Belépés
sanci81.blog.xfree.hu
-Minden ember, minden apró mozzanat, Életedbe úgy került, hogy magad vontad oda... Az pedig, hogy mit kezdesz velük, csakis rajtad áll! ... Czifra Sándor
2007.12.24
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 19 
Schumi új állása!!!
  2009-01-20 08:49:42, kedd
 
 
Schumi új állása Saját videótáramba teszem ezt!
feltöltve: 2007-03-06 01:26:08
feltöltő: sanci81
nézettség: 540
szavazatok: 0
kommentek: 0
kulcs: Schumi új állása,
kategória: baki/vicces
leírás: Schumi új állása

URL:  

Küldöm ismerőseimnek!
Tetszik a videó! Szavazok rá!


 
 
0 komment , kategória:  Video  
A kristálykoponya meséje
  2009-01-20 08:42:30, kedd
 
 



A kristálykoponya meséje

Írta: Fáy Gábor / Családi kör
2007. március 26.

A múlt század harmincas éveinek elején Honduras őserdejében egy archeológus példátlan leletre bukkant. Az egyik piramisban kvarckristályból készített emberi koponyára hasonlító relikviát talált, amelyről ma sem tudni, hogyan készült és milyen célt szolgált.
Egyes mítoszok szerint ezek az átlagos emberi koponya méretû relikviák beszélni, sőt énekelni is tudnak. Nem tudni, hogy ez a kristálykoponya egy korábbi világ pusztulása után maradt-e hátra vagy a világûrből érkezett, hogy az idegen lények elraktározzák benne az emberiség valós történetét. Azt a célt szolgálják, hogy az embereket megtanítsák egy magasabb fokú tudásra, ha már fejlődésükben elértek egy bizonyos magasabb szintet.
Az őserdőben talált kristálykoponya nem sokkal később társakat is szerzett. A világ egyes helyein újabb koponyákra leltek a kutatók, és jelenlegi tudásunk szerint most már hét darab van belőlük. Eredetüket és rendeltetésüket legendák és modern kutatások próbálják magyarázni. Mert még ma sem tudjuk pontosan, honnan származnak, milyen célt szolgálnak, és hány darab van belőlük a Földön.
Egy ősi amerikai legenda szerint a Földön 13 átlagos emberi méretû koponya létezik, a koponyák beszélni tudnak, fontos információkat tartalmaznak az emberiség eredetéről és a világegyetem rejtélyeiről. Ez a tudás azonban csak akkor válik majd hozzáférhetővé és az emberiség közkincsévé, ha mindegyik előkerül, egybegyûjtik őket, és az emberiség elér egy bizonyos fejlettségi fokot. Az eddig feltárt kristálykoponyákat nagyon rejtélyes módon találták, valamennyiüket paranormális tevékenységekről és hihetetlen szellemi vagy gyógyító hatalmakról szóló történetek lengik körül.
Egy kanadai médium megkísérelt mediális úton hozzáférni a koponyákban elrejtett információkhoz. Így lehetett megtudni, hogy a kristálykoponya valójában egy ,,tárolóedény", sok-sok évezreddel ezelőtt alkotta meg egy magasabb intelligencia. Ennek a civilizációnak a tudásszintje sokkal magasabb volt akkor, mint amilyen a mai civilizációnak a tudásszintje. Akkoriban ők sokkal fejlettebbek voltak, mint amilyenek mi vagyunk most. A tárolóedény sokak elméjét tartalmazza, és az egy elméjének anyagát is. A tárolóedény nem az általunk ismert fizikai eljárás útján készült, jelenlegi formájába a gondolat hatalma öntötte - mesélte a koponya őrzőszelleme.
A világ java része is a szellem erejével jött létre - folytatta. Mert a szellem teremti az anyagot. Ha majd az emberiség tudása is megfelelő szintre emelkedik, akkor meg fogjuk érteni, hogy a kristály is élő anyag, és a szellem is az anyag szerves része.
A koponyának nevezett tárolóedény azért kristályosodott ki, mert a mai három dimenzió által behatárolt ember számára szükség van látásra, hallásra és tapintásra, hogy a szellem alkotásai az emberi elméhez csatlakozzanak. A mai ember tiszteli a személyiséget, a fejet, az agy keretét, és ily módon az edény is a koponya formájában maradt meg, a benne elrejtett információk is ebben a formában lettek megőrizve és megoltalmazva. A kristálykoponyának nevezett tárolóedény földi életének hossza 17 000 esztendő, nemzedékek adták át egymásnak, csiszolták homokkal és szőrrel, és így maradhatott sértetlen.
A koponya őrzője ezután elmondta, hogy további tárolóedények fognak előkerülni, ugyanis még számosan vannak, mert miután egyetlen ember sem, így egyetlen szellem sem birtokolhatja az összes tudást. Az edények mindegyike tartalmazza azt az információt is, hogy hol található meg a többi.
- Egyet ott adunk át nektek, ahol jeleket hagytunk a földben, és fent a hegyekben. Egy váratlanul kerül majd elő a régióból, amit ti Dél-Amerikának hívtok. Egy másikat akkor találtok meg, amikor az általatok Atlantisznak hívott elveszett civilizáció felmerül előttetek. Arra ösztönzünk benneteket, hogy kutassátok át az általatok Bimininek nevezett területet, mi majd irányítani fogunk benneteket, megmutatjuk nektek azt a helyet is, amelyet ti templomnak hívtok, mert itt volt az a pont, ahol a kapcsolatok létrejöttek a Földnek nevezett bolygó és a világmindenség többi rendszere között. Amikor majd valamennyi tárolóedény együtt lesz, bámulatos tudásnak lesztek birtokosává. A fény és a hang rezgése lesz a kommunikáció módja. Amikor majd az ember képes lesz előállítani bizonyos rezgést, akkor majd megkapja az utasítást, amelyre szüksége lesz a kapcsolatteremtéshez. Ez az idő ugyanis még nem jött el, mert még mindig vannak olyan információink, amelyek még nem nyertek formát, és mások is, amelyek biztonságban pihennek az óceánok mélyén. Ezeket a mostani időben még nem találhatjátok meg, mert túl veszélyesek lennének számotokra. Ennek a tudásnak a megszerzése még túl korai az emberiség evolúciója szempontjából, az emberiség ugyanis még mindig a pusztítás eszközeinek a jobbításával foglalkozik.
A tárolóedény őrzője ezután elmondta, hogy azért vette fel ezt a formát, hogy bátorítsa az egységre való törekvést, és csökkentse az emberekben a széthúzásra irányuló vágyakat. Az ember elméje még mindig a különállásra törekszik, viszont a különállás elvezeti az emberiséget önnön pusztulásához, a széthúzás ugyanis a megsemmisülést és a halált jelenti. A Földön egyre több az erőszak, az ember nemcsak az ember ellen harcol, hanem erőszakolja a természetet, erőszakolja a Földet is.
A médium ezután a emberiség eredetéről firtatta a tárolóedény őrzőjét, aki megértéséről biztosította a médiumot.
- Megértjük, hogy nagy az érdeklődés az emberiség eredete iránt. Az ember eredeti formája a gondolat volt, a gondolat ereje, a szellem ereje alkotta meg a fizikai testet. Az emberi civilizáció több mint 15 000 évvel megelőzte az emberek által Atlantisznak hívott terület létesülését. Az elkövetkező 5, 10, 15 éven belül azonban számos felfedezés történik majd, amelyek a megfelelő irányba terelik a kutatásokat. Felfedezések lesznek Dél-Amerikában, Ausztráliában és Egyiptomban. Amit a mai ember sivatagnak hív, ott történnek majd a legjelentősebb felfedezések. A mi civilizációnk nyomaira fog bukkanni a földi ember a szárazföld egyes részein, de a tengerek alatt, különösen az óceánok alatt, amit Atlantinak és Indiainak hív a mai ember. Sok felfedezés lesz az ember által Holt-tengernek nevezett hely alatt is. Ott a felszín közelében, felfedezésre várva, megtalálhatók lesznek a mi civilizációnk maradványai. Számos felfedezés még nem következhet be, csak azokat engedhetjük megtalálni, amelyek nem fogják pusztulásba taszítani az emberiséget. Mi ugyanis egy másik világból érkeztünk a Földre, egy másik dimenzióból, hogy megtapasztaljuk a fizikai testnek, az anyagnak a sûrûségét.
Most pedig figyelmeztetünk benneteket, hogy a pusztulásotok máris a kezdetét vette. Súlyos események várhatók, mert primitív tudásotokkal olyan dolgokat idéztetek elő, amelyek visszafordíthatatlanok. A tudósok játszadozásával vette kezdetét a hang és a fényhullám elhajítása a Földet körülvevő atmoszférába. Hamarosan még inkább észre fogjátok venni, hogy a világmindenségből mennyi pusztító hullám csapódik majd a bolygótok felszínébe. A légkörbe való beavatkozás sok pusztítást fog elindítani, szokatlan időjárási minták jönnek létre, gyors klimatikus változások kezdődnek, és a szárazföld területeinek az elmozdulása is küszöbön áll. Nagy horderejû katasztrófa fog bekövetkezni. A folyamat már elkezdődött. Rájöttök majd, hogy egyre több halál férkőzik az életbe. A háziállatok is nagy számban fognak elpusztulni, a vizeitek megromlanak és felmelegednek, és a szárazföld nagy területei eltûnnek a hullámok alatt. A földtömegek eltûnnek, a tengerek és az óceánok felemelkednek.
A kristálykoponya őrzőjének jóslatai mintha már a megvalósulás előtt lennének, mert a Föld éghajlatának gyökeres változásait szinte napról napra megtapasztaljuk. A végleges katasztrófa - remélhetőleg - nem fog bekövetkezni, mert a tárolóedény őrzőjének utolsó mondata úgy hangzott: a katasztrófa nem kerülhető el, de kihatásain még nagyban lehet változtatni.




Link
 
 
0 komment , kategória:  Szép történetek  
Lila orgonák
  2009-01-20 08:35:26, kedd
 
 


 
 
0 komment , kategória:  Animációs kép  
Ez az igazi szeretet
  2009-01-20 08:34:07, kedd
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Animációs kép  
Egy szőke angyal
  2009-01-20 08:33:12, kedd
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Animációs kép  
Hosszú fekete hajú nő
  2009-01-20 08:32:08, kedd
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Animációs kép  
A csillagok közt veled
  2009-01-20 08:30:35, kedd
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Animációs kép  
Hercegnő
  2009-01-20 08:29:11, kedd
 
 


 
 
0 komment , kategória:  Animációs kép  
Magányosan
  2009-01-20 08:27:42, kedd
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Animációs kép  
Rózsalugasban veled
  2009-01-20 08:26:23, kedd
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Animációs kép  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 19 
2008.12 2009. Január 2009.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 652 db bejegyzés
e év: 6691 db bejegyzés
Összes: 50420 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 37
  • e Hét: 1987
  • e Hónap: 10873
  • e Év: 104578
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.