Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Henry Van Dyke: Az idő
  2008-11-16 13:56:07, vasárnap
 
 






Túl lassú azoknak, akik várnak,
túl gyors azoknak, akik félnek,
túl hosszú azoknak, akik gyászolnak,
túl rövid azoknak, akik örvendnek.
Ám azoknak, akik szeretnek,
az idő nem számít.
 
 
0 komment , kategória:  Lélekemelő írások  
A művész feladata
  2008-11-16 12:21:45, vasárnap
 
 



A művészek önkéntelenül foglalkoznak politikával. A felső tízezer azért érinti őket, mert a felső tízezernek nagybetűs, hivatástudattal rendelkező embernek kellene lennie, mint az igazi művészi nagyságoknak. Ha a társadalomban a felső tízezer hazudik, lop, csal, embereket áldoz, ott nagy baj van, természetes, hogyha igazi, el nem ismert tehetség kerül közéjük, kiközösítik. Ilyen világban az igazi nagyságok mindig szenvedtek, mert nem tudnak a rengeteg igazságtalansággal, hazugsággal azonosulni.
A művészek többsége, mint a régebbi keletesek, nyugatosok apokalipszist írtak, a többi lompos, alulról emelkedett harmónia nélküli csavargó, vagy egy kort megtanuló, azt űző kortársnak magát nevező túlélő.
A Zöldl Medeiát is végrehajtó, Zöld média népe éppúgy, mint a minden történelmi kort kijáró, betöltő színészek Benedek Katalin BI Aranyketrec című könyvének megfelelően elmebetegekből állanak. Ezért is számolják fel régi otthonaikat.

A művészet már rég túlhaladta a Móricz-i realizmus korát, száz esztendővel ezelőtt volt divatos a valóság ábrázolása, a káoszból kivezető út feltárása.

A ma művészei között, akik alulról emelkedtek a rengeteg várakozó túlélő mellett sok futurista, avantgarde kortárs található még mindig, akik apokalipszist hajtottak végre, mint ahogyan a Bizottság rock-punkrációs együttes összeállítása is KOKO művésznővel és a zsidókkal megmutatja ezt.

Teljesen természetes kiközösítése ez a finom lelkülettel született tehetségeknek, ami a mai világban történik. A született művészek mindig nagyon szépek, harmonikus külsővel és belsővel rendelkező emberek voltak. Másképpen nem is lehettek volna igazi nagyságok. Nem a pusztai nép parasztjaira gondolok, kik a Magyar Irodalom Története szerint Illyés ördögi segítséggel író népét jelentik. A reformátusok már régóta nem a lutheri reformáció adventista irodalomban fellelhető hívei, hanem denevér köpenyesek, mint egykori Edom denevéres, bagoly maradványokkal megírott romhalmazának képviselői a zsidók bibliájából. A puszta népe áldoz, a Magyar Irodalom Története-ben megírták Weöresnek, hogy Istár és Innin pokoljáratása és ehhez hasonló napkeleti erkölccsel bíró zsidók kelet és cigányság felemeléséhez szükséges nagy közös áldozása a XX. században nem kivitelezhető, mégis ez történik itt 1958. óta, de az értelmiség legyőzőknél a cionista--féle esőemberes paratámadások fejre már sokkal régebbiek.



Milyen hírek volt tegnap? Én nem nézem, mert szörnyűnek tartom, ami nap, mint nap történik. Itt vannak a szlovák események, ismétlik azt a háborúskodást, ami 1969-ben történt, amikor lezárták a határátkelőhelyeket is, lövöldöztek egymásra. A rengeteg Tóthot kitermelték, milliárdossá tették őket, lovat adtak alájuk. A szlovák és a román sohasem fog megbékélni a magyarokkal, mivel nagyrészt magyar területből állanak Trianon óta. Egyszerűen kihalatja Magyarországot, cigányosítja. A roma bibliai dögcsapást jelent, dögvészként van megírva, ezért van dögszaga. És ezeket iskolázzák be, kötelezik a tanárokat arra, hogy tűrjenek nekik.



Aki képes eligazodni a történelmi hazugságok, káosz valóságai között, ezeket tényként feltárja, leközli, az áldozatokat szárnyai alá véve óvon fedezi, az a valódi művész. Táboruk mindig kicsiny volt, hiszen olyanok ők, mint az egyszer élt csillagok, kik megközelítették az emberi tulajdonságokat, emberként éltek a földön egyszeri életükben. Cseppek a tengerben, de ezek a cseppek világot váltanak, embereket a megfelelő helyre helyezik. Aki ellentétesen viselkedik, emberek felé megalázás végett primitív parasztokat, sértő, rúgdalkozó buta, oktalan egyéneket helyez, legkevésbé sem nevezhető emberséget tisztelő politikusnak. Aki az apokalipszis csapásait ráerőlteti másság elfogadása néven az emberiségre, mégúgy sem.
Ezért nevezik a kormányt ördögi patkósoknak, de tudni kell az ördögökről, hogy együtt vetettek el egykor az angyalokkal, erejüket lebecsülni nem lehet. Természetesen a boszorkányokkal, parabestiákkal, parabrutális népekkel, démonokkal, minden alvilági lénnyel szövetkeztek, rengeteg idejük volt arra, hogy titkon, alul készüljenek világmegváltó terveikkel hatalom átvételre nem tudni, kitől, hiszen az ő világuk törvényen kívüli világ, nem is törvénykeznek a földön csak az emberek ellen szentek híján hamisan. Miskolcon van a Vasgyár vaskoriak központjával, mely a vasfüggöny résztvevőit nemi elfajulásokkal együtt jelentik, az Árnyékoskert árnyékvilágával. Az apokalipszist végrrehajtó megye, mely kivonul széjjel a világba anyagi gazdasgággal része a patkós kormánykerék is. A La Mancha csatorna fészke a Stadion és környéke a vörös X sziget titkai könyvének leleplező írása szerint, mely 1971-ben jelent meg betétekkel szimbolizált szexuális csűrhével együtt.


Akinek van véleménye arról, mi az igazi művészet célja a rengeteg kacs leszedése után, melyek túlnyomó többségben burjánzanak, kérem, írja meg! Most éppen nem a legmegfelelőbb szimbólumot választottam, mert a szőlő is bibliai motívum, a pusztai nép jele, azé a pusztáé, amelyik Végh Antal Egyedül a kastélyban könyve szerint együtt élt egykor kihalt tanyákon, falvakban a sziklákban megjelent cigánysággal, fogatlan pusztai elhízott asszonyokkal.


Kellemes vasárnap délutánt kívánok Önöknek!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2008.10 2008. November 2008.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 77 db bejegyzés
e év: 142 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 983
  • e Hét: 2132
  • e Hónap: 8373
  • e Év: 60639
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.