Belépés
bohocka.blog.xfree.hu
Nincs mottó bohocka

Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 32 
nem jött
  2008-12-31 04:34:36, szerda
 
  telefon...nem csináltam semmit...ötletfoszlányok vannak, de az édeskevés.megprobáltam fent maradni...nem sikerült..nem tudom, mit hoz a mai nap.új évet biztos, de tisztalapot tud-e hozni????
Nem nekem kellene mondani bármit is...f. mögött nehéz év van és semmi jó nem várható..ahogy nekem.
Ujabb hülyeség elkövetésére készülök?? bosziság-pelenka...g.-ről nincs hirem.
tanár úr, én készültem.. T.vár....izgalmas kosármeccs..egy érintés, egy hang...nekem most elég lenne egy hang, egy földöntuli energy, mely átvinni a kivánságom...jó lenne együtt ünnepelni, koccintani egyet!!!
Minden jó volt ebben az évben, kivéve my private life..,a barátok sok mindent helyettesithetnek, a család is, de...kiírtam a tükörre cséef09´többet nem tehetekbiztos pörög, készül,segít...vajon DÉ-nek eszébe jut-e????remélem, IGEN!!!ez már gonoszság..törölve.nem kívánok neki rosszat,csak annyit,amit én kínlódok..akkor egálban vagyunk.pörögni kellene, befejezni a lezáratlan ügyeket...jobb lenne vele, bár könnyebb lesz a felmentés, ha hallgat..mégis, mit képzel???uralkodhat felettem??nem lehet véleményem??az nem fmzs lenne humorral sok mindent át lehet hidalni..szokásos beköszönés...-jégkunyhó-akkor melegitsd be..."készültem"izléses garbó, szép csomagolás..buék...megérdemled..-nem tudom-majd másnak ujdonság lesz..szegény gza..ő lett bedobva a köztudatba...mind a ketten készültünk...-hajvágás-kép, naptár megjegyzés..de azt láthatta, h. kezdek helyrejönni...apró lépésekkel...közben tökmag belázasodott..lehet, h. lőttek az estének. én nem kérdeztem, h. ő mit csinál..alapvetően békében, szeretetben zártuk az évet. egyszer talán majd kijön belőle sok minden.marad az alaptétel:ahogy érzed..nem lehet könnyű a kettős-élet..most legalább megtudom. igazából nem értem a dolgokat..olyan sok követ nem mozgattam, h.így alakuljon..
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
érzékenység..
  2008-12-30 04:14:26, kedd
 
  ..sérülések.., amit meg kellene érezni, demind a két irányba..egyszerűen csak kommunikációs hiba. elég egy szó tőlem és az beszólásnak számit..szerintem totálkáros-nem csodálkoznék rajta. a harag, a sértettség már vmi érzelem, a semmitől több.Nem tehetek mást, csak a szokásost..várok.
hivott F.L., majd bejön januárban.Elégtétel??nem, mert vártam s.o .s-től vmit...jött egy kép.lap
e. látta, h. milyen zaklatott vagyok egész nap és nem tudtam ugy pörögni, ahogy ő..teljes jószándékkal teszi, de nekem nem ez ad erőt.
F. nem vallja be magának sem , h. nem tud túllépni, de beszélni pedig nem hajlandó, sőt egyenesen kitér és nem akar.
Ám legyen, arra nem épithetek, h. neki épp mihez van kedve és mikor.nagy változásra nem számithatok.
Lehet, h. most pont olyan lesz, mint tavaly, de akkor el sem kellene kezdenimég van két napom.
egyedül B. nem irt...én küldtem papiros levelet.
J.nem hivott..bajt érzek, de lehet, h. semmi.
Nem hivtam I.-t..bánt a dolog, de f. elsőbb.
össze kell rakni magam..a movingot nem terveztem, egyébként nagyjából az történt, amit akartam.
M.-nek irnom kell.
T. nem vált kibelőlem érzelmeket , még annyit sem, mint s.o.s. tavaly.., bár fizikailag, igen.
ki kell találni egy egészséges utat, ami nem tul feltünő.hallgatni arany, tisztázni jó, nem beszélgetni, nem megoldás.még két nap és utána lehet tervezni egyáltalán. annyi röviditést használok, h. lassan elvesztem a fonalat. kezdődik a nihil...várakozás egy telefonra...elment tökmag...tök jó volt a mai nap...T. készül..gza:T.-né, polgárpukkasztó..szélhámos-ezzel egyetértek, ettől nagyobb dicséretet nem mondhatott volna, csak ő nem tudja.összefutottam L.-sal..ökörködés, első vasalás,főzés, bolt..Honda.tettvágy és mégsem fogok semmit csinálni...tökmag talán jólérezte magát..E. biztos.Hivtam J.-t gyanusan rosszkedvű volt..nem ringó az oka, ezt érzem.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
ezt..
  2008-12-29 03:17:54, hétfő
 
  vártam...pedig olyan lesz, mint a többi..nem lettem sokkal bölcsebb..talán annyi, h. nem várok el dolgokat, mert az csak csalódást okoz.itt van tökmag.., a kis elemző!!!hihetetlen, h. milyen techno-mániás.E. varázsolt egy uj fsz.-t..megtehettem volna én is..755 még egy évig talán kibirja..már eredmény, h. nem tegnap hivott.
Ha tudnék majd a munkára koncentrálni, nagy eredmény lenne.mindennek két oldala van és konfliktus nélkül nem működik..tökmag és e. joérzi itt magát.az, h. ostobaságra készülök-e , majd kiderül.mennyire tudok normális lenni, ha már nem működik a dolog.egyre nő a százalék T. javára..
tegnap összefutottunk k.sz. potfijammal, ez jóó volt. talán végez ez évben.
f. tudja, h. vártam ezt a napot..meglátjuk a hangnemet..jókedvű,ironikus, elutasitó, sejtető hangnem??már megint elképzelem...ostobaság..majd improvizálok...
irtam mindenkinek, aki29-es..dr.t.a. aranyos volt., olvastam egy verset..34 perc...avagy 11. mind1, megéri???vivódás...közben várom, h. mehessek...a csapathoz..megérte..gza-val kibékültem..T. ??? a végén mondtam neki...nehéz ügy...fr. Mosolygós, a kedves..LV.
Aztán dél körül, vezetés közben...f. jó napot.cs.f. kellemes ünnepeket!!milyet? tul vagyunk rajta..szerinte kivánt karácsonyt, szerintem, nem..LV.mit jelent??nem tudom...nem felejtettem el...ma van??? igen.B.Sz.-t!!
nyasgem..ennyi..és fáj...akár a szomszédnak is kivánhatta volna!"mindenkinek eszébe jutott, csak neked nem"nem baj..ujabb kimaradó, elherdált hónapok , évek jönnek és aza baj, h. még mindig fáj és az a baj, h. tudtam, h. ez lesz.és nem fogom tudni megállni, h. ne mondjam meg a véleményem.egy percet nem érdemlek meg. folytatódott..kellett nekem a konfliktust emlegetnem.ha én mimóza vagyok, akkor ő mi???állitólag beszóltam:erről ennyit...ez volt a beszólás.nem felejtkezett el, személyesen akart vmikor eljönni..szóval, most ő van megsértődve..nekem meg elég sz..napom volt. a telefonig amiatt, utána meg a telefonok miatt..mi ez???mint két hülye gyerek. épp elégszer vártam hiába.. J.nem hivott fel..csak nincs baj???B. és G. sokat vitázik..nem lesz jó vége ...
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
már..
  2008-12-28 03:24:56, vasárnap
 
  csak egyet kell aludni..tavaly korábban hivott és ezért rágtam be..most meglátjuk, h. hiv-e egyáltalán. hanem, hát nem.T. meg biztos nem emlékszik rá.e. nem hivott..jönnek,nem jönnek, nem tudom.nem tul sok értelme lenne.hideg van..tul sok nyuzás lenne tökmagnak...vhol mélyen nagyon féltem.., remélem, nincs okom rá.
T. nem hivott..lehet, h. tulfeszitettem a hurt , lehet ,h. látja a különbségeket.egy beszélgetés hiányzik vele..holnap megyek renováltatni..revitalisied. g. hallgat.lehet, h. ő is holnap akar pontot tenni a dolgok végére.
jó ez a csönd..ez a semmi...öntisztitás egy fura modja. év elején nem vettem az adást..T.-től.
szegény gza, őt dobtam be csalinak..
eddig vigyáztam magamra..most jön a védősereg..kőfal kettő...(nekem is van cs.-m, nem csak f.-nek)
gza haraxik:csókolom..L.direkt erre járok, hátha látom...öreg B. -a vénasszony megjegyzése..öreg biró egyre szimpibb.. T.megjegyzései...készülj...ahogy esik, ugy puffan..k.lánya..., anyukája, vallás...túl sok...nem adom könnyen azért volt kitől tanulni egyet-mást..a türelem rózsát terem..tökmag hoz m
ajd egy kis életet..
ja..dobozok és csupasz csiga... tetszik, nem tetszik, nem kap mást..
felkészültem...rajtam nem fog mulni...vajon f. változtat-é??? T. biztos régimódi..eszébe sem jut...nála az a kérdés ,h. valakinek elmondja-e???felvállalás..döntő kérdés..kicsit félek, mert kicsit tul nyilt..kicsit sokat beszél..
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
nem..
  2008-12-27 03:43:31, szombat
 
  akarom elrontani...beszéltem gy.-val...-családdal volt., este hivtam t.-t..nem volt kedvem elmenni..semmihez nem volt kedvem..szmoking???lehet, h. ez tart vissza...t.-nek van humorérzéke...2nem enged gza?"jó lenne ott tölteni az év végét...semmiesetre sem itthon..ez már legyen hagyomány
ki kell várni az esti misét....ez azért már tulzás...egészségmánia, bár lehet, h. ettől fitt...nem tudok döntenileginkább a vallásosság, a multbanélés , a gyakorlatiatlanság zavar..30-70 százalék a jelenlegi állás...tavaly sem éreztem semmit...lehet, h. igaz, h. a puding probája az evés...lelkiismeretfurdalásom nincs..
tegnap várt...nem éreztem ugy, h. mennem kellene..még kettőt kell aludni..t. nem tud róla..majd utolag..irt a cs. family...nekem illik válaszolni...e. megtett mindent..g. sz..k a világra...majdnem ütköztem a vasudvarral..a gumis kiszurt..nem tudomt. viszonyát a.-val..járt nála, az biztos.nem érdeklődöm, h. tőlem se kérdezzenek..de ez nem jó inditás...nem természetes..olyan ugysem lesz soha..g1.-igen, de ez elég???? visszanéztem az évet...t. már egy éve hajt, csak nem vettem észre vak voltam!!!
számadás:126 boldog-boldogtalan alkalom az évben!!!!!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
nem
  2008-12-26 02:32:48, péntek
 
  tudok dönteni..mennyire lesz gentleman?semennyire..,mint L.ezzel tisztában vagyok..azzal is, h. ez is lehet, h. zsákutca.
ujabb info..minden nap kijár...ez már beteges...f. ellen tul sok a negativum...itt a vége, fuss el véle
óráról, órára változik a véleményem..e. hivott-nem kötelező gyakorlat..jönnek majd haza. g. nem jelzett vissza.nem baj, mi néha kifakadunk és annyi..érdekes..j. kezdene megnyilni, de nem adom fel a labdát..a"szent család" feladta Ringót, elbucsuzott tőle...nem lesz, ami összetartsa őket..f.-nek még adok egy esélyt, egy utolsót..hiányozni fog a gentleman volta, bár rég éreztem ezt..jár még egy beszélgetés nekünk..ha lenne rá mód.jó lenne látni kamerával, h.milyen is valójában.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
valahogy..
  2008-12-25 03:52:35, csütörtök
 
  meg kell fogalmazni a dolgokat...vhogy helyre kell tenni, amig nincs késő..talán, én csináltam rosszul...mennyire kell a multhoz ragaszkodni? volt sokkal rosszabb...hálásnak kell lenni a sorsnak és az is vagyok..lehet, h. bennük fel sem merült..bár nem hiszem.. foéytatásos teleregény, avagy egy szappanopera... régi, szabadság..életérzés...béla bák...és vizibalett...gza:cherry queen és viszonzatlanság..T.életerő és hihetetlen számomra..és miért??????és süt a nap!!és közben látom a legszebb csokrot és a palotát és a feldiszitett karácsonyfát és szemben vele a jégkunyhót..
nem jött válasz a levelekre...nem baj...elmentem vigaszt találni, megmenteni a lelkünket, de nem sok sikerrel..a pozitivum, h. elmentem..vajon, fog-e hivni vki????fantasztikus volt a strand...csak a miénk...szivem mélyén f. hivását várom...sms-ek, amiknek örülök..amik váratlanul értek...beszélgetés j.-val...jó volt...ugyan a semmit váltottuk meg..és tudjuk, h. semmi nem a régi és nem is lesz...és sajnálom v.f.-t , miként magunkat és nem tudok nem gondolni rá.."fekete özvegy"-mondta fifi és nem is sokat tévedett..féltem g.-t.. félek magamtól...t.hivott..menjek...nem tudom..ki birom-e huzni pár napig..f. nem jelentkezett..nemirtak..
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
kettősség..
  2008-12-24 05:06:34, szerda
 
  ..nagyon vegyes...ellentét g. és e. között.e. legalább észrevette a névtáblát.a buli...nem a régi...nem lehet visszahozni, illetve nem is kell.égő volt, h. nem vettünk semmit.g.ugy döntött, h. elmegy. talán jobb lesz igy.
i. háza kivilágitva.ott igazi karácsony lesz..hála istennek..ki tudja meddig élvezheti.ötleteket kell adnom....aztán mindenki élje a saját életét...vár. még rám pár beszélgetés..aztán kijelőlni az utat...vagy a fő csapást....tökmag aranyos, de nem jár..
emlegettem..hivott fr. nem tudom, h. mi volt náluk, de nem nagyon fogják megismételni, ugy érzem..s.o.s.-elfelejtve...muló rosszullét volt.csönd..ritka sz..karácsony volt..kidobott pénzek..bár már ez tökmagról és a gyerekekről szól..probálom összeszedni az érveimet, gondolataimat..t.nek..nehéz..hogy mondjak is vmit, meg ne is..f. zsákutca...
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
két olvasata..
  2008-12-23 02:55:50, kedd
 
  ugyanannak a dolognak...nem értjük egymást..talán majd egyszer...nejem-és kirándulás, szemben a romantikával és szeretettel. el vagyok havazva.ma jönnek..egy darabig most nem jöhet..
T.finomat sütött, kulcstartók és hűtőmágnes...csökönyös szamár...., mintha lóval imádkoznának...meglátjuk...
f. hivott a temetés után...holnap van a névnap...nekem annyit nem mondott, mint egy idegennek..de kész a névtábla...most indultak el fr.-től...tökmag pörgött..ewlkészültem..elégedett vagyok magammal..
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
szobák...
  2008-12-22 02:14:14, hétfő
 
  és hajnalok...t. nem egy gentleman és sosem lesz az, mert nem teheti..nincs benne annyi erő és kitartás.. nem hiszem, h. ki tudna bármit is hozni belőlem..persze, ujat tanulhatnék..humor.. hagyni kell a dolgokat a maguk utján menni és elrendeződnek st. michel...és julia roberts...igy működik a dolog.szükségünk van egymásra.., csak én felépitettem egy kőfalat magam köré, amit nehéz lebontani.készülődés...fr. is várja a gyerekeit..f.is..olyan jó lenne tudni, h. mi van v.f.-ékkel...utolsó remény., holnap temetés..hátha beszélnek egymással..kezd kihűlni a dolog.., bár tartom az alapelvet...ahogy érzed...
szinte hihetetlen!!!!irt gy., ez nem meglepő.., de G.L. is, akit egész nyáron kerestem és az egyetlen ..PONT , M. ,a romantikus, tiszta szivű..és akkor kérdezem..mi van ffr. szivében??? mindent megkaptak..talán, ez volt a baj.nem akarom elhinni, h. ilyen lettem...vagy mindig is ilyen voltam??? T. nem volt tul lelkes..-megértem.
nem volt gza, hál1istennek..aztán pörgés..f. hivott.???autósüldözés egy gzs után...:))segités , vallomás és ennyi. helyreállt a lelkibéke..
no,most mi van????kiakadt G.sms-én...,átment negativumba...de nem lehetekennyire szemét..vagy mégis.olyan egyszerűlenne az egész, h. "engedtünk..." jégkunyhó..hideg tea és időre ment DÉ-ért, én meg felhivtam T.-t. ennyire egszerű a dolog. ez másfajta "kötéltánc" és nem tudom, h. miért is jó ez nekem.lehet, h. jó alkalom lesz 29.nemtom.az erősebb győz..de ki lesz az????ha csak ilyen 11 perc, ...melyik fog inspirálni??egy kicsit kutyaszoritó a helyzet...sosem gondoltam volna, h. ilyen megtörténhet velem.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 32 
2008.11 2008. December 2009.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 32 db bejegyzés
e év: 321 db bejegyzés
Összes: 3589 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 51
  • e Hét: 216
  • e Hónap: 1270
  • e Év: 73445
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.