Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 36 
Íme a XXI. század: Meleg püspö
  2009-01-16 22:42:18, péntek
 
  Íme a XXI. század: Meleg püspök imádkozik Obama beiktatásán





Ez olyanná kezd válni, mint egy vicc, mint egy Fábry poén.
Kicsit később már arról írnak, hogy a meleg püspök kipában imádkozik a néger-arab
Obama beiktatásán, az Amero USA-Mexikó közös pénzének első használatbavételének
alkalmával a felszámolt Hamasz és félére csökkentett Gáza lakókkal, fegyverszünet
bejelentésére.


Ugye ez a régi időkből való viccből származik,amikor Budapesten megérkezett a hír, hogy Moszkvában ingyen osztogatják a Volgákat. Aztán korrigálták a hírt mondván, hogy nem volgákat osztogatnak, hanem zaporozseceket, a legközelebbi hír már arról szólt, hogy nem Moszkvában, hanem Kievben. Az utolsó hír korrekció pedig arról szólt, hogy nem osztogatnak, hanem fosztogatnak. Hát alapvetően ugye orosz mércével mérve nem is nagy a különbség. Máskülönben pedig ez a cécó a gázzal a szerbeknél elterjedt az a hir, hogy ezt mind az oroszok a mai szerb kormányzásért teszik, mert mivel nagyon megingott és a szerbek nagy előszeretettel adták át az oroszoknak a szerb kőolajipart. Valójában ugye nem szerb, hanem Vajdasági. Vagyis nem vajdasági, hanem Délvidéki olaj és gázmezőket annak fejében, hogy majd Bánátban az oroszok képítenek egy hatalmas gáztárolót, amelyben fél Európa gáztartaléka megfér. Persze a végén nem a fél Európáé, csak a Balkáné, de most legutóbb már csak Szerbiáé, Boszniáé és Monte Negróé, de ebben még nagyok a kételyek a Boszniával való Szerbia viszonyok miatt. Nos így kell ezt csinálni politikai módra. Semmi má rnincs egyenesben, minden görbén, hazudva, csalva - csak ne egyenesen és tisztán érthetően és magyarázkodás nélkül.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magyarország: tényleg az össze
  2009-01-16 22:39:22, péntek
 
  Magyarország: tényleg az összeomlás jön?

Csath: Be kellene fejezni a hazudozást
2009. január 16. 14:54 MNO
Lippai Roland - Forrai Mária Melinda

Idegesek az IMF bársonyszékeiben, nagy az aggodalom, ha Magyarországról esik szó. Az idei költségvetés már egy fabatkát sem ér, elfogadása pillanatában is elhibázott volt - állítja az MNO-nak Csath Magdolna. A közgazdász rossz lépésnek tartja az áfaemelést, ahogy Bod Péter Ákos is. A volt jegybankelnök szerint nem lesz pótköltségvetés, inkább "salátatörvénnyel" operál majd a kormány. Ezt az évet kibekkelheti az ország a gigantikus hitellel - tolmácsolhatnánk Lóránt Károly szavait. Lehetetlen megjósolni, mi következik.

Nincs mit csodálkozni azon, hogy problémák adódtak a költségvetéssel. Így gondolja Csath Magdolna is, aki szerint "eleve nem volt jó a tavaly év decemberében elfogadott büdzsé". A szakemberek már korábban is jelezték, hogy optimista az a kormányzati várakozás, amely szerint idén mindössze 0,9 százalékos lesz a GDP-visszaesés - hívja fel a figyelmet a közgazdászprofesszor. Köztudott: Gyurcsány is 2-3 százalékos csökkenésről beszélt néhány napja. Az a kérdés Csath Magdolna szerint, hogy "miért nem látta már ezt előre a kormány". Meddig csinálhatják ezt? - tette fel a szimbolikus kérdést. Továbbra is fenntartja azt a véleményét, hogy nem lett volna szabad felvenni a hatalmas összegű IMF-hitelt, amelynek feltételeit - szerinte - a kormány már többszörösen is megszegte.

A revizor

Teljesen szokatlan dolog - mondta Csath arra a felvetésünkre, hogy vajon az "IMF-vezérek" gyakran látogatják-e az általuk hitelekkel kistafírungozott országokat. Az ilyen szervezeteket csak az érdekli, hogy visszakapják a kölcsönadott pénzüket, és "sok minden eszükbe juthat" ennek érdekében, ha bajt észlelnek - hívja fel a figyelmet a közgazdász. Korábban Veres megpengette az áfaemelés húrját, ezzel kapcsolatban azt mondta: totálisan elhibázott lépés lenne. Már így is az egyik legmagasabb kulccsal dolgozik Magyarország, s miközben az EU-ban csökken a fogyasztási adó mértéke, "nálunk meg az emelésen gondolkodnak". Csath emlékeztet: már korábban is 3,9 százalékos fogyasztáscsökkenéssel számoltak Gyurcsányék, az áfa emelése csak még jobban visszavetné a fogyasztást. Ha ez megtörténik, még kevesebb pénz kerül a büdzsébe, és persze a csökkenő forgalom a kereskedőket, a gazdaságot is rosszul érinti. Holott éppen hogy a gazdaság dinamizálása lenne a fő feladat - teszi hozzá.

Abba kellene hagyni a hazudozást - jelentette ki a professzorasszony, s mint hozzáteszi, "az idei költségvetés már egy fabatkát sem ér". Szerinte nem csupán új büdzsére van szükség, hanem egy hosszú távú, átgondolt, a lehetőségeket lajstromozó stratégiára is. Tűzoltással nem lehet megoldani a problémákat - állítja Csath Magdolna.

Meseország: közeleg a fantázianevű salátatörvény?

Nem lesz pótköltségvetés, valószínűleg készítenek majd egy "pénzügyi salátatörvényt", amely kap valamilyen fantázianevet - fogalmazott Bod Péter Ákos. "A gazdasági helyzet jelentősen megváltozott ahhoz képest, amit a kormány felételezett" - folytatta a volt jegybankelnök, hozzátéve: Magyarországon 13 éve nem készítettek pótköltségvetést, leginkább azért, mert a politikusok ezt általában gyengeségnek és a hibázás beismerésének tartják. Holott közgazdasági értelemben reális döntés lenne, hiszen - főként a jelenlegi, instabil világgazdasági helyzetben - a gazdasági növekedés és az inflációs pálya is megváltozott - fejtette ki a közgazdász. "A 2008-as év egyébként az adóreform szükségességéről szólt, több erről szóló tervvel elő is hozakodtak, de a végén egyikből sem lett semmi, csupán kisebb kozmetikai változtatásokat eszközöltek. Ugyanakkor a problémák nem múltak el maguktól" - mondta Bod. Ezért úgy látja: a január 29-re tervezett rendkívüli kormánynap az elvesztegetett idő beismerését jelenti. Hozzátette: az adórendszer legnagyobb hibája, hogy a munkát terhelő, túlságosan nagy mértékű adózás lefojtja a gazdaságot.

"Az IMF ráadásul bizonyos gazdasági mutatók teljesítését írja elő, amelyeknek csak két módon lehet eleget tenni: a deficit - így a kiadási oldal - csökkentésével vagy az adó növelésével" - fejtette ki Bod. "Ez utóbbit nem véletlenül rebesgetik: nemcsak a szakértők céloznak rá, de az IMF-tárgyalásnál is elhangzott" - tette hozzá.

A szakember úgy látja: az áfa emelése nagy hiba volna. "Az egyébként is túl magas forgalmi adó további növelése súlyos versenyképtelenséget okozna. A közös piachoz tartozunk, az áruforgalmazás tekintetében nincsenek határok, ezért ennek kereskedelemelterelő hatása lenne, amely még inkább gyengítené az egyébként is vergődő magyar gazdaságot" - fejtette ki. Bod úgy véli, inkább a kiadási oldalt kellene lefaragni. Arra a kérdésre, hogy ezt milyen módon kellene véghezvinni, a szakember csupán annyit mondott, hogy több közgazdasági eszközből lehetne választani, de a "hogyan" a politika művészete. Ezért kapták a választópolgároktól a kormányzásra való felhatalmazást, és ezért kapják a fizetésüket. Hogy dolgozzanak - jelentette ki Bod Péter Ákos.

Idegesek az IMF bársonyszékeiben

Bizonytalan a helyzet, az IMF aggódik - így summázhatnánk Lóránt Károly véleményét az elmúlt napok történéseiről. A közgazdász úgy látja, hogy az IMF hatalmas hitelével ezt az évet kihúzhatja Magyarország, de aztán visszaállhat a korábbi kedvezőtlen helyzet. "Olyan mértékű az eladósodás", hogy csak a meglévő hitelek évi finanszírozási igénye 20 milliárd euró körül mozog. Ezt piaci hitelekkel csak magas kamat mellett lehet megfinanszírozni - teszi hozzá. Mint Lóránt Károly fogalmaz, a "pénzpiacokon nagyon nagy hangsúly van a lélektani" állapoton is. Az IMF vezérigazgatójának látogatása azt jelzi, hogy "idegesek a forint mozgása miatt". Emlékeztetett: Bokros idejében is az volt a megszorítások mellé a körítés, hogy stabilizálja majd a gazdaságot. Nem sikerült. Emlékeztet: amíg az Egyesült Államokban is nem következtek be az első összeomlások, arról szólt a kommunikáció, hogy minden rendben van.

Olyan gyorsan változik a helyzet - a világgazdaságban is -, hogy a szakemberek sem láthatják át a folyamatokat - teszi hozzá.

*** www.nemzetihirhalo.hu *************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Miért a zsidók kapták a Tízpar
  2009-01-16 22:08:38, péntek
 
 

Miért a zsidók kapták a Tízparancsolatot?

Először az Isten az arabokhoz ment:
- Arabok, itt van a parancsolatom.
- Mi az?
- Ne lopj.
- Az nem jó, mi szegények vagyunk, nekünk is élni kell.

Ekkor ment a perzsákhoz.
- Perzsák, itt van a parancsolatom.
- Mi az? - kérdezték a perzsák.
- Ne kívánd meg felebarátod feleségét.
- Az nem jó, mi megkívánjuk.

Ekkor ment az Isten Mózeshez.
- Mózes, itt van a parancsolatom.
- Mennyibe kerül?
- Ingyen van.
- Jó, akkor adjál tízet.

Mi lenne, ha a cigányok szeme világítana a sötétben?
Mátészalka úgy nézne ki, mint Las Vegas!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tervez az MSZP: jöhet az áfaem
  2009-01-16 22:01:54, péntek
 
  Tervez az MSZP: jöhet az áfaemelés és az ingatlanadó

Péntek, 2009. január 16. 18:06 - Frissítve: Péntek, 2009. január 16. 21:28
Zoom

Áfaemelés, az ingatlanadó bevezetése, rászorultsági alapon járó családi pótlék és szocpol - egyebek mellett ezek bevezetésében gondolkodik az MSZP, hogy kompenzálja a költségvetésnek a kedvezőtlen gazdasági folyamatok miatt kieső bevételeit, illetve az adóátrendezés miatt várható szja, illetve tb-járulék csökkentést - tudta meg a Zoom.
Az Országgyűlés rendkívüli, január 29.-re tervezett ülésén ismerteti Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, milyen elképzelései vannak a kormánynak és az MSZP-nek a költségvetésben keletkezett 200-300 milliárd forintos luk betömésére, illetve az adórendszeren belüli átcsoportosításra - értesült a Zoom. Információnk szerint nem konkrétumok, hanem irányvonalak ismertetése várható.

Lapunk úgy tudja, hogy a szocialista párt elnökségének noszvalyi ülésén több ötlet is felmerült az adórendszeren belüli változásokra. Ezek közül a leginkább húsba vágó az lehet a lakosságnak, hogy a büdzsé a tervezetthez képest elmaradó bevételeit - 200-300 milliárd forintot - a jelenleg 20 áfa százalékos áfa növelésével kompenzálná a kormánypárt.

Az még nem dőlt el, hogy a forgalmi adót egységesen vagy differenciáltan emelné a kabinet, az azonban tudható, hogy az áfa 1 százalékos emelése 80-100 milliárdos gyors és biztos bevételhez juttatja az államot. Korábbi információk arról szóltak, hogy az 20-ról 23-ra emelkedhet az adó mértéke.
Számolnak
Zoom / Kummer János
Számolnak

Gyurcsány már korábban bejelentette, hogy kormánya adócsökkentésre ugyan az idén nem lát lehetőséget, de az adórendszer szerkezetét ettől függetlenül megváltoztatnák, s egyebek mellett csökkentenék a személyi jövedelemadót, illetve a tb-járulékot is. Az emiatt kieső állami bevételek pótlására több ötlete is van a szocialistáknak.

Ezek közül információnk szerint az egyik, hogy újra előveszik az ingatlanadót, amelynek bevezetését korábban (még a válság és a kormánykoalíció felbomlása előtt) már az SZDSZ kezdeményezte, akkor azonban éppen a szocialisták ellenállásán végül megbukott a javaslat. (Az sem mindegy, hogy a teher mértékét érték- vagy terület alapján számolják majd ki.)

Az SZDSZ számára hívószó lehet, hogy a szocialisták várhatóan rászorultsági alapúvá tennék a jelenleg alanyi jogon járó családi pótlékot, azaz csak az kapná a juttatást, akinek szüksége is van a pluszpénzre. Ezt a lépést szintén régóta szorgalmazzák a szabad demokraták, s az sem utolsó szempont a kisebbségben kormányzó szocialistáknak, mivel tudnak - akár a liberálisoktól - támogatást szerezni a szükséges intézkedésekhez az Országgyűlésben.
MTI / Kovács Attila

Míg a családi pótlék rendszerének átalakítása a költségvetési bevételek szempontjából inkább szimbolikus, annál jóval nagyobb tételt jelenthetne, ha lakásvásárláshoz felvehető szociálpolitikai támogatást (szocpol) szintén csak a rászorultak vehetné igénybe. Terve erre is van az MSZP-nek, döntés azonban még egyik ügyben sincs.

A kormányfő a héten jelentette be, hogy a válság miatt a tervezettnél nagyobb lesz Magyarországon a gazdasági visszaesés. A korábbi 0,9 százalékos GDP csökkenés helyett Gyurcsány szerint is 2-3 százalékos zsugorodásra lehet számítani, míg a 4,5 százalékosra tervezett infláció 2-2,5 százalék között lesz.

A miniszterelnök felkérte Veres János pénzügyminisztert, hogy két héten belül - a parlament rendkívüli ülésnapjáig - a most látható gazdasági adatok alapján állítsa össze új makrogazdasági pályáját az országnak. A kormány korábban úgy tervezte, 2,6 százalékos lesz a költségvetés hiánya az idén, de Gyurcsány szerint ma már semmi sincs kőbe vésve, a büdzsé egyensúlyát azonban mindenképpen meg szeretnék őrizni.

Tervez az MSZP: jöhet az áfaemelés és az ingatlanadó
ferooo1
2009. január 16.

18:58


EZ A KORMÁNY MEGBUKOTT EZ MÁR DIKTATURA EZT SENKI NEM TÁMOGATJA ERRE SENKI NEM SZAVAZOTT
Kárpátia
2009. január 16.

18:59


Azon gondolkodnának inkább hogy ma vagy holnap jelentsék be azt hogy elkotornak a p.ba. Szebb Jövőt Magyarországnak!!!
alien24
2009. január 16.

19:10


megint itt lihegnek a vesztes oldal talpnyaloi...
fox70
2009. január 16.

19:12


láthatjuk, hogy ezek az aljas, szemét kommunisták mire is képesek!!!! ugye, hogy Csurka Istvánnak igaza volt! Ő leszámolt volna velük! Meg kell érteni, hogy a volt és jelenlegi komcsikkal szemben nincs más út!!! Ne kötélre gondoljon senki!!! Hosszú és megérdemelt börtönre és teljes vagyonelkobzásra!!! ez utóbbi legalább 10000 milliárdot hozna a konyhára!!!! Mivel legalább 1 millió komcsit érintene!!! a sok szar kádár -gyurcsány rajongó pedig pofáját befogva, 20 évig kizáratna a szavazásból!!!! nincs más útja a fejlődésnek!
peti73
2009. január 16.

19:13


mikor ismerik már fel hogy az államnak lenne leginkább szüksége gyerekekre.ki fog termelni a nemzetgazdaságnak 20-30év múlva.
Kárpátia
2009. január 16.

19:14


alien neked igen jól mehet a sorod ha még mindig a fletó seggét nyalod!
fox70
2009. január 16.

19:14


alien24! gratulálok , hogy a győztes oldalon állsz! büszkeség töltse ki szívedet!
Eva-27
2009. január 16.

19:19


Abban semmi kivetnivalo nincs, hogy raszorultsagi alapon jarjon csaladipotlek. A csaladipotlek arra hivatott, hogy a csaladok ne keruljenek nehez helyzetbe a gyerkneveles miatt. Egy milliomos csaladnak nem fogja eszrevenni azt a 20 000 Ft kiesest, az allami bevetelnek viszont sokat jelent a sok 20 000 ft.
Kárpátia
2009. január 16.

19:19


Miért lopták ki kádárt a sírjából? Mert gyil... és áruló szent földben nem nyughat! fletó is így jár!
alien24
2009. január 16.

19:54


o, nem egyik oldalon sem allok, nem latok kulonbseget a 2 part kozt
az elvakultsagot viszont lenezem
Eva-27
2009. január 16.

20:17


:))))))))))))))))))
SAMUEL
2009. január 16.

20:27


Sajnálom ,hogy nem jelent meg a hozzászólásom.
baki
2009. január 16.

20:42


Ismét előtérbe került a szakértelem.Gratulálok elvtársak.Én is ezt fogom csinálni.Béna f.sz vagyok,kevesebbet keresek,többet költök magamra,és megvonom a gyerek zsebpénzét.Király ötlet.Húzzunk bele!!!!!!!!!!!!!!
baki
2009. január 16.

20:45


Eva -27!
És szerinted aki rászolultsági alapon leönti a torkán?Az nem hiányzik a költségvetésből?
Reménysugár
2009. január 16.

21:03


Ingatlan adó, családi pótlék sarc, ez már pofátlanság. Élet munkája nem elég a megélhetéshez, pár év politikai státusz már igen, mi van a képviselői létszámcsökkentéssel, a bizonylat nélküli jogtalan költségekkel, az állami cégek vezetőinek több 10 milliós jövedelmével? Meddig lehet ezt még az elszegényedő többséggel csinálni, a vezetők meg milliárdosok!!!
atti133
2009. január 16.

21:03


Ti nagyon hülyék. Aki nincs a reformok mellett az eláshatja magát. Vegyétek már észre hogy vége az állambácsi majd megoldja című Kádárizmusnak. Aki úgy gondolkodik költözzön Északkoreába. Ott még tuti diktatúra van és eltart az állam. Na persze dolgozni sem ell csak le kell tölteni a napi 8 órát mint ahogy 1989 elött nálunk.
Arbeit macht leben
2009. január 16.

21:10


Elősször is gratulálok Fox 70-nek.Nála az igazság.Nyugdijasok miért dolgoznak?Miért mennek el a BM-es dolgozók és a többiek 20 év munkaviszony után nyugdijba?Miért tolják talicskán a romáknak a segélyeket.Nem dolgoznak nekik csak joguk van.Fogjunk össze kis hazánkért!
Reménysugár
2009. január 16.

21:16


Teljesen mindegy melyik párt tagja, igen sokan megélhetési politikusok, tisztelet a kivételnek / biztos van ilyen???/
Képviselő házaspárok is felveszik duplán a " járandóságokat" albérleti díj, benzin költség......szerintük tisztességes.
A határozott időtartamra megválasztott képviselők, a mandátum lejárta alkalmával végkielégítést kapnak. Az átlag alkalmazott miért nem kap? határozott idejű munkaviszonynál még a hitel folyósitás is bizonytalan .
Meg kell nézni az alkotmánybírák irodáit, a méreteit, a nagy plazma tévét, a BMW 6-ot. Szegény sorsú ország, gazdag (ügyes) vezetők!
Ártatlanabb emberek is ültek már!
A politikusok anyagi gyarapodása jóval meghaladja a nettó jövedelmeik általi lehetőségeiket.
gradit
2009. január 16.

21:18


atti133! Aki itt hülye, az te vagy, aki ezt reformnak nevezi. Ez egy egyszerű megszorítás, amit jórészt a gyermeket nevelő családok fognak megszívni, mert az ország szinte leállított gazdasága nem tudja megtermelni a hiányzó 200 millát, te szerencsétlen!
atti133
2009. január 16.

21:18


Reménysugár neked igazad van 386 legnagyobb adócsaló ül ott. Az lenne az első hogy ők mutatnak példát. De hát ez egyik pártnak sem szív ügye.
gradit
2009. január 16.

21:19


..akarom mondani milliárdot...
atti133
2009. január 16.

21:19


Kárpátia . Neked is írok mert te egy hitlerista gondolkodású barom vagy.
gradit
2009. január 16.

21:24


Látom a felelősségemegosztás megy rendesen. Tudjátok letojom az Audikat, a képviselői fizetéseket, a plazma tv-ket. A lényeg, hogy tudjanak kormányozni, és az ország szekere menjen. Na, pont ez a difi a Fidesz és a jelenlegiek között. Az előbbiek klientúraépítés mellett legalább tudtak kormányozni, míg ezek sokkalta nagyobb korrupció és sleppépítés mellett nem tudnak. Ezt fizetem én is és ti is, csak nektek ez - ahogy elnézem - még tetszik is.
Rewolt
2009. január 16.

21:28


Ezt is töröljétek ki!
Rewolt
2009. január 16.

21:28


Ezek is mocskos komcsik!
vitriol
2009. január 16.

21:31


ÁFA--annak idején kár volt 25%-ről visszavenni! De jól jönne most az az az évi 400-50 milliárd Ft!!!!
vitriol
2009. január 16.

21:33


Bocs"--de ha a kormány megbukik, akkor Mo-on is már csak az......segíthet!
Eva-27
2009. január 16.

21:36


SAMUEL, megjelent a hozzaszolasod, csak toroltek. A"mosolyom" elott volt.

atti133! Senki sem ohajtja, hogy az allambacsi tartsa el, mert abban nincs koszonet, de a 386 kepviselo se gondolja, hogy az emberek eltartjak oket. nincs szuksegunk ennyi ingyenelore. A 300 millios USA-ban 320 kepviselo van es 100 szenator. 300 millio emer nem engedheti azt meg magaNAK, HOGY NAGY LETSZAMU ALLAMI APPARATUST TARTSON FENN aszegeny 10 millios Magyarorszag ezt "megteheti"
Van akinek 8 altalanosa van , megszolalni sem tud, de fizetjuk, mert a partja oda kuldte, mi pedig biztunk abba, hogy partok a legmegfelelobbeket jelolik, Tevedtunk, de nagyon.
proletar
2009. január 16.

21:36


Az a baj, hogy ez a kormány minél több adót hajt be, annál többet költenek finoman szólva, értelmetlen dolgokra.
Magyarul, két marékkal szórják a pénzt.
Be kell látni azt, hogy minél több adót fizetünk, annál rosszabbul fogunk élni.
Jól jön ez a hatalmon lévőknek, hogy az emberek egymás torkának ugranak!
Addig sem figyelnek rájuk és lehet felvenni a kaszából a 200 millió forintot Weblap készítésért. Több százmilliót, tanulmányokért.
Az ötletekből nem fogynak ki, a mi zsebünk meg egyre üresebb!
Gyalázzuk hát egymást, addig sem érezzük a zsebünkben kotorászó kezeket!
vitriol
2009. január 16.

21:36


szóval: elég már a demagógiából! Őszinteség kellene végre és mindenki tegye a dolgát!--azaz legalább 4 millió ember dolgozzon, a másik 1 -2 millió......na ezt nem írom le!!!
vitriol
2009. január 16.

21:39


szóval: szerintem Mo az EU leggazdagabb országa!! Ekkora pazarlást 18 éve ugyanis seholsem lehet találni!!
proletar
2009. január 16.

21:46


Vitriol.
Hol dolgozzon és mit?
Megismétlem:
GYALÁZZUK HÁT EGYMÁST, ADDIG NEM ÉREZZÜK A ZSEBÜNKBEN KOTORÁSZÓ KEZEKET!
Eva-27
2009. január 16.

21:46


Egyet tehetunk 2010-ben, nem megyunk el szavazni, aztan majd meglatjuk, hogy boldogulnak nelkulunk. A magyar bank elnokenek magasabb a fizetese, mint az USA federal bank elnokenek. Miert?? Mindenki olyan szinvonalon elhet, ahogy a nemzet el, kivetel a magan vallalatok, akik sajatmaguk biztositjak eletszinvonalukat, de amig a kepviselok es a kulonbozo allami alkalmazottakat a nemzet fizeti, csak azon aszinvonalon elhetnek ok is.

Es meg sirankoznak, es nem ertik miert gyilkolt a csepeli tolvaj; hat azert mert futni hagytak volna, hagy lopjon, nem oket karositotta meg, hanem a nemzetet.. Csak hat a sors kozbe szolt!!!
mikirichy
2009. január 16.

21:50


Szomorú vagyok mikor a hozzászólások némelyikét olvasom. Valahogy nem értem a magyar embereket. Éveken keresztül hitegetik őket, hogy jövőre jobb lesz, és minden évben szarabb és szarabb. 40 évig az ilyen gondolkodás mód miatt szívott 10 millió ember. Állandóan hazudtak az ország helyzetéről és mikor szarban volt az ország akkor a magyar embereknek elég volt egy bocsi. Persze akik bocsit mondtak mindenki gazdag volt és számára mindegy volt mi történik.
Meddig csinálhatjuk ezt????
Rettentően szomorú vagyok mert én nem éltem abban a negyven évben és hittem mindenben amit Ők mondnak. Szomorú kimondani, de szavaztam rájuk, és rettentően szomorú vagyok hogy hiába vonom meg bizalmamat ezektől az emberektől már nem lehet őket kimozdítani.
Gyerekeink, unokáink azok, akik ezt a 10-20 évet, szűkebben 6-8 évet nagyon meg fogják bánni. Lehet bárki aki isteníti őket, a kenyér holnap neki is drága lesz és az Ő kenyerét is velünk együtt mi fogjuk megfizetni.
Mindenki ideges mikor megélhetése kerül veszélybe. Lehet szélsőjobbnak, fasisztának, kommunistának becézni azt aki idegességből leírja véleményét. Aki leírja mindenkinek igaza van. Ez így szerintem sem mehet tovább.Szomorú vagyok, hogy ezt mások nem veszik észre.
P.s.: Ez előtt 150 évvel mi lett volna ezzel a politikai elitettel Magyarországon.
proletar
2009. január 16.

21:57


Az ingatlanadó 15 millió Ft értékű lakás után évi 200 000 Ft.
NEM SZOMORKODNI KELL, HANEM TÜNTETNI!
Eva-27
2009. január 16.

21:59


Egyet ertek azzal a szemellyel, aki alairasokat gyujt annak erdekeben, hogy a kepviselok, szamlaval szamoljak el a koltsegeiket. mar 100 ezer alirast osszegyujtott, meg 100 ezret kell. Igaz, kapott is eltveszelyes fenyegetest, de hol tartunk, ha mar a torvenyhozok is fenyegetnek. ???


http://www.zoom.hu/gazdasag/tervez-az-mszp-johet-az-afaemeles-es-az-ingatlanado-3 6794.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Törökország: Izraelt ki kell z
  2009-01-16 21:51:24, péntek
 
  Törökország: Izraelt ki kell zárni az ENSZ-ből
2009-01-16. 20:35

Recep Tayyip Erdogan török miniszterelnök még csütörtök délután kijelentette, hogy Izraelt ki kell zárni az Egyesült Nemzetek Szervezetéből, mert a zsidó állam nem fogadja el a világszervezet tűzszünetre vonatkozó felhívásait. ,,Egyáltalán milyen alapon engedik be az ENSZ székház kapuján annak az országnak a képviselőit, amely fittyet hány a Biztonsági Tanács határozataira?" - tette fel a kérdést a török miniszterelnök.

A török kormányfő megnyilatkozása azért is meglepő, mert a Közel-Keleten Törökország a zsidó állam egyetlen katonai szövetségese, illetve komolyabb gazdasági partnere. Az izraeli és a török hadsereg már többször is tartott közös hadgyakorlatot, s a Moszád pedig információt adott Ankarának Abdullah Öcalan kurd vezető elfogásakor. Az izraeli és a török hadiipar közös projekteket dolgoz ki és valósít meg.

Erdogan Izraelnek az ENSZ-ből történő kizárására vonatkozó megnyilatkozásában többbek között ezt mondta: ,,A világ nem hunyhat szemet Izrael brutalitása felett, nem maradhat senki néma a gázai mészárlás láttán. Aki mégis néma marad és nem emeli fel szavát ellene, az cinkosává válik Izrael ostoba cselekedetének."

Abdullah Gül török államelnök ismét azonnali tűzszünetre szólította fel a Gázai övezetben harcoló feleket.

Júszef el-Kudszi - Kuruc.info

http://kuruc.info/r/1/33550/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Heti aktualitás: A kivételezet
  2009-01-16 21:40:29, péntek
 
  Heti aktualitás: A kivételezett
Kapolyi László - korrupedia.hu

A kormány kozmetikázta a privatizáció alatt álló Vértesi Erőmű Zrt. termelési adatait, hogy az erőmű több széndioxid-kibocsátási kvótához jusson a 2008-2012-es időszakban. Az erőművet és a hozzá tartozó szénbányát Kapolyi László cége, a System Consulting Zrt. vásárolja meg, az ügyletet már a Gazdasági Versenyhivatal is jóváhagyta. Ismeretes, hogy az üvegházhatású gázok közösségi kibocsátási egység kereskedelmi rendszeréről szóló uniós irányelv alapján minden EU-tagállamnak Nemzeti Kiosztási Tervet (NKT) kellett készítenie, amely a 2008-2012 közötti időszakra is meghatározza, hogy a szennyező létesítmények mennyi üvegházhatású gáz kibocsátási egységgel gazdálkodhatnak.

A Vértesi Erőmű a negyedik legnagyobb széndioxid-kibocsátó abból a mintegy 220 létesítményből, amelyek Magyarországon az uniós emisszió-kereskedelmi rendszer hatálya alá tartoznak. 2008 és 2012 között Magyarország évente 26,9 millió kvótával gazdálkodik, ez a jelenlegi, nagyjából 15 eurós árfolyamon számítva mintegy 400 millió euró (113 milliárd forint) értékű kvótamennyiséget jelent. A kiosztási listát egy olyan számítási rendszer alapozta meg, amely az előző évek termelési adataira épül, abból határozza meg a kibocsátóknak juttatandó szén-dioxid kvóták mennyiségét.

A számukra kiosztott kvótát túllépő kibocsátású vállalatoknak kvótát kell vásárolniuk a szabadpiacon, vagy büntetést kell fizetniük. A kibocsátás-csökkentéssel felszabadult kvótamennyiséget viszont az emissziótőzsdén értékesíthetik. A 2008. szeptember 24-i kormányülésen a környezetvédelmi miniszter javaslatára a magyar kormány úgy határozott, hogy a széntüzelésű Vértesi Erőmű Zrt. számára juttatandó kvótamennyiséget a kiosztási listát megalapozó számítások során az erőmű helyzetét egyedi esetként kezelve, a 2004. évi termelési adatokat elhagyva kell kiszámítani.

A kormányelőterjesztés azzal indokolta a kivételezést, hogy a Paksi Atomerőműben 2003-ban történt üzemzavar és termelés leállás következtében a 2004. évben a Vértesi Erőmű a hazai villamosenergia-rendszer megfelelő szabályozhatósága érdekében jelentősen csökkentette a teljesítményét. A PointCarbon karbonpiaci szakportál számítása szerint az erőmű ezzel a négy éves időszakra vetítve mintegy 400 ezer kibocsátási egységgel, vagyis a jelenlegi árfolyamon 6 millió euróval (nagyjából 1,5 milliárd forinttal) több kvótát kapott, mint amennyi hivatalosan járt volna neki. A 2003-as paksi üzemzavar és a 2004-es vértesi termeléscsökkenés összekapcsolását az Index által megkérdezett szakértők meghökkenéssel fogadták, a statisztikai adatok sem támasztják alá.

*** www.nemzetihirhalo.hu *************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Már áram sem érkezik Ukrajnábó
  2009-01-16 21:38:19, péntek
 
  Már áram sem érkezik Ukrajnából
2009. január 16. 15:26 FigyelőNet, MTI

Miután nincs megállapodás a magyar-ukrán határon áthúzódó villamosvezeték kapacitásának elosztásáról, Magyarországra áram sem érkezik Ukrajnából.

Magyarország éves szinten mintegy 40 terawattóra áramfogyasztásának kevesebb, mint 10 százaléka származik importból, amelynek döntő hányada nem Ukrajna felől érkezik Magyarországra.

A magyar villamos energia rendszerirányító Mavir honlapján olvasható a Magyar Energia Hivatal határozata, amely 2009. január 15-ig felfüggesztette a 2009. év különböző időszakaira vonatkozó kapacitáselosztási eljárás alkalmazását. Újabb határozat viszont nincs, a kapacitásokat nem osztották el, ami azt jelenti, hogy áram sem érkezhet Magyarországra.

A korábbi tájékoztatás szerint a kapacitás jelentős részét a Kapolyi László nevével fémjelzett System Consulting kötötte le, de a korábbi években az Első Magyar Földgáz- és Energiakereskedelmi és Szolgáltató Kft.-nek (Emfesz) is volt lehetősége az ukrán áram importjára. Újabb igénylő ezen a piacon a budapesti Energy Capital és az Ukrenergy Trade Kft., amelyek tulajdonosa - a cégjegyzék szerint - a Svájcban bejegyzett Korlea Invest Holding AG.

Kapcsolódó írások
Ukrán áramért harcol Kapolyi
Kapolyié lehet a nagykereskedelmi árampiac egytizede
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Olvasnivaló
  2009-01-16 21:12:32, péntek
 
  http://bombagyar.hu/resources/pdfs/tomcat_fedoneve_scorpion.pdf
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
MSZP tagozatává süllyedt a Sza
  2009-01-16 20:39:38, péntek
 
  MSZP tagozatává süllyedt a Szadesz!

A szélsőséges SZDSZ gyáva meghátrálását, John Emese visszaléptetését a Jobbik saját sikerének értékeli. A magát liberálisnak hazudó, magyargyűlölő párt ezzel hivatalosan elismerte, hogy a bázisuknak számító Budapesten is a harmadik erő lett a Jobbik Magyarországért Mozgalom - áll a Jobbik közleményében, alább a folytatás.

A Jobbik szánalmasnak, nevetségesnek és átlátszónak tartja az SZDSZ azon hivatkozását, hogy halálos fenyegetés miatt nem indul a ferencvárosi időközi választás második fordulójában John Emese. A visszaléptetéssel nyilvánvalóvá vált, hogy az SZDSZ obstrukcióval érvénytelen második fordulóra játszik, ezzel véglegesen az MSZP tagozatává süllyedt.

A Jobbik szerint az lett volna az egyetlen helyes döntés az SZDSZ részéről, ha rögvest az ajánlószelvény-botrányba keveredése után visszaléptetik John Emesét, miként csalásának lelepleződése után Janás
Ferenc választási bizottsági tag is lemondott a Jobbik felszólítására.

A gyűlöletkampányt folytató SZDSZ mentalitását úgy utasítjuk vissza ebben a helyzetben, hogy John Emese születendő gyermekének jó egészséget kívánunk. Köszönjük, Emese...

Szegedi Csanád,
a Jobbik alelnöke és IX. kerületi országgyűlési képviselőjelöltje
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ez IGEN! Gratulálok!!!!
  2009-01-16 20:36:42, péntek
 
 
Morvai feljelentése Izrael kormányának tagjai, hadseregének parancsnokai és más háborús bűnösök ellen
2009-01-16. 18:31

TC: Dr. Kovács Tamás úr
A Magyar Köztársaság Legfőbb ügyésze részére

Tisztelt Legfőbb Ügyész Úr!

Alulírott Dr. Morvai Krisztina jogász feljelentést teszek Izrael állam kormányának tagjai, hadseregének parancsnokai és további ismeretlen személyazonosságú izraeli állampolgárságú bűnelkövetők ellen a Genfi és a Hágai egyezményekben büntetni rendelt emberiség elleni bűncselekmények elkövetése miatt.
A Magyar Büntető Törvénykönyv 4.§ (1) bekezdés a pontja szerint a magyar törvényt kell alkalmazni a nem magyar állampolgár által külföldön elkövetett cselekményre is, ha az emberiség elleni vagy olyan egyéb bűncselekmény, amelynek üldözését nemzetközi szerződés írja elő. Ilyen esetben a büntetőeljárás megindítását a legfőbb ügyész rendeli el. Álláspontom szerint az Izraeli állampolgárságú bűnözők (kormánytagok, katonai parancsnokok és �polgári személyek"1) által a megszállt Gázai övezetben a palesztin lakosság sérelmére az elmúlt három hét során sorozatban elkövetett erőszakos, fegyveres cselekmények minden kétséget kizáróan megvalósították az alább részletes felsorolásra kerülő � nemzetközi jog alapján, de a magyar jog szerint is � büntetendő emberiség elleni bűncselekményeket. Bár Izrael állam a bűncselekmények leplezése céljából megtiltotta, hogy az elkövetés színhelyén újságírók tartózkodjanak, a világ megismerhette azt a kirívó embertelenségű bűncselekmény-sorozatot, amelynek eddigi következménye egyebek mellett több mint 1100 halott, és kb. 5200 sérült. A halottak és a sérültek többsége polgári személy, jelentős számban gyermek és nő. Teljes családok haltak meg a mindenre elszánt, a nemzetközi jogot semmibe vevő elkövetők tettei következtében. Szülők nézték végig egyszerre 3-4 gyermekük embertelen fájdalmak között haldoklását, végtagjaik amputálását, kimondhatatlan testi és lelki szenvedéseik sorozatát. A bűnözők felelősségét súlyosítja, hogy a polgári lakosságnak a védekezésre, menekülésre esélyt sem hagyva követik el a legnagyobb tárgyi súlyú, az alanyi oldalon pedig a legkirívóbb embertelenséget, kegyetlenséget tükröző cselekményeiket. A büntetés kiszabásánál ezeket a szempontokat jelentős súllyal lesz szükséges figyelembe venni. A bűncselekmények elkövetésének bizonyítékaiként becsatolom az elkövetésre vonatkozó ENSZ jelentéseket és határozatot, egyéb jelentős nemzetközi szervezetek hitelt érdemlő jelentéseit, dokumentumfilm-felvételeket és fényképeket. (Kérek mindenkit, akinek hitelt érdemlő bizonyíték jut a birtokába, hogy ezeket Legfőbb Ügyész Úr részére szíveskedjék eljuttatni, Legfőbb Ügyész Urat pedig kérem, hogy a beérkező bizonyítékokat az ügy anyagához csatolni szíveskedjen.)
Az alábbiakban részletesen bemutatom azokat az emberiség elleni bűncselekményeket, amelyek a rendelkezésre álló � s az egész világ által megismert � bizonyítékok alapján megállapíthatóak az izraeli állampolgárságú bűnözők terhére.
Az elkövetők az elmúlt húsz napban a következő bűncselekményeket követték el, a következő törvényi tényállásokat valósították meg � részben tettesi, társtettesi, részben bűnrészesi, azaz felbujtói és bűnsegédi minőségben.
A Büntető Törvénykönyv 153. § /2/ bekezdésébe ütköző háborús uszítás;
a Btk. 155.§ (1) a, b, c pontjaiba ütköző Népirtás, (genocídium)
a Btk 157§ (1) a, és b, pontjaiba ütköző Apartheid,
a Btk 158§ (1) bekezdésébe ütköző és a második bekezdés szerint minősülő Polgári lakosság elleni erőszak,
a Btk 160§-ba ütköző bűnös hadviselés és
a Btk 160/A §-ba ütköző Nemzetközi szerződés által tiltott fegyver alkalmazása
A fentebb felsorolt és maradéktalanul megvalósult bűncselekmények részletes meghatározása a Btk-ban az alábbi:
Háborús uszítás
153. § (1) Aki háborúra uszít, vagy egyébként háborús hírverést folytat, bűntettet követ el, és két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) A büntetés öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekményt nagy nyilvánosság előtt követik el. (�)
Népirtás (Genocídium)
155. § (1) Aki valamely nemzeti, etnikai, faji vagy vallási csoport teljes vagy részleges kiirtása céljából
a) a csoport tagjait megöli,
b) a csoport tagjainak, a csoporthoz tartozása miatt súlyos testi vagy lelki sérelmet okoz,
c) a csoportot olyan életfeltételek közé kényszeríti, amelyek azt vagy annak egyes tagjait pusztulással fenyegetik, (�) bűntettet követ el, és tíz évtől tizenöt évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő.
Apartheid
157. § (1) Aki az emberek valamely faji csoportja által az emberek egy másik faji csoportja feletti uralom megszerzése és fenntartása, illetőleg a másik faji csoport rendszeres elnyomása céljából
a) valamely faji csoport vagy csoportok tagjait megöli,
b) valamely faji csoportot vagy csoportokat olyan életkörülmények közé kényszerít, amelyekkel a csoport, illetőleg a csoportok teljes vagy részbeni fizikai megsemmisítésére törekszik,
bűntettet követ el, és tíz évtől tizenöt évig terjedő, vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő.(�)
Polgári lakosság elleni erőszak
158. § (1) Aki hadműveleti vagy megszállt területen polgári személlyel vagy hadifogollyal szemben erőszakot alkalmaz, embertelen bánásmódot tanúsít vagy hatalmával más módon súlyosan visszaél, amennyiben súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, bűntettet követ el, és öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) A büntetés tíz évtől tizenöt évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztés, ha az (1) bekezdésben meghatározott bűncselekmény halált okoz.
Bűnös hadviselés
160. § Az a katonai parancsnok, aki a hadviselés nemzetközi jogi szabályainak megsértésével
a) olyan hadműveletet folytat, amely súlyos kárt okoz a polgári lakosság életében, egészségében vagy javaiban, a veszélyes erőket tartalmazó létesítményekben,
b) védelem nélküli helység, vagy fegyvermentes övezet ellen indít támadást,
bűntettet követ el, és tíz évtől tizenöt évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő.
Nemzetközi szerződés által tiltott fegyver alkalmazása
160/A. § (1) Aki hadműveleti vagy megszállt területen az ellenséggel, polgári személlyel vagy hadifogollyal szemben nemzetközi szerződés által tiltott fegyvert vagy harci eszközt alkalmaz, vagy alkalmaztat, bűntettet követ el, és tíz évtől tizenöt évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő.(�)
A legutóbb említett bűncselekménnyel összefüggésben megjegyzem, hogy a tiltott fegyver az a foszfortartalmú robbanószer, amely � a nemzetközi sajtóban bemutatott fényképek, illetve a helyi orvosi beszámolók szerint � az emberi szöveteket csontig hatolóan, teljes egészében szétégető, elviselhetetlen fájdalommal járó égési sérüléseket okoz. Mi sem jelzi jobban a bűnelkövetők kirívó kegyetlenségét és az áldozatok iránti gyűlöletét, ideértve a palesztin csecsemő- és gyermekáldozatokat is, mint az, hogy ilyen különleges, kirívó testi szenvedést okozó fegyvert vetnek be. Ismételten hangsúlyozom, hogy a rendkívüli, a joggyakorlatban szinte ismeretlen mértékű lelki sanyargatás és testi kínzás minden gátlás nélküli alkalmazása az elkövetők részéről olyan embertelenségről és kegyetlenségről tesz tanúbizonyságot, amit a büntetés kiszabásánál a legnagyobb súllyal kell figyelembe venni. Ehhez kapcsolódóan kérem Legfőbb Ügyész Urat, hogy a várható büntetés súlyosságára is figyelemmel az elkövetők őrizetbe vételét illetve előzetes letartóztatását feltétlenül elrendelni, illetve kezdeményezni szíveskedjék. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy amennyiben a jelenlegi izraeli kormány valamely tagja, vagy valamely jelenlegi parancsnok, illetve a bűncselekmények valamelyikét megvalósító izraeli személy Magyarország területére belép, haladéktalanul őrizetbe kell venni, hogy államunk a nemzetközi jogon alapuló bűnüldözési és büntető-igazságszolgáltatási kötelezettségének eleget tehessen.
Legfőbb Ügyész Úr! A megszállt Gázai övezetben palesztin gyermekek, nők, idősek és más polgári személyek ezrei sérelmére elkövetett � egyértelműen a földjükről való elmenekülésüket célzó, gyarmatosító jellegű � kirívóan agresszív erőszakos cselekményeket követnek el. E durva testi és lelki kínzások Magyarország és a világ minden tisztességes polgárából a megrendülés, a fájdalom, az együttérzés és a felháborodás érzéseit váltják ki. Noha fontos, hogy ezeket az érzelmeket kimondjuk és kifejezzük, világossá kell tenni, hogy jogállamban a jogalkalmazást és az igazságszolgáltatást nem az érzelmek, hanem a jogszabályok vezérlik. Nem a harag vagy a felháborodás okán kell büntetőeljárást indítani a bűnözők ellen, hanem tisztán objektív okokból: azért, mert a magatartásuk világosan és egyértelműen jogszabályba ütközött és bűncselekményt valósított meg. Legfőbb Ügyész úr ennél fogva könnyű helyzetben van, hiszen elegendő a cáfolhatatlan bizonyítékokat és a tényeket összevetni a rendelkezésre álló jogszabályokkal s máris megállapítható, hogy jogellenes cselekmények, bűncselekmények történtek, amelyek elkövetőivel szemben a Magyar állam eljárhat, s a Legfőbb Ügyész büntetőeljárást indíthat. A legkevésbé iskolázott ember számára is egyértelmű a jogi helyzet. Ha összeveti a televízióban látott képsorokat, az ENSZ jelentések által megállapított tényeket és a törvényszöveget látja, hogy itt súlyos bűncselekmények történtek, amelyekért a súlyos büntetés nem maradhat el. Arra a nem várt esetre, ha Legfőbb Ügyész úr eltekintene a büntetőeljárás megindításától, kérem, hogy a sajtó, az ország nyilvánossága előtt adjon számot ennek indokairól, amelyeket magam részéről, jogászként e pillanatban a történeti tényállás és a vonatkozó jogszabályok teljes egyértelműsége miatt elképzelni sem tudok. Nyilvánvalóan nem tekinthet hitelt érdemlő jogi érvelésnek Izrael államnak az a magyarázata, miszerint jogos védelmi helyzetben jártak el. Azt, hogy mit tehet egy állam, ha határán kívülről � esetlegesen, mint ebben az esetben is történt:megszállt területéről � rakétatámadások érik, a nemzetközi jog szabályozza. Semmiképpen nem megengedett az agresszió, polgári lakosság tömeges kegyetlen lemészárolása, földjéről való elkergetése. Márpedig a jogállamiság elve megköveteli, hogy csak a nemzetközi és a magyar jog keretei között kerüljön megítélésre a történeti tényállás. Sem Magyarország sem más állam nem nyújthat segédkezet ahhoz, hogy egy magát felsőbbrendűnek és kivételezettnek gondoló állam kivonja magát a nemzetközi jog hatálya alól.
Az izraeli bűnelkövetők által megvalósított emberiség elleni bűncselekményekkel összefüggésben az a további kérésem Legfőbb Ügyész úrhoz, hogy tekintse át annak jogi lehetőségeit, hogy megakadályozzuk emberiség elleni bűnelkövetők magyarországi esetleges vagyonszerzését, illetve amennyiben a köztudottan jelentős mértékű izraeli vagyon tulajdonosai között emberiség elleni bűnös van, akkor a magyarországi vagyon azonnal zárolás alá kerüljön. Minden eszközzel meg kell akadályozni, hogy Magyarország háborús, emberiség elleni bűnözők menedékévé, búvóhelyévé, esetlegesen kedves tartózkodási helyévé váljon.
Budapest, 2009. január 16.

Dr. Morvai Krisztina jogász
(Barikád)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 36 
2008.12 2009. Január 2009.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1115 db bejegyzés
e év: 7232 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2948
  • e Hét: 8680
  • e Hónap: 19791
  • e Év: 173287
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.