzékekkel szállt szembe támadóival. A három démon ostorcsapásait, azonban nem mindig sikerült elkerülnie, s egyre fáradtabbnak érezte magát. Acsarogva ugrott félre egy-egy neki szánt ütés elől. Át akart változni, de a három démon nem hagyott neki lehetőséget erre. Ekkor valami furcsa szagra lett figyelmes. Valaki közeledett feléjük. Érezte a szagát, ám ez a szag nem emberi volt. A párduc kétségbe esett. Ha egy újabb démon az, akkor neki vége. Ekkor a démonok mögött kicsit távolabb egy alak jelent meg. Hosszú fekete köpenyt viselt, s oldalán egy díszes katana ékeskedett.

- Üdvözletem! - köszöntötte a három férfit - Látom, nagyon próbálják becserkészni azt a fenevadat, csak nem megszökött az állatkertből? - tette az ártatlant.
- De igen uram, épp most próbáljuk kicsit megszelídíteni, hogy visszavihessük - folytatta a játékot Taketo.
- Megengednék, hogy segítsek? Régen cirkusznál dolgoztam, értek az ilyen fenevadakhoz.
- Tessék csak! - vigyorogta Taketo, remélve, hogy majd a férfi eltereli annyira a párduc figyelmét, hogy Ejirin mögé lopakodhasson és elkaphassa. A férfi levette köpenyét és elindult lassan a párduc felé, miközben folyamatosan beszélt az állathoz.
- Ne félj tőlem - mondta bíztatóan a férfi, Rya pár lépést hátrébb lépett, s fenyegetően morogni kezdett - Nem bántalak ígérem - kacsintott a lányra - Nincs mitől félned - nyújtotta kezét a párduc felé, s elé térdelt, majd halkan odasúgta - Készülj... - Rya morgott tovább, hogy a ravasz kis csel, melyet a férfi kitervelt még véletlenül se fulladjon kudarcba. Ekkor az idegen egy rántással előhúzta a katanája mellett díszelgő wakizashit és laza mozdulattal Ejirin felé hajította azt. A démon felnyögött a fájdalomtól. A férfi nem tétlenkedett, kirántotta kardját s megindult Saijin felé, aki ledermedve figyelte az alig pár másodperc alatt kialakult helyzetet. Taketo ostora után nyúlt, de későn Rya már morogva rontott neki a démonnak, s megsebezte őt.

Saijin élet-halál harcot vívott az idegennel, nem sok sikerrel. Egyik tökéletes vágás követte a másikat, s a démon nemsokára holtan esett össze, nem maradt belőle más csak egy füstölgő por halom. Ejirin felkiáltott, kirántotta magából a wakizashit és a férfinek rontott. Figyelmetlensége és felelőtlensége azonban megbosszulta magát. Az idegen hihetetlen gyorsasággal váltott testhelyzetet, s katanája a démon hasába fúródott. Ejirin élettelenül rogyott a földre, s pár másodperccel később belőle sem maradt több egy kupac, füstölgő pornál. Taketo valahogy kiszabadult a párduc karmai közül, s rohanni kezdett, majd beleveszett a park sötétjébe. A párduc komótosan odaballagott a férfihoz, majd felvette eredeti alakját. Az idegent meglepte a lány hűvös szépsége, s alig bírt megszólalni. Rya vállába éles fájdalom hasított bele, odakapott a sebhez. Felsője csurom vér volt.

- Miért segítettél nekem? - kérdezte a férfit bizalmatlanul.
- Nem tudom... ehhez volt kedvem - mondta könnyed hanyagsággal a férfi.
- Ki vagy te?
- A nevem Sy, a fél vámpír. Nézd, el nekem kérlek udvariatlanságom - hajolt meg mélyen. - Benned kit tisztelhetek szép hölgy?
- Az én nevem... - kezdte volna a lány, ám ekkor szédülni kezdett, s úgy érezte kicsúszik a talaj a lába alól. Sy épphogy el tudta kapni őt, mielőtt még a földre zuhant volna. Karjaiba vette a lányt, s elindult vele szálláshelyére. Több hét telt el, míg sebe teljesen begyógyult, s lassan azon kapta magát, hogy vonzódik a fél vámpírhoz és nem akar elszakadni tőle. Eszébe jutottak azok a percek, ahogy a férfi bánt vele, míg ő az ágyat nyomta. Nagyon rég volt, hogy bárki is így törődött volna vele, és ezt az érzést nem akarta ismét elveszíteni. Elhatározta hát, mielőtt ott hagyja a vámpír lakását, bevallja neki érzéseit, lesz, ami lesz.
- Sy, beszélni szeretnék veled.
- Mond csak bátran, netán szükséged van valamire, mielőtt elmész? - kérdezte a férfi kedvesen.
- Csak annyit szeretnék mondani, hogy... én...
- Igen?
- Köszönök neked mindent. Remélem, egyszer majd újra találkozunk. - mondta halkan, majd elindult az ajtó felé, s szemei megteltek könnyel.
- Rya! - kapta el a lány kezét Sy - Maradj itt, kérlek! Szeretlek téged kicsi párduc...
- Én is téged - nézett a férfira könnyes szemekkel, majd gyengéden megcsókolta őt.

A fél vámpír egyre közelebb és közelebb lépett az ágyhoz, miközben szenvedélyesen csókolta Ryat. A lány levette a férfi felsőjét, majd az ágyra lökte őt. Synak tetszett a dolog, így hagyta, hogy a lány kezdeményezzen. Rya lassan végigcsókolta férfi mellkasát, egészen le annak ágyékáig, miközben kezével megszabadította Sy-t a nadrágjától, majd kényeztetni kezdte a férfit. A fél vámpír élvezte Rya minden egyes kedveskedését.

- Hagyd abba, kérlek, így el fogok menni... - könyörgött a férfi. Rya kajánul a férfire mosolygott, s újra elindult felfelé annak testén. Mikor ismét szembekerült Sy-al megcsókolta őt lágyan, közben lassan elővett egy selyemkendőt az éjjeli szekrényből és a férfi kezeit az ágyhoz kötözte. Sy-nak tetszett a lány kis játéka, s már egyre jobban kívánta őt, de Rya még nem adta meg neki ezt az örömöt. A férfi fölé helyezkedett s vadul csókolni kezdte, miközben néha-néha közelebb engedte magához a férfi már teljesen merev férfiasságát, majd mikor látta, hogy a fél vámpírnak egyre elviselhetetlenebb volt, hogy nem tehetett semmit, hagyta, hogy beléhatoljon, s lassan mozgatni kezdte csípőjét. Pár perc elteltével azonban ismét eltávolodott tőle, s halkan odasúgta:

- Szeretnéd újra megkapni? - ám a választ meg sem várva ismét hagyta, hogy Sy behatoljon, s újra mozogni kezdett ütemesen. Sy sem volt tétlen. Átvette a lány ritmusát, s ő is mozogni kezdett. Rya ekkor kioldotta a férfi bilincseit, aki már alig várta, hogy megkaparinthassa a lány csodaszép melleit, és játszadozhasson velük kicsit. Nem sokkal később átölelte a lányt, s lassan hanyatt fektette, majd elindult lefelé és forró csókokkal borította be a lány testét fülcimpájától egészen annak egyre forróbb és nedvesebb kéjbarlangjáig, majd nyelvével játszadozni kezdett, miközben ujja ütemesen mozgott a lány vaginájában. Mikor látta, hogy Rya egyre gyorsabban kapkodja a levegőt abbahagyta a dolgot, rásimult a lányra s ismét behatolt, majd újra ütemesen mozogni kezdett benne. Rya átkarolta Sy nyakát és szenvedélyesen csókolni kezdte. A férfi halkan felnyögött, s egyre lassabban mozgott, míg végül szép lassan leállt. Rya magához ölelte a fél vámpírt, s egy forró csókkal adta tudtára a férfinak, hogy ő sem volt eredménytelen...

Ahogy így merengett magában, valaki hátulról átölelte őt, s megcsókolta a nyakát. Sy csak nem rég érkezett meg, de Rya annyira elmerült a gondolataiba, hogy észre se vette mikor a férfi belépett a szobába. Átölelte a fél vámpírt, s egy forró csókkal köszöntötte.
- Már nagyon hiányoztál...
- Te is nekem kicsi párduc. - csókolta meg a lány homlokát.
- Hmm... Mit szeretnél? Ezt? - csókolta meg ismét a lány - Vagy netán ezt? - csúsztatta be kezét a férfi nadrágjába.
- Az utóbbit - mosolyogta.
- Erre gondoltál? - kérdezte Rya, miközben folytatta tovább a játszadozást és újra meg újra megcsókolta a férfit. - Tetszik? - kérdezte halkan, s közben finoman beleharapott a fél vámpír fülébe.
- Nagyon... - mondta ki sóvárogva Sy.
- Mit szeretnél még? - húzta ki kezét lassan a nadrágból Rya.
- Jól tudod, mit szeretnék...
- Tőled akarom hallani! - mosolyogta a lány.
- Téged... Tegyél magadévá, újra és újra...
- Ahogy akarod - lihegte a férfi fülébe, majd előhúzta a selyemkendőt - Ezt is szeretnéd?
- Igen, mindent...

Rya az ágyhoz vezette a férfit, majd annak kezeit ismét kikötözte. Megcsókolta őt, s közben kezeivel lassan kigombolta a férfi nadrágját. Miután végzett a nadrággal, csókjaival elindult lefelé a férfi nyakán, majd mellkasánál megállt, s kicsit elidőzött a férfi mellbimbóinál, aki erre halkan felnyögött. Rya egy mosollyal nyugtázta ezt:
- Szóval tetszett? - kérdezte ravaszul, s meg sem várta, hogy Sy válaszoljon, ismét cirógatni kezdte nyelvével a férfi mellbimbóit s néha-néha finoman beleharapott, majd, hogy tovább csigázza a férfit elindult lassan lefelé, miközben kezeivel megszabadította a férfit a nadrágjától. A férfi ágyéka csak úgy lüktetett már, s férfiassága is egyre merevebb lett. Rya gondosan kényeztetni kezdte őt. Sy halkan felnyögött az élvezettől. A lány elindult ismét felfelé, fölé helyezkedett s szenvedélyesen csókolni kezdte a fél vámpírt, miközben keze egy percig sem hagyta abba annak kényeztetését.

- Csináld még drága...- lihegte a férfi kéjesen.
- Mit is édes? - súgta bele a fülébe a lány kéjes mosollyal az arcán, majd finoman beleharapott a fülcimpájába.
- Ne csigázz tovább, kérlek...
- Nagyon szeretnéd már igaz? - lihegte Sy fülébe - Ne félj, hamarosan megkapod - incselkedett tovább, s hagyta, hogy a vámpír egyszer-egyszer beléhatoljon, de még nem teljesen. Sy már rettenetesen kívánta Ryat, legszívesebben már kitépte volna kezeit a selyemkendő szorításából, ugyanakkor túlságosan is élvezte ezt a fajta játékot, így csak halk nyögés és könyörgő pillantásai jelezték, hogy már nem sokáig bírja így tovább. Rya is észrevette ezt a vámpíron, s kis idő elteltével engedett a férfi, könyörgő pillantásainak. Hagyta, hogy a vámpír teljesen beléhatoljon, majd lassan mozogni kezdett, miközben, hol csókolta, hol pedig érzékien beleharapott annak ajkaiba. Sy újra felnyögött az élvezettől, mire Rya kicsit gyorsított a tempón, s miközben ütemesen mozgott a vámpíron, újra játszadozni kezdett annak mellbimbójával.
- Már nem bírom, sokáig drága, el fogok menni... - nyögte Sy.
- Ez a célom... - pillantott fel a lány mosolyogva, majd folytatta tovább gonosz kis játékát, újra csak fokozva a tempón. A vámpír nem bírta tovább, s egy kéjes nyögéssel elélvezett. Rya megcsókolta a férfit, majd kioldotta a selyemkendőt. Sy átölelte a lányt, s folytatta tovább az ütemes mozgást, Rya behunyta szemeit és élvezte a férfi minden egyes lökését. Szíve egyre hevesebben kezdett el verni, s teste is lassan remegni kezdett, a vámpír egy elégedett mosollyal az arcán tovább gyorsított a tempón, a lány kéjesen felsikoltott, s remegő testtel a férfi mellkasára borult.
- Szeretlek - csókolta meg Sy a lány fejét. Rya mélyen a szemeibe nézett, majd mosolyogva, forrón csókolni kezdte a vámpírt...
 
 
0 komment , kategória:  Felnőtt  
Egy hét Aninál 2
  2008-01-16 11:45:13, szerda
 
  Szóval, miután lefürödtünk, Anival bementünk a szobájába. Már folytattuk volna, amit a füriben elkezdtünk, de benyitott a bátyja.

- Heló hugi,Évi!

- Szia Gabi!

- Nem unatkoztok lányok?

- Nem. - mondta Ani nem túl barátságosan.

- Miért kérded? - kérdeztem gyanakodva.

- Csak tudok egy játékot, ami nekünk való. De ha titeket nem érdekel...

Azzal indult volna kifelé.

- Várj!- kiáltottuk kórusban. - Mi lenne az?

És elmondta. A játék nagyjából ugyanaz,mint az üvegezés,csak kicsit más. Itt ha rád mutat az üveg választhatsz:vagy önként ledobsz egy ruhát

Vagy kérdeznek valamit, de ha nem tudod a választ, két ruhadarabot dobsz le

- És mi van azzal, akinek elfogyott a ruhája? - kérdeztem.

Gabi sejtelmesen mosolygott és azt mondta:

- Attól bármit kérhetünk teljesítenie kell.

Belementünk. Gabi pörgetett először és természetesen engem pörgetett ki. Nem jöttem zavarba,vállaltam a kérdést.(elfelejtettem megemlíteni, hogy ha tudom a választ, akkor a kérdező vetkőzik).

Nagyjából 10 perce játszottunk, mikor Gabin egy alsógatya és egy póló, Anin egy tanga,rajtam pedig egy tanga és egy melltartó volt. Megint engem pörgettek, de a kérdésre tudtam a választ így Gabinak vetkőznie kellett. De nem a pólóját vette le, hanem a gatyáját!Ott meredezett előttünk hatalmas(nem túlzok tényleg az volt!), álló farka. Eddig is már nedves voltam hála Aninak, de mostmár szinte csatakos volt a bugyim és láttam, hogy Anié is. Egyikünknek se kellett több Ani leszedte a bugyiját,és én is meztelenre vetkőztem. Odamentem Anihoz és elkezdtünk csókolózni. Gabi nem tűnt meglepettnek. Az is kiderült hogy miért. Nagyon egyszerű,csak meghallotta a sikoltásainkat a füriben. Azt mondja ettől nagyon beindult. Odajött hozzánk, és miközben csókolóztunk, el kezdte masszírozni a melleinket. Nagyon jól csinálta!

A nedvem már Ani szőnyegére csepegett. Nagyon be voltam indulva! Gabi szólt, hogy hagyjuk abba a csókolózást, most ő jön. Abba is hagytuk. Odafordultam hozzá, letérdeltem és bekaptam hatalmas,lüktető falloszát. Gabi nagyot sóhajtott. Nagyszerű érzés volt, ahogy az a fasz lüktetett a számban! Ráadásul Ani befeküdt a lábaim közé és elkezdte dörzsölni és nyalogatni a punim. Oltári jó volt!

Éreztem hogy mindjárt elmegyek és Gabi is így lehetett ezzel, mert egyre jobban lihegett. Alig fél perc múlva ordított egy nagyot és telelőtte a számat a gecijével. De nem csak a számat még a melleimre is jutott belőle! Ettől az érzéstől nekem is orgazmusom lett. De még mekkora! De még nem volt vége. Kicsit még szopogattam Gabit,s pár perc múlva újra felállt neki. Ő is dörzsölgette egy kicsit a punink,amitől ismét ,,megfelelő hangulatba" kerültünk.

Gabi megkérdezte, szűz vagyok- e még. Megmondtam, hogy nem. Lefektetett hassal az ágyra és óvatosan hátulról belémhatolt. Leírhatatlan érzés volt! Ahogy az a hatalmas farok, majd szétfeszítette a punimat, én majd elaléltam a gyönyörtől. Gabi egyre tempósabban baszott, miközben Ani befeküdt elém, és a számhoz nyomta a puniját. Azonnal elkezdtem lefetyelni édes nedvét. Gabi már őrült iramban baszott, Ani pedig egyre jobban nyögött a nyelvemtől. Először kéjes sikoltásokkal Ani után Gábor ment el. Forró gecijét mind a punimba ürítette.

Aztán (pár perc lihegés után) Anival helyet cseréltünk,és Gabi most őt baszta és Ani nyalt engem. Mostmár olyan jól csinálta,hogy pár perc után el is mentem. Ők még nem mentek el, ezért odamentem hozzájuk,és elkezdtem dörzsölni Ani csiklóját, miközben másik kezemmel a sajátomat dörzsöltem. Aninak és Gabinak egyszerre sikerült elmennie. Megint én jöttem. De Gabi ezúttal a popsimat célozta meg. Először puncinedveimből és nyálából egy keveset belecsöpögtetett, majd három ujjával kicsit kijjebb tágította.

Mikor úgy érezte hogy jó tág,e gy mozdulattal belémnyomta a farkát. Csillagokat láttam a fájdalomtól, de piszkosul élveztem! Gabi ismét begyorsított. Tövig belémnyomta a farkát,éreztem ahogy a golyói csapkodták a popsim. Pont előttem láttam, amint Ani az egyik fiókból elővesz egy hatalmas műfaszt és azzal simogatja magát. Ismét elöntööt a forróság és még az eddigieknél is nagyobbat élveztem, Gabival együtt. Úgy éreztem már egy csepp erő sincs bennem, de Ani odajött Gabihoz és felkészítette a farkát még egy menetre. Gabi ismét a popsimhoz illesztette a farkát. Ezúttal könnyen bement,hiszen spermájától nagyon csúszós volt a lyukam. Ani óvatosan kinyalogatta a lyukamból a bátyja spermáját majd egy hirtelen mozdulattal belémdugta a műfaszt. Ezt egy hatalmas sikítással nyugtáztam. Gabi a popsimat baszta, miközben Ani a műfasszal dugott és a melleimet markolászta. Felordítottam.

- AAAAAHHHHH!! ELMEGYEK!!! BAZD KI, MINDJÁRT ELMEGYEK!!!

Ettől mind a ketten még jobban begyorsítottak. Egész testem forróság öntötte el. Mindenem görcsbe rándult és egy hatalmasat élveztem. Mostmár tényleg minden erőm elszállt, de ilyen jó még sose volt a szex! Csak ennyit tudtam mondani:"Köszönöm".

Úgy éreztem, nagyon jó hét elé nézek. És még közel nincs vége...Folyt. köv.
 
 
0 komment , kategória:  Felnőtt  
Főiskolás lányok 3
  2008-01-16 11:44:32, szerda
 
  A lakában Julie még jobban tetszett, mint eddig. Annyira jól nézett ki, hogy teljesen megfeledkeztem Aprilről és Richről. Valahol biztos megálltak útközben.

Mivel a lakásban a nappalin kívül csak egy hálószoba volt, az én területem a nappali volt. Itt aludtam egy kihajtható ágyon, ami általában nem volt megvetve.

Julie nem habozott, leült, hátradőlt, és hívogatóan tárta szét lábait. Csak a vékonyka nadrág és a póló volt rajta, a dzsekit a kocsiban hagyta. Ahogy odamentem hozzá, a farkam kezdett ágaskodni megint.

Julie hanyattfeküdt, és rámnézett. Finoman megcsókoltam és vörös ajkai közé nyomtam a nyelvem. Erre ő a dudorodó ágyékomra tette a kezét, és elkezdte simogatni. Nagyon-nagyon profi volt. Éreztem, hogy ma éjjel minden kimondatlan ígéretét valóra váltja.

Csókolózás közben levettem róla a pólóját, de elszakadt. Visszatoltam a lányt az ágyra, fölémásztam, megcsókoltam egyik meredező bimbóját, ő meg közben a farkamat tapogatta, és elkezdte kibontani a nadrágomat. Szoptam a mellét, ahogy csak bírtam, ő meg hátratolta rajtam a nadrágot. Így már jól hozzáfért a farkamhoz, ott ágaskodott előtte. Ráengedtem a hasára, Julie meg átkarolta a csípőmet. Maga felé húzott, úgyhogy bátran nekinyomtam. Az izzadságtól és a gecitől még mindig csúszós volt hasa. Kissé feljebbcsúsztam, és újra a mellei közé nyomtam a farkam, ő meg boldog mosollyal nyomta össze a cickóit, hogy teljesen eltüntesse a dákóm.
Elkezdtem lassan baszni a mellét. Így, hogy fölötte térdeltem, kissé más érzés volt, mint a tóparton. Egyszerre mozgott velem, finoman a helyén tartotta a farkamat. A húsa meleg volt és nedves, a farkam máris csöpögni kezdett. Julie jól hátrafeszült, hogy minél jobban a melléhez férjek. Gyönyörű arcán ott ragyogott a vágy.

Jól megmarkoltam a melleit. Ő elengedte őket, én meg finoman összenyomtam, hogy jól a farkamra simuljon. Julie lenyúlt és teljesen lecibálta rólam a nadrágot, utána pedig a sajátját, de azt csak a bokájáig tudta letolni. Én zavartalanul mozgattam a farkam a mellei között, nedves, csöpögő makkom folyton az arcához ért.

Már mindketten meztelenek voltunk. Julie széttárta a lábát, és egyik lábfejével hátulról simogatta a combomat. Annyira beterpesztett, hogy ilyen meghívásnak nem tudtam ellenállni, pedig nagyon szerettem volna megint a mellére élvezni. Lihegve ereszkedtem lejjebb.

Julie jóváhagyólag nyögött fel, mikor megérezte, hogy a farkam végigcsúszik a hasán, és vékony, nedves csíkot hagy maga után. Föléhelyezkedtem, nyelvünk vadul táncolt, miközben a makkom megtalálta Julie punciját. Egy kissé lejjebb ereszkedtem, és megéreztem forró punciját. Aztán lassan benyomultam.

Julie nyögdécselve és sóhajtozva fogadta a farkalást. Hangos kiscsaj volt, és nagyon szerette a szexet. Vagy legalábbis láthatóan szerette, ha basszák, és én ezt örömmel használtam ki. Teljesen felnyársaltam, a lehető legmélyebbre toltam belé a farkamat. Tudtam, hogy hosszú a farkam, de Julie-ba az egész belefért.

Ki-be mozogtam, Julie nyögdécselt és velem együtt mozgott. Még jobban szétterpesztette a lábát, és felemelte a popsiját az ágyról, hogy még jobban beléhatolhassak. A keféléstől gyönyörűen himbálóztak fel-alá a mellei, a kis izzadt bimbók mintha táncoltak volna. Megint rácuppantam a bimbóira, lenyaltam róluk az izzadságot, aztán végigcsókoltam a nyakát és a száját. Julie eközben végig nyögött és sóhajtözött. Teljesen magába fogadta a farkamat, és pont a megfelelő tempóban nyomdosta nekem a csípőjét. Most volt a leghangosabb, a szája mindig nyitva maradt, amikor kihúztam belőle a nyelvemet. Amikor nem csókoltam, akkor hangosan nyögött, sőt, tulajdonképpen sikoltozott. Amikor a legmélyebbre döftem belé a farkam, az ajka észrevehetően megremegett. Jó keményen basztam, láttam, hogy ezt szereti, és ebben a pozícióban mintha mélyebben hatolt volna belé a farkam, mint a tóparton. A kutyapóz is jó, mert olyan mocskos érzéseket kelt, de így, hogy misszionárius pózban keféltem, mindenképpen mélyebben értem a szűk kis puncijába. Nagyszerű érzés volt, a farkam vadul lüktetett.
- Óóóó, igen, Mick! Elélvezek! Bassz keményebben! Áááhhh! - kiabálta Julise, és teljesen hozzámsimult, a puncija lüktetett. Aztán hátraengedte a fejét, a teste megfeszült, vadul sikoltott és lihegett. Én egyre csak basztam, ő pedig egyre csak élvezett. Már én is közel jártam, de visszatartottam, míg ő élvezett.
- Ez az - suttogta a fülembe, és belekapaszkodott a fejembe. - Most élvezz te is. Élvezz belém. Érezni akarom, ahogy a gecid elönti a puncimat. Iggen...

Ekkor egy hatalmas nyögéssel Julie-ba fecskendeztem az aznapi negyedik geciadagot. Mintha felrobbantam volna. Julie nyakába lihegtem, és minden cseppem kijött a farkamból, ami aztán el is laposodott. Nem hiszem, hogy valaha is képes leszek még a baszásra!
De nagyon akartam. Julie lába még mindig körémfonódott, a mellei a mellkasomhoz szorultak. A puha farkam benne maradt.

Hirtelen furcsa hangot hallattam. Julie szeme nagyra nyílt, és felnézett.
- Sziasztok - mondta April az ágy mellől.
Felnyögtrm és kihúztam Julie-ból a farkam. A lány odahúzott egy takarót, és mindkettőnket betakart. Rich ott állt April mögött. Az arca vörös volt. Mondjuk biztos az én arcom is bevörösödött. De April látványa megint felizgatott.
A csaj odahajolt hozzánk, és finoman megcsókolta Julie-t. A két lány felkacagott, aztán April visszafordult Rich-hez, és átkarolta.
- Nem akartam semmit félbeszakítani - sóhajtotta -, de nem tudtam ellenállni. Ugye jól szórakoztok?
- Szerinted? - kérdeztem.
Julie nevetett, és megcsókolt. Még jobban a takaró alá csúszott, felhúzta egészen a melléig.
- Nagyon jól. Be kéne szállnod.
- Á, szerintem Rich szívesebben lenne velem kettesben egy kicsit. Én meg alig várom, hogy kényeztethessem. De ha kellünk, a hálóban leszünk.

April megint megcsókolta Julie-t, és otthagyott minket. Bement a hálószobába, Rich pedig sietve követte.
Becsukták az ajtót, és Julie elkezdett nevetni. Lenyúlt, és szorongatni kezdte a farkamat. April látványától megint kezdtem új életre kelni. S ami rosszabb, hallottam őt nevetgélni a másik szobában, és hogy az ágy kezd recsegni.

A farkam kezdett megkeményedni. Julie örömmel figyelte. Egy kicsit ellazult, átkarolt és hozzámsimult a pokróc alatt.
- Nagyon vágysz Aprilre, ugye? - kérdezte Julie csöndesen.
- Nekem most pont jó vagy te is, Julie - mondtam.
- Na ne gyere ezzel - sóhajtotta, és megcsókolt. Aztán egyre lejjebb folytatta. - Már nem vagyok féltékeny April-re, igaz, hogy ő kapja meg mindig a pasikat. De asszem, ma este én kaptam meg a főnyereményt. Bár a barátod is elég jópofa... de most April kapta a szüzikét. - Felsóhajtott. - Ne aggódj. Megértem én, ha meg akarod dugni a barátnőmet...
- Nagyon vonzó lány - mondtam. - Persze ha lenne rá esélyem...
- Tudtam - sóhajtotta Julie. - De ahogy látom, engem is szívesen kefélsz...
- Higgy nekem, bébi, te sokkal szebb vagy, mint April. És biztos jobban is kefélsz, mint ő.
- De nem tudhatod, igaz? - suttogta Julie a fülembe, aztán játékosan beleharapott.
- Ez meg mit jelentsen? - kérdeztem.
- Szerintem rá kéne mozdulnod April-re. Mielőtt idejöttünk, beszélt rólad. Azt mondta, aranyosabb vagy, mint a barátod, de Rich olyan szűznek tűnt, úgyhogy neki hagytam, én meg bevállaltalak téged. De... Rich is elég szexi, és tudom, hogy April már nedves pinával vár téged. Minden el van rendezve...
- Hogy mi? - kérdeztem.
- Szerintem ők ott benn nagyon jól szórakoznak - mondta. - De ha újra magadhoz térsz, cserélhetünk...
- Ti ketten?
- Nagyon szeretnék Rich-kel kefélni egyet... Annyira aranyos... Bár már nem szűz. De azért nagyon dugnék vele egyet. Ugye nem baj?
- Nem, ha én is megbaszhatom cserébe Aprilt.
- Ó, nem hiszem, az gond lesz - vigyorgott Julie. - Ahogy azt a kis ribancot ismerem, tuti, hogy a seggébe fogja kérni... Aztán talán a puncijába is... És még ki tudja, hová...
- Seggbe?
Julie hozzámsimult.
- Ez felizgat, mi? A fiúk mindig szeretik seggbedugni a lányokat.
Én még csak egy csajt dugtam seggbe, de az nagyon jó volt. A legtöbb lányt sajnos nem vonzotta az efféle móka. Ha egy ilyen izgató csaj, mint April beengedné a seggébe... Sőt, ha könyörögne érte...
- Hát eléggé felizgat - vigyorogtam.
- Ó - sóhajtotta Julie -, hát akkor azt elrendezhetjük.
Megfogta a farkamat, ami már kőkemény volt, dőleg, hogy April seggéről beszélgettünk.
- April nagyon szereti fenékbe - mondta Julie. - Folyton arról beszél, hogy mennyire szereti a seggébe kapni a faszt. Ez egy ilyen fétise neki. A barátod már biztos be is dugta neki oda. Nem is tudom, hogy lefeküdt-e úgy valakivel, hogy ne baszassa magát seggbe. Te ugye megtennéd neki?
- Azt meghiszem - mondtam, és átkaroltam Julie-t, megfogtam a seggét. Becsúsztattam az ujjamat a vágásba, végighúztam csöpögő punciján, aztán a szűk kis segglyukán.
- Mmmm - búgta Julie. - Engem is seggbedugnál?
Bólintottam, és finoman a fenekébe nyomtam az ujjamat. Egy aprócskát sikkantott, teljesen felizgult tőle, hogy ugyanarra készülök vele, mint riválisával és legjobb barátnőjével.
- Van egy kikötésem - suttogta Julie a fülembe.
- Mi lenne az? - kérdeztem, és mélyebben a segglyukába nyomtam az ujjam. A puncijától már jó nedves volt. Egy másik ujjamat a puncijába nyomtam.
- Előbb engem kell megbasznod - mondta. - Ráadásul seggbe.
- Ez jó ötlet - bólintottam.
- Gondolod, hogy meg tudod még tenni?
- Megteszem, ami tőlem telik - jelentettem ki bátran.
Megcsókoltam Julie-t, és mélyen a szájába toltam a nyelvem. Jól megmarkoltam a seggét mind a két kezemmel. Széthúztam a két félgömböt, és feltoltam a segglyukába az ujjamat. Éreztem, hogy ő is kapta már fenékbe az ívest, mert egészen lazán fogadta. Az ujjam beljebbcsúszott.
- Óóóó... ez nagyon jó - nyögte. - Ezt már nem csináltam egy jó ideje.
Erre én is felnyögtem, és ujjazni kezdtem a seggét.
- Akkor csináltam először - mondta. - Teljesen kikészültem tőle, pedig nagyon jó volt... - felhördült, mert kissé begyorsítottam. - Most nagyon akarom... nagyon...

Julie nadrágja a padlón hevert. Lenyúltam, és kivettem belőle a testápolót, és kibontottam a fogammal.
Kihúztam az ujjamat Julie fenekéből, hasra fektettem, és széttártam a lábait, hogy jobban odaférjek. Aztán széthúztam a fenekét, és kentem rá egy csomó tesápolót. Az összest rányomtam, ami csak maradt, jól szétkentem a testén a csúszós anyagot. A segglyukára is bőségesen engedtem belőle, és a középső ujjammal bele is nyomkodtam. Csak úgy cuppogott tőle. Nagyon forró volt, szűk és csúszós, és megint ujjazni kezdtem.
Meg fogom baszni ezt a csodás segget! Most, hogy benne volt az ujjam, a rózsaszín kis segglyuk még hívogatóbb volt.
- Ez az... - mondta. - Ez nagyon jó... csináld csak... Készítsd elő a terepet a farkadnak...

Na most jön a következő szint, gondoltam magamban, és kihúztam az ujjam. Most megkóstolom ezt a gyönyörű segget!
Előrehajoltam, széthúztam Julie félgömbjeit, és belenyaltam a fenekébe. Az édes, finom testápoló a nyelvemre tapadt, és éreztem a segglyuk párás forróságát.

Mélyebbre nyaltam, és Julie vadul felnyögött, a fenekét felémnyomta. Még mindig tartottam a popsiját, jól széttártam, és nyalni kezdtem. Teljesen elvesztette az eszét, mintha nem hinné el, hogy tényleg a seggét nyalom. Keményen nyelveltem, igyekeztem előkészíteni az utat a nagy, vastag farkamnak.

Nagyon vágytam már rá. Meg akartam kúrni a seggét. Felegyenesedtem, és bekentem a farkamat a csúszós testápolóval. Aztán Julie fölé másztam, és megint jól széthúztam a fenekét. A makkomat a fenekéhez illesztettem, és lassan benyomtam. Julie meglepetésében felkiáltott.
- Olyan nagy... ahh...
- Csak lazítsd el - súgtam neki, és mélyebbre hatoltam. Felsikoltott, de éreztem, hogy folytatni akarja. Már félig benn voltam. Julie az ajkába harapott, úgy nyöszörgött.
- Ez nagyon jó - nyögte. - Baszd meg jól a seggem!

Végre jó mélyen a csöpögő fenekébe döfhettem a farkam. Julie félgömbjei rászorultak a dákómra, én meg szilárdan tartottam. Könyörgött, hogy basszam keményebben, úgyhogy kissé föléhajoltam, és jó erősen kefélni kezdtem. Ez a hátsó kis lyuka nagyon jó volt, épp csak annyira lezult el, hogy szoros ökölként szoruljon rá a farkamra. A testápoló lecsöpögött a combjára, de engem nem érdekelt, csak az, hogy jó csúszós legyen. És hogy jó gyorsan baszhassam.

Olyan mélyen beléhatoltam, hogy csúszós feneke folyton a hasamhoz csapódott. Julie vadul nyöszörgött az ágyon, fel-le mozgatta a seggét, így fogadta be egyre jobban a farkamat. Mintha minden lökés jobban felizgatta volna. Belemarkolt a lepedőbe, lehúzta a matracról, és teljesen összegyűrte. Beleharapott a sarkába, már egyáltalán nem bírt magával. Hallottam, ahogy a lepedő szétszakad, de ez sem érdekelt. Nagyon szép látvány volt ez a félőrült lány, akinek a fenekében táncol a farkam. Vehetek még új lepedőt, de talán sosem baszhatok seggbe egy ilyen vad csajt, mint Julie!

- Basszál... basszál... baszd meg a seggem! Baszd meg a segglyukam! - kiabálta nekem. - Csináld... Keményebben, te fasz! Nagyon jó... Basszál! Mindjárt elélvezek!

Keményen és mélyen keféltem, ahogy kérte. Aztán egyszercsak elélvezett. A feneke remegett, és úgy összeszorult, hogy majdnem szétpréselte a makkomat. Erre már én is elélveztem.
- Ez az... a fenekedbe! - kiáltottam, és beleürítettem a gecimet. Julie ellazult, és simán csak hagyta, hogy basszam a seggét. Ez az érzés teljesen kimerítette, nem volt már ereje, hogy velem együtt mozogjon. De én ura voltam így is a helyzetnek, és fürgén basztam tovább a seggét, hogy minden cseppem a forró kis fenekébe menjen.

- Jaaj... - nyögte, mikor végeztem. A fenekét teljesen beborította a testápoló, az izzadtság és a sperma. Amikor kivettem belőle a farkamat, nagyot sóhajtott.
- Ez nagyon jó volt - bújt hozzám. - Szeretném, ha nemsokára megint seggbebasznál.

Julie gyönyörű mellei közé engedtem a fejem, ő pedig átölelt.
- Ne aggódj - suttogta. - Megkapod Aprilt, idehozom neked... csak pihenjünk előbb egy kicsit. Aztán seggbebaszatom magam Richcsel is. Hát Mick, te aztán tudsz kefélni...

Julie békésen szuszogni kezdett, teljesen kész volt. Éreztem, ahogy emelkedik és süllyed alattam a melle. Megcsókoltam az egyik mellbimbóját, és meg is szopogattam egy kicsit. Igaza volt, ránkfért a pihenés, már én is félálomba merültem. De így sem bírtam kiverni a fejemből Aprilt. A farkam megint megkeményedett. El se hittem.

Elég sokáig feküdtem ott, és a szomszéd szobából átszűrődő nyögéseket hallgattam. Kimerültem. Julie el is aludt. Miután odaát is elcsendesedtek, valaki végigsimított a hajamon.

Elaludtam. Amikor felébredtem, éreztem, hogy Julie kimászik alólam, a fejem alá tol egy párnát, és felkel. Hallgattam a lépteit, ahogy bement a másik szobába. A farkam még így, alvás közben és állt. Julie ide fogja küldeni Aprilt. És aztán... Hatalmasat kefélünk majd. Mosolyogtam. De annyira kimerültem, hogy megint elaludtam.
 
 
1 komment , kategória:  Felnőtt  
A semmi közepén
  2008-01-16 11:43:54, szerda
 
  Valahol, a mélyűrben repült ez az űrhajó. Két galaxis között félúton. Csak egy hosszú, fekete árny az éjben. A fedélzeten csend van.
Nagyon nagy csend. Csak a szűrők, és a hajtóművek halk morajlását lehet hallani. Nincs mozgás sehol, félhomály uralkodik. Néha egy-egy karbantartó droid zümmögve elsuhan a folyosókon. Csend van, mondtam.
Azaz mégsem!

Egy ember dolgozott a hajó vezérlő termében, és közben rég elfeledett dalokat hallgatott. Teljesen elmerült a munkájában a férfi, éppen egy nagy fontosságú programot javít. A szemei visszatükrözik a monitorok fényét. Kicsit pocakos is, de ezt megbocsátjuk neki, mert remek pilóta. Annyira elmerül a munkájában ez a férfi, hogy észre sem vette, hogy egy kis alak belépett a terembe. Éppen csak besuhant, mint egy kedves szellő. Egy lány. Haja sötétvörös, alakja karcsú, és ő egyáltalán nem pocakos. Neki is megbocsátjuk. Viszont neki vannak szép keblei! Leül a férfi mellé, és nem tesz semmit. Csak nézi. Egy ideig nem is történik semmi, aztán emberünk észreveszi a közönséget. Ránéz egy pillanatra, aztán tovább dolgozik. A lány tovább nézi, most már egy kicsit sértődötten.

A Pilóta azonban nagy mágus, tudja, hogy mi járhat a hölgy fejében, így legépel még két parancsot, ezzel kijavítva végleg a hibát, majd ment.
...és odafordult, és megcsókolta. Hosszan és forrón csókolta meg. Csak az ajkaik értek össze, de jaj, mennyi erotika volt benne. Hirtelen felállt a lány, és kisietett a teremből. A férfi kissé komótosan, de ment az illat után. Végig ment a folyosókon (Szórakozottságában majdnem fellökött egy droidot) egészen a kupola teremben.

Középen ott állt Ő. Egy fátyolszerű ruha volt rajta, és ahogy a fény végig simogatta a testét, tisztán látszott a sziluettje. A pilóta csak nézte megigézve a lányt hosszú percekig. Aztán szinte odarohant hozzá, letépte a fátylat és megcsókolta a lányt. Közben megérintette, és a lány úgy érezte, hogy egyszerre simogatják száz helyen. Egy pillanat alatt tapogatta végig a nyakát, a melleit, a pocakját, a kis vénuszdombját, a combjait, és vissza. Emberünk meglepve tapasztalta, hogy még van egy melltartó és egy bugyi is a barátnőjén. Egyik kezével tehát felfedezőútra indult a combjai közé, másik kezével pedig elkezdte kigobozni a pici, sárga melltartót. Nem kellett sok idő, és már a meztelen kebleit masszírozta gyengéden.
És csókolóztak. Hirtelen felkapta Eve-t, és a hálóba vitte. 'Hangulat. Sárga.' És a szobában narancssárga hangulatvilágítás lett. A hatalmas franciaágyon vörös lepel volt. Lefektette a lányt az ágyra, és fölé hajolt, hogy megcsókolja. Eve fürge kezei azonban gyorsabban voltak, és szinte lerántották Adam pólóját. A kapitányi póló belereccsen a heves mozdulatba, és a földön landolt. Adam most megcsókolta Eve-t. Négykézláb volt, így meg volt kötve a keze, és csak annyit tehetett, hogy élvezi, ahogy megszabadítják a fürge ujjak a nadrágjától, majd végig cirógatják a testét.

Hirtelen teljesen ráfeküdt, és nagyon erősen megszorította, belecsókolt a nyakába, a következő pillanatban Eve már felül volt, és a melleit Adam már masszírozni is kezdte. Eve behunyta a szemét, aztán körözni kezdett az ujjaival Adam mellkasán. Lassan felemelkedett...
...Kicsit zavart volt, mert ahogy felemelkedett, érezte, hogy egyre emelkedik, de a combjai között érzett valami keménységet, ami Adam boxerén, és a saját tangáján keresztül a puncijának feszült. Aztán rájött, és egy nagy csókkal jutalmazta a türelmetlen pilótát. Aki persze nem maradt adósa, és megszabadította a bugyitól is a hölgyet.
Annyit érzett csak, hogy néhány fürge ujj végig szalad a mellei között, megérinti ott, és finoman becsúszik a kisajkak köz, és keresni kezdi a csiklóját, amit hamarosan meg is talált. Sóhajtott egy nagyot, és élvezte a helyzetet. Aztán gondolt egyet, felült, és csókolni kezdte Adam testét. Valahogy úgy csinálta, ahogy ,,tanulta": Megcsókolta a nyakát, aztán a mellkasát, és felbátorodva Adam sóhajain, csókolni kezdte a kissé nagyranőtt pocakot is. Aztán meglepődött. Adam ugyanis felnevetett. Átölelte a meglepett lányt, kicsit birkóztak, átfordultak, és lihegve azt mondta: ,,Csikis vagyok!" És meg sem várva a választ csókokkal indult felfedezőútra a gyönyörű női testen.

Lassított a tempón. Hosszan elidőzött a nyakán. Eve érezte, ahogyan az orrán veszi és kifújja a levegőt. Aztán továbbment. Ajkaival érezte, ahogyan ahogy a kemény kulcscsont után a mellek puhaságához ért. Finoman beleharapott a bimbókba, és masszírozta a másik mellét. És utána cserélt, és a másik mellét kezdte el csókolni.
Adam nem bírt betelni a puha keménységgel, azzal az illattal, amit a lány bőre árasztott magából. Csak csókolta, és belefeledkezett a két puha kebelbe.
De aztán tovább indult, Ajkaival megkereste a lágyékát, tovább ment, és a combjai belső felén indult újra felfele. Megcsapta az orrát az izgatott lány nedveinek illata. Elbódították a fejét a feromonok, és szinte önkívületi állapotban csókolt bele a nedvességbe. Kinyújtotta a nyelvét, és most azzal kereste meg a csiklót. Megtalálta, nyalni kezdte. Tenyerébe fogta a világ legjobb popsiját, kicsit megemelte, és elmerült teljesen...

Eve érezte, ahogy Adam nyelve egyre gyorsabban jár. Egyre gyorsabban vette a levegőt, és egyszer csak átélte... Lenyúlt, és magához húzta a bódult fiút. Megcsókolta, és magához szorította. Aztán hanyatt fektette, cinkosan ránézett, és simogatni kezdte a testét. Eljutott a combjai közé is. A nadrágon keresztül ismerkedni kezdett a merev hímtaggal. Kicsit belepirult, amikor kíváncsian lehúzta az alsónadrágot is, és ott feküdt előtte a srác teljesen meztelen, és mereven.
És újra csókolni kezdte a fiú testét. A nyakát, a mellkasát, a pocakját, és most már nem lepődött meg, amikor a hős lovag felkuncogott. Aztán felült és a kezébe vette a merev koronaékszert, és játszani kezdett vele. Adam közben egyre jobban élvezte a dolgot, és egyre mélyebbeket sóhajtott. Eve látta. Aztán... gondolt egyet és megcsókolt a hímtagot. Adam meglepődött egy kicsit. Erre nem számított...

Eve pedig kezdett belemelegedni a dologba, és végig puszilgatta. És a végén bekapta. Adam már... Neki mér elbódult az agya... Egyszerűen élvezte, hogy hogyan játszanak vele. És Eve egyre jobban belemelegedett, és egyre hevesebben izgatta a szájával a fiút. Adam szólni akart, jelezni, hogy robban, de Eve nem törődött vele, és végül egy mély sóhajjal felrobbant, Eve pedig meglepetten, de elégedetten ízlelte meg a férfi orgazmusát. Nyelt egy nagyot, aztán kislányosan rápillantott párjára: ,,Milyen voltam?" Adam csak nyögni tudta: ,,Isteni!"

Megölelte, és hanyatt fektette Eve-t, átölelte, és megcsókolta. Pillanatok alatt újra harcképes lett, és Eve is egyre nedvesebb lett, ahogy ölelkeztek, és csókolóztak. Adam pedig kényeztetni kezdte a testet, nagyon gyengéden. Megérintette a lótuszvirágát, végig húzta a kezét rajta. Eve kérlelően nézett rá. Adam bólintott egyet, és magához szorította a lányt. Eve volt alul, hanyatt feküdt, rajta Adam. Átkulcsolta a lábait, kitárta magát, és kezébe vette, és az alagutacskájához segítette Adam ágaskodó férfiasságát. Adam pedig lassan elkezdte előre tolni a csípőjét. A szűk járatba lassan csúszott be, érezte a forróságot. Eve szemébe nézett, és lassan mozogni kezdett. Lassan teljesen behatolt, kicsit visszahúzta, és hullámzani kezdett a két test.

...

Összefonódtak, tempójuk lassú volt, mint egy álmot, úgy élték meg a szeretkezés első perceit. Egyszerre vették a levegőt, Egyszerre mozdultak. Ahogy egyre gyorsabban vették a levegőt felgyorsulta mozgásuk, egyre hevesebben, és egyre mélyebbeket lökött Adam. Eve felsóhajtott, újra elindult a csúcsra vezető úton. Adam átfordította, és most ő került felülre. Eve felült, megmutatta gyönyörű testét, és meglovagolta a fiút. Egyre gyorsabban lovagolt, aztán hirtelen lelassított és megállt. Adam felült, átölelte, és csókolóztak. Mozdulatlanságuk újra lassú ringatózássá vált. És a csókok felkorbácsolták egymás szenvedélyeit. Eve hirtelen felállt, hanyatt lökte a fiút, majd négykézlábra ereszkedett, fenekét megmutatva Adam arcának, és újra a szájába vette a koronaékszert. Adam előbb elkerekedett szemmel nézte a szépen borotvált puncit, aztán belenyalt, és lefetyelni kezdett. Izgatták egymást hosszú percekig. Eve aztán elkövetett egy apró hibát: felemelte a fejét, hogy egy hatalmasat sóhajtson.

Egy aprót sikkantott, amikor Adam kicsusszant alóla, és még egyet, amikor finoman, lassan, de nagyon határozottan hátulról behatolt. Csak állt négykézláb, és csak azt érezte, hogy a fiú hogyan teszi a magáévá. Adam aztán ráhajolt, lefeküdtek: Eve alul, Adam felette. Adam Eve fülébe sóhajtott. Eve aztán hanyatt fordult, és újra a misszionárius pózban szeretkeztek. És egyre hevesebben mozogtak, nyoma sem volt már a korábbi lassú ringatózásnak. Mindkettejüket elborította az egyre közeledő orgazmus élménye. Eve egyre mélyebbeket sóhajtott. Egyre jobban szorította magához Adamot.

...És akkor mélyről, nagyon mélyről érkezett az orgazmus. Eve alig bírta ki. Minden izma összerándult. És amikor összerándult Adam is felrobbant. Az előző robbanása semmi volt ehhez képest. Eve érezte, ahogy kitölti a forróság, Adam érezte, ahogy összeszorítja a forróság. Megmozdult alattuk az univerzum. Ölelték egymást, szinte ájultan feküdtek az ágyon.
Repül egy űrhajó valahonnan valamerre. Senki sem hogy mi történik a fedélzetén. Én elárulom nektek: csoda. Amikor két szerelmes szeretkezi az bizony csoda. És a két test egybefonódik, a két elme elalszik, és amikor kisimulnak a vonásaik, elalszanak, a fiú a lányban, és a lány a fiúban, a két lélek összeér, és úgy szeretkeznek, ahogy test nem tud.
 
 
0 komment , kategória:  Felnőtt  
Annibetisz fáraónő &szeretője2
  2008-01-15 17:09:06, kedd
 
  A test édes szenvedései

Agaton, ölén az imádott nővel, végre elbotorkált a szobáig. Csak a fullasztó forróságot érzékelte maga körül, no meg Annibetisz remegését. Testük már a kielégülésért fohászkodott, pedig alig melegedtek bele az izgatóan könyörtelen szerelmi játékba. A férfi persze mindent eltervezett előre. Amíg lehet, amíg csak bírja, s nem őrül bele, nyújtani fogja a saját és kedvese élvezetét! Annibetisz lélegzete majd' elállt. Érezte az ágyékában dúló forróságot, az elviselhetetlenül édes vágyat, amibe szinte beleroppant. Agaton lázasan lüktető férfiassága igyekezett minél mélyebben elveszni benne. A nő zihálva, kétségbeesetten kapaszkodott a férfi vállába. Sűrű szempilláin könnycseppek ültek. A gyönyör könnycseppjei! Elhagyta az ereje. Azt sem bánta volna, ha Agaton ott teszi a magáévá. Csak érezhesse ölének vad szeretését, féktelen tüzét...

A férfi a hideg falhoz nyomta a fénylő, felhevült női testet. Majd követelőzve rábukott Annibetisz bronzbarna, kerekded idomaira. Újra bejárta nyelvével az alma formájú melleket. Fogaival bele-belemart a kemény bimbócskákba, szívta őket, s leszopogatta róluk a kósza vízcseppeket. A fiatal nő torkából apró, kéjes sikolyok törtek fel.
A bajnok újra nekifeszült teljes egészével a védtelen asszonynak. Egyik kezével őt tartotta, a másikkal eltolta a csúsztatható ajtót. A szobában tett vele néhány lépést, de az ágynál a paplanok közé zuhantak. Ezalatt nem szakadtak el egymástól. A testük, a vágyuk, az érzéseik eggyé olvadtak. A vörös fátyolszerű baldachin eltakarta őket.

Agaton könnyedén maga alá gyűrte Annibetiszt, s gyengéden ránehezedett. A nő szeretője hátát simogatta. Körmeit lágyan belemélyesztette a férfi bőrébe, s napbarnított vállától egészen a derekáig kis barázdákat húzott. Agaton megremegett fölötte. A fáraónő kezei megállapodtak a férfi izmos fenekén, s igyekezett őt ágyékához szorítani. Ezzel lassú mozgásra ösztönözte a hőst. Amaz belekapaszkodott Annibetisz vállába, s mialatt mohón csókolta, ütemesen ringani kezdett nedves forróságában. A nő amennyire tudta, szétnyitotta lábait. Felsőteste ívszerűen megfeszült. Agaton egyre erősödő lökései a végletekig felizgatták. Nyögései sikolyokká szabadultak. Minden egyes döfés kéjhullámként szaladt végig benne. Csiklója megduzzadt, s a férfi síkos hímtagja úgy birtokolta Annibetiszt, mint egy játékszert. Agaton csak úgy habzsolta az uralkodónőt.

Tompa üvöltések hagyták el Agaton száját. Alteste sajgott a vágytól. De még így sem hagyta, hogy elveszítse a fejét. Tudta, hogy kedvese is közel került a kielégüléshez, és nem akarta még beletaszítani az orgazmus bódító örvényébe. Apránként fogta vissza magát. Lassabban hatolt a nőbe, már nem teljes erejéből. Ettől Annibetisz zihálása valamelyest alábbhagyott. Fekete szembogarai csillogtak a gyertyák fényében. Felnézett szerelmesére.
- Miért? Miért hagytad abba...? - S kárpótlásul, és hogy felcsigázza Agatont, ujjai saját testére vándoroltak. Kis köröket írt le vágycseppektől fénylő nőiességén. A férfi egy pillanatig elnézte az izgató jelenetet, majd mosolyogva a fáraónő mellé heveredett.
- Mert a mai éjszakánkra még mást is tartogatok - azzal követte a nő példáját és kitapintotta a szeméremajkak mögött rejlő meleg nyílást.
- Mit? - Kérdezte Annibetisz újból elködösülő tekintettel. Válaszul Agaton elengedte és az egyik párna alá nyúlt. Két fekete selyemkötelet tartott a kezében. A nő felragyogott. Sejtette, mit akar a hős. A férfi szó nélkül, sietve a karjaira kötötte mindkettőt, s azután a fából faragott ágyrácshoz. Annibetisznek csak a lábai maradtak szabadon. Agaton leszállt az ágyról, és az éjjeliszekrényhez ment. Onnét olajos üveget, és különféle tárgyakat vett ki. Visszatérve felnyitotta az aranyszínű, átlátszó olajjal teli üvegcsét, s tartalmának egy részét a nő mellkasára csöpögtette.
- Aloe vera olaj, a kedvenced - mondta.
- Így van - bólintott mámorosan a fiatalasszony.

A férfi tenyerével eloszlatta a sikamlós nedűt kedvese dekoltázsán, bájain, hasán, s úgy intézte, hogy a kis háromszögre is jusson elegendő. Ezután négy darab, diónyi fagolyót vett kézbe. Azokkal kezdte masszírozni a kemény melleket. Tapasztaltan forgatta az apró segédeszközöket a barna mellbimbók körül. Annibetisz szemei lecsukódtak, és beleharapott ajkába. A férfi körkörös mozdulatokkal izgatta a szép kebleket. Annibetisz megmarkolta a köteleket, de nem tudott szabadulni. Hangosan szedte a levegőt, mialatt az olajos fagolyók újra és újra végiggördültek melleinek legérzékenyebb pontjain. Agaton közelebb hajolt hozzá, s lüktető fallosza súrolta a nő felforrósodott bőrét. A fáraónő oldalra vetette a fejét, és megemelte csípőjét.

Ám hiába várta, hogy Agaton megkegyelmezzen neki. Nem hatolt belé. Helyette belemártotta az olajba az egyik fagolyót, az uralkodónő csiklójához irányította és karikákat írt le rajta. Addig kényeztette így, míg a langyos virágolaj selymétől és a golyó érintésétől szíve hölgye könyörgésre nem fakadt. Tűzben égett a teste, és jól tudta, hogy Agaton még nem fogyott ki az ötletekből. Becézgetése az őrület határára sodorta. De nem, nem fogja hagyni, hogy Annibetisz előbb érje el szeretkezésük csúcsát. A nő tisztában volt ezzel, ahogy azzal is, hogy ezért még édesen meg kell szenvednie!

Halkan Agatont kérte, nem bírta ki nélküle. A férfi büszkeséggel telve letette a négy tárgyat.
- Megőrjítesz engem! - Suttogta Annibetisz. - Látod? Már félig a tied vagyok - a hős jólesően végignézett a meztelen nőn. Igen, mintha csak hallotta volna szívének vad kalapálását és lelke mélyén az ordítást, mely érte sóvárgott. Szinte gonoszan elmosolyodott.
- Azt akarom, hogy sose felejtsd el ezt az éjszakát. És tenni is fogok róla! - Ígérte. S ezzel a mondattal az utolsó nála lévő dolog után kapott. Egy piszkosfehér, kerekített végű, barázdált farúd volt az.

A fáraónő megrázkódott az izgalomtól. Megadóan utat nyitott Agatonnak. A férfi ezt a tárgyat is meglocsolta az olajjal. Néhány pillanatig ingerelte, simogatta vele kedvesét, s mikor Annibetisz teljesen feltárulkozott előtte, beléhatolt vele. Fojtott sikítás volt a válasz. A fáraónő megrántotta köteleit, arcára gyönyörűség ült ki. Megvonaglott, miközben a férfi újból átvette felette az uralmat. Lefeküdt a nő jobboldalára, s lassan elkezdte ki-bejáratni a mű-férfiasságot. Annibetisz próbálta felvenni Agaton ritmusát, s fokozni élvezetét. Szeretője egyre erősebben mozgatta a különös segédeszközt, a rejtélyekkel teli járatocskában. Az uralkodónő hangosan nyögdécselt, megadta magát Agatonnak. Készségesen fogadta magába a nedves rudat. A férfi eddig ismeretlen messzeségekbe juttatta el őt, és kipirulva kapkodta a levegőt az érzéki játszadozástól. Forrt a vére, gerjedelme nőttön-nőtt, s mikor csiklandozó melegség áradt szét végig a gerincén, és forró hullám járta be hüvelyének falát, már tudta, hogy másodpercek választják el a végső extázistól. Azonban ezt Agaton is megérezte, s egy mozdulattal megszabadította Annibetiszt a műfallosztól. A nő felzokogott.

- Agaton...! Szerelmem... - a férfi csókkal pecsételte le ajkát, majd kioldotta a köteleket. A fáraónő belekarolt a nyakába, s rágördült a mellkasára. - Kegyetlen vagy... - pihegte. - Kínzod a testemet!
- Már nem sokáig, kedvesem...- cirógatta meg az állát Agaton. - De cserébe, most te is megkínozhatsz engem! Nem fogok ellenkezni, becsszó! -Alig hogy kimondta, a nő az ágyra nyomta. Megbünteti a férfit, aki beteljesületlenül hagyta fájó vágyódását! Végigcsókolta felsőtestét. Menta illata érződött a bőrén. Lejjebb siklott a nyelve, s beletúrta fejét Agaton ágyékába. Amaz felnevetett. Annibetisz felemelte a fejét, s megérintette szeretője duzzadó kígyóját. Először csak óvatosan, lágyan, s a leheletével ingerelte, aztán kezébe vette az erős hímtagot. Addig játszott vele, míg keményebb nem lett. Agaton pénisze nemsokára meredezni kezdett, s a hős is szaggatottabban lélegzett.

Az uralkodónő magabiztosan markolta az érzékeny testrészt, és ahogy a férfiban is feléledt a tűz, szájához emelte, s megkóstolta nemességét. Előbb kis, végül pedig hosszú csókokkal jutalmazta a tövétől a csúcsáig. Nyelve hegyével is körözött rajta, és gyengéden beléharapott, amitől Agaton lihegése hörgéssé változott. A férfira nézett, aki elborult tekintettel figyelte a nőt. Hagyta, hadd kapjon levegőt. Ezután visszamászott rá, és Agaton karjai átölelték a derekát. Annibetisz magára édesgette a hőst. Ezúttal mindketten készen álltak, hogy bevégezzék, amit elkezdtek. Szeretője fölényomult és combjai közé furakodott.

Kiéhezve a nőbe segítette szerelmének eszközét. A fáraónő izgalma nem lankadt. Megváltásként hatott, hogy magában tudhatta Agatont. Együtt mozogtak. Eleinte lassabban, de elveszítették a fejüket. A férfi erőnek erejével hatolt belé. Annibetisz magatehetetlenül vergődött alatta, s Agaton megrészegülten birtokolta minden mozdulatát. Szinte felöklelte, úgy akarta. A nő magához bilincselte a férfit, körmeit belevájta a húsába. Ezzel elég nagyot rántott kettőjükön, s ugyanabban a pillanatban segítették át egymást a gyönyör kapuján. Annibetisz sikoltva megrángott, míg Agaton felordított. Együtt élveztek el, s csak zuhantak és zuhantak a mélységbe, melybe beletaszították egymást...

Hosszú percekig kapaszkodtak még össze, mire magukhoz tudtak térni a kábulatból. Könnyek szöktek az uralkodónő szemébe, s szerelmesen magához vonta a férfit.
- Szeretlek... - súgta fáradtan és boldogan, azzal lehunyta szemét és meg sem várva a választ, édes álomba szenderült Agaton karjai közt.
 
 
0 komment , kategória:  Felnőtt  
Egy hát Aninál
  2008-01-15 17:08:23, kedd
 
  Hello! Én egy 16 éves lány vagyok és egy kb.2 hónappal ezelőtt történt esetet szeretnék elmesélni.

Az egész akkor kezdődött, amikor apukám anya szülinapjára egy Római utazást vett. Engem sajnos nem vittek el, de annyira nem bántam, mivel a barátnőméknél (Aniéknál) aludhattam.

Anyáéknak még csak másnap indult a gépük, de nagyon korán kellett menniük, úgyhogy én már aznap este átmentem. Anival vacsiztunk, aztán felmentünk fürdeni. Magunkra zártuk az ajtót. Kitaláltuk, hogy együtt fürdünk. Nagyon jól elvoltunk. Végre alkalmam nyílhatott megfigyelni már-már tökéletes testét. Szép nagy mellei voltak (szerintem korához képest picit túl nagyok). Súlyfelesleg egyáltalán nem volt rajta, mivel anyukájával rendszeresen lejárt fitneszelni. Puniján egy szál szőr sem volt. Azért én sem panaszkodhattam, nekem is szép nagy mellem volt (habár kisebb, mint az övé) súlyfeleslegem is nagyon kicsi volt, de mindenki azt mondta, hogy ennyi éppen jól áll. Én pinusomon a szőrt csak egy kis csíkban hagytam meg.

Szóval nagyon szép teste volt és úgy éreztem, hogy muszáj megfognom azokat a melleket. Aninak nem tűnt fel hogy bámulom. Megkérdeztem, hogy bekenjem-e a hátát. Igent mondott. Kinyomtam egy kis tusfürdőt a kezembe, és elkezdtem masszírozni vele a hátát. Egyre óvatosabban haladtam előre. Mostmár a melleit masszíroztam. Csodálatos érzés volt a kezembe fogni! Ani hirtelen megfordult és úgy bámult rám, mint egy őrültre, de ez engem már nem érdekelt. A puncim már tüzelt. Nem bírtam tovább!

Közelebb csúsztam hozzá és lesmároltam, közben a melleit masszíroztam. Egy kicsit még ellen akart állni, de aztán egy hangos sóhajjal feladta. Rögtön tudtam, hogy tetszik neki, amit csinálok. Még semmit sem láttál! - gondoltam. A kádjukban volt egy kis ülőke, felültettem oda... Letérdeltem elé és a számba vettem kis, égnek meredő bimbóit. Szívogattam, harapdáltam, egyre erősebben közben másik mellét gyúrtam. Ani halkan, egyre sűrűbben nyögdécselt. De még nem akartam hagyni, hogy elélvezzen. Abbahagytam mellei gyúrását és elkezdtem gyengéden simogatni a combját. Már ezt csináltam vagy egy perce, mikor Ani már nem bírta tovább. Megfogta a fejem és két lihegés között, azt mondta:

-NEM BÍROM TOVÁBB! !NYALJ BELÉM, KÉRLEK!!!

Eleget tettem a kérésének. Előbb nagyajkait nyalogattam, miközben gyengéden simogattam a csiklóját .Aztán abbahagytam a simogatását és inkább bekaptam a csiklóját. Óvatosan szívogattam. Ani egyre gyorsabban szedte a levegőt.Úgy döntöttem még jobban felizgatom,ezért bedugtam neki két ujjamat. Ani közben sikongatott és a melleivel gyurmázott. Barlangja annyira csúszós volt, hogy már három ujjamat aztán már az egész kézfejemet feldugtam neki. Ezt már nem bírta ki. Hatalmas sikítással elélvezett (hál istennek nem volt itthon más csak a bátyja, aki szinte mindig a szobájába bezárkózva zenét hallgat). Ani élvezését látva én is elkezdtem magam kielégíteni. (Ani közben figyelt) Nem tartott túl sokáig. Én is már jó nedves voltam. Alig két percig ujjaztam magam már el is mentem.

Mindketten kiterülve,lihegve feküdtünk az ágyban.

- Köszönöm - mondta Ani.

- Nincs mit.

- Úgy szeretném ezt visszaadni neked!

- Ne aggódj lesz még rá alkalom!A hét még nagyon hosszú, és bizony még lesz alkalom bőven...

Folyt.köv.
 
 
0 komment , kategória:  Felnőtt  
Annibetisz fáraónő & szeretője
  2008-01-15 17:07:46, kedd
 
  Dahsúr városának piramisai mögött lassan eltűnt az izzó, vörös napkorong fénye. Kellemesen hűvös, borzongató szellő támadt, mely táncolva beszökött Annibetisz fáraónő pompásan ékes palotájának fülledt budoárjába. A hagymakupolás palota ablakain át jókedv és mulatozás hangja szállt ki a városba. Sehol sem világoltak a fáklyák, mozgásnak nem lehetett nyomát lelni. A bazárok egytől-egyig bezártak, csak az uralkodói épületben pezsgett az élet.

Csábító tekintetű hastáncosnők tánca, kígyóbűvölők hipnotikus zenéje és kínai rabszolgalányok megidéző éneke vonta bűvkörébe a mulatozókat. Szolgák százai hordták ezüst vagy aranytálcákon az egzotikus gyümölcsöket, ételeket, miközben Rhomeusz fáraó és vendégei lustán, önkényesen saját mulatságukkal voltak elfoglalva. Az uralkodó vörösborral kínálta a társaságot, maga is ivott már több kupával, kegyes volt aznap. Fiatal, engedelmes felesége szótlanul ült jobbján. Egy éve keltek egybe az istenek akaratából, Annibetisz fáraónő és Rhomeusz fáraó. De házasságuk nem volt boldog. A fáraó hűtlen volt feleségéhez, titokban szeretőket tartott. Amint Annibetisz ezt megtudta, elhatározta, hogy bosszút áll Rhomeuszon. Egy idegen férfi karjaiba menekült. Agaton, Dahsúr hőse, minden isten kegyeltje lett választottja. A fáraónő két óra fárasztó társalgás után, úgy döntött, ideje magára hagyni a férfiakat. Diszkréten elnézést kért, meghajolt fáraója előtt, és távozott. Meg sem állt szobájáig.

Az estre Rhomeusz Agatont is meghívta, mint legjobban tisztelt vendéget, persze mit sem sejtett arról, hogy hitvesének ez kedvezhet. Agaton tiszteletét tette az uralkodók előtt, de nem maradt sokáig. Miután elérkezettnek látta a megfelelő pillanatot, visszavonult, és szolgálóruhában felszökött a fáraónő rezidenciájára. Tudta, hogy várni fogja, s úgy is lett!

Kis éji előjáték

Óvatosan kinyitotta a faajtót és belopakodott. Citrus és szantálfa kérgének aromája szállt a levegőben. Nárcisz - és rózsaszirmok hevertek a földön. Félig leégett gyertyák, vörös, indigó - és ibolyaszín, leheletvékony függönyök tették fülledté, bensőségessé a szobát. Dahsúr bajnoka megállt középen, az ablaktól nem messze. A baldachinos ágy már elő lett készítve. A fehér párnák és a tiszta, érintetlen ágynemű hívogatóan hevert előtte.
A férfi levette durva szövésű, szürke ingét és a földre dobta. Csupasz, izmoktól erős mellkasa fénylett a tompa félhomályban, sötétbarna hajtincsei arcába lógtak.
Az ágy mögötti falból rejtett ajtó tárult fel. Agaton ismerte azt a járatot. Titkos folyosóra nyílott, mely a fáraónő fürdőjébe vezetett. Megkapta a jelet! Most már szabad az út kedveséhez! Elsétált z ágy mellett, s a sötét alagútba nézett, belépett, majd bezárta az ajtót.
- Annibetisz! - Suttogta.- Jövök, Szerelmem! - Megindult előre. A falakból meleg áradt. Néhány méter után megállt. Kezét kinyújtva kitapogatta a falat, és elgördítette az újabb átjárót. Fáklyákkal megvilágított, tágas fürdő fogadta, ahol egyetlen, forró vízzel megtöltött medence várta. Peremén illóolajos köcsögök, fürdősók pihentek... A termet egyiptomi istenek mellszobrai díszítették, Ré, Anúbisz, Ozirisz és mások is helyet kaptak a narancssárga falaknál.

Agaton a medencére nézett. A gőzölgő, meleg víz fodrozódni kezdett, s a színes, rózsaszín habokból egy női alak bukkant elő.
- Annibetisz! - Sóhajtotta a férfi. Az enyhén barna bőrű, meztelen fáraónő kinyitotta szemeit. Feszes melleiről és hegyes mellbimbóiról lecsurgott a víz. Hátára simuló fekete haja csillogott a fényben. Kerek arcára elégedett, szerelmes mosoly ült ki. Beleharapott telt alsóajkába. Kinyújtotta karjait a férfi felé.
- Agaton - rebegte. - Gyere, Szerelmem, váltsd meg a testem! - Agaton gyors mozdulattal kioldotta ágyékkötőjének övét, s az altestét fedő ruhadarab leesett lábai elé. Ágyékát egy vékony csíkban sötét szőrzet fedte, meredező nemessége pedig elárulta vágyát... Lelépkedett a lépcsőkön, be a medencébe. Megrészegülten tartott a fiatal nő felé.
Annibetisz kezébe vett egy kevés habot, dekoltázsára kente, onnét melleire, s kívánatosan dörzsölgetni kezdte a kis, kemény bimbók körül.
Agaton is megmerítkezett, de közben árgus szemekkel figyelte a fáraónő mozdulatait. Fekete szemeiben akaratos fény villant. Amint közelebb ért hozzá, erős karajival magához rántotta a nő törékeny testét, mohón lekulcsolta csuklóit, s ajkával azonnal rátapadt. Annibetisz felkacagott a követelőző csóktól és játékosan ellenkezett. Belecsókolt szeretője szájába, harapdálta markáns, kicsit borostás állát.

Több mint fél éve voltak szeretők. Annibetiszt mélyen megbántotta Rhomeusz hűtlensége, de Agaton elfeledtetett vele mindent. Olyan vadul, érzékien szoktak szeretkezni, hogy a fáraónőnek nem esett nehezére elfeledni férjét.
- Édesem - tolta el magától Agaton a nőt. - Hetek óta várok rád! - Belenézett a ragyogó szempárba, de nem tudta megállni, hogy meg ne bámulja magának egészen. A kerek csípő, a feszes fenék és a fényes, puha combok megbolondították a férfit. Ó, és az az édes kis, kacér háromszög! -Rajta egy selymes, fekete ,,pamaccsal"... No meg a nem túl nagy, de hegyes, kerekded keblek. A vékony, hattyúnyak, a telt ajkacskák, a szépívű szemöldök, és a fitos orrocska! Agaton elepedt ezért az asszonyért. Birtokolni akarta, rendelkezni akart fölötte. Férfi-amazon testének rabszolgájává akarta tenni Annibetiszt. Szerelmes, pajzán álmainak megtestesítője volt neki a nő, akinek bármit megadhatott, és akitől mindent megkaphatott...!

Annibetisz gyengéden belekapaszkodott a nyakába.
- Itt vagyok és te is! Miénk az éjszaka, senki sem lát és senki sem hall! Szeress! - Parancsolta könyörgőn. - Mutasd meg milyen az, amikor szétfeszít a gyönyör érzése! Kérlek...! - Súgta fülébe, és belemart a férfi fülcimpájába. Válaszul Agaton keze a nő feneke alá csúszott, megemelte és öléhez szorította. Hevületük a legérzékenyebb ponton találkozott. Hirtelenjében felkapta a fáraónőt és a derekára fonta, de nem hatolt belé. - Még nem! Annibetisz felsikoltott. Fejét hátravetette, szemeit lehunyta. Bájai majdnem farkasszemet néztek szeretőjével. Agaton vérszemet kapva lehajtotta fejét, és szájába vette az apró bimbókat. Nyelvét ügyesen forgatta körülöttük, közben lenyalt minden vízcseppet a nő felsőtestéről. Lágyan ringatta magán, tisztán érezte forróságát. Addig szopogatta a dombocskákat, míg azok olyan kemények nem lettek, mint két, érett alma. Imádta látni, hogy Annibetisz élvezi becézgetését. Ez az ő érzékeit is felkorbácsolta... Agaton még erősebben átfonta a derekát, megfordult a fáraónővel, és a medence pereméhez vitte. Ott leültette és egy pillanatra elengedte. Annibetisz megtámasztva magát, kihívóan felszegte fejét.
- És most? - Kérdezte. - Mit tervezel velem?- Mint egy célzás képpen enyhén széttárta lábait.

A férfi ártatlan arcán ördögi mosoly suhant át. Beletúrt rövid, göndörkés hajába. Kezével szétvetette kedvese térdeit és lábai közé furakodott. Férfiassága keményen súrolta a nő puha, nedves szeméremajkait. Az uralkodónő összeszorította fogait, kezei máris remegtek.
- Feküdj el! - Hangzott a bajnok mondata, ám mielőtt Annibetisz készségesen teljesítette volna kérését, a férfi tenyerébe fogta melleit, rájuk hajolt és egy-egy csókocskát adott rájuk. Noha ennyivel régen nem érte be! Fürge nyelve feljebb vándorolt a nyakára s végül a csókos ajkakon állapodott meg. Mialatt csókot váltottak, Agaton óvatosan ledöntötte a nőt a hátára. Fölé lendülve halkan így szólt:
- Jól van... most csukd be a szemed...és engedd el magad - Annibetisz felnevetett. Hiszen ez nem fog nehezére esni! Jaj, de bárcsak magában érezhetné már! Úgy vágyott ölének vadságára! Csakhogy Agaton folyton kínozza a testét...
A férfi letérdelt a vízbe, mely most a válláig ért. Apró csókokkal borította a nő combjainak belső felét, s mikor fogaival szántotta, a fáraónő erőteljesen felnyögött. Rózsás nőiességéből citruspermet illata áradt. Agaton örömmel nyugtázta, hogy a nő most is figyelt a legkisebb részletre is. Ezért bizony jutalom jár, gondolta, s borostás arcát erősen hozzádörzsölte a barna combokhoz, nem járt messze a csiklótól sem. Tudta, hogy ezzel kellőképpen felizgatja szerelmét. Annibetisz megrándult és sikongatott.
- Óh, Agaton! Áhhh...Édesem! - Agaton egy percre sem hagyta abba. Kedvese vékony odaadó hangja jólesett fülének. Felkeltette férfias ösztöneit, bűnös vágyát, szerelmét.

Egyfolytában csókokkal ostromozta, harapta, simogatta. Kis idő multán felemelkedett. Annibetisz arca kipirult, szemei mámorosan csillogtak.
- Hogy érezed magad, egyetlenem?- Kérdezte a férfi reménykedve. A nő felsóhajtott.
- Jaj, szerelmem! Csodálatos - pihegte elfúlva. - Meddig csigázol még?- Agaton ráérősen, édes lassúsággal ránehezedett a nőre. Lábaik összefonódtak és egymásnak feszültek. Annibetisz átölelte a férfi derekát, akinek duzzadó fallosza erőszakosan tört volna utat magának, de Agaton megőrizte hidegvérét.
- Már nem sokáig, Kedvesem! Nemsokára teljesen enyém leszel! Enyém lesz megint a gyönyörű tested és a szíved, bizony, így lesz...! - Ajkát csókra nyitotta, s a nő boldogan adózott neki. Nehezen szakadt el tőle, mikor szerelmese felemelte állát. Testük elvált, mire a fáraónő szenvedően felnyögött.

- Agaton! - Tehetetlenül nyúlt felé. - Szeretni akarlak, hosszan, órákon át... tégy valamit...megőrülök! - Mormolta. Tekintete sóvárgott, könyörgött a férfi után. Agatonnak minden idegszálában szikrák gyúltak, vére forrongva lázadt ellene. Majd eszét vette az erotikától izzó női test látványa, az uralkodónő, gyönge, esdeklő hangja. Akkor is ki kell bírnia, hisz az igazi próba csak most következik! Ez mindkettejüket az őrületbe kergeti majd!

A gondolatra vér tódult ágyékába. Újra közel férkőzött a nőhöz, aki kész volt, hogy megnyíljon neki, ám hiába várta a megváltást és hiába akarta magába segíteni Agatont, a bajnok csak éppen hogy súrolta érzékeny pontjait lüktető kígyójával. Lassan, érzékletesen masszírozta vele a fáraónő szeméremdombját. Aztán lentebb érintette, körkörösen izgatta az ajkakat, ütemesen, mégis lágyan döfködte, hol gyorsabban, hol lassabban, mélyebben, vagy alig-alig... Annibetisz pedig lángra lobbanva, elaléltan tűrte, már nem volt ereje sem ellenkezni, sem mozogni...Csupán az emésztő gyönyörűséget érezte, melytől könnyek gyűltek szemébe, száját értelmetlen szavak hagyták el, nem vágyott másra, csak hogy végre a férfié lehessen!

Agaton nehézkesen tudta visszafogni magát. Lökései felerősödtek, alig sikerült feltartóztatnia indulatait, nehogy túl mélyen nyomuljon. Pénisze irányíthatatlanul pulzált, majd' felfalta a nőt. Azonban, mikor Annibetisz egész testében megremegett és sikítás szakadt fel torkából, már nem fért kétség hozzá, hogy elveszett. Elködösült előtte a világ, zihálása hörgéssé nőtt, s erőnek erejével beléhatolt. Reszketve összeölelkeztek, s Agaton ölébe vette a nőt. Kiegyenesedett, közben féltve szorította magához szerelmét. Nem szóltak semmit, a férfi kilépett vele a vízből, és az átjáróhoz indult...

A folyosó végén sokat sejtetően Annibetiszre meredt, s meg sem várva, hogy megszólaljon, ígéretes csókkal pecsételte vérrel telt ajkait. Csókolta egy ideig, azután amennyire csak tehette, még mélyebbre hatolt benne. A fáraónő hálásan hagyta magát. Valahonnét sejtette, hogy kínzatása még koránt sem ért véget...


*** VÉGE az első szakasznak***
 
 
1 komment , kategória:  Felnőtt  
Édes, de még milyen!
  2008-01-15 17:03:02, kedd
 
  Telefoncsörgés zavarta meg a csendet. Pár pillanat múlva fel is vette Alex a telefont. Egy lágy, hang szólt bele félénken
- Szia Alex, mond, csak rá érsz ma este?
- Természetesen - válaszolta Alex, egy kis mosollyal.
- Miről lenne szó?
- Tudod a suliba, kell készítenünk egy fogalmazást, és ki kell nyomtatni, ám a fogalmazást nem tudtam még legépelni, el tudnád nekem készíteni?
- Természetesen - Felelte Alex, - mikor jössz?
Egy kis gondolkodás után a lány, remegő hangon kérdezte
- Fél nyolc megfelel neked? Nem akarok zavarni olyan későn, de előtte még óráim vannak.
- Rendben van - Mondta Alex, - legyen fél nyolc, majd csöngess és kimegyek eléd.
- Rendben van, köszönöm, szia!
- Hello!

És a beszélgetésnek ezzel véget is ért. A nap gyorsan eltelt. Hideg téli nap volt, hamar besötétedett. Estére még a hó is elkezdett esni. Megszólalt a csengő és a Alex leszaladt a lépcsőn, hogy kinyissa az ajtót a vendégnek. Nagyon örült, hogy végre van egy lány, aki meglátogatja, még ha csak muszájból is. Ráadásul az a lány, aki nem kedveli, sőt ezt meg is mondta neki egyenesen a szemébe, hogy számára, ő csak egy másodrendű pasi. Mikor leért a földszintre, csak felkapta a kulcsot és a papucsot, aztán kiment a nagy hóesésbe. A lány egy vastag bunda kabátot viselt, és egy aranyos sállal teljesen be volt tekerve a feje, épp csak a szeme látszott ki.

- Szó, ami szó, nincs valami meleg és biztos már rég úton lehetett, - gondolta Alex.
- Gyere, menj be és öltözz le nyugodtan, én addig bezárom az ajtót.
- Rendben köszönöm - kuncogta a lány.
Mindketten felmentek Alex szobájába. A lány egyből le is huppant a fotelba
- De jó meleg van itt nálatok, és olyan jó végre ülni, órák óta sétálok a hóban, a busz elakadt és gyalog kellett hazajönnöm, ezért is késtem kicsit. Remélem nem baj - nézett a lány, kérdően a fiúra és így folytatta
- Ha zavarok, elmehetek, majd elkészítem otthon valahogy.
- Nem- nem - horkantott fel Alex - Maradj csak nyugodtan, úgysincs mára már semmi dolgom. Kérsz esetleg valamit inni? - Kérdezte Alex, várva valami reakciót, de a lány csak kutakodott a táskájában. Elővett egy lapot és Alex felé nyújtotta.
- Ezt kellene legépelni. Remélem nem túl sok, próbáltam tömören fogalmazni.
- Rendben, fél óra és készen is van, de kérsz addig valamit inni, esetleg valami ennivalót?
- Nem- nem köszönöm, talán egy kis innivalót, ha lehet. Jah, és megnézhetem az e-mail-jeimet, amíg visszajössz?
- Persze, nyugodtan.
Aztán Alex gyorsan leszaladt a konyhába, hogy valami innivalót töltsön. Mikor Alex felért a lány még az e-maileket olvasgatta. Megkérdezte Alexet, hogy válaszolhatna-e az e-mailekre, ha nem gond.
- Van egy laptopom, ha gondolod, arról is internetezhetsz.
- Oh, az nagyon jó lenne.
- Rendben, egy pillanat és összerakom.

Alex gyorsan beüzemelte a másik gépet és odaadta a lánynak. Majd leült és nekiállt a gépelésnek. Alex néha hátra tekintett, hogy minden rendben van e. A lány csak mosolygott és nagyokat sóhajtozott. Nem tudta elképzelni, hogy min mosolyoghat. Hosszas pötyögés után végre készen lett a feladattal és gyorsan nyomtatásra elküldte. Odafordult Petrához és megkérdezte:
- Hány példányban szeretnéd kinyomtatni?
- Már kész is van. Legyen 2 példányban, egyet a tanárnak adok, egy pedig nálam marad.
- Rendben van, kívánságod parancs. - Majd megfordult, hogy teljesítse a kérést.
- Úgy - felelte Petra. Szóval csak kívánok, és te teljesíted?
Alex vére hirtelen megfagyott. Vajon mire célozhatott.
- Hát persze - felelte kis habozás után. Amit csak kívánsz.
- Te is szoktál írni történeteket? - Mosolyodott el Petra.
- Történeteket?
Kerekedett ki Alex szeme és hirtelen átvillant az agyán az a tény, hogy azt a laptopot egy éve nem használta és el is felejtette, hogy rajta vannak, azok az erotikus történetek, melyeket ő írt még annak idején. Természetesen nem ám eldugva, hiszen akkor még miért is gondolt volna ilyesmire, az asztalra kitéve szép nagy betűkkel. És a címekre már, nem is mert visszagondolni.
- Igen, történeteket, erotikus történeteket.
- Hát ő, - remegett a fiú hangja. - Régebben igen írtam ilyeneket - de mire kimondta már teljesen elvörösödött, és úgy érezte, itt a világ vége.
- Én is szoktam ilyeneket írni. És a te írásaid nagyon izgatóak, édesek, és fantáziadúsak.

Alex hirtelen nem tudott levegőt venni sem. Nem tudta, hogy most örüljön, vagy süllyedjen el szégyenében. Örült is, hiszen egy ilyen csinos lány azt mondta, hogy izgatóak a történetei. Sosem gondolta volna, hogy valaki megtudja egyszer, hogy ki az, aki azokat írta.
- Megmutassam az én történeteimet? - kérdezte Petra.
- Hát, ha szeretnéd - felelte Alex egyre elhalkuló hangon.
Azzal a lendülettel a lány felállt a fotelből és a laptopot az asztalra tette. Alex ölébe ült és gyorsan felment az Internetre, hogy megmutassa az ő szerzeményeit. Alex érezte, hogy valami odalent megmozdult. Ahogy Petra formás finom puha feneke Alex ölébe fészkelte magát a fiú kezdett kővé dermedni, de mintha ez egy bizonyos helyen sokkal jobban érvényesült volna. Pár percig Petra olvasgatott részleteket azokból az irományokból, melyeket ő alkotott, ám egy kis szünetben ránézett Alexra és elmosolyodott.
- Nahát, csak nem felébresztettem a szörnyeteget - és azzal a fenekét úgy mozgatta, hogy Alex lüktető farkát kicsit masszírozza.
- Hát... ha, ha úgy vesszük igen - Remegett a hangja a fiúnak, és átvillant az agyán, hogy mekkora butaságot mondott. Most biztos totál leégett a csaj előtt.
- Mond csak, van itthon csokiöntet? Vagy esetleg tejszínhab? - kérdezte mosolygósan Petra.
- Igen van, felelte Alex, hozzak fel?
- Hát persze - és a lány felállt Alex öléből, hogy a fiú le tudjon menni.

Alex lába remegett az izgalomtól, végig kapaszkodott a lépcsőkorlátba, mert majdnem leszédült. Gyorsan visszasietett a kis vendégéhez az extra kellékekkel. Mikor felért és lepakolta az asztalra a finomságokat megkérdezte most már kicsit felszabadultabban és játékosabban.
- Van még valami, amit szeretnél?
- Nem tudom. - Felelte a lány. - Neked van még valami ötleted, mi kellhet még?
- Hát - Gondolkodott a fiú. Vagyis úgy tett, mert az agya már rég e körül forgott és régen készen állt egy csomó ötlettel. - Kellhet az óvszer, és van síkosító is, van gyertyám is, ami nem égeti a bőrt, hát így hirtelen ennyi.
- Értem, hát ezek jól hangzanak, nekem van egy kendőm. - Mosolyodott el a lány kis huncutul. - Azt hiszem más nem is kell.
Ekkor észrevette, hogy Alexnak van videokamerája. És felhúzott szemöldökkel megkérdezte.
- Mond csak, működik az a kamera?
- Hát persze, miért ne működne?
- Vegyük fel a mi kis játékunkat, kérlek.

Alex el sem hitte, hogy ez vele történik meg, csak rábólintott és beüzemelte a kamerát. A lány felé irányított. Petra, pedig táncolni kezdett, erotikusan, közbe nevetett, szenvedélyesen nézett bele a kamerába, és vetkőzni kezdett. Egyik ruha után a másikból bújt ki. Szépen lassan, közbe a teste erotikusan táncolt. Levette a melltartóját is, és a formás kis melleit masszírozta. Már csak egy rózsaszín fodros tanga volt rajta. Nem vette le, hanem a kezét belecsúsztatta, behunyta a szemét és sóhajtott egy párat, közbe a kezével a punciját izgatta. Majd kivette a kezét és lenyalta róla a nedvet. Alex lába remegni kezdett a gyönyörtől.

Forgott vele a világ. Petra felkapta a csokiszirupot és a melleire nyomott egy kicsit, majd ott szétkente teljesen, izgatva a mellbimbóit. A csoki végigfojt a hasáig, és azt is szétkente a testén, még a szeméremdobját is, nem is törődve vele, hogy a tangálya is csokis lett. Majd Alexra mutatott és elvette tőle a kamerát, letette az asztalra, de úgy, hogy tovább filmezze őket. A lány elkezdte vetkőztetni Alexet és ő nem is volt ellene. Hamar ledobált magáról minden ruhát.

Petra újra felkapta a csokiöntetet és Alex alsónadrágjába dugta, és jól telenyomta csokival. Majd így szólt: - Ah, én a csokis rudat szeretem a legjobban! Majd letolta Alex nadrágját és elé térdelt. A farka teljesen csokis volt és makkjára is ráfojt, végig a combján, a lány pedig szorgosan lenyalogatta. Kezdte a combjánál, majd a makkra rátért, a szájába vette a golyókat és szopogatta, közben a kezével Alex farkát kényeztette. Végül ajkaival körbefogta a merev dákót és a szájába csúsztatta. A nyelvével pedig körbe- körbe nyalogatta és izgatta. Fel lejárt Alex farkán és egyre csak nyögött. A másik kezével a bugyijában volt és a punciját izgatta. A rózsaszín bugyin jól látszott, hogy teljesen átnedvesedett és nagyon fel van izgatva a lány. Alex alig bírta már szusszal.
- Látom, lassan elélvezel, hova szeretnél élvezni?
- Hirtelen Alex nem tudott mit felelni, de csakhamar kitalálta. - Az arcodra.
- Igen. Én is szeretném.

És végignyalta Alex farkát, szopogatta, és újra a szájába vette, amíg csak tudta. Érezte, hogy a fiú lassan el fog élvezni, így már csak a kezével dolgozott rajta és a farka hegyét nyalogatta a nyelve hegyével. Majd hirtelen lüktetni kezdett a farka, és egy nagy nyögés közepette hatalmas sperma lövedéket juttatott Petra arcára. Aki élvezte, ahogy a sperma beteríti. Az arcán szétkente a friss és meleg spermát Alex farkával, majd felállt és kivette a bugyijából a teljesen elázott kezét, majd Alex szájába dugta, aki az élvezet kábulatában volt még, ám amikor megérezte a punci ízét vadul nyalogatni kezdte Petra kezét.
- Látom, imádod a punci lét.
- Ahogy te a farkamat.
- Hát, ha egyszer szeretek szopni, miért tagadnám? - mosolyodott el Petra.

A fiú ekkor átkarolta a lányt és megcsókolta. A nyelvük vadul táncoltak egymás körül. Pár perc után a lány a kamerába nézett, majd Alexra.
- Meg akarom nézni, ahogy szoptalak.
Alex kicsit elpirosodott, de belement. Gyorsan a számítógépre kötötte a kamerát és bekapcsolta a filmet. Petra ott ült az ölében, ő teljesen meztelen volt és Petrán se volt más csak a rózsaszín bugyi. Miközben Petra élvezettel nézte, ahogy Alex farkán dolgozik, a fiú a melleiről nyalogatta a csokit. Körbe a mellbimbóit egyiket a másik után, aztán Petra nyakát és vállát, míg véget nem ért a film. Ekkor Petra megkérdezte.
- Ez a kamera tud úgy felvenni, hogy közbe nézhessem a monitoron, ahogy szeretkezünk?
- Persze, semmi akadálya.

Pár kattintás után a lány a képernyőn mosolygott vissza. Arrébb küldte Alexet kicsit, hogy magát nézhesse a kamerában, majd fotelba ült és levette a tangát. A rózsaszín puncija teljesen el volt ázva. Erre a látványra Alex farka újra keményre dagadt. Petra masszírozni és izgatni kezdte a csiklóját. Alex még sosem látott ilyet közelről, egy lány izgatja saját magát. Nem tudott tovább várni, odalépett a lány elé és térdre ereszkedett. Petra amennyire csak tudta széttárta a lábit és előre tolta csípőjét, szinte utasítva Alexet, hogy folytassa a kényeztetést. Alex nem is habozott, a punci illata teljesen elkábította. Odahajolt és az ajkaival játszani kezdett, végigsimogatta vele, puszikat adott rá. Majd két ujját bedugta lassan a lány forró és nedves puncijába.

Mikor teljesen bedugta a nyelve hegyével izgatni, kezdte és közben az ujjait vadul mozgatta, fel le és körbe- körbe. A lány rendkívül élvezte, fel-felsikongatott és mélyeket sóhajtott. A csípője fel-lejárt, de a fiú nem eresztette, teljesen rátapadt a lány puncijára és vadul nyalta. Csakhamar Petra minden porcikája megfeszült és az élvezettől önfeledten hosszan és lágyan csak egy sóhajtással egybehangzó nyögést adott ki. Alexet teljesen eláztatta a punciból kiömlő gyönyör. A lány még pár percig nem tért magához, Alex csókolgatta és simogatta a lányt, a lábait, a mellét a nyakát. Mindketten teljesen el voltak kábulva. Mikor Petra egy kicsit magához tért, lihegve oda suttogta a fiúnak.
- Ha tudtam volna, hogy ilyen jól tudsz nyalni.

Erőt vett a lány magán és a kamerát az ágy felé fordította. A fiút lefektette az ágyra és elővette a sálat amibe úgy betekerte magát. Majd odakötötte Alexet az ágyhoz, finoman nem szorította meg, csak játékosan. Játszani kezdett a már régen merev farokkal. Nyalogatta és izgatta, majd áttette a lábát a fiún és a puncijába csúsztatta Alex farkát. Lassan csúszott bele, Alex azt hitte most azonnal el fog élvezni. Ahogy abba a forró punciba belehatolt teljesen átjárta a testét az izgatottság, megfeszült és csak mozgatta a csípőjét, hogy izgassa a lány csiklóját. A lány pedig csak táncolt rajta.
- Ez az igen, aaahh, ez így jó
A lány kezdett elfáradni, Alex pedig kiszabadította a kezét és a lány mögé került.
- Hátulról szeretnéd édes? - kérdezte a lány
- Hát persze...

Petra lehasalt és a fenekét kinyomta, Alex, a lába közé vette a lányt és bedugta az elázott farkát. Így már kicsit szűkebb volt a lány puncija, de a lány nagyon élvezte,
- Ohh igen, ez így nagyon jó. Rajta dugj meg, ez az, csináld.
Alexről fojt a víz és a csípője egyre csak ringott, ahogy a lányt hátulról izgatta. Érezte újra el fog élvezni, nem bírja már sokáig. Petra is közel volt már hozzá és csak mondogatta
- Ez az csináld, mindjárt elélvezek, mindjárt elélvezek, tarts velem.
Még pár lökést adott neki Alex, de nem bírta tovább, megfeszült a teste, és a farkát ameddig csak tudta Petra puncijába tolta és teleélvezte a lány nedves és forró szentélyét. Petra érezte, ahogy a meleg sperma kitölti a punciját és ezt már ő sem bírta, így ő is egy nagy nyögés közepette elélvezett, Alex farkából teljesen kipréselve az utolsó cseppet is.
Kimerülten feküdtek egymás mellett. Petra még szuszogva kérdezte Alexet.
- Akkor ki nyomtatod nekem két példányban a fogalmazást?
- Hát persze - felelte
- És... - mosolyodott el a lány - adsz egy másolatot a mi kis filmünkről?

Alexnek akkor villant át az agyán, hogy az egész fel lett véve. - Hát persze - felelte ismét a fiú, többre nagyon nem is volt képes. Pár óra múlva felöltöztek mindketten, Alex odaadta a fogalmazást Petrának és a filmet egy cd-n. Mikor leértek a kapuban még Petra visszafordult.
- Köszönöm ezt az emlékezetes estét - és egy csókot adott Alex ajkaira.
- És ezek után kibékülünk? Vagy maradunk a régiben?
- Ha hamarabb tudom, hogy ilyen jó vagy a szexben, már rég kibékültünk volna - majd egy mosollyal az arcán megfordult és elindult hazafelé.

Hamar eltűnt a hóesésben. Alex, pedig bement és elment aludni. Legalább is, ha tudott volna. Még mindig a szájában érezte Petra csodás ízét.
 
 
0 komment , kategória:  Felnőtt  
10év
  2008-01-15 16:57:52, kedd
 
  Sok év elmúlta után történő találkozások mindig nagyon, hangulatosan szépek tudnak lenni. Ez az én esetemben is így volt, igaz, én először virtuálisan ,,találkoztam" egy ismerősömmel. A szüleink nagyon közeli barátok, csak annyi a különbség, hogy én úgymond későn született gyerek vagyok, édesanyám 36 évesen szült engem. Lucilla, az ismerősünk, vagyis a szüleim barátainak a lánya akkor már 16 éves volt. Kicsi koromban még elég sűrűn láttam, de azután eltűnt, külföldre ment tanulni. Az idő pedig pillanatok alatt elszaladt. Ma 18 éves vagyok, Ő pedig 34.

Az egész kapcsolat úgy éledt fel, hogy én egy kedves barátnőmtől kaptam egy meghívót, egy chat oldalra. Gondoltam, hogy regisztrálok, csak puszta szórakozásból. Aztán, amikor belejöttem az oldal kezelésébe, rájöttem, hogy ez nem is olyan hülyeség. Olyan régi ismerősökre találtam rá, akiket már vagy 10 éve nem láttam, és nem hallottam róluk.
Egyszer csak láttam, hogy bejelölt ismerősnek a kémia tanárom. Visszajelöltem, és elkezdtem nézelődni az adatlapján, és ott bukkantam rá egy kis mondatra: Kiküldött meghívói. Rákattintottam, és hát mit láttak szemeim, Lucilla neve is ott szerepelt. Igaz, kép nem volt róla még, de én pontosan tudtam, hogy Ő az. Bejelöltem ismerősnek.

Másnap ismét felnéztem az oldalra, és láttam, hogy visszajelölt. Örültem, hogy emlékezett rám. Éppen online-ban volt, de nem akartam letámadni, gondoltam, megvárom amíg Ő meglát engem. Megérte várni, mert egy pár perc után jött is a chatre hívás.
Beléptem. Köszönés, szia-szia, meg a szokásos szöveg, hogy már milyen régen láttalak stb. Egy kis idő után kezdett komolyabbra fordulni a beszélgetés. Azt írta, hogy milyen jóképű férfi lettem. Meglepődtem, még akkor is, ha teljesen tisztában vagyok azzal, hogy jól nézek ki. Nem mindennapi dolog az, hogy egy 34 éves nő bókolgat egy 18 éves fiúnak. Igaz, a képeim is egészalakosak voltak, meg némelyik félmeztelen, és hát elég sok lány tapadt rám a neten, de nem nagyon foglalkoztam velük. Lucillanak még mindig nem volt képe, így nem tudtam, hogy hogy néz ki, semmit. Nem tudtam visszaemlékezni, hogy régen hogy nézett ki. Egyszóval semmi. Olyan volt, mintha egy ismeretlennel beszélgetnék.

Ő elmondta, hogy egyedülálló, igaz anélkül, hogy kérdeztem volna. A vőlegényével szakítottak, és most 11 hónapja nincs senkije. Úgy meglepődtem, hogy nekem ezt így elmondta, de hát végülis nem tett vele semmi rosszat. Úgy gondoltam, hogy ha már Ő mesélt a magánéletéről, akkor már én is mondok neki valamit. Leírtam, hogy nincs barátnőm. Erre megkérdezte, hogy, hogy lehet az, hogy egy ilyen jóképű férfinek nincs barátnője? Én csak mosolyogtam a kérdésen, és azt válaszoltam, hogy nem tudom. Aztán pedig mondta, hogy pár nap múlva jön haza, karácsonyi szabadságát itthon tölti, és megkérdezte, hogy nincs e kedvem felmenni hozzá a lakására majd egy alkalommal. Szívesent válaszoltam, végülis miért ne, már 10 éve nem láttuk egymást.

Eljött a Szenteste, majd Karácsony napja, és 26-án megcsörrent a telefonunk. Édesanyám jelentkezett, és már akkor sejtettem, hogy Lucilla az, mert nagyon örült, amikor meghallotta a vonal másik végén lévő személy hangját. Beszélt vele egy kis ideig, aztán pedig engem kért a telefonhoz. Hát persze, hogy jól eltaláltam ki telefonált. A hangja nagyon kedves és lágy volt. Megkérdezte, hogy másnap ráérek e, hogy meglátogassam. Gondolkodás nélkül igent mondtam, és megbeszéltük, hogy délután 4-re ott leszek.

Nem tudom mi ütött belém, de nagyon izgatott voltam. 10 év mégis hosszú idő, és mikor utoljára láttam még kisgyerek voltam. Mivel nem volt messze tőlünk a lakás, fél négykor autóba ültem és elindultam. Megálltam az egyik útbaeső virágüzletben, és vettem egy csokor gerberát, mert anyum mesélte, hogy Lucilla kedvenc virága. Beparkoltam a ház elé, majd megigazítottam a ruhámat, becsöngettem. Ideges voltam, izgultam, volt minden bajom. Végre, gondoltam magamban, megcsapta a fülem a kulcs elfordulása a zárban, és kinyílt előttem az ajtó. Azt hittem, hogy álmodok, és hogy leesik az állam, amikor megláttam Lucillát. Ilyen szexi, vadító nőt még sosem láttam. Mint egy Istennő. Abszolút az esetem, sötétbarna haj, és vadító barna tekintet. Miniszoknya volt rajta, és a lábai, nem is tudom elmondani, olyan fantasztikusak voltak. Őszintén megmondom, hogy megmozdult a farkam a nadrágomban. Nem volt szavam, alig tudtam kinyögni annyit, hogy szia. Majd megpusziltuk egymást, átadtam a virágot.
- Csak utánnam - hívogatott kedvesen. Amikor megfordult nem tudtam levenni a szemem arról a jó fenekéről.
- Most kezdenek visszajönni az emlékeim, a háznak köszönhetően.
- Hát igen, már nagyon régen volt, amikor utoljára itt jártál, akkor még vigyáztam rád, mert anyudék lagziba mentek - mondta mosolyogva.
- Úgy 8 éves lehettem, ugye?
- Igen, én is azt hiszem, na de most ezeket a szép virágokat vízbe kell tenni - majd láttam, hogy elkezdett nyújtózkodni, mert nem érte el a vázát, és azt hittem, hogy abban a pillanatban összeesek. Combfix volt az a parányi szoknya alatt. Próbáltam a gondolataimat elterelni, mert nem szerettem volna, ha meglátja dudorodó farkam. Észbe kaptam, és segítettem neki, mivel én elértem a vázát, Ő elég alacsony volt, 165 cm. Ahogy mellette álltam, beláttam a dekoltázsába. Lucilla megvadított.

- Mesélj csak Marc, mi történik veled mostanság? - leült velem szembe és keresztbe tette azokat a gyönyörű lábait.
- Hát nem sok minden, tanulgatok, készülök az érettségire és a felvételire az egyetemre, meg vízilabdázom.
- Úgy elszaladt az idő, tegnap voltál kisgyerek, most meg már igazi férfi vagy.
- Így van ez? Mindenki ezt mondja.
- Mert így is van. Mit szeretnél inni?
- Nem is tudom, talán valami alkohol menteset, mert nem lenne nagyon fényes, ha a zsernyákok lekapcsolnának hazafele.
- Pepsi megfelel?
- Teljes mértékben - és a kezembe nyomta a poharat, ahogy vettem el tőle, megfogtam selymes kezét.

- Megváltoztál, először nem is ismertelek meg a képekről a chaten.
- Elhiszem, nem te vagy az egyedüli.
- Nagyon jóképű férfi lettél - amikor ezt kimondta enyhén beleharapott az ajkába, és megcserélte a lábait. Nyeltem egy nagyot, de a farkam már nagyon ki akart törni a nadrágomból.
- Lehet - válaszoltam rekedt hangon.
- Nagyon meleg van itt - mondta kéjesen, és megnyalta az ajkait, felhúzta a szoknyáját, és mégjobban kigombolta az ingét.

Nem bírtam magammal. Felugrottam egy pillanat alatt, gondoltam, lesz ami lesz, és odaléptem elé, a farkam pont az arca előtt volt. Meg volt lepődve, és felnézett a szemembe, olyan fátyolos volt a tekintete, láttam, hogy fel van izgulva.
Megsimította ágaskodó szerszámom a nadrágon keresztül, majd kigombolta a sliccem, és kivette. Meglepődött nagyon, és a következőket mondta:
- Ilyen hatalmas faszt még nem láttam!

Meglepett az, hogy így kimondta a dolgokat. De tetszett. Megsimogatta, majd pedig megnyalta a makkom. Felnyögtem, a tudat, hogy egy 34 éves vadító, érett nő fog most szétszopni, nagyon izgató volt. Tovább nyalogatta a makkom, és végig a szemembe nézett, majd hirtelen bekapta, én pedig automatikusan megfogtam a fejét, és csak nyomkodtam a szájába a farkam. Bő nyállal, szakszerűen szopott, ilyen jól még talán egy nő sem csinálta. Csak elég vad volt, és egy kicsit le kellett állítanom, mert nem akartam volna még elélvezni. Végül már kegyetlenül megvadultam, és rászóltam:
- Engedd a torkodra az egészet te kurva!

Ő tette, amit mondtam, igaz egy kicsit még öklendezett, de csinálta. Én meg csak fogtam a fejét, és döfködtem ám rendesen a szájába. Aztán kihúztam, és ráfektettem a kanapéra, majd szétfeszítettem a lábait. A puncija hatalmasra volt dagadva, és csöpögtek a nedvei. Megnyaltam a nagyajkait, erre nagyot nyögött, és elkezdett követelőzni:
- Nyald ki a puncim, jobban, még...ahhh.

Csak nyögött és nyögött, én meg nyaltam, ahogy csak tudtam. A sok finom nedv csorgott ám a számba, Ő szoritotta a fejem, és már teljesen az arcomba nyomta a punciját, majdnem megfulladtam. Láttam, hogy még egy pár pillanat, el fog élvezni, így mégjobban felgyorsítottam. Sikítozott, remegett a teste, hatalmasat élvezett. Rájöttem, hogy már egy jó ideje nem elégíthették ki, mert nagyon követelőzött. Valami 10 percig meg sem tudott mozdulni, remegett, azt hittem, hogy összeesik. Mikor észhez tért, négykézlábra állt, és rámszólt:
- Bassz meg, baszd szét a puncim! - még mindig meglepődtem ezeken a szavakon, mert azt hittem, mindig, hogy Lucilla egy ,,jó kislány". De tévedtem, mert ez a nő egy túlfűtött, éhes kis szajha, aki alig várja, hogy jól megbasszam.

Tettem, amit kért. Szépen lassan toltam a farkam a szűk puncijába. Erre Ő hátranyomta a seggét, és így belécsusszant az egész. Felnyögött ám rendesen, én pedig szépen lassan elkezdtem mozogni benne. Az arcán azok a grimaszok, és a kéjes nyögések teljesen elborították az agyam. De észhez tértem egy-kettő, amikor már kifejezetten rámordított:
- Erősebben, keményebben nyomjad, ahhh, megőrjít a faszod, basszál meg nagyon!-
Ismét tettem, amit kért. Annyira sikítozott, hogy már ideges voltam, hogy a szomszédok meghallják. De Őt ez nem nagyon érdekelhette, tovább tette és próbálta a fejét a kanapéba fúrni.

Egymás után élte át az erősebbnél erősebb orgazmusokat, és csak úgy folyt le a combján a sok nedv. Ilyen vad nővel még sosem dugtam. De hát mindenre eljön egyszer az első alkalom. Annyit élvezett a farkamon, hogy már nem tudtam számolni az orgazmusokat. Már én is ott voltam, hogy ha mégegyszer összeszorít, akkor telespriccelem a punciját. Nem, mintha tudta volna, hogy mikor élvezem el, kihúzta magából, és az arca elé vette, majd elkezdte még szopni. Tudtam, hogy mit akar. Kivettem a szájából a faszom, elkezdtem verni, ennyit már régen spricceltem, kinyújtotta a nyelvét is, teljesen beteritettem a temérdek gecivel az arcát, a száját is jól telespricceltem, Ő pedig lenyelte.

És ismét az arcomat leste, én meg még mindig nyögtem, nagyon tetszett a látvány, hogy a farkammal játszadozik, és hogy az arca csupa sperma. Olyan elégedetten mosolygott. Az újjaimmal letörölgettem az arcáról a sok gecit, és a szájába adtam, Ő meg mohón nyalogatta le. Meglepődtem, hogy újra elkezdett szopni, de hagytam magam, kíváncsi voltam, hogy mi lesz még eztán. A farkam már ismét rendesen megkeményedett, de amikor kimondta, hogy mit akar, azt hittem, hogy álmodok:
- Kérlek Marc, dugj seggbe, ott van a síkosító az asztalon - és olyan kislányosan mosolygott, hogy valahogy nem tudtam neki nemet mondani.

Ismét kidülleszkedett, és széthúzta nekem a popsiját. Bekentem a faszom a síkosítóval, majd az ujjamra is nyomtam, és elkezdtem ujjazni azt a szűk nyílást. Megint jöttek a nagy nyögések, és a grimaszok. Majd amikor elég tágnak találtam már, benyomtam szépen lassan a farkam. És ekkor is jött ismét a követelőzés, hogy erősebben, keményebben csináljam. Az arca eltorzult az élvezettől és szerintem a fájdalom keverékétől, mert nem éppen kicsi szerszámmal volt dolga neki. Igyekeztem rá vigyázni, hogy ne legyen fájdalmas, de Ő állandóan csak követelőzött.
- Ahhh, basszál, még, még, ahhh, annyira hatalmas a faszod, élvezz a seggembe!-
Ezek a szavak hangzottak el tőle még. Pár pillanat múlva elélvezett ismét. Elélvezett attól, hogy a seggét basztam. A nőknek általában nem okoz orgazmust egy ilyen vad seggbebaszás, de Ő... Tovább dugtam, mert teljesíteni akartam a kívánságát, és alig múlott el 5 perc már spricceltem is a nyílásába. Amikor kihúztam belőle, a luk teljesen kitágult volt, és vörösen izzott. Ő meg kimerülten összerogyott a kanapén. Egy-két csepp kifolyt a lukból, erre azt mondta:
- Remélem a többi bentmarad.
- Kisajtoltál belőlem minden cseppet te kis ribanc - majd odabújt hozzám, és arcon puszilt.
- Szeretem, amikor a pasik azt csinálják, amire vágyom, és ha kurvaként kezelnek.
- Nem számítottam volna ilyesmire, azt hittem, hogy majd nyugodtan beszélgetünk, de már az ajtóban, amikor megláttalak megmozdult a faszom.
- Nem Te vagy az egyetlen, akire ilyen hatással vagyok - mondta ártatlan hangon.
- Ne haragudj, hogy megkérdezem, de mióta nem basztak meg téged?
- 11 hónapja, amióta szakítottam a vőlegényemmel.
- Hát látszik is, annyira követelőztél.
- Megismételjük ezt még ugye? Nagyon bukom az ilyen fiatal pasikra.
- Felőlem, én még nem basztam meg egy tőlem idősebb nőt. De mostmár tudom, hogy milyen jó érzés.

Ennyi volt az akkori estére. Elmentem haza, és belegondoltam, hogy egy olyan nőt basztam meg, aki sokaknak csak álom, én meg egy pillanat alatt megkaptam. Nem kezelek egy nőt sem valami húsként, mégha sokan tapadnak is rám, tisztelem őket, de Lucilla más eset, neki csak a szeretője maradtam, és még mindig eszméletlen jókat kefélek vele.
 
 
0 komment , kategória:  Felnőtt  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 20 
2007.12 2008. Január 2008.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 20 db bejegyzés
e év: 88 db bejegyzés
Összes: 431 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 49
  • e Hét: 323
  • e Hónap: 1701
  • e Év: 92322
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.