Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/5 oldal   Bejegyzések száma: 44 
Orban Viktor - Sorry
  2008-12-08 23:48:09, hétfő
 
  Orban Viktor - Sorry



http://www.youtube.com/watch?v=fOf_Zen_Jns



OV lelkében mi zajlik? Ma este a Hírtv bevágásában nemzetközi újságírók előtt beszélt, hallhattuk és láthattuk néhány mondat erejéig. Megintcsak: nyakkendő nélkül, kigombolt ingben, miközben mindenki nyakkendősen, öltönyösen feszített az elegánsan terített asztalok körül. S angolul beszélt - te jó ég! Ez nem ugyanaz az OV, aki szinte tökéletesen beszélt 2000 körül angolul -- ez egy pusztaröcsögi, rossz kiejtésű angol beszéd volt, az egyik ronda, tipikus magyar kiejtési hibával: vöri-t mond (very) veri helyett. Arca gyűrött, beszéde szellemtelen, rossz...
Egy politikus addig igazán hatékony és töretlenül lendületes, ha sikerorientált, vagyis profi, érzelmek nélkül. Abban a pillanatban, amikor felfedezi a saját valódi életcélját egy nagyobb közösség (nemzet) hosszú távú céljainak összefüggéseiben, de nap mint nap nem tud annak szellemében cselekedni, mert fogva tartja a pragmatizmus, a taktika, akkor felőrlődhet.
Orbán soha nem tudott öltözni és valószínűleg ez a képesség élete végéig hiányozni fog belőle. Ez persze nem mentség, hiszen elég tekintélyes stábja van, akik gondoskodhatnának a megfelelő, alkalomhoz illő megjelenéséről.

Mi van vele??????

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbánt szeressük a legjobban (
  2008-12-08 23:00:54, hétfő
 
  Orbánt szeressük a legjobban (vagy utáljuk legkevésbé?)


De csak Sólyommal és Szilivel holtversenyben

A nép holtversenyben három politikust ölelt a keblére - persze csak mértékkel - a Szonda Ipsos november második felében elvégzett kutatása szerint. Az élen Orbán Viktor áll 45 ponttal holtversenyben Szili Katalinnal és Sólyom Lászlóval. Gyurcsányt nem szeretik, Kókát pedig kifejezetten utálják az emberek.


Meglepő eredmény született a Szonda Ipsos Népszabadságban publikált, november második felében elvégzett kutatásában. Orbán Viktor a cég listáin még sosem foglalt el ilyen előkelő helyet, annak ellenére, hogy ennél már kapott magasabb pontszámot is a választóktól.

A Népszabadság szerint ez azért fordulhatott elő, mert a Fidesz szavazói töretlenül és egységesen kiállnak vezérük mellett, míg ez a többi politikus esetében - saját pártjukat számításba véve - közel sincsen így. Olyannyira nem, hogy Gyurcsány Ferenc miniszterelnök továbbra is az ötödik legnépszerűtlenebb politikus, ám Kókát utálják csak igazán az emberek, mivel őt a legutolsó helyre sorolták be.

A mostani eredményekhez hozzá kell tenni, hogy Orbán viszonylagos "népszerűsége" nem tükröződik a kormányzóképesség tekintetében, itt legjobb esetben is döntetlenre áll Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor, de több eredmény is azt mutatja, hogy szűk többséggel, de ebben a versenyben Gyurcsány vezet.

Mindemellett az eredményekhez azt is hozzá kell tenni, hogy a politikusi népszerűségi adatok továbbra is mélyponton vannak, ami az emberek politikától való elfordulását és a politika folyamatos hiteltelenedését jelzi.

CTRL
http://ctrlma.hu/?q=content/orb%C3%A1nt-szeress%C3%BCk-legjobban-vagy-ut%C3%A1lju k-legkev%C3%A9sb%C3%A9
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lengyel Zoltán már tényleg kuk
  2008-12-08 22:54:24, hétfő
 
  Lengyel Zoltán már tényleg kuka kategória

Új pártja is kilépésre kérte fel az egykori fideszes képviselőt


Lengyel Zoltán alibi pártja - a Független Kisgazda-, Nemzeti Egységpárt - is lemondott a politikusról, annak ellenére, hogy így a törpepárt parlamenti képviselet nélkül marad. A volt fideszes politikus tevékenysége már nekik is vállalhatatlan, így felszólították a kilépésre. Lengyel még októberben csatlakozott a kisgazda képződményhez, utána szeptemberben már MDF színekben virított.


A mondhatni kissé identitászavarban szenvedő politikus 2007 augusztusának közepén lépett ki a Fidesz frakcióból, ahová egyébként a legnagyobb ellenzéki párt listájáról került be. Távozásának hátterében a róla megjelent meztelenkedős képek és a rendőrséggel kialakult konfliktusai állhatnak.

Lengyel ezek után rövid ideig függetlenként folytatta munkáját, ám egy hónap elteltével rájött, hogy a Független Kisgazda-, Nemzeti Egységpártban van a helye, így szeptember 12-én bejelentették, hogy Lengyel Zoltán a továbbiakban az új törpepárt színeiben folytatja országgyűlési munkáját.

A volt fideszes politikust ezek után az MDF kukázta ki, mivel október közepe felé a jól ismert Almássy botrány és a Tisztelet Társaságának képviselője kilépése nyomán a fórumosok frakcióját a megszűnés fenyegette. Lengyel Zoltánnak ekkor nem esett nehezére kisgazda identitását az MDF-esel kibővíteni, így - ki tudja milyen áron - megmentette az MDF frakcióját az enyészettől.

Lengyel túlságosan elszállt
Az FKNP elnökségében is vita alakult ki arról, hogy Lengyel Zoltán tevékenysége és rendkívül negatív híre vajon jót tesz-e a nem túlságosan ismert pártnak. Az persze biztos, hogy ismertségük a volt fideszes meztelenkedő képviselő gyanánt növekedett némileg, ám a vezetés végül úgy döntött, hogy a pártnak a negatív reklám nem jó reklám, az elnökség így végül 4:1 arányban úgy döntött, hogy elköszönnek Lengyel Zoltántól.

Mint a párt elnöke Molnár László a zoom.hu-nak elmondta, megállapodásuk arról szólt, hogy Lengyel Zoltán mindenről tájékoztatja a kisgazdákat, parlamenti munkáját pedig a párt programjának megfelelően végzi majd. Molnár elmondása szerint ez nem így történt, utoljára az FKNP-MDF közös sajtótájékoztató alkalmával láttál Lengyel Zoltánt.

CTRL
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Brumi szeretne sztrádát építen
  2008-12-08 22:35:48, hétfő
 
  Brumi szeretne sztrádát építeni

2008.12.08.-11:43:45
A Sztráda-ép Kft.-ben cégvezető lett Veres János pénzügyminiszter adócsalásért elítélt volt üzlettársának veje mellett B. Imre többszörösen büntetett előéletű vállalkozó is.

Autópálya-építő céget hozott létre a Kabai család. A Sztráda-ép Kft.-ben cégvezető lett Veres János pénzügyminiszter adócsalásért elítélt volt üzlettársának veje mellett B. Imre többszörösen büntetett előéletű vállalkozó is.

A bizonyos körökben csak Brumiként ismert cégvezető a börtönben ülő Kabai Károly jobbkezeként intézi a család rázós ügyeit.

Részletek a Magyar Nemzet 2008. december 8-i számában.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ha valakit a PÁRT is támogat,
  2008-12-08 22:24:09, hétfő
 
  Ha valakit a PÁRT is támogat, csodákra képes

******************

2008-12-08 20:04
213 km/h-val mérték be a kisteherautót

213 kilométeres óránkénti sebességgel mért be a traffipax egy kisteherautót az M1-es autópályán még október közepén. A sofőrt 300 ezer forintra büntette a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság. Az autó tulajdonosa azonban azt állítja, hogy a kocsija képtelen ekkora sebességre, eddig maximum 160-nal tudott vele menni.


A teherautó éppen Münchenből tartott haza felé, amikor Bicskénél bemérték. Sofőrje azt állítja, a dobozos kisteherautó nem képes ilyen sebességre. A férfi azt monda, hogy Lengyelországban az autópályán már kipróbálta és 162 kilométer per órával tudott menni.

Egy kecskeméti szakszervizben először el sem hitték, hogy a jármű valóban annyival tudott menni, mint amennyit a rendőrök állítanak. Gergelyfi Gergely, márkaképviselet-vezető abszolút kizártnak tartja ezt. Mint mondta, gyakorlatilag nincs esély, hogy egy ilyen autó 213 kilométer/órával menjen, maximum szakadékban zuhanva, erős hátszéllel.

A bírságot a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szabta ki. R. Szabó Ágnes szóvivő hétfőn késő délután annyit közölt: a közigazgatási hatósági alosztálya visszavonja az ügyben hozott és bírságot megállapító határozatot, egyúttal megszüntetik az ügyben az eljárást.

Az Országos Rendőr-főkapitányságnál nem tudnak arról, hogy hibásak lennének a traffipaxok. A szerkezetet üzemeltető cég is csak annyit mondott: meghibásodásról ők sem tudnak.

(FH)
******************



Fasiszták hackelték meg azt a traffipaxot, ez nem lehet kétséges! Igy akartak bosszút állni a Párton. Tervük azonban dugába dőlt! (Duga = iv, iv alaku kard, szovjet nyelven.)

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
De jó a világnak!!!
  2008-12-08 22:09:37, hétfő
 
  "Az elmúlt 60 év legsúlyosabb válságával áll szemben a világ"

Honi számítás:

2008 - 60 = 1948
Tényleg... Hasonlít.

De jó a világnak!!!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vádat emeltek a büntetett előé
  2008-12-08 22:06:01, hétfő
 
  Vádat emeltek a büntetett előéletű Kolompár Orbán ellen

2008. december 08. 18:26
HunHír.Hu

Jogosulatlan gazdasági előny megszerzésének bűntette miatt vádat emelt Kolompár Orbán ellen a Kecskeméti Városi Ügyészség hétfőn. Az Országos Cigány Önkormányzat elnöke a vád szerint hamis számlákkal igazolta a vissza nem térítendő támogatás során felvett költségeket. A vádirat szerint büntetett előéletű Kolompár Orbán elsőrendű vádlott mellett még három embert vádol az ügyészség, akik közül a másod- és a harmadrendű vádlott rokoni kapcsolatban áll az elsőrendű vádlottal


Jogosulatlan gazdasági előny megszerzésének bűntette miatt vádat emelt Kolompár Orbán ellen a Kecskeméti Városi Ügyészség hétfőn. Az Országos Cigány Önkormányzat elnöke a vád szerint hamis számlákkal igazolta a vissza nem térítendő támogatás során felvett költségeket.

K. Orbánt, a Kiskunmajsai Cigány Érdekképviseleti Szervezet elnökét jogosulatlan gazdasági előny megszerzésének bűntettével vádolja az ügyészség, mivel a szervezet valótlan számlákkal igazolt egy pályázaton nyert 13 millió forint vissza nem térítendő támogatásból lehívott 7,2 millió forintot - mondta Szabó Ferenc megyei főügyész-helyettes.

A Kiskunmajsai Cigány Érdekképviseleti Szervezet elnöke Kolompár Orbán, aki egyben az Országos Cigány Önkormányzat (ÖCO) elnöke. A vádirat szerint a Kiskunmajsai Cigány Érdekképviseleti Szervezet 2005-ben pályázatot nyújtott be az Országos Foglalkoztatási Közalapítványhoz és 13 079 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el, melyből több alkalommal, összesen 7,221 millió forintot vett fel. A pályázat célja a roma népesség munkaerő-piaci versenyképességének javítása volt.

A vádirat szerint büntetett előéletű Kolompár Orbán elsőrendű vádlott mellett még három embert vádol az ügyészség, akik közül a másod- és a harmadrendű vádlott rokoni kapcsolatban áll az elsőrendű vádlottal.

A harmadrendű vádlott, egy kiskunmajsai gazdasági társaság ügyvezetője hamis tartalmú számlákat állított ki, amelyeket igazolt, míg az ügy negyedrendű vádlottja, az érdekképviseleti szervezet könyvelésébe bevezette a számlákat, annak ellenére, hogy tudta, azok mögött nincs valós gazdasági teljesítés.

A másodrendű vádlottat magánokirat-hamisítás vétségével tettesként, a harmadrendű vádlottat jogosulatlan gazdasági előny megszerzésének bűntettével bűnsegédeként, a negyedrendű vádlottat jogosulatlan gazdasági előny megszerzésének bűntettével bűnsegédként vádolja az ügyészség.

Szabó Ferenc megyei főügyész-helyettes elmondta: a nyomozás során fény derült egy újabb bűncselekményre is, amelyben szintén érintett a Kiskunmajsai Cigány Érdekképviseleti Szervezet. Abban az ügyben folyik a nyomozás, de lényegesen nagyobb a kárérték, és több szervezet is érintett.

fnet

*******************************

Hát dik má ! Micsodá rásszizmus kéletkézett ittén ?

Bétaszéken az önkormányzat adott a romáknak több hektár földet , hogy gazdálkodjanak. Ingyen kaptak eszközt ! meggyest telepítettek . Természetesen teljeskörü támogatással.
Ez ügyben többször itt járt a roma TV . Láthattuk a fák ültetését és a nagy nyilatkozatokat. Aztán amikor már a gaz nagyobb lett mint a fák nem nézet erre senki. Most eladták a földet az útépítőknek . Markóló gépek irtották a fákat .
persze egy hang nem sok annyi sincs az ügyben. Hát próbálj rajtuk segíteni ! Vajon mit kellene még tenni ?
ÉS akkor ugye mit mondjon a magyar csóró aki szintén rászorult volna . Csak hát ő meg magyarnak született...
Mondani se kell az egész ügy egy- két csirkefogó kezébe fut össze. A többinek pedig Kuss ...

B.J.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem öregecskedő feleségünk, a
  2008-12-08 22:01:32, hétfő
 
  Nyiri János 2008. december 8. 08:15

Nem öregecskedő feleségünk, a válság


Kevés hír villanyozott föl annyira, mint két igazi szocialistának, volt hajdúsági MSZP-s vezetőknek a nyilatkozata a minapi Magyar Hírlapban.

Nem kevesebbet állít a két kirúgott MSZP-s, mint hogy a mostani pártvezetés üzletemberekből áll, akik az MSZP-t mint üzleti vállalkozást tekintik. Kiegészíthetnénk ezt azzal, hogy Orbán Viktor már 2002-ben szólt: Magyarország köztársaság, nem részvénytársaság.

Az istenadta nép azonban a részvénytársaságra voksolt, és most csodálkozik, hogy neki nem jut osztalék.

De vissza az interjúhoz. Sarkadi Zsolt és Bánfalvi Győző, a két debreceni (nyakas protestáns világ...) kitagadott, így értékeli Gyurcsány MSZP-átalakító tevékenységét:

Az MSZP egy ,,koncentrátum" lett. Társadalmi támogatottsága elfogyott, az emberek elpártoltak tőle, a tagok pedig ,,elszivárogtak". Akik bennmaradtak, azoknak mindez nem számít, mert jól megélnek belőle. De nem szeretnének előre hozott választást azért sem, mert a finanszírozás kampánymilliárdjai még nem állnak rendelkezésükre. Hát... szeretnék én olyan szegény lenni, mint az MSZP.

A legizgalmasabb az a válaszuk, amely szerint kvázi mindenkit figyelnek. Intő jel egy párton belül, ha ekkora félelem uralkodik. És intő jel az is, ha azt mondják, ,,mindenkiről van egy dosszié". Persze mi ilyen dossziékat nem láttunk. Csak azt tudjuk, amit a felső vezetéstől hallottunk: jobb most csendben maradni.

Nocsak! Hát így működik a szocialista demokrácia? Húsz évvel a rendszerváltás után? A legnagyobb rendszerváltó pártban?

Mindenesetre lehet a dologban valami. Emlékszünk még arra, hogy a kormány kezdeményezte minden önkormányzati képviselő lehallgatását, mondván, a pályázatok körüli esetleges korrupció megelőzése a cél.

Persze mindenki magából indul ki, a kormány nyilván szaktekintély a korrupcióban.

De úgy fest, nem tévedtek azok, akik már annakidején is úgy gondolták, ez a lehallgatósdi nem annyira a Fidesz ellen (bár az ellen is) irányul, mint inkább a rakoncátlankodó szocialista (és SZDSZ-es) elvtársak megregulázására.

Nem érdemes nagyon csodálkoznunk. Ezeknél ez napi rutin.

Hitler is azzal kezdte '33-ban, hogy utasításba adta a náci pártnak, hogy minden átjelentkező kommunistát és szocdemet vegyenek be. Jól tudta: ezek lesznek a leghűségesebb hitleristák - és igaza lett.

Hasonlóképpen született 1945-ben a kommunista tömegpárt Magyarországon. Rákosiéknak Sztálin megparancsolta, hogy tömegpárt legyen Magyarországon - és lett!

Hogy kikből? Nos, ez akkora titok volt a Rákosi- meg a Kádár-érában, hogy maguknak a párttagoknak sem adták ki a róluk gyűjtött anyagokat. Azok a Párttörténeti Intézetben laktak, egy példányban. Jó elvtárs, ha írásbeli engedélyt szerzett, belenézhetett a saját dossziéjába.

Rákosiék legmegbízhatóbb emberei, a Párt vak szolgái így lettek a volt nyilas pártszolgálatosok. A legendás kisnyilasok...

Gyurcsány Ferenc a napokban ,,7-8 év" év megfeszített munkát vagy mit kért az országtól, hogy ,,úrrá legyünk a válságon".

Nagy tehetség ez a Fletó. Négy éve kormányoz, és sikerült neki nyolc évre elegendő válságot összehoznia.

Amúgy szerényen megjegyezném, hogy huszonhetedik esztendeje van szerencsém keményen dolgozni, miközben a derék szocialisták vagy ötször (1982, 1988/9, 1995, 2003, 2006) derítették ki, hogy sajnos válság van.

Hatvan éve sikerül elherdálnia az MSZP-nek meg elődpártjainak a magyarok megtermelte értékek jelentős hányadát. Persze a megtermelt értékek egy része megvan, mégpedig derék vörös milliárdosok számláján meg egyéb vagyontárgyaiban manifesztálódott, részben itthon, részben külföldi adóparadicsomokban. Áttételesen persze, nehogy fölkereshessem és visszakérhessem a gyermekeimtől előre ellopott közvagyont.

Mindenesetre magamban gratuláltam Kupa Mihálynak, aki azt mondta a Gyurcsány-vállalkozók tanácskozáson, hogy ez a válság hosszabb lesz, mint egy házasság.

Ez már beszéd! Ritka pontos meghatározás. A Gyurcsánynak, aki ugye cserélgeti az öregecskedőket, rövidebb lesz a válság, mint a magunkfajtáknak, akik életre szólóan házasodunk. Köszönjük Kupa Mihálynak az árnyalt megfogalmazást.


http://www.gondola.hu/cikkek/62541
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nagyon súlyos a helyzet
  2008-12-08 21:59:04, hétfő
 
  Nagyon súlyos a helyzet

* Index - ugyelet@mail.index..hu

| 2008. 12. 08., 16:42 | Frissítve: 5 órája

Leszavazta a parlament Sólyom László köztársasági elnök jelöltjét a Legfelsőbb Bíróság élére. Havasiné Orbán Máriát valószínűleg a szocialisták gáncsolták el, csak náluk volt lelkiismereti szavazás, a többi frakció támogatta a jelöltet. Fleck Zoltán jogszociológus szerint nehéz lenne új, alkalmasabb jelöltet találni.

Fleck Zoltán jogszociológus, az ELTE docense szerint a köztársasági elnöknek ezután igen nehéz lenne új és alkalmas jelöltet találnia a főbírói posztra, mert a reformot célzó kritériumainak kevés jelölt felel meg. Ráadásul az eddigi jelöltekkel történtek ismeretében ők sem biztos, hogy kitennék magukat a procedúrának. (Közben kiderült, hogy Sólyom László újra Havasiné Orbán Máriát jelöli a Legfelsőbb Bíróság elnökének.) Fleck szerint az erősen kontraszelektált bírósági vezetésben kevesen, és csak véletlenszerűen vannak a posztra alkalmas jelöltek.

A bírósági rendszer egyik legismertebb kritikusának számító szakértő a hétfőn leszavazott Havasiné Orbán Máriát alkalmas jelöltnek tartja. Fleck Zoltán szerint tudható, hogy Sólyom László a jelöltek keresésekor nem akar az ítélőtáblák szintje alá menni (Havasiné a Győri Ítélőtábla elnöke), a megyei elnökök közül pedig azért nem jelölne, mert épp ez a szint jelenti a bíróságok igazgatási rendszerének a rákfenéjét. Egy volt megyei bírósági elnökkel szemben nem lenne reális elvárás, hogy valóban változtasson az ezen a szinten sûrûsödő túlhatalom okozta aránytalanságokon.
[havasine2]
A leszavazás után

A jogszociológus alkalmas jelöltnek tartaná a Fővárosi Ítélőtábla elnökét is (a posztot Lukács Zsuzsanna tölti be), ám róla Havasinéhoz hasonlóan az a nézet terjedt el, hogy jobboldali politikai szimpátiájú. Fleck Zoltán a kialakult helyzetet az Indexnek nagyon súlyosnak nevezte: a Legfelsőbb Bíróság szerinte szétesőben van, így ott is nagyon nehéz lenne megfelelő jelöltet találni.

"Az MSZP-s képviselők döntése azt jelzi, hogy két dolgot tartottak fontosnak: kritizálni akarták a köztársasági elnök jelölési rendszerét, és meg akarták jeleníteni a félelmet, ami egy jobboldalinak mondott jelöltet övez.. Az előző főbírótól ugyanis azt tanulták, hogy fontos a pártállás, és hogy politikailag ki mit ígér" - véli Fleck. A szakértő sejtése szerint ugyanakkor az elutasításban közrejátszhatott, hogy az MSZP-közeli jogi szakértőknek nem áll érdekében egy radikális bírósági reform elindítása.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elmenekült a MÁV vezérigazgató
  2008-12-08 21:51:24, hétfő
 
  2008-12-08 21:33
Elmenekült a MÁV vezérigazgatója a kérdések elől

Nem ért rá a MÁV vezérigazgatója válaszolni a székházeladással kapcsolatos kérdésre. A BKV első embere nem kockáztatta meg, hogy a neki bérelt luxusautóról faggassák. Kocsis István nem jelent meg az előre meghirdetett díjátadón, pedig kábeltolvajokat elfogó rendőröknek mondhatott volna köszönetet.



A MÁV vezérigazgatója elmenekült az évente megrendezett konferenciáról, amelynek valószínűleg utoljára adott helyet a patinás Andrássy úti palota. A vasúttársaság igazgatósága eladná a székházat, a döntést már a szakszervezetekkel is közölték. A MÁV egy, a Népligetnél épülő irodaházba költözik, amelynek éves bérleti díja - sajtóhírek szerint - meghaladja az egymilliárd forintot. Állítólag ez olcsóbb megoldás a régi székház felújításánál.

(hírTV)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/5 oldal   Bejegyzések száma: 44 
2008.11 2008. December 2009.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1074 db bejegyzés
e év: 10632 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2789
  • e Hét: 8521
  • e Hónap: 19632
  • e Év: 173128
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.