Belépés
magdy35.blog.xfree.hu
Náo sei mais imaginar a minha vida sem vocé..te amo mtmtmmt Magdy csak Magdy
1970.12.23
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 37 
Nyiss kaput a sziveden
  2008-12-31 21:33:51, szerda
 
  A mélységből csak felfelé visz út,
vagy lenn ragadsz, vagy nyerhetsz háborút.
Van egy kéz, ki magához emel,
ragadd meg bátran, s rád gondot Ő visel.

Ha olykor mégis legyőz a csüggedés,
tudd, hogy a felhők fölött kék az ég.
Megtalál bárhol a kegyelem,
csak nyiss kaput a szíveden. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Boldog Új Évet!
  2008-12-30 23:14:16, kedd
 
  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Boldogtalanság
  2008-12-23 17:34:48, kedd
 
  HIBÁS VIDEÓ BESZÚRÁS!
Egy örökkévalóság annak, aki valóban boldogtalan. Annyira, minden porcikámmal, keresztül-kasul boldogtalan voltam, hogy egy hét alatt elfogyott az egész. A hajam is boldogtalan volt, a bőröm, az ágyam, még a ruháim is. Annyira tele voltam boldogtalansággal, hogy semmi nem létezett azon kívül.
És amikor már nem létezik semmi más, akkor lassan megszűnik a boldogtalanság is, mert nincs semmi, amihez hasonlíthatnád. És akkor jön a teljes kimerültség. Aztán elmúlik az is. És lassan újraéled az ember."

(E. M. Remarque: A Diadalív árnyékában)
 
 
4 komment , kategória:  Általános  
2009-ES ÉVES HOROSZKÓP Halak
  2008-12-16 15:22:12, kedd
 
  Halak (február 19-március 20.)

Január: nagy lendülettel vágsz neki az új évnek. Nyugodt vagy és kipihent, bár a hangulatod néha elég ingadozó. Egy új szerelem lehetősége felvillanyoz, s még az sem zavar, ha egyelőre kilátástalannak tűnik a közös jövő. Mindennél jobban vágysz arra, hogy szeressenek, még a baráti kapcsolataidat is hanyagolod ennek érdekében.

Február: egyre jobban úrrá lesz a kapcsolatodon a megszokás, s te szeretnél kitörni az egyhangúság börtönéből. A párod nem képes kielégíteni az igényeidet, hiszen te sokkal szélesebb körökben mozogsz, mint ő. A munkába menekülsz, de te is tudod, hogy nem ez a megoldás. Vagy képesek vagytok kompromisszumot kötni, vagy ketten mentek kétfelé.

Március: újra megnyugszol, stabilizálódik a kapcsolatod, s pénz áll a házhoz! Ennél jobb már nem is lehetne! Nyitsz az új dolgok felé, felfedezel egy sportot, amit eddig nem volt merszed kipróbálni. Most azonban végre rávetted magad és egyből beleszerettél. Fizikailag is kitűnő formában vagy és az immunrendszered is erős.

Április: olyan lehetőséget kapsz a munkádban, amire mindig is vágytál! Kihasználhatod a kreativitásodat, s ráadásul nem kötötték meg a kezed, azt csinálsz, amit akarsz! Csodálatos ötleteid vannak, amelyeket rendre meg tudsz valósítani. Szerelmi kapcsolatod sem hátráltat, hanem inspirál, amire eddig nem volt példa az életedben. Rendszerint mindig elvonták a figyelmedet.

Május: egyszerűen képtelen vagy elfáradni, rengeteg az energiád. Kedvesed megkér valamire, aminek nem szívesen teszel eleget, de az ő kedvéért belemész. Ne aggódj, ezáltal csak erősödni fog a kapcsolatotok, értékelni fogja az erőfeszítést, amit érte teszel. Anyagi befektetésre kedvező az időszak, főleg ha műtárgyat vagy festményt szeretnél vásárolni. Ha okosan gazdálkodsz az időddel, egy rövid utazás is belefér a programba.

Június: az utóbbi hónapokban annyi mindent vállaltál a nyakadba, mint más évek alatt. Lazíts egy kicsit! Menj szórakozni a barátaiddal, légy otthon kettesben a szerelmeddel, vagy utazzatok el egy hosszabb időre valahova. Mindkettőtökre ráfér a kikapcsolódás, s most meg is tehetitek végre.

Július: az egészségedet veszélyezteti a helytelen táplálkozás, és a mozgással is leálltál egy ideje. Ha nem akarsz kényszerpihenőt, inkább tegyél róla, hogy megerősödjön az immunrendszered. Egy barátodnak segítségre van szüksége, s te azonnal ugrasz - jól teszed, hiszen ő is ezt tenné a helyedben. Rengeteg lehetőséged akad nyelvtanulásra, s még fizetned sem kell érte. Használd ki!

Augusztus: nagy félreértések vannak köztetek a pároddal, s felüti a fejét a féltékenység is. Előbb-utóbb megbeszéltek mindent és túljuttok a problémákon, de már semmi nem lesz ugyanolyan. A hónap második felében kapsz egy jó hírt. Valaki, akit nem szeretsz külföldön kapott munkát, s nem fog többé intrikálni téged és a kollégáidat.

Szeptember: végre learathatod a munkád gyümölcsét és kapsz egy kis fizetésemelést. Jó formában vagy, szerelmi téren is minden rendben van, de nehezen felejted el a korábbi sok vitát. Ne aggódj, az idő mindenre gyógyír, hamarosan már nem is fogsz emlékezni arra, hogy volt-e köztetek egyáltalán feszültség valaha.

Október: kapsz egy nagyon kedvezőnek tűnő üzleti ajánlatot, de nem vagy benne biztos, hogy valós. Vizsgáld meg minden oldalról, s csak akkor vágj bele, ha tényleg úgy látod, hogy legális és nincsenek buktatók. Kedveseddel új szintre emelitek a kapcsolatotokat, amit egy eljegyzéssel tehettek még varázslatosabbá.

November: újra felbukkannak a problémák, s az ok nem más, mint a fránya anyagiak. Ha nincs elég pénzed, nem érzed magad biztonságban. Jó ha tudod, hogy a kereseted egy részét felesleges dolgokra költöd, pedig igazán csinos kis összeget tehetnél félre havonta. Az egészségedben is várható egy kis gond, mint korábban is, az őszi időszakban.

December: nagyon jól helyt állsz a munkádban, s büszke is vagy magadra. Jót tesz neked a sok feladat, mert sokkal értékesebbnek érzed a napjaidat. Ne feledkezz meg a társadról sem, akire az utóbbi időben kevés időt szakítasz. Az ünnepek alatt is fáradt vagy, ami nem csoda ekkora hajtás után. Az otthon melegében azonban hamar regenerálódsz majd.
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
2009-ES ÉVES HOROSZKÓP Vizönt
  2008-12-16 15:21:32, kedd
 
  Vízöntő (január 20-február 18.)

Január: teljes nyugalomra lenne szükséged, de sajnos nem teheted meg, hogy kivonod magad a forgalomból. Egyszerűen nem érted meg azokat, akik irigykednek rád, hiszen te egyáltalán nem érzed azt, hogy csúcsszuper lenne az életed. Bármilyen vita hamar veszekedésbe torkollhat, s egy pillanat alatt képes vagy olyat mondani a másiknak, hogy köpni-nyelni nem tud. Ha így folytatod, megnő az ellenségeid száma.

Február: a szerelmi életed tökéletesen alakul, a párod minden kívánságodat teljesíti, s te is megadod neki, amire szüksége van. Tele vagy energiával, de nem arra fordítod, amire kellene. Továbbra is hadakozol a kollégáiddal, egy idő után a családoddal is. Szeretnél változtatni az életmódodon, de egyenlőre nem megy, nincs meg a kellő motiváció.

Március: jó időszak következik, amikor bármihez is nyúlsz, az arannyá változik a kezedben. A kommunikációban is remekelsz, képes vagy meggyőzni bárkit, bármiről. Azért légy olyan etikus, hogy rosszat ne tukmálj rá másokra! A szerelemben továbbra is minden rendben van, anyagilag is helyre áll a rend, csak arra vigyázz, nehogy féktelen költekezésbe kezdj! Inkább tartalékolj egy kicsit!

Április: mindent elronthatsz a kapcsolatodban egyetlen ártatlan flörttel. A kedvesed nagyon féltékeny, s valljuk be, nem is alaptalanul. Inkább fogd vissza magad és utasítsd el a kéretlen közeledéseket. Szükséged lesz a harmóniára, a békességre, ha stesszelés nélkül akarod megúszni ezt a hónapot. Tölts több időt a szabadban, táplálkozz egészségesebben, s pihenj sokat! Nehéz helyzetek várnak még rád, fel kell töltődnöd!

Május: a szeretteidnek szükségük van rád, legfőképpen a jó tanácsaidra és a vidám társaságodra. Ne okozz nekik csalódást! Ők is melletted álltak, amikor te küszködtél hasonló nehézségekkel. Valaki azt hiszi, hogy a legjobb barátok vagytok, pedig valójában ki nem állhatod őt. Itt az ideje felvilágosítani, hogy részedről ez nem működik, keressen magának mást, akit boldogíthat.

Június: felgyorsult körülötted az élet, egyfolytában kapkodsz. Hihetetlen dolgokba vágsz bele, például egyik pillanatról a másikra kitalálod, hogy el akarsz költözni, vagy lecseréled az autódat, vagy éppen a munkádtól válsz meg. Szerencsére vannak, akik vissz*rángatnak a földbe, mielőtt végzetes döntést hoznál. Kedveseddel fizessetek be egy wellness-hétvégére, jót fog tenni egy kis regenerálódás.

Július: pozitívan gondolkodsz, ezáltal észre sem veszed, ha valami nem úgy működik, ahogy korábban elképzelted. Bármilyen helyzetből képes vagy jót kihozni, viszont az egészségedre nagyon kell vigyáznod. Most a legérzékenyebb a szervezeted, és egyáltalán nem értékelnéd a kényszerpihenőt.

Augusztus: semmiképpen ne vegyél fel kölcsönt, még egy minimális összeget sem! Könnyen csőbe húzhatnak úgy, hogy észre sem veszed. A szerelemben is kisebb-nagyobb zűrök várhatók, mert nem tudod féken tartani az energiádat, s a párodnak ez egyáltalán nem tetszik. Az is lehet, hogy közös döntéssel elválnak az útjaitok egymástól, de te máris új szerelem felé kacsintgatsz. Sajnos nem a legmegfelelőbb embert szemelted ki, megeshet, hogy csúnyán megbánod a történteket.

Szeptember: rengeteg munkád van, ám cseppet sem búsulsz emiatt, jó terápiának bizonyul, hiszen addig sem kell mással foglalkoznod. Örülsz, ha egy kicsit egyedül lehetsz a gondolataiddal, sok mindent kell helyre raknod. A hónap második felében sikerül normalizálni a szerelmi életedet, rájöttök, hogy mindketten egymásra vágytok, s semmi nem állhat közétek.

Október: sosem érezted magad ennyire fáradtnak, mint most. A feladataid egyre csak szaporodnak, semmi másra nem jut időd a munkán kívül. A barátaid megértik a helyzetet, de nem örülnek neki, hogy nem foglalkozol velük. Kedvesed a segítségedre siet, ez a lehető legjobb, amit tehet érted. Sokszor megnevettet, ami átlendít a nehézségeken, de te is tudod, hogy nem mehet már ez így tovább sokáig.

November: túl sokat stresszelsz, s emiatt könnyen agresszívvé válsz. Olyan emberekkel szemben is felemeled a hangod, akik rangban feletted állnak, s ezzel könnyen kihúzhatod a gyufát. Paprikás hangulatban vagy, s ezt sokszor evéssel vezeted le. Nem a legjobb terápiát választottad! Ha jót akarsz magadnak, mindenképpen végezz el egy tisztítók*rát!

December: végre megnyugszol, szépen, csendben végzed a dolgod. Gyűjtöd a pénzt, hogy mindenkinek jusson szép karácsonyi ajándékra, de ne felejtsd el, hogy az ünnep nem erről szól. Sokkal fontosabb, hogy a szeretteid mellett légy. Év végén értékeld ki az elmúlt hónapokat, az eredmény önmagáért beszél majd.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
2009-ES ÉVES HOROSZKÓP Bak
  2008-12-16 15:20:43, kedd
 
  Bak (december 22-január 19.)

Január: minden vágyad egy kis egyedüllét, hogy alaposabban is átgondolhass bizonyos dolgokat. Támad egy ötleted, s emiatt őrült kutatásba kezdesz, minden információt meg akarsz tudni, ami csak megjelent a témában. Még az is eszedbe jut, hogy felteszed az életedet erre az egy lapra, lesz ami lesz alapon. Ne terjeszd egyelőre senkinek, mert ha meggondolod magad, bánni fogod, hogy elfecsegted.

Február: alaposan megváltoztál az utóbbi időben, teljesen más dolgok érdekelnek, mint régen, mást tartasz fontosnak. Sajnos a környezeted nem tartotta veled a lépést, ezért sokan furcsa szemmel néznek rád, ami eleinte megnehezíti a mindennapjaidat. Rádöbbensz, hogy még rengeteg felfedeznivaló vár rád az életben, s te mindent ki szeretnél próbálni! A szerelem is becsenget az ajtódon, de hamar rá fogsz jönni, hogy nem ő volt az, akit kerestél.

Március: végre megtérülnek az anyagi befektetéseid, s olyan egy nagyobb összeg áll a házhoz! Máris eszeveszett tervezgetésbe kezdesz, hogy mit is kezdesz majd a pénzzel. Ha utazni szeretnél, még várj egy kicsit, mert hamarosan kapsz egy ideális ajánlatot, amit nem tudsz visszautasítani, csak légy türelemmel!

Április: elhalmoz a munka, s emiatt igencsak szurkálódó hangulatban vagy. Programozd át a gondolataidat, s vedd úgy, hogy most végre megmutathatod mindenkinek, erre is képes vagy! A szeretteid melletted állnak, az otthonodban semmilyen problémád nincs, így mással egyáltalán nem kell foglalkoznod. Fogadd el, hogy ez egy ilyen helyzet.

Május: az egészséged nincs túl jó állapotban, mondhatni nem is létezik. Egyfolytában betegeskedsz, ezért mindenképpen kérj a háziorvosodtól egy teljeskörű kivizsgálást. Ha van valamilyen káros szenvedélyed, s eddig nem tudtál leszokni róla, a hónap közepén érdemes újra megpróbálni. Most sikerülhet!

Június: ne kísértsd Fortunát ebben a hónapban. A szerencse sajnos elszegődött mellőled, és ez meg is látszik az anyagi ügyeiden. Vigyázz azokkal az emberekkel, akiket egyáltalán nem ismersz, de csodálatos, felhőtlen jövővel kecsegtetnek. Életedben az érzelmi vonal újra előtérbe kerül.

Július: a bankszámládra végre újra jó ránézni, de a nyugtalanságod nem szűnt meg. A munkahelyeden nagyon komoly feladatokat kapsz, melyek elvégzéséhez az kell, hogy kötélből legyenek az idegeid! Egy darabig menni fog, de képtelenség berendezkedni erre az életmódra. Különös érzékkel fogod a sugallatokat, ezért mindig tudod, hogy kinek mit kell mondani.

Augusztus: nincs minden rendben az otthonodban, s ezt tetézi a harciasságod és az örökös irányítási vágyad. Még azzal is összeveszel egy perc alatt, akivel eddig a legnagyobb volt köztetek a harmónia. Légy egy kicsit türelmesebb, a mostanihoz hasonló válságok mindig megoldódnak maguktól. Sajnos nem lehet súrlódásmentesen élni.

Szeptember: fizikailag nem vagy formában, ellenben az eszed úgy vág, mint a borotva. Éles szócsatákat vívsz továbbra is a szeretteiddel, akik már nem sokáig fogják tolerálni ezt a viselkedést. Ha nem fogod vissza magad, te leszel a család fekete báránya. A hónap második felében végre lecsillapodnak a kedélyek, s mindenkivel megtalálod a megfelelő hangot. Még azok is megbocsájtanak, akiket nagyon megbántottál.

Október: ha okosan szervezed meg a napi teendőidet, rengeteg szabadidőd lesz, amit arra fordítasz, amire csak akarsz! Egy kicsit azonban belerondít az életedbe Murphy a törvényével, azaz: "Ami elromolhat, az el is romlik." Utánajárásba telik, mire mindent megjavíttatsz, vagy újra beszerzel, de a vártnál sokkal jobb végeredmény miatt nem fogsz zsörtölődni. Végül észrevétlenül szinte teljesen átalakult a lakásod!

November: kedves vagy, türelmes, segítőkész, házias, szokatlanul kellemes hangnemet ütsz meg mindenkivel. A környezeted nem is érti, hogy mi történt veled?! Csupán annyi, hogy rádöbbentél, hogy melyek az igazán fontos dolgok az életben, s megbecsülöd, amid van. Figyelj oda az egészségedre, mert a baj akkor jön, amikor egyáltalán nem számítunk rá!

December: újra elhatalmasodik feletted az uralkodási hajlam, de hamar letörik a sz*rvadat. Végre képes vagy külső szemlélőként tekinteni magadra, s észreveszed, hogy mennyire unszimpatikus néhány megnyilvánulásod. Igyekszel változtatni és sikerül is. Az ünnepek alatt megnyugszol, lecsendesülsz, s azokkal töltöd a napjaidat, akiket a legjobban szeretsz.
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
2009-ES ÉVES HOROSZKÓP Nyilas
  2008-12-16 15:20:02, kedd
 
  Nyilas (november 22-december 21.)

Január: egy kisebb pénzösszeg üti a markodat, ami megalapozza, hogy jól induljon az év. Nincsenek problémáid, nem kerülsz konfliktusokba, minden gyanúsan problémamentes. Megszületnek az év első nagy ötletei, melyek annyira magukkal ragadnak, hogy kicsit talán túl is vállalod magad. Persze ezt csak később fogod megérezni.

Február: elégedetlen vagy magaddal, mert nem sikerült megkaparintanod azt a pozíciót, amire annyira vártál. Annyira azért nem súlyos a helyzet, hogy azzal kellene büntetned magad, hogy bezárkózol a lakásba. Főként azért, mert odakint egy új szerelem reménye vár rád, ami sokkal elsöprőbb lesz, mint amilyennek indult!

Március: elönt a szomorúság a munkahelyi kudarcok miatt, haszontalannak érzed magad. Koncentrálj inkább arra, hogy milyen csodálatos fejlődés előtt állsz, s még mennyi mindent letehetsz az asztalra. Az sem a te hibád, hogy most nem sikerült, hiszen te mindent megtettél, amit csak lehet. A családod melletted áll a nehéz időszakban is, hálás vagy a segítségükért.

Április: régi konfliktusok kerülnek felszínre megfűszerezve az újakkal. Az is lehetséges, hogy annyira összekapsz valakivel, hogy soha többé nem akarod látni. Ez nem a legjobb döntés, hiszen a jövőben még sokszor kell egymásra támaszkodnotok. Vegyél vissza a lendületből, próbáld elnyomni a haragodat, mert rossz tanácsadó. Figyelj oda mit csinálsz! Néha annyira nem ott vagy lélekben, ahol fizikailag is tartózkodsz, hogy az már balesetveszélyes!

Május: eleged van a munkahelyedből, úgy érzed, hogy számodra itt már nem terem babér. Változtatást fontolgatsz, s pont a legjobbkor teszed. Tettre kész és becsvágyó vagy, tele energiával, harmóniában önmagaddal, egészségileg a csúcson. Ennél több már nem is kell! Egy barátod segítségével ráadásul fantasztikus helyre sikerül szert tenned. Pillanatok alatt a társaság középpontjába kerülsz.

Június: itt az ideje, hogy egy kis sportot iktass az életedbe. Fel fog dobni a testmozgás, amire szükséged is van, mert az utóbbi időben főként a számítógép előtt görnyedtél. A hónap második felében nem árt egy kis kikapcsolódás, a legjobb, ha a kedveseddel utazol egy néhány napra. Jót tenne a kapcsolatotoknak is, és feltöltődnél energiával, készen állnál az újabb megpróbáltatásokra.

Július: sikereket érsz el a munkádban, s ez ösztönöz arra, hogy még több energiát fektess belé! Most mindent megvehetsz, amire szükséged van, de figyelj arra, hogy ne haszontalan holmikra költsd a pénzed - annyira nem lesz sok belőle. Vigyázz nagyon az értékeidre, megeshet, hogy zsebtolvaj áldozatává válsz. Erősítsd meg az immunrendszered, mert sok beteg ember vesz körül.

Augusztus: jönnek a bonyodalmak! Sajnos az életed minden területén jelentkeznek a munkától a párkapcsolatig. A kulcsszó az őszinteség, ha nem hazudoztok egymásnak, semmi sincs veszve. Ellenkező esetben akár már borítékolhatjátok is, hogy nem húzzátok ki együtt a hónap végéig. Nehéz döntést kell meghoznod, de képes vagy rá, hogy a legjobbat hozd ki a legrosszabb helyzetből.

Szeptember: pillanatok alatt felhúzod magad, ha valaki olyat mond, ami nem tetszik neked. Jól gondold meg, hogy kivel osztod meg a gondjaidat, mert elképzelhető, hogy olyanok fülébe is eljut, akiknek egyáltalán nem akartad az orrára kötni. Ha eddig együtt maradtatok a kedveseddel, most újabb újabb problémák üthetik fel a fejüket. Fájdalmas szakítás van kilátásban, ha túl elhamarkodott vagy.

Október: most jött el az idő arra, hogy bedobd magad! Nyugodtan legyél önfejű, hajtsd a célod érdekében, ne engedd, hogy bárki is beleszóljon a terveidbe, hiszen már önmagukban is nagyszerűek. Anyagilag nehéz helyzetbe kerülsz, de hamar kilábalsz belőle, mert a szerencse melléd áll. Elképzelhető, hogy kissé megnő a mellényed a sok siker miatt - szállj vissza a földre, mielőtt túl sok ember szemében válsz ellenszenvessé.

November: ez az elmélyülés időszaka. Sok lezáratlan gondolat kavarok benned, amelyekre szeretnéd megtalálni a választ. Húzódj be egy bögre teával az egyik sarokba és elmélkedj. Rá fogsz jönni, hogy ki az és mi az, aki és ami a legfontosabb számodra. Felfedezel magadban egy olyan tulajdonságot, amit eddig nem ismertél, de nagyon büszke vagy rá. Lehetsz is!

December: a legjobb, ha a mának élsz, s nem a jövőre koncentrálsz. Haladj apró lépésekben a kitűzött cél felé, ne foglalkozz azzal, hogy mi lesz holnap. Apró szerelmi szálak kezdenek kibontakozni, s ez most mindennél többet ér számodra, hiszen végre visszanyered a lerombolt önbizalmadat. Az ünnepeket nagy reményekkel várod.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
2009-ES ÉVES HOROSZKÓP Skorpi
  2008-12-16 15:19:16, kedd
 
  Skorpió (október 23-november 21.)

Január: kerülöd a konfliktusokat, és az olyan helyzeteket, amiből vita adódhat. Azt is nehezen viseled, ha mások veszekednek a környezetedben. Nagyon fontos, hogy ilyenkor ne próbáld átvenni a békebíró szerepét, mert csak magadra haragítasz másokat. Foglalkozz inkább olyan dolgokkal, amit szeretsz: olvass egy jó könyvet, nézz meg egy új filmet, menj színházba, stb.

Február: kapcsolatodban zűrök várhatók. Régóta rejtegettek bizonyos problémákat, s most bombaként fognak a felszínre törni. Ha túlságosan ridegen és elutasítóan kezeled kedvesed szándékát, mikor szeretné veled megbeszélni a dolgokat, nem fogjátok tudni egykönnyen elsimítani a dolgokat.

Március: lecsillapodnak a kedélyek, jók a kilátásaid arra, hogy egy régóta dédelgetett álmod valóra váljon a munka területén. A pénzügyekben jók a döntéseid, most érdemes befektetni akár egy nagyobb összeget is. Érzelmileg sem lesz semmilyen fennakadás, sikeresen lezártad a múlt eseményeit, sokkal felszabadultabb vagy.

Április: most kiderül, hogy megállják-e a helyüket a hosszabb távú terveid. Ne stresszel emiatt, mert könnyen ráhúzódhat valamelyik belső szervedre. Egy apró, szerelmi kalandra van kilátás, de nem érdemes miatta kockáztatnod a jelenlegi párkapcsolatodat. Arról nem is beszélve, hogy a hazug embert előbb utolérik, mint a sánta kutyát!

Május: olyan döntéseket kell meghoznod, amelyeknél nincs második esély, örökre szólnak. De nem is esel abba a hibába, hogy meg kellene bánnod valamit, hiszen mindent alaposan átgondolsz, nem hagysz teret a rizikónak. A szerelemben is várható egy fontosabb elhatározás, ami még közelebb hoz titeket egymáshoz.

Június: Túl nagy teret hagysz a vágyaidnak, amelyek legtöbbször nem a jó irányba vezérelnek. Korábbi pénzügyi befektetéseiddel zűrök keletkezhetnek, de ne ess azonnal kétségbe, még nincs minden veszve! Várható egy külföldi út, melyet aktív pihenéssel töltesz a párod oldalán. Boldog vagy, hogy megismerhetsz egy teljesen más kultúrát, mint ahogy te élsz.

Július: rengeteg elvárást zúdít rád a környezeted, s nem érted, hogy mi a bajuk veled. Rossz szemszögből nézed a dolgokat, csak jót akarnak neked, hogy lépést tarthass a nagyvilággal. Ne vedd sértésnek a tanácsaikat. Ha most szeretnél kölcsönkérni, jobb, ha tisztában vagy azzal, hogy csak nagyon nehezen tudnád visszaadni a közeljövőben. Inkább gazdálkodj abból, amid van.

Augusztus: Az események nem várt fordulatot vesznek az életedben, s nem érted, hogy miért történik pont veled mindez. Ennek ellenére duzzadsz az energiától, tombol benned a bizonyítási vágy, s mindent birtokolni akarsz. Kisebb-nagyobb féltékenységi rohamok tépázzák meg az eddig kiegyensúlyozott és harmonikus kapcsolatodat.

Szeptember: legyél nagyon körültekintő, különösen közlekedés közben, mert kisebb baleset van kilátásban. Nehéz időszak következik, amikor egyáltalán nem, vagy csak nehezen tudod kifejezni szavakkal a gondolataidat, s ebből még problémáid származhatnak. Néma gyereknek az anyja sem érti a szavát! Húzódj inkább vissza egy kicsit, a magány segít tisztázni magad körül a dolgokat.

Október: tele vagy önbizalommal, s belekezdesz egy lakásfelújításba. Azonban félvállról veszed a dolgokat, nem jársz alaposan utána a lehetőségeidnek, így az egészből egy hatalmas káosz lesz. Még a barátaid is elfordulnak tőled egy időre, mert kiállhatatlanná válsz. Különben sem érdeklődsz felőlük már régóta, úgyhogy ne csodálkozz!

November: nagy változások köszöntenek rád, amelyek elsőre nem igazán tetszenek. Nehezen is tartod féken magad emiatt, de később csak-csak beletörődsz a sorsodba. Szerelmi életed jól alakul, egyre tisztábban látsz mindent, s ez nyugalommal tölt el. Financiálisan nem állsz a legjobban, de nem idegeskedsz, rádöbbensz, hogy van fontosabb is az anyagiaknál.

December: sajnos nem minden úgy alakul, ahogy tervezted, és nem sikerül az áttörés még az év vége előtt. Pénzügyi sikereid azonban vannak, egy komolyabb összeg üti a markodat. Vigyázz, hogy ne szórd el azonnal, hidd el később is lesz hova tenni! A szerelemben továbbra is minden jól működik, s ez megnyugvást ad. Még ha nem is várod annyira az ünnepeket, boldog vagy, hogy áll melletted valaki, aki nagyon szeret.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
2009-ES ÉVES HOROSZKÓP Mérleg
  2008-12-16 15:18:24, kedd
 
  Mérleg (szeptember 24-október 22.)

Január: ki nem állhatod a vitát, ezért minden eszközzel azon vagy, nehogy valahol kirobbanjon. Akár a saját érdekeidet is elnyomod, csak ne alakuljon ki veszekedés. Hatalmas változáson mész keresztül, de senki nem veszi észre. Egyedül te vagy tisztában az érzelmeiddel, mások előtt elfojtod őket, így azt hiszik, hogy semmi problémád sincs. Jobb lenne, ha beszélnél róla, mert egyedül sokkal nehezebb túllépni a dolgokon.

Február: mindenből eleged van, legszívesebben bedobnád a törölközőt és teljesen új életet kezdenél. Ezt azonban nem teheted meg, nem is lenne jó, ha a pillanatnyi szeszélyeidre hallgatnál. Nagyon vigyázz magadra és ne hagyd, hogy a lelki problémáid negatív irányba befolyásolják az egészségedet.

Március: a hónap elején be kell iktatnod egy kis kényszerpihenőt, mert csúnyán megbetegedsz, ami a túlhajszolt életmódodnak köszönhető. A gyógyulás után egy csodálatos időszak vár rád: felbukkan a szerelem, és nagyon úgy tűnik, hogy ez a lángolás nem csak pár napig tart majd.

Április: nagy reményeket táplálsz bimbózó kapcsolatodba, viszont kísért a múlt és ezzel együtt a féltékenység. Anyagi fellendülés várható, ami nagy biztonságot jelent számodra - önbizalmat ad, s egyre derűlátóbb leszel. Bármi is történjék veled, ha pozitív szemszögből vizsgálod a dolgokat, rá fogsz jönni, hogy minden a te javadat szolgálja.

Május: az életed apró részleteiről mindenki tud, hamar megnyílsz másoknak. Nem okoz nehézséget, ha új ismeretséget kell kötni, sőt kifejezetten keresed a különleges emberek társaságát. Előtérbe kerül a művészi oldalad, végre révbe ér az, amin már régóta dolgozol, de senki nem vette komolyan. A hónap vége a boldogság jegyében zajlik, átitat a harmónia és a nyugalom.

Június: most érdemes előrukkolnod a hosszabb távú terveiddel, a jelennek nem túl kedvező az időszak. Ideges vagy, kapkodsz, átfűt a nyugtalanság. Kicsit vegyél vissza a tempóból, iktass be kisebb pihenőket, amikor csak magadra, a gondolataidra és az érzéseidre koncentrálsz. Szexuális vágyad szinte felemészt, s továbbra is dominál a művészi vonal az életedben.

Július: régóta esedékes az otthoni problémák megoldása, de egyre csak görgetted őket magad előtt. Most könnyedén leáshatsz a dolgok mélyére, és gyökerestől irthatod ki az életedből ezeket a gondokat. A pénzedre vigyázz, könnyen lehet, hogy befektetés címén próbálják meg kicsalogatni tőled a megspórolt összeget. Maradj reális, s ne higgy azoknak, akik könnyen szerzett jövedelem reményével traktálnak.

Augusztus: minden változásban van, de könnyedén tartod a lépést. A munkádban most nagy sikerekre tehetsz szert, ami annak is köszönhető, hogy szervezetten és hatékonyan dolgozol. Ez most a legszerencsésebb és legnyugodtabb területe az életednek.

Szeptember: megtapasztaltad a siker ízét, s most rettentően félted a pozíciódat. Rendszerint bebizonyosodik, hogy csak légből kapott dolgoktól tartottál, de ettől még nem leszel nyugodtabb. Próbálj meg úrrá lenni az idegeskedésen, mert nem vezet sehova!

Október: tele vagy önbizalommal, energiával. Mersz élni a lehetőségeiddel, de vigyázz, nehogy olyan fába vágd a fejszédet, amihez egyáltalán nem értesz. Még az sem megoldás, ha minden lépést szakértővel felügyeltetsz. Egyszerűen nem érzed, hogy kontrollálhatod a dolgokat, és ez kiborít téged. A családodban kissé megváltoznak az erőviszonyok.

November: eljött az az időszak, mikor lemorzsolódnak rólad azok az emberek, akik teljesen más lelkivilággal rendelkeznek, mint te. Azok, akik fontosak számodra természetesen melletted maradnak, s még szorosabbra fűződik köztetek a viszony. Szervezz velük sok közös programot!

December: két kézzel szórod a pénzt a karácsonyi ajándékokra, ami nem túl okos dolog, hiszen így a hónap felétől szinte fillérekből kell élned. Kellő anyagi fedezet nélkül nagy bizonytalanságban érzed magad, végső elkeseredésedben a családodhoz fordulsz. Bármennyire is megszorultál, segíteni fognak és örülnek a társaságodnak. Te is rádöbbensz, hogy mennyire fontosak a számodra.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
2009-ES ÉVES HOROSZKÓP Szűz
  2008-12-16 15:17:29, kedd
 
  Szűz (augusztus 24-szeptember 23.)

Január: valami nincs rendben az egészségeddel, ezt te is érzed, hiszen sokkal fáradékonyabb vagy, mint régen. Vizsgáltasd ki magad, különben később komoly következményei lehetnek, ha most elodázod a problémát. A munkádban betöltött pozíciód egy kicsit meginoghat, légy észnél, és ne hibázz, mert azzal alapot adsz egy esetleges elbocsájtásnak.

Február: ha nem akarsz versenyt futni a változásokkal, jobban teszed, ha inkább fogod magad és te keresed meg azokat a pontokat, ahol lehet változtatni. Úgy formálhatod a pontokat ez esetben, ahogy neked tetszik. Valentin-nap tájéka elsöprő szerelmet ígér, de nagyon vigyázz, nehogy mindent tönkre tegyen a beteges féltékenykedés.

Március: több lehetőséged is adódik, amiben megcsillogtathatod a tehetséged. Az egyik projekted olyan jól sikerült, hogy még fizetésemelést is kaphatsz érte. Most sem úszod meg a változásokat, de most nem kell negatívumokra gondolnod. Az sem kizárt, hogy megkondulnak az esküvői harangok.

Április: nagyon fáradékony vagy, túlhajszoltad magad. Lehet, hogy be kell iktatnod egy kis kényszerpihenőt egy egészségügyi probléma miatt. Vigyázz oda, hogy ne költekezz túl, ne vásárolj meg mindent, ami elsőre megtetszik, hiszen az esetek többségében csak felesleges kiadásokba vered magad.

Május: meglátogat egy távoli ismerősöd, aki egy teljesen más életmódot mutat meg neked. Újfajta érzelmi kötődést tapasztalsz majd, még neked is fel kell dolgoznod ezt az ismeretlen vonzódást és szeretetet valaki iránt. Az egészségi helyzeted továbbra sem stabil, légy óvatos!

Június: rengeteg energiád van, amit a hosszú távú terveid megvalósításába akarsz fektetni. Fontos azonban, hogy ne csapong, ne türelmetlenkedj, s legfőképpen ne cselekedj meggondolatlanul. Kérd ki a barátaid és a családod véleményét, mielőtt meghoznál egy-egy nagyobb volumenű döntést.

Július: beletemetkezel a munkába, sajnálod az időt a szórakozásra és a pihenésre. Ez csak ideig-óráig működhet, a szervezeted nem alkalmas az elhúzódó munkaterápiára. Szeretteid a segítségedre sietnek - nem elég, hogy a munkád egy részének a terhét leveszik a válladról, még programokkal is színesítik a napjaidat.

Augusztus: egyáltalán nem vagy büszke magadra, inkább érzed magad semmirekellőnek, mint hasznosnak. A párod nem viseli el, hogy becsmérled magadat, s ez gyakran konfliktusokhoz vezet kettőtök között. Ha nem akarod elveszíteni őt, próbálj meg lehiggadni, és légy vele sokkal kedvesebb.

Szeptember: ne próbáld másokból kiszedni a titkokat. Ha akarja, úgyis elmondja az illető. Különben sem biztos, hogy rád tartozik az információ. Örömmel tölt el, hogy a feletteseid kinyilvánítják, hogy mennyire jó munkát végeztél az utóbbi időben, és ezt pénzjutalomban is kifejezik.

Október: nagyon jól érzed magad a bőrödben, az egészségeddel is minden rendben van. Jóval nagyobb az étvágyad a megszokottnál, ezért vigyázz, nehogy átess a ló túlsó oldalára! Vásárolj inkább a biopiacokon és a natura boltokban, és egyél sok vitamint, zöldséget, gyümölcsöt.

November: az üzleti ügyek hálójába bonyolódsz, ami elég sok veszélyt rejteget magában. Nem kizárt, hogy félrevezetnek, mert nem vagy elég körültekintő. Kérd ki szakember véleményét, mielőtt nagyobb összeget akarnál befektetni. Ha a párkapcsolatod fontos számodra, teremtsd meg kettőtöknek a nyugalom szigetét. Fontos, hogy ne gerjessz feleslegesen ellentéteket, mert egy apró vitából nagy veszekedés lehet!

December: kitűnően helyt állsz a munkádban, sőt talán túl jól is - legalábbis az irigyeid szerint. Ne feledkezz meg azonban a pihenésről és a szórakozásról sem. A barátaid mindig invitálnak, te pedig lemondod - ez nem mehet így tovább. Vond be őket az ünnepi készülődésbe, rendezz összejöveteleket az otthonodban. Mivel harmónia és boldogság uralkodik nálad, mindenki szívesen jön hozzád.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 37 
2008.11 2008. December 2009.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 37 db bejegyzés
e év: 811 db bejegyzés
Összes: 1376 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 9
  • e Hét: 118
  • e Hónap: 463
  • e Év: 463
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.