Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 52 
Demonstráció a sajtó- és vélem
  2009-02-10 22:28:31, kedd
 
  Demonstráció a sajtó- és véleményszabadságért

Demonstráció a sajtó- és véleményszabadságért. Pénteken 14 órakor a Miniszterelnöki Hivatal előtt, a Kossuth téren demonstrációt szervez a Magyar Hírlap és az Echo Televízió - jelentette be a tulajdonos, Széles Gábor az Echo Televízió Napi aktuális című műsorában.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fizessen mindenki elő a Magyar
  2009-02-10 22:24:37, kedd
 
  Fizessen mindenki elő a Magyar Hírlapra!

2009. február 10.

* Közlemény

A Jobbik Magyarországért Mozgalom tragikusnak tartja, hogy Gyurcsány Ferenc arra kérte az összes állami intézményt és állami tulajdonú vállalatot, hogy szüntesse meg a Magyar Hírlap előfizetését, valamint a fizetett hirdetések és a reklámok megjelentetését a napilapban. A kormányfő Bayer Zsolt publicistának ,,Betelt a pohár" című írását elolvasva döntött a bolsevik diktátorokra jellemző felhívás mellett. Gyurcsány durván megsértette a sajtószabadság alapelvét.

Amióta Gyurcsány Ferenc az egész társadalom elhatárolódását kérte a Jobbiktól, a párt népszerűsége meredeken emelkedik. A teljesen hiteltelenné züllött miniszterelnök akciója a Magyar Hírlappal kapcsolatban is visszájára fog elsülni. Amitől Gyurcsány elhatárolódik, azt egy tisztességes magyar ember támogatja, és amelyik újságot Gyurcsány ki nem állhatja, mi csak azért is azt fogjuk olvasni.

A Jobbik arra kéri tagjait, szimpatizánsait, minden magyar embert, hogy álljanak ki a sajtószabadság, az igazság mellett, vásárolják és fizessék elő a Magyar Hírlapot! Mi döntjük el, hogy mit olvasunk és mit nem. Mint ahogy nemsokára azt is mi fogjuk eldönteni, hogy kik irányíthatják ezt az országot. És kik nem.

a Jobbik Magyarországért Mozgalom országos elnöksége
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Magyar Királyi Csendőrség
  2009-02-10 22:18:24, kedd
 
  A Magyar Királyi Csendőrség

A Magyar Királyi Csendőrség közbiztonsági és belső szolgálat teljesítésére rendelt, katonailag szervezett országos őrtestület volt. Tevékenységét vidéken fejtette ki, városokban a rendőrség volt illetékes. A közbiztonsági szolgálat az állam-, a köz-, az igazságügyi rendészeti és karhatalmi szolgálatot foglalta magába. A belső szolgálat az őrsökön zajlott és gyakorlatilag megegyezett a Honvédségnél alkalmazottal. A csendőrség feladata: kijelölt működési területén a személy- és vagyonbiztonság megóvása, a közbéke és a közrend fenntartása, a törvények és rendeletek megszegésének megakadályozása, az ezek ellen vétők kinyomozása és az illetékes hatóságoknak való átadása. A csendőrséget helyi rendészeti ügyekben csak a csendorfelügyelőés a községi közegek támogatására használhatták fel.

A csendőrség egyenruházata, fegyverzete honvédségi volt, kisebb eltérésekkel és a csendőrség saját jelzéseivel. - Kettős alárendeltségben (Belügyminisztérium és Honvédelmi Minisztérium) működött. Központi vezetésre, országos szervekre és területi alakulatokra tagozódott. Teljes létszáma 12 000-rol a II. világháború végéig 14 000-re emelkedett, a tisztek száma a lehetséges 600 helyett 450 körül mozgott. Ebbe az orvosok, a gazdászati tisztek stb. nem tartoztak bele. A csendőrség területi szervei a csendőrkerületek, az osztályok, szárnyak, szakaszok, őrsök és különítmények voltak. A legkisebb egység, az őrs (gyalogos, lovas vagy vegyes), létszáma 6-25 fő volt. A csak altisztekbol álló őrs élén az őrsparancsnok állt. A szakasz élén alhadnagy állt, a szárny-parancsnokságán általában tiszt (főhadnagy, százados). Az osztály parancsnokság élén zömmel törzstiszt állt (őrnagy, alezredes). A csendőrosztályok működési területe általában megegyezett az adott vármegye területével. A kerület élén ezredes állt. A csendőr kerületek száma, működési területe és székhelye megegyezett a Honvédség vegyesdandárainak (később honvéd kerületi parancsnokságok) területével. Az 1922-tol 1938-ig hét kerületet római számmal és állomáshelyének megjelölésével, az alsóbb szervezeti egységeket csak állomáshelyük feltüntetésével jelölték. A visszacsatolások után 3 új kerületet állítottak fel: Kassán a VIII., Kolozsváron a IX. és Marosvásárhelyen a X. csendőrkerület parancsnokságot. A tíz kerület a II. világháború végéig működött. A Felvidéken 4 (Kassán, Ungváron, Beregszászon és Máramaros-szigeten), Erdélyben, a kolozsvári kerületben 5 (Kolozsváron, Nagyváradon, Szatmárnémetiben, Désen és Zilahon), a marosvásárhelyi kerületben 5 (Marosvásárhelyen, Besztercén, Csíkszeredán, Sepsiszentgyörgyön és Székelykeresztúron), a Délvidéken 2 (Zomborban és Újvidéken) új osztály parancsnokságot létesítettek.

Az Ideiglenes Nemzeti Kormány 1690/1945.M.E. sz. rendeletének 1. §-ával a csendőrséget mint testületet és intézményt megszüntette. A csendőrségben szolgált személyeket elbocsátották és igazolási eljárás alá vonhatták. Ezt a Belügyminisztériumban ,,A volt csendőrségi személyek igazolására alakult különleges igazoló bizottság" végezte. A csendőrség feladatait a Magyar Államrendőrség vette át a belügyminiszter felügyelete alatt. A hadifogságból hazaszállított és az önként hazatelepülő csendőröket a határon letartóztatták, internálták, egy részüket népbíróság elé állították.

Csendőreskű

Én, ________, ünnepélyesen esküszöm a Mindenható Istenre, hogy Főméltóságú vitéz nemes nagybányai Horthy Miklós, mint Magyarország törvényesen megválasztott kormányzója, a magyar alkotmány s hazánk szentesitett törvényei iránt hűséggel és hódolattal viseltetem.
Esküszöm, hogy kötelességeimet, mint m. kir. csendőr (csendőrtiszt) a közrend, a közcsend és a közbiztonság szolgálatában az idevonatkozó utasitások szerint, mint katona pedig a haditörvények és szabályok szerint mindenkor és mindenben teljesitem, haza- és nemzetellenes vagy olyan irányzat szolgálatába, amely a hadsereg vagy a csendőrség katonai fegyelmét aláásni igyekszik, nem lépek, semmiféle titkos társulatnak nem vagyok és nem leszek tagja, minden körülmények között csakis a szolgálat, a kormányzó és az állam javát mozditom elő, a törvények, elöljáróim, és feljebbvalóim parancsainak és meghagyásainak készséggel engedelmeskedem és a szolgálati titkot hiven megőrzöm.
Isten engem úgy segéljen! Amen.

Csendőr tízparancsolat

1. Megemlékezzél arról, amivel Istennek tartozol!
2. Én vagyok a te hazád: Nagy-Magyarország!
3. Hűséged, becsületed, vitézséged nem eladó!
4. Légy erkölcsös, józan életű, engedelmes!
5. Tiszteld elöljáróidat, mint atyádat, szeresd bajtársaidat, mint tenmagadat!
6. Tanulj és tudj: a Tudás második fegyvered!
7. Védd a másét. A magadét ne pazarold!
8. Mögötted a törvény. Előtted is az legyen!
9. Igaztalanul ne vádolj, fegyvered ártatlant ne bántson!
10. A család szentély. Ha magadnak nincs: őrsödben, s a körül megtalálod!

forrás: Magyar Elektronikus Könyvtár
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gyurcsány fogást keres a Magya
  2009-02-10 21:58:58, kedd
 
  Gyurcsány fogást keres a Magyar Hírlapon

Kedd, 2009. február 10. 20:16 - Frissítve: Kedd, 2009. február 10. 20:36
MTI
Címkék:
Letiltatná az állami cégek hirdetéseit a miniszterelnök a Magyar Hírlapnál a lap veszprémi késelés kapcsán megjelentetett publicisztikája miatt. Gyurcsány Ferenc jogi eljárás lehetőségét is keresi Bayer Zsolt cigányokról tett kijelentései után. Stefka István főszerkesztő szerint alkotmányellenesek, de ingyen reklámnak jók a Hírlap elleni lépések.
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök azt kéri, hogy az állami tulajdonú vállalatok, illetve az állami intézmények mondják le előfizetéseiket, és ne hirdessenek, reklámozzanak a Magyar Hírlapban, a napilapban hétfőn megjelent Betelt a pohár című publicisztika miatt - közölte a kormányszóvivő.

Budai Bernadett hozzátette: Gyurcsány Ferenc arra utasítja Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti minisztert, hogy készítse elő a megfelelő sajtóetikai vagy jogi eljárást az írással kapcsolatban.


Az említett publicisztikában Bayer Zsolt főmunkatárs "gyilkos állatoknak" nevezi a vasárnap hajnali veszprémi késelés elkövetőit. "Ezek pedig nem emberek. Hanem állatok. És a vesztünkre törnek" - írja, megtoldva a többi között azzal, hogy "sajnos a cigány etnikum rengeteg tagja felmondta az együttélést, és felmondta az emberséget".

Stefka István, a napilap főszerkesztője alkotmányellenesnek, a sajtó és a véleménynyilvánítás szabadságát sértő, a Rákosi- és a Kádár-rendszert idéző ellehetetlenítési kísérletnek nevezte a kormányszóvivői közleményben foglaltakat. Stefka István hozzátette: száz százalékig Bayer Zsolt mögött állnak, semmi kivetnivalót nem találnak abban, amit munkatársuk leírt.

Bayer Zsolt

A Magyar Hírlap főszerkesztője szerint a lépés nem rendítheti meg az újság helyzetét, mivel eddig sem voltak "elkényeztetve" kormányzati hirdetésekkel, de a történtek legalább húszezerrel megemelik jelenlegi, 20-24 ezres eladott példányszámukat.

Stefka István hozzátette: érthetetlennek tarja, hogy miközben Kondorosi Ferenc kormánybiztos zéró toleranciát hirdet a közúti bűncselekményekkel szemben, a kormányzó párt nem teszi ugyanezt emberéletek kapcsán.

Kedden a Munkáspárt 2006 nevű parlamenten kívüli párt jelentette be, hogy elnöksége büntető feljelentést tesz Bayer Zsolt és a Magyar Hírlap ellen az "uszító cikke" miatt. "Nem engedhetjük meg, hogy bárki is embertársaink megölésére buzdítson, tovább növelve ezzel a társadalmi robbanás veszélyét" - áll Munkáspárt 2006 közleményében.



steffy
2009. február 10.

20:23


Ez már botrány, mit meg enged magának ez az ember.
Ezt nevezik sajtószabadságnak?
goj53
2009. február 10.

20:29


Véget ért az operett demokrácia!Mától diktatúra van!!!
hejla
2009. február 10.

20:44


Ez már több a soknál!
Hogy nem nyerik meg a választást, az most már tuti!!!
Ez már tényleg diktatúra!És abból nem kérünk, köszönjük, abból elegünk volt!!!
proletar
2009. február 10.

20:44


Próbálna csak a magánszektorban, az alkalmazott újságot olvasni munkaidő alatt!
Igen hamar az utcán találná magát!
Ez a Feri koma rosszul van összerakva, gyártási hibás.
Nem tudta végiggondolni, hogy kijelentésével beismerte, hogy az állami alkalmazottak és köztisztviselők újságot olvasgatnak munkaidő alatt!
Ráadásul az újságot is az adófizetők pénzéből vásárolják.

,,az állami tulajdonú vállalatok, illetve az állami intézmények mondják le előfizetéseiket"

Most már értem, hogy a hivatalban miért kell annyit várakozni.
Az ügyintéző még nem olvasta ki a Magyar Hírlapot.

Goj53!
Ha diktatúra van, akkor a moderátor engem innen úgy kivág mint a rongyot!
dzsin
2009. február 10.

20:55


Ez az ember tényleg beteg, lassan majd csak Népszabadságot olvashatunk.
gradit
2009. február 10.

20:57


Bayer a jobboldal Tóta W. Árpija! Ja, hogy Árpi fasza gyerek, mert megmondja a frankót, ő, a naaagy tabudöntögető, polgárpukkasztó. Bayer cikke kemény hangvitelű, de egy hazugság, hogy uszító lenne. Gyilkosságra pedig pláne nem uszít. Sehol sincs benne, hogy minden roma bűnőző, csak elhatárolódásra szólítja fel a roma társadalmat a közülük való bűnőzőktől. És idézném ezt is: "Akit pedig pusztán bőrszíne vagy származása miatt bántalmaznak, a bántalmazónak éppúgy nincs semmiféle kegyelem és felmentés. A zéró tolerancia visszafelé is érvényes!" Mindenesetre Gyurcsány Ferike jó reklámot csinált a Magyar Hírlapnak, szerzett neki jópár új előfizetőt. Már látom, hogy a 2010-es kampányban Bayer lesz a főmumus, akivel lehet ilyesztegetni.
bogáncs
2009. február 10.

21:04


A zoom se egy kapkodós fajta..ez a hír már 4 órás, mondhatni lejárt szavatosságú :-)
Amúgy gyurcsánynak nem inkább a válságot kéne kezelnie? :-(
Eva-27
2009. február 10.

21:05


Akkor lehet tamadni az Origot is. most olvasom, hogy letiltottak a hozzaszolasokat, mert allatiasok voltak.
Erre megkerdezte valaki, miert, a gyilkossag nem volt allatias? Erre azt valaszoltak, az is allatias volt.
tantalusz
2009. február 10.

21:06


Szerencsétlen Gyurcsány(i)! Valószínűleg gogoli szindrómák kezdenek nála jelentkezni. Hunwald et. megy a sittre, a következő pártkongresszus a gyüjtőben lesz. Gyurcsány kapitány kapaszkodik az árbocba, a víz már a térdéig ér, vadul kiabál és szidja azokat, akik megpróbálják menteni a menthetőt. Az a tévhite, hogy még mindig megmondhatja, ki a jó és ki a rossz.
Halálbüntetés
2009. február 10.

21:07


Inkább beléd szúrta volna a k.cs.g cigány, te fé.eg gyurcsány!
Érik a Nemzeti Baloldali (Radikális) Front (szélső balos párt) megszületése!
Minden jog fenntartva!
bogáncs
2009. február 10.

21:12


Azért nem lehet leírni, hogy a gyilkosok állatok, mert az sértő az állatokra nézve, jogosan.
Pali bá
2009. február 10.

21:19


Szerintem a Miniszterelnök,azért mondta amit mondott,mert ezt kellett mondania.Egy miniszterelnöknek nem célja belháborút szítania.
bogáncs
2009. február 10.

21:24


"Csak azért nem nevezem állatiasnak (a bűncselekményt - a szerk.), mert annál jobban tisztelem az állatokat. Akik ezt elkövették: véglények. Nagyon remélem, hogy a gyilkosok hamarosan már bíróság előtt fognak felelni aljas tettükért, amire nincs magyarázat, nincs mentség. Példás, elrettentő büntetést várok" - fogalmazott a politikus a Napkelte péntek reggeli adásában.

Gusztos Péter arra is kitért, hogy a kegyetlen támadás után ő is "elkeseredést, dühöt" érez és "meg tudja érteni az indulatokat".
(heti válasz)
eroica
2009. február 10.

21:24


Azt hiszem, hogy Gyurcsány úr ezt (is) elkúrta. Demokráciában ilyen direkt tiltást a sajtó ellen még egy népszerű miniszterelnök sem engedhet meg magának, nem hogy ő.
De érdekelne, hogy Gusztos úr mai, ennél durvább - véglényeknek titulálta az elkövetőket - kijelentésével mit fog tenni? Mert ha nekimegy az az SZDSZ-nek, akkor már neki csak a csomagolás marad hátra. Persze lehet, hogy úgy tesz, mintha nem hallotta/olvasta volna.
És ez nála így korrekt!
Eva-27
2009. február 10.

21:26


Gyurcsany ferenc embere az MSZP-s miskolci polgarmester azt nyilatkozta az egyik ujsagnak, hogy olyan emberek koltoztek az avasra, akik atarsadalmi egyutteles legkisebb szabajait sem tartjak be.
Roma csaladokat segitettek ugyvedek es banki dolgozok hamis papirokkal a feszekrako program kereten belul lakashoz juttatni, mert ebbol hasznot szerezte.

Jelenleg 30 ilyen szemely adatait vizsgaljak.

Ehez mit szol Gyurcsany Ferenc. " a tarsadalmi egyutteles legkisebb szabalyait sem tartjak be" Monda az MSZP-s polgarmester. Ejnye ejnye, csak Bayer Zsoltnak nem szabad??
proletar
2009. február 10.

21:28


Pali bá!

Má ne haragúgy, de ő idézte elő a háborúhoz közeli helyzetet.
Dehogy nem célja, csak nem az győzött akit ö szeretett volna, hogy győzzön!
Pali bá
2009. február 10.

21:42


Tisztelt proletár úr!Ezt Te sem gondolhatod komolyan,hogy a hír hallatán Gyurcsány felsóhajtott:-Na végre történt valami,ami nekem is tetszik.A cikkel egyébként egyet értek.Milyen más jelzővel lehetne illetni,azokat akiket ilyen gyilkos ösztönök vezérelnek.


http://www.zoom.hu/belfold/gyurcsany-fogast-keres-a-magyar-hirlapon-39176.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A vidéki kisgazdák testületile
  2009-02-10 21:43:20, kedd
 
  A vidéki kisgazdák testületileg léptek be a Jobbikba

2009-02-10 19:38 barikád.hu


Közlemény

A Független Kisgazdapárt, Földmunkás - és Polgári Párt Szentendrei helyi szervezetének tagsága úgy határozott, hogy a helyi szervezetet a mai nappal megszünteti, és testületileg kéri tagfelvételét a Jobbik Magyarországért Mozgalomba.

A döntés meghozatalára azért került sor, mert a függetlennek mondott magyar bíróság a jogállamiság minimális követelményeit is megcsúfolva járt el az FKGP törvényes képviselőjének bejegyzése során. Ennek következtében immár 6 éve nem működik törvényesen a párt, és tekintettel az előzményekre, a jogszerű állapot helyreállítása a közeljövőben sem várható.

A magyar vidékért és a magyar föld sorsáért aggódó kisgazdák nem várhatnak tovább. Nekünk nem a párt a legfontosabb, hanem az ország, ezért csatlakoznunk kell ahhoz az egyedüli mozgalomhoz, amelyik a magyar föld védelmét, és ezzel összhangban az országot tartja a legfontosabbnak.

Az Isten, Haza, Család továbbra is jelmondatunk marad, de azért Adjon az Isten Szebb Jövőt is!

Bort, búzát, békességet!

Dr. Filó András,
Pest megye lemondott kisgazda főtitkára
szentendrei lemondott kisgazda elnök

(jobbik.hu nyomán)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lovas István - Sajtófigyelő
  2009-02-10 21:25:58, kedd
 
  Lovas István - Sajtófigyelő
2009. február 9. 15:10:45

DER STANDARD derstandard.at



A gyilkosság megrázza Magyarországot címen az osztrák balliberális lap a Veszprémi tragédiáról ír és arról is, hogy három gyanúsítottat Stájerország déli részében az A2-es autópályán az osztrák rendőrség vett őrizetbe. A cikkben ez is olvasható: ,,A médiumok szerint esetleges indíték lehet Cozma azon kijelentése is, hogy a jövőben nem akar már a román válogatottban játszani". (Az osztrák balliberális lap - akár az itt idézett többi hírforrás - nem említi meg a gyanúsítottak származását és azt sem, hogy a meggyilkolt kézilabdást Bukarestben korábban kik késelték majdnem halálra, noha a Der Standard etnikumok állítólagos bántalmazása esetén azonnal készen áll azok azonosítására. Szavolszkij budapesti orosz nagykövet korábban azt mondta: ,,tudjuk, kik kezében van a média." - L.I.)



HANDZONE handzone.net



A kézilabdás szaklap röviden ismerteti, mi történt a veszprémi kézilabdacsapat három játékosával.



AFP afp.com



A francia hírügynökség hosszabban számol be a tragédiáról, kiemelve a meggyilkolt Marian Cozma szelíd természetét.



N-TV n-tv-de



Halál a tánchelyiségben - a kézilabdás Cozmát leszúrták címen a német hírtévé a gyilkosságról és brutális támadásról írva idézi Hunydfalvi Ákos klubelnököt, aki elmondta, mintegy harmincan támadtak a sportolókra.



INTERNATIONAL HERALD TRIBUNE iht.com



A globális amerikai lap on-line kiadása a brit Reuters hírügynökség jelentése alapján ír a veszprémi tragédiáról, idézve Debreczenyi János veszprémi polgármestert, aki elmondta, hogy az egész város döbbenten áll, és egyszerűen nem akarja elhinni azt, ami történt.



--------új



A lap papírkiadásában Lehigh Acres floridai településről keltezett jelentésből megtudhatják az olvasók, hogy az emberek sorban állnak ingyen kenyérért, munkanélküliek kutatnak kényszereladás alatt álló házak elé kirakott szemeteszsákokban, hogy hátha találnak értékesíthető cikkeket.



--------új



A lap szerkesztőségi és kommentár oldalán egy ismert arab szerzőnek Obamáról szóló, arabról fordított cikkében az áll, a muzulmán világ lélekben ,,leszámolt" Obamával, mert úgy értékelte: az új amerikai elnöknél se számít az, ha Izrael megsérti az emberi- és nemzetközi jogokat.



*******új



Ezzel szemben a lap vélemény- és levéloldalán közölt cikkében az izraeli szerző szerint a már minden sarkában rakétákkal fenyegetett Izraelnek csak a háború maradt hátra. Felháborodottan ír arról is, hogy egy ,,vezető mérsékelt palesztin" azt mondta neki, ,,a zsidók nem nép, csak vallás és hogy a palesztin menekülteknek Izraelbe történő visszatértük után a zsidók ismét vallási kisebbségi státuszukat nyerik vissza.".



Forrás: Magyar Nemzet
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Siklósi András - Véget kell ve
  2009-02-10 21:23:45, kedd
 
  Siklósi András - Véget kell vetnünk a féktelen cigánybűnözésnek!
2009. február 10. 16:18:07

Zsebtolvajlás, lopás, rablás, nemi erőszak, fenyegetés, rasszista gyűlöletkeltés, megveretés, gyilkosság, lincselés stb.



Még felsorolni is nehéz lenne azt a sokféle bűnt és törvényszegést, amit cigányok és cigánybandák követnek el a békés magyar lakosság ellen országszerte, de különösen bizonyos megyékben s a fővárosban. Természetesen mindez korántsem honi jelenség csupán, hiszen Finnországtól Franciaországig sokfelé előfordulnak hasonló események egész Európában, s valamennyinek közös jellemzője, hogy egyre durvább, gátlástalanabb módon hajtják azokat végre, s a hatóságok rendszerint képtelenek megfékezni a konkrét cselekményeket, vagy elejét venni a tragikus fejlemények kibontakozásának.



Láthatjuk tehát, hogy a cigánysággal (a ,,roma" megnevezést helyből ellenzem és elutasítom, akárcsak a buzik és leszbikusok ,,meleggé" becézését!) mindenütt súlyos gondok vannak, társadalomba illesztésük (integrálásuk) sehol sem járt eredménnyel, sőt jószerivel még tervek, programok sem léteznek a cigánykérdés megoldására. Persze eszemben sincs most más országok problémáit elemezgetni, éppen elég nekünk a saját bajunk. Csak jelezni kívántam, hogy másutt sem mennek simán a dolgok, noha az is bizonyos, hogy a helyzet magyarországihoz fogható elmérgesedésére, katasztrofális elburjánzására egyéb régiókban eddig még nem találtam példát.



Régen, ha egy kakastollas csendőr végigment a cigánysoron, akkor hanyatt-homlok menekültek előle azok, akiknek vaj volt a fején. (Most 3-4 rendőr sem merészkedik be a veszélyesebb területekre, mert fél, hogy atrocitások érik.) Akkoriban még tekintélye volt a hatóságnak, s a barna bőrű lókötők tudták, hogy nemtelen viselkedésükért a törvény szigora lesújt rájuk.



Persze genetikai adottságaik, ,,hagyományviláguk" okán akkor sem váltak szentekké, vagy az erkölcs és igazság bajnokaivá, de legalább igyekeztek meghúzni magukat egy-egy komolyabb bűncselekmény után. Azóta nagyot fordult az idő kereke, s bizony mára minden megváltozott, ámde korántsem az előnyére. Immár felső szinten is bevezették (lásd Kuncze Gábor!) a ,,megélhetési bűnözés" álságos fogalmát, sőt nyilvánvalóvá tették, hogy a gaztettekért nem jár arányos megtorlás, olykor még enyhe elmarasztalás sem, így aztán szép lassan elszabadult a pokol.



Ne legyünk annyira naivak, hogy mindez véletlenül történt, s nem valami tudatos provokáció áll a háttérben. A kérdés csak az, hogy kiknek áll érdekében ellenünk uszítani a cigányságot, vajon kik azok, akik velük végeztetik el a ,,piszkos munkát", hogy a ,,rebellis magyarságot" megfélemlítsék és térdre kényszerítsék, sunyi térfoglalásuk érdekében? Mert az bizonyos, hogy önmaguktól a cigányok sohasem merészkednének ilyen elvetemültségekre, ha nem éreznének maguk mögött ekkora bíztatást, ilyen hatékony védőernyőt, ami biztosítja számukra a bűnhődés nélküli bűnözést.



Nem titok, hogy népünket a globalizációs erők halálra szánták, és végleg ki akarják irtani, hogy hazánkat megszerezzék a nemzetközi zsidóság számára, mint új cionista központot, ahonnan végrehajthatják sötét világuralmi, sátáni világgyarmatosító törekvéseiket. Sajnos a mi fajtánkhoz hasonlító jámbor, béketűrő népséget sehol másutt nem találhatnak a földgolyón, ezért szemeltek ki bennünket megszállandó és elpusztítandó alanyként, a cigányságot pedig immorális eszközként gyalázatos terveik végrehajtására. Szó sincs tehát arról, hogy a zsidók a legparányibb mértékben is rokonszenveznének a cigányokkal, csupán jól felfogott érdekükben használják ki őket, majd ha a mór megtette a dolgát, kíméletlenül leszámolnak velük is.



Ha a buta cigányok csak halványan sejtenék, mire használják őket, aligha lennének partnerek ebben a szörnyű holokausztban, ebben a megbocsáthatatlan, véres népirtásban. Nekik azonban fogalmuk sincs semmiről, csak élnek a maguk erkölcstelen, primitív módján. Ez persze nem menti fel őket tetteik következményei alól, viszont a fő felelősség mindenképpen a felbujtó zsidóságot terheli. Jó, ha a nemzeti oldal tisztában van mindezzel, ha a cigánykérdésről beszél, vagy annak gyakorlati megoldásához kíván látni.



Kiss Norbert agyonverése, Szögi Lajos gyermekei előtti meglincselése, a zámolyi gyilkosok külföldre engedése, a makói kislány brutális megerőszakolása és fölgyújtása, majd a kiskunlacházi Nórika meggyalázása és megölése, most pedig a veszprémi kézilabdázókkal történt barbár leszámolás - csak néhány minta az utóbbi évek legkirívóbb eseményeiből - világosan mutatják, hogy alapvető baj van a hatóságok hozzáállásával, s azt is, hogy az imént megfogalmazott gondolataim szóról szóra igazak.



Nagyon szomorú s egyben tragikomikus is, hogy mindezen jelenségek ellen magánszemélyeknek és civil szervezeteknek kell tiltakozniuk s tüntetniük, jogos önvédelmünk végett, mert az országgyűlés, a végrehajtó szervek, ill. a sajtó következetesen elhanyagolják feladataikat. Azt hiszem, közülünk senki nem óhajt indokolatlan vendettát, drasztikus megtorlást, de valamennyien megköveteljük a méltányos igazságtételt, az elkövetők és felbujtóik földerítését és elítélését. E nélkül nem létezhet semmilyen jogállam, e nélkül hazánk a zsidó- és cigánybűnözés melegágyává válik, e nélkül totális erkölcsi fertő és káosz harapódzik el (akár polgárháború is kialakulhat), s a lakosságunk - egyéb eszközök híján - nemkívánatos önbíráskodásokra kényszerül!



Minden tisztességes magyar és nem-magyar közös érdeke, hogy a legoptimálisabban megoldjuk a cigánykérdést. A munkához s a tanuláshoz, ezáltal a fölemelkedéshez való lehetőségük eddig is adott volt. Nem a mi hibánk, hogy nem tudtak vagy nem akartak megfelelően élni vele. Most is csak azt mondhatom: minden jog és lehetőség, ugyanakkor kötelesség is illesse meg őket, ami a magyar anyanemzet tagjainak jár, azonban elleneznünk kell bármiféle ,,pozitív diszkriminációt", többletjogot vagy kivételezést önnön hátrányunkra. A mi célunk nem az ő határtalan ajnározásuk, hanem a saját nemzetünk megmentése és fölvirágoztatása; s ha ebben a cigányság partnerünkké válik, akkor békében élhet velünk, ha azonban nem felel meg elvárásainknak, akkor semmi keresnivalója sincs Magyarországon.



Akkor takarodjon innen a háttérből súgó rossz szellemeivel együtt, talán éppen a rendkívül ,,toleráns", ,,demokratikus" és ,,antirasszista" Izraelbe! Ott majd megismerheti közelebbről Jehova (Jahveh) derék népének vendégszeretetét. Fölszólítom a cigányság vajdáit és vezetőit a föntiek tudomásulvételére, s az irányításukkal kibontakozó belső megtisztulásra! Ugyanakkor fölszólítom a magyar nemzetet is az önszerveződésre, a valódi rendszerváltás végrehajtására, majd a törvényes és alkotmányos keretek megteremtésével a cigánybűnözés visszaszorítására, s a cigánykérdés megnyugtató megoldására!



(Siklósi András a Kárpáti Harsona főmunkatársa)

Forrás: Siklósi András

http://www.nemenyi.org/default.asp?Location=_arc&SID=1&AID=12&Direkt= Siklosi_Andras__Veget_kell_vetnunk_a_fektelen_ciganybunozesnek_54446&offsetlo =0
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Olaszliszka, Veszprém…
  2009-02-10 21:21:11, kedd
 
  Olaszliszka, Veszprém...
2009. február 10. 12:12:44

Olaszliszka, Galgagyörk, Kiskunlacháza (a tettes még mindig ismeretlen!), Miskolc, Veszprém. Olyan történések helyszínei, amelyek megrázták-megrázzák az országot. Amelyek felháborodott kijelentéseket váltanak ki a politikailag korrekt (értsd: hazug) beszédmód kényszerzubbonyából szabadulni vágyókból, hogy aztán megkapják a rasszista, szélsőséges bélyeget a véleménydeformáló médiaelit erre szakosodott képviselőitől. Tehetetlenség, düh, kifakadások, vádak és viszonvádak, ostoba és sztereotip vitákban szétbeszélt, ellopott katarzis.

Valami azonban megváltozott. Ma már nem hónapok telnek el két ilyen megrázó esemény közt; mintha valahol átszakadt volna egy gát, folyamatosan ömlik a sokkoló információtömeg a riadt, elkeseredett vagy éppen bosszúszomjas állampolgárra. Miközben Raffaelék és Sztojkáék bandája ölni indult a veszprémi éjszakába, Hevesen vélhetőleg előre kitervelten egy csapat cigány rontott a helyszínre érkező rendőrjárőrre. De másvalami is változik: a balliberális véleményterror mind kisebb hatásfokkal működik, egyre többen mondják ki a nyilvánosság fórumain az eddig kimondhatatlant, s Miskolcon az érzéketlen, valóságidegen doktrinerség meghátrálni kényszerült a közvélemény és a helyi politikai erők példátlan összefogása ellenében. Hol válság van, ott válság van. Mutassanak bármit a hivatalos statisztikák, Magyarországon közbiztonsági krízishelyzet (is) van, amiről nem lehet értelmesen beszélni, ha elkenjük ebben a cigányság normaszegő csoportjainak szerepét. Egyes térségek falvaiban vagy városrészekben cigány csoportok mindennapos bűntetteikkel elviselhetetlenné teszik az elszegényedő lakosság életét. A félelem megeszi a lelket; az sem lenne csoda, ha valóban erősödne a cigányellenesség azok körében, akik úgy érzik, az állam magukra hagyta őket, és csak gőgös leckét ad toleranciából. (Decemberben az egyik parlamenti vitában annyi volt a kormányzó MSZP szónokainak mondanivalója a közbiztonságról, hogy Magyarországon félnek a romák.)

Könnyen lehet, ha Veszprémben ,,csak" egy helyi gádzsót szúrnak szíven a romák, nem harsog az esettől a sajtó. A gyilkos horda útjába azonban ismert és népszerű külföldi sportolók kerültek, így a botrány hullámai az országhatárokon is átcsaptak. A politika sem hallgathatott: megdöbbenés, kemény szavak és persze a közvélemény nyugalomra intése. Csakhogy ennyi ma már tüneti kezelésnek is kevés. Ahogy a probléma súlyához mérten nevetséges a rendőrségnek nagy hirtelenjében odavetett kétmilliárd forint is, amikor az adószedők jutalmazására 16,7, bútorbeszerzésre 7 milliárdot különít el a kormány.

És megint azt mondják: a romakérdés nem rendőrségi kérdés. És a bűnüldözés? Kinek a szégyene, hogy sokan a veszprémi vérengzés után inkább várják az igazságszolgáltatást horvát és szerb háborús veteránoktól, mint a magyar állam erre hivatott intézményeitől? (Jut is eszembe: Draskovics még a helyén van?) A cigányság integrációja a legégetőbb társadalmi probléma, amiben a jelenlegi kormányzat szintén teljes kudarcot vallott. De mi közük ehhez vagy a szegény sorban élő romákhoz az éjszakai élet elállatiasodott császárainak? Az ilyenek ügye kizárólag rendőrségi kérdés, amit csak úgy lehet kezelni, ha a megszorításoktól sújtott ágazatok közül kiemelik a rendvédelmet, azonnal súlyos tízmilliárdokat költenek az állomány megerősítésére, feltöltésére, új rendőrőrsök létesítésére, szigorítják a büntető jogszabályokat, visszaállítják a Belügyminisztériumot, a politikai és a rendőri vezetők pedig arra bátorítják a rendőrséget, hogy a bűnt a bőrszínre való tekintet nélkül üldözze és torolja meg.

Miért kell még mindig azok szólamait hallgatnunk, akik az állam tekintélyének rombolásával, a bűn relativizálásával (vajon a veszprémi késelők is ,,megélhetési bűnözők"?), a többségi társadalom bűntudatának felkeltésével foglalatoskodnak? A vetésük mára beérett, az egyre agresszívebb bűnelkövetők vették az adást. Minek kell még történnie, hány áldozatnak kell még elvéreznie, hogy végre kikényszerítsük a szabadságot garantáló nagy rendpárti fordulatot?

Forrás: Magyar Nemzet Online
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy elkúrt ország közlátványa
  2009-02-10 21:00:25, kedd
 
  Egy elkúrt ország közlátványa
2009. február 10. 12:10:41



A Magyar Demokratikus Charta tudósai lyukat beszéltek a történelem szemétdombjába, majd átnéztek rajta. Nem tetszett nekik, amit láttak, viszont elnevezték közlátványnak. Konferenciát is rendeztek róla Közlátvány és közbeszéd a mai Magyarországon címmel, ahol megfogalmazódott, hogy ,,az elmúlt húsz évnek a történései Magyarországon (...) nem kis részben a sajtó potenciáljának, stupiditásának, szervilitásának (...) köszönhetőek". Hát persze, a sajtó is elkúrta.

Ez a közlátvány szó jól hangzik. Viszont egy meglehetősen egyszerű dologról van szó, úgyhogy sokat nem tud vele kezdeni a valósággal árnyékbokszoló charta. Mert ha például Demszky Gábor azt mondja, hogy világvárost épít, akkor rákérdezünk, hogy hol. Mi úgy tudjuk, hogy ő Budapest főpolgármestere, és annak közlátványa bizony még a gusztustalanságban verhetetlen William Burroughst is megihletné. Beázó és algásodó metrómegállókat szerintem még ő sem látott.

Az ankétról szóló rövid tudósítás is inkább a közbeszéd témájára fókuszál, és egy nyelvész, egy kommunikációs elemző és egy író gondolatait idézi. Hiába, a közbeszéd már - ahogyan a szó is - veszélyes fegyver. Kálmán László nyelvész és lelkes népszavaztató például egyenesen a szó, pontosabban a sajtó nyakába varrta az elmúlt húsz év tragédiáit. Való igaz: lehetnének jobbak, felkészültebbek, függetlenebbek, rátermettebbek a magyar újságok, de hát ahogy a nyáj is csak olyan lehet, mint a pásztor, úgy a sajtó is csak a közbeszédre építhet, ami ma olyan, mintha homokra próbálnánk alapozni egy házat.

Tényeket közölni - Miskolc kapcsán tudjuk - ugyebár nem lehet, mert figyelmeztetik az embert. Vagyis ha nem szól a száj, nem fáj a fej. Igyekeznek ezt tudatosítani kormányszinten is: egy-két millióért zuglapokban hirdetik, hogy itt bizony a falnak is füle van, úgyhogy csak óvatosan azzal a szólással, meg annak a szabadságával. Csakhogy nem árt emlékezni arra, hogy 2006. május 26-án az őszödi kormányüdülő falainak is volt füle, ezért lett Magyarországból ,,kurvaország", amelynek államformája azóta nem köztársaság, hanem böszmeség. Itt a hazugságot igazságbeszédnek hívják, a háborút békének, a nyomort dübörgésnek, a szerencsétlenkedést pedig reformkísérletnek. ,,Kurvaország" közlátványát pedig könnygáz és kordonok homályosítják el.

Éber demokratáknak - jelen esetben Ungvári Tamásnak - erről az jut eszébe, hogy amikor a Fidesz kordont bont, akkor ,,minden ízében jakobinus talajon építkezik". Ilyenkor az ember elkezd kicsit játszani a történelemmel: az MSZP volna akkor az ancien regime képviselője? Vajon akkor is jakobinus volt a Fidesz, amikor többedmagával rendszert váltott? Esetleg: 220 éve a csőcselék múzeumot csinált a Bastille-ból? Ne válaszoljunk rá olyan gyorsan, mert Ungvári szerint ,,a mai konzervatív ellenzék" Robespierre-hez hasonlatosan megalkotta a legfelsőbb lény kultuszát, hiszen a kormányoldal gyalázásával önmagát magasztosítja fel mérceként és szünteti meg a mások szemében kialakult képet".

,,Ott tévedtek, ha azt hiszitek, hogy van választásotok. Nincsen. Nekem sincs. Ma legfeljebb az a választás, hogy megpróbáljuk-e mi befolyásolni, hogy mi történik, vagy ránk fog omlani a francba..." Hát most omlik ránk, a francba is. Vagy ahogy Káli Sándor - aki egyébként valószínűleg élőben is hallhatta a legfelsőbb demokrata közbeszédformáló beszédét - fogalmazott: túl sok mindent söpörtünk be a szőnyeg alá, és az már nagyon púpos. Valóban az, és immár a charta is alásöpörte a saját szemetét, úgyhogy a púp most épp úgy néz ki, mint egy szemétdomb, ami hamarosan történelmi méretű lesz.

Forrás: Magyar Nemzet Online
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Sikerek
  2009-02-10 20:47:22, kedd
 
  GYURCSÁNY, DRASKOVICS, BENCE "SIKERES RENDŐRSÉGE"



2009 február 10 - kedd, 20:15


1. A kis Nóri kiskunlacházi (cigány) gyilkosait még mindig nem azonosította be, nem találta meg a "sikeres" rendőrség.
Vérdíjat sem tőztek ki a gyilkos orkok fejére.

2. Az osztrák rendőrség, Ausztriában fogta el, a "sikeres" magyar rendőrség elől már megszökött gyilkos rétinégereket.
A sztojkacigányt még ma sem sikerült elfognia ennek a "sikeres" rendőrségnek. Sztojkacigány továbbra is szökésben van.
Kissé megkésve ellene is kiadták ma a nemzetkőzi körözést, s egy millió forint vérdíjat tűztek ki a fejére.

Sztojkacigány házát már átkutatták, a többi 25-30 cigányét, akik szintén az "erődemonstráció" résztvevői voltak, nem.
Legalább száz fő könnyen felderíthető potrohra gyúrt, börtönviselt cigány bűnöző randalírozott, vonult tavaly Siófokon, akikről maguk a cigányok állítják, hogy fel vannak fegyverkezve, ám a rendőrség mind a mai napig nem tartott házkutatást náluk, s nem vont felelősségre senkit közülük tiltott fegyverviselésért!!

(Megjegyzem, hogy két éve géppisztolyos rohamrendőrök álltak a kapumban március 15. napjának hajnalán, biztosítva a házkutatást, amelyre annak sürgőssége miatt még házkutatási paranccsal sem rendelkeztek a nyomozók! Arra hivatkoztak, hogy "ISMERETLEN TELEFONÁLÓTÓL BEJELENTÉS ÉRKEZETT, HOGY LAKHELYÜNKÖN FEGYVERT REJTEGETÜNK!" Természetesen a házkutatás ugyanolyan "sikeres" volt mint a rendőrség jelen tevékenysége.)

3. Gyurcsány, Draskovics közben meg csak jártatják a pofájukat, s most miután országos felháborodást vívtak ki sunyi, aljas nemtörődömségükkel, a miniszterelnök most is mismásolva ugyan, de kénytelen-kelletlen elismerte a közbiztonság hiányát. Bencét, a főrendőrt cseszteti, az elmúlt három év hiányosságait emlegeti de kussol a saját felelősségükről.

GYURCSÁNYFLETÓ AZ ELMÚLT HÁROM ÉV A TIÉD, ÉS FELELŐTLEN, DILETTÁNS KORMÁNYODÉ VOLT!!!

Vass István
utonallo

http://www.l88.hu/about3514.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 52 
2009.01 2009. Február 2009.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1172 db bejegyzés
e év: 7232 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2789
  • e Hét: 8521
  • e Hónap: 19632
  • e Év: 173128
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.