Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
A büntetőjog válságban
  2009-03-22 11:35:10, vasárnap
 
 




Egyre több csapás éri a védtelen emberiséget. Az elmúlt évtizedekben szinte minden emberiség ellenes törvényt, büntető törvényt felrúgtak a bűnelkövetők, sokszor a bíróság is együttműködik ezekkel az alvilági elemekkel.

Áttanulmányoztam a bűntetőjogot, a bűnözőkről való tudnivalókat, s arra a megállapításra jutottam, hogy mivel az elmeosztályok szabadon garázdálkodnak, sőt külföldi meghívásra filmeket rendeznek, nem büntethetőek, bármit is követnek el az emberiség ellen. Ez a média is.

Olyan elméleteket tanultak, miszerint a gyilkos reinkarnálódni sem fog többet, hiszen hipnózissal feloldják az előző életében elkövetett vétkeiket, de az alulról jöttek nem is tartanak semmitől, hiszen nem veszíthetik el egyetlen életüket.

Nem évülnek el a háborús bűntettek, az emberiség ellenes bűncselekmények, az emberölés, az emberrablás, elöljáró, vagy szolgálati közeg elleni erőszakok súlyosabb esetei, a terrorcselekmények, a zendülések. Mégis naponta találkozunk terrorcselekményekkel a médiában, akik szinte ujjongva jelentik be az újabb válság helyzeteket egy-egy országban, mintha örülnének nekik.

A fejlődő országok kezébe kerültek baktérium bombák, bibliai csapások, melyekkel folyamatosan bombázzák az emberiséget. Ilyenek a nagyobb járványok, melyek az állatokra is kihatnak, ilyenek az íny és húsevő baktériumok, melyek 1995. körül terjedtek el igazán, de a fogtalanítás már sokkal hamarabb megtörtént az emberek között. Az egészségügy nem vállalta fel az emberek megalázásának költségeit. Várhatóan ha valamikor kiássák a sírokat, a színes bőrűek hófehér fogsorai láthatóak lesznek, míg a fehér emberek csontvázát megcsonkult állapotban fogják fellelni.

Ezek az országok soha nem nyugszanak meg, hiszen csapásként lettek létrehozva, nem lehet egy nyugodt országot létrehozni, amíg mint iszaptól hányt fellegek gyűlölködve a dzsungel-törvények létrehozói mellett folyamatosan ártanak a gyenge emberiségnek.
Feladatuk közé tartozik a gyűlöletkeltés, a rasszizmus létrehozása olyan népcsoportok mesterséges befogadásával és ellátásával, melyek szintén csapások az emberiségre.

A büntető törvénykönyvet tanulmányozva arra a felismerésre jutottam, hogy nincsen olyan jogszabály, kezdve az emberek védelmére,szabadságára, vagyoni védelmére hozott törvényektől a piramis játékokig, melyet a jelenkori rendszerben át nem hágtak.

A kommunista hatalom annak idején a forint bevezetésével biztosította nyomor szinten az emberek ellátását, akik alig jöttek ki csekélyke fizetésükből, miközben mint Szűrös Mátyás magának afrikai birtokokat és repülőgépeket vásárolt. Ezt az időt sírják vissza az emberek, amikor hónapról hónapra tudtak megélni, most meg munkanélküliség van, melyet régen KMK-sként büntettek. Mindenkinek a szocialista rendszerben munkát kellett végezni, senkit sem lehetett gyermekeivel együtt utcára tenni. Most már ellenőrizhetetlenné vált a KMK-sok hatalmas tömege, régen is bűnözésből éltek, most kiskirályok lettek, eljött a szabadságuk ideje. A börtön bűnözők nyaralnak a börtönökben, eltartják őket, közben nincsenek eltiltva a médiától, nem kenyéren és vizen élnek, mint azok, akiket megkárosítottak, vagy ahogyan a bűnözőket elképzeltük. Kikerültek a börtönök karmái az emberiség közé, arat a bűnözők helyetti öngyilkosság az emberek között, akik kilátástalan helyzetekbe lettek sodorva. A megalázás, a szándékos nyomorba döntés, öngyilkosságba kergetés esetleg misztikus, vagy fekete mágikus befolyásolással nehezen felismerhető és büntetendő cselekmény, a magyar hatóságok ellene semmit sem tesznek.

Ha a jelen helyzet tovább romlik, az emberiség teljes jövőjét veszélyezteti, nemcsak megcsonkítottak lesznek, hanem kihalnak véglegesen és hiába is büntetné meg valaki az emberiség ellen vétkezőket, nem lesz értelme.

1990-ben ismertem egy bünöző életmódot folytató fiatalembert, aki nagyon jól kinézetével becsapott mindenkit a környezetében. Amikor elítélésére sor került, a bíróságot is meggyőzte külsejével ártatlanságáról, a bírónő javára ítélt. Így a lopással, lakások kiürítésével, lánykereskedelemmel, rendőrök verésével foglalkozó fiatalember soha nem került megbüntetésre. A hivatalos szervek lekötelezve vannak, ahogyan Gyurcsány is mondta lemondó bejelentésében, ártatlanok ellen ítélnek, s majdnem úgy működnek már, mint a bűnszövetkezetek egymás között megbeszélve az ítéleteket. Ha az igazság szolgáltatásban nem bíznak az emberek, ott nincsen védelem és törvényes rend, s ezt már nehéz helyreállítani, leleplezni az ellene vétkezőket.

Szeretnék egy olyan társadalomban élni, melyben az emberek nyugodtan élnek, dolgoznak, s nem félnek semmitől.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gazdasági világválság van?
  2009-03-22 10:44:15, vasárnap
 
 




Sosem gondoltam volna, hogy egy gazdasági világválságot át fogok élni. Nem szeretném, ha a vágtázó inflációból mélyrepülés lenne, s megtapasztalni, mi is történt 1945 előtt.


Gazdasági világválság van?

Az egész világon tüntetések zajlanak, válság van. Gazdaságok omlanak össze, több ezer embert foglalkoztató üzemek, gyárak, munkahelyek szűnnek meg. Veszélyben az emberiség megélhetése, mely egyre nagyobb nyomort, elégedetlenséget szül, míg kisebb csoportok jól meggazdagodtak a politikai csatározások ideje alatt, úgymond saját malmukra hajtották a vizet, csak a jövőjük megalapozásával törődtek.

Már sokszor leírtam: egy munkahely vezetősége felel fele fizetésével mindaddig a vállalat, társaság sorsáért, míg a válsághelyzet nem rendeződik. A mindenkori politikusoknak ugyanígy kellene tenniük.
A tékozlás, pazarlás látványa elégedetlenséget szül, melyek ellen tüntetnek az emberek, jogosan.

Nem is az lenne a baj, hogy nem hozzáértő szakemberek vannak a megfelelő pozíciókban, hanem hiányzik belőlük az emberség, a megértés, az együttérzés: a szívvel végzett munka.

Mintha valamilyen vészharangot kongatnának a világ felett, úgy tűnik időnként a feszültséget nem lehet tovább fokozni.
Nincsen biztonságérzetük az embereknek, mindenki felett ott lebeg a pallos, hogy holnap már ő is munkanélkülivé, értéktelenné válhat, miből tartja el családját? Nincs becsülete a munkának, megtartó ereje a pénznek. A pénz elveszítette azt a tisztességet, hogy becsületesen dolgozzanak meg érte. Nincs szükség a becsületre, szánalomra méltóak lettek a tisztességes, jóravaló emberek, akiket médiák tegezhetnek, akiket csak úgy utcára lehet tenni, akiket le lehet szólítani utcákon, megjegyzéseket tenni rájuk. Egyre jobban halad a világ a züllés, erkölcstelenség útján, egyre mélyebbre kerül, s a mélységből lávaszerűen kiált fel a megbolygatott aljanép, aki jogot kapott arra, mivel eljött az ideje, hogy hallassa hangját, megmutassa, mire képes.

Szomorú napokat élünk. A reform tervek sem segítenek, tiltakozást váltanak ki az emberekből, miközben a betegségek aratnak, egyre korábban elhunynak azok, akik később mennek nyugdíjba, mint elődeik tették.
Az igazságtalan megkülönböztetést sérelemként élik meg az emberek: míg egyeseket eltartanak ingyen, hogy ember módjára tanuljanak meg egyszer élni, s az egyre fogyó emberiségtől nem kérdezték meg, szeretnének-e velük egy országban, egy világban élni, rájuk erőltették őket, mint másságot, akiket kötelesek elfogadni. Ez a folyamat legalább hetven éve tart, s nem tudni, a végén ki fog győztesként kikerülni az értelmetlen gyűlölködésből. Miért nem alkotnak a bűnöző rétegek saját országot, ahol magukat kell eltartaniuk saját törvényeik mellett?

Nem szeretnék egy 1945 előtti rendszerben élni, félek tőle. Sok teher hárult eddig is az emberekre, túl gyenge a válluk a politikai rendszer és a kialakult helyzet cipelésére, elviselésére.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Klarisz bölcsesség az időről
  2009-03-22 10:07:26, vasárnap
 
 




Van egy nagy, mégis egészen hétköznapi titok. Mindenkinek része van benne, mindenki ismeri, de csak kevesen gondolnak rá. A legtöbb ember tudomásul veszi, csöppet sem csodálkozik rajta. Ez a titok az idő. Van naptár, van óra, hogy mérje, de ez mit se jelent, hiszen mindenki tudja, egy-egy óra néha örökkévalóságnak tetszhetik, el is suhanhat, akár egy pillanat - attól függ, mit élünk meg abban az órában. Mert az idő élet. Az élet pedig a szívünkben lakik.
 
 
0 komment , kategória:  Lélekemelő írások  
Mai harmoniakártyáim
  2009-03-22 05:22:34, vasárnap
 
 


1./ A mai napodat Szeretet hatja át

Falomb - A lombok a tudatosságunkat, tudásunkat, fejlődésünk lezárt szakaszait mutatják. Ha ágait levágjuk, terveink félbe maradnak, ám ha fára mászunk, és a lombokban ülünk, terveink megvalósulnak. A fa levelei környezetünket, kapcsolatainkat jelentik.


2./ A mai napodat Energia hatja át

Delfin - A lélek vezetőjének szimbóluma. Az intelligencia, a sebes gondolkodás, a kiegyensúlyozottság, a gyors helyzetfelismerés és az igazi csapatjátékos szellemisége jellemzi. Ez a delfin kártyájának üzenete. Vidám, önfeledt, beteljesedett létezésével a delfin a boldogság üzenetét is hordozza.
 
 
0 komment , kategória:  Napi harmoniakártyáim  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2009.02 2009. Március 2009.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 113 db bejegyzés
e év: 1940 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 611
  • e Hét: 2498
  • e Hónap: 4857
  • e Év: 57123
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.