Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/5 oldal   Bejegyzések száma: 48 
Nincs művészet nedvek nélkül
  2008-12-22 22:55:22, hétfő
 
  Nincs művészet nedvek nélkül

2008.11.22. 06:40

A Terrormédia szerkesztőségébe látogatott Tollenbrucker B. Kristóf, a magyar filmművészet egyik legkiemelkedőbb alakja. Míg az ország multiplexeit elöntötte az amerikai moslékkultúra szennye, Tollenbrucker - néhány kevésbé tehetséges kollégájával egyetemben - állta a sarat, és az elmúlt tíz évben megalkotta a magyar filmművészet legnagyobb remekműveit. Interjú.

- Szervusz Kristóf, üdvözlünk a szerkesztőségben! Szép ugye?

- Szevasz Lichtenstein, üdvözlöm a kedves olvasókat! Szépnek nem mondanám, és meglehetősen büdös is van. Csak nem rohad itt valami?

- Nem, itt nem rohad semmi, viszont itt van szemben az Országház, nyilván a sokéves politikai hullák bűzét érzed. Kezdjük talán az első filmeddel, a Végbélpörgettyűvel. Miért született meg ez a film?

- Nos, Lichtenstein ez a film még a karrierem elején készült, itt még nem voltam olyan bátor és határozott alkotó, mint mostanában. Egy ismert mesét, a Jancsi és Juliskát akartam elmondani a nézőknek, de úgy, hogy megmutatom nekik a vérvalóságot . Mindent olyannak akartam ábrázolni, amilyen valójában. Az emberek manapság nem vesznek tudomást a testükről, a fogyasztói kultúra hamis álomvilágában élnek. Képtelenek tudomásul venni, hogy ha megvágják magukat vér folyik belőlük, és ha esznek előbb-utóbb szarni fognak. Ezért szól arról a film, hogy Jancsi és Juliska eltéved az erdőben, megesznek egy hallucinogén gombát, egymás szájába szarnak, majd vérfertőző szexuális orgiát folytatnak egy menyéttel a saját hányásukban.

- Miért lett a film címe Végbélpörgettyű?

- Jaj, nem tudom, ezt kokózás közben találta ki valamelyik haverom. De jól hangzik, nem?

- Egyesek szerint nem kellett volna erre filmre 100 milliós támogatást adnia az államnak.

- Ne is beszéljünk ezekről a törpe jellemekről. Nem értik ezek meg a magasabb művészetet. Ne szóljanak bele, és kész!

- A következő filmed az Anális Sztálingrád volt.

- Igen, nos, ezzel a filmmel a szólásszabadság fontosságára kívántam felhívni a figyelmet. A sötét orbáni időkben jártunk és az állam erősen kezdett rátelepedni a kultúrára. Be akartam bizonyítani, hogy igenis, alkotmányos jogunk van bármit kimondani és filmre vinni. Bármit, az állam pedig ez ellen nem tehet semmit! Ezért szól arról a film, hogy István és Anna a vidéki fiatal testvérpár eltéved a városban egy budapesti látogatás során. Bevesznek egy doboz hallucinogén tablettát, egymás szájába szarnak, majd vérfertőző szexuális orgiát folytatnak egy kutyával a saját hányásukban.

- Igaz, hogy a saját kutyád volt látható a filmben?

- Igen, valóban igaz. Azonban Lompost a forgatás után le kellett lőni, mert nem bírt együtt élni a tudattal, hogy meg kellett dugnia az Istvánt alakító Stohl Andrást. Nagyon elvadult, többeket meg is harapott. Igazán szerettem a Lompost, kár érte.

- Mit jelent neved közepén a "B"?

- Baszógép. Fel kellett vennem egy harmadik nevet, nehogy összekeverjenek a Kossuth-díjas szobrásszal, aki péniszeket farag különböző szárított zöldségekből. Ez a névválasztás is kiállás volt a szabadság eszménye mellett.

- Nemsokára a mozikban láthatjuk az új filmed. Mire számítsunk?

- Sokat még nem árulhatok el, de ennyit megsúgok: Minden azzal kezdődik, hogy Gréta és Sándor a nyugdíjas roma testvérpár eltéved a közért polcai közt.

- Nagyon érdekes volt veled beszélgetni, de miért vetted le a ruhádat közben?

- Azt hiszem te nem igazán érted a művészetemet. Bekaphatod.


http://terrormedia.blog.hu/2008/11/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Köves és Kádas, a két jó barát
  2008-12-22 22:52:40, hétfő
 
  Köves és Kádas, a két jó barát
2008.12.22. 01:06 ::

Lezárult a "Mit hoz a jövő Magyarországnak?" fantázianevű novellaíró pályázatunk. A nyertes, a nyolc és fél éves Polyák Emőke írását alább közöljük. (A nyeremény, egy darab amerikai zöld kártya, az Egyesült Államok nagykövetségén vehető át.)



Az idő 2056, szeptember hónap tizedik napja. A dédnagypapa kedvenc trikolór mamuszában csoszogott le a lépcsőn. Már nagyon-nagyon idős volt, hallása, látása megromlott, bizony már járni is alig tudott. Sok időbe telt mire leért a család hatalmas villájának legalsó szintjére, de végül megúszta minden sérülés nélkül. Lassan haladt az igényesen berendezek termeken keresztül, az egyik szalon felé. Fiatalabb családtagjai - fiúk és lányok egyaránt - tisztelettudóan tértek ki útja elől, és segítették az elé kerülő akadályok leküzdésében. Roppant korával járó élettani kellemetlenségei ellenére, a dédnagyapót óriási megbecsülés övezte az egész családban. Ő volt az, aki megalapozta a család vagyonát a régi zavaros időkben. Nélküle ma nem lenne ez a hatalmas villa, a kert, a kis szökőkút: a Köves birodalom.



Sokan meghaltak már a dédnagyapó idejéből, így a Köves család ősi történetét szinte csak tőle hallhatták az unokák. Most is, alig hogy leért a szalonba, rögtön unokák tucatjai sereglettek köréje. "Mesélj nekünk dédipapi!" - kérlelték a csöppségek. "Meséld el, hogyan szereztek neked a többiek májat, mikor a tied már feladta a szolgálatot!" - visított az egyik. A dédipapinak megrándult a szája. "Neeem! Azt meséld el, hogyan adtad el a New York kávéházat az olasz maffiának, hogy megnyerhesd a választást!" - ordította a másik. Az idős férfi összerezzent. "Olyanok vagytok, mint az újságírók, akiket lelövettem." - dörmögte a foga alatt. "Honnan hallottatok ti erről gyerekek?" - kérdezte. "A sejk nyilvánosságra hozta a régi idők titkos ügyeit. Mindenki erről beszél." - mondták kórusban a gyerekek. "Hajjaj."- mondta a dédipapi, majd szokatlanul gyorsan kisietett a teremből.



Mire leért a garázsba, már csörgött a telefonja. A vonal túlsó végén egy másik dédipapi volt, a hatalmas és befolyásos Kádas család dédipapija, akivel régen nagy ellenségek voltak. "Köves, te disznó, hogy merted elmondani a sajtónak, hogy lopott pénzből vettem a gyáramat, és hogy pribékekkel verettem ki a diplomám a dékántól?" - hörögte a másik idős hang a telefonban. "Nem én voltam! A sejk kitálalt." - mentegetőzött az idős Köves, miközben terepjárójával keresztülhajtott a családi szőlőskerten. Hamar beért a sejk palotájához, pedig útközben megállt az egykori Blaha Lujza téren, hogy a mecsetben imádkozzon a lelki üdvéért. A lépcsőn találkozott Kádassal, megbeszélték, hogy együtt járulnak a sejk elé, hogy tisztázzák ezt a kellemetlen kérdést. Igaz, hogy régen ellenségek voltak, de ha pénzről volt szó, mindig is meg tudtak egyezni.



"Mit akartok tőlem, öreg magyarok?" - kérdezte a fiatal sejk. "Mentsd meg a jó hírünket, Nagy Sejk. Így nem garantálhatjuk a Magyar Rezervátum biztonságát, lehet, hogy zavargások lesznek." - mondta a két öreg. A sejk szánakozva nézte a két idős férfit. A Magyar Rezervátumból már régóta elfogytak a magyarok, a Kádas és a Köves család volt a két utolsó magyar família Pannon-Arábiában. A sejk elővette a fézert, kegyesen főbe lőtte a két vén gecit, aztán felsugárzott az űrhajójára.



The End

http://terrormedia.blog.hu/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lucifer revíziót tart a pokolb
  2008-12-22 22:38:37, hétfő
 
  A Mikulás lemászik a kéménybe. Ahogy kilép a kandallóból, és rakná szét az okat, látja, hogy egy gyönyörű nő meztelenül alszik a pamlagon.
Azt mondja magában:
- Ha most megteszem, amire gondolok, nem leszek méltó a Télapó címre. De ha nem teszem meg, akkor nem fogok kiférni a kéményen

Lucifer revíziót tart a pokolban, megfelelően gondoskodnak-e az ördögök a rájuk bízottakról.
Az első kondér alatt vígan lobog a tűz, a kondér mellett egy tábla: NE MÁSSZ KI!
Lucifer kérdésére az ördög így felel:
- Ezek itt a németek. Tüchtig nép, betartják a szabályokat.
A következő kondér is mintaszerű, ám tábla helyett itt egy géppisztolyos őr áll.
- Ezek itt az oroszok. Ha valamelyik megpróbál kimászni, az őr a géppisztollyal visszakényszeríti.
A harmadik kondérnál is minden stimmel, de Lucifer felvonja szemöldökét:
- Nem látom az őrséget, és tábla sincs.
- Ide nem is kell, ezek a magyarok. Ha egy megpróbál kimászni a többi, visszahúzza!

Az iskolában a tanárnéni kérdezi a gyerekektől, hogy mit nem szabad a szájba venni? A gyerekek sorba jelentkeznek:
- Hát a radírt. - mondja Jancsika.
- A ceruzát. - mondja Gézuka.
- Az égő villanykörtét. - mondja Pistike.
- Hát ezt miből gondolod?
- Úgy tanár néni, hogy anyukám azt mondta apukámnak az este, hogy kapcsolja le a villanyt, különben nem kapja be
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
A cigány gyerek meséli az anyj
  2008-12-22 22:31:32, hétfő
 
  A cigány gyerek meséli az anyjának:
- Mama, ma az iskolában tanultuk az ABC-t, a többiek az F-ig jutottak, én pedig a K-ig. Ez azért van, mert cigány vagyok, vagy azért, mert okos?
- Azért fiam, mert okos vagy!
Pár nap múlva:
- Mama, ma az iskolában számolni tanultunk, a többiek 10-ig jutottak, én pedig 20-ig. Ez azért van, mert cigány vagyok, vagy azért, mert okos?
- Azért, mert okos vagy!
Harmadik alkalommal:
- Mama, ma az uszodában voltunk, és amikor zuhanyoztunk, láttam, hogy a többi fiúnak 3 cm a fütyije, nekem meg 14. Ez azért van, mert cigány vagyok, vagy azért, mert okos?
- Azért fiam, mert te 18 éves vagy, az osztálytársaid meg 8!
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
A tolókocsis Juliskát meglátog
  2008-12-22 22:29:05, hétfő
 
  A tolókocsis Juliskát meglátogatja Jancsi. Kicsit beszélgetnek mikor is Juliska megkéri Jancsit, hogy egy kicsit tolja ki a kertbe. Jancsi illemtudóan ki is tolja. Mikor a kert végébe érnek megszólal Juliska.
- Jancsi nem akarsz engem megdugni?
- Na de hogyan Juliska, hisz tolószékben vagy?
- Jancsikám ott a porolórúd. Felakasztasz rá, én jól megkapaszkodom és te akkor könnyen hozzámférsz!
Jancsi úgy is tett mindkettőjük legnagyobb gyönyörűségére, majd visszatolta Juliskát a házba. Ott Juliska mamája fogadta őket.
- Jancsi te igazán gavallér fiatalember vagy! - dícséri a mama - a legtöbb fiú mind kinthagyja Juliskát a porolórúdon..
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Orbán és a patások
  2008-12-22 22:19:41, hétfő
 
  Orbán és a patások

2008.12.14.

A Fidesznél a választmányi ülések mindig ünnepszámba mennek. Amióta Gyurcsány uralkodik, azóta különösen. A párt prominensei egymást túllicitálva vicceskednek -a humor kötelező-, megy is nekik a dolog, azután jön maga a Vezér és tarol. Bár pénteken a Szonda közvéleménykutatása azt a meglepő dolgot dobta ki, hogy a népség zöme szeretné, ha a Fidesz befejezné a rinyálást és egy kissé konstruktívabban viselkedne, egy pöttyet aktívabb lenne a parlamentben, úgy is mint ellenzéki, úgy is mint leendő kormánypárt, az ülésen ez nem volt téma. Pedig mintha az embereknek kezdene elege lenni az Orbán által vizionált nemzethalálból és az unalomba fulladó acsarkodásból. Persze mindez csak sugárban falrahányt borsó és répa (nem csak Orbánéknál), csöppet sem (?) befolyásolja a választásokon majdan bekövetkezendő narancsos győzelmet.

A mostani fideszes ülés a csúcskategóriába tartozik. Volt ott minden: a kormány egyre nagyobbakat hazudik, újabb megszorítások jönnek, a hülyék félrekezelik a válságot, visszaélnek a hatalmukkal (muhaha), nincsen gazdaságpolitikájuk, zsebtolvajok, nem okoz nekik morális problémát, hogy lefékezzék a jó kezdeményezéseket, ésatöbbi, egyébként teljesen korrekt megállapítás. Felesleges tovább sorolni, minden nap ezt halljuk, olvassuk, parlamentben és a sajtóban. Egyedül a zárt szobák pénzillatú mélyére nem látunk be, ahol az acsarkodó fiúk és ellenfeleik vidáman konyakoznak, paskolják egymás hátát, azután elcseverésznek arról, hogy ki, mennyit és mikor.

Persze pozitív dolgok is elhangzottak. Az egyik ilyen baromira megnyugtató, ám kissé szerencsétlen mondata az volt a pártelnöknek, miszerint a Fidesznek az a dolga, hogy hangot adjon az emberek dühének. Ettől egy kicsit megijedtem, mert azt hittem, hogy a hangot adás kizárólag Vona Gábor privilégiuma, de távol álljon tőlem, hogy ilyen aljas módon hasonlítsam össze a két jobbos Vezírt. Másfelől, nekem egy párt ne a dühének adjon hangot, hanem a politikájának. Az meg nagyjából kimerül a monnyonle hajtogatásában.

Jó hír az is, hogy Orbán szerint "Eljött a mi időnk!". Szerinte 2009-ben a válság eredményeképpen össze fog omlani a szoci kormányzás. Mások ugyanerre hivatkozva éppen az ellenkezőjét állítják, de azok valószínűleg bértollnokok, bérelemzők, bérközgazdászok és köcsögök is. Jövőre tehát jön a narancsos gazdasági forradalom, s végre helyükre kerülnek a dolgok. Bár Gyurcsány valószínűleg mindent el fog követni, hogy addig kiírtsa az ország teljes lakosságát, de egy évzárón igenis helye van a szólásnak, akkor is, ha nagy.



Alapvetően szép beszéd volt, jó beszéd volt, pontosan olyan kampányjelleggel, amilyenre szükség van. Néhány mondattól ugyan csuklottam egyet, de ezt jófajta tokajival kikezeltem. Például "a szocialistáknak nem az a céljuk, hogy a magyarok a maguk urai legyenek, hanem hogy állami alkalmazottak legyenek, multiknál dolgozzanak, vagy szociális segélyen éljenek" idézettől szinte remegett a szám széle. Hogyan is legyen egy magyar a maga ura? Nem leszek állami alkalmazott, nem dolgozok multinál és dugjátok fel a szociális segélyeteket, mert én a magam ura vagyok, úgy is döglök éhen? A prezident itt nyilván a családi vállalkozásokra gondolt, amiben igaza van, de néha jobb, amikor dakota közmondásokkal fejezi ki magát.

Az igazi hejehuját azonban a beszéd vezérmotívuma jelentette. Ez a patások köré szerveződött. Túl azon, hogy Gyurcsány maga az ördög, akinek a lába ilyen szarságban végződik, a ló- és a szamárimádat már-már euforikus hangulatba kergette a szónokot és hallgatóságát. Kezdődött azzal, hogy a Fidesz elnöke szerint ,,kivillant a szőrös őszödi lóláb". Ezen a hasonlaton majdnem kitaccsoltam, elképzelve Ferkó felgyűrődő nadrágszárát, s alatta a dévid hasszelhoff mellkasát megszégyenítő burjánzást. Ilyen egy költőiséget!

Ezután jött a jelenlévőket -s engem is- extázisba hajkurászó mondat: ,,Egy szamár, amelyik beutazza a világot, nem fog lóként visszatérni". Meg is magyarázta a nyihahás dolgot. Mindegy hány évesek a jelenlegi uralkodók, akkor is a múlt rendszer túlélői, akik milliárdosak lettek, majd visszavásárolták magukat a hatalomba. Egyébként is kikérte magának, hogy azok ülnek a hatalomban, akik húsz évvel ezelőtt. Nem is tudom, erről beszélnie kellene néhány millió hülyével, akik így szavaztak. (Arra nem tért ki az Elnök, hogy mi van azokkal a fideszesekkel, akik annak idején az MSZMP bősz harcosai voltak. Ők valószínűleg lóvá változtak a hosszú út során.)

És hogy teljes legyen az animálos képi világ, jött a végére a csattanás. De előtte még olyan mondatokat fogalmazott meg Viktor, amelyekről üvöltött a szövegírói fáradtság. Ilyen gyöngyszemek a "határozottan állítom, hogy mi másképpen tudunk vezetni egy országot és másképpen tudunk kezelni egy válságot, mint a mostani kormány", vagy a ,,más az észjárásunk, másfajta emberek vagyunk". Ezekbe még a drága, aranyos Bolgár Úr sem nagyon tudna belekötni, annyira egyszerűek, a szó legnemesebb értelmében. A végén Orbán azzal a kristálytiszta logikai következtetéssel zárt, amely szerint ahhoz, hogy ők kerüljenek hatalomra, politikai változásra van szükség. Mert (most figyelj!) "egy szamárral nem lehet győzni lóversenyen"!

Ennyi szamárkodás után csak azon csodálkozom, hogy bemelegítő sómennek nem hívták meg Fábry Sanyit, aki elsüthette volna világbajnok poénját: ("Én nem tudom, hogy mi kéne ezeknek, hogy megbukjanak. Most tényleg elképzelem, hogy Lendvai Ildikót dugja egy csődör szamár a Combino villamoson.")

Visszatérve Orbán utolsó mondatára, elméletileg igaz. Gyakorlatilag nálunk minden megtörténhet. Mert ez ugye attól függ, hogy milyen terepen rendezik a versenyt, és mi az első helyezésért járó díj.

Zsírosbödön láttán még a legótvarabb csacsi is pegazussá tud változni.

22 komment • Trackback (1)
http://holdrablo.blog.hu/2008/12/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Honlapot indítottak fiatal ref
  2008-12-22 22:14:58, hétfő
 
  Honlapot indítottak fiatal református lelkészek és értelmiségiek az ügynökkérdés lezárása érdekében.

http://ugynokkerdes.lapunk.hu/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az orvhorgász, kezében nagy vö
  2008-12-22 22:12:01, hétfő
 
  Az orvhorgász, kezében nagy vödör hallal összefut a halőrrel.
- Kérem, ezek itt a saját halaim! Néha kijövök, megúsztatom őket, aztán egyetlen füttyszavamra mind visszaugrálnak a vödörbe. Ha nem hiszi, bebizonyítom.
- Na persze. Mutassa!
A horgász bedobálja a halakat a vízbe és vár, vár.
- Mikor hívja már vissza a halakat?
- Miféle halakat?
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Az Úr megelégeli a világ bűnei
  2008-12-22 22:10:57, hétfő
 
  Az Úr megelégeli a világ bűneit, elhatározza hogy egy hét múlva egy új özönvízzel elpusztítja az emberiséget. Ezt dörgedelmes égi szózatban közli is a világ népeivel. Erre a világ vezető politikusai népeikhez fordulnak. Az amerikai elnök tévébeszédet mond:
- Amerikai testvéreim! Egy hetünk van arra, hogy böjtöléssel, vezekléssel, jótékonykodással megpróbáljunk a mennybe jutni!
A szovjet pártfőtitkár is beszédet tart:
- Elvtársak! Nyissátok fel a raktárakat, vigyétek haza az élelmet, a vodkát, egy hetünk van arra, hogy megpróbáljunk jól élni!
Az izraeli miniszterelnök beszéde rövid:
- Zsidók! Egy hetünk van arra, hogy megtanuljunk a víz alatt élni!
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Vissza a Ferenc József-földet?
  2008-12-22 22:08:36, hétfő
 
  Vissza a Ferenc József-földet?
2008.12.21. 21:48


Legyen bármily hihetetlen, a Jeges-tengernek magyar vonatkozása is van. Akadnak, akik még azt is felvetik, hogy hazánk követelje vissza az egykor az Osztrák-Magyar Monarchia által megszerzett s Ferenc Józsefről elnevezett területet. A 24 fős legénység a területen kitűzte a Monarchia zászlaját, de állandó települést nem hoztak létre a szigeteken.




A 191 szigetből álló vidéket 1873-ben fedezte fel a Julius von Payer főhadnagy és Karl Weyprecht irányította expedíció, melynek eredeti célja az északkeleti átjáró megtalálása volt. A szigetcsoport mintegy ezer kilométerre fekszik az Északi-sarktól - közelebb, mint a legtöbb más földdarab. (Kivéve Kanada egyes szigeteit és Grönlandot.) A Tegetthoff gőzhajóval megtett utazás költségeit magyar és osztrák arisztokraták állták.





A 24 fős legénység a területen kitűzte a Monarchia zászlaját, de állandó települést nem hoztak létre a szigeteken. Az expedíció sikerének megörökítéséül palackba zárt jelentést hagytak hátra egy sziklarepedésben. (A dokumentumot 1921-ben norvég tengerészek találták meg.) A Ferenc József-földről az első világháború után megfeledkeztek, így a Monarchia szétesése után nem tartozott sehová, míg Moszkva 1926-ban magához nem csatolta a szigeteket.




Julius von Payer: Bázis a Ferenc József-földön

A Heti Válasz Lattmann Tamás nemzetközi jogász, az ELTE jogi kara oktatójának véleményét kérte ki a szigetcsoport hovatartozásának kérdésében. A szakember szerint a Ferenc József-föld esetleges visszakövetelésének több nemzetközi jogi akadálya is lenne. "A területet nem lehetne visszakövetelni, hiszen az sosem tartozott Magyarországhoz, legfeljebb az Osztrák-Magyar Monarchiához. Kétségek merülhetnek fel a szigetek korabeli státusával kapcsolatban is, hiszen a Monarchia nem vette birtokba, nem fogalmazott meg területi igényeket, és nem kezdte kihasználni a szigeteket.


Julius von Payer: "Sohasem hátrálunk" Az osztrák-magyar expedíció válságos helyzete

A felfedező expedíció magánszervezésben indult, semmiféle "gyarmati" rendszer nem épült ott ki, tehát nem valósultak meg azok a tényezők, amelyekből gyarmattartó-gyarmat kötelékre lehetne következtetni. Így a terület uratlannak is számíthatott 1926-ban, amikor a Szovjetunió birtokba vette" - magyarázza Lattmann Tamás. A jogász szerint az esetleges magyar igények megalapozottságát tovább gyengítené, hogy a trianoni békeszerződés 79. cikkében Magyarország vállalta: a "jelen szerződés által megállapított határain kívül (...) lemond az Európán kívüli területekre vonatkozó mindazokról a jogokról, igényekről és kiváltságokról, amelyek a volt Osztrák-Magyar Monarchiát vagy szövetségeseit esetleg illették".

heti válasz

http://nemnemsoha.gportal.hu/gindex.php?pg=27796293&nid=4808519
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/5 oldal   Bejegyzések száma: 48 
2008.11 2008. December 2009.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1074 db bejegyzés
e év: 10632 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1117
  • e Hét: 6849
  • e Hónap: 17960
  • e Év: 171456
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.