Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
A történelem ugyanolyan
  2008-11-21 10:53:43, péntek
 
 












Furhmann Imre a borsodi Kelet Művészeti Egyesület költője volt, jelenleg kisebbségi képviselő. Az 1995-ös év kedvező volt számára és állítólagos börtönviselt népének. Fel is kiáltott neve hallatán a média: hiszen ők bűnözők! Talán így van, versei szerint bejárta Chicagót, New Yorkot, nem feledi Balatonszárszót, de megváltoztatják az időket és a saját karmikus törvényeiket: áldoznak, mint egész kelet a zsidókkal, cigányokkal önmaguk felemelése érdekében Ártatlant, Ártatlanokat.
Rengeteg Krisztusos cserepet festett nekem Gergely Sándor 1995-ben, egész Júdásfával rendelkeztek, mind Jeruzsálem berendezésére utal, a Látlelet című írása szerint arra is, hogy lezárták a határokat, s itt maradtak a bibliai szülöttek, bűnözők bezárva Európa közepén. Azóta sikeresen kitörtek, hiszen csapásokról van szó. Minden Jézusos-Krisztusos elmélethez egy-egy régi kor tartozik. Ilyen Walt Witmann, Illyés a puszták népével, az AVON-nal, mint holtak városával, Keresztrefeszítés című versével, melyet sikeresen átírtak Rudolf Steiner hatalmas nagy TAROT-os táborával, Dávid csillagos fekete kereszten hét rózsás Hagia Sophiás rózsakeresztessel a Vörös Oroszlán zsidó misztikusai közül - s ez csak három Jézus eddig - Íziszre, egy közös áldozatra, melyet minden borsodi falu apraja-nagyja, Egyetemváros a menhelyiek Radnótis kezdetének folytatásával tanult, a Kelet avatta be ezen versekbe a hetvenes évektől falutanítók, népművelők segítségével a pusztai falvakat. Így is adták ki ezoterikus boltok Rudolf Steinertől az Ízisz című könyvet.

Pilátusok: garmadával.
Ácsok: mint a tenger árja.
Júdásoknak: soha jobb kort.
Tömeg is van, hogy a gyilkos helyett
ártatlant kiáltson keresztre.
Légy türelmes.
Ne keveredj.
Ne légy gyáva.
Megszüli Krisztusát is
e rothadó század,
földig szorított homlokod
fölemelheted nemsokára.

Ami nem sikerült a Keletnek, az sikerült a vaskori Babilonnak, az Új Bekezdésnek az Időjelek Antológia kiadójának. Ami elkezdődött a Vörös Oroszlán zsidóival 1958-ban, hatalmas tömeggel, Anna Erich Friedes Shekaspeares-i átdolgozással bíró osztrák költő sorozata szerint kereszten a rózsával, akihez az út a rózsán keresztül vezet, mindenben mindenütt Anna van, vagyis nőiesítették az összes Krisztusukat Bródy sorozatában, folytatódott Vénusszal, az ötágú emberszabású csillagosok elméletével, majd Ízisszel, az okkultisták képviselőjével. Így került sor arra is, hogy örmények, a hunok rokonságaiként Ararát hegyi Ószövetségükből csontvázjelesként a volt ének-zene tagozatos iskolámba kerültek pár éve, ott vizsgáztak is, ahol már akkor cigány igazgató közölte velem: keressem a tanárokat az elfekvőben, Coca Cola gép beállítva a folyosóra, a tablókon örmények fotói láthatóak, a város pedig ünnepel a hivatalos szervekkel együtt, hiszen az új ellenség az ember lett, lélek híján, ami a kutyáknak van bibliájuk szerint testbe bújó ördögök, démonok, légiók, elektromos csapások, mennydörgés fiai csapásaival, lázzal, betegségekkel, titkos pszichés hadművelettel végeztek az emberekkel, akik már születésem után ott sorakoztak a temetőkben, különösen a szépen énekelők és beszélők. S még ebben nincs benne a mexikói és a barzil rokonság minden sivatagi és környékbeli rokonsággal együtt. A magyarok ellenes bibliai csapásokkal a barzilok végeztek új-missziót divatcégek emelkedése mellett, sokan a Bibliából gazdagodtak meg. Így került a pusztai Teréz anya ismét Új missziós munkára Afrikába, ahol a magyar nyelv ellenesként létrehozott egykori bibliai csapások nevében térítettek. Én a Jézus elmélet felelevenítését Antikrisztus tanaként írtam meg, ami azt jelenti: egykor régen valóban élt Jézus, de feltehetően nem megárnyékoló Istentől született, s nem a humanás és mennydörgés fiainak nevezett Csend népét hívta el a pogányok közül, a bűnöző zsidók közül.

Mivel itt rendezték be Jeruzsálemet, a csapások ismét továbbállnak - bár már négyszer végrehajtották a pusztai könyveit honfoglalókkal, az elmebetegekkel, akiknek hatalmas nagy erővel bíró megváltóik vannak. A pszichografológia szerint minden alkoholista elmebeteg, ezért születésem óta emelik őket, külön védelme alatt állnak az egészségügynek. Ők a ciprusi mágus könyve szerint démonokkal vannak együtt, a Pax televíziós alkoholista sztár, Horváth Szilveszter szerint patológiák, vagyis fertőznek.

Jutalmaikat a játékosok megkapták az ördögi kormánytól, mint a Bábuk emelkedése után a Bábu vagy előadója, mexikói csapások után Erős Antónia alulról mosott, Horváth Gyula borsodi rafkós szemes Kelet költője Németországban, s akik Romániával együtt még Kukó cigány kastélyt is építettek az elmúlt években, de minden két keresztneves szülött, mint Orbán Viktor Vörös Oroszlános misztikus kiválasztottja a fekete mágikus démonokkal teli középkori zsidó tanoknak. Így egy tőről fakad minden párt, hiszen Dávid Ibolya Rákóczi téri kiválasztott is a misztikusok közé tartozik Izrael Simon nevű politikusával, sőt simontornyi elmeosztályt is neveztek el egykor róluk. Érdemes elolvasni az adventista könyveket is. A karmikus börtön gyilkosok tanait népszerűsítik a spiritiszta szellemvilággal lakosok között tartózkodó halálnép tanaival együtt, s ellenségük kitalálója a elméleteknek: az Antikrisztus. A Látleletek átvedlettek valódi ember torzításokká, betegségek képviselőivé, minden betegségnek megvan a saját emberi formában megnyilvánuló alakja.
 
 
0 komment , kategória:  Kelet örökségek  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2008.10 2008. November 2008.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 77 db bejegyzés
e év: 142 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1525
  • e Hét: 3847
  • e Hónap: 10088
  • e Év: 62354
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.