Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Magyar ember levele magyarnak
  2009-02-12 15:42:41, csütörtök
 
  Kedves Magyar Ember!

Nem kellene ennyire a cigányságra kiélezni a levelét!

Három történettel szeretném igazolni, hogy nem kizárólag a cigányok a minden bajunk okozói!!!

Történet 1.:
A múlt héten este 10 óra körül utaztam a Bp-i egyik helyi buszon hazafelé, amikor fölszállt egy nagyhangú 20-on éves fiatalember és levágódott a hátam mögötti ülésen ülő másik fiatalember mellé és köszönésül azt ordította, hogy "Baszd meg!" És ez így ment szinte egészen hazáig. Szerencsére 3 megállóval előbb leszállt... De végig rettegésben éltem.

Próbálta nyugtatgatni az ismerőse, de hiába. Végig arról ordítozott, hogy "szétbasz", összetör mindent, vagy széthasít valakit!
Úgy féltem, hogy még az ablaküvegből sem mertem megnézni, hogy is néz ki ez az embernek látszó vadállat. (Bocsánat a vadállatoktól!)

Elképzelheti, hogy mennyire meglepődtem, amikor az előttem lévő ajtónál jelzett és leszállt.
Még akkor is csak úgy a szememet mozdítva néztem meg. Bizony, nem cigány volt!!!!
De nem ám! Természetes szőke volt a haja, sápadt-fehér az arcbőre és szürkéskéknek látszó a szeme színe.

********************

Történet 2.:
Egy korábbi alkalommal, pedig a villamoson egy idősebb ellenőrrel kiabált össze két fiatal középiskolás korúnak látszó fiú. Az ellenőr leszállította őket, de még így is visszakiabáltak az ellenőrnek, hogy "A miniszterek is lopnak, meg hazudnak! Bassza meg a BKV-ját, mert az igazgatója is lop. Miért mindig csak az ilyen kisembereket csesztetik? Kezdje az ellenőrködést a saját vezetőjén!"
Velem szemben a fényes szelek nemzedékének konszolidált-külsejű, festett hajú, kopaszodó "hölgy" ült, akik szörnyülködésüket fejezték ki a fiatalok bemondása és viselkedése miatt. Rosszallásukat azzal indokolták, hogy: "Még a tojáshéj a fenekükön; még semmit nem dolgoztak, de már kritizálni azt tudnak!"
Ebben benne volt az is, hogy ők amiért már éppen eleget dolgoztak egész életükben, joggal dönthetik el, hogy akár hazug, nemzetáruló, csalóra szavazzanak a válsztásokon!!!
Arra is jogot éreznek, hogy eldöntsék mindezekhez a negatívumokhoz éppenséggel joguk van az általuk hatalmon lévő politikusoknak.

Csak a fiataloknak nincs joguk elmondani minderről a véleményüket, mert "még nem dolgoztak eleget", vagy semmit sem.

Arra már nem terjedt ki a látókörük az idős "fényes szelesek"-nek, hogy az általuk hatalomba szavazott és hatalomban tartott miniszterelnök és bűntársai miatt ezek a gyerekek lehet, hogy soha nem is fognak tudni dolgozni!!!! Legalább is, míg a hölgyek által hatalmon lévők - érdemtelenül - élvezik a "dolgozó néphez" tartozó időskorúak bizalmát!!!

**************************

Történet 3.:
Még azt is szerettem volna megírni, hogy a január 30-ai, az Alkotmánybíróság elé szervezett tüntetést követően egy magyar-magyarnak látszó fiatalok csoportja frusztált dühükben egymásnak esett.
Rettenetes volt látni ezeket a fiatalokat, akik valószínű, velünk együtt végighallgatták a
szónokokat arról, hogy milyen egy aljas, hazug és csaló hazaáruló kormánya van ma Magyarországnak. Majd tessék utána szépen, fegyelmezetten hazaballagni, mintha csak egy pikniken vennének, vennénk részt!!!!

A politikai csatározások áldozatai ezek az ifjak, mert beléjük ordítozzák meglett nagyapák, püspökök és jogvégzett családanyák, hogy tenni kéne már valamit ezek ellen a hatalmat bitorlók ellen, mert elveszünk..., majd hazaküldik őket, hogy menjenek békével!!!

El is vonulnak szerencsétlenek az egyik oldalon az állig felfegyverzett rendőrség a másik oldalon a Magyar Gárda egyenruhás, békés demonstratív jelenléte között.

Én már nem vagyok fiatal, de az én zsebemben is kinyílik minden egyes nap - amikor hallom a hazug nemzetárulókat reformról papolni - a nemlétező bicskám!!!!
Csak én felfogom, hogy pont erre hajaz mindenki!!!

Ez felelőtlen uszítás több, mint tisztességtelen a mai ifjakkal szemben!!! Mert a fiatalok egy része azután frusztált, tehetetlen dühében egymásnak esik a legkisebb ellentét felmerülésekor!
30-án is ez történt egy fiatalokból álló társasággal, akik összeverekedtek, majd úgy összeszurkálták egymást, hogy kórházba is kerültek közülük ketten. Próbáltam békíteni őket, de rá kellett döbbennem, hogy ők már nem tudnak magyarul sem, mert nem rendelkeznek annyi szókinccsel sem, hogy meg tudják beszélni egymásközt, ha valami gondjuk van egymással, vagy a világgal!!!!
Nekik, ugyanis már a szüleik is elfelejtették az anyanyelvüket és a baszdmegelésen kívül képtelenek bármit is kifejezni. Az ő szüleik az 1945 után születettek munkás-paraszt proletárrá degradáltak nemzedékének gyerekei.
Már az ő szüleikkel megkezdődött az a folyamat, amit funkcionális analfabétézmusnak nevezünk. Bizony, 1990-ben őket érte a rendszerváltozás nevezetű felfordulás a legkiszolgáltatottabb
helyezetben! Mert ezeknek a mai fiataloknak a szülei nem rendelkeztek akkor - sem ismereti- sem kapcsolati- sem anyagi tőkével, amivel valóban VÁLTANI tudtak volna.

A társadalmi tulajdonúnak hazudott állami tulajdonú gyárakat, üzemeket, ahol dolgoztak elsíbolták
(privatizáció címén) a volt emeszempé, kisz vezérek a saját magánvagyonaikat gyarapítva - a fejük fölül!!!

Mondván, hogy menjetek, amerre láttok! Ott a munkaügyi hivatal, majd az megoldja a gondjaitokat!!!

Sorolhatnám... de nem teszem, mert nincs már rá sem időm, sem türelmem...

A Nemzeti Hírhálón is olvashatók azok az írásaim amelyekben már ezeket
részletesen - ok-okozati összefüggésében - korábban kifejtettem.

*************

A cigányokra való mutogatásról, pedig az a véleményem, hogy azt a segélyezési rendszert nem ők kérték és követelték maguknak még anno, abban a rohadék kádári suttyomterror rendszerben, hanem az akkori politikusok találták ki. Meglehetősen előrelátó módon arra kényszerítve a magyar cigányságot, hogy önmaga mennyiségi reprodukciójával fölébe kerekedjen a magyar-magyaroknak.
Már az iskolákban - főleg az un. iparvárosokban - arra kapacitálták az óvodák, az általános iskolák gyerekeit, tanulóit, hogy "megneveljék" egymást! Egyfajta önbíráskodásra ösztökélték őket.
Én már csak tudom, hiszen én is ott dolgoztam közöttük, mint napközis nevelő.
Tehát, felelősséggel állíthatom, hogy a szoc.liberálisnak hazudott bolsevista-fasiszta ideológia szerint "oktatott", de inkább dresszírozott tanulóifjúság semmilyen nevelésben nem részesült sem a szülei sem az oktatási intézményekben dolgozók részéről. Bocsánat az általánosításért, mert ismertem és ma is ismerek olyan anyaszívű tanárt nevelő pedagógust, aki olyan önfeláldozó módon és felelős felnőttként okítja diákjait, hogy közben a tisztességes életre is neveli őket!!!!

Sajnos, itt a fővárosban, ahol én élek nem ez a jellemző!!!

Még annyit, hogy a rendőrség kötelékétől megvált Posta Imre szerint is direkte cigány származású félanalfabétákat vettek fel és képeznek ki mostanában közelharcra a magyar-magyarok ellen!!!

Korábban a hadseregben is kiemeltek 1-2 kopasz cigány származásút, akit arra ösztönöztek, hogy kikészítsenek magyar tiszteket tiszteseket és kiskatonákat, akikről lehetett tudni, hogy 1956-os szabadságharcos, vagy 1945 előtt arisztokrata, kulák, vagy polgári származású felmenői voltak...

Mindezzel csak azt szerettem volna mondani, hogy a cigány származású magyar állampolgárokat is fel kellene világosítani arról, hogy őket csak eszközként használja föl a mindenkori hatalom a magyarság ellen. Ezt az ellentétet a végsőkig szeretné kiélezni, egészen a polgárháborúig, mert akkor bevezethetné a statáriális eljárással való halálbüntetést.
Ne reménykedjen kedves "Magyar ember" abban, hogy nem az olyanok, mint Ön, vagy én leszünk az első kivégzetek között!
A polgárháborús felfordulásból a mostani hatalmon lévők kerülnének ki győztesen és Magyarországon, egy soha nem látott fegyveres diktatúra venné kezdetét!

Ki kell tartanunk a végsőkig és meg kell tudnunk találni az utat a bűnbakként felhasznált cigánysághoz. Mert az ő poblémájuk a mi problémánk is. Sajnos, ez van - ha tetszik, ha nem - mert csak együtt győzhetjük le a közös ellenségünket, a mostani hatalmon lévő politikai maffiózókat!!!

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2009.01 2009. Február 2009.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 62 db bejegyzés
e év: 468 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5564
  • e Hét: 6944
  • e Hónap: 7891
  • e Év: 43832
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.