Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 34 
Azok a rothadt rasszista magya
  2008-11-28 22:10:22, péntek
 
  Azok a rothadt rasszista magyarok......

Az utóbbi napok örvendetes eseményei kapcsán azért eszembe jutott néhány apróság, amelyekre keresem a választ:

- az olaszliszkán agyonvert Szögi Lajos temetésén hány miniszter vett részt (és a még ki tudja hány, a cigányoknak áldozatul esett tisztességes magyar emberén?)? Mert a nagycsécsi cigányokén ott volt Draskovics (igazságügyi min).

- az olaszliszkán agyonvert Szögi Lajos családjának melyik miniszter vitt és mennyi gyorssegélyt? Nagycsécsre Gyenesei (önkormányzati min) félmilliót, illetve a rendőrség és még a bánat tudja kik építik újjá a putrit.

- Még mindig Olaszliszka: mennyi nyomravezetői díjat tűztek ki a tettesekre? Mert az ügy még mindig húzódik, nincs ítélet, a vádlottaknak lassan lejár az előzetes és mehetnek ki. Olyasmikkal húzzák az időt, hogy "az én kezemen halvér volt", meg a tipikus "én csak ott voltam"...

Nagycsécsen és Pécsen 10-10 millió Ft a nyomravezetői díj, az adófizetők pénzéből.

- Azon "fehérek" védelmére, akik a cigányok miatt nyomorékok, halottak, illetve félelemben élnek nap mint nap, alakult-e országos nyomozócsoport?

A megerőszakolt, kirabolt, meggyilkolt 70-80 éves öreg néniket ki védi meg? A tisztességes, dolgozó, vagy esetleg az országért 35-40 évet becsülettel lehúzó emberek problémáira ki kíváncsi? Azokéra, akik nap mint nap gyakorlatilag cigányterrorban élnek és ha védekezni próbálnak, esetleg még ők kerülnek börtönbe? Vagy ők le vannak SZARVA?

Pedig pont ők azok az emberek, akik például a mostani válság elszenvedői. Tőlük akarnak több pénzt elvenni, elvonni a tizenharmadik havi fizetést, stb. Ami körülbelül 10%-os fizetéscsökkenést eredményez(ne).

Szeretném kérdezni, hogy a szociális segélyeket hány százalékkal csökkentik, az igazságosság és a közteherviselés jegyében?

- Sok olyan faluban működik kisbolt, ahol a cigányok állítólag azért mennek lopni, mert éhes a gyerek. Ezekben a boltokban segély idején a következp alapvető élelmiszerek közül fogy a legtöbb: kávé, pálinka, sör, cigaretta, bor. Ha van játékgép, azt sem kímélik természetesen. Ezért adózunk 40%-ot? Vagy ez is olyan kevés, hogy már-már rasszizmus és 60-at kéne?

- Nagycsécs és Pécs kapcsán 50 fős külön rendőrcsapat alakult és ami külön döbbenet: a miniszter UTASÍTOTTA a rendőrséget, hogy nehogy ki merjék zárni a rasszista indítékot. Miközben minden arra utal, még a cigányok elmondása is, hogy uzsorások állnak a háttérben.

Értitek? Mondjuk vannak bizonyítékok, hogy nincs rasszizmus a háttérben. A rendőrség ezek alapján el is veti ennek lehetőségét, teljesen indokoltan. És akkor jön a miniszter és UTASÍT??? Mi ez, az '50-es évek?

- Az vajon nem rasszizmus, hogy eleve úgy állítják be az egészet, mintha "szélsőséges" elemek általi támadás lett volna? Milyen bizonyíték van erre?

- Az vajon nem rasszizmus, hogy azt mondják, több cigány kell a rendőrség állományába, mert a velük a cigányok jobban szót értenek? Tehát ezek szerint a cigányoknak nem mindegy, hogy fehér-e a rendőr vagy nem?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
"Demokratikus" EU-határozat: e
  2008-11-28 22:06:41, péntek
 
  "Demokratikus" EU-határozat: erélyesebben kell fellépni a szólás- és kutatói szabadság ellen
2008-11-28. 17:41


Az eddigieknél súlyosabban kívánja büntetni az unió a "rasszizmus és az idegengyűlölet minden formáját", hogy lehetőleg teljesen lenullázza Európa önvédelmi képességét a kontinenst elsöprő bevándorlóhullám és a zsidó világuralmi törekvések ellen.

A tagállamok igazságügyi miniszterei ennek érdekében kerethatározatot fogadtak el Brüsszelben. Eszerint nem csak az "uszítást", hanem a "gyűlöletkeltést" is bűncselekményként kell kezelni, illetve azt is, ha valaki "tagadja bármely emberiség elleni bűntett megtörténtét vagy jelentőségét". Mindez akkor, mikor európai történészek százai csatlakoznak a holokauszt-kutatás szabadságát követelő Blois-i felhíváshoz.

Azt a tagországokra bízza a határozat, hogy minden "fenyegető jellegű" megnyilvánulást büntetnek-e, vagy csak azokat, amelyek konkrétan "veszélyeztetik a közrendet".

A tagállamoknak két éven belül kell átültetniük saját jogrendjükbe a határozatot, amely Magyarországon a jogszabályok szigorítását jelenti majd.

(MR nyomán)

http://kuruc.info/r/1/31355/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Morvai Krisztina válaszlevele
  2008-11-28 22:02:25, péntek
 
  Morvai Krisztina válaszlevele az ÉS antimagyar gyűlölködőinek
2008-11-28. 20:19


TISZTELT ÉLET ÉS IRODALOM SZERKESZTŐSÉGE!

Érdeklődéssel olvastam Megyesi Gusztáv elvtársuk cikkét (Élet és Irodalom, 2008. november 7.), amelyben az egri kórházvédőket tolvaj bűnözőknek beállítva sopánkodott azon, hogy a Magunkfajták hogy merészelnek fellépni a Magukfajták zavartalan országrombolása, a nemzeti vagyont fillérekért összeharácsoló rablásai ellen. Megyesi elvtárs - összhangban a Magukfajták többségével - igen rossznéven veszi, hogy mi magyarok nem vesszük szó nélkül tudomásul, hogy gyarmati sorra ítéltek bennünket, s nem úgy reagálunk az Önök szeretett főnökének, Simon Peresznek Magyarország felvásárlásáról szóló tájékoztatójára, hogy azt mondtuk volna: Shalom, Shalom, jöjjön csak bátran, és szolgálja ki magát.

Kedves Magukfajták, az Önök arcátlansága nem ismer határokat. S persze a mi gyávaságunk és lúzerségünk sem, ezt is tegyük hozzá. Ha bennünk a Maguk ötvenévnyi kommunizmusa után maradt volna egy szemernyi is az ősi magyar virtusból, akkor az ún ,,rendszerváltás" után a Magukfajták nem csomagolták volna ki legendás bőröndjeiket, amik állítólag készenlétben álltak. Nem. Bőröndöstül távoztak volna, de izibe! Önként költöztek volna ki a lopott rózsadombi villáikból, s KISZ- és párttitkárjaik nem tehették volna rá mocskos kezeiket a magyar nép vagyonára, gyárainkra, üzemeinkre, kórházainkra... És maga, Megyesi, nem írhatna úgy a magyar orvosokról és ápolókról, akiket a Magukfajták kitettek a munkahelyükről, mintha tolvajok, bűnözők lennének. Szép lenne, ha legalább egy icipici igaz lenne abból az állítólagos félelemből, amit a Magukfajták éreznek az itt tomboló állítólagos ÁNTISZEMITIZMUS, fasizmus stb. miatt. Akkor nem ragadtatnák magukat ilyen pofátlanságra, mint ez a mostani cikk, s mint az a napi rendszerességű gyalázat, amit megengednek maguknak. A Magukfajták ezzel szemben láthatóan egyáltalán nem félnek, mi több, zavartalanul tolvajozzák le a Magunkfajtákat, akik elég lúzerek vagyunk ahhoz, hogy ezt szó nélkül tűrjük. De meddig, Kedves Megyesi elvtárs, Kedves Szerkesztőség, Kedves Magukfajták?

Nem tűrünk a végtelenségig. Nem és nem! A Magunkfajtáknak ugyanis, Tisztelt Megyesi Elvtárs, Tisztelt Szerkesztőség, Tisztelt Magukfajták - csak ez az egy hazája van. Magyarország. Ez a mi Hazánk, mi itt vagyunk itthon és mi itt itthon vagyunk. Visszavesszük a Hazánkat azoktól, akik túszul ejtették!

Szívélyes üdvözlettel

Morvai Krisztina
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ezerszám rúgják ki az embereke
  2008-11-28 21:59:30, péntek
 
  Ezerszám rúgják ki az embereket a "mi autónknál"

2008. november 28. 16:52

HunHír.Hu
A Magyar Suzuki Zrt. 1200 ember elbocsátását tervezi, összes üzemére kiterjedő csoportos leépítés során - erősítette meg a cég kommunikációs vezetője a pénteki hírt az [origo]-nak. Közben a szintén részben Komárom-Esztergom megyében működő Foxconn 1500 ember elbocsátását jelentette be.


A terv 1200 ember csoportos elbocsátását jelenti, tudtuk meg a cégtől. Erről hamarosan megkezdik az egyeztetéseket az üzemi tanáccsal - mondta Ruska Viktória. Ruska hangsúlyozta, hogy az elbocsátás elsősorban az európai piacon tapasztalt keresletcsökkenésnek a következménye.

Szintén pénteki hír, hogy összesen 1500 embert bocsát el a Nokia tajvani beszállítója Magyarországon. Komáromban közel ezer, Debrecenben 500 főt küld el gyáraiból ugyanis a Foxconn. A leépítést a vezetőség mindkét üzemben bejelentette a dolgozóknak és a munkaügyi központnak - közölte a komáromi vállalat.

Csoportos létszámleépítés keretében 400 dolgozójától válik meg a Videoton Holdinghoz tartozó VT Autóelektronika Kft., amely 20 milliárd forint árbevételével a legnagyobb hazai tulajdonú autóelektronikai vállalkozás - közölte az MTI-vel a cég pénteken. A közlemény szerint a cég a vevői által a jövő évre megadott előrejelzésekhez igazítja a dolgozók létszámát. Hangsúlyozzák ugyanakkor, hogy a VT Autóelektronika kilátásai kedvezőek, több jelentős üzletkötés biztosítja közép- és hosszú távú eredményes működését.

origo

http://hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=14762
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Na, ez már tényleg
  2008-11-28 21:56:55, péntek
 
  Na, ez már tényleg "Ausvicc"

2008. november 28. 18:29
HunHír.Hu

Antiszemitizmus elleni konferenciát kezdeményez a budapesti izraeli nagykövet.Habár a világ más országaival összehasonlítva nem Magyarországon a legrosszabb a helyzet, de itt is jelen van az antiszemitizmus, s egyáltalán nem gyengült. Egy demokratikus és nyitott társadalomnak ez ellen harcolnia kell - mondta Aliza Bin-Noun.

A márciusi budapesti konferencia önmagában nem fogja megváltoztatni a helyzetet, de jó lehetőség arra, hogy felhívják a figyelmet erre a problémára - tette hozzá.

Aliza Bin-Noun hozzátette: ilyen tanácskozásokat a világ minden pontján rendeznek, a legutóbbi például az év elején volt Izraelben, de két éve Magyarországon is tartottak hasonló megbeszélést.

HunHír.Hu kommentár: azért jönnek napi átlagban 100-150-en letelepedni, meg építik a szállodákat, őrzött lakótelepeket, meg csinálják a bulikat, fesztiválokat, mert itt antiszemitizmus van. Itt csak magyargyűlölet van, nem antiszemitizmus. S ki fizeti a konferencia költségeit már megint, természetesen az adónkból, mi. Tehát pengetünk azért, hogy alázhassanak.



http://hunhir.hu/?pid=hirek&id=14763
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rengetegen belebuknak a karács
  2008-11-28 21:53:01, péntek
 
  Rengetegen belebuknak a karácsonyi hitelekbe

2008-11-28 13:18 barikád.hu

Felelősen, az ügyfelek fizetőképességének fokozott szem előtt tartásával hitelezzenek a karácsonyi ünnepek előtti időszakban a hitelintézetek és a pénzügyi vállalkozások - figyelmezteti Varga Csaba, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) főigazgatója vezetői körlevelében a hitelintézeteket.

A karácsonyi ünnepek előtt a lakosság hitelfelvételi hajlandósága jelentősen megnövekszik. Különösen igaz ez a fogyasztási hitelekre, amelyek iránt a keresletet ebben az időszakban a rendkívül kedvező feltételek - a 0 százalékos teljes hiteldíj mutató (THM), az önrész nélkül kínált áruhitelek, a fizetőképesség ellenőrzésének mellőzése - tovább élénkítik. A bő termékkínálatnak és az ahhoz kapcsolódó rendkívüli hitelakcióknak sok háztartás nem tud ellenállni, a törlesztést azonban a későbbiekben sokszor csak nagy nehézségek árán, vagy egyáltalán nem tudják teljesíteni.

A pénzügyi szolgáltatókat, amelyek megfelelő piaci információkkal és szakmai tapasztalattal rendelkeznek, fokozott felelősség terheli a fogyasztókkal szemben - figyelmeztet a főigazgató körlevele.

A felügyelet ezért felhívja a hitelintézetek és a pénzkölcsönt, áruhitelt nyújtó pénzügyi vállalkozások figyelmét arra, hogy kereskedelmi kommunikációjukban ne buzdítsák a fogyasztókat anyagi lehetőségeiket meghaladó, felelőtlen hitelfelvételre, továbbá fordítsanak kiemelt figyelmet ügyfeleik hitelképességének vizsgálatára.

A körlevél egyúttal kitér arra: a pénzügyi vállalkozások, a hitelt adó bankok győződjenek meg arról, hogy ügyfeleik megnyugtató módon képesek lesznek a törlesztőrészletek visszafizetésére. Ezt a magatartást a felügyelet elvárja az ügyfelek, illetve a pénzügyi intézmények javára tevékenykedő ügynököktől is.

A PSZÁF fokozott figyelemmel fogja kísérni a szolgáltatók hirdetéseit, amelynek keretében ellenőrizni fogja a THM-re vonatkozó rendelkezések betartását is. Amennyiben azt tapasztalja, hogy valamely kereskedelmi kommunikáció a fenti elvárásoknak nem felel meg, a PSZÁF megteszi a szükséges intézkedéseket.

A jelenlegi nehéz pénzügyi helyzetben különösen fontos, hogy a lakosság eladósodottsági szintje ne emelkedjen nagymértékben, további hitelfelvétele ne vezessen tömeges fizetési problémákhoz - hangsúlyozza a felügyelet körlevele.

MTI - barikád.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fáklyás menet Kiskunlacházán -
  2008-11-28 21:31:58, péntek
 
  Fáklyás menet Kiskunlacházán - Magyar zászlók nélkül, cigányoktól fenyegetve (percről percre)
2008-11-28 18:51 barikád.hu


Mint ismeretes, múlt vasárnap hajnalban megöltek egy tizennégy éves lányt, aki a helyi művelődési házból tartott hazafelé. A kislányt megerőszakolták, majd megfojtották. Csaknem teljesen csupasz holttestére vasárnap édesapja talált rá a kultúrház melletti bozótosban.
Kiskunlacháza képviselői testületileg mozdultak meg, s a polgármester maga hirdette meg a mára szóló figyelemfelkeltő demonstrációt. Plakátjukon kiemelik, hogy együttesen fejezik ki a helyi polgárokkal azon véleményüket, hogy elegük van az erőszakból, a félelemből és a rettegésből. Mondjuk ki együtt, hogy ELÉG VOLT! - áll a Répás József polgármester által aláírt felhívásban.

Kiss Róbert, főkapitány


A barikád.hu információi szerint a Budapestről induló tömeg már 16 órakor gyülekezett a közös találkozóhelyen - ekkorra már körülbelül 15 gárdista is jelen volt (civilben).

18:20 A Magyar Gárda és a Jobbik képviselői 18:15-kor fejezték be a tárgyalást a Baranya megyei rendőri képviselettel. A megbeszélésen igencsak Gárdaellenes hangulat uralkodott: A ráckevei rendőrkapitány kijelentette, ha a Magyar Gárda bármiféle atrocitást követ el, vagy olyan magatartást tanúsít, mely a cigányságot irritálná, perceken belül kapával, kaszával többszáz cigányt tud a helyszínre hívni - Kolompárral az élen. Mint mondta, adott esetben nem riad vissza erőszak alkalmazásától sem a Gárdával szemben. A rendőrvezető mondhatni, megfenyegette a gárdistákat - számolt be az eseményekről szerkesztőségünknek Kiss Róbert, a Magyar Gárda országos főkapitánya. A rendőrkapitány megtiltotta a Mozgalomnak, hogy menetelhessen, illetve az Árpád-sávos zászló használatát is. Az előbbi döntés apropóján Kiss Róbert elmondta, Árpád-sávos zászlókat civilekkel hozatnak majd a rendezvényre.

Helyi tudósítónk információi szerint 200-300 résztvevő van jelenleg a helyszínen, a médiaérdeklődés nagyon nagy, s mindemellett többszáz rendőr vigyázza a menetet.

18:44 BOTRÁNY!!! A szervezők a magyar zászlót is eltetették a résztvevőkkel, köztük a Magyar Gárdával is.

18:55 Az egyre bővülő tömeg létszáma - a közel 150 gárdistával együtt - 500 fő. Várhatóan összesen 200 gárdista fog a helyszínre érkezni.

Elég volt a romaerőszakból!

19:15 A menetet megelőzően elsőként felszólaló Répássy József polgármester kijelentette: Kiskunlacházán elég volt a romabűnözésből! A mondatot hatalmas taps kíséretében ,,Éljen a Gárda!" bekiabálások kísérték. A polgármester beszédében elmondta: Ha egy rendőr is intézkedik a bűnözés ellen, akkor őt is rasszistának bélyegzik. A lakosság követeli az állandó rendőrőrség létrehozását, és a bűntető törvénykönyv szigorítását. Kéri, hogy a polgárőrök számára az önkormányzat több jogot és nagyobb hatáskört biztosítson. Mint elmondta, a politikai elit felelőssége jelen esetben is hatalmas, így el kell dönteniük, kinek az érdekeit képviselik, a bűnözőkét vagy a kistelepülések polgáraiét. ,,Kedves Nóri! Te odafenn biztosan látod, ami itt történik. Most megtesszük az első lépéseket, hogy változtassunk." - szólt a polgármester, a meggyilkolt kislányra emlékezve. Mint mondta, elindul egy olyan folyamat, mely várhatóan az egész országon végig fog söpörni, nagy változásokat vonva maga után. ,,Be fogjuk bizonyítani, hogy lehet békésen és méltóságteljesen küzdeni." - zárta beszédét.

19:20 A következő felszólaló a kiskunlacházi polgárok nyílt levelét olvasta fel a parlamentben csücsülő politikusokhoz címezve. A felsorolt képviselők nevei hallatán a tömeg felől, nagy hurrogás és kifütyülés közepette, a szokásos (de nem elégszer ismételt) ,,Mondjon le!" felkiáltás hangzott. Kóka János és Lendvai Ildikó neve extra mértékű elégedetlenkedést váltott ki.

A kiskunlacházi önkormányzat nevében kijelentette, gyászukban osztozva mindannyian kiállnak a hozzátartozókért. ,,Tenni akarunk azért, hogy áldozatokká ne váljunk (...) Elég volt az erőszakból, a félelemből! Tenni akarunk, és teszünk is azért, hogy biztonságban tudhassuk szeretteinket (...) Úgy érezzük, hogy a helyzet településünkön pattanásig feszült." A levél is tartalmazta követelését az állandó rendőri jelenlétnek, illetve a polgárőrök határkörének és eszközeinek bővítését, hogy a közbiztonság érdekében dolgozó személyek megfelelő támogatást kapjanak munkájukhoz. ,,Az utolsó órában vagyunk. Az élet szent." - zárul a levél dr. Répássy József polgármester úr nevében.

19:25 Dr. Répássy József polgármester beszámolt az önkormányzat szerdai rendkívüli testületi üléséről, melyen a 446/2008-as határozta értelmében meghozta a következő döntéseket:
Az önkormányzat
- a település közintézményeihez, köztereihez térfigyelő kamerákat szereltet
- pénteki és szombati napokon a polgárőrök mellé egy fő rendőrt biztosít
- a 2009. évi költségvetésből a gazdátlan, romos és értéktelen ingatlanok felvásárlása érdekében 10 millió forintot elkülönít (A tömegben hatalmas taps és éljenzés.)
- a napokban történt kiskunlacházi bűneset nyomravezetőinek egymillió forintot ajánl fel
- a Duna-part közbiztonságának növelése érdekben a térfigyelő kamerák felszerelését megfontolják
- a polgárőrség számára még egy gépjárművet vásárol
- a fenntartása alatt álló intézmények rendezvényeiről hazafelé tartó kiskorúakat 18 óra után csak szülő felügyelet mellet engedik utcára; szeszesital árusítása effajta rendezvényeken szigorúan tilos! (Ismét hatalmas taps.)

A polgármester arra a híresztelésre, miszerint a helyi önkormányzat 40-50 roma család betelepítését tervezi, úgy reagált, hogy ,,sem roma, sem más nemzetiségű család betelepítését nem kezdeményezi, és nem támogatja az önkormányzat". A bejelentést ismételten hatalmas tapsvihar és ováció fogadta.

Répássy József megkérte a jelenlévőket, hogy csendben vonuljanak, és semmiféle provokációra ne reagáljanak. A képviselőtestület a menet élén fog haladni, utána csendben, sorba foglalja el helyét mindenki, majd a fáklyákat gyújtsák meg.

Végezetül bejelentette, hogy a Goj Motorosok 100 ezer forinttal járultak hozzá a kislány temetésének költségeihez. ,,A képviselőtestület H. Nórát az önkormányzat saját halottjának tekinti, ennek értelmében mindenfajta anyagi költséget áll" - fejezte be beszédét a Kiskunlacháza polgármestere, melyet hatalmas ováció követett.

19:45 Elindult a menet, ami ismeretlen okokból többször megáll. A Jobbik és a Magyar Gárda jelenlévő tagjai esküjükhöz híven, saját kibontott zászlóik alatt vonulnak végig, dacolva a rendőri erőszak fenyegetettségével.

Talpig védőruhába öltözött rendőrök bár az azonosító jelvényüket viselik, azért a könnygázvető puskájukat és a családi kiszerelésű könnygázgránátokat is magukkal hozták. A faluban olyan nagymértékű a lakosság fenyegetettsége, hogy a lakókat géppisztolyos rendőrök védik... a Gárdától. A menet legvégén gárdisták vonulnak, s egyedül őket, három oldalról kíséri a 21 mikrobusznyi és 8-10 személyautónyi rendőr. Talán a kékruhások nem értesültek arról, hogy valójában kiktől is retteg a község apraja nagyja?

Hatan voltak!

20:25 A menettel együtt haladó munkatársunk a tömegben találkozott egy helyi fiatal lánnyal, aki személyesen is ismerte H. Nórát. A lány elmesélte kollégánknak, hogy a Nórit megtámadó cigány fiatalok összesen hatan voltak, de az egyik 16-17 év körüli társuk nem akarta bántani a kislányt, ezért felakasztották. Ma volt a fiú temetése.

Szerkesztőségünk a lánytól megtudta, hogy Nórit már többször fenyegette ugyanez a cigány csapat azzal, hogy megerőszakolják és megölik, ha nem adja oda magát nekik. Mint megtudtuk, Nóri este a diszkóban összeveszett a barátaival és ezért utasította vissza, hogy hazakísérjék. Az egyedül sétáló lányon fenyegetői ekkor váltották be gaztettütek. Kiskunlacházán általános a fiatal magyar lányok megfenyegetése.

Terrorban a kiskunlacháziak

20.45 A helyiek elpanaszolták, hogy a cigányok azzal fenyegetőznek: ,,A temetés után még rosszabb lesz" Munkatársunk borzalmasabbnál borzalmasabb rémhíreket hallott a községben történt, cigányok által elkövetett bűncselekményekről.

Egy bácsi hátsó szomszédjai cigányok voltak, akik mindig levizelték a kertjét. Amikor az öregember szólt nekik, kétszer megverték, a második esetben kórházba kellett szállítani, ahol belehalt sérüléseibe. Egy nénit pedig a kertjében leütöttek és kiraboltak. A lakók meséltek egy 15-16 éves cigány fiúról, aki egy nagy, fekete Mercedes-ből szokott kiszálni (melyet természetesen jogosítvány nélkül vezet), s egy fatuskóból és szögekből összeállított husánggal szokta fenyegetni az ártatlan járókelőket. A helyiek este nem mernek kimenni az utcára, az iskolába a szülőknek kell elkísérni gyermeküket.

Gyimesi Edit,
Kassai Eszter

barikád.hu
 
 
3 komment , kategória:  Általános  
Hát ez a téma...
  2008-11-28 20:50:02, péntek
 
  Erősödő nacionalizmus Magyarországon, azaz a jelenlegi rendszer bukása.

Meghasonlott ország vagyunk. Van két pártunk , akik miatt nagyobb megosztottság már nem is lehetne szinte az országban. Két párt ami valójában EGY, csupán az egyik többször használja a trikolórt. Nincs különbség közöttük. Semmiben.

És MI pártszimpátiától függetlenül zsigereinkben érezzük, hogy ez így nem jó. Nagyon nem jó! S ez azt mutatja, hogy erősödik a nacionalizmus. Ami nem baj. Ez nem egy szitokszó, csak annak aki nem tudja mit jelent. Talán el kellene gondolkodnunk, hogy mik és kik vagyunk mi Magyarországon. S mit jelentünk, a politikai elit számára. Én úgy gondolom, ha csak egy x-et akkor itt nagyon nagy a baj.
S ha mások előtt sokan nem is, magában már mindenki belátja: Következmények nélküli országban élünk, ahol bárki megtehet bármit, bárki mondhat bármit. Legyen az fideszes, mszpés vagy szdsz-es stb. Lényegtelen. Nincs következménye, nincs felelősségre vonás. Csak az "egyszeri ,, polgár és ,,egyszeri" kisvállalkozó az akinek rettegnie kell a mindenféle apeh, ántsz, vpop had(!)művelettől.
S a politikai elit, mindeközben él mint hal a vízben.

Ui.: Kísérlet
Adott két kalitka. Mindegyik kalitkába tesznek ugyanannyi patkányt. Az egyik patkány csoport élettere a következő.: Kalitka ugyan van, de Mozart zenéje szól, minden nap ugyanabban az időben kapnak enni , s a patkány szaporodik, éldegél boldogan az adott kis területén.
A másik kalitkában élő patkányokat rendszertelenül juttatják az élelemhez valamint változó időközönként és változó pontokból behatol a kalitka rácsai között egy szúrós tárgy , s beleböki tüskéjét az éppen ott lévő patkányba. Ebben a kalitkában élő patkányok szaporulata minimálisra csökken. Egy részük egyszerűen elpusztul, nagyobb részben viszont szervezetük előbb elrákosodik s lesoványodva kínok közt betegen döglik meg.

Hát ez a téma...
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vannak dolgok, amiket érdemes
  2008-11-28 20:39:54, péntek
 
  Most, hogy egy ex-fideszes képviselő miniszterelnöki megbízott lett, nem árt felfigyelni arra a jelenségre, hogy megvásárolható átülők csak ezen az oldalon vannak. Fordítva még nem volt rá példa. Vannak dolgok, amiket érdemes megtanulni a komcsiktól.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vegyél fel HITELT!
  2008-11-28 20:39:11, péntek
 
  Vegyél fel HITELT!
http://img.kuruc.info/galeriaN/egyeb/zsbbcimlap.jpg
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 34 
2008.10 2008. November 2008.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 916 db bejegyzés
e év: 10632 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 117
  • e Hét: 5849
  • e Hónap: 16960
  • e Év: 170456
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.