Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 31 
Meddig nyomultok?
  2009-01-26 21:06:07, hétfő
 
  2009-01-25


Meddig nyomultok?



Kapcsolgatok a kereskedelmi adók közt. Azon gondolkodom, ez lenne-e a magyar valóság. Utálom ezt a képződményt. De nem szeretném megtudni, hogy mi folyik az amúgy is lebutított országban. Lemegyek hídba. Ettől totálkáros leszek. Sas itt, Sas ott, Sas mindenütt. Az egész ország tudja, hetvenéves ez a ripacs. Szilveszter óta megállás nélkül szerepel mindenütt. Imádja önmagát sztárolni, ő a kommunizmus utolsó bástyája. Párttitkáros közönsége kiszolgálja, akárcsak társulata. Ő meg a hatalmat. Igaz, a Kossuth-díj az utolsó pillanatban mégsem sikeredett az eljárás alá vont színigazgatónak. Józsi! Mi van, ha ezek elrepülnek? Sasból turul leszel, vagy repülsz velük? Az utóbbi időben már a sztárminiszternő Csehák Judit főzőcskézésről tart nekünk előadást az ő Lacijával. Lassan hárommillió koldus országa leszünk... hát van nektek szívetek? Egyesek csak egy hentesbolt előtt, a főtt húsok illatával tudnak jóllakni. A celebek is főznek, röhögve rajtunk. Nekik nincs banki hitelük - ők csak egyszerűen hiteltelenek.

Minden a mi hibánk. Nem voltunk elég erősek sem 1990 és 1994 között, sem 1998 és 2002 között. Egymással veszekedtünk azon, ki a jobb jobboldali, ki tud többet Magyarországról. Ők pedig sok pénzt kerestek maguknak, és persze raboltak is, ahol lehetett. Tökéletesen összerakták alattomos médiumaikat. Lehet ön is milliomos! - hirdette Vágó István, SZDSZ-közeli SZDSZ-es. És jó ideje már a királyi televízió is az övék.

Igen, lehetsz milliomos te is, ha tagja vagy a magyargyűlölő csapatnak. Lényeg a politikai múlt és a politikai jelen. Lényeg a sötétség. Felfújnak, mint Kelemen Anna száját vagy mint Keleti György pornós lányának melleit. Nem számít, mi volt 1956-ban, az is lehet, hogy az 1947-es párizsi békeszerződés. Ez az igazi Hal a tortán. Szánalmas sztáralakok vagytok! Mi tehetünk rólatok. A mi nyomorúságainkból lettetek tele lóvéval, most pedig röhögtök rajtunk.

Sztárügyvéd, sztársportoló, sztárriporter, sztársztár. Hajdú Pétert miniszterelnöknek! Csak könyörgöm, egy igazító szabót adjanak neki, aki felhajtja a zakója ujját, hogy végre látni lehessen a jattosát. Közben elgondolkoztam, ha feltennék neki tíz kérdést, de nem olyan "vágósat", hanem csak egyszerű becsapós magyarosat, abból tizenegyet nem tudna megválaszolni. És vazze, Gálvölgyi "gácsjudit" János... Csak csináld, hiszen, ha továbbra is ilyen böszmék vagyunk, az idők végezetéig csinálhatod! Röhöghetsz a magyarokon a Heti hetesben. A lényeg, hogy az egyik RTL-es tulajdonos rajta van a százötven leggazdagabb, általatok összeállított listáján. Na jó, egy-egy jobbost is beengedtetek. Nem kéne nekünk is összeállítani egy listát mondjuk arról, kiket utálunk? A drága Bolgár úr és az Orosz "másszerű" Józsi - nem én mondom, ő mondta magáról - biztosan köztük lenne.

És tök jó! Mert minden jöhet. Kamu órák, táskák, öltönyök, rokkantigazolványok, liechtensteini rendszámok, emberek, sok-sok sikkasztott, rabolt gurigáért. Ez Magyarország!

Amúgy az ávós gyerekekre rákattansz? Mert ebben is mi vagyunk a hibásak. Ady, Babits, Kosztolányi, Karinthy és Radnóti mit tehetne ma a nyelvrondítókkal szemben? Ezt tudtuk csak elérni: egy bűvös kör által kirabolt, lepusztított, tönkretett hazát, meghamisított 1956-ot, elcsalt rendszerváltoztatást, és hogy húsz éve nem derül ki, kik voltak a besúgók. Értitek? Egymással veszekszünk húsz éve. Mármint a saját oldalunkkal. Ügynök voltál? Nem baj! Mára már ez dicsőség. Újra mehetsz tudósítónak, nagy zsozsóért csinálhatsz műsort a Klubrádióban, mint Aczél "Acsádi" Bandi. Az 56-os számot felejtsd el, vagy tedd meg a kaszinóban, úgysem nyer. Az ötöst is megteheted, december 5-ét, hiszen csak játék volt nekik. A 15 milliós szám pedig nem játszik a game-ben, az túl sok. Tedd meg a 2002-t vagy a 2006-ot, de ha így megy, ahogy nem megy, a 2010-et is megteheted. Mindenki nyer, csak mi, magyarok nem.

Elbóbiskolok, közben kiderül, Kárász Róbert kikiáltja a negyedik - nem - Magyar Köztársaságot, ahol ripacs Ferkó a miniszterelnök, már főz is nekünk, igaz, minden odakozmál. Igen, igen, megcsináltuk, ti meg elkúrtátok, mi is elkúrtunk nagyon valamit, és sajnos, ez tényleg nem semmi.

Vámos György, újságíró
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rabosított képviselet
  2009-01-26 21:03:24, hétfő
 
  2009-01-25

Bán Károly:
Rabosított képviselet
Álláspont



Kékesi Tibor terézvárosi és parlamenti népképviselő vágókép volt az MSZP hétvégi választmányi ülésén. Az operatőr is arra számított, Kékesi körül történik valami, esetleg kéri párttársait, kezdeményezzék mandátumának felfüggesztését, hisz ő is megszavazta annak az Andrássy úti ingatlannak az eladását, amely miatt most VI. kerületi elv- és képviselőtársait bűncselekmény elkövetésével gyanúsítják és rabosították.

Erkölcsi bizonyítványt momentán tehát nem kaphatnak. Tőlük ujjlenyomatot vesznek, bűnügyi nyilvántartásba kerülnek, Kékesi meg vígan él tovább, mert mentelmi jog védi, részére nem postázhattak meghívót a Gyorskocsi utcába.

De Kékesi nem állt fel. Ellenben megszólalt a Népszabadságban, s azt találta mondani, hogy a képviselőnek csak politikai felelőssége van, büntetőjogi nincs. A szocialisták bevetették a másik "csodafegyvert", Kolláth György alkotmányjogászt is, aki szépen levezette, hogy régi alkotmányos mulasztással állunk szemben. Ha itt a képviselőket a szavazatukért felelősségre lehetne vonni, akkor visszatérne a diktatúra. Burány Sándor, az MSZP budapesti elnöke pedig nekirontott az ügyészségnek.

Kolláth úr persze feszegethette volna azt is, lehet-e rabosított képviselőkkel közszolgálatot ellátni, de nem tette.

E nélkül is megnyugtatjuk Kékesi, Kolláth és Burány urakat: a képviselők rabosítására nem azért került sor, mert baj van az alkotmánnyal, hanem azért, mert tudták, hogy van jobb ajánlat az Andrássy út 47.-re, mégis a rosszabbat fogadták el. Ezt pedig a büntető jog hűtlen kezelésnek nevezi. Sőt, némely képviselők szavazatukat a hosszú évek során nem mindig szerelemből adták le, nem azért fogadták el a százmillióval rosszabb ajánlatot, mert laikusok - mint arra Verók István polgármester hivatkozik -, hanem azért, mert a szavazatukért pénzt is kaphattak.

Annak az úrnak a nevét le sem merjük írni, aki egy másik, nála érdeklődő úrnak azt mondta, hogy kábé kétszázmillióért megveheti az ominózus palotát, feltéve, ha egy másik táskában hoz legalább ugyanannyit. És ez a kedves úr sem képviselő volt ám, szavait mégis véresen komolyan vették a laikus döntéshozók.

Emlékeznek még a Bajcsy-Zsilinszky úti vesztegetési ügyre is? Nem volt oly rég. Egy éve. Itt az egyik úr azt mondta Berecz úrnak, ha öt napon belül hoz egy táskában 18 milliót, a döntéshozók mellette, ha nem hoz, más mellett döntenek.

A bűncselekmények gyanúját felkeltő eseteket reggelig sorolhatnánk. Citálhatnánk akár a 210 millió forintért eladott Balettintézetet (mily érdekes, épp Kékesi úr volt a vagyongazdálkodás feje), amelyet aztán később ismeretlen urak 7,5 milliárd forintért adtak tovább. Említhetnénk Batiz András egykori kormányszóvivő fiktív, Btk.-ba ütköző lakáscseréjét. Nem gondolnánk azonban, hogy most a jogállam hirtelen, varázsütésre elkezdett működni Terézvárosban, ahol már egy világörökségnyi vagyont kótyavetyéltek el. Az új tulajdonosokat a Kajmán-, a Marshall- és a Seychelle-szigeteken tessék keresni, kedves terézvárosi választópolgárok.

Tehát nem a jogállam kezdett el itt működni, hanem a nagy számok törvénye. Hírlik, egy magas rangú igazságügyi vezető szájából hangzottak el az alábbiak: "Terézvárosban annyi szenny és mocsok halmozódott fel, amit már nem lehetett a szőnyeg alá söpörni, mert ilyenkor valamelyik ügy már a szőnyeg másik végén buggyant ki." Addig járt a korsó a kútra, míg el nem tört. Ha nem igaz a történet, akkor is igaz. Vagy ahogyan a vesztegetési ügy feljelentője fogalmazott: a nagypolitika kihátrált a terézvárosi vezetők mögül, s a hatóságok hirtelen felbátorodtak.

Addig is, amíg eredményre jutnak, Kékesi Tibor már e héten gyakorolhatja politikai felelősségét. Igennel szavazhat Terézvárosban a Fidesz javaslatára, a képviselő-testület feloszlatására.

Bán Károly
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szarból várat előbb építesz, m
  2009-01-26 20:57:45, hétfő
 
  Botcsinálta kormány botra beszélő miniszterelnökének koldusbotra jutó országa


Írta: Administrator
2009. január 17.
közélet, kultúra, környezet, gazdaság, haszonGyurcsány és bandája már megint adókkal riogat.

Szarból várat előbb építesz, mint szar politikusokkal országot...

A tudományos szocializmus és marxista politikai gazdaságtan lázálmain felnevelkedett ember is könnyen belátja, hogy egy esetleges adóemelésnek azért nem lesz jó vége, mert a kizsebelt, hitelekkel terhelt lakosság nem tud többet költeni fogyasztási javakra. Ám de az áremelkedések következtében fellépő keresletcsökkenés a termelő szektor maradékát is padlóra küldheti...


Így az adóbevételek tovább csökkennek, ami újabb hitelek felvételére kényszeríti az államot, aminek terhei újabb forrásokat vonnak ki a gazdaságból és a kör bezárult. Csőd...

Ráadásul a közel félmilliós létszámra duzzadó, önhibáján kívül munkanélküli tömeg, no meg a sok százezres inproduktív, szabad idejét bűnözői életmóddal agyonütő cigány tábor segélyeit tovább csökkenő állami bevételekből kell finanszírozni. A tisztességben megőszült nyugdíjasok járandóságairól és az egészségileg megroppant rétegek gyógykezeléséről nem is beszélve...

Eközben a minden területre kiterjedő recesszió csődhullámot indít (első jelei már láthatóak) és könnyen meglehet, hogy az állam adóbevételek nélkül marad, a kikerülhetetlen államcsőd rémképe pedig tovább frusztrálja a lélektanilag egyébként is padlón lévő, de még éppen működőképes magyar mikro-, kis- és középvállalkozói társadalmat.

Közeleg a gazdasági vészkorszak?

Nagyon szeretném hinni, hogy nem, de egyenlőre sokkal nagyobb esélyt adok a rövidesen mindent elborító és maga alá temető totális összeomlásnak, mint a lassú, de biztos kilábalásnak.

Pesszimista jövőképemet az a tény támasztja alá, hogy a rendszerváltás után csaknem húsz évvel még mindig ugyan azok vezetik a politikát, a gazdaságot, a tudományos életet, a médiát, az országot, akik felelősek a magyar gazdaságot immár évtizedek óta letaglózó adósságspirál kialakulásáért és a pozitív, előre mutató emberi folyamatokat bénító össztársadalmi mentális züllésért.

Nem tudom, hogy hol a hiba (ha tudnám, én lennék Einstein) és fogalmam sincs, hogy mi kell még ahhoz, hogy a nemzetből néppé züllő magyarság elzavarja végre a pusztításért felelős önjelölt vezéreit a halál vérvörös hímtagjára. Az elmúlt években voltak ugyan erre vonatkozó gyenge kísérletek, de azok sorban elbuktak a kollaboráns hatóságok terrorján és a népszerűségét választóik érdekei fölé helyező szalonellenzék hazugságain. (Kossuth tér, 2006 október-november, Fidesz: ,,addig nem megyünk innen, míg a kormány le nem mond!" Aztán elmentek, Gyurcsány meg maradt.)

Tartok tőle, hogy a magyar társadalom annyira átpolitizálódott az elmúlt években, hogy az emberek már csak pártokban, hatalmi centrumokban és politikai megoldásokban tudnak gondolkodni. Ezt azért tartom nagy bajnak, mert problémáink többsége NEM politikai eredetű, nem is gazdasági, hanem mentális, tehát a megoldásuk sem tartozik a politika hatáskörébe. Frusztráció, kicsinyhitűség, deviancia, ön- és érdekfeladás ma nagyobb anyagi, lelki-egészségügyi és társadalmi károkat okoz, mint a mostanság világválságnak nevezett folyamatok összesen.

Ámde ameddig ebben az országban lesz ember, aki elhiszi, hogy létezik az a politikai erő, amely különb módon javíthat sorsán, mint önmaga, addig mindig lesznek szélhámos politikusok, akik sikerrel hitetik el magukról a messiást és hatalomra kerülvén rombolnak tovább.

Nem állítom én, hogy minden politikus gazember (á, de hogy), hiszen saját környezetemből is fel tudok hozni példát arra, hogy amikor egy józan politikus, polgármesterként a kezdeményezések élére áll, ,,kis Amerika" lesz a településből és a vonzáskörzetre kiható gazdasági fellendülés évtizedekre előre megalapozza a jólétet.

Sajnos még kevés ilyen példa van (3-4 összesen az országban) és ha a politikusokra várunk, akkor több nem is lesz több. Nincsenek illúzióim, de van egy reményem, ami világos és optimista gondolatokra inspirál.

Hiszek abban, hogy a sok százezres mikro- és kisvállalkozói réteg képes önmagára találni, érdekeit világosan megfogalmazni, érvényre juttatni és a gazdasági fellendülés motorját beindítani, majd mozgásban tartani. Hiszek abban, hogy a nemzeti jövedelmünk túlnyomó részét előállító hazai vállalkozói társadalom képes lesz olyan, önmagából kiinduló folyamatokat generálni, aminek eredményeként meredeken emelkedő gazdasági pályára állhat az ország és az életszínvonal.

Ebben a képletben nem szánok kiemelt szerepet a politikának, hiszen ők már bizonyítottak: az elmúlt 30-40 év elqúrásainak és ballépéseinek tekintetében. Tőlük csak egyet várok: ne szóljanak bele. Bízzák ránk, magyar emberekre, dolgozókra, értelmiségiekre, vállalkozókra saját sorsunk alakítását.

Olykor elgondolkodok, mi történne, ha hirtelen egy évre, vagy többre, vagy örökre eltűnnének a politikusok. Mi történne? Semmi. Az adóhivatal szedné tovább az adókat, a rendőrség a bírságokat, a tanárok tanítanának, az orvosok gyógyítanának, a vállalkozók vállalkoznának, az emberek meg élnének tovább boldogan, vagy kevésbé boldogan.

Mivel a politikát és a politikusokat megkerülni nem lehet, egyet tehetünk: megválasztjuk őket. Annak a választásnak azonban, amiről beszélek, nem 2010-tavaszán kell kezdődni, hanem most a fejekben. Mert ha nem jelentjük ki, hogy ,,elég volt", akkor ,,váltógazdálkodásban" jönnek megint ugyan azok a jobb és bal oldalon és kezdődik minden elölről, vagy be sem fejeződik. Most tényleg rajtunk múlik a végkifejlet.

Szekeres Gábor

http://www.delilap.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=16769& ;Itemid=52
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Háborús bűnösök elleni körözés
  2009-01-26 20:35:05, hétfő
 
  Háborús bűnösök elleni körözés


A Római Statútum és a 4. Genfi egyezmény megszegéséért, háborús és emberellenes bűncselekményekért körözött személyek listája.



http://ellenkultura.blogspot.com/2009/01/hbors-bnsk-elleni-krzs.html





(Klikk a "WANTED" feliratra, a lista megtekintéséért)


http://www.wanted.org.il/ehud_barak_en.htm
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lemondott szolgálati autójáról
  2009-01-26 20:29:22, hétfő
 
  Lemondott szolgálati autójáról az államtitkár


Míg a magyar sajtó Veres János pénzügyminiszter új Audijának beszerzési körülményeiről cikkezik, Ausztriában lemondott szolgálati autójáról a média ügyeiért felelős államtitkár.
Josef Ostermayer, az osztrák szövetségi kancelláriai hivatal médiaügyeiért felelős államtitkára példát akar mutatni a takarékosságra, ezért mondott le a kocsiról. Ostermayer ezentúl a bécsi tömegközlekedési eszközöket veszi igénybe.
Azt nyilatkozta: ha nehezen elérhető helyszínre kell mennie, majd a kancellária járműparkját veszi igénybe. A feltűnő gesztus egyben állásfoglalás is az Osztrák Nemzeti Bank igazgatóinak szolgálati autói körül fellángolt vitában. A bank igazgatóságának legdrágább kocsija 130 000 euróba kerül.

(VG)
http://kuruc.info/r/1/34080/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lökösházán elszabadult a cigán
  2009-01-26 20:15:55, hétfő
 
  Lökösházán elszabadult a cigány pokol, készenlétben a Magyar Gárda
2009. január 26. 18:40

HunHír.Hu

Életveszélyesen fenyegetett polgárőrök, lincselésre kész cigány banditák, lopáshegyek, a magyarokban élő félelem. Már a Gárdát is hívnák, annyira agresszívak és törvény felettiek a cigányok. Ez ma Lökösháza. Hol vagytok jogvédők, toleranciabajnokok, liberálisok, (a költő után szabadon) kurvanyátok?


Fával megrakott lovaskocsira lett figyelmes hétfő délután a lökösházi polgárőrség szolgálatban lévő két tagja. A külterületről a faluba tartó fogaton három, a helyi cigány kisebbséghez tartozó ember ült. A polgárőrök tudomása szerint az érintettek nem rendelkeznek a település környékén fás területtel, ezért felmerült bennük a gyanú, hogy nem tisztességes úton jutottak a tüzelőhöz. A Tóth Csaba-Vas Sándor páros úgy manőverezett, hogy a faluban már a kocsi elé kerültek, s mivel közben értesítették a rendőrséget, megpróbálták a szolgálati Lada Nivával a feltételezett tolvajok útját állni, legalábbis azt megakadályozni, hogy beálljanak egy családi ház udvarára.

— Magán a kocsin hárman voltak, majd egyre többen lettek a környéken. Az egyik férfi fogott egy karvastagságú fát, és olyan mozdulatot tett, mintha be akarná törni a kocsi szélvédőjét. Mi tolatni kezdtünk, és úgy érzem, csak az időközben kiérkező rendőröknek köszönhetjük, hogy ennyivel megúsztuk az esetet — fogalmazott Vas Sándor, akit az egyik férfi meg is fenyegetett, mondván, hogy ,,P... bírja a börtönt, megöletünk vele!"

Azt a már páros másik tagja — a helyi szervezet vezetője —, Tóth Csaba mondta el, hogy nem csak a falopások mindennaposak Lökösházán.
— Azt mondhatom, minden egyes intézkedésünk során megfenyegetnek minket — fogalmazott Tóth Csaba.

Az esettel kapcsolatban megszólalt a Magyar Gárda is, mely egy nyári tömegverekedés után már a járőrözésben is szerepet vállalt a településen. László Attila, a szervezet megyei sajtóreferense elmondta: értesülve az esetről mozgósítják tagjaikat, és készenlétbe helyezik magukat, hogy - mint fogalmaz - segítsenek a polgárőröknek Lökösház.

HunHír.Hu - beol.hu nyomán



Hozzászólás
antares - 2009.01.26. 20:09
Már régen itt az ideje egy kiadós cigányverésnek. Nem biztos, hogy ez a Gárda dolga. Az az érzésem, hogy hamarosan rendteremtő szabadcsapatok szerveződhetnek (Végre), és a zsidóbérenc, ócska rendőrség helyett rendet fognak tenni. Igen cigányok, akkor majd lesz mitől tartani. Most még nincs mitől tartanotok, mert mulya a magyar.


Peth - 2009.01.26. 19:08
...mert cigánybűnözés nincs is! Napolmmal viszont igen jól meg lehetne oldani, azt, ami nincs is.

miranda - 2009.01.26. 19:03
Hajrá, Gárda.
Tegyetek rendet.


http://hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=16219
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lapáton a HospInvest vezérkara
  2009-01-26 20:12:57, hétfő
 
  Lapáton a HospInvest vezérkara, de a kajmánok birtokolják a kórházakat
2009. január 26. 18:27

HunHír.Hu

A Heves megye összes kórházát működtető HospInvest Zrt. teljes vezérkarát lecserélik - erősítette meg a Heti Válasz kérdésére a cég sajtóügynöksége. A döntést a keddi közgyűlés hozza meg. A változásra a cég egyik tulajdonosa, az Európai Fejlesztési és Újraépítési Bank kérésére kerül sor. A banknak kevés a pénz, amelyet a beteg emberekből sajtolt ki a volt vezérkar. Értik, egy mocskos idegen bank, mint népjóléti intézmény.


Leváltják a HospInvest korábbi vezérigazgatóját, Gászpor Jenő az igazgatótanács tagjaként a stratégiai irányításban kap helyet. Az új vezérigazgató a válságmenedzsmentben jártas Vas György, a Corvinus egyetem oktatója. Gazdasági igazgatónak pedig a MOL-csoporttól érkező Lengyel Pétert javasolják. A döntést a keddi közgyűlés hozza meg. Lapunk értesülése szerint a változásra a cég egyik tulajdonosa, az Európai Fejlesztési és Újraépítési Bank kérésére kerül sor.

Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár egyelőre nem tud tájékoztatást adni arról, hogy változtak-e az egri betegforgalmi adatok, mióta a HospInvest átvette a kórház üzemeltetését. A cégcsoport november óta működteti a kórházat, a személycserékről elsőként hírt adó Rádió Eger szerint azóta harmadával esett vissza a betegforgalom. Ám ezt a Magyar Nemzetnek a régióigazgató Kosztura László vasárnap még cáfolta, igaz, akkor még a személycserékről szóló híreket is alaptalannak minősítette.

HunHír.Hu kommentár:

A molosok a vasutat már kenterbe vágták, most a kórházak következnek. A volt olajosok a karvalytőke leghíresebb kiszolgálói, mert tök hülyék az adott szakterülethez, de a lenyúlást és átpasszolást kitűnően értik.

Hozzászólás
antares - 2009.01.26. 20:03
A mai véres valóság azt bizonyítja, hogy nem is kell máshoz érteni, mint a lenyúláshoz, kicsiben, nagyban egyaránt. A büntetlenség biztosított. No nem a becsületes magyaroknak.



http://hunhir.hu/?pid=hirek&id=16218
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nincs elveszett szavazat, van
  2009-01-26 20:07:47, hétfő
 
  Nincs elveszett szavazat, van harmadik út! - közlemény

2009-01-25 22:52 barikád.hu



A harmadik erővé vált Jobbik néhány tucattal még növelni is tudta az
első fordulóban szerzett szavazatainak számát Ferencvárosban, dacára az
összes többi párt által indított, népfrontos elhatárolódásnak és a
cigányok tömeges mozgósításának. Az MSZP gyűlöletkampánya még a
kormányzásánál is sikertelenebbnek bizonyult.

A Jobbik részvétele nélkül nem lett volna érvényes a választás, ezért
a Fidesz köszönettel és hálával tartozik. A magát demokratának hazudó, a politikai palettáról kiszorult SZDSZ obstrukciója miatt a mandátumhoz jutó Bácskai Jánosnak égető szüksége volt a parlamenti pártokból kiábrándultak egy jelentős szeletének részvételére. A jelenlegi politikai garnitúrából a választásra jogosultak háromnegyede nem kér, az ő körükben már tíz százalékos népszerűségnek örvend a Jobbik, melynek komoly tartalékai vannak a politikától elfordultak táborában. A Fidesznek erkölcsi kötelessége, hogy a választás érvényességéhez hozzájáruló jobbikos szavazók vágyait is szem előtt tartva kezdeményezze a Trianon-emléknap bevezetését.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom köszönetet mond minden ferencvárosinak, hogy bebizonyították a magunkfajtáknak: nincs elveszett szavazat, van harmadik út!

Szegedi Csanád
a Jobbik ferencvárosi képviselő-jelöltje

http://barikad.hu/node/23045
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Izlandon lemondanak, Magyaror
  2009-01-26 20:05:00, hétfő
 
  2009. január 26. 15:28

Izlandon lemondanak, Magyarországon nem - miért?!


A világgazdasági válság által leginkább sújtott gazdaságok közül kezdettől fogva két országot szoktak kiemelni az elemzők. Rögvest hangsúlyozzák azonban, hogy Izland és Magyarország esete nem azonos. Ezt mi általában számunkra előnyös értékelésként szoktuk értelmezni - fogalmazz a Jobbklikken Navracsics Tibor. A bejegyzést szó szerint közüljük.


Izlandon kétségtelenül összeomlott a bankrendszer, az októberben még csak 1,9 százalékos munkanélküliségi ráta decemberre 4,8 százalékra nőtt. A komollyá váló társadalmi feszültségek jeleként korábban 1.000-2.000, az utóbbi napokban harminc-negyven tüntető demonstrált a kormányzati épületek - elsősorban a parlament - előtt.

Magyarországon a hivatalos adatok szerinti munkanélküliség 7,8 százalékos, csak a válság hivatalos elismerése óta több mint húszezer ember veszítette el az állását. Igaz, fontos különbség: nálunk nem omlott össze a bankrendszer.

És most, így az írás végén hadd említsek még egy lényeges eltérést. Izlandon a napokban bejelentette a miniszterelnök, hogy május elejére előrehozott választásokat kezdeményez. Nálunk ilyen elő sem fordulhat, ugye?

http://www.gondola.hu/cikkek/63255
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A tőkések a munkásosztályt
  2009-01-26 19:08:26, hétfő
 
 
A tőkések a munkásosztályt egyre több és több drága áru, épület, és technika megvásárlására fogják buzdítani.
Ezzel együtt arra ösztönözve őket, hogy egyre több drága hitelt vegyenek fel mindaddig, amíg a hitelek visszafizethetetlenekké válnak.
A bedőlt hitelek csődbe juttatják a bankokat, amelyek emiatt államosítva lesznek, és mindez végeredményben a kommunizmus születéséhez vezet.

K. Marx, 1867
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 31 
2008.12 2009. Január 2009.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1115 db bejegyzés
e év: 7232 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4535
  • e Hét: 10267
  • e Hónap: 21378
  • e Év: 174874
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.