Regisztráció  Belépés
illike.blog.xfree.hu
Az ember minden jel szerint arra lett teremtve, hogy gondolkodjék. Ebben rejlik minden méltósága és minden érdeme. Egyetlen kötelessége, hogy helyesen gondolkod... K. I.
1960.08.30
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
Adj szeretetet
  2008-11-24 22:30:43, hétfő
 
  “Ossz szeretetet, bárhová mész: Legfőképpen a saját házadban... ügyelj rá, hogy mindenki jobb érzésekkel és boldogabban távozzék tőled, mint ahogyan jött. Légy Isten jóságának élő kifejeződése; jóság ragyogjon a szemeidben, a mosolyodban, meleg, üdvözlő szavaidban." (Teréz anya)  
 
1 komment , kategória:  Általános  
Egészséget Mindenkinek !
  2008-11-15 21:55:32, szombat
 
  http://gyogyuljunk.mindenkilapja.hu/  
 
6 komment , kategória:  Általános  
Segitség
  2008-11-06 22:34:56, csütörtök
 
 
http://www.innerlightinc.com/EUROPEHU/Home.aspx?ID=249567
 
 
2 komment , kategória:  Általános  
A SuperGreens por és kapszulák
  2008-11-06 22:24:18, csütörtök
 
  A SuperGreens por és kapszulák

A SuperGreens összetevői biotermesztett zöld füvekből, csírákból, zöldségekből, illetve szerves ásványi anyagokból állnak. Egy napi adag a termékből kb. 1,5 kg friss zöldség lúgosító erejének felel meg. Könnyen emészthető szerves összetevői lúgosítják, energizálják és táplálják az Ön sejtjeit, miközben egyensúlyba hozzák testének pH-szintjét. 49 különböző biotermesztett zöldség, zöld fű, levél és csíráztatott gabonaszem egyedülálló keveréke, amely lehetővé teszi a maximális felszívódást.
Több mint 100 természetes vitamint, ásványi anyagot és aminosavat tartalmaz.
Különlegesen energizál - az InnerLight szabadalmazott bioenergetikai technikái kolloidálisan töltik fel a port elektromossággal -, érezni fogja a különbséget!Szuper koncentrátum: 20:1Nem tartalmaz ártalmas algákat, gombákat, illetve probiotikus baktériumokat.
Összetevők:
ZÖLD KAMUTFŰ, ÁRPAFŰ, CITROMFŰ, KUKORICAFŰ, BÚZAFŰ, ÁFONYALEVÉL, LUCERNALEVÉL (ALFALFA), PITYPANGLEVÉL, FEKETEDIÓ-LEVÉL, SZEDERLEVÉL, LAPULEVÉL, MÁLNALEVÉL, BOLDOLEVÉL, GOLDENSEAL LEVÉL, PAPAYALEVÉL, EPERLEVÉL, ROZMARINGLEVÉL,SZÓJALECITIN, FEHÉRFŰZ-KÉREG, SZILFAKÉREG, FEHÉRMÁLYVAGYÖKÉR, PAU D'ARCO GYÖKÉR, KUKORICAHAJ, BÉTA-KAROTIN, CSIPKEBOGYÓ (ROSE CANINA), ECHINACEA, TARACKBÚZA, LEGYEZŐFŰ, ZABFŰ, SZÓJACSÍRA, KELKÁPOSZTALEVÉL, SPENÓTLEVÉL, OKRA GYÜMÖLCS, FEJES KÁPOSZTA, ZELLERGUMÓ, PETREZSELYEMLEVÉL, BROKKOLI, KURKUMAGYÖKÉR, PARADICSOM, VÍZITORMA, LUCERNADZSÚSZ, ZSÁLYALEVÉL, BORSMENTALEVÉL, FODORMENTA LEVÉL, WINTERGREEN LEVÉL, KAKUKKFŰLEVÉL, MAGAS FREKVENCIÁJÚ ÁSVÁNYI KEVERÉK, ALOEVERALEVÉL-KONCENTRÁTUM.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Belső Fény - InnerLight
  2008-11-06 22:17:40, csütörtök
 
  Belső Fény - InnerLight
Dr. Robert O. Young úttörőként foglalkozik az élő vérsejtek elemzésével. Feleségével együtt alapítói az InnerLight International cégnek, valamint az InnerLight Biológiai Kutatási Alapítványnak.
Dr. Young megfigyelte mikroszkóp alatt a beteg és az egészséges vérsejteket, és úgy találta, hogy a beteg sejtek sötétek és eltorzultak, míg az egészséges sejtek kerek formájúak, élénk színűek, és gyakorlatilag ragyognak a beteg sejtekhez képest.
Célul tűzte ki magának, hogy rájöjjön, mi okozza ezt az érzékelhető Belső Fényt
Úgy találta, hogy az élet esszenciája majdnem kizárólag növényeken keresztül jut el hozzánk, és hogy testünk minden sejtjének szüksége van a zöld növényekből nyert fényre.
A Young házaspár munkához látott, hogy befogja a zöld növényekben található természetes fényt, és eljuttassa annak energiáit az emberi sejtekhez. Munkájuk eredményeként létrejött egy természetes növényi és ásványi alapú étrend-kiegészítőkből álló termékcsalád, amelyek mindegyike oly módon ,,energizált", hogy tükrözze a napból származó eredetét. Termékeik szuperkoncentrált összetevői tiszta, biotermesztett, zöld füvekből, gabonából, zöldségekből és ásványi anyagokból állnak. A legfigyelemreméltóbb különlegessége ezeknek a termékeknek az, hogy az InnerLight elektromosan feltölti a zöld koncentrátumban lévő parányi részecskéket. E természetes kolloidok ténylegesen olyan energiaformák amelyeket a növények begyűjtenek a napból. Az InnerLight megnöveli a kolloidok elektromos töltését és rezgésszámát, hogy az a legközelebb legyen az emberi sejtéhez. Az InnerLight SuperGreens terméke vízzel fogyasztva szó szerint megfürdeti a sejteket lúgosító tápanyagokban, amelyek segítenek feltölteni és energizálni az egész testet. A vitamin és ásványi kiegészítők feltöltik a testet létfontosságú tápanyagokkal, és segítik a homályosabb területeket, hogy több fényenergiához jussanak. Más termékek pedig egyes konkrét szervek működését segítik energiával.
Ezek a termékek a legértékesebb dologhoz juttatnak hozzá... az egészséghez.
Ha valaki megismeri az InnerLight (Belső Fény) termékeket, és a táplálkozását is elmozdítja abba az irányba, hogy több lúgosító ételt és nagyobb mennyiségű vizet fogyaszt, akkor helyreállítható az optimális egészség, valamint a jó közérzet.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
pH Csoda felfedezője
  2008-11-06 22:12:45, csütörtök
 
  Dr. Robert O. Young, a pH Csoda felfedezője
Dr. Robert O.Young, a világ egyik legjobb kutatójaként szerzett nemzetközi hírnevet. (c)
Biológia és Üzleti tudományok szakon diplomázott a Utah-i egyetemen, majd orvosi mikrobiológiát tanult a Bradford Intézetben, Kaliforniában. 1993-ban táplálkozástudományból diplomát, 1995-ben kémiából és biológiából doktori fokozatot szerzett. 1997-ben táplálkozástudományból tudományos fokozatot, 1999-ben pedig természetgyógyászatból doktori fokozatot kapott. Legfontosabb kutatási eredményei között szerepel az elhízás, a cukorbetegség, a rák és az érelmeszesedés kiváltó okainak feltérképezése.
Kutatási eredményeit komoly szaklapokban publikálta, számos könyve jelent meg, és aratott nagy sikert világszerte:
Gyógyítás gyógynövényekkel (1988), Egy betegség, egy kór, egy kezelés (1992), Betegen és fáradtan (1995), Vissza az Egészség házába (1999), A pH Csoda (2002), A cukorbetegség pH csodája ( 2003), Vissza az Egészség házába 2. (2003), A fogyókúra pH csodája (2004).
Jelenleg a Puerto Rico-i Egyetem és Diabetes Központ által szervezett kutatási projektben dolgozik, az I. és II. típusú cukorbetegség lehetséges gyógymódján. Tagja a NASA reformtáplálkozással foglalkozó bizottságának, az Amerikai Mikrobiológusok Társaságának, az Amerikai Természetgyógyász Szövetségnek, tiszteletbeli tagja a Connecticut-i Holisztikus Egészség Szövetségnek, a Brigham Young Egyetem Elnöki Tanácsának.
Dr. Robert O.Young karrierjét annak szentelte, hogy megtalálja azokat a hiányzó láncszemeket, amelyek szükségesek az egészség mibenlétének teljes megértéséhez.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lúgosító életmód
  2008-11-06 22:02:23, csütörtök
 
  Lúgosító életmód
Íme néhány egyszerű javaslat, amely segíthet felgyorsítani a
lúgosítás folyamatát és az eredmények elérését.
Fokozatosan vezesse be ezeket a dolgokat, ne próbáljon
mindent egyszerre megváltoztatni!
Lúgosító tanácsok
1. Hagyja el a vörös húsok fogyasztását, és csökkentse a szárnyasok (csirke, pulyka stb.) vagy a hal mennyiségét.
2. Hagyja el a tejtermékeket, és tej helyett fogyasszon szója- vagy mandulatejet (ami egyébként jó ízű és édesebb is).
3. Találjon olyan kenyereket, amelyekben kevés élesztő van, vagy teljesen élesztőmentesek.
4. Ne fogyasszon feldolgozott élelmiszert, vagy ha igen, próbálja korlátozni.
5. Használjon NAPI rendszerességgel extra szűz olívaolajat, valamint hidegen préselt lenmagolajat.
6. Hagyja el a szénsavas, édes italokat, a kávét, a teát stb., és válassza a SuperGreenst üdítőitalnak.
7. Egyen nagy salátákat főétkezésekre. Tegyen bele paradicsomot, avokádót, uborkát, cukkinit, valamint más zöldségeket, mandulát, napraforgó-, tök- vagy szezámmagot, esetleg mandulamagot (vízben áztatva).
TITOK: minél többet fogyaszt belőlük a táplálkozása során, annál jobban elkezdi majd kívánni ezeket. Használjon pitát, amelybe beletekeri a zöldségeket vagy a salátákat. A csírás tortilla, vagy a bioliszttel készült tortillák nagyszerűek erre a célra (kukoricából nem jó).
Nem szabad elfelejtenünk, hogy jelenlegi étkezési szokásaink évek hosszú során belénk rögződött szokásokon és meggyőződéseken alapulnak. Ezek többségét szüleinktől vettük át, akiknek fogalmuk sem volt abban az időben a táplálkozás és a betegségek összefüggéseiről. Ha lassan, de biztosan dolgozik rajta, hamarosan egészségesebb és élvezetesebb életet élhet.
Az egészség egy folyamat, nem pedig egy esemény; tekintsen úgy az étkezéshez való
hozzáállásra, mint egy folyamatra. Jó étvágyat és jó egészséget!
 
 
2 komment , kategória:  Általános  
A savak okozta megbetegedések
  2008-11-06 21:50:03, csütörtök
 
  A savak okozta megbetegedések
ABC - je.
Ízületek, Kimerültség, Koleszterin lerakodás, Lábizzadás, Lábszárfekély, Reuma, Láz, Májproblémák, Porckorong problémák, Potenciazavarok, Rák, Szájszag, Szemproblémák, Testszag, Túlsúly, Vesebetegségek, Nyombélfekély, Nemi szervek, Fogyás, Candida, Gyomorégés, Alvászavar, Asztma,
Bőrbetegségek, Hőhullámok, Csontvázproblémák, Cellulitisz, Elhízás, Allergia, Ekcéma, Daganat, Diabétesz, Magas vérnyomás, Köszvény, Epekő, Érelmeszesedés, Fejfájás és migrén, Gombás fertőzések, Hasmenés, Gyermektelenség, Hideg kéz és láb, Magas a vérnyomás, Fogyás, Fáradtság,, Emésztési probléma, Májproblémák, Hátfájás, Gyomorégés, Depresszió, Teniszkönyök, Meddőség stb.

Lúgosítson, hisz e betegség tünetek megjelenése nem más,
mint a test normális reakciója az elsavasodásra.
Akik már használják:
Pokrivtsák Mónika,
Katona Klári,
Koós János,
Mészöly Kálmán
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az Új Biológia
  2008-11-06 21:47:31, csütörtök
 
  Az Új Biológia legegyszerûbben megfogalmazva azt állítja, hogy a legtöbb betegség mögött egyetlen alapvető ok rejlik, ez pedig nem más, mint a test elsavasodása. Ezzel ellentétben a régi biológia, amely Louis Pasteurmûvein alapszik, arra az elképzelésre épült,hogy a betegségek többnyire olyan kórokozóktól erednek, amelyek kívülről támadják meg a szervezetet
.
Dr. Robert Young, amerikai sejtbiológus kutató több évtizedes kutatást követően úgy találta, hogy amikor a test sav-bázis, vagy sav-lúg aránya egészséges egyensúlyban van, akkor a kórokozók képtelenek benne megtelepedni.

Gondoljon úgy a testére, mintha az egy akvárium lenne. Gondolja el, milyen fontos fenntartani a testében lévő belső folyadékok tisztaságát, hisz ebben ,,úszkálunk" nap mint nap. Testünk közel 70%-a víz!

Képzelje el, hogy ebben az akváriumban a halak az Ön sejtjei, illetve belső szervei, és abban a folyadékban fürdenek, amely a tápanyagokat szállítja, a salakanyagokat pedig eltávolítja.

Most képzelje el, hogy odatolatunk az akváriumhoz egy autóval, és a kipufogócsövet odaillesztjük annak a levegőpumpának a szûrőjéhez, ami oxigénnel látja el a vizet a tartályban. A víz megtelik szénmonoxiddal, ezáltal lecsökken a lúgos pH, keletkezik egy savas közeg, veszélyeztetve a ,,halak", az Ön sejtjei és szervei egészségét.

Mi történik, amikor túl sok ételt, vagy nem megfelelő fajta ételt (savtermelő ételeket, pl. tejterméket, cukrot és állati fehérjét) dobálunk a tartályba, és a halak nem tudják elfogyasztani, vagy megemészteni, és ez elkezd bomlani és rothadni? Az étel bomlásakor mérgező, savas hulladék- és vegyi anyagok keletkeznek, és ez a folyamat még több savas mellékterméket hoz létre, melyek megváltoztatják az optimálisan lúgos kémhatást.

Alapjában véve ez csak egy apró példája annak, hogy mit mûvelhetünk a belső nedveinkkel nap mint nap. Szennyezzük a légszennyezéssel, dohányzással, gyógyszerekkel, a túl sok savasító étellel, és még számtalan olyan vétekkel, ami felborítja lúgos kémhatású belső nedveink finom egyensúlyát.

Néhányunknak olyan akváriuma (teste) van, amely már épp csak alkalmas arra, hogy fenntartsa az életet, mégis valahogy átküzdjük magunkat a mindennapokon, egyre komolyabb egyensúlyhiányokat teremtve, amíg végül elkerülhetetlenné válik az összeomlás, és legyengítenek bennünket a krónikus, zavaró és nyugtalanító tünetek.

Belső nedveink pH szintje testünk minden egyes sejtjére hatással van. A test nem tolerálja jól a túlzott savas eltolódásokat. Valójában, a teljes anyagcsere-folyamat a kiegyensúlyozott belső lúgos környezettől függ.

Egy krónikusan túl savas kémhatás szétmarja a szöveteket, apránként belerágva magát a közel 95.000 kilométernyi vénába, artériába, és kapillárisba, mint ahogy a sav a márványba. Ha észrevétlen marad, minden sejtszintû tevékenységet és funkciót akadályozni fog, a szívünk dobogásától kezdve az agy által kibocsátott idegi impulzusokig.
Összefoglalva, az elsavasodás az egész életre kihat, és mindenféle betegséghez vezet!



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egészséget mindenkinek
  2008-11-06 21:38:37, csütörtök
 
  Honnan tudhatja Ön, ha a teste túl savas?
Belső nedveink PH szintje (sav-bázis aránya) testünk minden egyes sejtjére hatással van. A test nem tolerálja a savas eltolódásokat. A teljes anyagcsere-folyamat a kiegyensúlyozott belső bázikus (lúgos) környezettől függ. Egy krónikusan túl savas kémhatás szétmarja a szöveteket, apránként belerágva magát a közel 60.000 mérföldnyi vénába és artériába, mint ahogy a sav a márványba. Ha észrevétlen marad, minden sejtszintű tevékenységet és funkciót akadályozni fog, a szívünk dobogásától kezdve az agy által kibocsátott idegi impulzusokig.
Dr. Young megállapításai abban összegződtek, hogy minden betegség mögöttes oka a vér túlsavasodása.
Az átlagos táplálkozás túlnyomórészt savasító ételekből áll (pl. cukor, húsok, tejtermékek, gyümölcsök, élesztővel készült kenyerek), 90%-ban savas, és 10 %-ban lúgos. Ám az ideális arány 20% savasító és 80% lúgosító étel lenne.
Savas közegben a sejtek meggyengülnek, és ez hatással van az idegrendszerre (depresszió), az izomzatra (gyengülés, sorvadás), a bőr tónusára (korai öregedés), az agysejtekre (ködös gondolko-dás), szerveinkre (betegség, fáradtság).
A túlsúly nem más, mint a test normális reakciója a túlsavasodásra. A zsírsejtek megkötik a savakat, és elszállítják őket a létfontosságú szervek közeléből, hogy megvédjék őket a sav roncsoló hatásától. Valójában a zsír az, ami megvéd bennünket.
Lúgos környezetben a test eléri az ideális súlyát.
Összefoglalva, az elsavasodás az egész életre kihat, és mindenféle betegséghez vezet!
Egy savas közegben fáradt, beteg sejtek vannak, amelynek a következménye:
FÁRADTSÁG - ALLERGIA - CANDIDA - CUKORBETEGSÉG - RÁKOS DAGANAT - PAJZSMIRIGY RENDELLENESSÉG - NŐGYÓGYÁSZATI BAJOK - MAGAS VÉRNYOMÁS - EMÉSZTÉSI PROBLÉMÁK - TÚLSÚLY - NARANCSBŐR - IZÜLETI FÁJDALMAK - EKCÉMA - CSONTRITKULÁS - IDEGI PROBLÉMÁK - GYOMORPANASZOK - ROSSZ LÁTÁS - HORMONZAVAR - ASZTMA - FEKÉLY- ALVÁSI ZAVAROK - DEPRESSZIÓ
Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
2008.10 2008. November 2008.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 10 db bejegyzés
Összes: 1824 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 323
  • e Hét: 3181
  • e Hónap: 8053
  • e Év: 122293
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.