Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/5 oldal   Bejegyzések száma: 42 
Engedelmeskedik a pápa a keres
  2008-10-30 21:33:09, csütörtök
 
  Engedelmeskedik a pápa a kereszténygyűlölő rabbiknak Piusz-ügyben?
2008-10-30. 21:20

A katolikus egyházfő fontolóra veszi, hogy felfüggessze-e egyik elődje, XII. Piusz szentté avatási folyamatát - mondta el egy izraelita delegáció vezetője csütörtökön a XVI. Benedek pápával folytatott vatikáni tárgyalásokat követően. Jó kérdés, hogy egyáltalán miért engedte be a Vatikán a Jézus meggyilkolásának helyességét hirdető talmudista férgeket.

Kapcsolódó:

Eltávolította a horogkereszttel ábrázolt pápa képét az izraeli kormánypárt honlapja - Israeli website in 'Nazi pope' row

Kaftános jöttmentek döntenék el, kit avathatunk szentté és kit nem

A pápa komolyan megfontolja a lehetőséget, hogy szüneteltessék a szentté avatási eljárást, amíg meg nem nyílik a kutatók előtt a vitatott megítélésű néhai egyházfő pápaságának archívuma - mondta a sajtónak diadalmasan David Rozen rabbi.

"A küldöttség egyik tagja arra kérte a pápát, hogy ne lépjenek előbbre a boldoggá avatásban, amíg a vatikáni archívumok hozzáférhetővé nem válnak az objektív történelmi elemzés számára" - fogalmazott a keresztényellenes. Elmondása szerint a pápa azt válaszolta: "Megvizsgálom a dolgot, komolyan fontolóra veszem". A boldoggá avatás az utolsó állomás ahhoz, hogy a katolikus egyház a szentek sorába emeljen valakit.

XII. Piuszt, aki 1939 és 1958 között állt a katolikus egyház élén, a zsidó közösségek és számos történész azzal vádolják, hogy keveset tett a nácizmus által üldözött zsidók megmentéséért. A Vatikán azt állítja, hogy XII. Piusz félt nyilvánosan szót emelni a holokauszt ellen (főleg hogy mítoszát csak 1945 után alkották meg - a szerk.), mert attól tartott, hogy a nácik a keresztényeken torolják meg kiállását, és titokban zsidók ezreit mentette meg. Íme a hála - melyből a jövő pápái levonhatják a megfelelő következtetéseket.

XVI. Benedek még október 9-én, a XII. Pius halálának 50. évfordulóján bemutatott misén még kiállt elődje szentté avatási folyamatának folytatása mellett.

(Kuruc.info - MTI)

http://kuruc.info/r/1/30146/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gondolatok a véleményterrorról
  2008-10-30 21:25:43, csütörtök
 
  2008. október 30.
Gondolatok a véleményterrorról...

Érdekes, hogy Angliában, amit itt a liberális dogma szerint, mint "nyugat" csodálni és tisztelni kell, milyen élesen számon tartják, ki a fehér, és ki nem. Ha itt valaki arról beszélne - márpedig kellene - hogy a fehér lakosságot pozitívan kellene diszkriminálni (vagyis segíteni) akkor nácivá és fasisztává avanzsálna a média segítségével. Sunyi, morálisan romboló, erkölcstelen ez a kettős mérce, amelyet a liberálisok alkalmaznak és megetetetnek velünk, magyar állampolgárokkal.

És - milyen érdekes - arról sem beszél a média, amelyiknek különben kedvenc témája Izrael - hogy nem is olyan régen, Izraelben törvényt hoztak arról, hogy mindenki fegyverrel megvédheti a saját tulajdonát. Erre azután került sor, hogy egy zsidó telepes lelőtt két, birkáit fosztogató palesztint, és a zsidó nép körében rokonszenv-tüntetések zajlottak a tulajdonát védő férfi (és nem a tolvajok!) mellett. Talán azért nem akarta a média, hogy erről tudomást szerezzenek az emberek, mert a történet kísértetiesen emlékeztet bennünket a kesznyétei bácsira. Csak nálunk a politikai elit nem állt ki a magántulajdon mellett, hanem a bűnözőket védte meg, a bácsit pedig eljárás alá vonta.

Magyarországon irányított véleményterror van. Véleményterrort alkalmaznak gyermekeink oktatása során, véleményterrort alkalmaznak vitás történelmi kérdéseknél, és megkérdőjelezhetetlen tabuként állítanak be vitás dolgokat. NE GONDOLKODJ! Ha nincs önálló véleményed, akkor vagy követésre méltó, dicséretes. Ha tapsolsz a társadalmi erkölcstelenségek felett, ebben a beteg rendszerben te is "sztárrá" avanzsálhatsz.

Pusztítsuk el a rendszert, mert gúzsbaköti elménket.
Térjünk vissza egy konzervatív, hierarchikus világrendhez.

És ameddig ez nem történik meg, pusztítsuk a rendszert dühös, haragvó kiabálásunkkal, mert még az is jobb, mint a nyomasztó csend önpusztító magyarságunkon.



http://jobbradikal.blogspot.com/2008/10/gondolatok-vlemnyterrorrl.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Amerikai kresz
  2008-10-30 21:23:09, csütörtök
 
  Amerikai kresz

Az alábbi válaszok mindegyike az amerikai KRESZ vizsgákon hangzott el:
- Kérdés: Ha egy vak ember megy át az úton, elsőbbséget ad neki?
- Válasz: Minek? Úgysem látja a rendszámomat.
- Kérdés: Egy egyenrangú kereszteződésben, ha mind a négy irányból egy-egy autó érkezik, kinek van elsőbbsége?
- Válasz: Annak a kisteherautónak, amelynek a műszerfalán egy puska van, és az autó hátuljára egy matrica látható ezzel a felirattal: "Nem az autóbalesetek ölik meg az embereket. Én."
- Kérdés: Ha ködben autózik, mit használ?
- Válasz: Kölcsönautót.
- Kérdés: Milyen problémával kell szembenéznie, ha ittas vezetés miatt letartóztatják?
- Válasz: Legközelebb gyorsabban kell hajtanom.
- Kérdés: Milyen életmódváltozással jár, ha elveszik a jogosítványát?
- Válasz: Jogosítvány nélkül kell vezetnem.
- Kérdés: Hogyan tud leküzdeni egy kemény forgalmi dugót?
- Válasz: Töltött fegyvert hordok magammal.
- Kérdés: Milyen fontos dolgot kell végrehajtani ha Önt előzik, vagy ha Ön előz?
- Válasz: Ha jól néz ki a másik vezető, akkor integetek neki.
- Kérdés: Mi a különbség egy piros és egy sárga lámpajelzés között?
- Válasz: A szín.
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Magyar közéleti értelmező szót
  2008-10-30 21:20:48, csütörtök
 
 
Magyar közéleti értelmező szótár

Pluralizmus - Többpártrendszer. Esetünkben kettő. Vannak ugyan a parlamentben kisebb pártok, de csak formálisan különböznek az oldalukon található nagy párttól.
Rendszerváltás (módszerváltás) - Magyarországon azt az eseménysort hívjuk így (ellentétben a szó eredeti jelentésével), melynek során a kommunisták átmentették, átkonvertálták kapcsolati tőkéjüket pénztőkévé, politikai tőkévé. Nem történt valódi váltás, ugyanis az uralkodó elit nem bukott meg, sőt soha nem látott módon megerősödött. A demokratizálódás folyamata nem egyéb, mint vihar a biliben, mely csak a kisemberekre vonatkozó szabályok változását hozta.
Ellenzék - Az a párt, mely az autópálya-pénzek kisebbik hányadát rakja zsebre.
Kormánypárt - Royal Flush. Mindent visz, nem csak az autópálya-pénz nagyobbik részét.
Választások - Az a reklámkampány, melynek keretén belül eldől, hogy a következő négy évben melyik párt lophat többet. Jelentősége gyakorlatilag nincs, hiszen a felmerülő, kampányképes alternatívák ugyanazon oligarchiát képezik.
Önkormányzat - A politikai garnitúra utánpótlásának játéktere, a hatalom másodosztálya és nevelőintézete. Csatorna, melyen keresztül pozíciókkal és így pénzzel látják el a pártok közkatonáikat. Ezért kell belőle 3200. Budapestre például 24. Az önkormányzatok létszámát valamennyi választás előtt radikálisan csökkenteni készülnek, majd a voksolás utáni napon, varázsütésre lekerül a téma a napirendről.
Jobboldal, baloldal - Országunkban értelmezhetetlen fogalmak. Az ezen jelzőkkel illetett pártok csupán a populizmus mértékében és jellegében mutatnak csekély eltérést.
Miniszter - Univerzális szakember. Alkalmas bármilyen pozíció betöltésére, ezért mindenhez hülye. Általában a pártok alfahímjei töltik be ezt a pozíciót, főleg olyan tárcák esetében, melyeket egy hintaló is könnyen elirányítana.
Elit - Domináns, előjogokat élvező csoport, egy közösségen (társadalmon) belül.
Politikai elit - Nonszensz fogalom. Egy képviseleti demokráciában nem lehet előjogokat gyakorolni.
Szellemi elit - Valamely párt holdudvarához tartozó írók és politológusok gyűjtőneve.
Gazdasági elit - lásd: üzletember.
Fidesz - Az oligarchia egyik, a megtévesztést szolgáló, anyagi érdekek mentén szerveződött csoportosulása. Más néven: Orbán Viktor rajongóinak gyülekezete. 1996-ig liberális párt. Amikor vezére meglátta a "piaci rést" a jobboldalon, keresztény-népnemzeti fordulatot vett.
MSZP - Az oligarchia másik, a megtévesztést szolgáló, anyagi érdekek mentén szerveződött csoportosulása. Olyan mint a Fidesz, csak itt nem az elnöknek van pártja, hanem a pártnak elnöke. Nyíltan posztkomcsik.
SZDSZ - Politikai anomália. Egy olyan párt, melynek léte csak matematikai úton bizonyított, még soha nem látta senki. Ennek ellenére a választásokon mindig magasabbra kúszik az oszlopdiagramjuk, mint a bekerülési küszöb. Állítólagos tagjai liberálisnak vallják magukat, de jót röhögnek azon, ha valakit hülyére vernek az utcán, az az azonosító nélküli rendőrök. Gátlás nélkül kinyalja bármelyik párt seggét egy-két autópálya megrendelés és a kormányra kerülés reményében.
Kommunista - Az előző rendszer aktív építője, aki vállalata a párt szolgálatát legtöbbször saját boldogulása érdekében. Hazánkban jelenleg nem(?) létező kategória.
Liberális - Olyan piacfasiszta, aki nem viseli a zsidózást. Társaságban könnyű felismerni, mert gyakorta nácizik, szélsőségesezik, fasisztázik.
Fasiszta - Olyan zsidózó, aki nem viseli el a piac törvényeit. Társaságban könnyű felismerni, mert gyakorta buzizik, cigányozik, zsidózik.
Turbó-magyar - Olyan magát nemzeti érzelműnek valló személy, aki hisz a mesékben. Gyakorta emlegeti a Szent Koronát, Nagy-Magyarországot, Árpád fejedelmet. Történelmi ismeretei legtöbbször hiányosak, objektivitása, realitásérzéke nulla. Társaságban könnyű felismerni a vállára terített piros-fehér csíkos zászlóról.
Üzletember - Tolvaj. Privatizáló, adócsaló, ügyeskedő, áfa-csaló, olajszőkítő, Offshore-ozó. Olyan ember, aki a vagyon-újraelosztásnál észnél és információnál volt, és kihasználva az akkori (jogi) káoszt, szarrá lopta magát. Társadalmunk megbecsült tagja.
Polgárság - Olyan hazánkban nem létező társadalmi réteg, melyet politikusaink ugyan gyakran emlegetnek hivatkozási alapként, ám nyomokban sem fedezhető fel. Itthon egyedül külföldi filmekben találkozhatunk vele.
Értelmiség - Az a látó, aki nem segít a vaknak a zebránál. A rendszerváltás óta lapító, a társadalmi, és politikai életben zajló negatív folyamatok iránti felelősségét el nem ismerő réteg. Tagjainak közös ismérve, hogy több éven keresztül jártak kollégiumi bulikra. Előszeretettel hivatkozik a kollektív felelősségre valamint a "minden mindegy" cinikus, komfortos hozzáállása mögé bújva próbálja saját egzisztenciáját összekaparni, megtartani, nagy ívben szarva az ország sorsára.
Média - A politikai oligarchiával szorosan együttműködő, anyagi-erkölcsi egységet képező hatalmi ág. Tipikus tevékenységei: átbaszás, megvezetés, formálás, torzítás, gyűlöletkeltés, elhallgatás, felfújás, és elsősorban pénznyelés.
Újságíró - Biszexuális szellemi prostituált, aki pénzért bárkit megdug, illetve pénzért bárki megdughatja.
Európai Unió - Eredetileg az USA gazdasági hatalmának kompenzálására létrehozott, hónaljszagú tömörülés. Tényleges funkciója máig ismeretlen. A dohányzás szankcionálásán kívül érdemi intézkedést nem sikerült felmutatnia. Vízfej a vízfejeken, kormány a kormányok felett. Léte kétségtelenül csökkenti az Európán belüli, nemzetek közti konfliktus lehetőségét, egyéb pozitív hatása máig nem ismert.
Hipermarket - Olyan bazinagy közért-hálózat, mely erőfölényénél fogva képes a helyi beszállítók és termelők között versenyt generálni, így a beszerzési árak, valamint a munkaerőköltségek minimális szinten tartásával extra-profitra szert tenni. Megépülésekor általános körű derűs várakozás fogadja, mert munkahelyeket termet, versenyt generál továbbá mert olcsó. Ugyanakkor az adott térségben agyonvágja a kiskereskedelmet, munkanélküliséget generál és jelentősen csökkenti a helyi termelőknél realizálódó profitot. Ezzel az ország zsebéből húzza ki a pénzt, ami mint tudjuk nem vész el, mert végül egy a miénknél gazdagabb országban, profit formájában landol. Így kerül egy szegény ország szegényeinek pénze egy gazdag ország gazdagjaihoz.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fogós kérdés
  2008-10-30 21:14:53, csütörtök
 
 

Fogós kérdés

Dr. Parker biológiatanár egy elit magániskolában, ahova csak lányok járnak.
Az egyik órán a következő kérdéssel fordul az egyik tanítványhoz:
,,Miss Smith, meg tudná mondani melyik az az emberi szerv, amely bizonyos körülmények között, akár a nyugalmi méretének hatszorosára is képes megnőni?

Miss Smith elsápad, majd levegőért kapkodva feláll és a következőket mondja: ,,Dr. Parker, azt gondolom, hogy erről egy fiút kellene kérdeznie. Biztosíthatom afelől, hogy a szüleimtől hallani fog az iskola vezetősége az engem ért inzultusról."

Dr. Parker nem zavartatja magát és feltszi a kérdést Miss Johnsonnak is, aki egyből rávágja a válszt."A pupilla, gyenge fényviszonyok között."

,,Helyes." ,,Nos Miss Smith, három dolgot szeretnék önnek mondani: Egy, megint nem készült az órára. Kettő, nagyon mocskos a fantáziája. Három, egy napon még hatalmasat fog csalódni."
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Kedves Birka Polgártársaim!
  2008-10-30 21:13:09, csütörtök
 
 




Kedves Birka Polgártársaim!

Íme, nem beszélt mellé az a kedves öregember a tel-avivi Hiltonban, miszerint felvásárolják Magyarországot. Az egyik zászlóshajójuk, az IMF éppen most horgonyzott le újra a pesti Duna-parton. Az IMF-hitelek 1998-ban nagy kínok-keservek árán kitakarodtak az országból, ám most El-Qró és csapata közbenjárásával újból elfoglalták a szerintük nekik járó helyeket.

Nos, kedves birka barátaim, innentől kezdve még a legcsekélyebb esély sem adatik meg ahhoz, hogy kurvaország újból talpra állhasson! Dante örök: ,,...Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel!"

Jöhet itt bármilyen kormány, akár jobbról, akár balról, vagy szélről - ha az IMF-nek és megbízójának, a Világkormánynak valami nem tetszene, azt az új keletű befolyásuk által pillanatok alatt semlegesíthetik. Na nem mintha ez eddig is gondot okozhatott volna nekik, csak most még könnyebben, még leplezhetőbben, s pláne elegáns, kifinomult módon tehetik meg. Belépőt és előjogot vettek a földjeink, vizeink, levegőnk, mindenünk megkaparintásához. Ráadásul bagatell összegért.

Gratulálok a hazaáruláshoz ElQrónak és csapatának, továbbá mindazoknak, akik ezt tétlenül szemlélik!

Lehet együtt tapsolni a kereskedelmi bankokkal, igaz, ez utóbbiaknak legalább van is miért!

Ti pedig elkárhozottak - szerintem még mindig nem fogtátok fel a pontagyatokkal, hogy éppen most adták el az ország még megmaradt védvonalát, vagyis a tetőt a fejünk fölül. Lettetek földönfutókká, örök rabszolgákká őseink földjén. Írjátok fel ezt a napot is a kalendáriumotokba, hogy majd megmutathassátok az unokáitoknak! Büszkék lehettek rá!

De minek is tépjem tovább a számat, hallgassátok meg erről pl. Járai Zsigmond véleményét, vagy lessétek tovább a sült galambot, amely ott röpköd a fejetek fölött, csak jó messze elkerüli az éhes szátokat!

A gondolkodni tudóknak pedig továbbra is kitartás!

http://iwiw.hu/pages/message/messageboard.jsp?page=6
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Zseniális videó az egri kórház
  2008-10-30 21:10:01, csütörtök
 
  Zseniális videó az egri kórházvédő tüntetésről
2008-10-30 11:52 barikád.hu



A SzabadFilm csapatának újabb zseniális videója, most az egri kórházvédők tüntetéséről, amelyet a hazai média mélyen elhallgatott. A Markhot Ferenc Kórházért hosszú ideje küzdenek orvosok, ápolók és helyi aktivisták a Hospinvest-tel, megkísérelve példát mutatni egy konkrét ügyben a zsibbadt országnak. Ennek a hősi küzdelemnek, Eger mai védőinek a tiszteletére készült az alábbi kisfilm. Egyébként október 31-én, pénteken reggel 9.00-tól újabb tiltakozást szerveznek a kórházvédők.


http://www.barikad.hu/node/19679
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Három feleség
  2008-10-30 21:06:22, csütörtök
 
  Három feleség; egy aki nem rég ment férjhez, egy aki pár éve már házas, valamint egy aki már 20 éve házasságban él, elhatározzák, hogy feldobják valamivel otthon a "sex-life"-ot. Abban egyeztek meg, hogy egy kis szado-mazo módszert alkalmaznak majd és az élmény után beszámolnak az eredményről.

Egy hét múlva találkoznak és elmesélik mi történt:

A "friss" házasságban élő hölgy azt mondja:
Párom munkahelyén egy földig érő fekete bőrkabátban jelentem meg, becsuktam az irodája ajtaját, majd amikor ledobtam magamról a szerkót és meglátta, hogy egy fekete bőr bikini van csak rajtam annyira felizgult, hogy az ostort már nem is kellett használnom, vad szeretkezésbe kezdtünk az íróasztalán.

Aki már pár éve házasságban él a következőt mondta:
Nekem is hasonló élményem volt, párom miután hazajött a munkából, én is fekete bőrszerkóba várva álltam előtte, kettőt rácsaptam a fenekére a bőr ostorral, majd olyat szeretkeztünk, hogy egy második nászútra hívott.

A harmadik, "rutinos" hölgy, némi tétovázás után őszintén bevallotta: Rengeteget terveztem. A gyerekeket lepasszoltam a nagyszülőknél. Parfümös, olaj fűrdőt vettem. Én is beöltöztem a bőrszerkóba, még egy fekete maszkot is fölvettem. Amikor az uram hazajött a munkából lezuttyant a fotelbe, megragadta a TV távirányítóját, majd amikor rámnézett csak annyit mondott:
"Hé Batman, mi van vacsorára?"
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Bosszú
  2008-10-30 21:03:46, csütörtök
 
 

Bosszú

A feleség gyanakszik, hogy csalja a férje. Egy nap, amikor haza telefonál egy idegen női hang veszi fel.
- Halló, ki beszél?
- A takarítónő vagyok.
- Nincs is takarítónőnk.
- A háziúr ma vett fel.
- Értem, én a felesége vagyok. Ott van a férjem?
- Fent van a hálóban egy nővel. Azt hittem az a neje.
- Na ide figyeljen: akar keresni 50.000 dollárt?
- Mit kell tennem?
- Menjen be a nagyszobába, húzza ki a fiókból a berettámat és loccsantsa ki a rohadék agyvelejét.
A takarítónő leteszi a telefonkagylót az asztalkára, előveszi a fiókból a fegyvert. A nő hallja a lépteit a telefonba, ahogyan felmegy a lépcsőn. Két dörrenés. A takarítónő visszajön és felveszi a kagylót.
- Mit tegyek a holttestekkel?
- dobja őket a medencébe és takarja le a vászonnal.
- De itt nincs is medence a házban.
Néma csend.
- Ez a 832-23-55?
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
"B* meg Zuschlag, mi van már m
  2008-10-30 21:02:33, csütörtök
 
 

2008-10-30 18:17
"B* meg Zuschlag, mi van már megint a k*va pályázataiddal?"

A Zuschlag-ügy csütörtöki tárgyalási napján az ügy másodrendű vádlottja, Lados István említést tett egy vacsoráról, melyen Gyurcsány Ferenc, akkor még miniszterként, a pályázatokról beszélt Zuschlaggal.

Az ügy fővádlottjának volt személyi titkára beszámolt a bíróság előtt tett vallomásában egy 2004 januárjában megtartott vacsoráról, melyen az akkor még sportminiszterként ténykedő Gyurcsány, Zuschlag János, valamint a kettejük közt közvetítő Arató Gergely beszélgetett a pályázatokról.

Lados vallomása szerint Zuschlag a vacsorán, melyen egyébként sokan voltak, Aratót odaküldte valamivel Gyurcsányhoz. Elmondása szerint Gyurcsány "ki nem állhatta" Zuschlagot ezért vállalt Arató közvetítő szerepet a két politikus között.

Lados fültanúja volt, amint az Aratóval folytatott beszélgetés közben Gyurcsány Ferenc sajátos stílusban, hangosan kérdést intéz Zuschlaghoz: "B* meg Zuschlag, mi van már megint a k*va pályázataiddal?". Zuschlag erre odament Gyurcsány asztalához, majd - Lados elmondása szerint - miután láthatóan egyetértésre jutottak, folytatták a vacsorát.




Lados: Zuschlag 180 milliót kért az MSZP-től

180 millió forintot kért a Szocialista Párttól Zuschlag János, hogy az általa okozott károkat enyhítse, mikor szorult már körötte a hurok - mondta el az ügy másodrendű vádlottja, Lados István a per mai tárgyalásán.






A HavariaPress úgy tudja, hogy Lados meghallgatásának mai napján részletesen beszámolt két, tudomására jutott esetről, melyben az ügy fővádlottja, Zuschlag saját pártjától próbált pénzt szerezni. Az első esetben egy, még 2005-ben lezajlott telefonbeszélgetésnek volt fültanúja Lados: Zuschlag a Képviselői Irodaházban beszélt telefonon valakivel arról, hogy pártbéli tisztségéről lemond, ha ezt megfizetik neki.

Zuschlag ekkor már - kényszerűségből, mert a holokauszt áldozatain viccelődött - lemondott parlamenti mandátumáról, az MSZP-ben azonban továbbra is betöltötte tisztét. Lados, elmondása szerint annyira megrökönyödött a hallottakon, hogy telefonjával rögzítette a beszélgetést, pontosabban Zuschlag szavait. A felvétel a hírügynökség információi szerint bizonyítékként szerepel a tárgyaláson, azt azonban a bíró, dr. Fodor Endre, csak a fővádlott, Zuschlag meghallgatásán játszatja majd le.

A másik eset, melyben Zuschlag János pénzt próbált szerezni az MSZP-től, erdélyi bujkálása alatt jutott Lados tudomására: az őt többször meglátogató Zuschlag egyik barátjától hallotta, 2007-ben. Eszerint Zuschlag 180 milliót kért a párttól - mikor már szorult körötte a hurok, érezte, nem ússza meg a büntetőjogi felelősségre vonást - hogy azzal enyhítse a tevékenysége nyomán keletkezett károkat. 150 milliót szánt arra, hogy az alapítványokon keresztül elcsalt pénzeket visszafizesse, 30 milliót pedig az ebbéli mesterkedése során felmerülő költségekre fordított volna.

A tárgyaláson arra vonatkozóan nem hangzott el információ, hogy Zuschlag akár az első, akár a második esetben kapott is volna pénzt pártjától. Az elhangzott összeg arra enged következtetni, hogy az ügyészség által bizonyítottnak látott összeg kétszeresét csalta el a volt szocialista politikus társaival közreműködve. Ladosnak a csütörtöki tárgyalási napon az ügyészek tehettek fel kérdéseket, jövő szerdán majd az ügyvédekre kerül a sor. Várhatóan a jövő héten kezdődik az ügy fővádlottjának, Zuschlagnak a bíróság előtti meghallgatása is.

HavariaPress
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/5 oldal   Bejegyzések száma: 42 
2008.09 2008. Október 2008.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 841 db bejegyzés
e év: 10632 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1546
  • e Hét: 4648
  • e Hónap: 15759
  • e Év: 169255
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.