Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Meghívó dec. 20-ra
  2008-12-16 18:24:22, kedd
 
  Tisztelt cím!

Az Európai SORS-TÁRSAK Közhasznú Egyesülete,
Magyar Ingatlanközvetítők és Értékbecslők Szakmai Szervezete,
Monok Községi Önkormányzat,
Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem
Meghívja
2008. december 20. a Szent István Bazilikában 11 órakor
tartandó szentmisére, és az azt követő 15:30 órakor kezdődő
melegétel osztásra a Felvonulási téren az '56-os emlékmű mellett.

meghívó itt. http://www.sors-tarsak.hu/aktualisbptv.htm

Tisztelettel: Török-Szabó Erzsébet
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nyílt levél Szegedi Csanádnak
  2008-12-16 17:45:04, kedd
 
  Tisztelt Szegedi Csanád Úr.

Ön azt nyilatkozta, hogy "A legtöbben nem is gondolnák, hogy milyen kemény munka a kopogtatócédulák összegyűjtése". Ezzel a gondolattal teljesen egyetértek, bár Ön nem igazán gyűjtött kopogtatócédulát, míg mi nap, mint nap róttuk az utcákat és gyűjtöttük a cédulákat. Kemény munka volt bekopogtatni lakásokba tudva azt, hogy az emberek apatikusak, vagy kidobnak, vagy nem. Talán ezért is felejthette el, hogy pont mi adtunk át Önnek majd félszáz kopogató cédulát, aminek láthatóan nagyon örült. Miért kényszerülök arra, hogy írjak Önnek? Mert azt ígérte, hogy nyilvánosságra fogja hozni, hogy a Jobbik javára visszaléptünk. Ezt azonban nem tette meg a mai napig annak ellenére, hogy majd egy hónap eltelt. Ön azt is ígérte, hogy párperces felszólalást kapunk rendezvényükön, azonban erről is megfeledkezett. A fentieket maga ajánlotta fel, amit örömmel fogadtunk el.

Ön tisztességes politikáról beszél, de kérdezem én, a tisztesség határát hol kell meghúzni? Ott, ahol már az ígéreteket nem kell megtartani? Ott, ahol az embereknek mindegy mit ígérünk?

Önnek azt is elmondtuk becsülettel, hogy céduláinkat nem szívesen adjuk át Önöknek. Az okát is kifejtettük. Még pedig, hogy plakátjainkat letépkedték és helyébe az önök plakátjai kerültek. Hogy plakátjaink arcképes részére az önök matricái kerültek "Megtisztítjuk Budapestet" felirattal". Más visszásságokat is tapasztaltunk mások részéről, mint például az MSZP tollakat osztott, holott ez tiltva van a választási törvényben, mint az is, hogy a lakások ajtajára "már leadtuk kopogtatóinkat" feliratú táblákat tegyenek. Visszalépésünk fő oka ez volt. Hozzátettük azonban az összefogást nem határozhatják meg személyes sérelmeink, ezért Önöknek, mint nemzeti pártnak átadjuk szelvényeinket segítve ezzel az esetleges győzelmüket. Önzetlenek voltunk, mert a segítségért nem kértük a választásba befektetett pénzösszeget, csupán azt vártuk, amit Ön ígért, amit nem tartott meg. Leveleink válasz nélkül maradtak. SMS üzenetünkre csupán annyit közölt elmarad a rendezvény, melyen szót kapunk. Bár nem egy rendezvényt tartottak azóta, nyílván a legegyszerűbb egy elmaradt rendezvényre korlátozni ígéretét. Még, ha el is fogadjuk gyenge lábakon álló magyarázatát, azon ígérete, hogy nyilatkozatot tesznek szelvényeink átadásáról, miért nem történt meg?

Nem támadni akarjuk Önt vagy a Jobbikot, de azt gondoljuk, a tisztességes politikának elengedhetetlen feltétele az ígéretek megtartása. Bekerülhetünk a Parlamentbe hatalmi pozícióhoz jutva, amely nyílván legfontosabb, ha változást szeretnénk, de amennyiben csak az ígéretekig terjed erkölcsi magatartásunk, megette a fene. Jelenlegi rabló politikusaink is csak ígérgettek.

A nyilatkozatára reagáltam
Várom magyarázatát a fentiekre.

Tisztelettel:
Balogh Béla elnök
Magyar Nemzetért Mozgalom
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Tisztelet a vasutasoknak! 2.
  2008-12-16 17:36:53, kedd
 
  Válasz dr. Váczi Judit levelére!

Tisztelt dr. Váczi Judit!

2003 óta dolgozom a vasútnál. Mint pályakezdő akkor léptem munkába. 2005-ben végeztem a vasúton féklakatosi, majd 2006-ban kocsivizsgálói és vonat fel- és átvevői iskolákat. Részese voltam annak, mikor megalakúlt a MÁV-START és a MÁV-CARGO. Idén 2008-ban léptem át a MÁV-START-tól a MÁV-CARGO-ba a jobb munkakörülmények és a magasabb fizetés végett. Amíg a START-nál voltam, a VDSZSZ-nél voltam tag, de mikor átléptem a CARGO-hoz az arcképes igazolvány (ingyen utazás) jogáról is kényszerűen le kellett mondanom önként. Azóta a Vasutasok Szakszervezetében vagyok tag.

Ön ezt írja:
"Reményt adnak és példát mutatnak abból, hogy a bátorság előbb-utóbb térdre kényszeríti azt a gőgös, cinikus hatalmat - ideértve a MÁV vezetését, de az országos csődpolitikát is..."

Tudja, az igazság az -és ezt kevesen tudják-, a VDSZSZ megtévesztő politikájából is kifolyólag, hogy az a privatizációs pénz, amit az osztrák RCA cég kifizetett a MÁV-CARGO-ért, abból nem kapnak a CARGO dolgozók!!! Nem abból kapnak pénzt, mint, ahogy az a médiában is szerepel és ahogyan azt a Gaskó Úr kinyilvánítja. A CARGO dolgozók valóban kapnak részvénycsomagokat, de nem a privatizációs pénzből kapják ezt, hanem az RCA és a MÁV-CARGO vállalati részvényeiből, amit a dolgozók megvehetnek, avagy visszaadhatják visszavásárlásra a tulajdonosnak. Imígyen a privatizációs pénzből a vasutasok nem részesülnek és a mostani és az előző sztrájkok nem jogosak.

Az, hogy a Gaskó Úr tulajdonképpen milyen okból teszi ezt a sztrájkra való felhívást, az mindössze politikai indíttatású és nem a dolgozók érdekeit szolgálják, azokat csak kihasználja. Mondom én ezt úgy, több munkatársammal együtt, akik szintén a CARGO-nál dolgoznak és nem kapunk a részvénycsomagból, mert az a 2007-es akkori állománylétszámra vonatkozik és nem a később felvettekre.

Hozzáteszem, hogy amióta a CARGO különvált a MÁV-tól nem csak minőségbeli, de munkamorál szerinti pozitív változások is történtek. Remélem ez az osztrák példa lesz a jövőben is mindenki előtt és nem az a züllesztő politika, amit egyes szakszervezeti és MÁV vezetők tesznek.

Tisztelettel és Üdvözlettel:
Grell Bence
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2008.11 2008. December 2009.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 76 db bejegyzés
e év: 2154 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1818
  • e Hét: 3528
  • e Hónap: 12132
  • e Év: 48073
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.